Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    31-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 30 31 maart vrijdag
    Vanmorgen was het bewolkt, waren we niet gewend sinds de aankomst op deze camping. Zoals iedere ochtend ook vanmorgen weer stokbrood gaan halen, de bakker was nu es te laat, ruim een kwartier, was ik niet gewend. Aangezien ik toch moest wachten, is ondertussen de electra stand opgenomen, waarna de camping kon worden betaald. Na het ontbijt, koffie gezet voor onderweg, de laatste spulletjes opgeruimd en in de auto en caravan gedaan.

    De buren hebben ons effe geholpen om de caravan van de plek te krijgen, kon er nl. niet met de auto bij, daar was de plek te klein voor. Met ,een beetje manoeuvreren kon de auto er voor, zodat de caravan aangekoppeld kon worden. Na de buren te hebben bedankt en tot ziens hebben gezegd zijn we 09.50 uur vertrokken. Wij zijn uitermate tevreden over deze camping, waar we 8 dagen hebben gestaan, een zeer goede camping en alles goed geregeld. Top. Komen zeker nog es terug.

    Rond 10.30 uur hebben we ons bakkie op een parkeerplaats langs de snelweg gedaan. We hadden Camping La Torre del Sol iets ten zuiden van Cambrils uitgezocht. Op deze camping zijn we in het verleden ook een aantal keren geweest en we zijn benieuwd hoe deze camping er momenteel uitziet.

    De snelweg was niet spectaculair en je ziet in de verte bv. Valencia, mooie stad, liggen. De weg was een beetje glooiend, weinig aan. We waren 15.15 uur op de camping en deze is vwb. het camping gedeelte beneden weinig veranderd. Op het terras boven zijn volgens ons geen camping plaatsen meer, staan alleen maar huisjes, we gaan nog wel op verkenning uit. Wij staan ca. 100 meter van het strand/Middellandse zee af. Zie foto van het pad richting het strand.

    De caravan en luifel hadden we zo staan, tussentijds ook nog een bakkie lekker in het zonnetje kunnen doen. Daarna zijn we nog naar de supermarkt op de camping gelopen voor wat boodschappen voor het avondeten. Hoewel de winkel nog lang  niet was gevuld, camping is op 15 maart jl. geopend voor het seizoen, zijn we toch geslaagd.   

    Toen we naar de winkel toeliepen was het nog een lekker temperatuurtje, echter toen we de winkel uitkwamen, was deze al weer gezakt. Werd tijd om de lange broek en vest weer aan te doen. Bij de camping aangekomen hoorden we het naderende onweer, hoewel er geen regen was voorspeld. Kort daarna begon het ook te druppen en te regenen, onze eerste regen sinds 2 1/2 week. Kunnen we weer beginnen te wennen.

    Temperatuur; 8 gr. tot 22 gr.

    Foto's; koffie, onderweg, camping.

    KM's; 361

    Morgen; ??

















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!