Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion09-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse modehuizen


Italiaanse modehuizen willen slachtoffers aardbeving helpen


Donatelle Versace


Gucci, Versace, Brioni and Anna Molinari willen de slachtoffers van de aardbeving in Italië financieel steunen. De Italiaanse modehuizen zijn zwaar onder de indruk door de recente gebeurtenissen.
Brioni's CEO Andrea Perrone: "we zijn geschokt door de omvang van de ramp. Zovelen hebben niets meer. Ook wij maken deel uit van de Abbruzo regio en zijn nauw betrokken bij de gebeurtenissen. Het zal tijd en geld vragen om het leven hier te herstellen".

Geen schade
Veel Italiaanse modehuizen hebben hun hoofdkwartier in de ruimere regio. Volgens Perrone werd geen schade aan de fashionhuizen vastgesteld door de lokale overheid. Wel blijft er gevaar omdat er nog naschokken kunnen gebeuren.

Madonna
Meer dan 20.000 mensen zijn dakloos. Ook Madonna beloofde hulp en wil 500.000 dollar schenken aan Abruzzo, de heimat van haar vader. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen tussen 25 en 30 jaar zijn meest trendgevoelig


Vrouwen tussen 25 en 30 jaar zijn meest trendgevoelig


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/08/444053/vrouwen-tussen-25-en-30-jaar-zijn-meest-trendgevoelig_1_515x0.jpgVrouwen tussen de 25 en 30 jaar volgen de trends weergaloos. Eenmaal de dertig gepasseerd wordt dat trendgevoel steeds meer afgezwakt. Dat blijkt uit een enquête bij 3.000 Britse vrouwen tussen 20 en 60 jaar.

Jonge vrouwen zijn erg begaan met mode en beauty. Ze geven gemiddeld een kwart van hun maandelijkse inkomen uit aan kledij en cosmetica. Eenmaal de dertig voorbij geven de vrouwen nog maar een 19% uit aan deze hebbedingen.

Leeftijd heeft echter geen invloed op onze ijdelheid. We staan gemiddeld 12 maanden tijdens ons leven voor de spiegel onszelf te keuren.  (br.she)
� Reageer (0)
08-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer vrouwen hebben E-cup


Steeds meer vrouwen hebben E-cup

40 procent van de Australische vrouwen heeft een E-cup of een nog grotere bh-maat. Dat blijkt uit cijfers lingerieleveranciers. Experts wijten deze 'groei' vooral aan het obesitasprobleem en het gebruik van anticonceptiemiddelen.

L-cup
In de jaren '50 was de meest voorkomende bh-maat een B-cup, dat is drie maten kleiner dan de huidige E-cup. Bij het lingeriemerk Myer is de verkoop van E-cups de laatste vijf jaar met acht procent gegroeid. Het merk Berlei merkte ook een stijging van acht procent bij de verkoop van grote maten. Het Australische lingeriemerk Eveden Australia lanceerde vorig jaar zelfs een L-cup, omdat er zoveel vraag naar was.

Obesitas
Passpecialiste Victoria Jubb zegt dat het obesitasprobleem mee verantwoordelijk is voor de steeds grotere wordende borsten van vrouwen. Maar ook het aantal slanke vrouwen met grote borsten stijgt. "Ik merk dat veel meisjes met een smalle taille ook een grote boezem hebben. Onze best verkopende maat is een 10I." Plastisch chirurg Mark Goyen zegt dat hij dubbel zoveel borstverkleiningen uitvoert als 10 jaar geleden. "Er is een duidelijke stijging. Er bestaat geen twijfel dat deze problematiek vooral veroorzaakt wordt door obesitas. Ik neem het vaakst vetweefsel weg bij borsten."
 


 Hormonen

Cardioloog Ross Walker zegt dat kunstmatige oestrogenen in voeding, plastics en cosmetica ook de oorzaak zijn. Als laatste is ook de pil verantwoordelijk volgens experte Edith Weisberg: "De pil met een hoge dosis hormonen kunnen voor een toename van het borstweefsel zorgen."

