Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    28-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SCHUIM DER NATIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bruinhemden van FvD onder leiding van fuhrer Thierry Baudet kunnen worden bestempeld als het schuim der natie. De Baudet jugend deed weer in negatieve zin van zich spreken in hun kerst-wens. De Baudet jugend die in navolging van hun grote leider zich regelmatig te buiten gaat aan antisemitische uitlatingen. Fuhrer Baudet heeft hiervoor al een kortgeding verloren waarbij hij zijn antisemitische tweets moest verwijderen. Dit weerhield zijn bruine jeugd er niet van een misselijke kerstwens te verspreiden. Men wenste ons een prettig joel-feest een oud Germaans winterfeest omgeven door een bruine walm. De laatste keer dat dit in ons land werd gevierd was in 1942 in kamp Westerbork door de Nazi's. Hoge SS'ers deden zich te goed aan spijzen en heel veel drank en geserveerd door joodse gevangenen welke ze later af lieten voeren naar de vernietigingskampen. Onder het SS tuig was ook Ferdinand Aus ter Fünten de spil achter de deportatie van Amsterdamse Joden naar de vernietigingskam-pen. Hij was ook een van de drie van Breda. Dit wetende is het morbide om zo'n kerstwens te uiten. Het wordt de hoogste tijd dat justitie opgaat treden tegen de bruine bende van Baudet. Nazi's 2.0. Maar deze bruine bende staat in hun gedrag niet alleen want er is nog een gevaarlijke mafklapper en een aantal gestoorde volgelingen die aanschurken tegen de bruine bende van fuhrer Thierry Baudet. Fuhrer van deze bende is Huig Plug een notoire com-plotdenker die al twee maanden in de bajes heeft gezeten wegens bedreiging van Rutte en De Jonge. Ook richt deze gevaarlijke gek zijn giftige pijlen op zijn ex de huidige partner van Sander Dekker en Esther Ouwehand. Zijn bendeleden vierde zijn vrijgekomen door in de Hofvijver met walgelijke teksten bekladde lijkkistjes voor kinderen en babypoppen te gooien. Deze mafklapper en volgelingen zouden voorgoed opgesloten dienen te worden in een long-stay afdeling van een inrichting daar zij een permanent gevaar vormen voor onze maat-schappij. Dit zou schone opruiming zijn! Wel een dure daar wij helaas geen doodstraf kennen daar het deugvolk dit inhumaan vindt.  

    28-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    26-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RELIGIE BOVEN GEZONDHEID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het dorp Barneveld tonen de Jezus jubelaars dat ze volkomen schijt hebben aan de maatregelen welke zijn afgekondigd door de regenten. Daar worden domweg drie kerkdiensten gehouden met maar liefst 650 gelovigen per keer. Hier wordt misbruik gemaakt van de vrijheid van godsdienst en kan men doen wat anderen ver-boden wordt. Verboden die er zijn voor de volksgezondheid en die door deze maffe jubelaars aan hun laars worden gelapt. De volks-gezondheid dient ten alle tijden boven de vrijheid van godsdienst te gaan doordat deze vrijheid de volksgezondheid in gevaar brengt. De kerkfuhrer vindt dat corona maar even moet wijken voor gesprekken met God. Hoe zot kun je zijn? Dit soort kerkfuhrers zijn rijp voor psychiatrische hulp. Dit is pure ketterij! Hoe kan je deze tolerantie verdedigen tegenover restauranthouders die hun zaak moeten sluiten en de andere winkeliers in de toptijd die Kerstmis is. Daarom deze dorpelingen verplicht in carrantenne plaatsen en een cordon om Barneveld om te voorkomen dat ze het virus buiten het dorp verspreiden. En voor de Oranje haters klap toe die mond zou klukkuk zeggen. Zij die er schande van spraken dat prinses Amalia 21 personen had uitgenodigd op haar verjaardagsfeest in de paleistuin. Waar blijft de veroordeling van de zwarte kousenkliek die met drie kerkdiensten met 650 gelovigen per keer mega schijt hebben aan de regels die voor de rest van de bevolking wel gelden. Hypocrisie is hier troef! Het gevolg hiervan is dat ondernemers die het water aan de lippen staat hun zaken openen en de kans lopen door landwachters een zware boete aan hun kont krijgen en de kerkfuhrers en hun jubelaars ongestraft hun gang kunnen gaan. Dis is pure klassenjustitie! 

