Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion13-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diamanten sieren verjaardags-Adidas


Diamanten sieren verjaardags-Adidas


Een glinsterend logo.
Een glinsterend logo.


Adidas werd beroemd met een simpele sportschoen met drie strepen. Voor hun 60ste verjaardag wilden ze iets specialer doen. De klassieke Adidas-schoen kreeg diamanten mee van 0,2 karaat. De zwart-witte schoen werd versierd met een blinkend Adidas-logo én een hondenlabel. 600 euro kost zo'n paar exclusieve Adidassen. Of de schoen in België te koop is, is niet duidelijk. In Nederland zullen enkele geselecteerde Adidas-winkels de schoen zeker wel verkopen. (br.hln)http://www.hln.be/static/FOTO/pe/17/4/14/media_xl_894119.jpg


� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leer lopen op hoge hakken


Leer lopen op hoge hakken


Hoge hakken zijn in en het mag gezegd, ze staan beeldig bij elke vrouw. Een hakje maken de benen sierlijker en de outfit eleganter. Hoe mooi de nieuwste pareltjes ook staan, wie erop rondloopt als een olifant in een porseleinenwinkel of als een bouwvakker, is eraan voor de moeite.

1. Begin niet te hoog. Zoek schoenen met een steviger hakje rond de vijf centimeter. Probeer enkellaarsjes, die vaak wat lager bij de grond ogen. Kan je hiermee overweg, kan je overschakelen op een hogere variant van ongeveer acht of tien centimeter. Een gouden tip: ga met je hakken aan op je tenen staan. Zolang je hakken minimaal twee centimeter de lucht in kunnen, is de hakhoogte prima. Lukt dit niet, is de hakhoogte te hoog.

2. De sleehak is ook in en superhandig om te oefenen. Dat komt omdat dikkere zolen beter de schok van je stappen absorberen en daardoor loop je comfortabeler.

3. Kies pumps of laarzen die goed passen en niet knellen. Speciale gelkussentjes bieden een beetje steun bij het lopen op hoger niveau en gaan het branderig gevoel tegen onder de bal van je voet. Neem ook overal blaarpleisters mee. Zodra je voeten beginnen knellen en er pijn opduikt, gaat het van kwaad naar erger. Pijn is duidelijk van je gezicht af te lezen en dat is nefast voor je hele 'look'.


  
 4. Oefening baart kunst
. In het geval van hoge hakken geldt dat zeker. Loop niet te snel en probeer de juiste balans te vinden. Hou je knieën zo soepel mogelijk en probeer een beetje te veren in plaats van zo hard mogelijk je hakken neer te zetten. Volgende regel is essentieel: hoe hoger de hak, hoe kleiner de stap.

5. Luister naar het ritme van de klikklakkende schoenen en tracht dit ritme aan te houden. Hou je rug recht en leun iets naar achteren voor een mooie, zelfzekere houding en goede balans.

6. Draag je hoge hakken zeker niet elke dag. Gezond zijn hakjes niet, dit kan leiden tot een verzakking in je voet waardoor je nooit meer op hoge hoogte zal mogen lopen. Ook de spieren in je kuiten prefereren plattere schoenen.

7. Roosters, kasseistraten, roltrappen of ander onregelmatig wegdek, zijn voorzichtig te betreden. Je zal niet de eerste zijn die het hakje verliest als je erover loopt.
� Reageer (0)
12-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend zomer 2009 rode lippen

Trend zomer 2009 rode lippenhttp://img4.imageshack.us/img4/3752/rodelippen.jpg


Rode lippen zijn meestal gereserveerd voor de koude wintermaanden maar ze waren ook op de zomercatwalks volop aanwezig.
� Reageer (0)
11-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speciaal scheermes voor zwangere vrouwen


Speciaal scheermes voor zwangere vrouwen

Met een dikke zwangere buik is het niet evident om je nog te scheren op de intieme plekjes. Geen nood: enkele Nederlandse jongeren hebben een scheermes van 40 centimeter ontworpen waardoor dat wél mogelijk wordt. De jongeren merken ook op dat het ook kan gebruikt worden door wie minder lening is (geworden). Dat schrijft de Nederlandse site nu.nl op haar website. De jongeren noemden het product The Sheer. Of het ook echt op de markt komt, valt nog af te wachten.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trinny en Susannah geven Belgische vrouwen stijllessen


Trinny en Susannah geven Belgische vrouwen stijllessen


http://img12.imageshack.us/img12/7109/trinnysusannah.jpgDubbel goed nieuws voor fans van Trinny & Susannah. De stijlgoeroes zijn binnenkort niet alleen terug op het scherm te zien, maar ze komen ook voor het eerst naar België. Afspraak op woensdag 6 mei in de Stadsfeestzaal shopping in Antwerpen.