Minder sport
Een grote boezem weerhoudt veel vrouwen ervan te sporten, aldus professor Jenny O'Dea. Dit maakt het moeilijker voor hen om af te vallen, waardoor de borsten alleen maar groter zullen worden. "Uit onderzoek bleek dat vrouwen met grote borsten sport vermijden, omdat ze het lastig vinden. Terwijl we net dikke vrouwen willen aansporen zo actief mogelijk te zijn." (br.hln)

� Reageer (0)
07-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vrouw verandert in haar leven 26x van look


Een vrouw verandert in haar leven 26x van look

Zij zien er bijna wekelijks anders uit


De afbeelding “http://img527.imageshack.us/img527/3822/17142228on6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Het staat nu ook 'wetenschappelijk' vast: een vrouw verandert graag en vaak van look. Gemiddeld 26 keer in haar leven wisselt ze van kapsel of vernieuwt ze de hele inhoud van haar kleerkast, hebben onderzoekers uitgedokterd.

Van look veranderen doen we allemaal want voor een stuk is dat een natuurlijk proces. Als kind loop je met Mickey Mouse op je truitje, maar als je eenmaal tien bent wil je van onnozele figuurtjes niks meer weten. Eens je zestien bent, ga je zelf bepalen wat je mooi vindt: vaak wat de trend van de dag beveelt. Nog tien jaar later hoeft het niet zo nodig meer de laatste mode te zijn, zeker niet als je in het beroepsleven bent gestapt. Op kantoor is een Indische hippierok not done en dus voltrekt er zich alweer een verandering in je look met die eerste stijlvolle tailleur. De wissels volgen elkaar minder snel op naarmate je ouder wordt, maar toch zal je look op je vijftigste evenmin dezelfde zijn als die op je zeventigste.De afbeelding “http://img411.imageshack.us/img411/9783/marcvi8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Behalve die natuurlijke evolutie, kiest een vrouw ook verschillende keren in haar leven voor verandering. En dat hoeven niet eens zo'n dramatische stijlbreuken te zijn. Een nieuw kapsel bijvoorbeeld. Al zijn er ook vrouwen die zichzelf af en toe een complete restyling gunnen: nieuw haar én nieuwe make-up én nieuwe kleren. Dat komt volgens de Britse onderzoekers vooral voor bij vrouwen die een ommekeer in hun leven meemaken. Een echtscheiding is voor 37 procent van de vrouwen het signaal om helemaal van uiterlijk te veranderen.

Je look eens stevig updaten stimuleert bij ruim 80 procent van de vrouwen het zelfvertrouwen. 'Hoe beter we er uitzien, hoe meer tevreden we zijn met onszelf. Je een nieuwe stijl aanmeten is dus een gezonde en constructieve manier om je zelfbeeld op te krikken', zegt psychologe Corinne Sweet.

En dat hoeft niet duur te zijn. Een nieuwe lippenstift of wat andere make-up kunnen je stijl al veranderen. 'Combineren' is het toverwoord. Koop enkele kledingstukken die helemaal je nieuwe ik weergeven en combineer dat met wat je al hebt. Minder duur dan alles ineens veranderen en het laat je de tijd te bepalen of je nieuwe look wel écht is wat je ervan verwachtte.(br.Het Nieuwsblad)De afbeelding “http://img241.imageshack.us/img241/9946/82459272uu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
� Reageer (0)
06-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het badpak is terug


Het badpak is terug


Cut out badpak.
Cut out badpak.Het badpak is er nog steeds. Beter zelfs, het is goed op weg om een must te worden in een trendy zomergarderobe. Natuurlijk heeft de bikini nog veel aanhangers, maar de fashionista's, heen en weer geslingerd tussen hun zonnekapitaal en de eisen van de mode, kiezen steeds vaker voor een badpak.