    26-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Roverhoofdman Rutte heeft een nieuw werkplan gepresenteerd voor zijn nieuwe bende struikrovers. Een plan genaamd regeer-akkoord gedragen door de VVD, D'66, CDA en Christen Unie. Dit plan bestaat uit vele beloftes welke tientallen miljarden gaan kosten en dat de staatsschuld door het dak doet gaan. Meer dan is toegestaan. Andere landen die dit doen worden door hem de maat genomen. Een schuld die in de toekomst moet worden terugbetaald middels grote bezuinigingen waar het gewone volk voor op zal moeten draaien. Onaanvaardbaar is dat erop de zorg miljarden bezuinigd gaat worden ondanks dat er met miljarden wordt  gestrooid. Er kan beter bezuinigd worden op de opvang van asielzoekers door de toestroom te stoppen. Opvang die per jaar 20 miljard kost. Maar niets daarvan, er komen er nog veel meer mogelijk gemaakt door Rutte en zijn bende. Ook de op opvang van illegale uitvreters, die voor veel overlast zorgen, wordt verbeterd in plaats van ze het land uit te schoppen. De opvang kunnen we al niet meer aan en toch wordt er geen enkele rem gezet op de toestroom. Dit leidt nu reeds tot een maatregel die in een dictatuur niet zouden misstaan. Tena Lady Ankie Broekvol heeft nu een decreet uitgevaardigd waardoor er vijf gemeenten verplicht worden om uitvreters opvangen te bieden. De lokale politiek wordt buitenspel gezet. Wat wordt het volgende decreet van dit secreet? Asiel tuig inkwartieren bij burgers? Bij het klootjesvolk wel te verstaan want de elite dient gevrijwaard te worden van de ellende waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Dit is nu het nieuwe leiderschap in de politiek. Regeren per decreet. Ook wordt ernog eens 500 miljoen extra aan ontwikkelingshulp gege-ven. Nog meer water naar de zee dragen! De AOW en de pensioenen worden niet verhoogd. Een hard gelag voor ouderen die er nu al meer dan een decennia op achteruit zijn gegaan. De komende jaren gaat de omvolking van ons land gestaag door en wordt ons eigen volk steeds verder achtergesteld. Rutte: Omvolking, Wir schaffen das!

    20-12-2021 om 20:27 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIETS IS TE ZOT IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met nog vers in het geheugen de moord op Pim Fortuyn welke mogelijk gemaakt werd door leden van het Zottenkot alwaar de linkse kerk een klimaat creëerde waarin Pim Fortuyn vogelvrij werd verklaard. De linkse kerk in het Zottenkot huilde krokodil-lentranen na de moord op Fortuyn maar intern ontkukde men de champagne. Nu is men bezig met een veel geraffineerde complot om Geert Wilders uit de weg te ruimen. Een tot een celstraf veroordeelde moslima, lid van de hofstadgroep, maakt nu deel uit van het VVD ondersteuningsteam met vrije toegang tot het Zottenkot. Een terrorist die tezamen met haar toenmalige echtgenoot werd gearresteerd in het bezit van vuurwapens waarmee ze Geert Wilders wilden vermoorden. Dit is tekenend voor de mentaliteit van de VVD ondersteuning Rutte. Ook NSB'66 zit over hun oren in dit complot daar haar zuster Kamerlid is voor deze bende. De hofstadgroep verantwoordelijk voor de moord op Theo van Gogh. Ook hiervoor huilden de linkse kerk krokodillentranen vanonder hun oogkleppen. NSB'66 is onder leiding van de terroristen bruid Sigrid Kaag de Groene Khmer voorbij gestreefd in het aantal criminelen wat voor hen in de Kamer zit of heeft of heeft gezeten. Kaag gehuwd met een naaste vazal van Yasser Arrafat heeft bloed aan haar handen daar zij   een dodelijke bomaanslag heeft gefinancierd in Israël. De Trotskisten van de Groene Khmer hebben tot nu toe maar één zichtbare hoofddoektrol in het Zottenkot welke is van de mos-limbroederschap. Zo blijkt het Zottenkot langzaam maar zeker geinfeltreerd te worden door moslims jihadisten. De terechte bezorgdheid van Geert Wilders over zijn veiligheid wordt door de regering en de leden van het Zottenkot onder leiding van NSB'66 voorzitter Bergkamp vrolijk weggewuifd. Deze jihadisten dienen zwaar gecontroleerd te worden op wapenbezit voor de veiligheid van Geert Wilders. Deze dient hoe dan gegarandeerd van zijn veiligheid ook al is de linkse kerk niet blij met zijn inbreng en aanwezigheid. Ook lokaal doet NSB'66 van zich spreken daar een raadslid in Amstelveen een onderneming rund met een zoon van maffia kopstuk. Ja maffia zoekt maffia! Zo ook NSB'66. 