Trinny Woodall en Susannah Constantine helpen vrouwen al jaren om hun eigen foute look overboord te gooien en te veranderen in een stijlvolle glamourgirl. Ze staan vooral bekend om hun onverbloemde kritiek.
Restylen

In het nieuwe seizoen, dat binnenkort te zien is op Vitaya worden de rollen voor één keer omgekeerd. De stijlgoeroes kruipen voor 24 uur in de garderobe én het leven van enkele extreme dames met een eigen aparte kledingstijl. Daarna is het weer aan Trinny en Susannah, dan moeten zij proberen de vrouwen alsnog te restylen.

Op 6 mei tonen ze hun modekennis ook in Antwerpen. Trinny en Susannah laten hun kunstjes vanaf 14 uur zien in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. (br.she)
� Reageer (0)
10-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorkom blaren bij het begin van de zomer


Voorkom blaren bij het begin van de zomer


http://img4.imageshack.us/img4/2135/blaren.jpgBij het begin van de zomer proppen we onze wintertenen maar wat graag in open schoentjes, liefst met een waanzinnige hak om onze benen extra te benadrukken in die lenterokjes. Spijtig genoeg veroorzaakt deze knelling ook al te vaak wrijving en druk waardoor blaren niet ver weg zijn. Om deze ongemakken doeltreffend tegen te gaan, ontwikkelde Hansaplast de Anti-blaar gel.

Voorkomen is beter dan genezen

De huid wordt blootgesteld aan wrijving en voortdurende druk en raakt uiteindelijk geïrriteerd. De opperhuid beweegt constant waardoor er uiteindelijk een ruimte tussen de bovenste en de onderliggende huidlaag ontstaat. In deze ruimte, die de vorm aanneemt van een bel, komt vocht en zo ontstaat een blaar. Voortaan voorkomt Hansaplast deze ongemakken dankzij een nieuwe innovatie: de Anti-Blaar Gel.

Deze transparante gel, op basis van silicone, versoepelt de huid en vermindert wrijvingen op de opperhuid. Met het schuine uiteinde is het gemakkelijk om een fijn laagje aan te brengen op de gevoelige zones. Dit laagje Anti-Blaar Gel vormt een buffer tussen de schoen en de voet om deze te beschermen tegen irritaties. De gel voorkomt dus op een doeltreffende manier de vorming van blaren en biedt gedurende 6 uur bescherming, zelfs bij hoge temperaturen.

De kleine tube Anti-Blaar Gel past perfect in de handtas of in het handschoenkastje van de auto en biedt een originele en onmiddellijke remedie tegen blaren. Aanbevolen verkoopprijs: € 4,50. (br.she)
� Reageer (0)
09-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw parfum wijzigt je humeur


Nieuw parfum wijzigt je humeur


 


Designer Ora-Ito heeft een parfum op de markt gebracht dat inwerkt op het humeur. Geuren doen dat sowieso, maar deze bevat twee stoffen die dieper inwerken op het moraal.

Chemische stoffen
Het is niet de eerste keer dat Ora-Ito creatief aan de slag gaat met parfum. Eerder maakte hij al een dergelijk, gelukkigmakend setje met het merk Smiley. Deze keer maakt hij niet enkel blij, maar pakt hij ook antidepressieve gevoelens aan. Daarvoor zitten in de producten théobromine en phénylethalamine, die inwerken op het humeur.

Inhoud
De hele kit bestaat uit het parfum Smiley, een lichaamscrème, pastilles voor in bad en een massage-olie. Het kitje is te koop bij oa Cosmeticary in Brussel en Antwerpen voor 54 euro, online via (br.nina)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse modehuizen


Italiaanse modehuizen willen slachtoffers aardbeving helpen


Donatelle Versace


Gucci, Versace, Brioni and Anna Molinari willen de slachtoffers van de aardbeving in Italië financieel steunen. De Italiaanse modehuizen zijn zwaar onder de indruk door de recente gebeurtenissen.
Brioni's CEO Andrea Perrone: "we zijn geschokt door de omvang van de ramp. Zovelen hebben niets meer. Ook wij maken deel uit van de Abbruzo regio en zijn nauw betrokken bij de gebeurtenissen. Het zal tijd en geld vragen om het leven hier te herstellen".

