Inhoud blog
 • Je Lach - Muziek voor gemengd koor
 • Trio Cimavi voor 2 altblokfluiten en tenorblokfluit
 • Trio Beluka
 • Kwartet Ubi Caritas voor blazers (blokfluitkwartet)
 • Klankfontein dl.4: Vervolg en afsluiting
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Mijn naam is Guus Kuijs en ik woon in Overasselt (aan de Maas, ten zuiden van Nijmegen.)
  Muzikale opleiding: Gedurende 6 jaar volgens de Ward-methode aan de St.Jozefschool te Helmond.
  Brabants Conservatorium: Diploma Orkestmusicus Hobo en diploma Algemene Muzikale vorming.
  Arnhems Conservatorium: Onderwijsdiploma Blokfluit.
  Van 1962 t/m 1969 ben ik werkzaam geweest als hoboïst van de Kapel van de Kon. Luchtmacht. Vervolgens ben ik tot mijn pensioen in 2002 verbonden geweest aan de Streekmuziekschool Wijchen  ( nu "De Stroming") als docent A.M.V. blokfluit en hobo. Dit laatste overigens  maar enkele jaren. Vanaf 1965 ben ik dirigent van het Kerkkoor in Overasselt en tussen 1980 en 1085 dirigeerde ik het kamerkoor Villameuse aldaar.
  Foto
  St.Jozefschool Helmond.
  Reünie 2e klas '49-'50  op 12 oktober 2007
  In mijn CV heb ik het al genoemd, maar ik wil er hier toch nog even nader op ingaan.Mijn eerste schreden op het pad van de muziek heb ik gezet op de St.Jozefschool te Helmond, waar gedurende 6 jaar consequent volgens de Wardmethode muziekles werd gegeven. Dit gebeurde wel 3 à 4 keer per week. Bovendien kon je buiten schooltijd óók nog zang-en blokfluitlessen volgen en ook dát heb ik gedaan. Door dit alles was het niveau op het laatst zó hoog, dat we o.a. Missen van Palestrina konden zingen vanaf het notenschrift.
  Ook het tekenonderwijs op die school door dhr. Harrie Crijns was bijzonder. Meer dáárover kunt u vinden op: http://blog.SeniorenNet.be/guus in de berichten van 15-12-2009 en 6-1-2010.
  Foto
  Het in 1953 geopende Theo Driessen -Instituut.
  De grote gangmaker en inspirator was de onderwijzer (en later schoolhoofd) Theo Driessen, die het voor elkaar kreeg om met eigen geld, donaties en de opbrengst van een jaren lopende oudpapieractie een eigen gebouw te verwezenlijken, waarin alle kunstonderwijs werd ondergebracht en waarin hij met een concertcyclus startte, die nú nog loopt. Ook zorgde hij er voor dat een aantal van zijn blokfluitleerlingen (waaronder ik) een ander blaasinstrument konden gaan leren bespelen bij leden van het Brabants Orkest. Ik koos voor de hobo en mijn vrienden voor klarinet en fagot en samen hebben we jarenlang een trio gevormd. (zie de berichten van 3-8-2010)
  Theo Driessen was ook (mede)oprichter van Verkennersgroepen, Morris-en volksdansgroepen en dirigent van het St.Jozefkoor en aan al die activiteiten heb ik meegedaan. Het mag hiermee duidelijk zijn, dat ik erg veel aan hem te danken heb. 
  Laatste commentaren
  Blokfluit & Koormuziek
  Eigen composities & Arrangementen
  Al jaren liep ik rond met het idee om aan alle muziek die ik gedurende vele jaren heb gearrangeerd en gecomponeerd op een of andere manier meer bekendheid te geven. Met het maken van dit blog denk ik een goede manier gevonden te hebben. De Blokfluitmuziek omvat enerzijds trio's en kwartetten en anderzijds twee methoden, één voor Algemene Muzikale Vorming m.b.v. de blokfluit en één voor de eerste 3 à 4 jaar van het blokfluitonderwijs. De koormuziek bestaat uit wereldlijke en kerkelijke muziek, zowel 3 als 4-stemmig. De meeste stukken zijn a-capella. De K staat voor koormuziek, de B voor blokfluitmuziek, de M voor de methode voor blokfluit en de SCH voor de AMV-methode. Het cijfer geeft aan of de muziek 2, 3, of 4-stemmig is. Zo ziet u in één oogopslag waar het bericht over gaat. De tekeningen heb ik op de computer gemaakt m.b.v. "Adobe Photoshop" .Zij hebben over het algemeen niets met de muziek te maken. Ik plaats ze slechts om het blog een wat mooier aanzien te geven.
  04-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schakelklas. dl.1 Voorwoord t/m p.10