    20-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELACHELIJKHEID TROEF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een van de Meilandjes heeft een uitspraak gedaan over het dra-gen van kopvodden en burka's.  Zij is van mening dat vrouwen niet vrijwillig kopvodden dragen en dat ze ook de wind door hun haren willen voelen waaien. Boerka dragers vergeleek zij met penquins. Een uitspraak reeds eerder gedaan in haar boek kwam in de publi-citeit bij Jinek waarna de moraalridders in het geweer kwamen en er schande over begonnen te roepen. Een aantal bedrijven verbra-ken hun commerciële banden met de dochter van haar omdat zij geen afstand heeft genomen van de uitspraken van haar moeder. Een kind afrekenen op uitspraken van een ouder. Dit doet denken aan de tijd direct na de oorlog waar kinderen van NSB'ers werden afgerekend op het fout zijn van hun ouders. Dit alles om te tonen van kijk eens hoe wij deugen. Nog gekker werd het nadat het klef-fe roddelprogramma RTL Boulevard hier ook aandacht aan besteden en de valse nicht van dienst tot twee keer toe het woord kopvodden uitsprak en pinguïns ook herhaalde. Het riool dat internet heet stroomde over. Ook de mislukte cabaretière Soundos El Ahmadi liet van zich horen door deze uitspraken te veroordelen onder de noemer de islam is heilig en hier mag niets negatiefs over gezegd worden. Wat Soundos betreft Florrie Rost van Tonningen had een hardere lach aan haar kont hangen dan deze mislukte theemuts. Knielend met haar grafkop naar het oosten en demonstratief haar kont naar het westen. Daarvoor verdient ze een mi-naret in haar reet! De moraal is dat  moraalridders en ander deugvolk ons willen laten buigen voor- en laten zwijgen over de islam. Dit mogen we niet laten gebeuren! Weg met de islam uit ons land!