Geen schade
Veel Italiaanse modehuizen hebben hun hoofdkwartier in de ruimere regio. Volgens Perrone werd geen schade aan de fashionhuizen vastgesteld door de lokale overheid. Wel blijft er gevaar omdat er nog naschokken kunnen gebeuren.

Madonna
Meer dan 20.000 mensen zijn dakloos. Ook Madonna beloofde hulp en wil 500.000 dollar schenken aan Abruzzo, de heimat van haar vader. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen tussen 25 en 30 jaar zijn meest trendgevoelig


Vrouwen tussen 25 en 30 jaar zijn meest trendgevoelig


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/08/444053/vrouwen-tussen-25-en-30-jaar-zijn-meest-trendgevoelig_1_515x0.jpgVrouwen tussen de 25 en 30 jaar volgen de trends weergaloos. Eenmaal de dertig gepasseerd wordt dat trendgevoel steeds meer afgezwakt. Dat blijkt uit een enquête bij 3.000 Britse vrouwen tussen 20 en 60 jaar.

Jonge vrouwen zijn erg begaan met mode en beauty. Ze geven gemiddeld een kwart van hun maandelijkse inkomen uit aan kledij en cosmetica. Eenmaal de dertig voorbij geven de vrouwen nog maar een 19% uit aan deze hebbedingen.

Leeftijd heeft echter geen invloed op onze ijdelheid. We staan gemiddeld 12 maanden tijdens ons leven voor de spiegel onszelf te keuren.  (br.she)
� Reageer (0)
08-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer vrouwen hebben E-cup


Steeds meer vrouwen hebben E-cup

40 procent van de Australische vrouwen heeft een E-cup of een nog grotere bh-maat. Dat blijkt uit cijfers lingerieleveranciers. Experts wijten deze 'groei' vooral aan het obesitasprobleem en het gebruik van anticonceptiemiddelen.

L-cup
In de jaren '50 was de meest voorkomende bh-maat een B-cup, dat is drie maten kleiner dan de huidige E-cup. Bij het lingeriemerk Myer is de verkoop van E-cups de laatste vijf jaar met acht procent gegroeid. Het merk Berlei merkte ook een stijging van acht procent bij de verkoop van grote maten. Het Australische lingeriemerk Eveden Australia lanceerde vorig jaar zelfs een L-cup, omdat er zoveel vraag naar was.

Obesitas
Passpecialiste Victoria Jubb zegt dat het obesitasprobleem mee verantwoordelijk is voor de steeds grotere wordende borsten van vrouwen. Maar ook het aantal slanke vrouwen met grote borsten stijgt. "Ik merk dat veel meisjes met een smalle taille ook een grote boezem hebben. Onze best verkopende maat is een 10I." Plastisch chirurg Mark Goyen zegt dat hij dubbel zoveel borstverkleiningen uitvoert als 10 jaar geleden. "Er is een duidelijke stijging. Er bestaat geen twijfel dat deze problematiek vooral veroorzaakt wordt door obesitas. Ik neem het vaakst vetweefsel weg bij borsten."
 


 Hormonen

Cardioloog Ross Walker zegt dat kunstmatige oestrogenen in voeding, plastics en cosmetica ook de oorzaak zijn. Als laatste is ook de pil verantwoordelijk volgens experte Edith Weisberg: "De pil met een hoge dosis hormonen kunnen voor een toename van het borstweefsel zorgen."

