Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion21-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde modellen op Londense catwalk


Ronde modellen op Londense catwalk

Ontwerper Mark Fast stuurde 'rondere' modellen op de Londense catwalk. Hij wilde daarmee eindelijk aantonen dat het tijdperk van 'size zero' voorbij is. Meer nog, zijn outfits staan even mooi, zoniet beter bij dames met iets vrouwelijke vormen. Zijn moedige beslissing zal de man geweten hebben: twee van zijn stylisten stapten kwaad op.


  

 Positieve reacties

De Canadese ontwerper Mark Fast maakte enkele dagen voor de show aan zijn stylisten bekend dat hij enkele 'rondere modellen' wilde gebruiken. Twee van zijn stylisten stapten daarop boos op en lieten de ontwerper enkele dagen voor de show, verweesd achter. Met de hulp van twee freelance stylisten slaagde de ontwerper er toch nog in om de collectie met gebreide jurken af te werken. Zijn show lokte zowel bij het publiek als de pers heel wat positieve reacties uit. (br.nina)Ontwerper Mark Fast
Ontwerper Mark Fast


� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schatten van Delvaux

De schatten van Delvaux


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Delvaux.jpg?t=1253132370

Achter de schermen van de 180jaar oude handtassenfabrikant Delvaux


Het voelt als het betreden van een geheime schatkamer. Rollen leer van allerlei soorten, ambachtslui gebogen over de kleinste details, en overal dure handtassen. Even gingen de deuren van het Brusselse atelier van 'slands meest prestigieuze handtassenmaker voor ons open en konden we ons vergapen aan de luxe van Delvaux.

De kaartjes aan de rollen leer in de voorraadruimte vertellen het meteen. Delvaux mag dan al een groot luxebedrijf zijn, hier wordt nog ambachtelijk gewerkt. Telkens als iemand een stuk leer uit het magazijn haalt, vult hij met de hand in hoeveel hij wegsnijdt en wanneer. Er liggen zo'n vijfhonderd rollen bij kamertemperatuur en in gewoon licht in dit walhalla. Dit is waar het verhaal van elke zo gekoesterde Delvauxhandtas begint.


Het huis Delvaux bestaat in 2009 180 jaar, en die verjaardag wordt gevierd met een grote tentoonstelling in het Antwerpse ModeMuseum en met een boek, dat het verhaal van 180 jaar Belgische luxe vertelt. Het begon in 1829 met handgemaakte reiskoffers. Pas in het begin van de 20ste eeuw kwamen de handtassen erbij die nu zoveel vrouwen doen zwijmelen. Delvaux is inmiddels ook allang niet meer de naam van de familie die het bedrijf leidt. Sinds 1933 is Delvaux eigendom van de familie Schwennicke.


Er is ondertussen ook een atelier in Frankrijk, eentje in Roemenië en in 2010 komt er een atelier in Vietnam. De lokale vakmensen daar zullen opgeleid worden door de Brusselse meesterambachtslieden. Een wandeling langs de werkbanken maakt het duidelijk: hier zitten mensen met jarenlange ervaring, die nog echt een ambacht beheersen.


Voor het Brillant-model zijn bijvoorbeeld 64 verschillende stukjes leer nodig. En bepaalde modellen worden binnenstebuiten gemaakt. Als de tas klaar is, wordt de binnenkant naar buiten gedraaid. Wat binnen zat, wordt dan de buitenkant. Het blijkt een heel precies karwei waar alleen een specialist zich aan mag wagen, want anders is al het werk voor niets geweest. Bij Delvaux lopen er slechts drie mensen rond die het kunstje perfect beheersen.


Aan één handtas wordt gemiddeld tien uur gewerkt, en meestal is die tas dan van kalfsleer. Maar Delvaux doet ook in exclusieve, exotische leersoorten. Ze liggen verzameld op een werkbank: krokodillen-, alligator-, slangen-, tot zelfs zalmleer. En ook struisvogelleer. En passant krijgen we een gouden tip mee om voortaan echt van vals te kunnen onderscheiden: bij echt struisvogelleer kun je je nagel onder de bobbeltjes steken, bij namaakleer lukt dat niet.


