Inhoud blog
 • What you see is what you get
 • De kinderen uitnodigen om mijn tuin op te knappen
 • Een gedenksteen ter aandenken van een dierbare
 • Mooie bloemen gekregen van mijn kinderen
 • Cloud computing
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Oud en gezond
  Gezond leven
  11-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dameskleding grote maten nu ook online
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Steeds meer vrouwen ontdekken dat je online prima kan winkelen. Vooral de verkoop van kleding online is in opmars. Toch zijn er niches waar het tot voor kort nog moeilijk was om kleding voor te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan kleding voor vrouwen met een maatje meer. De bekende merken verkopen vaak geen grote maten dameskleding. Juist in de dameskleding grote maten markt zijn er genoeg vrouwen die zowel in hun eigen stad als online moeilijk aan leuke kleding kunnen komen.

  Grote maten mode online

  X-two Fashion heeft hierin verandering gebracht. De merk is al jaren bekend bij vrouwen met een maatje meer. De merkkleding is modieus en is gemaakt voor vrouwen met een maatje meer. Onlangs heeft X-two Fashion een webwinkel gelanceerd zodat vrouwen in Europa online de leukste grote maten dameskleding kunnen bestellen.

  De kledingmerk lanceert 6 prachtige collecties per jaar en heeft een lookbook op de website. Door een kijkje te nemen in de lookbook kunnen vrouwen direct zien wat momenteel in de mode is. De kleding is gemaakt van hoge kwaliteit stofjes, de kleding heeft leuke kleuren en een uitstekende pasvorm.

  Om op de hoogte te blijven van de laatste mode voor vrouwen kan je X-Two Fashion op Twitter en Facebook volgen.

  11-05-2012 om 00:00 geschreven door omalieke

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Tags:grote maten, dameskleding, vrouwen mode, mode, kleding
  >> Reageer (39)
  08-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scherp de wereld in kijken als 40 plusser
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De wereld in kijken. De ene doet het met een bril, de ander met contactlenzen en velen zonder hulpmiddel. Een feit is dat de ogen een complex en gevoelig onderdeel van het lichaam is. Iedereen is er zuinig op, maar toch gebeurt het bij velen dat ze naarmate ze ouder worden de ogen iets achteruit gaan. Een bril is dan nodig om weer goed te zien waar je mee bezig is. Als je de bril zat bent stap je meestal over op lenzen. En als je genoeg hebt van lenzen begin je meestal na te denken over ooglaseren. 

  Als je een veertig plusser bent is de kans groot dat je minder scherp ziet. Het kan dan een goed idee zijn om te kijken of een ooglaserbehandeling uitkomst kan bieden. Er zijn een aantal ooglaserklinieken waar je gratis een consultatie kan krijgen. In een consultatie gesprek krijg je een uitleg over ooglaseren en wordt er gekeken welke ooglaserbehandeling toegepast moet worden. Er wordt gekeken of u last heeft van bijziendheid of verziendheid, maar vaak weet u dat al. 

  Astigmatisme komt voor als het hoornvlies ovaal is. Astigmatische hoornvliezen hebben een steile kromming en een platte kromming. Het probleem dat dan voordoet is dat het licht niet op één, maar op meerdere punten het oog in komt. Daardoor zie je wazig. Astigmatisme kan voorkomen bij zowel bijziendheid en verziendheid. 

  Veertig plussers hebben vaak last van presbyopie en dat houdt in dat je een leesbril nodig hebt. Ook dit kan verholpen worden met ooglaseren. Alleen een klein percentage worden hier ook echt voor behandeld.

  08-05-2012 om 00:00 geschreven door omalieke

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Tags:ooglaseren, slechtziendheid, goed zien, bril, contactlenzen
  >> Reageer (1)


  Categorieën

  Archief per week
 • 26/11-02/12 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 07/05-13/05 2012

  Zoeken in blog


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!