Minder sport
Een grote boezem weerhoudt veel vrouwen ervan te sporten, aldus professor Jenny O'Dea. Dit maakt het moeilijker voor hen om af te vallen, waardoor de borsten alleen maar groter zullen worden. "Uit onderzoek bleek dat vrouwen met grote borsten sport vermijden, omdat ze het lastig vinden. Terwijl we net dikke vrouwen willen aansporen zo actief mogelijk te zijn." (br.hln)

� Reageer (0)
07-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vrouw verandert in haar leven 26x van look


Een vrouw verandert in haar leven 26x van look

Zij zien er bijna wekelijks anders uit


De afbeelding “http://img527.imageshack.us/img527/3822/17142228on6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Het staat nu ook 'wetenschappelijk' vast: een vrouw verandert graag en vaak van look. Gemiddeld 26 keer in haar leven wisselt ze van kapsel of vernieuwt ze de hele inhoud van haar kleerkast, hebben onderzoekers uitgedokterd.

Van look veranderen doen we allemaal want voor een stuk is dat een natuurlijk proces. Als kind loop je met Mickey Mouse op je truitje, maar als je eenmaal tien bent wil je van onnozele figuurtjes niks meer weten. Eens je zestien bent, ga je zelf bepalen wat je mooi vindt: vaak wat de trend van de dag beveelt. Nog tien jaar later hoeft het niet zo nodig meer de laatste mode te zijn, zeker niet als je in het beroepsleven bent gestapt. Op kantoor is een Indische hippierok not done en dus voltrekt er zich alweer een verandering in je look met die eerste stijlvolle tailleur. De wissels volgen elkaar minder snel op naarmate je ouder wordt, maar toch zal je look op je vijftigste evenmin dezelfde zijn als die op je zeventigste.De afbeelding “http://img411.imageshack.us/img411/9783/marcvi8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Behalve die natuurlijke evolutie, kiest een vrouw ook verschillende keren in haar leven voor verandering. En dat hoeven niet eens zo'n dramatische stijlbreuken te zijn. Een nieuw kapsel bijvoorbeeld. Al zijn er ook vrouwen die zichzelf af en toe een complete restyling gunnen: nieuw haar én nieuwe make-up én nieuwe kleren. Dat komt volgens de Britse onderzoekers vooral voor bij vrouwen die een ommekeer in hun leven meemaken. Een echtscheiding is voor 37 procent van de vrouwen het signaal om helemaal van uiterlijk te veranderen.

Je look eens stevig updaten stimuleert bij ruim 80 procent van de vrouwen het zelfvertrouwen. 'Hoe beter we er uitzien, hoe meer tevreden we zijn met onszelf. Je een nieuwe stijl aanmeten is dus een gezonde en constructieve manier om je zelfbeeld op te krikken', zegt psychologe Corinne Sweet.

En dat hoeft niet duur te zijn. Een nieuwe lippenstift of wat andere make-up kunnen je stijl al veranderen. 'Combineren' is het toverwoord. Koop enkele kledingstukken die helemaal je nieuwe ik weergeven en combineer dat met wat je al hebt. Minder duur dan alles ineens veranderen en het laat je de tijd te bepalen of je nieuwe look wel écht is wat je ervan verwachtte.(br.Het Nieuwsblad)De afbeelding “http://img241.imageshack.us/img241/9946/82459272uu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
� Reageer (0)
06-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het badpak is terug


Het badpak is terug


Cut out badpak.
Cut out badpak.Het badpak is er nog steeds. Beter zelfs, het is goed op weg om een must te worden in een trendy zomergarderobe. Natuurlijk heeft de bikini nog veel aanhangers, maar de fashionista's, heen en weer geslingerd tussen hun zonnekapitaal en de eisen van de mode, kiezen steeds vaker voor een badpak.

 

  Asymetrische vormen.
Asymetrische vormen.Kleuren en motieven

Effen, met contrasterende vlakken of exclusieve prints: keuze is er te over. Felle kleuren, bedrukt met stippen, met grote dessins, een mix van effen en bedrukt of met motieven die aan tattoo's doen denken. Opvallend is de kleurenrijkdom waarbij koraaloranje, appelgroen, langunablauw, Indisch roze, mokka, vanille, chocolade of pimentrood wedijveren met wit en zwart.   Grote tattoo-motieven.
Grote tattoo-motieven.Zilver en goud
Deze zomer zet ook de Bling Bling attitude door. Zilver en goud zijn al gesignaleerd, met hier en daar een licht futuristische stijl in zwart/zilver en wat luxueuzer in chocoladebruin/goud.

