Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion16-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagels groeien sneller dan ooit

Nagels groeien sneller dan ooit


http://img6.imageshack.us/img6/663/nagelsvijlen.jpg
Een opmerkelijk feit: onze nagels groeien 25 procent sneller dan die van onze grootouders. Een nieuwe studie bewijst dat onze voedingsgewoonten een belangrijke rol spelen in het snelle groeiproces van de nagel.

Vergelijkende studie
In de afgelopen 70 jaar neemt de groeisnelheid van de vinger- en teennagel toe. Onderzoekers van de University of North Carolina vergeleken daarbij de resultaten uit 1938 en een studie uit de jaren vijftig. Grote teennagels worden nu met meer dan 2 mm per maand langer, in vergelijking met 1,65 mm in de jaren dertig. De gemiddelde vingernagel groeit vandaag met 3,55 mm per maand, wat een stijging betekent van meer dan een halve millimeter dan enkele decennia geleden.Jonge nagels
Ook tonen de resultaten aan dat de vingernagels bijna twee keer zo snel tieren als de teennagels. Vooral de exemplaren van jongere mensen en mannen schieten sneller op. Zo is ook bewezen dat de kleine nagel veel langzamer groeit dan andere vingernagels. De middelvinger is dan weer de snelste van allemaal. Volgens de vorsers spelen milieu-factoren een rol, net als een veranderende levensstijl en gezondheid. Voeding, lichaamsbeweging en lichaamssamenstelling zijn immers flink gewijzigd de afgelopen dertig jaar.

Vitamine D
Nagels hebben de neiging sneller te gedijen in de zomer door de aanmaak van vitamine D. Koude temperaturen en roken zijn dan weer factoren die de groei afremmen. Ook neigen mensen vandaag de dag meer water te drinken. Dat verwijdert toxines uit het lichaam en maakt gezonder.

Rode nagellak
Manicurespecialisten bevestigen de trend. Volgens hen zijn mensen zich ook meer bewust van wat hun lichaam nodig heeft. Door gezonder trachten te leven en minder handmatig werk te doen, breken er minder nagels af. Zo wekken ze de indruk sneller te groeien. Het dragen van nagellak is volgens de nagelspecialisten een goede zaak. Hierdoor gebruiken mensen hun nagels minder als 'werkinstrument'. Vooral een rode nagellak is aangewezen, dat houdt knabbelen tegen.

Gezondheid
Nagels zijn een indicator voor je algemene gezondheid. Broze nagels duiden op een gebrek aan ijzer, schildklierprobelmen, slechte bloedsomloop of verstoorde nierfunctie. Gele nagels duiden op problemen met de lymfedrainage of lever, zelfs diabetes. Wie ijzer- of zinktekort heeft, heeft dan weer last van gespleten vingernagels.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De handtas waar Nicole Richie gek op is


De handtas waar Nicole Richie gek op is

Simone Harouche is een manusje-van-alles in de modewereld, maar ze werd voornamelijk bekend als styliste van Christina Aguilera en Jennifer Lopez. Ze maakte eenmalig een handtas voor Nicole Richie. Omdat ze hiermee in tal van modebladen verscheen, werd het een hype bij fashionista's.http://img3.imageshack.us/img3/1103/handtassen.jpgLimited
Daarom maakte Simone Harouche ongeveer 80 gelijkaarde handtassen voor een 'limited edition', ze kregen de naam 'Simone Camille'. Elke handtas is handgemaakt uit vintagestoffen van over de hele wereld en elk exemplaar is uniek. Hoeveel de handtassen kosten is momenteel nog niet duidelijk. Kim Kardashian en Nicole Richie zijn alvast fan, binnen enkele weken kun je ze online kopen. 
� Reageer (0)
14-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-rimpelcrèmes beschadigen jonge huid


Anti-rimpelcrèmes beschadigen jonge huid


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/14/679258/anti-rimpelcremes-beschadigen-jonge-huid_1_515x0.jpgVanaf je 23ste dien je je dagelijkse verzorgingscrème te verrijken met een lichte anti-rimpelcrème. Zo blijft je huid strak en jong. Dat beweerden cosmeticaproducenten jarenlang. Britse dermatologen waarschuwen echter voor de vele negatieve gevolgen van het vroegtijdige gebruik van een anti-rimpelcrème.


