Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    09-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER BOEREN GEEN ETEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons kikkerlandje heeft naam en faam voor de productie van hoog kwalitatief voedsel en zuivel in de wereld. Niet voor ons eigen land maar ook voor Europa en ver daarbuiten. Deze hardwerkende boe-ren zijn onmisbaar voor ons volk! Maar nu dreigt er virus nog erger dan de pest door linkse regenten aangestuurd door de milieu-maffia. Een pest virus dat erop gericht is om de boeren het boeren onmogelijk te maken en uit te roeien! De aanvoerder van dit uitroeingsbeleid is gouwleider Tjeerd de Groot van NSB'66 die het tot zijn levenswerk heeft gemaakt de boerenstand volledig uit te roeien. De Heinrich Himler 2.0 van NSB'66. Een vuile hufter die elk compromis in de weg staat. Boeren dienen hoe dan ook te verdwijnen uit ons land volgens deze rat. Links bendes die met list en bedrog hun zin proberen ons door de strot te duwen. Komende zaterdag komen vele duizenden boeren naar Den Haag om te protesteren tegen hun dreigende onder-gang. De regent van Den Haag legt beperkingen op aan de boeren. Geen trekkers en maximaal 25.000 protestanten in het Zuiderpark alsof de boeren zich laten ringeloren door deze klootzak die zich burgemeester noemt. We hebben door de oorlog in Oekraïne te maken met een energiecrisis maar door onze boeren geen voedselcrisis zoals buiten Europa. Wij kunnen nog voldoende voedsel kopen wat ons slechts bemoeilijkt wordt door de ratten in het Zottenkot die ons onder de armoedegrens willen drijven. Een elite die een maatschappij na streeft van een kleine rijke bovenlaag die wil heersen over de armen die nauwelijks hun hoofd boven water kunnen houden die door hen aan de bedelstaf geraken. Een kaste maatschappij van meesters en slaven. Dat regenten tuig in het Zottenkot zou zich eens moeten verdiepen in de de geschiedenis met als onderwerp de hongerwinter. Vele honderdduizenden mensen die niet te vreten hadden en vele de hongerdood stierven. Toen is de beslissing genomen dat dit nooit meer mocht voorkomen en dat wij en de rest van Europa voor ons voedsel zelfvoorzie-nend dienen te zijn. Door de boeren weg te pesten uit ons land creëren het regententuig weer een situatie waarin we afhankelijk zijn van voedsel uit het buitenland. Maar ja, als het volk honger lijdt hebben zij nog voldoende te vreten. Kaviaar, kreeft en ander luxe vreten wegge-spoeld met een overvloed aan bubbels. De vroegere tijden van de zonnekoningen zullen gaan herleven! 

    09-03-2023 om 22:48 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAN BESTUUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De linkse bende welke aan de macht is aan deze mooie stad aan de Amstel blijft bakken aan belastinggeld over de balk smijten. Wethouder Shula Rijxman,onkunde was haar handelsmerk, is hier het laatste voorbeeld van. Zij kreeg dit baantje als beloning voor steun aan NSB'66 in haar positie als voorzitter van de NPO baas van de staatsomroep. Rijxman die in haar functie tussen de lakens dook met een hoge ambtenaar om subsidie te verkrijgen voor het songfestival te Rotterdam. Belastinggeld voor een orgie van wan-smaak! De subsidie kwam er ook blijkbaar was Rijxman goed in bed. Rijxman vierde ook vakanties met leden van het kabinet om het budget van de staatsomroep veilig te stellen. Werkelijk stuitend was de ruim een uur durende reclamespot over secreet Kaag van NSB'66 vlak voor de verkiezingen. Rijxman in haar positie bij de staatsomroep deed er alles aan om Kaag in het torentje te krijgen. Rijxman die altijd getergd door Martin Bosma (PVV) die haar steevast een NSB'66 adept noemde wat zij achteraf ook bleek te zijn. Als dank voor haar collaboratie met NSB'66 kreeg ze een baantje aangeboden als wethouder te Amsterdam. Rijxman voelde zich door haar onkunde niet thuis op haar post maar heeft deze met steunen en kuchten net zolang volgehouden totdat zij genoeg tijd had opgebouwd voor twee jaar wachtgeld kosten ruim twee ton op kosten van de Amsterdamse belastingbetaler. Dan de subsidie van ruim vier ton per jaar aan het anarchistische debatcentrum Pakhuis de Zwijger wat een hol is van staatsvijandige samenzweringen welke je zou verwachten in kraakpanden. Verder nog is er de subsidie door de Raspoetin van Amsterdam Rutger Groot Hamassink van illegalen hotels. Tuig van de richel dat het land uit getrapt dient te worden in plaats van te worden gepamperd op. Burgers die afhankelijk zijn van voedselbanken, de verwarming niet aan durven zetten en hun zorgverzekering niet kunnen betalen. Zij verdienen geholpen te worden in plaats van een stelletje uitvreters en misplaatste subsidies aan linkse anarchis-tisten.   

