Inhoud blog
 • What you see is what you get
 • De kinderen uitnodigen om mijn tuin op te knappen
 • Een gedenksteen ter aandenken van een dierbare
 • Mooie bloemen gekregen van mijn kinderen
 • Cloud computing
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Oud en gezond
  Gezond leven
  13-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie bloemen gekregen van mijn kinderen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Als oma krijg je vaak cadeautjes. Mijn lieve kinderen nemen altijd wel iets mee als ze langs komen. Eerlijk gezegd vind ik het helemaal niet zo erg om zo verwent te worden. Toch komt het veel voor dat ik teveel chocola, cakejes en dergelijke krijg dat ik het natuurlijk niet in mijn eentje op kan krijgen. Dan geef ik die stiekem weer weg als iemand anders op bezoek komt ;).

  Ook zijn er tijden waarin mijn kinderen het te druk hebben. Intussen zijn ze natuurlijk al volwassen en moeten ze werken, hebben ze zelf kinderen en dat kan ze natuurlijk flink bezig houden. Twee van mijn kinderen wonen niet heel dicht bij dat het nog eens moeilijker maakt voor ze om langs te komen.

  Wat ik dan altijd heel leuk vind is dat ze me dan wel eens een prachtige bos bloemen sturen als ze zelf niet langs kunnen komen. Een bos bloemen geef ik natuurlijk nooit weg en zet ik dan midden op de eettafel. Tegenwoordig kunnen ze makkelijk via webwinkels bloemen bezorgen en dat doen ze dan ook wel eens. De bloemen zijn altijd prachtig en komen in een fraaie verpakking met een vaasje in water. Vroeger was dat ongekend, maar tegenwoordig schijnt dat te kunnen!
  Toen ik voor het eerst een bos bloemen aan de deur bezorgd kreeg was ik verbaasd en zeer verrast! Ik wist niet dat het mogelijk was, maar blijkbaar dus wel.

  13-06-2012 om 00:00 geschreven door omalieke

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  Tags:bloemen
  >> Reageer (1)
  12-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cloud computing

  Iets kleins wat tot een groot fenomeen is uitgegroeid is cloud computing. U denkt vast, wat een lastige term. Dit valt enigszins mee. Cloud computing zorgt ervoor dat u als oudere overal bij uw bestanden kunt en bij uw software.

  Wat kunt u als oudere met Cloud Computing

  Met cloud computing kunt u als het ware uw eigen datacenter starten. Hierdoor kunt u vele malen flexibeler werken. Het maakt nu niet meer uit waar uw spullen op internet staan, door de cloud computing zijn ze overal toegankelijk. Op deze manier scheelt het delen van bestanden en software u veel tijd. Zo hoeft u geen bestanden meer op uw computer te zetten waardoor uw computer even snel blijft als wanneer u hem heeft gekocht. Als u alles vanuit de cloud zou doen, zou dit daadwerkelijk het geval zijn. Momenteel is dat niet zo.

  De verandering met cloud computing

  U als gebruiker staat centraal binnen cloud computing. Hierdoor kunt u cloud applicaties gemakkelijk toegankelijk maken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Facebook en Gmail. Tevens zijn deze applicaties sneller door cloud computing. Omdat deze via een eigenlijk externe locatie word geopend neemt het geen ruimte in op uw eigen pc of mac. Hierdoor werkt alles sneller.

  Cloud computing is in, ook bij ouderen

  Gaat u met de trend mee? Vrijwel iedereen zal in de toekomst gebruik gaan maken van cloud computing. Omdat grote bedrijven hier al mee bezig zijn, is dat een logische conclusie. Men moet dan wel over stappen naar cloud computing, dit wordt namelijk de norm in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld bij Google apps.

  Ik ben inmiddels een blije cloud computer!

  12-06-2012 om 15:36 geschreven door omalieke

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Tags:cloud computing
  >> Reageer (1)


  Categorieën

  Archief per week
 • 26/11-02/12 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 07/05-13/05 2012

  Zoeken in blog


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!