Inhoud blog
  • Herenmode voor 50plussers laat mannen stralen
    Zoeken in blog

    Raymond's Blog

    20-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herenmode voor 50plussers laat mannen stralen

    De kledingindustrie is een zeer snel veranderend landschap. Ontwikkelingen vinden dagelijks plaats en trends wisselen elkaar in rap tempo af. Waar echter niet veel mensen bij stilstaan, is dat de kledingindustrie zich voornamelijk op jongeren richt. Wanneer je in de 50+ categorie valt, betekent dit niet direct dat je oud bent of dat het niet uitmaakt wat oor een kleding je als man draagt. Ook als man van boven de 50 is het belangrijk en leuk om er goed uit te zien en hier aandacht aan te geven. Er zijn dan ook diverse trends en tips die we graag met je delen met betrekking tot herenmode voor senioren.

    Blijf altijd kritisch op wat voor kleding je draagt, ongeacht je leeftijd

    Een van de belangrijkste tips om in het achterhoofd te houden wanneer je als man met je kleding aan de gang gaat is, “blijf altijd kritisch”. Wanneer je de 50 gepasseerd bent dan ben je nog steeds aantrekkelijk en is het leuk en de moeite waard om tijd en aandacht te besteden aan de manier hoe jij je kleedt. Neem dan ook geen genoegen met verouderde kleren en neem de moeite om af en toe eens iets leuks voor jezelf te kopen. Een van de trends op het gebied van herenmode die ook voor senioren erg toepasselijk is, is de beenmode. Er is een steeds groter aanbod aan diverse sokken, kniekousen (voorbeelden) en andere beenmode voor heren beschikbaar. Met een stel leuke sokken kun je jouw outfit er compleet anders uit laten zien en zeer modern voor de dag komen. Tegenwoordig is het weer helemaal hip om te spelen met diverse patronen op de sok en ook felle kleuren of accenten op de sokken zijn in de mode zie bijv. deze collectie. Op deze manier kun je je ook bij het dragen van formele kleding, zoals een pak op een originele manier onderscheiden.

    Nooit meer strijken met kreukvrije herenoverhemden

    Een van de kledingstukken dat nooit uit de mode raakt en altijd in trek blijft, is het herenoverhemd. Het moet wel gezegd, dat de herenoverhemden wel continue doorontwikkeld worden op diverse gebieden en je dan ook niet meer wegkomt met de ouderwetse varianten. Een herenoverhemd met een ruit is op dit moment erg populair en net als bij de beenmode zijn diverse overhemden met een vrolijk patroon of een klein terugkerend figuur, zoals bijvoorbeeld visjes of ankertjes erg populair. Naast de verschillende soorten in uitstraling en looks heb je als 50-plusser nu nog meer gemak door te kiezen voor de nieuwste herenoverhemden. Er zijn namelijk tegenwoordig diverse kreuk- en strijkvrije overhemden te krijgen bij winkels zoals hemdvoorhem.nl. Hiermee draag je elke dag een nieuw schoon en modern overhemd zonder dat je je tijd hoeft te verdoen met het strijken van al je blousses en overhemden.

    20-10-2019 om 21:22 geschreven door Raymond de Zeeuw




    Archief per week
  • 14/10-20/10 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Rondvraag / Poll
    Ben jij al over op strijkvrij overhemden?
    Ja
    Nee
    Wellicht volgende kleding aankopen
    Bekijk resultaat



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!