    08-03-2023 om 21:13 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLAAGZANG UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit weekend is er een wrakke boot overvol met gelukzoekers van-uit Turkije gezonken voor de Italiaanse kust. Verschrikkelijk voor de mensen die hierbij verdronken zijn. Er moet echter niet worden vergeten dat deze zelf op deze gammele boot zijn gestapt op weg naar het walhalla Noord Europa wat voor hen het luilekkerland is. Bij aankomst aan het uitkeringsinfuus, gratis opvang en medische zorg. Bij een verblijfsstatus die als broodjes bij de warme bakker worden verstrekt hebben ze recht op een hous, volledig ingericht en toeslagen. Voor hen is dan lekker profiteren liggend in hun hangmat zonder ook maar een euro bij te dragen aan de maatschappij. Vanuit het Zottenkot begon meteen weer het gejammer dat uitvreters veilig vanuit Verweggistan moeten worden overgebracht naar Europa. De beschuldigende vinger werd gewezen naar Italië dat diverse boten van NGO'S aan de ketting  houdt. Boten die gebruikt worden als veerboten als verlengstuk van mensen-smokkelaars. Boten die daar niet voor bedoeld zijn en terecht aan de ketting zijn gelegd. De bemanning van deze boten dient te worden vervolgd en zwaar worden gestraft wegens mede plegen van mensensmokkel. Maar door de deugmaffia worden dit tuig van de richel op het schild gehesen als helden die voor lange tijd achter tralies dienen te verdwijnen.  

    28-02-2023 om 21:22 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TENENKROMMEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Werkelijk tenenkrommend heb ik zondagmorgen het debat tussen de lijstrekkers in de Eerste Kamer gezien bij WNL. Dissonanten waren hier Edith Schippers een adept van de pathologische leugenaar Rutte even onbetrouwbaar en misdadig als de rat die al ruim twaalf jaar ons naar de afgrond leidt. Een gevaar voor ons eigen volk door de omvolking door de ongebreidelde instroom van uitvreters door zjjn open grenzen beleid. Schippers is een praten-de pop die om de hete brei heen draait en als ze al beloftes maakt die direct naar verkiezingen niet worden nagekomen. NSB'66 lijsttrekker Paul van Meenen toonde zich een smerige braakbal die de klimaatwaanzin predikt en de boerenstand de oorlog heeft ver-klaard en wil uitroeien. Hij zet mensen die terecht tegen het beleid van NSB'66 zijn constant in de extreem rechtse hoek neer. Hij krijgt hij hierbij steun van het Pol Pot adept Paul Rosenmõller van de Groene Khmer een gevaarlijke linkse terrorist. Hoewel NSB'66 gevaarlijk is voor ons land is de Groene Khmer nog veel gevaar-lijker. De partij is een verzameling van activisten en terroristen die geweld niet schuwen. Hij was bezig een klimaat te creëren tegen de PVV zoals destijds tegen Pim Fortuyn om een nieuwe Volkert van der Graaf te doen opstaan door te roepen dat Geert Wilders veroordeeld is voor discriminatie wat een aperte leugen is. Maar Paultje de zakkenvuller maalt hier niet om. List en bedrog, verdraaiing van de waarheid en framing van tegenstanders als ultra rechtse facisten is zijn mores. De Groene Khmer die (moslim) terroristen het Zottenkot binnen brengt zoals de hoofddoektrol Kauthar Bouchallikh van de moslimbroederschap. De voorgenomen bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger over het legitimeren van geweld door linkse activisten/ terroristen is door het ontdekken hiervan afgelast. Kamerlid Suzanne Kröger zou deze bij-eenkomst bijwonen maar trok zich ineens zeer snel terug daar deze samenzwering aan het licht kwam. Kamerleden die de democratie moeten dienen moeten zich verre houden van dit anti democratische terrorisme. Treurig is dat terroristen hol Pakhuis de Zwijger nog gesubsi-dieerd wordt ook. Sluiten dit terroristen nest!     