 

  Asymetrische vormen.
Asymetrische vormen.Kleuren en motieven

Effen, met contrasterende vlakken of exclusieve prints: keuze is er te over. Felle kleuren, bedrukt met stippen, met grote dessins, een mix van effen en bedrukt of met motieven die aan tattoo's doen denken. Opvallend is de kleurenrijkdom waarbij koraaloranje, appelgroen, langunablauw, Indisch roze, mokka, vanille, chocolade of pimentrood wedijveren met wit en zwart.   Grote tattoo-motieven.
Grote tattoo-motieven.Zilver en goud
Deze zomer zet ook de Bling Bling attitude door. Zilver en goud zijn al gesignaleerd, met hier en daar een licht futuristische stijl in zwart/zilver en wat luxueuzer in chocoladebruin/goud.

Versneden
Niet enkel de felle kleuren zijn opmerkelijk deze zomer, maar ook de trikini's. Trikini's zitten tussen badpak en bikini met een verbinding tussen onder- en bovendeel. Met de cut-out badpakken geef je nog meer bloot dan met een bikini. Wie sensueel wil flaneren op het strand, weet wat te kopen. (br.nina)
� Reageer (0)
05-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Welk huidtype heb jij

 Welk huidtype heb jij


De afbeelding “http://beautifulhera.googlepages.com/petra.jpg/petra-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Om ons te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf heeft de huid het mechanisme om zich steeds maar weer te vernieuwen. Dat zie je bijvoorbeeld heel duidelijk als je in bad bent geweest en je daarna stevig afdroogt: dan vallen er schilfertjes van je huid. Dat zijn dode huidcellen. Verder heeft je huid te maken met vocht- en vetgehaltes die mede verantwoordelijk zijn voor het type huid dat je hebt. Overigens kan dit in de loop van de jaren veranderen.


 Normale huid

Jonge vrouwen hebben vaak een normale huid. Bij dit huidtype zijn de poriën nauwelijks zichtbaar en de huid ziet er dan ook prachtig fijn en gaaf uit. Hoewel daar meest anders over wordt gedacht, is deze huid behoorlijk kwetsbaar. Vanaf het twintigste levensjaar begint de jonge, normale, huid al minder vet en vochtig te worden, waardoor de structuur veranderd.

 Vette huid

Grove poriën, een glimmende neus en voorhoofd, regelmatig last van pukkeltjes en andere onzuiverheden? Dan heb je een vette huid. Door een te grote talgproductie komt het vet er via de huid weer uit, waardoor je het glimmende effect krijgt. Ook kunnen er verstoppingen in de huid ontstaan waardoor er bijvoorbeeld meeëters ontstaan. Een vette huid gaat dan ook vaak samen met acne. Verandering in de hormoonhuishouding en een goede verzorging zorgen er voor dat de huid weer in balans komt.


 Droge huid

Voelt je huid na het douchen trekkerig aan en zijn er duidelijk (lach)rimpeltjes zichtbaar in je gezicht? Dan heb je een droge of wel  een vochtarme huid. Vaak ziet dit huidtype er wel goed uit, maar door het gebrek aan vocht is de kans op rimpels groter dan bij bijvoorbeeld een vette huid. Om je huid mooi en gezond te houden, is een ding belangrijk: smeren! Gebruik twee keer per dag ene crème. Zeker voor jongere vrouwen hoeft het geen duur product te zijn. Als je er maar wat opsmeert dat past bij een droge huid.

Gevoelige huid

Naarmate bij deze huid ook de jaren vorderen zal dit huidtype steeds droger en vochtarmer worden maar dezelfde remedie als hierboven geldt gezond leven en smeren, smeren. Een bijzondere eigenschap van dit huidtype is de bijzondere gevoeligheid. Bijv. voor zaken als wassen met zeep (voor dit huidtype zeer af te raden, trouwens ook voor alle andere huidtypen) jjzige wind, zon en soms is dit huidtype zelfs gevoelig voor gewoon water. Ook hier zijn hele goede crèmes voor in de handel.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?
De nude-look is niet nieuw in beautyland, maar ook dit seizoen blijft hij trendy. De truc zit hem er in nauwelijks te laten opvallen dat je make-up draagt. Dat is vaak moeilijker gezegd dan gedaan, daarom geven we jullie enkele tips.