In een uithoek van het atelier bevindt zich nog een belangrijke werkpost: de dienst na verkoop. Het is er niet zo maar een. Delvaux bewaart in het atelier huiden uit collecties die teruggaan tot de jaren zeventig. Per jaar komen zo'n 8.000 tassen hier terecht voor een onderhoudsbeurt. We zien een oude rode handtas waarop krassen weggewerkt worden en we horen het verhaal van een bruine handtas waar brandgaten in zaten. Op de werkbank ligt een boek met voorbeelden van bijzondere bestellingen. Het ligt open op een aktetas, gemaakt in opdracht van Elio Di Rupo.Aan het werk aan de nieuwe collectie van Veronique Branquinho, de modeontwerpster die sinds kort artistiek directeur van Delvaux is. (br.het Nieuwsblad)
� Reageer (0)
20-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Moeders en dochters gezocht!

Moeders en dochters gezocht!


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/18/688646/moeders-en-dochters-gezocht_1_515x0.jpg


Comptoir des Cotonniers is ook dit jaar weer op zoek naar die specifieke moeder en dochter die hun campagne voor 2010 nieuw leven inblazen.

Het modemerk Comptoir des Cotonniers zoekt ieder jaar opnieuw naar die ene specifieke, opvallende moeder en dochter om in hun reclamecampagne te schitteren. Geen modellen maar echte vrouwen van vlees en bloed, waarvoor familie alles is.

Heb jij interesse? Rep je op woensdag 30 september 2009 van 16 uur tot 19 uur dan snel naar de Antoine Dansaertstraat 14 in Brussel. De geselecteerde koppels zullen deelnemen aan de show die in Parijs zal plaatsvinden.
� Reageer (0)
19-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderlegging pakt cellulite aan

Wonderlegging pakt cellulite aan

Een nieuw 'revolutionair' middel in de strijd tegen cellulitis en hardnekkig vet is geboren: de Scala bio-fir panty's en leggings. Anders dan de andere figuurcorrigerende broekjes, pakken ingenaaide thermische kristallen het overtellige vet aan.

Warmtekristallen
De Braziliaanse fabrikant van Scala bio-fir belooft met de nieuwe corrigerende leggings en panty's effectief het hobbelige vet weg te krijgen. Daarvoor worden kristallen gebruikt die worden ingenaaid en warmte uitstralen bij contact met de huid. Op die manier wordt de doorbloeding beter en verdwijnen gifstoffen en vet makkelijker.Successtory

Tests, uitgevoerd door de fabrikant zelf, tonen aan dat vier op de vijf vrouwen die dagelijks de broek droegen, de centimeters zagen 'wegslinken'. De fabrikanten voorzien massaal succes en geloven dat het product ware records kan verbreken als één van de snelst verkopende producten. Voor zover geweten, zijn de 'wonderleggings' voorlopig enkel beschikbaar in Engeland.
� Reageer (0)
18-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruil je oude mascara gratis in voor een nieuwe

Ruil je oude mascara gratis in voor een nieuwe


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/18/688481/ruil-je-oude-mascara-gratis-in-voor-een-nieuwe_1_515x0.jpg


Vrouwen gebruiken hun mascara veel te lang. Dat kan na verloop van tijd voor gevaarlijke allergische reacties zorgen. Speciaal daarom lanceert de winkelketen Kruidvat samen met beautymerk Gosh een grootse omruilactie.

Kom vanaf 22 september met je gebruikte oude mascara naar het Kruidvat en je krijgt een gloednieuwe Gosh-mascara gratis mee naar huis. De actie dient ter promotie van de nieuwe mascara van Gosh, maar het gratis karakter spreekt ons zeker en vast aan.

De actie loopt vanaf 22 september tot en met 4 oktober. Maximum 1 mascara per klant en dat voor de eerste 30.000 klanten. Er snel bij zijn is dus de boodschap. De deelnemende filialen worden binnenkort online bekend gemaakt.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trends recht van de New Yorkse catwalk

Trends recht van de New Yorkse catwalk


Links: Betsey Johnson, midden: DKNY, rechts: Victoria Beckham.Vorig seizoen draaide het bij de ontwerpers allemaal rond strakke lijnen en uitgesproken schouders, voor komende lente zijn de wapperende, losse jurken weer helemaal terug. Toch moet je je niet helemaal een nieuwe kleerkast aanschaffen, de eighties blijven goed scoren.
Diane Von Furstenberg.
Diane Von Furstenberg.


Jurken
Bij onder Lhuiller, Rodarte en zelfs de anders zo strakke Victoria Beckham zagen we voor komend lenteseizoen losse jurken.  Vooral het silhouet van de zeemeermin is trendy. Ook de 'bandage jurk' werd voor komend seizoen opnieuw uitgevonden, vorig jaar was die kort, dit jaar wordt die, kijk maar naar het ontwerp van Victoria Beckham, lang. Wat kleuren betreft mag het fel zijn: we zagen veel eigthies roze en rood bij onder meer Betsey Johnson en DKNY.Marc Jacobs.
Marc Jacobs.