Versneden
Niet enkel de felle kleuren zijn opmerkelijk deze zomer, maar ook de trikini's. Trikini's zitten tussen badpak en bikini met een verbinding tussen onder- en bovendeel. Met de cut-out badpakken geef je nog meer bloot dan met een bikini. Wie sensueel wil flaneren op het strand, weet wat te kopen. (br.nina)
� Reageer (0)
05-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Welk huidtype heb jij

 Welk huidtype heb jij


De afbeelding “http://beautifulhera.googlepages.com/petra.jpg/petra-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Om ons te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf heeft de huid het mechanisme om zich steeds maar weer te vernieuwen. Dat zie je bijvoorbeeld heel duidelijk als je in bad bent geweest en je daarna stevig afdroogt: dan vallen er schilfertjes van je huid. Dat zijn dode huidcellen. Verder heeft je huid te maken met vocht- en vetgehaltes die mede verantwoordelijk zijn voor het type huid dat je hebt. Overigens kan dit in de loop van de jaren veranderen.


 Normale huid

Jonge vrouwen hebben vaak een normale huid. Bij dit huidtype zijn de poriën nauwelijks zichtbaar en de huid ziet er dan ook prachtig fijn en gaaf uit. Hoewel daar meest anders over wordt gedacht, is deze huid behoorlijk kwetsbaar. Vanaf het twintigste levensjaar begint de jonge, normale, huid al minder vet en vochtig te worden, waardoor de structuur veranderd.

 Vette huid

Grove poriën, een glimmende neus en voorhoofd, regelmatig last van pukkeltjes en andere onzuiverheden? Dan heb je een vette huid. Door een te grote talgproductie komt het vet er via de huid weer uit, waardoor je het glimmende effect krijgt. Ook kunnen er verstoppingen in de huid ontstaan waardoor er bijvoorbeeld meeëters ontstaan. Een vette huid gaat dan ook vaak samen met acne. Verandering in de hormoonhuishouding en een goede verzorging zorgen er voor dat de huid weer in balans komt.


 Droge huid

Voelt je huid na het douchen trekkerig aan en zijn er duidelijk (lach)rimpeltjes zichtbaar in je gezicht? Dan heb je een droge of wel  een vochtarme huid. Vaak ziet dit huidtype er wel goed uit, maar door het gebrek aan vocht is de kans op rimpels groter dan bij bijvoorbeeld een vette huid. Om je huid mooi en gezond te houden, is een ding belangrijk: smeren! Gebruik twee keer per dag ene crème. Zeker voor jongere vrouwen hoeft het geen duur product te zijn. Als je er maar wat opsmeert dat past bij een droge huid.

Gevoelige huid

Naarmate bij deze huid ook de jaren vorderen zal dit huidtype steeds droger en vochtarmer worden maar dezelfde remedie als hierboven geldt gezond leven en smeren, smeren. Een bijzondere eigenschap van dit huidtype is de bijzondere gevoeligheid. Bijv. voor zaken als wassen met zeep (voor dit huidtype zeer af te raden, trouwens ook voor alle andere huidtypen) jjzige wind, zon en soms is dit huidtype zelfs gevoelig voor gewoon water. Ook hier zijn hele goede crèmes voor in de handel.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?
De nude-look is niet nieuw in beautyland, maar ook dit seizoen blijft hij trendy. De truc zit hem er in nauwelijks te laten opvallen dat je make-up draagt. Dat is vaak moeilijker gezegd dan gedaan, daarom geven we jullie enkele tips.

Matte look
De modellen bij Prada en Elie Saab gingen allemaal voor de natuurlijke look, met een minimum aan oogmake-up en lipstick. De huid heeft bij deze trend een matte look, kies voor een olievrije dagcrème. Dan beperk je je kans op glans. Helpt dit niet, kun je een olieabsorberende primer onder je foundation dragen. Kies voor een luchtige foundation die je met een borstel aanbrengt. Tinten die erg op je huidskleur lijken als beige of lichtbruin, werken het best bij deze natuurlijke look. Deze kleuren verdoezelen ook goed gezwollen oogleden. Lipstick met een gouden schijn maken het geheel helemaal af. (br.nina)

� Reageer (0)
04-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouwBuikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/badpak.jpg?t=1237904182


Meer dan de helft van de Vlaamse vrouwen schaamt zich over haar buik. Dat blijkt uit een enquête van het weekblad Flair. De oorzaak? Vrouwen vergelijken te veel met andere vrouwen.
Het buikje van de vrouw. Van dichters tot dakwerkers: elke man is er lyrisch over. Maar helaas, de vrouw zelf blijft dat buikje vervloeken. Sterkers nog: uit een enquête van het vrouwenblad Flair blijkt dat bijna zestig procent van de vrouwen zich scháámt over haar buikje. Bijna de helft trekt zelfs haar buikje in als ze naakt voor haar partner staat.