Matte look
De modellen bij Prada en Elie Saab gingen allemaal voor de natuurlijke look, met een minimum aan oogmake-up en lipstick. De huid heeft bij deze trend een matte look, kies voor een olievrije dagcrème. Dan beperk je je kans op glans. Helpt dit niet, kun je een olieabsorberende primer onder je foundation dragen. Kies voor een luchtige foundation die je met een borstel aanbrengt. Tinten die erg op je huidskleur lijken als beige of lichtbruin, werken het best bij deze natuurlijke look. Deze kleuren verdoezelen ook goed gezwollen oogleden. Lipstick met een gouden schijn maken het geheel helemaal af. (br.nina)

� Reageer (0)
04-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouwBuikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/badpak.jpg?t=1237904182


Meer dan de helft van de Vlaamse vrouwen schaamt zich over haar buik. Dat blijkt uit een enquête van het weekblad Flair. De oorzaak? Vrouwen vergelijken te veel met andere vrouwen.
Het buikje van de vrouw. Van dichters tot dakwerkers: elke man is er lyrisch over. Maar helaas, de vrouw zelf blijft dat buikje vervloeken. Sterkers nog: uit een enquête van het vrouwenblad Flair blijkt dat bijna zestig procent van de vrouwen zich scháámt over haar buikje. Bijna de helft trekt zelfs haar buikje in als ze naakt voor haar partner staat.

Volgens experts zijn er dat in het echte leven nog veel meer. Stylist Jani Kazaltzis heeft al honderden vrouwen - bekend en onbekend - gekleed. Hij schreef er ook een boek over. 'Telkens, maar dan ook telkens hoor je dat ze niet tevreden zijn met dat buikje', zegt hij. 'Ofwel vinden ze het te dik, ofwel hangt het wat slapjes, terwijl ze vaak gewoon een normale vrouwenbuik hebben.'

Volgens Kazaltzis ligt de oorzaak vooral bij de vrouwen zelf. 'Als je aan mannen vraagt waar ze het meest op vallen, dan willen zij meestal een wat vollere vrouw of eentje met toch met wat vlees aan dan een superslanke vrouw. Hét probleem is dat vrouwen zich veel te veel met elkaar vergelijken. Als ze zien dat hun vriendin een strakker buikje heeft, vergeten ze onmiddellijk dat ze ook andere mooie troeven hebben. Ze fixeren zich prompt op het negatieve.'

Nochtans weten vrouwen dat niemand perfect is en dat heel veel modellen in de bladen gefotoshopt en bijgewerkt worden. Waarom dan toch dat ideaalbeeld nastreven? Professor Liesbeth Woertman doet al jaren onderzoek naar het lichaamsbeeld van mannen en vrouwen. 'We verdragen geen imperfectie meer. We willen over alles controle, alles is maakbaar geworden en we willen volledige autonomie, tot in de extreemste vorm.'

'Vrouwen worden gebombardeerd met allerlei reclame over schoonheidsproducten. Ook al weten ze dat het leugens zijn, dan toch gaan ze het proberen.'

Waarom mannen daar niet zo mee zitten? 'Mannen vergelijken dus wel degelijk met elkaar, maar niet zozeer het uiterlijk. Voor hen is het belangrijk om meer macht en status te hebben.' Hoe moet de vrouw dan van dat complex over haar buikje afgeraken? 'Die complexen zullen altijd blijven bestaan. Gewoon ouder worden, dan ga je vanzelf relativeren.'(br.Het Nieuwsblad)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor rokjes en het scheermes


Tijd voor rokjes en het scheermes


 

De zon is er en de rokjes mogen weer uit de kast. Niet enkel zelfbruiners en zonnebankcentra doen gouden zaken, ook de ontharingsproducten kennen deze dagen een piek.


Stijgende omzet
Met het verschijnen van de eerste zonnestralen, moeten de benen bloot. Volgens ontharingsproducent Veet worden deze dagen weer massaal veel epileerproducten verkocht. In het voorjaar piekt de omzet. Blijkbaar ontharen dames vooral bij het begin van de lente en wanneer de benen echt bloot mogen.