Short
Het meest opvallende mode-item voor 2010 is de strakke wielrennershort die we zagen bij DKNY, je draagt hem zo in een neutrale kleur of onder een andere short in een flashy versie.

Lady Gaga
Ook blijkt dat de sterren de ontwerpers inspireerden: bij Marc Jacobs en andere ontwerpers zagen we ultrakorte shortjes en body's à la Lady Gaga.
� Reageer (0)
17-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellenleger stelt Nikita-beha voor


Modellenleger stelt Nikita-beha voor


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/16/1/media_xl_1637116.jpgHet lingeriemerk Agent Provocateur heeft zijn naam niet bepaald gestolen. De uitdagende en originele lingerie wordt in provocerend sexy fotoshoots gepromoot, en op een passende manier voorgesteld. Voor de nieuwste beha Nikita huurde het merk een tiental modellen in die in slagorde marcheerden op de hippe Londense winkelstraat Oxford Street.


Dijlaarzen, hotpants en rode lippen
Het modellenleger droeg was op zijn zachtst gezegd überhip, naar modenormen toch: de deze winter onmisbare dijlaars, een leren hotpants en een stevige, doch sexy push up beha, ze waren allemaal aanwezig. De modellen droegen dit alles in combinatie met weerspiegelende vliegeniersbril, strenge rode lippen, een kepie en bretellen (!). Twee vlaggen met 'Agent Provocateur' lieten geen enkele ruimte voor twijfel: de dames promoten lingerie, en trokken daarbij nogal de aandacht.http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/15/0/media_xl_1637115.jpgNikita en andere superheldinnen
'Nikita', een naam die associaties met de Koude Oorlog en de gelijknamige song van Elton John oproept, inspireerde duidelijk het modellenleger. Tegelijk met Nikita werd ook de nieuwe campagne New World Order, met 13 superheldinnen, voorgesteld. Het doel is duidelijk: Agent Provocateur wil de wereld (van de lingerie?) domineren en is daartoe tot zowat alles bereid.
http://www.hln.be/static/FOTO/pe/14/11/11/media_xl_1637111.jpgDominantie loert
Deze houding is niet helemaal megalomaan: in deze crisistijden kon het merk in maart al een extra verkoop van 8 procent aankondigen. Er is maar één groot verschil met de Koude Oorlog: mensen krijgen het behoorlijk warm van deze lingerie...

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo breng je lippenpotlood aan


Zo breng je lippenpotlood aan


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/17/686019/zo-breng-je-lippenpotlood-aan_1_515x0.jpgNiets zo mooi als netjes afgelijnde lippen. Op de catwalk zien we ze alvast in de meest tot de verbeelding sprekende kleurtjes. Maar hoe begin je er het best aan?

Mooi afgelijnde lippen zijn het werk van een simpel lippotlood. Niets moeilijks mee, maar je moet wel op enkele valkuilen letten. Zo kies je best geen donker lijntje rond lichtgekleurde lippen. Dit geeft een harde uitstraling en maakt je mond kleiner. Kies daarom voor een lippotlood in exact dezelfde kleur.

Bij het aanbrengen begin je best bij de cupidoboog. Vervolgens teken je het boogje in het midden van de onderlip. Afwerken doe je door vanuit de mondhoeken naar de reeds getrokken lijntjes te werken. Zo maak je de lipcontour voller.


� Reageer (0)
16-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zara start met webshop

Zara start met webshop

Wintercollectie van Zara.
Het merk Zara zal zijn collecties ook op het internet aanbieden. Toch wordt het in België nog even wachten op deze webshop.

Wintercollectie
De onlineverkoop van start tijdens het herfst-winterseizoen 2010. Aanvankelijk zal die worden beperkt tot Spanje, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië en Portugal. Later komen alle markten aan de beurt.

Grote spelers
Het merk spreekt over een strategisch belangrijke stap. Andere grote spelers, als H&M, Esprit en Mango, verkopen al langer online in sommige landen. Ook het Amerikaanse Gap doet dit in de VS.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sex and the City' kweekt kleine fashionista


 'Sex and the City' kweekt kleine fashionista


De kleine Lily op de schoot bij Samantha.Het lijkt erop dat Carrie Bradshaw concurrentie krijgt in het vervolg van de film 'Sex and the City' van een nog wel erg jonge fashionista, de dochter van Charlotte.Mama Charlotte draagt een bijpassende outfit.
Mama Charlotte draagt een bijpassende outfit.