    28-02-2023 om 19:05 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAATSOMROEP VALT DOOR DE MAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De NPO is middels de ombudsman voor de media gigantisch door de mand gevallen. Dit doordat deze forse kritiek heeft geuit op het programma Op1 verzorgd door VARA de extreem linkse roeptoeter binnen de staatsomroep. Reden is dat duidelijk is geworden dat de uitspraken van Natasja Goebbels die naar aanleiding van een brief over misstanden in Iran opeens over het "apartheidsregime" in Israël begon tegen Gert-Jan Segers. De VARA verdedigd te vuur en te zwaard dit alles ondanks het opduiken dat dit geen verspre-king was van deze zwarte ragebol maar bedacht door de redactie waaruit blijkt dat Natasja Goebbels te dom is om te poepen! Hier wordt een democratisch land en een heel volk geframed als een apartheids samenleving. Puur antisemitisme en jodenhaat gebracht onder de noemer anti zionisme door extreem linkse proleten. De VARA is verworden van een arbeidersomroep tot een linkse proleten omroep gelijk het ministerie van propaganda van Joseph  Goebbels om ons volk te vergiftigen met ultra linkse woke propaganda. Wat het programma Op1 betreft zijn met uitzondering van Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de presentatoren pratende poppen die hun teksten aflezen van de autocue en voor de rest te dom zijn om te poepen! Marionetten in dienst van het kartel en het MSM establishment. Waar blijft de financële sanctie tegen de VARA daar waar er wel financiële sancties tegen Ongehoord Nederland worden afgekon-digd? Ook vanuit het Zottenkot blijft het tot op heden muisstil terwijl men vol op het orgel gaat als het om Ongehoord Nederland gaat. Selectieve verontwaardiging is hier troef.  

    27-02-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GROTE LEUGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De milieumaffia in het Zottenkot heeft ons wederom belazerd zo-als gewoonlijk. Men willen ons doen geloven dat we massaal aan de warmtepomp moeten omdat goed voor het milieu zou zijn. Bul-shit! Niets is minder waar een pure leugen! Ook wil de milieu-maffia in het Zottenkot naast warmtepompen nieuw te bouwen wijken aansluiten op blokverwarming waarbij burgers met huid en haar worden uitgeleverd aan energieleveranciers. Leveranciers die het absolute monopolie hebben en middels wurgcontracten voor decennia. Prijzen die kun-nen naar willekeur verhoogt en de burgers ongestraft kunnen worden uitgeknepen en afge-perst. Opzeggen van het contract kan slechts tegen belachelijk hoge boetes. Overstappen naar een andere leverancier is niet mogelijk daar de energieleverancier het monopolie heeft. De burger moet en zal hangen volgens de wensen van het kartel. Daarom stop deze klimaat terreur! Op 15 maart kan hiermee en begin worden gemaakt door het kartel en hun linkse collaborateurs weggezet te stemmen..  

    27-02-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW GEITEPAD VOOR OMVOLKING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week is het Ottomaanse rijk van islam fuhrer Erdo-gan getroffen door aardbevingen. Verschrikkelijk voor de mensen die hiervan het slachtoffer werden. Slachtoffer van de maffiamaat-jes van Erdogan die uit winstbejag alle bouwregels aan hun laars hebben gelapt. Meteen zagen de vuile beroepsdeugers hun kans schoon om weer te pleiten om een stel Turken naar ons land te halen. Er dienen versneld visa te worden verstrekt aan slachtoffers die hier familie hebben om hier drie maanden te verblijven. Je hoeft geen geleerde te zijn om te zien waar dit alles opuit draait. Na drie maanden hebben deze mensen nog steeds geen huis en dan begint het gezeik van we kunnen ze niet terugsturen en moe-ten hun opvang bieden gekoppeld aan een uitkering, gratis gezondheidszorg, toeslagen en andere regelingen. Dit alles is wel zo doortrapt maar als je hier wat van zegt ben een rascist en een facist. Naast een schreeuwend woning tekort wordt de zorg onbetaalbaar gemaakt door de roverheid. Een ieder die hier binnenkomt heeft recht op gratis zorg. Zelfs illegalen waarvan er bij benadering zo'n 100.000 zijn hebben recht op gratis zorg. Schorre morrie dat veel dure zorg nodig heeft en wij maar steeds meer betalen terwijl de pakketten uitgekleed worden. Uiteraard was er een nationale inzamelingsactie voor de aardbeving slachtoffers waarvoor ik begrip heb maar waar ik van walg  zijn die walgelijke BN'ers achter de telefoons die probeerden om maar in beeld te komen met maar één doel van kijk mij eens goed zijn. Om te kotsen! Stop de omvolking! 