"Niet alleen verspillen jongeren daarmee veel geld, ze beschadigen hun jonge huid ook nog eens permanent. Om te beginnen zijn crèmes sontworpen voor de oduere huid zwaarder en vetter. Hierdoor krijg je sneller verstopte poriën en jeukende bultjes. De zalfjes bevatten ook hoge concentraties aan retinoïden en AHA, zuren die je huid kunnen beschadigen", vertelt de Britse dermatoloog Mayou.


Volgens dermatologen is de beste manier om een jonge huid te behouden nog steeds de meest natuurlijke optie: niet onder de zonnebank gaan, niet roken, en dagelijks een crème met UVA-bescherming gebruiken. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sexy Schiffer siert Duitse Vogue


Sexy Schiffer siert Duitse Vogue


Oude rot in het vak Claudia Schiffer mag nog gezien worden. Het supermodel is op haar 39ste meer dan ooit te bewonderen in vooraanstaande magazines. Ook het Duitse Vogue wist haar opnieuw te strikken. Volgende maand fleurt ze het modeblad op.Vertrouwen

De mama van Caspar (6) en dochter Clementine (4) laat zich nog regelmatig fotograferen voor de lens van de beroemde Mario Testino. Claudia voelt zich naar eigen zeggen volledig op haar gemak tijdens de fotoshoot: "Mario Testino is een van de weinige mensen die ik volledig kan vertrouwen, bij een shoot met hem zijn er voor mij geen grenzen. Zolang hij het is, ga ik nog jaren door".Geen snijwerk

Haar glans en schoonheid lijken nauwelijks te vervagen. En toch is plastische chirurgie niets voor haar, zo vertelde ze onlangs, uit vrees voor de effecten op lange termijn. "Ouder worden geldt voor iedereen, accepteren maakt het makkelijker".
Verzorgingrituelen

Haar goede looks krijgt ze door gezond te leven. De juiste voeding is belangrijk, maar ook haar verzorging verdient alle aandacht. Make-up gebruikt ze zelden in haar vrije tijd. "Ik brush mijn haar elke dag en gebruik goede vochtinbrengers. Voorts droog ik het niet helemaal, mijn haar blijft wat vochtig, zo krijgt het meer textuur. Zonder mijn zonnebril wandel ik nooit de deur uit".
� Reageer (0)
13-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zelf een hoed


 Maak zelf een hoed


De hoed is een populair accessoire deze zomer en dat blijft ook zi deze herfst. De Britse hoedenontwerpster Katherine Elizabeth speelt hier op in en deelt haar tips aan vrouwen in workshops.Ontwerp van Katherine Elizabeth.
Ontwerp van Katherine Elizabeth.Investering

Hoedenontwerpster Katherine Elizabeth is een gevestigde naam in de modewereld. Ze tekende al voor Dior en Dita von Teese draagt graag haar creaties. Hoeden zijn deze zomer de manier om je outfit 'up te daten' en komende herfst zullen ze ook trendy blijven. Helaas is een mooi exemplaar vaak ook een heuse investering.Feestjes
Daarom besloot de ontwerpster feestjes te organiseren waar ze een groepje vriendinnen leert zelf hoeden te maken. Die kunnen ze dan volledig afstemmen op hun eigen stijl. Ze reist heel er Groot-Brittanië voor rond en haar concept slaat duidelijk aan. De feestjes zijn er ontzettend populair. Ook zijn ze vriendelijk voor de portefeuille, voor iets minder dan 40 euro, materiaal inbegrepen, komt Katherine naar je toe. Meer informatie vind je www.create-boutique.co.uk.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pikante lingerie van Agent Provocateur

Pikante lingerie van Agent Provocateurhttp://img3.imageshack.us/img3/7938/61448358.jpgHet modeshowseizoen is weer begonnen, en ook lingeriemerk Agent Provocateur is van de partij. Veel zwart en wit, in weinig verhullende setjes waarbij opvallend vaak gebruik werd gemaakt van linten én brave strikken.http://img4.imageshack.us/img4/3338/90690989.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/4909/48699697.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/1638/80106964.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/1738/22783751.jpg

� Reageer (0)
12-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossip Girls zijn muse van Anna Sui


Gossip Girls zijn muse van Anna Sui

Wil je er net zo bijlopen als Blair, Serena, Vanessa of Jenny uit de TV serie Gossip Girl? Met de nieuwste collectie van topdesigner Anna Sui, lukt dat aardig. Haar nieuwste outfits zijn allen gebaseerd op de karakters van Gossip Girl.

