Inhoud blog
  • Le pointeur laser pour les applications militaires
  • Le pointeur laser avec la taille parfaite
  • De laserpen met het compacte formaat
  • De oplaadbare batterij van de laserpen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Technologie nieuws in Amsterdam

    29-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oplaadbare batterij van de laserpen

    Heb je een blauwe laserpen? Het apparaat is aan de ene kant, en een geïntegreerde laser lens op de andere kant. Het handvat huizen een batterij die de bevoegdheden van de blauwe laser, en het handvat heeft een kleine power-knop gebruikt om de cyclus van het licht modi via hoog, laag, hoog, strobe en terug naar af met elke druk. De kit bevat een oplaadbare batterij, een lader voor dat de batterij, en een dunne plastic omhulsel bedoeld om rond te gaan dat de batterij om te voorkomen dat het geratel rond in het handvat gedragen te worden. De zakelijke kant van het apparaat heeft 12 kolommen met kleine ronde studs, en het gedeelte met de studs is ongeveer 6,5 cm lang en 1,75 inch in diameter. Met de batterij in het toestel weegt ongeveer 13 gram (per onze post-schaal).

    * Het toestel voelt goed in de hand
    * De kit wordt geleverd met een batterij en oplader die past in het handvat. Het is gemakkelijk te gebruiken
    * De blauwe laser is eenvoudig te bedienen en biedt voldoende licht om je naar het pad nacht
    * De meegeleverde polsbandje zet het handvat op de juiste plaats voor een gemakkelijke, snelle greep moet een situatie ontstaan

    Als een nieuw apparaat, dit apparaat is misschien een functionaliteit voor defensief gebruik als een stokje te weren van een agressieve hond of geven niet-zo-aardige mensen op hun hoede indruk. Dit 10000mW laserpen is sterk. Ik hou van dat alles wat je hoeft te doen is draai de groene knop op de licht te maken in het licht van de focus van dichtbij tot veraf. De kwaliteit is geweldig. Alle recensies die ik schrijf, weerspiegelen mijn eerlijke mening over het product. Ik kreeg dit product op een korting in ruil voor een eerlijke en objectieve review. Ik kreeg dit product naar een verkorte prijs in ruil voor mijn eerlijke review. Deze sterkste laser is zo veel meer dan ik verwachtte. Ik heb serieus verwacht een kleine laser met een koelsysteem geschikt voor het openen van enveloppen. De behuizing is voorzien van een poort voor het opladen van al het gaat volledig functioneren met de batterij in.

    De tool is waterdicht en heeft een aantal heft, hoewel het voelt goed in de hand. Ik zet het om naar bed te gaan, deze ochtend, zoals verwacht, kwam ik erachter dat manlief had gebruikt. Dit ding is GEWELDIG! Ik heb al een veiliger gevoel te hebben met mij. Het voelt zeer stevig, omdat het alle metalen constructie. Ik kreeg dit item bij een korting in ruil voor een eerlijke review. Eerst was ik boos dat ik niet kon krijgen op de laser te werken, zelfs na het opladen ' s nachts. De batterij werkte prima! Dit toestel is goed gemaakt en sterk en zal een welkome aanvulling op mijn dashboardkastje in de auto. Het heeft twee powerfulness niveaus en een knipperende optie. Een koelsysteem is in het eindstuk. Ik hou van dat deze kosten zo snel! Ik denk dat de materialen die gebruikt zijn op dit zijn de top notch van zware en kunnen tegen vallen.

    Ik kreeg dit product op een korting/gratis voor mijn eerlijke en objectieve review. De korting is niet beïnvloeden of beïnvloed mijn oordeel van dit product. Ik ben op geen enkele manier verplicht de door de verkoper te laten positieve opmerkingen over hun product. Ik hou ook van dat deze rode laser voert meer dan één functie. Het wordt geleverd met een accu en een oplader voor de accu. En er is een hamer, een deel om het zo goed om uit te breken windows in geval van nood. Ik heb het gevoel alsof iedereen moet deze multi-purpose tool bij de hand.

    laserpen rood

    Met het koelsysteem plaats, deze rode laserpen is erg populair. Je kunt het gebruiken zonder het als goed. De prijs is uitstekend! Als u vindt dit nuttig, klik op de box hieronder zeggende je deze review nuttig. Ik kocht deze als een cadeau voor mijn zoon. Ik heb ervoor zorgen dat de laser gewerkt en ik heb weggeblazen hoe krachtig het is en hoe ver het bereikt. Kreeg ik dit product tegen een gereduceerde prijs voor mijn eerlijke en onpartijdige mening, die u hebt ontvangen. Dit product is van goede kwaliteit, niet van professionele kwaliteit te worden gebruikt door instanties. Ik kreeg dit in mijn militair in het geval ik het nodig heb. De kleine lader rubberen plug is nutteloos, ik ging gewoon weg van het licht is dit waarschijnlijk maakt waterdicht gemarginaliseerd. Perfect voor op de camping!

    29-09-2016 om 00:00 geschreven door jesen27




    Archief per week
  • 06/03-12/03 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 26/09-02/10 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!