Modepopje

De kleine Lily wordt in de film omgetoverd tot een klein modepopje. Ze verschijnt op de set helemaal passend bij haar filmmama Charlotte. De actrice draagt een felgroene jurk, Lily wandelt ernaast in een paarse jurk met strik, haarlint en ballerina's in dezelfde kleur als de outfit van mama.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagels groeien sneller dan ooit

Nagels groeien sneller dan ooit


http://img6.imageshack.us/img6/663/nagelsvijlen.jpg
Een opmerkelijk feit: onze nagels groeien 25 procent sneller dan die van onze grootouders. Een nieuwe studie bewijst dat onze voedingsgewoonten een belangrijke rol spelen in het snelle groeiproces van de nagel.

Vergelijkende studie
In de afgelopen 70 jaar neemt de groeisnelheid van de vinger- en teennagel toe. Onderzoekers van de University of North Carolina vergeleken daarbij de resultaten uit 1938 en een studie uit de jaren vijftig. Grote teennagels worden nu met meer dan 2 mm per maand langer, in vergelijking met 1,65 mm in de jaren dertig. De gemiddelde vingernagel groeit vandaag met 3,55 mm per maand, wat een stijging betekent van meer dan een halve millimeter dan enkele decennia geleden.Jonge nagels
Ook tonen de resultaten aan dat de vingernagels bijna twee keer zo snel tieren als de teennagels. Vooral de exemplaren van jongere mensen en mannen schieten sneller op. Zo is ook bewezen dat de kleine nagel veel langzamer groeit dan andere vingernagels. De middelvinger is dan weer de snelste van allemaal. Volgens de vorsers spelen milieu-factoren een rol, net als een veranderende levensstijl en gezondheid. Voeding, lichaamsbeweging en lichaamssamenstelling zijn immers flink gewijzigd de afgelopen dertig jaar.

Vitamine D
Nagels hebben de neiging sneller te gedijen in de zomer door de aanmaak van vitamine D. Koude temperaturen en roken zijn dan weer factoren die de groei afremmen. Ook neigen mensen vandaag de dag meer water te drinken. Dat verwijdert toxines uit het lichaam en maakt gezonder.

Rode nagellak
Manicurespecialisten bevestigen de trend. Volgens hen zijn mensen zich ook meer bewust van wat hun lichaam nodig heeft. Door gezonder trachten te leven en minder handmatig werk te doen, breken er minder nagels af. Zo wekken ze de indruk sneller te groeien. Het dragen van nagellak is volgens de nagelspecialisten een goede zaak. Hierdoor gebruiken mensen hun nagels minder als 'werkinstrument'. Vooral een rode nagellak is aangewezen, dat houdt knabbelen tegen.

Gezondheid
Nagels zijn een indicator voor je algemene gezondheid. Broze nagels duiden op een gebrek aan ijzer, schildklierprobelmen, slechte bloedsomloop of verstoorde nierfunctie. Gele nagels duiden op problemen met de lymfedrainage of lever, zelfs diabetes. Wie ijzer- of zinktekort heeft, heeft dan weer last van gespleten vingernagels.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De handtas waar Nicole Richie gek op is


De handtas waar Nicole Richie gek op is

Simone Harouche is een manusje-van-alles in de modewereld, maar ze werd voornamelijk bekend als styliste van Christina Aguilera en Jennifer Lopez. Ze maakte eenmalig een handtas voor Nicole Richie. Omdat ze hiermee in tal van modebladen verscheen, werd het een hype bij fashionista's.http://img3.imageshack.us/img3/1103/handtassen.jpgLimited
Daarom maakte Simone Harouche ongeveer 80 gelijkaarde handtassen voor een 'limited edition', ze kregen de naam 'Simone Camille'. Elke handtas is handgemaakt uit vintagestoffen van over de hele wereld en elk exemplaar is uniek. Hoeveel de handtassen kosten is momenteel nog niet duidelijk. Kim Kardashian en Nicole Richie zijn alvast fan, binnen enkele weken kun je ze online kopen. 
� Reageer (0)
14-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-rimpelcrèmes beschadigen jonge huid


Anti-rimpelcrèmes beschadigen jonge huid


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/14/679258/anti-rimpelcremes-beschadigen-jonge-huid_1_515x0.jpgVanaf je 23ste dien je je dagelijkse verzorgingscrème te verrijken met een lichte anti-rimpelcrème. Zo blijft je huid strak en jong. Dat beweerden cosmeticaproducenten jarenlang. Britse dermatologen waarschuwen echter voor de vele negatieve gevolgen van het vroegtijdige gebruik van een anti-rimpelcrème.


