Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    02-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 32 2 april zondag
    Afgelopen nacht heeft het de gehele nacht gestormd, de voorluifel is gelukkig blijven staan en wij hebben er zelf ook niet veel last van gehad. Het heeft tot halverwege de middag gestormd, hard gewaaid, daarna ging de wind behoorlijk liggen en momenteel is het bijna windstil. Wel was er een haring losgekomen, maar dit was geen probleem. Temperatuur vanmorgen; 12 gr. buiten en 15 gr. binnen. Het stokbrood smaakte vanmorgen weer prima.

    Ik had vanmorgen ingepland om het rondje van 19-20 jaar terug nog es te fietsen. Dit me helaas niet gelukt vanwege de storm, kwam zo nu en dan niet vooruit, vooral als je naar boven fiets en je hebt de storm op kop, dan zakt de snelheid dramatisch. Tevens was het niet zo prettig als de storm van opzij kwam, kreeg je zo nu en dan een zwieper van de wind, was echt geen lekker fietsen op deze manier. Pratdin is een plaatsje halverwege de klim, moest nog wel een poosje om boven te komen, maar ik had het wel gehad met deze storm.

    Ik heb in Pratdin een aantal foto's gemaakt en toen dezelfde weg grotendeels weer naar beneden, halverwege de afdaling rechts afgeslagen om via een klein dorpje terug te komen op de doorgaande weg beneden. Was mooi op tijd terug bij de caravan.

    Gebruikelijk ritueel hierna; douchen, kleren was en ophangen. Hierna hebben we eerst een stuk stokbrood met soep genomen, daarna de fiets op de dissel, aangezien ik de disselbak eerst nog effe wilde controleren, wat er allemaal nog in ligt.

     Ondertussen hadden we de TV op de Belg gezet, zodat we de ronde van Vlaanderen konden volgen. We hebben genoten van de uitzending met een terecht winnaar; Philip Gilbert. Ik heb wel spannender edities gezien de afgelopen jaren.

    Tussentijds toch wat dingetjes opgeruimd, aangezien we het op deze camping wel hebben gezien. We zijn hier eerder geweest, is een grote camping, maar vinden het niet zo gezellig en sfeerloos. Geef ons de kleinere campings maar. Je betaald er in verhouding tot de andere campings waar we hebben gestaan ons in ziens ook teveel voor. Verhouding prijs kwaliteit klopt niet.

    Morgen gaan we weer een stukje noordelijker, gaan een andere camping in Roses proberen, voor 2 of 3 nachten. Kan zo zijn dat we na 2 nachten al naar Frankrijk vertrekken en via een andere route richting NL gaan. We zullen zien.

    Temperatuur; 12 gr. vanmorgen tot 23 gr. vanmiddag (nadat de wind was gaan liggen)

    Foto's; fiets stop in Pratdip.

    KM's; 0

    Morgen richting Roses











    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!