Inhoud blog
  • Vakantiewijn
  • Je eigen wijnlijn!
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    www.wijnenwijn.nl
    De wijnzoekmachine op internet!
    01-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je eigen wijnlijn!
    Een wat? Ja dat schijnt de ultieme droom te zijn van elke BN’er. En Rob Geus heeft het nu voor elkaar, de man van het SBS-6 programma De Smaakpolitie, heeft een eigen wijnlijn. Alleen de term al doet me gruwen, want het laatste waar ik dan aan denk is smaak.

    Ook de Gooise Vrouwen drinken zowel voor, tijdens als na de opnamen hun eigen wijnlijn: Les Femmes Gooi. Kennelijk zijn ze ook geografisch de weg kwijt geraakt.

    Nu kan ik me voorstellen dat Gooise vrouwen liever aan de wijnlijn hangen dan aan de waslijn, maar wat een onzin! Het is gewoon een wijn die al geïmporteerd wordt en er wordt een ander etiket op geplakt. Weg transparantie, weg oorsprong, weg wijnpassie… En dan maar denken dat mijn passie uitgaat naar Rob Geus en dat zijn wijnkeuze ook mijn keuze zou moeten zijn. Of dat ik mijn wijnzaligheid toevertrouw aan Therese Boer of Astrid Joosten. Aardige dames, heel commercieel maar ze zijn beslist onverantwoord bezig met het plakken van eigen etiketjes.

    Kijk, ook daar hebben we bij WIJNenWIJN iets opgevonden: creëer je eigen wijnlijn! Koop de wijn waar je echt verzot op bent, waar je wilt, hoeveel je wilt. Week het etiket eraf en bestel bij WIJNenWIJN de etiketten. Je ontvangt een sjabloon via de email, zelf opmaken, printen en ziedaar: je eigen wijnlijn op tafel en voor je vrienden.

    Daar hebben we de Gooise mannen en vrouwen niet meer voor nodig. Passie mensen, dat blijft!

    Wijnetiketten bestellen



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    07-02-2015
    zzz
    Een facelift Replica Horloges zonder decompressie keert terug naar zeer sterke schudden van de fles en Replica Horloges Nederland open het in een oogopslag: het vrijgegeven gas vormt bubbels explosief. In menselijke weefsels, deze iwc replica bellen kunnen leiden tot ernstig letsel. Om te elimineren het gas veilig, moeten worden zeer licht, langzaam open de fles en meerdere malen. Het is het doel van de niveaus van decompressie, waardoor het lichaam te verwijderen van opgeloste gassen op een gecontroleerde manier.

    07-02-2015 om 07:01 geschreven door sjdhfjsdf




    Archief per week
  • 01/02-07/02 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!