Wat heb ik gisteren gegeten:
S,morgens Griekse yogurt met aardbeien, tussendoor een appel.
Lunch: banaanpannekoek
Diner:kabeljauw met kruidig korstje en salade
Tussendoortje pure chocolade.
Vandaag:
Gisterenavond diner al klaargemaakt .
Ontbijt: zuurdesem brood met kaas en appelstroop en plakje vlees
Koffie met melk.
Tussendoortje pure chocolade.
Lunch: volgens recept paleo level 3, zelfgemaakte pasta met gehakt,ui, tomaat, paprika rood en groen, prei kruiden.
Met daarbij spirelli courgette dit is overheerlijk.
Diner: rode bietjes met zoute haring en een glas rode wijn
Tussendoortje pure chocolade, appel en peer
De menu,s heb ik zo,n beetje doorgelezen en vind er teveel eiwitten inzitten.
Ook vind ik het erg prijzig worden als de voorkeur uitgaat naar biologisch.
Vlees koop ik minder maar wel zoveel mogelijk diervriendelijk, kwartel eieren heb ik zelf en vis zou het meeste wel uit de diepvries of blik worden.
De meeste menu,s moeten worden aangepast vanwege mijn budget maar probeer zo goed mogelijk het product aan te passen wat er het meeste op lijkt.
Vandaag dinsdag 22 april begin ik met 30 dagen paleo.
Het boek bestaat uit 3 levels.
Maar eerst ga ik het eerste gedeelte lezen zodat ik stapsgewijs ga beginnen.
Woensdag 23 april:
Stap 1: kies je level, bij mij wordt het level 1
Stap 2: je doelstelling , energieker worden en afvallen.ze geven aan om foto,s te maken te meten en de weegschaal op zolder te zetten DAT DOE IK NIET.
Stap 3: opruimen, alles wat niet in de paleo past weggooien, pakjes, suiker, koelkast en vriezer opschonen enz. ZONDE ik krijg geregeld bezoek kan ik geen suiker en melk aanbieden in de koffie.
Stap 4: Plan je maaltijden.
Stap 5: boodschappen doen er staan handige tips in
Stap 6: week 1 hou dagelijks een voedings dagboek bij en veranderingen in je lichaam.
Tot zover.
Op woensdagmiddag is er hier een biologisch markt daar ga ik naar toe