Vanaf 13 september tot 17 oktober zijn de nieuwe ontwerpen ook online te verkrijgen. Elk karakter van de serie is duidelijk terug te vinden in de collectie. Zo zijn Blair's jurken voorzien van hoge kragen en strikjes en oogt Serena's kleding een tikje uitdagender.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers helpt vrouwen zelfvertrouwen terugvinden


Marlies Dekkers helpt vrouwen zelfvertrouwen terugvinden


http://img11.imageshack.us/img11/6702/marliesdekkers.jpgIn Europa krijgt één op de negen vrouwen te maken met borstkanker. Goedpassende lingerie is voor veel patiënten een must na zo'n ingrijpende ziekte. Het helpt hen hun vrouwelijkheid en zelfvertrouwen terugvinden. Om alle vrouwen te voorzien van de perfecte beha organiseert het lingeriemerk Marlies Dekkers tijdens de borstkankermaand speciale pasavonden.

"Helaas is het technisch onmogelijk om voor iedere vrouw een aparte collectie te ontwerpen, hoe graag ik dat ook zou willen", vertelt Dekkers. Om alle vrouwen toch te voorzien van de nodige dosis zelfvertrouwen besloot de ontwerpster speciale pasavonden te organiseren voor (ex-) borstkankerpatiënten tijdens de borstkankermaand in oktober.

Dit jaar zal Marlies in samenwerking met chirurg-oncoloog Jean Klinkenbijl het personeel van zowel de eigen Marlies Dekkers Stores als van haar retailers trainen om de verkoop van lingerie aan patiënten te optimaliseren. Vervolgens zullen de winkels en verschillende lingeriespeciaalzaken voor hen een aantal avonden extra opengesteld worden.

Op de website van Marlies Dekkers worden binnenkort de deelnemende winkels bekend gemaakt.

� Reageer (0)
10-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modekleuren deze winter


De modekleuren deze winter


De herfst- en wintercollectie bestaat traditioneel uit veel zwart. Al lijkt het dit jaar nog een tikje erger, en wordt zwart steeds vaker met zwart en zwart gecombineerd. Betekent dat dat je géén kleur mag of kan dragen? Gelukkig niet! Want ook deze kleuren zullen het dit najaar heel goed doen:

1) Blauw/paarstinten

Lila, blauwpaars en grijsblauw: ingetogen, bescheiden, koele kleuren die je in z'n geheel kan dragen of kan combineren met zwart.
http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/11/4/media_xl_1459699.jpg2) Warme kleuren

Baksteenrood, framboosrood en goudbruin kan ook dit seizoen, maar dan niet de felle versies die pijn doen aan je ogen. Ook hier wordt voor een mattere, bescheidenere uitstraling geopteerd.

3) Pasteltinten

Dit is een blijver: poederroze, grijspaars, zandtinten, liefst in preutse ontwerpen.

4) Het buitenbeentje

Appelblauwzeegroen: ook een koel kleur, maar toch net iets minder ingetogen dan de blauwe en paarse tinten.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je de leren legging

Zo draag je de leren legging


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/10/671457/zo-draag-je-de-leren-legging_7_235x280.jpgLeren leggings zijn alweer een tijdje hip, maar deze winter breek je er echt alle trendrecords mee. Wij gingen na hoe je de leren legging het best draagt.

Wanneer je lange laarzen over je legging draagt creëer je een rockerige stijl. Lieslaarzen maken het plaatje helemaal compleet. Ben je niet zo'n wild type? Dan staat een paar mooie pumps of enkellaarsjes ook bijzonder vrouwelijk onder je legging.

Je kan de legging best combineren met een jurkje of langer truitje. Je trui moet steeds over je billen komen, anders krijg je al snel een ordinaire look. Let er ook op dat je legging een beetje stretchstof bevat. Dat is niet alleen meer flatterend voor je lichaam, het voelt ook veel aangenamer aan.

Wil je een geheel andere look samenstellen? Ga dan eens voor een broek in een andere kleur. Grijs is deze zomer nog steeds erg hip en het maakt je leren broek ongekend gesofistikeerd.