    25-02-2023 om 22:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLAAGZANG UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het afgelopen weekend werd Diepenheim geconfronteerd met een bezoek van secreet Kaag. Deze heks kwam op haar bezem aange-vlogen om haar duivelse gif , uitroeiing van de boerenstand, te ver-kondigen. Deze duivelse heks kwam hier alleen maar om de boe-renstand te schofferen. Zij flipte volkomen doordat met name bo-ze boeren haar opwachten met fakkels en hun afkeer van haar luidkeels kenbaar maakten. Kaag en haar rattenclub van vuile NSB'ers bestaande uit Jan Paternotte, Ploert Ploertsma en Tjeerd de Groot. De laatste die bij het aantreden van dit rovers kartel de knuppel in het hoenderhok gooide door te roepen dat de veestapel gehalveerd diende te worden wetende dat hij hiermee de boeren schoffeerde en tot vijand maakte net als zijn bende landverraders verenigd in NSB'66 of te wel de NSB 2.0 de club van  collaborateurs in ons land. Bij de staatsomroep kreeg Kaag alle ruimte zonder enige tegenspraak de kans haar tegenstanders zoals Wilders verantwoordelijk te houden voor het verzet van de boerenstand. Deze hooghartige teef weigerde om te kunnen begrijpen dat dit verzet door haar uitgelokt was door haar minachting van het gewone volk waaronder de boeren. Dit arrogante secreet huilde krokodillentranen en vergeleek hen die protesteerden met de  Ku Klux Klan. De Ku Klux Klan was een organisatie in de zuidelijke staten van Amerika die zich hulden in witte gewaden en puntmutsen met brandende kruisen die rassenhaat tussen blanken en zwarten te bevorderen. Dit was hier totaal niet het geval! Hier stonden boeren die protesteerden tegen de ondergang van hun bestaan door het verlies van hun bedrijven, hun bestaan, hun toekomst en hun leven. Dit werd door deze heks met dedain weggewuifd. Het klootjesvolk dient zich maar te onderwerpen aan de grillen van deze heks al gaan ze hieraan ten onder. Deze heks is zwaar beledigd dat ze heks genoemd wordt en zich verplaatst middels een bezem. Ja de waarheid is hard maar onvermijdelijk. Deze heks veroorzaakt met haar vertrappen van het klootjesvolk een burgeroorlog tussen de elite en het gewone volk wat in haar ogen slechts paupers zijn. Laat de fakkels een voorteken zijn van waar heksen dienen te belanden. De brandstapel!  

    22-02-2023 om 23:40 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAANZIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na ruim drie jaar is het politieke proces tegen Richard de Mos begonnen en is de strafeis van het OM bekend gemaakt. Een be-lachelijke eis tegen de bij de gewone Hagenees immens populaire politicus De Mos. Een belachelijke eis van 22 maanden onvoor-waardelijk, een beroepsverbod van 4 jaar en stevige boete voor vriendjespolitiek en het leiden van een criminele organisatie. Het OM maakt met deze belachelijke eis een karikatuur van de rechts-staat. Justitie dat aan de leiband loopt van de politiek! En over vriendjespolitiek en criminele organisaties kunnen ze beter hun pijlen richten op het Zottenkot en het ministerie van financiën in een ander deel van Den Haag. Daar zit nog veel groter tuig van de richel! Rutte die de dividendbelasting afschafte voor al zijn rijke vriendjes, Kaag die een lucratief bijbaantje heeft bij de VN wat zij heeft verzwegen, De Jonge die 5.6 miljard kwijt is aan zijn dubieuze mondkapjes deal met Sywert van der Lienden en Neelie Kroes.  Ja zij mag en kan niet ontbreken in dit rijtje. Dit nog levende lijk heeft al haar hele politieke leven een aura om haar heen van vriendjespolitiek en corruptie. Wijlen Pim For-tuyn noemde haar eens Neelie Criminelie in de tijd dat zij nog minister van verkeer en water-staat was en de echtgenote van Bram (bonnetjes affaire) Peper. De tsaar en tsarina van Rot-terdam. Zij probeerde gunsten voor haar werkgever Uber los te krijgen bij Rutte. Een debat hierover in het Zottenkot werd door het kartel tegengehouden. En dan het leiden van een criminele organisatie. Weet je wat criminele organisaties zijn? Justitie en de belastingdienst! De één maakt zich schuldig aan politieke processen (Wilders en De Mos) en de ander aan de toeslagenaffaire waar men zich schuldig heeft gemaakt institutioneel racisme, vele mensen aan de financiële afgrond heeft gebracht en kinderroof door de staat als gevolg hiervan. Hiervoor is tot op heden niemand aangeklaagd. Dat kan en mag allemaal! Ook in Den Haag bevindt zich de Eerste Kamer de lobby hut bij uitstek. Daar zitten senatoren met een dubbele pet op. Binnenkort wordt daar de nieuwe pensioenwet behandeld. Drie senatoren hebben rij-kelijk betaalde bijbanen bij diverse pensioenfondsen. Hoezo belangenverstrengeling? Deze drie zijn het Pol Pot adept Paul Rosenmõller van de Groene Khmer, Henrië Prast PvdD en Ria Oomen-Ruijten CDA. Hier wordt niets aangedaan maar wel de populaire  leider van een stadspartij kalt willen stellen ten gunste van het kartel in de gemeenteraad. Zo wordt er een karikatuur van de rechtsstaat gemaakt. 

