Inhoud blog
  • Mieren bestrijden in huis, terras en tuin
  • Effileerschaar voor honden
  • Welk hondenkussen voor mijn hond?
  • Last van vliegen in huis?
  • Zadelmak maken van een jong paard
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Weetjes en ideeën voor (huisdieren)bezitter

    18-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Last van vliegen in huis?

    Vliegen in huis

    Vliegen in huis

    Niks is vervelender dan vliegen in huis. Die vervelende krengen blijven maar irriteren, sommige die bijten zelfs. En dan zijn ze nog gewoonweg vies ook. En wat is het nut? Ik weet het niet, behalve dat ze voedsel zijn voor de vogeltjes. Maar helaas,  ik heb geen last van vogels in huis. Dus laas laat die vieze vliegen lekker buiten blijven.
    We hebben al een Hor, de derde inmiddels, die van de bouwmarkt die waren zo stuk. Nu hebben we een vliegengordijn van het merk Torresol, dit is er een met kettinkjes met kunststof pijpjes er om heen, oerdegelijk niet stuk te krijgen. Maar die vervelende vliegen weten soms ook hier nog door naar binnen te sluipen.

    Brrrrrrrrrrrrromvlieg doet zijn naam eer aan, de hele dag kunnen ze tegen het raam aan brommen omdat ze zo graag naar buiten willen. Tja was dan in eerste instantie ook niet binnen gekomen denk ik dan. Die dikzakken geven je ook nog extra werk, want als je ze plat slaat kun je ook gelijk je ramen weer lappen. (Ik geef toe, dat doet mijn vrouw altijd)

    Nu hebben wij het geluk (wat vliegenoverlast betreft) dat wij op een Industrieterrein wonen. Hier hebben wij dus wat minder last dan wanneer je buitenaf woont of wanneer je buren hebt die de ideale vliegen voedingsbron creëren.

    Vliegen in huis? hoe kom je er vanaf

    Een voor de hand liggende tip is uiteraard er voor te zorgen dat alles lekker schoon is en er buiten geen ideale voedingsbronnen zijn zoals een composthoop, mesthoop, 3 maanden lang niet uitgemest konijnenhok of een vieze GFT container.

    vliegenspray Sprigone Eco tegen vliegende insectenHeb je alsnog vliegen in huis dan kun je gebruikmaken van een vliegenspray zoals de Sprigone-eco tegen vliegende insecten zoals motten, muggen en uiteraard vliegen. Deze spray is veilig voor mens en dier en gemakkelijk in gebruik. Even sprayen in alle hoeken van de kamer en deuren en ramen gedurende 10 minuten gesloten houden. Ondertussen kun je opzoek naar de stofzuiger of stoffer en blik want de vliegen vallen bij bosjes dood neer. Na de 10 minuten alles even lekker luchten.

    vliegenplakstripEen andere oplossing is gebruik te maken van die plakvliegenvallen, ziet er wel minder fris uit, maar wel effectief. Door een seksuele lokstof worden de vliegen aangetrokken, eenmaal op de val blijven ze allemaal gezellig plakken.

    Voor vliegen in huis kun je ook gebruik maken van een vliegenlamp. Dit is een elektrisch apparaat welke door middel van blauw of groen uv-licht vliegen, muggen en motten aantrekt. Deze vliegenlampen zijn er in verschillende soorten met een elektrisch rooster of kleefplaten. lees onze blogpost om meer te weten te komen over welke vliegenlamp bij u past

    Op Macrovet kunt u terecht voor de beste middelen tegen vliegen in huis, maar ook voor professionele vliegenbestrijding.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 18/08-24/08 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 17/02-23/02 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!