    07-12-2021 om 17:45 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOUWE KERMIS IN VOLENDAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit weekend was het weer zover dat de bende van Jerry Airfryer meende de burgers in Volendam te moeten overvallen op een zaterdagmarkt met hun aversie tegen Zwarte Piet. Een markt waar overigens geen Sinterklaas of Zwarte Piet aanwezig was. Dit zwarte gesubsidieerde tuig uit de Bijlmer was uit op een confron-tatie met de burgers van Volendam. Een confrontatie die ze ook kregen. In een niet van te voren aangekondigde overval ging dit tuig de confrontatie aan met de marktkooplui en de bezoekers van de markt. Twee bussen vol met activisten reden de markt op en begonnen als ratten uit hun stinkende holen de aan-wezigen met megafoons te beschuldigen van rascisme en fascisme. Werkelijk beschamend! Echter had Airfryer en bende buiten de waard gerekend want de Volendamse gemeenschap laat zich door jassen niet de les lezen. Jassen uit Amsterdamse Bijlmer. Een bende die raar maar waar nauwelijks uit negers bestaat maar uit blank schorre morrie. Airfryer mag zich eerst wel eens druk maken over de diversiteit van zijn bende. Diversiteit waarover hij zich zo druk maakt. Tuig dat door de Volendammers met hun staart tussen de benen het dorp werd uitgejaagd. Onder een regen van eieren, oliebollen, vuurwerk en visafval was het wegwezen voor Airfryer en zijn bende. Fijn was het om te zien dat een marktkoopvrouw helemaal los ging door het tuig vol overgave met eieren begon te bekogelen. Volendam heeft nu ook zijn eigen Ingrid. Nu nog een Henk. Na de Blokkeer Friezen is er eindelijk nog een plaatselijke gemeenschap die onze cultuur verdedigd heeft tegen de afbraak hiervan door een stelletje ongewenste dobbernegers en het blanke tuig dat hen hierbij helpt. Airfryer schreeuwt al weer moord en brand over hun behandeling en gaat aangifte doen. Ook de excotische pleeborstel Silly Sylvana Simons roerde zich al meteen na dit gebeuren en gaat vragen stellen in het Zottenkot. Zij vindt dit gebeuren in Volendam een uiting van puur rascisme. Ach ja alles wat deze zwarte heks niet bevalt schilderd zij af rascisme door ons blankes. Maar ach ja wat weet een aap van zondag? Weg met deze uitvreters uit ons land terug naar Afrika naar de negerhutten van Oom Tom. 

    07-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMASQUE THIERRY BAUDET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het masker van Baudet is gevallen en hij blijkt de gouwleider te zijn van een anarchistische bende te zijn. FVD dient aangemerkt te worden als een staatsgevaarlijke anarchistische bende met zijn tentakels in het Zottenkot. Zoals zijn vazallen zich daar manifes-teren lusten de honden geen brood van. Het bedreigen van andere Kamerleden dat zij terecht zullen staan voor volkstribunalen welke uiteraard zullen bestaan uit radicale elementen uit zijn achter-ban. Baudet is constant bezig met zijn anarchistische vrijheidscaravaan mensen op te hitsen tot verzet en uitlokking van geweld tegen de over. Baudet roept om opstand en een revolutie waarbij hij de fuhrer van het land wordt die geen oppositie duldt.Tegenstanders die in con-centratiekampen en goulags verdwijnen onder het oog van de uil van Minerva. Zijn revolutie moet worden afgedwongen door het gepeupel op de straat middels  anarchie en geweld. De linkse kerk tracht ook Geert Wilders in de hoek van Baudet te drukken. Wilders die tegen de corona maatregelen is maar niet oproept tot geweld en wars is van antisemitische uitingen. De daderknuffelaars beginnen zich ook alweer te roeren. De (minderjarigen) daders zijn zielig en dienen als zodanig behandeld te worden. Ze zijn kansarm door hun slechte jeugd. Bela-chelijk daar ze zijn reeds opgegroeid voor galg en rad. De knoet moet erover bij dit tuig waar toch niet voor verbetering vatbaar is. We weten uit de geschiedenis dat wanneer het ge-peupel de macht overneemt het gedaan is met de democratie en de rechtsstaat. Ons land wordt dan een dictatuur! Het gepeupel zal lieden voortbrengen (Baudet)  die alleen hun eigen belang voor ogen hebben. Tegenstanders zullen door toedoen van barbaarse bloedraden (tribunalen) zonder eerlijke procesgang van het toneel verdwijnen. In Rotterdam hebben we kunnen zien waar opstand van het gepeupel gepaard gaat. Daar werd al een mini burger-oorlog uitgevochten waarbij Baudet zich in de handen wreef. Baudet is al reeds op zoek naar een nieuwe Roland Freisler een beruchte voormalige nazi aanklager die tegenstanders van Hitler liet veroordelen. Dit geweld zal al maar toenemen daar de politiek geen afdoende maatregelen neemt door opgepakt rapaille niet zwaar genoeg te straffen. Voorts dient de ME standaard  uitgerust te worden met een Heckler en Koch pistoolmitrallieur in plaats van een ontoereikend pistool daar het rapaille gebruikt maakt van zware explosieven welke ze naar de politie gooien. Als antwoord hierop een flinke salvo met scherp op dit tuig. Er gaat toch niks verloren aan dit tuig als ze worden afgeknald. Opgeruimd staat netjes!