Scheren
Opmerkelijk is dat dames in onze contreien vooral naar het scheermesje grijpen. Omdat we hier minder veel zonnestralen zien, volstaat een behandeling met schuim en mesje. In warmere oorden worden duurzame ontharingsmethodes gebruikt, omdat dames daar langere tijd met blote benen flaneren.(br.hln)� Reageer (0)
02-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze huidskleur geeft gezonde indruk


Roze huidskleur geeft gezonde indruk

Niet voor niets smeren dames graag een vleugje blusher op de wangen. Vrouwen met een rozige huidskleur, worden immers gezonder en aantrekkelijker ingeschat. Een recente studie toont dat aan.

Onderzoek
Vrijwilligers dienden aan de Universiteit van St. Andrews digitale foto's te bewerken om de subjecten een gezonde indruk te geven. Vrijwel alle deelnemers voegden meer rode tinten toe aan elk gelaat. De vrouwen kregen allen meer kleur toegediend dan de mannengezichten.

Zuurstofrijk
Wie gezond is, heeft zuurstofrijk bloed en dat zie je, weliswaar subtiel, aan de tint van de huid. Onderzoekers zijn verwonderd dat vrijwel alle vrijwilligers deze verschillen kunnen opmerken.

Tips
De gelaatstint is belangrijker dan gedacht om de andere aantrekkelijk te vinden. Om die begeerde roze tint te verkrijgen, raden de onderzoekers aan voldoende te bewegen en te stoppen met roken.(br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruidjes vallen voor Sex and the City-jurk


Bruidjes vallen voor Sex and the City-jurk
http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/01/440654/bruidjes-vallen-voor-sex-and-the-city-jurk_1_515x0.jpg


Fans van de film Sex and the City herinneren zich zeker de memorabele jurk die het hoofdpersonage Carrie Bradshaw, vertolkt door Sarah Jessica Parker, droeg tijdens haar huwelijk met Mister Big. De jurk, ontworpen door Vivienne Westwood is twee jaar na uitbrengen razend populair bij toekomstige bruidjes.

"De Carrie bruidsjurk komt van onze Herfst/Wintercollectie 2007. De jurk was het pronkstuk van de lijn, en omvatte alles waar het merk Vivienne Westwood voor staat. Hij was al geliefd bij de kenners, maar sinds hij is opgedoken in de Sex and the City film is hij razend populair bij aanstaande bruidjes", vertelt de woordvoerder van Westwood tegen Vogue.

Online kunnen ze de vraag naar het iets kortere model niet bijhouden, en ook in de winkel zelf loopt het storm voor de peperdure jurk. Omdat de jurk namelijk volledig met de hand gemaakt wordt betaal je maar liefst 12.000 euro voor het hebbeding.(br.she)
� Reageer (0)
01-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modewereld niet klaar voor kleine modellen


Modewereld niet klaar voor kleine modellen

Presentatrice van America's Next Topmodel Tyra Banks wilde voor het nieuwe seizoen van de serie enkel 'kleinere' modellen selecteren. Maar haar plannen zullen geen werkelijkheid worden omdat de modewereld vurig reageerde en hier niet klaar voor blijkt te zijn.
 


 Kate Moss uitzondering

Agent Ellis, die al talloze topmodellen ontdekte, vindt het een belachelijk idee, meldt styletoday.nl. "Meestal vind ik mijn modellen gewoon op straat, dan heb ik geen speciale eisen, ik pin mij niet vast op één specifiek type. Maar wat de lengte betreft, ligt dat toch nog anders. Naar iemand die kleiner is dan 1,70 meter, kijk ik zelfs niet. Dat is een absoluut minimum. Kate Moss is één van de enkelingen die het zo ver geschopt heeft met een klein postuur. Maar zij is een uitzondering omdat ze voor de rest echt alles mee heeft." (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss ontwerpt lentecollectie vol folklore