       Schakeltjes dl.1   Voorwoord t/m  p.10


  Al bijna vanaf het begin dat ik bij de Streekmuziekschool Wijchen werkte, ben ik bezig geweest met het maken van een methode voor Algemene Muzikale Vorming (A.M.V.), in eerste instantie nog met de stencilpen en later met de computer.
  De A.M.V. was een eenjarige cursus tussen de muzieklessen die de kinderen op school kregen en het latere instrumentale onderwijs. Vandaar de naam Schakelklas.
  De cursus duurde dus 1 jaar, met een frequentie van 1 uur per week en daarin moest aan bod komen: zingen, bewegen, notenleer, solfège, spel, kennismaking met instrumenten en spelen op klokkenspel en blokfluit.
  De liedjes worden zowel op gehoor aangeleerd als vanaf het notenschrift. De eerste categorie staat op de bijbehorende CD. Een eerdere jaargang leerlingen heeft deze CD ingezongen. De nummers 2, 5, 9, 15 en 19 heb ik zelf gearrangeerd. Alle andere arrangementen zijn van Gerie Daanen, die ook de CD in zijn studio heeft geproduceerd.
  De tekeningen zijn ook allemaal van vroegere schakelklasleerlingen, evenals de tekening op de titelpagina.
  Veel plezier !


     https://youtu.be/Am_Y2MsBM6w   Schakelklaslied

     https://youtu.be/zSJqm45mBg8
     Mi Gatito

     https://youtu.be/0IT1CgnNN94   Wielewagen

     https://youtu.be/NB1L-Io0V5Y   Het paard van de waard

     https://youtu.be/roLsm9KXq00   Me Go Bai Wan

  Bijlagen:
  SK. p.00.pdf (34.8 KB)   
  SK. p.01.pdf (45.5 KB)   
  SK. p.02.pdf (29.7 KB)   
  SK. p.03.pdf (35.8 KB)   
  SK. p.04.pdf (31.9 KB)   
  SK. p.05.pdf (34.8 KB)   
  SK. p.06.pdf (31.4 KB)   
  SK. p.07.pdf (40.5 KB)   
  SK. p.08.pdf (36 KB)   
  SK. p.09.pdf (31.3 KB)   
  SK. p.10.pdf (29.5 KB)   

  04-04-2018 om 14:21 geschreven door guus


  18-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwartetexpressies - voor blokfluit S-A-T-B of andere instrumenten

  Kwartetexpressies

  Heel even is "Fluturas" weer een kwartet geweest, en daarvoor heb ik 2 nieuwe kwartetten geschreven, waarvan dit het eerste is. We zijn er echter nooit aan toegekomen omdat we al weer snel met z'n drietjes waren.

  https://youtu.be/e75QSpDD7oc  Bijlagen:
  Kwartetexpressies.pdf (270.9 KB)   

  18-03-2018 om 11:08 geschreven door guus


  13-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al heb ik hoge woorden - Driestemmig gemengd koor

  Al heb ik hoge woorden - Driestemmig gemengd koor

  Dit bekende lied heb ik ooit van iemand gekregen in een tweestemmige en bijna onleesbare versie.
  Omdat het in algemene Diensten gezongen kan worden, maar vooral heel geschikt is voor een Huwelijksmis, besloot ik er een driestemmige zetting van te maken. Van wie de tekst is, en van wie de melodie, is mij onbekend, maar als iemand het weet houd ik me aanbevolen.

  https://youtu.be/rl0E8M9S61E  Bijlagen:
  Al heb ik hoge woorden, bladmuziek.pdf (960.5 KB)   