� Reageer (0)
09-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivier Strelli vernieuwt met Nathalie Valentiny


Olivier Strelli vernieuwt met Nathalie Valentiny


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/08/668828/olivier-strelli-vernieuwt-met-nathalie-valentiny_1_515x0.jpgDe vrouwencollectie van Olivier Strelli is dit jaar volledig vernieuwd. Kersverse ontwerpster Nathalie Valentiny hield voor haar eerste collectie niet vast aan de voorgeschreven Strelli-normen, met uitzondering van het warme kleurgebruik.

Waar Olivier Strelli voorheen uitblonk door zijn statige, klassieke haast beangstigend authentieke kledingkarakter, lijkt het modemerk nu een geheel andere weg in te slaan. De nieuwe, en eerste, collectie van modeontwerpster Nathalie Valentiny houdt vast aan het warme kleurgebruik van weleer, maar geeft de kledij een frisse, sexy uitstraling. Doorkijkblouses en atypisch kleurgebruik geven de collectie een jongere look en feel.

Voormalig eigenaar Nissim Israël mag dan niet langer actief zijn in de modebranche, hij blijft actief betrokken bij de licentieproducten en tekende zelfs voor een samenwerking met kousenproducent Cette.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw leest etiket beautycrème niet

Vrouw leest etiket beautycrème niet

Vrouwen hebben blijkbaar alle vertrouwen in de smeerseltjes die ze op de huid wrijven. Driekwart leest nooit het etiket van een crème om te zien welke ingrediënten deze bevat. Zo blijkt uit een Britse rondvraag.

Vertrouwen
De merken die we kennen, boezemen alle vertrouwen in. Vrijwel alle ondervraagden hebben het volste vertrouwen in de merken die ze gebruiken. Krijgt het prodcut een natuurlijk label, worden al helemaal geen vragen meer gesteld.

Onleesbaar
Een andere reden waarom de samenstelling niet gelezen wordt, is omdat de etiketten niet leesbaar zijn. 1 op 5 beweert dat ze moeilijk te lezen door te kleine lettertjes of omdat ze op een slecht leesbare plaats staan.

Moeders
En toch zijn er ook anderen. Een minderheid van de dames leest wel nauwkeurig de samenstelling en welke impact ze op het milieu hebben. Babyproducten worden wel met de loupe bekeken, vooral  dames met kinderen bestuderen zorgvuldig de ingrediënten.

� Reageer (0)
08-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakmessenproducent Victorinox lanceert mannenkledij


Zakmessenproducent Victorinox lanceert mannenkledij


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/07/666619/zakmessenproducent-victorinox-lanceert-mannenkledij_1_515x0.jpgJarenlang waren ze het geliefkoosde accessoire voor stoere jongens. Iedere jonge snaak voelde zich de padvinder der padvinders met het veelzijdige mes van Victorinox op zak. Was je zakmes niet voorzien van een kruis-embleem? Dan hoorde je simpelweg niet bij de groep. Voor al de oudere mannen jong van ziel lanceert Victorinox nu een splinternieuwe eigentijdse kledingcollectie.

Multifunctionaliteit is iets waar alle merken in crisistijden naar snakken. En laat het net dat zijn waar Victorinox in uitblinkt. Ruim honderd jaar geleden creëerden ze reeds een zakmes waardoor alle andere messen in het niets verdwenen. Een mes dat niet alleen kon snijden, maar waar je ook kurken mee kon trekken, touw mee kon doorknippen, nagels mee kon vijlen, schroeven los of vast kon draaien en stukjes hout mee kon doorzagen.
Mode

Twintig jaar geleden zette Victorinox zijn eerste voorzichtige stapjes naar een uitgebreider productengamma met zijn eigen horloges, gevolgd door een bagagelijn en tenslotte anno 2009 een eigen parfum en een op en top mannelijke kledinglijn. In de lijn herken je alle kenmerken die je zou toeschrijven aan het messenmerk: mannelijkheid, stoerheid, legermentaliteit en een ongekend sexy en beschermend gevoel. Kledij voor mannen die zich durven vuil maken, die nog weten hoe je een kampvuurtje stookt en die met heimwee terugdenken aan de tijd dat kledij functioneel was zonder meer. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen wordt een 'bunny

Iedereen wordt een 'bunny'

Het regent vreemde trends dit seizoen. De nieuwste in het rijtje is een hoofddeksel in de vorm van konijnenoren. Hoewel ze zeer 'fashionable' zijn, in zwart, blauw of in netstof, doen deze extra oren toch hard denken aan de beroemde 'bunny-oren' van de Playboybabes.

