Inhoud blog
  • Trio Lamenti
  • Trio Kabalo
  • Trio Jaziri
  • Drinklied 3 (Drinken leert een mens)
  • Drinklied 2 (Rust met lust)
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Mijn naam is Guus Kuijs en ik woon in Overasselt (aan de Maas, ten zuiden van Nijmegen.)
    Muzikale opleiding: Gedurende 6 jaar volgens de Ward-methode aan de St.Jozefschool te Helmond.
    Brabants Conservatorium: Diploma Orkestmusicus Hobo en diploma Algemene Muzikale vorming.
    Arnhems Conservatorium: Onderwijsdiploma Blokfluit.
    Van 1962 t/m 1969 ben ik werkzaam geweest als hoboïst van de Kapel van de Kon. Luchtmacht. Vervolgens ben ik tot mijn pensioen in 2002 verbonden geweest aan de Streekmuziekschool Wijchen  ( nu "De Stroming") als docent A.M.V. blokfluit en hobo. Dit laatste overigens  maar enkele jaren. Vanaf 1965 ben ik dirigent van het Kerkkoor in Overasselt en tussen 1980 en 1085 dirigeerde ik het kamerkoor Villameuse aldaar.
    Foto
    St.Jozefschool Helmond.
    Reünie 2e klas '49-'50  op 12 oktober 2007
    In mijn CV heb ik het al genoemd, maar ik wil er hier toch nog even nader op ingaan.Mijn eerste schreden op het pad van de muziek heb ik gezet op de St.Jozefschool te Helmond, waar gedurende 6 jaar consequent volgens de Wardmethode muziekles werd gegeven. Dit gebeurde wel 3 à 4 keer per week. Bovendien kon je buiten schooltijd óók nog zang-en blokfluitlessen volgen en ook dát heb ik gedaan. Door dit alles was het niveau op het laatst zó hoog, dat we o.a. Missen van Palestrina konden zingen vanaf het notenschrift.
    Ook het tekenonderwijs op die school door dhr. Harrie Crijns was bijzonder. Meer dáárover kunt u vinden op: http://blog.SeniorenNet.be/guus in de berichten van 15-12-2009 en 6-1-2010.
    Foto
    Het in 1953 geopende Theo Driessen -Instituut.
    De grote gangmaker en inspirator was de onderwijzer (en later schoolhoofd) Theo Driessen, die het voor elkaar kreeg om met eigen geld, donaties en de opbrengst van een jaren lopende oudpapieractie een eigen gebouw te verwezenlijken, waarin alle kunstonderwijs werd ondergebracht en waarin hij met een concertcyclus startte, die nú nog loopt. Ook zorgde hij er voor dat een aantal van zijn blokfluitleerlingen (waaronder ik) een ander blaasinstrument konden gaan leren bespelen bij leden van het Brabants Orkest. Ik koos voor de hobo en mijn vrienden voor klarinet en fagot en samen hebben we jarenlang een trio gevormd. (zie de berichten van 3-8-2010)
    Theo Driessen was ook (mede)oprichter van Verkennersgroepen, Morris-en volksdansgroepen en dirigent van het St.Jozefkoor en aan al die activiteiten heb ik meegedaan. Het mag hiermee duidelijk zijn, dat ik erg veel aan hem te danken heb. 
    Laatste commentaren
    Blokfluit & Koormuziek
    Eigen composities & Arrangementen
    Al jaren liep ik rond met het idee om aan alle muziek die ik gedurende vele jaren heb gearrangeerd en gecomponeerd op een of andere manier meer bekendheid te geven. Met het maken van dit blog denk ik een goede manier gevonden te hebben. De Blokfluitmuziek omvat enerzijds trio's en kwartetten en anderzijds twee methoden, één voor Algemene Muzikale Vorming m.b.v. de blokfluit en één voor de eerste 3 à 4 jaar van het blokfluitonderwijs. De koormuziek bestaat uit wereldlijke en kerkelijke muziek, zowel 3 als 4-stemmig. De meeste stukken zijn a-capella. De K staat voor koormuziek, de B voor blokfluitmuziek, de M voor de methode voor blokfluit en de SCH voor de AMV-methode. Het cijfer geeft aan of de muziek 2, 3, of 4-stemmig is. Zo ziet u in één oogopslag waar het bericht over gaat. De tekeningen heb ik op de computer gemaakt m.b.v. "Adobe Photoshop" .Zij hebben over het algemeen niets met de muziek te maken. Ik plaats ze slechts om het blog een wat mooier aanzien te geven.
    20-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Erie Canal / Baby Mine / Cottonfields voor 4st. gemengd koor