Kate Moss ontwerpt lentecollectie vol folklore


http://img8.imageshack.us/img8/5940/katemossl.jpgKate Moss is al aan haar negende modeseizoen toe voor de Britse modeketen Topshop. Ze ontwierp al rockstukken, ultrakorte hotpants en jurken met klauwen van een luipaard. Maar mode-experts roepen haar nieuwste collectie nu al tot haar grootste hit uit. Folkloristische bloemenprints zetten deze keer toon in de lijn die op 2 april gelanceerd wordt.http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/8/10/media_l_886915.jpg
Een voorproefje van de lentecollectie die op 2 april gelanceerd wordt


Prints
Kate Moss ging voor haar nieuwste lentecollectie aan de slag met heel wat prints. De lijn oogt heel fris en een tikje folkloristisch. Ze herwerkte drie bestaande Libertypatronen en noemde één van hen 'Lilabell' naar haar dochtertje Lila. Er is ook nog de Kate Nouveau en de Poppy, die heel fris en schattig oogt.

Gillende fashionista's
Verder bevat de collectie korte jasjes en lange elegante avondjurken. Je moet er helaas wel wat voor over hebben, voor de jurken betaal je ongeveer 280 euro. De lancering van de lijn van Kate Moss gaat traditioneel gepaard met een horde gillende fashionista's die om 9 uur 's ochtends al aan de deuren van Topshop staan te drummen, dat zal dit jaar niet anders zijn. Wil je toch je slag slaan en een stuk van dit topmodel scoren, probeer het dan via de webshop. De collectie wordt gelanceerd op 2 april.


� Reageer (0)
31-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je rode lippen in stijl


Zo draag je rode lippen in stijl


http://img9.imageshack.us/img9/6208/lippen.jpg
Rode lippen raken blijkbaar nooit uit de mode. Dit seizoen is het niet anders, rood gestifte lippen werden overal gesignaleerd op de catwalks.


Crisis
Rode lippen zijn hotter dan ooit. Volgens sommigen heeft de crisis daarmee te maken. Zo zou de financiële crisis ons naar meer make-up en rode lipstick, doen grijpen. Grote aankopen moeten eraan geloven en mensen verwennen zich liever met kleinere luxeproducten als cosmetica. Deze 'lipsticktheorie' is ontwikkeld door ene Leonard Lauder, een voormalig topbestuurder van Estée Lauder.

Wat de reden van zoveel succes ook is, rode lipstick geeft een supervrouwelijke look. Eén nadeel: rode lipstick oogt mooi, maar kan, bij verkeerd gebruik, je er doen bijlopen als een clown.

1. Het geheim zit in de rest van je gezicht. Hoe bleker de huid, hoe meer dat je lippen er clownesk zullen uitzien. Vooral op de ogen en de wangen ben je zuinig met make-up. Hou het voor de rest vooral zeer fris. Bij rode lipstick hoort een mooie huid, beetje mascara, eyeliner en een rozige blush.

2. Wil je de juiste tint vinden, kijk dan naar de ondertoon van de huid. Die huid kan warm of koel zijn. Warme types hebben gelige, olijfkleurige en donkere ondertonen. Ook bruinen ze makkelijk. Koelere dames zien er bleker uit met rozige ondertonen en neigen sneller te verbranden in de zon. Ben je een warm huidtype, ga je op zoek naar een lipstick met oranje en bruine ondertonen. Een koeler huistype is beter af met een lippenstift die blauwe of rozige ondertonen bevatten. Uiteindelijk zie je meteen welke tint bij je past. Een goede kleur laat je gezicht spreken. Een verkeerde kleur maakt grauw, moe en bleek.

3. Voordat je rode lippenstift aanbrengt, scrub je de lippen met een tandenborstel. Zo voelen ze mooi glad aan. Breng vervolgens lippenbalsem aan om je lippen te hydrateren zonder dat ze plakkerig of glossy aanvoelen.

4. Een lippotlood in exact dezelfde kleur als je lippenstift, is een must, zo omlijn je het geheel netjes. Neem eventueel een potlood met een tintje lichter, maar nooit, zeker nooit, een tint donkerder.

