Inhoud blog
 • What you see is what you get
 • De kinderen uitnodigen om mijn tuin op te knappen
 • Een gedenksteen ter aandenken van een dierbare
 • Mooie bloemen gekregen van mijn kinderen
 • Cloud computing
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Oud en gezond
  Gezond leven
  03-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kinderen uitnodigen om mijn tuin op te knappen

  Doordat ik wat ouder ben kan ik niet in mijn eentje de tuin opknappen. Gelukkig heb ik mijn lieve kinderen die, hoewel ze al uit huis zijn, graag bij mij langs komen. Ze komen niet alleen langs om op bezoek te komen, maar als ik ergens hulp mee nodig heb komen ze ook langs.

  Recent heb ik ze gevraagd om te helpen bij het opknappen van mijn tuin. De tuin was door de tijd heen een beetje verslonsd en het werd tijd dat er iets aan gedaan werd. We hebben dus met zijn allen vorig weekend aan mijn tuin gewerkt. Later op de dag kwamen werd ik verrast met een hele mooie Hartman tuinset. De tuinset ziet er niet alleen prachtig uit, maar er zijn nu precies genoeg stoelen in mijn tuin om met z'n allen gezellig van het weer te genieten.

  Zondag kwamen ook mijn kleinkinderen langs om de opgeknapte tuin te bekijken. Ik heb ze allemaal een ijsje gegeven. Natuurlijk zijn ze ook bij me blijven eten en heb ik voor hun heerlijk gekookt. Ik sta graag in de keuken lekkere dingen te maken.

  Het einde van de dag hebben we afgesloten met een heerlijke appeltaart die vers uit de oven kwam. De appeltaart heb ik midden op de tuintafel gezet, in stukjes gesneden en uitgedeeld. Hoe oud ze ook worden, mijn kinderen blijven mijn appeltaart zeer waarderen en mijn kleinkinderen houden er ook van.

  Al met al was het dus weer een geslaagd weekend. Met plezier zit ik vandaag ook in mijn achtertuin te genieten van hoe mooi het er weer uitziet.

  03-07-2012 om 14:23 geschreven door omalieke

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Categorieën

  Archief per week
 • 26/11-02/12 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 07/05-13/05 2012

  Zoeken in blog


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!