Gitaksong
Tekst en akkoord

Demo's en youtube video's : in constructie voorien voor sommige songs

01-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar...
01 jan 2011

Bij gebrek aan een aangepast kwalitatief programma op de Belgische televisiezenders schakelden wij over op de VARA waar enkele stand-up comedians aan het werk waren. Aanvankelijk viel dit tamelijk goed mee. Doch ook hier moest bij gebrek aan voldoende goede humor het niveau na een tijd inboeten en plaats  maken voor het afgezaagde en tot vervelens toe herhaalde thema dat, u raad het nooit , in verband stond met de immigratie. Ook in de zaal voelde je een duidelijk verminderd enthousiasme de bovenhand halen.
Eén slagzin uit dit programma heb ik wel onthouden. Ik mag er niet aan denken moest deze ooit toegepast worden op de EU. De slagzin luidt als volgt: "Als dit democratie is dan was de deportatie de aanvang van het openbaar vervoer."

Toen ik deze morgen de ochtendkrant opsloeg en zal hoe er opnieuw, deze keer  in Alexandria in het Noorden van Egypte christenen vermoord werden (18 moorden en 80 gewonden!!!) door moslims, moest ik onmiddellijk aan de stand-up comedian denken van gisteren avond. Deze dacht de mensen die ons waarschuwden voor dergelijk gevaar belachelijk te moeten maken. "Wij hoeven daarvoor niet bang te zijn!" hield de man vol terwijl het in de zaal stil bleef om zoveel goede humor. Net zoals ik dit nu doe, dacht men in de zaal waarschijnlijk dat mensen die blijven doen alsof er niets aan de hand is, niet de anderen maar stilaan wel zichzelf belachelijk beginnen te maken.

In den Haag werden tijdens de jaarwisseling 30 auto's in brand gestoken. "Niet bang zijn" mensen, doch zorg er wel voor dat je wagen goed verzekerd is en laat niemand slapend op de achterbank achter ... ook niet voor even!.

Ook van de Turken dienen wij geen schrik te hebben. In bezet Noord-Cyprus werden er sinds kerstavond minstens zeven Grieks-orthodoxe kerken door Turkse militairen betreden en ontruimd.  De eredienst werd afgebroken en de gelovigen buiten gegooid. Organisaties ter verdediging van de rechten van de mens slapen hun roes nog uit ...doch vrees niet zij pleiten voor een snelle toetreding voor Turkije tot de EU.

Gelukkig NIEUWJAAR

01-01-2007 om 00:00 geschreven door de makers

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
» Reageer (0)


Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Niieuwsoverzicht RSS

Tongue twisters


Pianoakkoorden 
Keyboardakkoorden
[link :: keyboard :: chords]
Indien je graag een akkoord opzoekt voor piano in de vorm C, F ... :


The Night Visiting Song.



Baby blue


>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!