  13-03-2018 om 17:34 geschreven door guus


  09-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Looft de Heer / Gij zijt de zin - Driestemmig gemengd koor

  Looft de Heer

  Dit lied was in de begintijd ( eind zestig-begin zeventiger jaren) van volkstaal in de eredienst erg populair. Ik heb er toen een tweestemmige zetting van gemaakt. Nog niet zo lang geleden heb ik die omgezet naar een driestemmige bewerking en die zijn we nu met ons koor aan het instuderen.
  De melodie ligt nu eens voor één keer in de altpartij, de heren vormen het fundament en de sopranen mogen er bovenuit kwinkeleren.

  https://youtu.be/wfbFnUsDeak  Looft de Heer


  Gij zijt de zin

  Ook deze bekende psalm heb ik vroeger 2-stemmig en nu 3-stemmig bewerkt voor ons koor. Omdat het in totaal 6 coupletten zijn heb ik 2 verschillende versies gemaakt, die dan om de beurt gezongen worden.

  https://youtu.be/yIjkJ2ltZqA  Gij zijt de zin


  Bijlagen:
  Gij zijt de zin, bladmuziek.pdf (818.2 KB)   
  Looft de Heer, bladmuziek.pdf (927.2 KB)   

  09-03-2018 om 09:37 geschreven door guus


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houd mij in leven / O, Heiland, open wijd de poort - Driestemmig gemengd koor

  Houd mij in leven

  Dit lied kan vrij algemeen gebruikt worden. De tekst komt uit psalm 25

  https://youtu.be/EwKmpWd3Nyk  O Heiland open wijd de Poort

   Dit lied wordt vaak gezongen in de advent .
  Deze zetting is 3-stemmig: S-A-T.

  https://youtu.be/AHPp-t61p5s


  Bijlagen:
  Houd mij in leven, bladmuziek.pdf (543.8 KB)   
  O,Heiland,open wijd de poort, bladmuziek.pdf (547.4 KB)   

  09-03-2018 om 09:23 geschreven door guus


  07-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spie m'lla Djènjèts - Vierstemmig gemend koor

  Spie m'lla Djènjèts - Vierstemmig gemengd koor

  Dit russische wiegelied stamt ook uit de tijd dat ik nog dirigent was van kamerkoor "Villameuse", dus uit de tachtiger jaren. Je moet er wel échte bassen voor hebben, want het gaat t/m de lage D. Voor het filmpje heb ik gekozen voor foto's van dieren waar kinderen iets mee hebben.

  https://youtu.be/6oSFbfculrM
  Bijlagen:
  Spie m'lla Djènjèts, bladmuziek.pdf (1019.4 KB)   

  07-03-2018 om 19:08 geschreven door guus


  03-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A Csornai - Vierstemmig gemengd koor

  A Csornai - Vierstemmig gemengd koor

  Bij een tegenbezoek van een delegatie uit Csorna ( met Suzie) aan onze gemeente, heb ik dit Hongaarse volksliedje voor ons koor bewerkt en uiteraard ook uitgevoerd op het gezamenlijke concert. Voor de uitspraak van de tekst ben ik nog op bezoek geweest bij een Hongaarse mevrouw in Nijmegen. De tekst is hier fonetisch genoteerd.

  Voor het filmpje heb ik foto's gebruikt die ik gemaakt heb bij ons bezoek aan Csorna.

  https://youtu.be/o5YP3Raet9M  Bijlagen:
  A Csornai, bladmuziek.pdf (1.5 MB)   

  03-03-2018 om 16:52 geschreven door guus


  20-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Erie Canal / Baby Mine / Cottonfields voor 4st. gemengd koor

  The Erie Canal / Baby Mine / Cottonfields voor 4st. gemengd koor

  In de tijd dat ik dirigent was van het Kamerkoor Villameuse (1980-1985) heb ik deze bewerkingen gemaakt. Sommige koorleden kwamen wel eens met muziek aan, met de vraag of we dat met het koor konden zingen. In dit geval was het een heel boek met éénstemmige liedjes met pianobegeleiding. Ik heb er 3 uitgekozen om er een zetting voor kamerkoor van te maken en dit is het eerste. Voor het filmpje heb ik een aantal foto's van schilderstukken van o.a. Seurat gekozen.

