Inhoud blog
  • What you see is what you get
  • De kinderen uitnodigen om mijn tuin op te knappen
  • Een gedenksteen ter aandenken van een dierbare
  • Mooie bloemen gekregen van mijn kinderen
  • Cloud computing
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Oud en gezond
    Gezond leven
    12-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cloud computing

    Iets kleins wat tot een groot fenomeen is uitgegroeid is cloud computing. U denkt vast, wat een lastige term. Dit valt enigszins mee. Cloud computing zorgt ervoor dat u als oudere overal bij uw bestanden kunt en bij uw software.

    Wat kunt u als oudere met Cloud Computing

    Met cloud computing kunt u als het ware uw eigen datacenter starten. Hierdoor kunt u vele malen flexibeler werken. Het maakt nu niet meer uit waar uw spullen op internet staan, door de cloud computing zijn ze overal toegankelijk. Op deze manier scheelt het delen van bestanden en software u veel tijd. Zo hoeft u geen bestanden meer op uw computer te zetten waardoor uw computer even snel blijft als wanneer u hem heeft gekocht. Als u alles vanuit de cloud zou doen, zou dit daadwerkelijk het geval zijn. Momenteel is dat niet zo.

    De verandering met cloud computing

    U als gebruiker staat centraal binnen cloud computing. Hierdoor kunt u cloud applicaties gemakkelijk toegankelijk maken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Facebook en Gmail. Tevens zijn deze applicaties sneller door cloud computing. Omdat deze via een eigenlijk externe locatie word geopend neemt het geen ruimte in op uw eigen pc of mac. Hierdoor werkt alles sneller.

    Cloud computing is in, ook bij ouderen

    Gaat u met de trend mee? Vrijwel iedereen zal in de toekomst gebruik gaan maken van cloud computing. Omdat grote bedrijven hier al mee bezig zijn, is dat een logische conclusie. Men moet dan wel over stappen naar cloud computing, dit wordt namelijk de norm in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld bij Google apps.

    Ik ben inmiddels een blije cloud computer!

    12-06-2012 om 15:36 geschreven door omalieke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Tags:cloud computing
    >> Reageer (1)
    11-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dameskleding grote maten nu ook online
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Steeds meer vrouwen ontdekken dat je online prima kan winkelen. Vooral de verkoop van kleding online is in opmars. Toch zijn er niches waar het tot voor kort nog moeilijk was om kleding voor te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan kleding voor vrouwen met een maatje meer. De bekende merken verkopen vaak geen grote maten dameskleding. Juist in de dameskleding grote maten markt zijn er genoeg vrouwen die zowel in hun eigen stad als online moeilijk aan leuke kleding kunnen komen.

    Grote maten mode online

    X-two Fashion heeft hierin verandering gebracht. De merk is al jaren bekend bij vrouwen met een maatje meer. De merkkleding is modieus en is gemaakt voor vrouwen met een maatje meer. Onlangs heeft X-two Fashion een webwinkel gelanceerd zodat vrouwen in Europa online de leukste grote maten dameskleding kunnen bestellen.

    De kledingmerk lanceert 6 prachtige collecties per jaar en heeft een lookbook op de website. Door een kijkje te nemen in de lookbook kunnen vrouwen direct zien wat momenteel in de mode is. De kleding is gemaakt van hoge kwaliteit stofjes, de kleding heeft leuke kleuren en een uitstekende pasvorm.

    Om op de hoogte te blijven van de laatste mode voor vrouwen kan je X-Two Fashion op Twitter en Facebook volgen.

    11-05-2012 om 00:00 geschreven door omalieke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Tags:grote maten, dameskleding, vrouwen mode, mode, kleding
    >> Reageer (39)
    08-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scherp de wereld in kijken als 40 plusser
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De wereld in kijken. De ene doet het met een bril, de ander met contactlenzen en velen zonder hulpmiddel. Een feit is dat de ogen een complex en gevoelig onderdeel van het lichaam is. Iedereen is er zuinig op, maar toch gebeurt het bij velen dat ze naarmate ze ouder worden de ogen iets achteruit gaan. Een bril is dan nodig om weer goed te zien waar je mee bezig is. Als je de bril zat bent stap je meestal over op lenzen. En als je genoeg hebt van lenzen begin je meestal na te denken over ooglaseren. 

    Als je een veertig plusser bent is de kans groot dat je minder scherp ziet. Het kan dan een goed idee zijn om te kijken of een ooglaserbehandeling uitkomst kan bieden. Er zijn een aantal ooglaserklinieken waar je gratis een consultatie kan krijgen. In een consultatie gesprek krijg je een uitleg over ooglaseren en wordt er gekeken welke ooglaserbehandeling toegepast moet worden. Er wordt gekeken of u last heeft van bijziendheid of verziendheid, maar vaak weet u dat al. 

    Astigmatisme komt voor als het hoornvlies ovaal is. Astigmatische hoornvliezen hebben een steile kromming en een platte kromming. Het probleem dat dan voordoet is dat het licht niet op één, maar op meerdere punten het oog in komt. Daardoor zie je wazig. Astigmatisme kan voorkomen bij zowel bijziendheid en verziendheid. 

    Veertig plussers hebben vaak last van presbyopie en dat houdt in dat je een leesbril nodig hebt. Ook dit kan verholpen worden met ooglaseren. Alleen een klein percentage worden hier ook echt voor behandeld.

    08-05-2012 om 00:00 geschreven door omalieke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:ooglaseren, slechtziendheid, goed zien, bril, contactlenzen
    >> Reageer (1)


    Categorieën

    Archief per week
  • 26/11-02/12 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 07/05-13/05 2012

    Zoeken in blog


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!