    The Erie Canal / Baby Mine / Cottonfields voor 4st. gemengd koor

    In de tijd dat ik dirigent was van het Kamerkoor Villameuse (1980-1985) heb ik deze bewerkingen gemaakt. Sommige koorleden kwamen wel eens met muziek aan, met de vraag of we dat met het koor konden zingen. In dit geval was het een heel boek met éénstemmige liedjes met pianobegeleiding. Ik heb er 3 uitgekozen om er een zetting voor kamerkoor van te maken en dit is het eerste. Voor het filmpje heb ik een aantal foto's van schilderstukken van o.a. Seurat gekozen.

    https://youtu.be/3V7GqfiTO8s  The Erie Canal


    https://youtu.be/a9wIPIw_Czs  Baby Mine

    Het filmpje heeft niets met de tekst te maken, maar omdat het hier gaat om een vrouw die op de thuiskomst van haar man wacht, vond ik foto's met bloemen wel gepast.


    https://youtu.be/RfK6qo23Ipg  Cottonfields

    Foto's van katoenvelden heb ik niet, vandaar dat ik voor het filmpje maar foto's van heidevelden en grasvlakten heb gebruikt.


    Bijlagen:
    Baby Mine, bladmuziek.pdf (920.8 KB)   
    Cottonfields, bladmuziek.pdf (1.1 MB)   
    The Erie Canal, bladmuziek.pdf (1.5 MB)   

    20-02-2018 om 16:02 geschreven door guus


    19-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als dorst een hert / Gildebroeders

    "Als dorst een hert" is een lied dat ik zelf al op de lagere school geleerd heb en ik vond het ook toen al heel erg mooi. Vandaar dat het een van de eerste liederen is die ik heb bewerkt toen ik in 1965 dirigent werd van het Overasselts Gemengd koor.
    Voor "Gilde broeders" geldt eigenlijk hetzelfde. Dat was bestemd voor een van de eerste Ceciliafeesten die ik daar gevierd heb.

    https://youtu.be/GPEJCHSwAY4  Als dorst een hert...


    https://youtu.be/DY0aexhJLnE  Gildebroeders

    Bijlagen:
    Als dorst een hert, bladmuziek.pdf (824.9 KB)   
    Gildebroeders, bladmuziek.pdf (804.5 KB)   

    19-02-2018 om 20:00 geschreven door guus


    14-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cholita Puneña - 4st. gemengd koor en/of kwartet

    Cholita Puneña - 4st. gemengd koor en/of kwartet

    Van iemand bij ons Kamerkoor "Villameuse" die graag Zuid-Amerikaanse muziek zong, kreeg ik het boek "Cancionero  Andino Sur" kado met allemaal 1-of 2-stemmige liedjes, met natuurlijk de vraag of ik die wilde arrangeren voor kamerkoor. Dat is dus "Cholita Puneña" geworden.
    Dit stuk is overigens ook heel geschikt voor blokfluitkwartet.

    https://youtu.be/BhCz-13gGec



    Bijlagen:
    Cholita Puneña, bladmuziek.pdf (1.5 MB)   

    14-02-2018 om 19:56 geschreven door guus


    09-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de dag / O Vader wil aanvaarden - 3st. gemengd koor

    Dit is de Dag / O Vader wil aanvaarden - driestemmig gemengd koor

    Dit zijn bewerkingen van 2 bekende liederen die eigenlijk bijna het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Het laatste is ook vooral een communielied.

    https://youtu.be/-PQz2-jDMJI  Dit is de dag


    https://youtu.be/5C6kVLTmK0c  O Vader wil aanvaarden


    Bijlagen:
    Dit is de dag, Bladmuziek.pdf (87.1 KB)   
    O Vader wil aanvaarden, Bladmuziek.pdf (82.6 KB)   

    09-02-2018 om 18:07 geschreven door guus


    07-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Wees Gegroet / O Waarlijk Hoogste Majesteit