  https://youtu.be/3V7GqfiTO8s  The Erie Canal


  https://youtu.be/a9wIPIw_Czs  Baby Mine

  Het filmpje heeft niets met de tekst te maken, maar omdat het hier gaat om een vrouw die op de thuiskomst van haar man wacht, vond ik foto's met bloemen wel gepast.


  https://youtu.be/RfK6qo23Ipg  Cottonfields

  Foto's van katoenvelden heb ik niet, vandaar dat ik voor het filmpje maar foto's van heidevelden en grasvlakten heb gebruikt.


  Bijlagen:
  Baby Mine, bladmuziek.pdf (920.8 KB)   
  Cottonfields, bladmuziek.pdf (1.1 MB)   
  The Erie Canal, bladmuziek.pdf (1.5 MB)   

  20-02-2018 om 16:02 geschreven door guus


  19-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als dorst een hert / Gildebroeders

  "Als dorst een hert" is een lied dat ik zelf al op de lagere school geleerd heb en ik vond het ook toen al heel erg mooi. Vandaar dat het een van de eerste liederen is die ik heb bewerkt toen ik in 1965 dirigent werd van het Overasselts Gemengd koor.
  Voor "Gilde broeders" geldt eigenlijk hetzelfde. Dat was bestemd voor een van de eerste Ceciliafeesten die ik daar gevierd heb.

  https://youtu.be/GPEJCHSwAY4  Als dorst een hert...


  https://youtu.be/DY0aexhJLnE  Gildebroeders

  Bijlagen:
  Als dorst een hert, bladmuziek.pdf (824.9 KB)   
  Gildebroeders, bladmuziek.pdf (804.5 KB)   

  19-02-2018 om 20:00 geschreven door guus


  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cholita Puneña - 4st. gemengd koor en/of kwartet

  Cholita Puneña - 4st. gemengd koor en/of kwartet

  Van iemand bij ons Kamerkoor "Villameuse" die graag Zuid-Amerikaanse muziek zong, kreeg ik het boek "Cancionero  Andino Sur" kado met allemaal 1-of 2-stemmige liedjes, met natuurlijk de vraag of ik die wilde arrangeren voor kamerkoor. Dat is dus "Cholita Puneña" geworden.
  Dit stuk is overigens ook heel geschikt voor blokfluitkwartet.

  https://youtu.be/BhCz-13gGec  Bijlagen:
  Cholita Puneña, bladmuziek.pdf (1.5 MB)   

  14-02-2018 om 19:56 geschreven door guus


  09-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de dag / O Vader wil aanvaarden - 3st. gemengd koor

  Dit is de Dag / O Vader wil aanvaarden - driestemmig gemengd koor

  Dit zijn bewerkingen van 2 bekende liederen die eigenlijk bijna het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Het laatste is ook vooral een communielied.

  https://youtu.be/-PQz2-jDMJI  Dit is de dag


  https://youtu.be/5C6kVLTmK0c  O Vader wil aanvaarden


  Bijlagen:
  Dit is de dag, Bladmuziek.pdf (87.1 KB)   
  O Vader wil aanvaarden, Bladmuziek.pdf (82.6 KB)   

  09-02-2018 om 18:07 geschreven door guus


  07-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Wees Gegroet / O Waarlijk Hoogste Majesteit

  Als dirigent moet je 2 à 3 maanden vooruit denken om de stukken op tijd ingestudeerd te krijgen. Zo moet je rond Kerstmis al weten wat je in de Goede Week en met Pasen wilt zingen en moet je na de zomervakantie de Kerstliedjes al uitgezocht hebben. Vandaar dat ik nú met een Marialied kom (mei-maand / Maria-maand) en een lied voor o.a. Christus Koning.

  https://youtu.be/aWPCiysBoBM  Het "Wees Gegroet"

  https://youtu.be/mwzLN7YfMxw  O Waarlijk Hoogste Majesteit

  Bijlagen:
  Het Wees Gegroet, bladmuziek.pdf (75.4 KB)   
  O Waarlijk Hoogste majesteit, bladmuziek.pdf (76.3 KB)   