    19-02-2023 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE GROENE TERREUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons land is hard ziek! Naast het uitermate besmettelijke woke virus, de omvolking door islamisering, de tsunami aan asieleisers hebben we te maken met een groene terreur. Terreur uitgeoefend door kleine groepjes die veel kabaal maken welke kunnen bestaan door subsidies en giften van zogenaamde goededoelenloterijen. Groepjes die de steun hebben van NSB'66 rechters. Zichzelf be-noemde natuurbeschermers voeren een ware terreur uit tegen hen die op een eerlijke manier hun brood proberen te verdienen. De groene terroristen gingen de afgelopen week weer vol op het or-gel. De totale oorlog werd verklaard aan onze garnalen vissers welke dit tuig hun voortbe-staan wil vernietigen. Dit gekoppeld aan groen tuig dat stond te juichen dat er een groot deel van de Noordzee verboden gebied werd verklaard voor onze vissers dit naast de visruimte die hun al wordt ontnomen door de windmolenparken. Greenpeace dreigt al met een rechtzaak tegen de staat als de kolencentrales niet stilgelegd worden. Centrales die we  bikkelhard nodig hebben voor onze energievoorziening. Greenpeace die onder leiding van de helleveeg en plucheklever Liesbeth van Tongeren illegaal betonblokken op visgronden in de Noordzee liet droppen om vissers het vissen onmogelijk te maken. Haar partijgenoot Yasser Klaver ver-klaarde iedereen tot crimineel die de kolencentrales openhoudt. Ons land dat al volledig op slot zit door toedoen van de stoepsnol Marjan Minnesma en de ander rat Johan Vollenbroek.  Het wordt daarom de hoogste tijd dat de groene maffia wordt kaltgesteld en van hun inkom-sten worden afgesneden. Ons land dreigt anders ten onder te gaan aan wokies, omvolking, islamisering, asieleisers en groene terroristen iets waar de onderkant van de samenleving de dupe wordt. Stoppen nu!!

    18-02-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GELOOF IS OPIUM VOOR HET VOLK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Constant worden we geconfronteerd met de bekrompenheid van het geloof wat ikzelf beschouw als diverse ideologieën welke een ware vloek zijn voor de gewone mens die wars is van deze ideo-logieën. Deze dienen de mens onderdanig te maken aan een op-perwezen waarvan het bestaan nog nooit onomstotelijk is bewe-zen. Regels van deze ideologieën zijn door mensen in gedateerde sprookjesboeken opgetekend waaruit predikers citeren om niet hun alleen hun eigen volgelingen te onderdrukken maar ook hen die daar niets van moeten hebben, de zogenaamde ongelovigen. Predikers die andersdenkenden en ongelovigen verketteren en met hel en verdoemenis dreigen uit naam van hun opperwezen en hen proberen hun bekrompen ideologieën op te dringen en te aanvaarden vaak onder dreiging van geweld. Een sprookjesboek waar hierin bovenuit springt is de koran! Uitroeiing van Joden, homo's en ongelovigen staat hier bol van. Haatbaarden in jurken kunnen hieruit ongestraft prediken in hun haathutten. De koran staat wat dit betreft gelijk aan Hitlers Mein Kampf. Prediken uit de koran kan ongestraft en is dit boek vrijelijk te koop. Daarentegen is de verkoop van Mein Kampf in de ban gedaan en prediken hieruit terecht strafbaar wegens rascisme en fascisme. Afgelopen week werden weer geconfronteerd met een staaltje christelijk fascisme omtrent een schrijver die het kinderboeken geschenk zou schrijven. Hem werd pedofilie verweten en zwaar bedreigd. Wat pedofilie betreft moet de paapse kerk er het zwijgen toedoen want deze kerk hangt van pe-dofilie aan elkaar gezien de mondiale schandalen op dit gebied. Deze aanval op de schrijver kwam vanuit de Biblebelt waar de mores is alles mag zolang het maar stiekem is. Ze gingen vol op het orgel in deze zaak. De katjes dienen in donker geknepen te worden. Een tekst die in de zwarte kousenkerk van toepassing is die van het lied Malle Babbe. Een geweldige tekst geschreven door de grote Lennaert Nijgh. Ik zweer dan ook bij de uitspraak van Karl Marx, GELOOF IS OPIUM VOOR HET VOLK!   