Volgens experts zijn er dat in het echte leven nog veel meer. Stylist Jani Kazaltzis heeft al honderden vrouwen - bekend en onbekend - gekleed. Hij schreef er ook een boek over. 'Telkens, maar dan ook telkens hoor je dat ze niet tevreden zijn met dat buikje', zegt hij. 'Ofwel vinden ze het te dik, ofwel hangt het wat slapjes, terwijl ze vaak gewoon een normale vrouwenbuik hebben.'

Volgens Kazaltzis ligt de oorzaak vooral bij de vrouwen zelf. 'Als je aan mannen vraagt waar ze het meest op vallen, dan willen zij meestal een wat vollere vrouw of eentje met toch met wat vlees aan dan een superslanke vrouw. Hét probleem is dat vrouwen zich veel te veel met elkaar vergelijken. Als ze zien dat hun vriendin een strakker buikje heeft, vergeten ze onmiddellijk dat ze ook andere mooie troeven hebben. Ze fixeren zich prompt op het negatieve.'

Nochtans weten vrouwen dat niemand perfect is en dat heel veel modellen in de bladen gefotoshopt en bijgewerkt worden. Waarom dan toch dat ideaalbeeld nastreven? Professor Liesbeth Woertman doet al jaren onderzoek naar het lichaamsbeeld van mannen en vrouwen. 'We verdragen geen imperfectie meer. We willen over alles controle, alles is maakbaar geworden en we willen volledige autonomie, tot in de extreemste vorm.'

'Vrouwen worden gebombardeerd met allerlei reclame over schoonheidsproducten. Ook al weten ze dat het leugens zijn, dan toch gaan ze het proberen.'

Waarom mannen daar niet zo mee zitten? 'Mannen vergelijken dus wel degelijk met elkaar, maar niet zozeer het uiterlijk. Voor hen is het belangrijk om meer macht en status te hebben.' Hoe moet de vrouw dan van dat complex over haar buikje afgeraken? 'Die complexen zullen altijd blijven bestaan. Gewoon ouder worden, dan ga je vanzelf relativeren.'(br.Het Nieuwsblad)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor rokjes en het scheermes


Tijd voor rokjes en het scheermes


 

De zon is er en de rokjes mogen weer uit de kast. Niet enkel zelfbruiners en zonnebankcentra doen gouden zaken, ook de ontharingsproducten kennen deze dagen een piek.


Stijgende omzet
Met het verschijnen van de eerste zonnestralen, moeten de benen bloot. Volgens ontharingsproducent Veet worden deze dagen weer massaal veel epileerproducten verkocht. In het voorjaar piekt de omzet. Blijkbaar ontharen dames vooral bij het begin van de lente en wanneer de benen echt bloot mogen.

Scheren
Opmerkelijk is dat dames in onze contreien vooral naar het scheermesje grijpen. Omdat we hier minder veel zonnestralen zien, volstaat een behandeling met schuim en mesje. In warmere oorden worden duurzame ontharingsmethodes gebruikt, omdat dames daar langere tijd met blote benen flaneren.(br.hln)� Reageer (0)
02-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze huidskleur geeft gezonde indruk


Roze huidskleur geeft gezonde indruk

Niet voor niets smeren dames graag een vleugje blusher op de wangen. Vrouwen met een rozige huidskleur, worden immers gezonder en aantrekkelijker ingeschat. Een recente studie toont dat aan.

Onderzoek
Vrijwilligers dienden aan de Universiteit van St. Andrews digitale foto's te bewerken om de subjecten een gezonde indruk te geven. Vrijwel alle deelnemers voegden meer rode tinten toe aan elk gelaat. De vrouwen kregen allen meer kleur toegediend dan de mannengezichten.

Zuurstofrijk
Wie gezond is, heeft zuurstofrijk bloed en dat zie je, weliswaar subtiel, aan de tint van de huid. Onderzoekers zijn verwonderd dat vrijwel alle vrijwilligers deze verschillen kunnen opmerken.