"Niet alleen verspillen jongeren daarmee veel geld, ze beschadigen hun jonge huid ook nog eens permanent. Om te beginnen zijn crèmes sontworpen voor de oduere huid zwaarder en vetter. Hierdoor krijg je sneller verstopte poriën en jeukende bultjes. De zalfjes bevatten ook hoge concentraties aan retinoïden en AHA, zuren die je huid kunnen beschadigen", vertelt de Britse dermatoloog Mayou.


Volgens dermatologen is de beste manier om een jonge huid te behouden nog steeds de meest natuurlijke optie: niet onder de zonnebank gaan, niet roken, en dagelijks een crème met UVA-bescherming gebruiken. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sexy Schiffer siert Duitse Vogue


Sexy Schiffer siert Duitse Vogue


Oude rot in het vak Claudia Schiffer mag nog gezien worden. Het supermodel is op haar 39ste meer dan ooit te bewonderen in vooraanstaande magazines. Ook het Duitse Vogue wist haar opnieuw te strikken. Volgende maand fleurt ze het modeblad op.Vertrouwen

De mama van Caspar (6) en dochter Clementine (4) laat zich nog regelmatig fotograferen voor de lens van de beroemde Mario Testino. Claudia voelt zich naar eigen zeggen volledig op haar gemak tijdens de fotoshoot: "Mario Testino is een van de weinige mensen die ik volledig kan vertrouwen, bij een shoot met hem zijn er voor mij geen grenzen. Zolang hij het is, ga ik nog jaren door".Geen snijwerk

Haar glans en schoonheid lijken nauwelijks te vervagen. En toch is plastische chirurgie niets voor haar, zo vertelde ze onlangs, uit vrees voor de effecten op lange termijn. "Ouder worden geldt voor iedereen, accepteren maakt het makkelijker".
Verzorgingrituelen

Haar goede looks krijgt ze door gezond te leven. De juiste voeding is belangrijk, maar ook haar verzorging verdient alle aandacht. Make-up gebruikt ze zelden in haar vrije tijd. "Ik brush mijn haar elke dag en gebruik goede vochtinbrengers. Voorts droog ik het niet helemaal, mijn haar blijft wat vochtig, zo krijgt het meer textuur. Zonder mijn zonnebril wandel ik nooit de deur uit".
� Reageer (0)
13-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zelf een hoed


 Maak zelf een hoed


De hoed is een populair accessoire deze zomer en dat blijft ook zi deze herfst. De Britse hoedenontwerpster Katherine Elizabeth speelt hier op in en deelt haar tips aan vrouwen in workshops.Ontwerp van Katherine Elizabeth.
Ontwerp van Katherine Elizabeth.Investering

Hoedenontwerpster Katherine Elizabeth is een gevestigde naam in de modewereld. Ze tekende al voor Dior en Dita von Teese draagt graag haar creaties. Hoeden zijn deze zomer de manier om je outfit 'up te daten' en komende herfst zullen ze ook trendy blijven. Helaas is een mooi exemplaar vaak ook een heuse investering.Feestjes
Daarom besloot de ontwerpster feestjes te organiseren waar ze een groepje vriendinnen leert zelf hoeden te maken. Die kunnen ze dan volledig afstemmen op hun eigen stijl. Ze reist heel er Groot-Brittanië voor rond en haar concept slaat duidelijk aan. De feestjes zijn er ontzettend populair. Ook zijn ze vriendelijk voor de portefeuille, voor iets minder dan 40 euro, materiaal inbegrepen, komt Katherine naar je toe. Meer informatie vind je www.create-boutique.co.uk.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pikante lingerie van Agent Provocateur

Pikante lingerie van Agent Provocateurhttp://img3.imageshack.us/img3/7938/61448358.jpgHet modeshowseizoen is weer begonnen, en ook lingeriemerk Agent Provocateur is van de partij. Veel zwart en wit, in weinig verhullende setjes waarbij opvallend vaak gebruik werd gemaakt van linten én brave strikken.http://img4.imageshack.us/img4/3338/90690989.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/4909/48699697.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/1638/80106964.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/1738/22783751.jpg

� Reageer (0)
12-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossip Girls zijn muse van Anna Sui


Gossip Girls zijn muse van Anna Sui

Wil je er net zo bijlopen als Blair, Serena, Vanessa of Jenny uit de TV serie Gossip Girl? Met de nieuwste collectie van topdesigner Anna Sui, lukt dat aardig. Haar nieuwste outfits zijn allen gebaseerd op de karakters van Gossip Girl.