    06-02-2023 om 22:25 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KANONNENVOER VOOR HET KAPITALISME
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Flopke Hoekstra pleit voor de herinvoering van de dienstplicht! Nieuwe kruisvaarders voor de belangen van het kapitalisme. In dit land waar de woke elite de mond vol heeft over het slavernijver-leden wil Flopke weer een moderne slavernij invoeren. Jonge mensen moeten verplicht opkomen voor de belangen van het kapitalisme opgelegd door de regenten welke slippendragers van het kapitalisme zijn. Jongeren die voor hun nummer op moeten komen en hun recht op zelfbeschikking wordt ontnomen. Jongeren die moeten buigen voor flapdrol met strepen op zijn mouwen welke geen tegenspraak duldt. Jongeren die volkomen rechteloos dienen te gehoorzamen aan de volgevrete proleten die veilig in Den Haag  op het pluche zitten aangestuurd door de de EU. Hebben we dan geen leger nodig? Ja maar alleen om ons land te verdedigen gevormd door beroeps militairen die voor het leger kiezen. Zij dienen wel goed betaald te worden, een goede uitrusting te krijgen en goede secundaire ar-beidsvoorwaarden. Zij werken op contractbasis welke ze kunnen opzeggen iets wat dienst-plichtigen niet kunnen. Bij een dienstplicht zijn met name de jongeren uit de onderkant van de maatschappij de Sjaak. Kinderen van de elite en andere rijke patsers weten de dans te ontspringen onder het motto geld is de sleutel die op alle sloten past. Terug naar het donkere verleden waar rijkelui zoontjes die ingeloot waren voor het leger arme sloebers voor een grijp-stuiver hun lot verkochten. De geschiedenis heeft geleerd dat als er stront aan de knikker komt dat er voor de regenten een regeringsvliegtuig klaarstaat richting Canada gevolgd door andere welgestelde proleten. Dus Flokpe stuur je ouwe moer maar en je eigen kroost!   

    04-02-2023 om 20:42 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUROPESE GRAAIERS UNIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat het een poosje rustig was op dit front komt er vanuit Zuid Europa weer een roep om een geld transfer van vele honderden miljarden vanuit het noorden naar het zuiden. De pot gevuld door een eerdere transfer voor het zuiden is al weer leeg daar deze pro-fiteurs lekker hebben potverteerderd van noordelijk belastinggeld. De flappentap Noord Europa mag weer euro's spuien. Dat de noordelijke landen zich hiertegen verzetten moge duidelijk zijn. De  aanjagers van deze geld verschuiveing zijn Frankrijk en Italië. Na wat tegen pruttelen voor de bühne zal Rutte gewoon tekenen bij het kruisje. Dat heeft hij bekonkelď met Macron aan de rijsttafel deze week.    

    01-02-2023 om 21:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLKOMEN GESTOORD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens hun bezoek aan Aruba van de koning en koningin en kroonprinses Amalia werd er tijdens een publiekelijk samenzijn veel stampij gemaakt door een activistische bosjesvrouw (tak-kenwijf) die 66 miljard eiste als schadevergoeding voor goudroof door de Oranjes. Ook eiste dit takkenwijf nog 5000 euro en een ziektekostenverzekering voor elke inwoner. Hoe geestesziek kun je zijn? Dit alles bewijst maar weer eens dat we alle banden met de corrupte eilanden moeten verbreken. Geen financiële steun meer en per direct een visumplicht om te voorkomen dat ze naar ons land komen en aan het uitkeringsinfuus gaan. Opzouten met dit zooitje! Een een grote muil over zelfbeschikking maar ons voor de kosten van hun corruptie opdraaien. Dat kunnen we missen als kiespijn!    