    Als dirigent moet je 2 à 3 maanden vooruit denken om de stukken op tijd ingestudeerd te krijgen. Zo moet je rond Kerstmis al weten wat je in de Goede Week en met Pasen wilt zingen en moet je na de zomervakantie de Kerstliedjes al uitgezocht hebben. Vandaar dat ik nú met een Marialied kom (mei-maand / Maria-maand) en een lied voor o.a. Christus Koning.

    https://youtu.be/aWPCiysBoBM  Het "Wees Gegroet"

    https://youtu.be/mwzLN7YfMxw  O Waarlijk Hoogste Majesteit

    Bijlagen:
    Het Wees Gegroet, bladmuziek.pdf (75.4 KB)   
    O Waarlijk Hoogste majesteit, bladmuziek.pdf (76.3 KB)   

    07-02-2018 om 14:49 geschreven door guus


    05-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ten Paradijze voor driestemmig gemengd koor

    Ten Paradijze
    Dit koorwerkje is gestoeld op een bekend Gregoriaans gezang. 
    "Ten Paradijze" is één van de heel weinige gezangen die, eenmaal vertaald in het Nederlands, de melodie in zijn waarde laten en ik heb geprobeerd dat in deze driestemmige versie óók te doen.

    https://youtu.be/hURorBlsj6g


    Bijlagen:
    Ten Paradijze, bladmuziek.pdf (843.4 KB)   

    05-02-2018 om 14:19 geschreven door guus


    25-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee feestliedjes voor gemengd koor

    Twee feestliedjes voor gemengd koor.
    "Camptown races" en "T'avond gaat ons feeste aan" zijn twee goed bruikbare liedjes voor een koorfeest. Op het eerste kun je weer gemakkelijk eigen teksten verzinnen. Het laatste liedje hebben we met ons koor (St. Cecilia uit Overasselt) gezongen op een korendag in de Pauluskerk te Helmond op 10 oktober 2005 en daar zijn met een vaste camera opnames van gemaakt, die ik hier ook zal laten horen. Het beeld is helaas slecht maar het geluid komt goed over.

    https://youtu.be/Cll47wbbVTc  Feestlied (Camptown races)


     

    https://youtu.be/o7gcEP1RXYs  T'Avond gaat ons feeste aan.

    https://youtu.be/GGKs0FuKLj4  Kooruitvoering


    Bijlagen:
    Feestlied-Camptown races.pdf (1014.7 KB)   
    T'Avond gaat ons feeste aan.pdf (791.2 KB)   

    25-01-2018 om 19:49 geschreven door guus


    24-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie oude walsen

    Oude walsen
    Wij werden nog al eens uitgenodigd om met ons blokfluitensemble op te treden in bejaardenhuizen en speciaal voor die gelegenheden heb ik een drietal walsen uit de twintiger jaren bewerkt voor blokfluitkwartet. Voor de broodnodige variatie heb ik iedere wals door andere instrumenten laten spelen, maar ze zijn echt voor blokfluiten bedoeld.

    https://youtu.be/oEW2da3X3Fc  After The Ball


    https://youtu.be/zyuzzHs6d1A  Daisy Bell


    https://youtu.be/EvGU6-LCQGg  My Wild Irish Rose


    Bijlagen:
    After the Ball - kopie.pdf (1.9 MB)   
    Daisy Bell - kopie.pdf (1.4 MB)   
    My Wild Irish Rose.pdf (1.4 MB)   

    24-01-2018 om 16:15 geschreven door guus


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V'Doll da pòretsjkè / Wimke pas toch op

    V'Doll da pòretsjkè

    Onze koorleden kwamen zelf ook met muziek die ze graag zongen. Van Michel kreeg ik een boek met Russische liederen voor één stem en piano. Van 2 daarvan heb ik een koorzetting gemaakt, waaronder dit V'Doll da pò rètsjke.

    https://youtu.be/T2jQuYo3my8  V'Doll da pòretsjkè


    Wimke pas nou op

    In de dorpsopera komt de slechterik op, om het huis van Wimke in brand te steken, maar vóór hem dat lukt, heeft hij zich zoveel moed ingedronken, dat hij onmachtig neerzijgt in een kruiwagen.

    https://youtu.be/wEMdfdXU2Qw  Wimke pas nou op

    Bijlagen:
    V'Doll da pòretsjkè.pdf (915.3 KB)   

    24-01-2018 om 16:08 geschreven door guus


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoesjeslied / Botsende meningen