    26-11-2021 om 17:47 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLAGER KEURT EIGEN VLEES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kogel is door de linkse kerk en de Raad van State heeft een intern onderzoek afgerond. Een onderzoek betreffende de toesla-gen affaire. Zoals verwacht is de uitkomst beschamend! Er wor-den excuses aangeboden aan de ouders en daar blijft het bij. Er rollen geen koppen en een ieder blijft op het financieel pluche zit-ten. De Raad van State bestaat uit een stelletje uitgerangeerde partijprominenten die een mooi baantje moeten hebben. Partij mastodonten die het hoogste recht moeten spreken. Voorbeelden hiervan zijn Piet Hein Donner (CDA) en Thom de Graaff (D66). De Graaff die wapperende met het dagboek van Anne Frank tijdens de heksenjacht op Pim Fortuyn. Met die partijpolitieke benoemingen in deze raad dient te worden afgerekend! Weg met dit tuig! De gehele raad dient een nieuwe samenstelling te krijgen door deze te laten bestaan uit partij onafhankelijke rechtsgeleerden die het hoogste recht in ons land moeten uitspreken. Mensen zoals Afshin Ellian en Paul Cliteur.  Mensen wars van het woke gedachtegoed. Het resultaat is nu dat alles blijft zoals het was! Annie zorg jij dat de champagne koud staat en de kaviaar op smaak is voor de  komende bijeenkomst? Daarna deden ze een plas en alles blijft zoals het was. Dit smerige tuig dient terecht te staan en veroordeeld te worden voor hun minachting van de rechtsstaat. De Raad van State dient te worden ontmanteld en te worden vervolgd. Excuses voor hun handelen zijn volstrekt onvoldoende! Ze zijn slaven geweest van de belastingdienst en de regering. Hier past maar één ding, vervolging en een veroordeling voor het bewust benadelen van burgers. Dit tuig verdient voor lange tijd achter de tralies te verdwijnen wegens machtsmisbruik.  

          


    24-11-2021 om 16:38 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLAVERNIJVERLEDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De ophef over dit verleden doet je kokhalzen door de éénzijdige berichtgeving hierover. De geschiedenis van ons slavernijverleden wordt misbruikt door de wokesene om blankes aan de schand-paal te nagelen. Alleen de handel in negers dient te worden ver-oordeeld omdat dit past in het pulletje van de deugmeute. Ons blankes dient hoe dan ook veroordeeld te worden voor slaven-handel voor hen die de rassenleer en intolerantie op dit gebied aanhangen voortkomend uit hun woke ideologie. Musea moeten willen ze nog subsidie krijgen middels exposities aandacht besteden aan de slavenhandel betreft zwarten. Daar-naast moet er ook nog een apart slavernijmuseum komen in de republiek Amsterdam waar zwarten huilie huilie kunnen doen en financiële genoegdoening kunnen eisen. De éénzijdige kijk op het slavernijverleden waar het deugvolk erop uit is om alleen de blanken aan de schandpaal te nagelen. Bewust vergeten wordt de Barbarijze slavenhandel daar deze door moslims plaatsvond op Europeanen. Het gebied waarin de Barbarijze slavenhandel plaats vond tussen 1530&1780 omvatten de Noord-Afrikaanse kust van Marokko, Algerije, Tunesië en Libië welke vazalstaten van het Ottomaanse rijk waren. Er werden 1.2 miljoen Europeanen tot slaaf gemaakt door dit Barbarijze moslim tuig. Dit dient verzwegen te worden door op aandrang van het woke tuig. Dit geldt ook voor onze grootste zeeheld Michiel Adriaenzoon de Ruyter. Deze zeeheld vocht niet alleen op de wereldzeeën voor de belangen van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden maar ook in de periode 1661 tot 1663 tegen de Barbarijze slavenhandel. Met een flottielje dwong hij dit moslim rapaille te stoppen met het tot slaaf maken van van Europeanen. Maar dit gegeven valt niet in het pulletje van de deugmeute. Kosten wat het kost onze zeeheld De Ruyter moet veroordeeld worden voor slavenhandel door de deugfascisten. Hier is dan ook sprake van een selectieve verontwaardiging door de beroepsdeugers. Ons blankes moeten hoe dan ook veroordeeld te worden voor slavenhandel. Demonisering van ons blankes als onderdeel van de woke waanzin waarbij blanken struc-tureel moeten worden gediscrimineerd door de deugfascisten! 