5. Laat zware eyeliner achterwege, maar gebruik wel mascara. Bruin voor blondines en roodharigen, zwart voor brunettes en zwartharigen. Gebruik op je gezicht een subtiel gekleurde poeder of foundation en werk af met een al even subtiele blusher.   (br.nina)
� Reageer (0)
29-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf opmerkelijke lentebroekenVijf opmerkelijke lentebroeken


http://triton.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=harembroek.jpg&xsize=640&ysize=480
De harembroek
 
 
 
Deze lente passeren aparte modellen de revue: van harembroeken tot hippiebroeken. Wie draagt wat?

1. De 'cigarette-leg' broeken staan mooi bij sterren als Victoria Beckham en model Agyness Deyn. Voor het eerst ontworpen door Alexander Mc Queen, oogt de broek superstrak en vallen de pijpen recht naar beneden om te eindigen op de enkels. Ondanks de slanke snit, kunnen heel wat dames deze broeken aan. Probeer te combineren met een vrouwelijk topje en plateauzolen.
http://www.nina.be/static/FOTO/pe/16/12/13/media_l_884998.jpg
Mooi strak tot aan de enkels2. Wil je een wijdere look, opteer dan voor de peg-legs. Deze snit valt wijd uit bovenaan en versmalt aan de onderkant. Ook ligt de taille hoger en worden de enkels extra benadrukt. Elk figuur kan ermee weg. Draag ze met hoge hakken of met platte schoenen. Nooit met middelhoge hakken, want dan oog je gekrompen. Een strakke top is essentieel. Wijdere bovenkleding, gedragen op dit model, doet je er zwaarder uitzien.Peg legs.
Peg legs.
 3. Dhoti broeken en harembroeken zijn beslist in dit seizoen. Heel wat ontwerpers hebben ze in hun collectie en celebs volgen massaal deze trend. Deze broeken staan iedereen, zolang je aandacht hebt voor wat je erop draagt. Draag er hoge hakken onder en een strak topje of korte blazer om mooi in balans te blijven.Juiste combinatie is belangrijk bij harembroek.
Juiste combinatie is belangrijk bij harembroek.4. Wijde pijpen zijn terug en is allicht de meest in het oog springende trend. Deze broeken flatteren iedereen. Kate Moss, Nicole Ritchie en Victoria Beckham lijken verzot op de hippietrend. Ze verlengen alvast je benen, zeker in combinatie met superhoge schoenen.http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/10/11/media_l_884996.jpg
Duidelijkste lentetrend: brede pijpen.


5.
Wil je een slobberige indruk, ga dan voor de 'boyfriend jeans' . Deze broek is is te herkennen aan de brede, afgewassen look en de vaak, opgestroopte pijpen onderaan. De denim oogt zeer mannelijk, die casual oogt met platte schoenen of sandalen eronder, meer elegant met hakken.  (br.Nina)http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/11/12/media_l_884997.jpg
Mannelijke look met de boyfriend jeans
� Reageer (0)
28-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cat Power wordt model voor Levi's


Cat Power wordt model voor Levi's


http://triton.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=catpower.jpg&xsize=640&ysize=480


De Amerikaanse singer-songwriter Cat Power staat dit voorjaar model voor de nieuwe voorjaar- en zomercollectie van Levi Strauss & Co.

Levi's Red Tab putte inspiratie uit het gevoel van vrijheid dat leefde in de jaren '70 en komt met een collectie 'sun-faded-jeans' met een vintage uitstraling.

De collectie bestaat uit flare- en boot-cutjeans, maar ook de skinny blijft vertegenwoordigd in de voorjaar- en zomercollectie van het jeansmerk.

Legendarische vrouwelijke rockers Patti Smith, Suzy Quatro en Chrissie Hynde waren de inspiratiebron voor de campagne: "Net als hen heeft Cat Power een unieke en individuele stijl", aldus een woordvoerder van Levi's.