    Smoesjeslied
    Dit smoesjeslied is ook heel goed te gebruiken voor koorfeesten e.d. omdat het éénstemmige coupletten heeft en een vierstemmig refrein.

    https://youtu.be/U8jE9d7zuTg  Smoesjeslied


     Botsende meningen
     In de dorpsopera "Als de rogge rijpt" is het gebruikt om de botsende meningen tussen twee generaties weer te geven.

    https://youtu.be/rbaKRjT1IOE  Botsende meningen

    Bijlagen:
    Smoesjeslied.pdf (1.3 MB)   

    24-01-2018 om 16:04 geschreven door guus


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Down among The Dead Men / Maar wij nemen dit niet

    Down among The Dead Men
    Down among The Dead Men is een Engels volksliedje dat ook weer een eenstemmig couplet heeft en een vierstemmig refrein.

    https://youtu.be/pnlKVs-26PQ  Down among the dead men.



    Maar wij nemen dit niet

    Ook dit lied heb ik weer voor de Dorpsopera "Als de rogge rijpt" bewerkt. De tekst is, net als van de hele opera, van Dick Spingorum.

    Overigens, de man met de witte pet, dat ben ik !
     
    Hoort u dat de 2 versies niet helemaal gelijk zijn? Ná de opera heb ik er toch nog wat aan gesleuteld.

    https://youtu.be/UBJADEHYCt4  Maar wij nemen dit niet

    Bijlagen:
    Down among the dead men.pdf (892.9 KB)   

    24-01-2018 om 15:56 geschreven door guus


    23-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vive la vie / Leve Janneke

    Vive la vie
    "Vive la Vie" is een bekend volksliedje dat in deze zetting goed te gebruiken is op feestjes als een couplet-refreinlied, waarbij het refrein dan vierstemmig is. De tekst kan dan natuurlijk aan de gelegenheid worden aangepast.

    https://youtu.be/yRkLHlj3pFM  Vive la vie


    Leve Janneke

    In 1986 hebben we met ons kamerkoor een "Dorpsopera" op de planken gebracht, waarin dit liedje ook gebruikt wordt. Ook de 2 liedjes die daar op volgen zijn eigen zettingen.
    De opera "Als de rogge rijpt" was bedacht en geschreven door Dick Spingorum naar het gelijknamige boek van de Overasseltse schrijver Hend de Kleijn en trok 5 volle zalen.
    In 2000 werd het nog eens opgevoerd, wederom met veel succes. Ik heb toen niet gedirigeerd, maar meegespeeld. De fragmenten stammen uit 2000.

    https://youtu.be/LGXM15F3M-g  Leve Janneke

    Bijlagen:
    Vive la vie.pdf (805.6 KB)   

    23-01-2018 om 00:00 geschreven door guus


    12-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liederen voor de vastentijd

    Liederen voor de vastentijd.
    Al zo'n 45 jaar ben ik ook dirigent van het Gemengd Koor St. Cecilia in Overasselt en als zodanig heb ik met dat koor al heel wat eigen arrangementen en composities uitgevoerd. Hier volgen een paar liederen voor de vastentijd.
    De bladmuziek stop ik in de bijlage.

    https://youtu.be/aPI2vR04TPI  Met de boom des levens


    https://youtu.be/MC7gN5w66Jc  Het lied van de oprechte vasten


    Bijlagen:
    Het lied van de oprechte vasten.pdf (1.4 MB)   
    Met de boom des levens.pdf (1.1 MB)   

    12-01-2018 om 16:48 geschreven door guus


    27-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar ging een meid om water uit - Zangstem en blokfluittrio

    Daar ging een meid om water uit - Zang en blokfluittrio

    Zoals al vaker, heb ik ook nu weer een oud Nederlands volkslied uitgezocht om te bewerken zoor zangstem en trio.