  07-02-2018 om 14:49 geschreven door guus


  05-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ten Paradijze voor driestemmig gemengd koor

  Ten Paradijze
  Dit koorwerkje is gestoeld op een bekend Gregoriaans gezang. 
  "Ten Paradijze" is één van de heel weinige gezangen die, eenmaal vertaald in het Nederlands, de melodie in zijn waarde laten en ik heb geprobeerd dat in deze driestemmige versie óók te doen.

  https://youtu.be/hURorBlsj6g


  Bijlagen:
  Ten Paradijze, bladmuziek.pdf (843.4 KB)   

  05-02-2018 om 14:19 geschreven door guus


  25-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee feestliedjes voor gemengd koor

  Twee feestliedjes voor gemengd koor.
  "Camptown races" en "T'avond gaat ons feeste aan" zijn twee goed bruikbare liedjes voor een koorfeest. Op het eerste kun je weer gemakkelijk eigen teksten verzinnen. Het laatste liedje hebben we met ons koor (St. Cecilia uit Overasselt) gezongen op een korendag in de Pauluskerk te Helmond op 10 oktober 2005 en daar zijn met een vaste camera opnames van gemaakt, die ik hier ook zal laten horen. Het beeld is helaas slecht maar het geluid komt goed over.

  https://youtu.be/Cll47wbbVTc  Feestlied (Camptown races)


   

  https://youtu.be/o7gcEP1RXYs  T'Avond gaat ons feeste aan.

  https://youtu.be/GGKs0FuKLj4  Kooruitvoering


  Bijlagen:
  Feestlied-Camptown races.pdf (1014.7 KB)   
  T'Avond gaat ons feeste aan.pdf (791.2 KB)   

  25-01-2018 om 19:49 geschreven door guus


  24-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie oude walsen

  Oude walsen
  Wij werden nog al eens uitgenodigd om met ons blokfluitensemble op te treden in bejaardenhuizen en speciaal voor die gelegenheden heb ik een drietal walsen uit de twintiger jaren bewerkt voor blokfluitkwartet. Voor de broodnodige variatie heb ik iedere wals door andere instrumenten laten spelen, maar ze zijn echt voor blokfluiten bedoeld.

  https://youtu.be/oEW2da3X3Fc  After The Ball


  https://youtu.be/zyuzzHs6d1A  Daisy Bell


  https://youtu.be/EvGU6-LCQGg  My Wild Irish Rose


  Bijlagen:
  After the Ball - kopie.pdf (1.9 MB)   
  Daisy Bell - kopie.pdf (1.4 MB)   
  My Wild Irish Rose.pdf (1.4 MB)   

  24-01-2018 om 16:15 geschreven door guus


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V'Doll da pòretsjkè / Wimke pas toch op

  V'Doll da pòretsjkè

  Onze koorleden kwamen zelf ook met muziek die ze graag zongen. Van Michel kreeg ik een boek met Russische liederen voor één stem en piano. Van 2 daarvan heb ik een koorzetting gemaakt, waaronder dit V'Doll da pò rètsjke.

  https://youtu.be/T2jQuYo3my8  V'Doll da pòretsjkè


  Wimke pas nou op

  In de dorpsopera komt de slechterik op, om het huis van Wimke in brand te steken, maar vóór hem dat lukt, heeft hij zich zoveel moed ingedronken, dat hij onmachtig neerzijgt in een kruiwagen.

  https://youtu.be/wEMdfdXU2Qw  Wimke pas nou op

  Bijlagen:
  V'Doll da pòretsjkè.pdf (915.3 KB)   

  24-01-2018 om 16:08 geschreven door guus


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoesjeslied / Botsende meningen

  Smoesjeslied
  Dit smoesjeslied is ook heel goed te gebruiken voor koorfeesten e.d. omdat het éénstemmige coupletten heeft en een vierstemmig refrein.

  https://youtu.be/U8jE9d7zuTg  Smoesjeslied


   Botsende meningen
   In de dorpsopera "Als de rogge rijpt" is het gebruikt om de botsende meningen tussen twee generaties weer te geven.