    01-02-2023 om 19:46 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MILIEUTERRORISTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit weekend was het weer raak in Den Haag waar milieuterroristen weer maatschappij ontwrichtend bezig waren door de snelweg a12 te blokkeren. Mafklappers die denken dat ons kikkerlandje van invloed kan zijn op hun milieu waandenkbeelden welke als ze al aangepakt moeten worden dit mondiaal gedaan moet worden. Kleindenkendheid kent geen tijd! Als ze maar actie kunnen voeren en de boel maar vestjeren. Ongedierte wat voor overlast zorgt en wat bestreden moet worden. Mafklappers die ijlen dat de regering het gebruik van fossiele brandstoffen moet tegengaan. We moe-ten dan maar lekker in de kou gaan zitten. Waar deze mafklappers hun ogen en oren voor sluiten is een werkelijke bedreiging van ons land een zonsvloed aan asielzoekers ons land dreigt te overstro-men. Een overstroming waar de watersnoodramp in Zeeland nog maar klein bier was. Een tsunami die desastreuze gevolgen heeft voor ons land van vele tienduizenden alleen al dit jaar en een over-spoeling die dit jaar niet tot een eind komt. Om dit te stoppen zijn er weer Delta werken nodig alleen niet door waterkeringen maar door het opzeggen van ver-dragen en de grenzen te sluiten. De tsunami aan uitvreters vormt een veel groter gevaar voor ons land dan de miliewaanbeelden. Dezelfde mafklappers die voorop lopen om uitvreters welkom te heten terwijl deze hun eigen ondergang beteken.   

    30-01-2023 om 18:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONGELIJKHEID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wederom is gebleken dat bij de staatsomroep en het kartel waar-van zij deel uitmaken met twee maten gemeten wordt. Waar om-roep Ongehoord Nederland al twee sancties heeft opgelegd ge-kregen wegens het overigens onbewezen verspreiden van nep-niews en de journalistieke code kan het linkse tuig van de VARA dit ongestraft doen. In een uitzending van Op1 kon de exotische pleeborstel Natasja Gibb ongestraft en niet tegengesproken Israël een apartheidsstaat noemen. In een gesprek met Gert Jan Segers waar het zou moeten gaan over de situatie in Iran waar er om Segers actie tegen dit land werd gevraagd afgekapt met de lage opmerking waarom niet tegen de apartheidsstaat Israël. Gibbs, een serpent dat bijna dagelijks haar linkse toksise gif mag spuien op radio 1 en onderdeel is van de VARA bende de kwelbuis Op1. Er zijn al klachten hierover ingediend bij de ombudsman voor de media maar die houdt zich van de domme en de VARA doet er het zwijgen toe. Dit verspreid de onwelriekende geur van antisemitisme waarbij de staatsomroep zich dienstbaar maakt aan het politieke kartel. Een kartel waar de diplomatieke dienst bij de VN van over-loopt. De VN welke wordt overheerst door landen met een bedenkelijke reputatie en voor wie mensenrechten ondergeschikt zijn of niet bestaan. Landen die hun positie in VN misbruiken om hun jodenhaat te botvieren. Nederland neemt hierin een laffe positie in door geen stand-punt in te nemen en zich te onthouden bij stemmingen. Dit alles in de Kaag lijn welke Palestijns terrorisme in Israël financiert. 

    30-01-2023 om 16:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAAG GATE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Secreet Kaag klust zwart bij in de VN commissie WHO zonder dit op te geven in het register van de Tweede Kamer ondanks dat dit wel moest. Iets wat tot het DNA van NSB'66 behoort. Kereltje Pechtold heeft ter bevordering van het CETA akkoord met Canada een penthouse cadeau gekregen van een voormalige ambassa-deur van dit land. Dit penthouse wat door de ultieme VARA rat Dolf Jansen werd afgedaan als een garage op dit te begataliseren zo-als het deze linkse ratten omroep betaamd. Ook het Groene Khmer lid Tara Singh Varma werd niet vervolgd voor fraude en op-lichting, Wijnand Duyvendak een crimineel die jaren op ongestraft op het pluche mocht zitten en Yasser Klaver welke nooit is ver-volgd voor het aantreffen van een explosief in kantoor van DWARS het kantoor van de jongere afdeling van de Groene Khmer. Het kantoor waar de moordenaar van Pim Fortuyn Volkert van der Graaf een regelmatige bezoeker was. Neelie Kroes VVD die zo corrupt als de neten was tentijde van ministerschap op verkeer en waterstaat. De affaire met TCR te Rotterdam en het meest recent door haar lobbywerk voor Uber kort naar haar vertrek uit Europese commissie. Waar deze helleveeg verschijnt hangt er een mist en walm van corruptie om haar heen. En dan Hugo de Jonge CDA die miljarden verstrekte  zonder bonnetjes aan Sywert van Lienden voor ondeugdelijke mondkapjes tijdens de coronacrisis waar hij en zijn kompanen flink hun zakken hebben gevuld. Met dit alles komen de landelijke politieke partijen makkelijk mee weg. Hoe anders is het met Richard de Mos een populaire politicus in Den Haag. Zijn partij werd de grootste in de stad en vormde een bedreiging voor het kartel in deze stad. Toen burgemeester Pauline Krikken moest vertrekken wegens haar falen met Scheveningse vreug-devuren sloeg het kartel de schrik om het hart want De Mos zou als vice burgemeester lei-ding kunnen gaan geven aan de stad. Meteen gaf het kartel de SD opdracht De Mos uit te schakelen. Hij werd meteen kaltgesteld en van allerlei criminele activiteiten beschuldigd. Het proces tegen hem wordt al drie jaar lang expres vertraagd zodat zijn partij die tijdens laatste gemeenteraadsverkiezingen grootste werd een cordon sanitaire kreeg waardoor het kartel zijn macht kon behouden. Locale partijen die het moeten hebben van fondsenwerving en donaties waar landelijke partijen worden gesubsidieerd en ten alle tijden een voorsprong. Hieruit blijkt dat de bestaande politieke partijen het meest corrumtief zijn! 