    10-11-2021 om 21:04 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTI VAXXERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De corona besmettingen stijgen weer enorm. Ook het aantal opnames op de IC van ziekenhuizen neemt snel toe. Met name in het Isala ziekenhuis in Zwolle loopt het uit de klauwen door de instroom vanuit de Biblebelt die het domweg verrekken om zich te laten vaccineren. Ze hebben vertrouwen in God maar dat ver-dwijnt zodra ze besmet worden en massaal een beroep doen op de reguliere geneeskunde. Je hebt grofweg drie soorten anti vax-xers, religieuze, ontkenners en complotdenkers. Ontkenners die doen corona af als een eenvoudig griepje. Complotdenkers die staan volledig buiten de werkelijkheid en hebben totaal geen vertrouwen in vaccens en in de overheid. Deze groepen zijn een tikkende tijdbom voor de reguliere zorg daar vele operaties worden uitgesteld wat tot blijvende schade van de gezondheid kan leiden. In de grote steden zijn dit met name allchtonen (moslims) die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Dit kan niet langer worden getolereerd en dient er door de overheid te worden ingegrepen. Wie om hen moverende redenen het verdomme om zich te laten vaccineren tegen corona dienen opname op een IC te worden geweigerd. We dienen klaar te zijn met lieden die roeptoeteren dat het hun goed recht is om te weigeren zich te laten vaccineren moet het recht ontzegt worden anderen het recht op behandeling te ontnemen doordat zij IC bedden voor lange periode bezet houden. Er komen uit de hoek van de anti vaxxers voorbeelden die geen steekhouden zoals rokers, drinkers, mensen met ob-esitas en sportblessures die op een IC worden opgenomen. Deze vergelijkingen gaan volledig mank daar deze indien nodig maar een korte tijd een IC bed bezet houden voor een dag of twee maar corona pantienten zo'n twee weken. Maak deze tikkende tijdbommen onklaar! De regenten weigeren de toenemende afkeer van de anti vaxxers  onder ogen te zien en sparen de kool en de geit door maatregelen te nemen die een ieder treffen. Zo worden we weer opgezadeld met het verplicht dragen van mondvodden in publieke ruimtes zoals winkels. Wederom een beflap voor je muil alvorens je een een winkel binnen kan. De anti vaxxers houden zo de gevaccineerden in gijzeling! Dit roept om opstand der gevaccineerden. De vrij-heid van de één houdt op waar deze die van de ander beperkt! 

    06-11-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STANK IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was het weer eens raak in het Zottenkot doordat er een ondraaglijke stank werd verspreid door de tropische pleeborstel Silly Sylvana Simons die haar smerige zwarte muil weer eens op-en trok. Een stank die zelfs een bunzing te gortig is en op de vlucht jaagd. Zij presteerde het SP boegbeeld Renske Leijten te verdenken van rascisme. Leijten die door hen vanuit hun ratten-holen in het Zottenkot veelvuldig voor rascist en fascist werd uit-gemaakt en Simons wist van de voodoo prins geen kwaad. Zoals gewoonlijk werden de be-weringen van Leijten weggewuifd door dit zwarte serpent. Simons en haar criminele zwarte bende genaamd Bij1 verketteren een ieder die zich niet achter hun criminele standpunten stelt. Ook Wybren van Haga, een huisjesmelker, werd toegeroepen dat hij een kogel door zijn kop moet hebben. Dat dit soort tuig in de Kamer wordt getolereerd toont het failliet van  politiek aan! Renske Leijten het boegbeeld van de SP die zich samen Pieter Omzigt heeft ingespannen in de toeslagen affaire waarbij is aangetoond dat hierbij sprake van structurele discriminatie door de overheid. Zo'n Kamerlid nu te betichten van rascisme is volledig bezo-pen! Dit is typerend voor het gedrag van de zwarte voodoo heks Silly Sil. Invoering van een kiesdrempel zou de oplossing zijn voor activistische bendes zoals Bij1 in het parlement. Acti-vistische zwarten terugsturen naar daar waar de roots liggen van hun voorouders. Afrika! Op-zouten! Terug naar hun negerhutten!