  https://youtu.be/rbaKRjT1IOE  Botsende meningen

  Bijlagen:
  Smoesjeslied.pdf (1.3 MB)   

  24-01-2018 om 16:04 geschreven door guus


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Down among The Dead Men / Maar wij nemen dit niet

  Down among The Dead Men
  Down among The Dead Men is een Engels volksliedje dat ook weer een eenstemmig couplet heeft en een vierstemmig refrein.

  https://youtu.be/pnlKVs-26PQ  Down among the dead men.  Maar wij nemen dit niet

  Ook dit lied heb ik weer voor de Dorpsopera "Als de rogge rijpt" bewerkt. De tekst is, net als van de hele opera, van Dick Spingorum.

  Overigens, de man met de witte pet, dat ben ik !
   
  Hoort u dat de 2 versies niet helemaal gelijk zijn? Ná de opera heb ik er toch nog wat aan gesleuteld.

  https://youtu.be/UBJADEHYCt4  Maar wij nemen dit niet

  Bijlagen:
  Down among the dead men.pdf (892.9 KB)   

  24-01-2018 om 15:56 geschreven door guus


  23-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vive la vie / Leve Janneke

  Vive la vie
  "Vive la Vie" is een bekend volksliedje dat in deze zetting goed te gebruiken is op feestjes als een couplet-refreinlied, waarbij het refrein dan vierstemmig is. De tekst kan dan natuurlijk aan de gelegenheid worden aangepast.

  https://youtu.be/yRkLHlj3pFM  Vive la vie


  Leve Janneke

  In 1986 hebben we met ons kamerkoor een "Dorpsopera" op de planken gebracht, waarin dit liedje ook gebruikt wordt. Ook de 2 liedjes die daar op volgen zijn eigen zettingen.
  De opera "Als de rogge rijpt" was bedacht en geschreven door Dick Spingorum naar het gelijknamige boek van de Overasseltse schrijver Hend de Kleijn en trok 5 volle zalen.
  In 2000 werd het nog eens opgevoerd, wederom met veel succes. Ik heb toen niet gedirigeerd, maar meegespeeld. De fragmenten stammen uit 2000.

  https://youtu.be/LGXM15F3M-g  Leve Janneke

  Bijlagen:
  Vive la vie.pdf (805.6 KB)   

  23-01-2018 om 00:00 geschreven door guus


  12-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liederen voor de vastentijd

  Liederen voor de vastentijd.
  Al zo'n 45 jaar ben ik ook dirigent van het Gemengd Koor St. Cecilia in Overasselt en als zodanig heb ik met dat koor al heel wat eigen arrangementen en composities uitgevoerd. Hier volgen een paar liederen voor de vastentijd.
  De bladmuziek stop ik in de bijlage.

  https://youtu.be/aPI2vR04TPI  Met de boom des levens


  https://youtu.be/MC7gN5w66Jc  Het lied van de oprechte vasten


  Bijlagen:
  Het lied van de oprechte vasten.pdf (1.4 MB)   
  Met de boom des levens.pdf (1.1 MB)   

  12-01-2018 om 16:48 geschreven door guus
  Archief per week
 • 13/05-19/05 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 12/12-18/12 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 14/12-20/12 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 02/12-08/12 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 26/07-01/08 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Hier repeteren we met het blokfluitensemble voor volwassenen in ons eigen repetitielokaal in de muziekschool in Wijchen. Dit ensemble heeft vele jaren bestaan ( hoé lang weet ik echt niet meer) Voor deze groep heb ik destijds de Zomersuite gecomponeerd. (zie bericht van 18-7-2010)

  Foto

  Deze foto van het St. Ceciliakoor te Overasselt, is gemaakt in de St.Jans-kathedraal in Den Bosch. We mochten daar de H.Mis opluisteren in het kader van de Meimaandvieringen.
  Foto

  Dit is tijdens een repetitie in het Verenigingsgebouw in Overasselt. In de kelder van dat gebouw hebben we ooit een cassettebandje volgezongen met o.a. mijn Latijnse Mis.
  Zie bericht van 27-7-2010


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!