    Ook nu weer heb ik gekozen voor de variatievorm.

    https://youtu.be/PGNOG1wPcBo




    Bijlagen:
    Daar ging een meid om water uit, bladmuziek.pdf (238.8 KB)   

    27-12-2017 om 11:45 geschreven door guus


    20-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rare Rijmpjes 13 voor zangstem en blokfluittrio

    Rare Rijmpjes 13 voor zangstem en blokfluittrio

    Met deze aflevering komt er een einde aan de serie grappige, zeer korte gedichtjes van Gregor Frenkel Frank, die ik op muziek heb gezet voor zangstem en blokfluittrio. Voor het filmpje heb ik foto's gebruikt die ik heb gemaakt tijdens een reis door Polen.

    https://youtu.be/LI5bVwQkUZ4




    Bijlagen:
    Rare Rijmpjes 13, bladmuziek.pdf (205.7 KB)   

    20-10-2017 om 18:44 geschreven door guus


    24-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rare Rijmpjes 12 voor zang en blokfluittrio

    Rare Rijmpjes 12 voor blokfluittrio en zang

    Ik heb weer 3 van de vele gekke,vieze, lieve, rare rijmpjes voor het slapen gaan, van Gregor Frenkel Frank op muziek gezet.

    Voor het filmpje heb ik weer bloemenfoto's gebruikt,

    https://youtu.be/Ye_6gCmNZ4Y



    Bijlagen:
    Rare Rijmpjes 12, bladmuziek.pdf (210.1 KB)   

    24-07-2017 om 20:15 geschreven door guus


    21-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rare Rijmpjes 11

    Rare Rijmpjes 11

    Deze keer heb ik 4 korte teksten van Gregor Frenkel Frank op muziek gezet met uiteraard weer verbindende en ondersteunende blokfluitmuziek.

    De foto's in het filmpje zijn van heel oude vakantiedia's.

    https://youtu.be/A7DehHV5-NE



    Bijlagen:
    Rare Rijmpjes 11, bladmuziek.pdf (285.7 KB)   

    21-04-2017 om 18:58 geschreven door guus


    08-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rare Rijmpjes 10 voor zang en blokfluittrio

    Rare rijmpjes 10

    Nu een viertal superkorte rijmpjes, wederom van Gregor Frenkel Frank en wederom ingebed in een blokfluittrio.

    Voor het filmpje heb ik oude dia's gebruikt van een kindercarnavalsoptocht uit de zeventiger jaren.

    https://youtu.be/kUWtGtNdIxA


    Bijlagen:
    Rare Rijmpjes 10, bladmuziek.pdf (182.6 KB)   

    08-02-2017 om 00:00 geschreven door guus


    14-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trio Aforis voor sopraan-alt-en tenorblokfluit

    Trio Aforis voor Sopraan- alt- en tenorblokfluit.

    Tussen al die Rare Rijmpjes door vond ik dat ik weer eens wat anders moest maken. Voor de afwisseling heb ik de herhalingen en sommige andere stukjes een andere instrumentatie gegeven.

    Voor het filmpje heb ik foto's gebruikt van allerlei kastelen.

    https://youtu.be/IqgO_ojiIM8




    Bijlagen:
    Trio Aforis, bladmuziek.pdf (376 KB)   

    14-12-2016 om 21:49 geschreven door guus


    17-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rare Rijmpjes 9 voor zang en blokfluittrio.
    Rare Rijmpjes 9 voor zang en blokfluittrio

    Weer een blokfluittrio met puntdichten van Gregor Frenkel Frank.

    Voor het filmpje heb ik weer foto's van bloemen genomen.

    https://youtu.be/8CtoxFZeAh4




    Bijlagen:
    Rare Rijmpjes 9, bladmuziek.pdf (189.6 KB)   

    17-10-2016 om 14:05 geschreven door guus




    Archief per week
  • 20/11-26/11 2023
  • 11/07-17/07 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 07/09-13/09 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 25/11-01/12 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 03/12-09/12 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 12/12-18/12 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 02/12-08/12 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 19/11-25/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 26/07-01/08 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Hier repeteren we met het blokfluitensemble voor volwassenen in ons eigen repetitielokaal in de muziekschool in Wijchen. Dit ensemble heeft vele jaren bestaan ( hoé lang weet ik echt niet meer) Voor deze groep heb ik destijds de Zomersuite gecomponeerd. (zie bericht van 18-7-2010)

    Foto

    Deze foto van het St. Ceciliakoor te Overasselt, is gemaakt in de St.Jans-kathedraal in Den Bosch. We mochten daar de H.Mis opluisteren in het kader van de Meimaandvieringen.
    Foto

    Dit is tijdens een repetitie in het Verenigingsgebouw in Overasselt. In de kelder van dat gebouw hebben we ooit een cassettebandje volgezongen met o.a. mijn Latijnse Mis.
    Zie bericht van 27-7-2010


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!