    04-11-2021 om 23:27 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. DECADENT ZWIJN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op een avond maar weer eens gekeken naar het propaganda pro-gramma van de staatsomroep Op1 waar Mart Smeets aan mocht schuiven om zich om weer eens te profileren als een deugmens welke totaal is losgezongen van de realiteit. Hij zat daar als een vol gevreten zak stront die opvang van uitheemse uitvreters de normaalste zaak van de wereld vindt. Mensen elders in de wereld die het slecht hebben dienen hier te worden opgevangen. Dit de-cadente zwijn heeft makkelijk lullen daar hij financieel flink gevuld is en op kosten van de staatsomroep als sportverslaggever al rond neukend de aardbol rond vloog. Deze braakbal beweert dan ons land nog lang niet vol is en dat we vluchtelingen moeten opvangen. Onder-uitgezakt zittend aan tafel merkte dit zwijn op dat wij thuiskomen in een warm huis en genieten van sterke drank. Hierbij gaat hij gemakshalve voorbij aan de vele burgers die niet of nauwelijks rond kunnen komen daar zij op de rand of in armoede leven. Voor hen geen warm huis en genieten van sterke drank maar de vraag hoe kan ik financieel gezien wel zoiets als een maaltijd op tafel zetten. Mensen die aangewezen zijn op de voedselbank wat een ver-nedering is om van de bedeling te moeten leven. Deze misselijk makende zak stront beschikt over twee huizen in Haarlem en Amsterdam. In deze huizen neemt hij geen asielzoekers op maar roept wel dat wij deze uitvreters op moeten nemen. Smeets onderdeel uitmakend van de weerzinwekkende kliek BN'ers die middels de kwelbuis onze huiskamers binnenkomen en ons klootjesvolk kapittelen voor het niet met open armen ontvangen van uitheemse parasie-ten. Smeets heeft zijn evenknie in Tinkebell met wie hij mogelijk het bed heeft gedeeld onder een beeltenis van een hoegenaamde asielzoeker die een Miele krijgt van de overheid. Dit soort belerende walgelijke BN'ers dient van de staatskwelbuis geweerd te worden. Smeets zet je huizen open voor de opvang van asielzoekers of houdt je vuile deugmuil! Dit geldt ook voor de andere BN'ers en het deugvolk in den lande. Pas als je aan de lijffe ondervindt wat het klootjesvolk over zich heenkrijgt kun je oordelen decadente braakbal! Zij die het zat zijn om het politiek correcte gewauwel aan te horen van bekende onbenullen waarvan zij de gevolgen ondervinden. Eigen volk eerst! 