         

    23-01-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDANKBARE UITVRETERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week werd bekend dat er een hongerstaking is in een hotel in Den Hagistan waar tachtig uitvreters uit Syrië vorstelijk zijn on-dergebracht. Een hongerstaking omdat het geserveerde eten hun niet aanstaat. Ondankbare honden! Dat schorre morrie krijgt drie warme maaltijden per dag met rijst, friet, kip, vlees of vis, fruit, pannenkoeken en verse croissants en dan toch nog zeiken. Vuile ondankbare honden! Dit alles in tegenstelling met ouderen in een verzorgingshuis te Delft die het moeten doen met 150 gram aard-appelen, 150 gram groenten, 100 gram vlees of 80 gram vis en vier keer per week bouillon. Voer dat van een gaarkeuken komt. En kinderen die zonder ontbijt naar school moeten gaan. En men-sen die afhankelijk zijn van de voedselbank om een (karige/warme) maaltijd op tafel te kun-nen zetten. Dit moslim tuig helmaal geen opvang meer bieden en te vreten geven maar per direct het land uitschoppen terug naar hun holen en grotten in de zandbak waar ze vandaan komen! Opgeruimd staat netjes!    

    12-01-2023 om 22:33 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEUGEN REGEERT IN BRUSSEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat leugens list en bedrog de mores zijn binnen de EU was al reeds lang bekend maar wordt nog maar weer eens bevestigd door de klimaatmaffia onder leiding van de klimaat fuhrer Brus-selmans en zijn hofnar Samsom. Deze week verspreidde het EU tuig dat koken op gas schade voor de gezondheid van kinderen oplevert. Met name astma kan hiervan het gevolg zijn. Het zou hier gaan om 700.000 kinderen binnen de EU waaronder 70.000 in ons land. Een pure  gotspe! Dit is een puur staaltje nepniews dat alleen maar wordt verspreid om het gebruik van gas te ontmoedigen. Een dubbele agenda steekt hierachter. Een agenda die mede over de ruggen van kinderen moet worden verwezenlijkt. Ouders die worden ge-chanteerd met de gezondheid van hun kinderen als ze blijven koken op gas. Hoe geestesziek kun je zijn? Juist ja de EU bende te Brussel! Een Vis begint te rotten bij de kop maar hier is de gehele vis van kop tot staart volkomen verrot. 

    11-01-2023 om 21:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASIEL INVASIE ZET DOOR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het aantal uitvreters was de eerste week van het nieuwe jaar weer ruim 700. Van alle "goede"voornemens van Rutte en zijn rovers-bende omtrent de instroom van uitvreters te stoppen gingen al-reeds in rook op. Het roverstijdperk van Rutte heeft de trieste ba-lans opgeleverd van ruim een miljoen uitvreters wat ons vele mil-jarden gekost welke beter aan ons eigen volk besteed had kunnen worden. Uitvreters die regelrecht op het uitkeringsinfuus worden aangesloten en met voorrang een sociale huurwoning krijgen toe-gewezen. Hun eis van geef hous vindt weerklank bij de zieligheid-spredikers en de regenten. Geef hous gaat erbij de woketerro-risten in als Gods woord in een ouderling. De omvolking van ons land is de ware bedreiging en niet de eveneens vele miljarden verspilling gepaard gaande met de klimaatwaanzin. Ons mooie landje is hard op weg Hollandistan te worden overheerst door barbaarse middeleeuwse haatbaarden. Waar de koran overheerst dooft de verlichting! Laat Geert Wilders geen roepende in de woestijn worden! 

    10-01-2023 om 17:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!