Catwalks
Madonna droeg ze al op het prestigieuze Costume Gala in het New Yorkse Metropolitan Museum. Toen nog unaniem verguisd door de verzamelde modepers, ondanks hun afkomst: Louis Vuitton by Marc Jacobs.

Maar ondertussen gelden duidelijk andere regels: de oren werden ook gezien op de catwalk bij ontwerpster Luella en nogmaals bij Marc Jacobs.


De schuldige
Marc Jacobs lijkt dus de verantwoordelijke (of moeten we zeggen: de schuldige?) voor dit mode-item. "Ik kreeg het idee bijna per ongeluk. Een lid van mijn designteam droeg een lint rond haar hoofd, dat zodanig wat gestrikt dat het op konijnenoren leek. Dat heb ik gebruikt. Ik hou van het Franse kokette, bijna Playboy-achtige aspect."

Netoren
Karl Lagerson maakte zijn eigen versie voor Maison: de oren bestaan uit wollen draad, met daartussen een netstof gespannen en een soort kap voor het voorhoofd. De vorm van de oren verschilt ook: klein en rond als een beer (of Minnie Mouse), tot lang en recht als een konijn (of Playboy-bunny).
http://img38.imageshack.us/img38/5459/bunnyoren.jpgTopshop verkoopt ze ook, voor amper meer dan 20 euro. Lady Gaga, Lily Allen en de Olsen twins droegen ze ondertussen ook al.

Een ding staat vast: wie ze draagt, zal in elk geval gezien worden. Dagdagelijks gebruik lijkt echter niet meteen aangeraden.

� Reageer (0)
07-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val op met schoudervullingen


Val op met schoudervullingen

Je kan er niet naast kijken: schoudervullingen zijn terug in. De schuldige is modeontwerper Balmain, die enkele collecties geleden de prononceerde schouders terugbracht met een nogal opvallend korset.

Stilletjesaan werden schouders weer iets om te benadrukken, iets wat ook zangeres Rihanna en Victoria Beckham snel doorhadden en in hun stijl implementeerden.

Ondertussen sprongen zowat alle grote modemerken op de kar. Balenciaga, Marc Jacobs, Givenchy en Dolce & Gabbana verwerkten allemaal opvallende schouders in hun wintercollectie.
http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/schoudervullingen.jpg?t=12523369633 manieren

Maar hoe draag je dat nu? Voor dagdagelijks gebruik naai of plak je best schoudervullingen in blouses, truien of vestjes. Een minder opvallende maar duurdere optie is het kopen van kledingstukken met een uitgesproken snit aan de schouders.

Wie eens stapje zet of een hapje gaat eten, opteert het best voor een stijlvol topje dat de schouders definieert, zonder in de verf te zetten. Combineer met een casual jeans of een nette rok.

De durvers en fashionista's onder ons laten zich niet tegenhouden, en gaan ervoor. Draag extreme schouders, hoge vullingen of pofmouwen met zwier, glitter en glamour. Hou toch rekening met enkele rake opmerkingen!
http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/5/6/media_xl_1454661.jpgWas het nu '80 of '30?

Schoudervullingen doen sterk denken aan de jaren '80, een decennium dat op verschillende manieren terug te vinden is in de mode vandaag. Maar eigenlijk dateert de schoudervulling uit de jaren '30.

Modeontwerpster Elsa Schiaparelli verwerkte hem in haar collecties, maar de schoudervulling werd pas echt populair toen actrice Joan Crawford ze droeg in de film Letty Lynton. 50.000 Joan Crawford jurken vlogen in geen tijd over de toonbank. Afwachten of deze revival hetzelfde teweeg brengt.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen schoenen kopen die niet passen


Waarom vrouwen schoenen kopen die niet passen

Vier op de tien vrouwen geven toe schoenen te kopen in de verkeerde maat, als die er modieus en aantrekkelijk uitzien. Dat blijkt uit een rondvraag, uitgevoerd door een Britse podologenvereniging.

