De tweede week ga ik bewuster mijn menu,s voor een paar dagen vooruit plannen.
Ik heb al een paar extra gerechten in mijn diepvriezer zitten van de vorige week, makkelijk als je een dag minder kan koken.
Verschillende gerechten vind ik minder lekker, maak ze dan niet meer of pas ze aan met wat we wel lekker vinden.
gerechten van week 1 die ik heerlijk vind.
Pastasaus met courgette-wortel pasta.
Gekarameliseerde pompoen- tomatensoep
Guacamole.
Planning, boodschappen voor de eerste gedeelte van
Week 2
Dag 8: ontbijt smoothie, lunch goedgevulde groentensoep met balletjes diner kip broccoli en ananas
Dag 9 : ontbijt banaan pannenkoek , lunch salade met gerookte zalm, pastasalade van week 1
Dag 10: ontbijt brood met jam of tanin, lunch zalm met sinaasappel en avocado, gerecht uit diepvries.
Dag 11: Griekse yogurt met fruit, groente gevulde gebakken ei, roerbak met kip
Extra gekocht voor de smoothie rauwe chocolade