Cat Powers carrière begon in 1995. Haar reputatie als indie-zangeres is sindsdien gegroeid door samenwerkingen met artiesten als Dave Grohl, Yoko Ono en Faithless.(br.hln)
� Reageer (0)
27-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blonderen wordt veiliger door paddenstoelen


Blonderen wordt veiliger door paddenstoelen

Bepaalde paddenstoelen bevatten een enzym dat je haar op een natuurlijke manier blondeert. Deze methode van bleken is veel gezonder voor je haar én het milieu dan de huidige middeltjes.

Peroxide
Japanse onderzoekers ontdekten dat een enzym uit een bepaalde paddenstoel je haar op een natuurlijke manier kan blonderen, meldt styletoday.nl. Momenteel gebeurt het bleken van haar met peroxide. Deze stof is niet alleen schadelijk voor je haar, het betekent ook een enorme belasting voor het milieu. De nieuwe behandeling zou nog steeds van peroxide gebruik maken, maar in veel mindere mate dan nu het geval is. Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe haarbehandeling op de markt zal komen (br.nina)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Economische crisis maakt collecties mooier


Economische crisis maakt collecties mooier


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/26/437876/economische-crisis-maakt-collecties-mooier_1_515x0.jpg


Wanneer het er economisch slecht aan toe gaat worden de winkelcollecties er alleen maar mooier op. Een weloverwogen marketingtruc om zoveel mogelijk klanten te behouden, en misschien zelfs enkelingen te kunnen aantrekken.

Winkelketens als Zara, Accessorize en H&M moeten het onderste uit de kast halen om hun klanten tevreden te houden. Speciaal daarom ontwikkelen ze aan een recordtempo nieuwe items en halen enkel de leukste, origineelste en mooiste stukken de winkelrekken. Je zou zelfs van een grote kuis binnen de bestaande collecties kunnen spreken.

"Tijdens moeilijke economische tijden moeten ondernemers extra hun best doen. Pas als je in de winkel mooie en verrassende collecties kunt aanbieden win je nu klanten", vertelt Mary Portas een winkeldeskundige. (br.she)
� Reageer (0)
26-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diane Von Furstenberg


Diane Von Furstenberg maakt na 40 jaar nieuwe zonnebrillencollectie


http://triton.imageshack.us/Himg293/scaled.php?server=293&filename=dianevonfurstenberg.jpg&xsize=640&ysize=480


Diane Von Furstenberg, al jaar en dag een gevestigde waarde in de modewereld, heeft na 40 jaar de draad van haar brillencollectie terug opgepikt. Samen met Marchon Eyewear ontwikkelde ze een eigen budgetvriendelijke zonnebrillenlijn.

Von Furstenberg ontwikkelde voor de eerste keer in de jaren '70 al een brillencollectie. De modeontwerpster zelf verlaat al sinds haar 19de het huis niet meer zonder zonnebril en was dan ook het leidende voorbeeld voor de zonnebrilproducent Marchon Eyewear.

De twee creëerden samen een nieuwe collectie zonnebrillen en leesbrillen. De monturen schommelen tussen een uitgebouwd retrodesign en een moderne touch. De hebbedingen worden door Von Furstenberg beschreven als glamoureus en beschermend. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lara Stone is het nieuwe gezicht van Zara.


Lara Stone is het nieuwe gezicht van Zara.http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/lara3.jpg

Het Nederlandse topmodel Lara Stone is het nieuwe gezicht van Zara.


Zij is te zien de de voorjaarscampagne van de Spaanse modeketen. Lara Stone is in alle Zara filialen levensgroot te bewonderen op de campagneposters. Ze showt onder andere zijden tops, harembroeken en ballonrokjes in nude- en felle kleuren.

Lara Stone is geboren in Mierlo, en begon op haar 16e met modellenwerk. Op dit moment is het 24-jarige model de  favoriet van Carine Roitfeld en heeft ze gewerkt voor onder meer Givenchy, Louis Vuitton en Prada.http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/lara2.jpgOok heeft de Franse Vogue een ode aan Lara Stone gebracht door haar als enige model in het hele blad te gebruiken. (br.Styletoday)
� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!