Pijnlijke voeten
Pijnlijke voetjes nemen echte schoenenfashionista's er graag bij. Vinden deze dames een allerschattige schoen die niet geheel past, kopen ze hem evengoed. Liefst 37 procent van de vrouwelijke ondervraagden draagt zelfs uiterst ongemakkelijke exemplaren als ze daarmee geheel naar de mode gekleed zijn. 17 procent van de mannen geeft eveneens toe af en toe naar een verkeerde maat te grijpen.
Problemen
Niet geheel onlogisch, geeft de poll aan dat 80 procent van de dames met voetproblemen kampt. Gebarsten hielen, ingegroeide nagels of likdoorns zijn het gevolg. Vier op tien roept daarbij nooit medische hulp in. Een jammere zaak volgens de vereniging van Podologen, slecht zittende schoenen kunnen je gezondheid ernstig schaden.

Hakken
Hoge hakken zijn risky, maar ook instappers vormen een gevaar omdat de voet naar voor kan geschoven worden en de tenen in een verkrampte positie geraken. Pumps vormen het grootste gevaar, zij geven totaal geen steun aan de voet en zitten vaak te krap. Volgens de podologen dragen velen verkeerde schoenen zonder het te beseffen.

� Reageer (0)
06-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gooi je mascara na 6 maand weg


"Gooi je mascara na 6 maand weg"

Een mascara, vloeibare eyeliner en foundation zou je na 3 tot 6 maand moeten weggooien. Oogschaduw en zelfbruinende dagcrème mag je maximaal een jaar bijhouden, je rouge en lipstick kunnen anderhalf jaar mee en shampoo, douchegel en het oogpotlood gooi je na 2 jaar weg.

Waarom? Omdat verouderde cosmetica gebruiken een gevaar kan zijn voor je gezondheid. Klinkt logisch, maar toch gebruikt driekwart van de vrouwen hun make-up jarenlang, zelfs als deze van kleur is veranderd of een funky geurtje heeft.   http://img188.imageshack.us/img188/9041/lipstickw.jpgDe belangrijkste reden is dat lipstick bacteriën verzamelt en mascara en oogpotloden infecties kunnen veroorzaken. Biologische of natuurlijke make-up gaan minder lang mee omdat ze weinig bewaarstoffen bevatten, en dus een natuurlijke broeihaard vormen voor bacteriën.
� Reageer (0)
05-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen gaan liefst shoppen met vriendin


Vrouwen gaan liefst shoppen met vriendin

77,2 procent van de Nederlandse vrouwen wil tijdens het shoppen advies en de helft weet niet wat bij haar figuur past. Een derde neemt daarom het liefst een vriendin mee op shoptrip, de partner komt slechts op de tweede plaats.

Jeans en kantooroutfit
Nederlandse vrouwen hebben het meeste advies nodig bij de aankoop van een ouftit voor het werk, ook is de aankoop van de perfecte jeans niet makkelijk. Dat blijkt uit een enquête van vrouwonline.nl. Verrassend is dat slechts 10 procent van de vrouwen hulp nodig had bij de aankoop van haar bruidsjurk. De verkoopster in de winkel is niet populair als adviseur, slechts 12,2 procent van de vrouwen vertrouwt haar.

Ergernissen
37,2 procent van de vrouwen komt het liefst haar hokje niet uit bij het passen, geen spiegel in het hokje is dan ook een ergernis bij veel vrouwen. Daarnaast zijn opdringerige verkoopsters die het pashokje ongevraagd binnen komen, te kleine en donkere pashokjes, gordijnen die niet alles bedekken en zweetgeuren van voorgangers niet populair.
� Reageer (0)
04-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria schittert als retro Hollywood diva


Eva Longoria schittert als retro Hollywood diva


Eva Longoria


Voor het nieuwste seizoen van Desperate Housewives laten de actrices zich van hun meest chique, glamoureuze kant zien. Vooral Eva Longoria ziet er fantastisch uit in een lange, beige cocktailjurk.Marcia Cross
Marcia Cross


Diva's
Hoewel Desperate Housewives niet de meest glamoureuze tv-reeks is, kozen de makers voor een chique promotiecampagne van het zesde seizoen. De vijf actrices dragen prachtige vintage jurken en worden afgebeeld in een retro filmdecor. Eva Longoria lijkt met haar beige jurk bezet met pailletten op een Hollywooddiva uit de jaren '50 in een oude stoel in een retro kleedkamer en haar golvende lokken langs haar gezicht. Ook de satijnen jurk van Teri Hatcher is prachtig en toont een glimp van haar prachtige benen. Marcia Cross straalt met een schouderloze jurk, Felicity Huffman schittert in een zwarte avondjurk. Dana Delany valt vooral op tussen de rest met haar rode trenchcoat en visnetkousen.
Terry Hatcher
Terry Hatcher


