Steenbergen Juristen
Inhoud blog
 • Steenbergen Juristen
  Zoeken in blog

  31-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steenbergen Juristen
  Juridisch advies
  Steenbergen Juristen is een maatschappelijk betrokken juridisch adviesbureau waar iedereen, ongeacht hun inkomen, terecht kan voor juridisch advies en juridische bijstand. Onze jurist / juridisch adviseur geeft u graag een passend en persoonlijk advies op uw vraag, en staat u bij als u meer nodig heeft dan alleen een juridisch advies. Onze juridische adviseurs zullen altijd trachten een juridisch conflict buiten de rechtszaal op te lossen. Is een conflict niet buiten de rechtszaal op te lossen, dan staan onze juristen u natuurlijk ook bij tijdens de gehele procedure. Zij hebben ruime ervaring in het procederen bij de kanton- en bestuursrechter. 

  Waarom cliënten voor ons kiezen
  Cliënten komen vaak bij ons juridisch adviesbureau terecht, omdat onze juristen wél de tijd nemen om naar uw verhaal/probleem te luisteren. Géén snelle 10 minuten gesprekken aan de telefoon, maar net zoveel tijd als nodig is om goed naar uw probleem te luisteren. Hebben we aan één telefoongesprek niet voldoende? Dan nodigen wij u uit op ons kantoor om nogmaals uw probleem te bespreken, en dat helemaal gratis. Wij willen namelijk dat onze cliënten vertrouwen in ons hebben, en vertrouwen – dat moet je verdienen.

  Wanneer kunt u bij ons terecht?
  Bij ons juridisch adviesbureau kunt u terecht voor deskundig juridisch advies, juridische bijstand, en bent u aan het juiste adres voor juridische procedures in het civiel- en bestuursrecht, en het personen- en familierecht(bewindvoering). Onze juridisch adviseur geeft niet alleen juridische adviezen, maar procedeert ook bij de kantonrechter/bestuursrechter in Den Haag, Leiden, Rotterdam e.d.

  31-07-2017, 12:05 Geschreven door Steenbergen Juristen
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Archief per week
 • 31/07-06/08 2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!