Tips
De gelaatstint is belangrijker dan gedacht om de andere aantrekkelijk te vinden. Om die begeerde roze tint te verkrijgen, raden de onderzoekers aan voldoende te bewegen en te stoppen met roken.(br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruidjes vallen voor Sex and the City-jurk


Bruidjes vallen voor Sex and the City-jurk
http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/01/440654/bruidjes-vallen-voor-sex-and-the-city-jurk_1_515x0.jpg


Fans van de film Sex and the City herinneren zich zeker de memorabele jurk die het hoofdpersonage Carrie Bradshaw, vertolkt door Sarah Jessica Parker, droeg tijdens haar huwelijk met Mister Big. De jurk, ontworpen door Vivienne Westwood is twee jaar na uitbrengen razend populair bij toekomstige bruidjes.

"De Carrie bruidsjurk komt van onze Herfst/Wintercollectie 2007. De jurk was het pronkstuk van de lijn, en omvatte alles waar het merk Vivienne Westwood voor staat. Hij was al geliefd bij de kenners, maar sinds hij is opgedoken in de Sex and the City film is hij razend populair bij aanstaande bruidjes", vertelt de woordvoerder van Westwood tegen Vogue.

Online kunnen ze de vraag naar het iets kortere model niet bijhouden, en ook in de winkel zelf loopt het storm voor de peperdure jurk. Omdat de jurk namelijk volledig met de hand gemaakt wordt betaal je maar liefst 12.000 euro voor het hebbeding.(br.she)
� Reageer (0)
01-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modewereld niet klaar voor kleine modellen


Modewereld niet klaar voor kleine modellen

Presentatrice van America's Next Topmodel Tyra Banks wilde voor het nieuwe seizoen van de serie enkel 'kleinere' modellen selecteren. Maar haar plannen zullen geen werkelijkheid worden omdat de modewereld vurig reageerde en hier niet klaar voor blijkt te zijn.
 


 Kate Moss uitzondering

Agent Ellis, die al talloze topmodellen ontdekte, vindt het een belachelijk idee, meldt styletoday.nl. "Meestal vind ik mijn modellen gewoon op straat, dan heb ik geen speciale eisen, ik pin mij niet vast op één specifiek type. Maar wat de lengte betreft, ligt dat toch nog anders. Naar iemand die kleiner is dan 1,70 meter, kijk ik zelfs niet. Dat is een absoluut minimum. Kate Moss is één van de enkelingen die het zo ver geschopt heeft met een klein postuur. Maar zij is een uitzondering omdat ze voor de rest echt alles mee heeft." (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss ontwerpt lentecollectie vol folklore


Kate Moss ontwerpt lentecollectie vol folklore


http://img8.imageshack.us/img8/5940/katemossl.jpgKate Moss is al aan haar negende modeseizoen toe voor de Britse modeketen Topshop. Ze ontwierp al rockstukken, ultrakorte hotpants en jurken met klauwen van een luipaard. Maar mode-experts roepen haar nieuwste collectie nu al tot haar grootste hit uit. Folkloristische bloemenprints zetten deze keer toon in de lijn die op 2 april gelanceerd wordt.http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/8/10/media_l_886915.jpg
Een voorproefje van de lentecollectie die op 2 april gelanceerd wordt


Prints
Kate Moss ging voor haar nieuwste lentecollectie aan de slag met heel wat prints. De lijn oogt heel fris en een tikje folkloristisch. Ze herwerkte drie bestaande Libertypatronen en noemde één van hen 'Lilabell' naar haar dochtertje Lila. Er is ook nog de Kate Nouveau en de Poppy, die heel fris en schattig oogt.

Gillende fashionista's
Verder bevat de collectie korte jasjes en lange elegante avondjurken. Je moet er helaas wel wat voor over hebben, voor de jurken betaal je ongeveer 280 euro. De lancering van de lijn van Kate Moss gaat traditioneel gepaard met een horde gillende fashionista's die om 9 uur 's ochtends al aan de deuren van Topshop staan te drummen, dat zal dit jaar niet anders zijn. Wil je toch je slag slaan en een stuk van dit topmodel scoren, probeer het dan via de webshop. De collectie wordt gelanceerd op 2 april.


� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!