Geheimen
Naar jaarlijkse traditie geven de foto's geheimen prijs van het zesde seizoen. Zo zal Lynette bijvoorbeeld ontdekken dat ze zwanger is. (br.hln)
Felicity HuffmanDana Delany


� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 anti-trends voor de winter


De 10 anti-trends voor de winter


Op modevlak wordt de aandacht vaak toegespitst op de nieuwste trends, of wat hopelijk een trend zal worden. Maar wat met de antitrends, de klassiekers, de kledij die wel eens helemaal 'in' maar nooit helemaal 'uit' is? Zij zijn perfect om deze winter, een winter zonder echte trends in te slaan en jarenlang van te genieten.1) Lovertjes

Lovertjes zijn deze winter zo in, dat ze over een paar maand weer uit zijn. Dit gezegd: ze zijn ook nooit weer helemaal uit. Het lijkt iets voor een avondje uit of een feestje, maar je kans ze ook best overdag dragen als je ze goed combineert. Niet met een jeans, maar wel met wol of leder.


2) De blazer

Zelfs onder klassiekers een klassieker. Een gemakkelijke en stijlvolle manier om een broek met t-shirt wat meer uitstraling te geven. Past ook op de kokerrok, maar wie voor de tulprok gaat kiest best voor een korte blazer. Altijd en overal bruikbaar, alleen de snit wordt soms (een beetje) gemoderniseerd.


3) Wijde, rechte broeken

Helemaal tegen de trend van skinny jeans, leggings en harembroeken in, is deze broek een flatterende (indien goed gekozen toch), gemakkelijke, stijlvolle optie voor veel meer vrouwen. En dat zit nog gemakkelijk ook. Draag ze met een topje dat je instopt, een korte vest en geprononceerde schouders en (eventueel) een riem.
4) Gebreide kledij

Stel je er niet onmiddellijk dikke kabeltruien of prikkende jurken bij voor, breiwerk kan ook 'dun' en elegant zijn. Al is een iets dikkere draad met een opvallend patroon, altijd een goede keuze als je een statement wil maken.

5) Neutrale rok

Veel vrouwen grijpen naar een donkere, effen stof in een poging hun buik, heupen en/of kont te verdoezelen. Maar zo is het gemakkelijk alleen sombere kleuren te dragen. Kies daarom ook eens voor een rok in een neutrale of zelfs felle kleur of print. Blijf weg van glanzende stoffen, tenzij je kiest voor leder of voor lovertjes. Een A-lijn is het meest flatterende voor iedereen, de kokerrok vraagt veel werk en kan je alleen dragen met stiletto's.

6) Leder

Wie er de benen voor heeft, kan een lederen legging dragen. Anderen kiezen misschien beter voor een lederen rok of vest. Net als bij jeans, vermijd je best dat je van top tot teen in leder bent gekleed. Kies voor een donker kleur, verzorg het goed en je kan het jaren dragen.7) Blouses en t-shirtsPast bij zowat elke broek, legging, skinny jeans en zelfs veel rokken. Kies voor 'luxe-t-shirts', T-shirts die boven de middelmaat uitsteken door materiaalkeuze of snit, of hooggesloten, gefronste blouses en eventueel een extraatje aan de schouders.


8) Het enkellaarsje


Sinds vorige winter weer aan een opmars bezig en duidelijk 'here to stay'. Het is onmisbaar omdat het gemakkelijk is én toch dat tikje extra glamour geeft. De enkellaarsjes zijn te dragen op een broek, rok of jurk en zullen naargelang accessoires stoer, chic of casual zijn.

9) Accessoires


Je accessoires maken je outfit, geven het leven, kleur en extra sfeer. Kies wat bij jou (en je kleren) past, en maak er je handtekening van.
10) Pumps


Klassieke schoenen als pumps passen bij alles en je kan er niets verkeerd mee doen. Investeer in een goed paar, en laat af en toe naar de hak en de zool kijken ¿ zo vaak ga je ze dragen.

� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!