Inhoud blog
  • Vakantiewijn
  • Je eigen wijnlijn!
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    www.wijnenwijn.nl
    De wijnzoekmachine op internet!
    01-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewijn

    We gaan terug naar huis en we nemen mee…. Dat is het omgekeerde spel van “ik ga op reis en neem mee.” Een van de meest gebruikelijke souvenirs van onze vakantie is een paar flessen wijn uit het vakantiedorp. We dronken de wijn op de camping of op het terras, en die smaak willen we vasthouden. Begrijpelijk. Maar het is ook bekend dat dit meestal een teleurstelling is. De smaak valt tegen hoe komt dat? En: is er een alternatief?

    Een van de eerste grote verschillen is natuurlijk de sfeer, de temperatuur, de omgeving en alles wat de vakantie zo aangenaam maakt. De wijn die we daar drinken is dan een bekroning op het genieten. Thuis is alles weer normaal en dan zou de wijn dus het vakantiegevoel terug moeten brengen. Die verwachting is teveel voor welke wijn dan ook. Het tweede is het transport. In een warme auto schommelt de wijn een paar dagen mee op weg naar huis. De vakantiewijn raakt dus in stress. Geef hem minstens 3 of 4 dagen absolute rust. En het derde is de bewaarwijze. De meeste doorzonwoningen hebben geen wijnkelder en dus is de gemiddelde vakantiewijn binnen een jaar over zijn hoogtepunt heen. Dat zijn de technische aspecten.

    Er is een alternatief. De wijnzoekmachine van WIJNenWIJN.nl is speciaal ingericht om wijnen te vinden op land, streek en druif. Of direct op naam van het domein. Noteer de gegevens in je vakantieland en kijk welke pareltjes in Nederland geïmporteerd worden

    Het voordeel is dat deze wijnen wel geschikt zijn om te verassen: de importeurs zoeken het juiste jaar en de betere domeinen uit de streek.  Met een keuze uit ruim 5000 wijnen is de kans groot dat je vakantiebestemming er bij zit! Als deze wijnen zijn direct on-line te bestellen bij de aangesloten wijnwebwinkels. Santé!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    07-02-2015
    zzz
    Een facelift Replica Horloges zonder decompressie keert terug naar zeer sterke schudden van de fles en Replica Horloges Nederland open het in een oogopslag: het vrijgegeven gas vormt bubbels explosief. In menselijke weefsels, deze iwc replica bellen kunnen leiden tot ernstig letsel. Om te elimineren het gas veilig, moeten worden zeer licht, langzaam open de fles en meerdere malen. Het is het doel van de niveaus van decompressie, waardoor het lichaam te verwijderen van opgeloste gassen op een gecontroleerde manier.

    07-02-2015 om 07:01 geschreven door sjdhfjsdf




    Archief per week
  • 01/02-07/02 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!