Inhoud blog
 • OPROEP: Revolutie in Nederland
 • Pechtold ‘Ik vertrek’ en ING
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  De nieuws reporter
  Commentaar op het nieuws
  24-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pechtold ‘Ik vertrek’ en ING

  Pechtold de grootste huichelaar van Nederland, heeft laten zien hoe je een mooie partij als D’66, met prachtige idealen en doelstellingen als vrijheid, referendum en democratie, in een paar jaar tijd kunt laten afglijden naar een clubje van zouteloze, vervelende meelopers.

  pechtold

  ‘Goedemorgen ING-mevrouw, ik kom een rekening openen’
  ‘natuurlijk meneer, mag ik even wat gegevens noteren?’
  ‘nee, liever niet’
  ‘ok, dan maken we daar gewoon van: Mr Whitewash in Verriweggistan, ok?
  ‘maar er maar rekening D van,’
  ‘prima, wilt u storten?’
  ‘ja graag, ik heb hier nog een koffer met dollars, het geld is een beetje donker geworden en er zit nog wat wit poeder tussen, niet erg toch?’
  ‘nee hoor, geld is geld, daar doen wij bij ING niet moeilijk over’
  ‘kan dat meteen op de rekening?’
  ‘uiteraard, kan ik verder nog iets voor u doen?’
  ‘nee, bedankt, ik stuur nog wat collega’s binnenkort’
  fijn, graag en we kennen u nu, dus legitimeren hoeft verder niet meer’
  ‘thanks’.

  ING, onze ING, de door de overheid met ons belastinggeld geredde ING moet 775 miljoen euro boete betalen omdat andermaal is aangetoond dat banklieden genetisch niet deugen, dat banklieden op een onvoorstelbare manier alleen maar dollartekentjes in de ogen hebben staan en dat banklieden nooit iets leren, vooral geen normbesef, geen moreel en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel en louter uit zijn op het verrijken van zichzelf en hun soortgenoten.

  De raad van bestuur van ‘onze’ ING wilde topman Ralph Hamers een extra douceurtje van een miljoen verstrekken, dezelfde Hamers die nu verantwoordelijk is voor de jongste miskleun van ongekende proporties en diezelfde Hamers heeft nu gezegd ’ja, klein foutje, we gaan voortaan meer controleren’ . Deze meneer Hamers denkt hier weer mee weg te komen. Financieel wangedrag en corruptie worden weer beloond en Nederland zet weer een volgende stap op weg naar een ‘failed state’.

  De enige mogelijkheid om verdere verspreiding van de bankiersgenen te voorkomen – castratie – wordt niet aangewend. Daar had ik zelf toch graag een aandeel in willen hebben. Ook de tralies, aangevuld met wat forse lijfstraffen blijven het gilde van farizeeërs bespaard en dus gaan ze ongebreideld door met hun praktijken, minimaal tot aan de volgende financiële crisis, waardoor het de criminelen uit de drugswereld – wereldprobleem nummer 1 – steeds gemakkelijker wordt gemaakt hun praktijken uit te breiden.

  Bruggetje naar Alexander Pechtold, misschien wat zwaar aangezet, maar desondanks voor een klein stukje vergelijkbaar, zeker als het gaat om de kloof tussen wat kan en wat niet kan. Pechtold heeft laten zien hoe je een mooie partij als D’66, met prachtige idealen en doelstellingen, in een paar jaar tijd kunt laten afglijden naar een clubje van zouteloze, vervelende meelopers en gedogers en heeft inmiddels afstand genomen van allerlei principiële stand- en programmapunten, waarmee de partij vorig jaar de verkiezingen in ging. De tamme en anonieme vertoning op het Binnenhof wordt alleen verstoord door een aantal privé-escapades die weliswaar de roddelpers halen, maar die niet leiden tot ander gedrag.

  Pechtold snapt ook niet dat het tijd wordt om schoon schip te maken, door openheid van zaken te geven of door uit te leggen waarom hij er niet in slaagt zichzelf en z’n partij een wat schoner blazoen te verschaffen. Pechtold behoort vanaf nu bij het rijtje overbodige politici, samen met Stef Blok, Halbe Zijlstra en nog een handvol VVD-‘ers, die zaken als integriteit, fatsoen en inlevingsvermogen net zo laag in het vaandel hebben staan als het besef dat politiek bedrijven niets meer is dan het laten horen van de stem van het volk, de achterban. Pechtold maakt het gapende gat tussen de burger en het Binnenhof onoverbrugbaar groot en het moment is aangebroken dat hij de redactie van het programma ‘Ik vertrek’ op de hoogte stelt van zijn voornemens.

  24-09-2018 om 21:19 geschreven door Erich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:pechtold, politiek, D66, fraude, aftreden, rutte, ing, banken
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.seniorennet.nl/nieuwsreporter

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.seniorennet.nl/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.seniorennet.nl/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.seniorennet.nl/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  24-09-2018 om 21:05 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 24/09-30/09 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Laatste commentaren


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!