Vanaf 13 september tot 17 oktober zijn de nieuwe ontwerpen ook online te verkrijgen. Elk karakter van de serie is duidelijk terug te vinden in de collectie. Zo zijn Blair's jurken voorzien van hoge kragen en strikjes en oogt Serena's kleding een tikje uitdagender.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers helpt vrouwen zelfvertrouwen terugvinden


Marlies Dekkers helpt vrouwen zelfvertrouwen terugvinden


http://img11.imageshack.us/img11/6702/marliesdekkers.jpgIn Europa krijgt één op de negen vrouwen te maken met borstkanker. Goedpassende lingerie is voor veel patiënten een must na zo'n ingrijpende ziekte. Het helpt hen hun vrouwelijkheid en zelfvertrouwen terugvinden. Om alle vrouwen te voorzien van de perfecte beha organiseert het lingeriemerk Marlies Dekkers tijdens de borstkankermaand speciale pasavonden.

"Helaas is het technisch onmogelijk om voor iedere vrouw een aparte collectie te ontwerpen, hoe graag ik dat ook zou willen", vertelt Dekkers. Om alle vrouwen toch te voorzien van de nodige dosis zelfvertrouwen besloot de ontwerpster speciale pasavonden te organiseren voor (ex-) borstkankerpatiënten tijdens de borstkankermaand in oktober.

Dit jaar zal Marlies in samenwerking met chirurg-oncoloog Jean Klinkenbijl het personeel van zowel de eigen Marlies Dekkers Stores als van haar retailers trainen om de verkoop van lingerie aan patiënten te optimaliseren. Vervolgens zullen de winkels en verschillende lingeriespeciaalzaken voor hen een aantal avonden extra opengesteld worden.

Op de website van Marlies Dekkers worden binnenkort de deelnemende winkels bekend gemaakt.

� Reageer (0)
10-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modekleuren deze winter


De modekleuren deze winter


De herfst- en wintercollectie bestaat traditioneel uit veel zwart. Al lijkt het dit jaar nog een tikje erger, en wordt zwart steeds vaker met zwart en zwart gecombineerd. Betekent dat dat je géén kleur mag of kan dragen? Gelukkig niet! Want ook deze kleuren zullen het dit najaar heel goed doen:

1) Blauw/paarstinten

Lila, blauwpaars en grijsblauw: ingetogen, bescheiden, koele kleuren die je in z'n geheel kan dragen of kan combineren met zwart.
http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/11/4/media_xl_1459699.jpg2) Warme kleuren

Baksteenrood, framboosrood en goudbruin kan ook dit seizoen, maar dan niet de felle versies die pijn doen aan je ogen. Ook hier wordt voor een mattere, bescheidenere uitstraling geopteerd.

3) Pasteltinten

Dit is een blijver: poederroze, grijspaars, zandtinten, liefst in preutse ontwerpen.

4) Het buitenbeentje

Appelblauwzeegroen: ook een koel kleur, maar toch net iets minder ingetogen dan de blauwe en paarse tinten.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je de leren legging

Zo draag je de leren legging


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/10/671457/zo-draag-je-de-leren-legging_7_235x280.jpgLeren leggings zijn alweer een tijdje hip, maar deze winter breek je er echt alle trendrecords mee. Wij gingen na hoe je de leren legging het best draagt.

Wanneer je lange laarzen over je legging draagt creëer je een rockerige stijl. Lieslaarzen maken het plaatje helemaal compleet. Ben je niet zo'n wild type? Dan staat een paar mooie pumps of enkellaarsjes ook bijzonder vrouwelijk onder je legging.

Je kan de legging best combineren met een jurkje of langer truitje. Je trui moet steeds over je billen komen, anders krijg je al snel een ordinaire look. Let er ook op dat je legging een beetje stretchstof bevat. Dat is niet alleen meer flatterend voor je lichaam, het voelt ook veel aangenamer aan.

Wil je een geheel andere look samenstellen? Ga dan eens voor een broek in een andere kleur. Grijs is deze zomer nog steeds erg hip en het maakt je leren broek ongekend gesofistikeerd.

� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!