    21-10-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PYONGYANG AAN DE AMSTEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de Stopera, het politbureau aan de Amstel, heeft het commu-nistische tuig besloten wat u wel of niet mag eten. Bij monde van NSB'66 wethouder Simone Kukelheim is er een convenant geslo-ten met andere steden om de oorlog te verklaren aan de snack-bars om zo de de vette hap te weren uit hun steden. Volgens Ku-kenheim moeten de burgers van van Amsterdam in 2030 voor de helft plantaardig voedsel kanen. Wie denkt deze smerige teef wel dat ze is om te bepalen of ik wel of niet een vette hap mag nutti-gen? Ik wens zelf te bepalen wat ik eet en niet Kukenheim. Wel valt op dat kleine MKB zaken de dupe worden van de communistische dictatuur vanuit de Stopera. Frappant is dat grote concerns zoals Mcdonalds, Burger King en KFC buitenschot blijven omdat zij een machts-basis op de Zuidas hebben middels vele dure advocaten. Een ban op islamitische vreettenten is niet aan de orde daar dit in strijd is met haar diversiteitsbeleid. De blanke snackbarhouder is weer de klos. Dit is simpelweg anti blank racisme! Wat volgt ernog meer uit de de pater-nalistische koker van Kukenheim en haar communistische bende? Een ban op slijterijen en tabakszaken? Alles om het klootjesvolk de geneugten des levens te ontnemen want deze zijn voorbehouden aan de proleten op het politbureau. Als ze haar smoel op de verpakking van een vette hap zetten dan ga je al spontaan over je nek bij het zien van haar grafkop. Je lust tot eten is je per direct vergaan. Het is aan de kiezers om tijdens de komende gemeente-raadsverkiezingen dit communistische tuig weg te stemmen. Wij als burgers hebben geen behoefte aan een republiek Amsterdam onder leiding van Kukenheim en haar linkse bende. Als zij haar zin doorzet krijgen we naast drugs- en pizzakoeriers ook nog vette hap, tabak en alcoholkoeriers. De criminaliteit zal hier wel bij varen. Daarom stop met deze kansloze heropvoeding van de burgers van Mokum!.         

    21-10-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEREN DE KOP VAN JUT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze boeren worden steeds verder vogelvrij verklaard door de linkse kerk en het gajes in het Zottenkot en de hun adviserende or-ganisaties. We hebben het hierover het ministerie van landbouw, de landsadvocaat en de Autoriteit Consument en Markt. Dit tuig wordt verder bijgestaan door de klimaatmaffia. De bevolking wordt doordat tuig bewerkt te wennen aan een tekort aan voedsel als gevolg van de klimaathysterie. Er dreigt in de toekomst weer een tekort aan voedsel als de hersenloze communisten hun zin krijgen een gruwel voor hen die de hongerwinter van 44/45 hebben overleefd. De communisten in het Zottenkot dienen te beseffen wat hun ideologie betekent voor de voedselvoorziening van de burgers. Onder hun leider de massa-moordenaar Joseph Stalin vond de Holodomor plaats een geplande hongersnood die tussen de 3&7miljoen doden tot gevolg had. Een voedseltekort dreigt als ze de boeren de duim-schroeven aan gaan draaien. Teneinde een volkswoede te voorkomen zal er dan buitenlandse meuk worden geimporteerd dat veel slechter is dan wat onze boeren produceren. De rode draad in dit alles is onteigening van boeren of te wel diefstal van hun rechten. Het tuig vindt de vergroening van de landbouw niet snel genoeg gaan. Boeren dienen te vergroenen of bestolen te worden van hun rechten. De regenten en de milieumaffia zetten in op biologische landbouw welke maar 50 procent oplevert van de totale productie van onze boeren welke niet toereikend is voor onze eigen voedselvoorziening. Daarbij komt dat consumenten biologisch voer in de supermarkten links laten liggen omdat deze veel te duur zijn. Het communisme betekent de ondergang van ons land waarbij het klootjesvolk het zwaarst getroffen wordt. Dus boeren vul de tanks maar van de tractoren voor een kruistocht naar Den Haag. De boer is troef!      

    20-10-2021 om 21:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP PER DIRECT DE TSUNAMI VAN UITVRETERS NAAR ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De omvolking van ons land neemt dramatische vormen aan. Spin in dit duivelse web is Tena Lady Ankie Broekpak-vol. De ongebrei-delde instroom van deze uitheemse parasieten loopt werkelijk de spuigaten uit en kan ons land dit niet langer aan. De AZC'S zitten propvol en overal verrijzen in den lande nood opvangcentra in gemeenten zonder dat de inwoners hierover geraadpleegd wor-den en hier vaak bezwaar tegen hebben. Centra tussen het kloot-jesvolk en niet de blanke enclaves. Onlangs was het oproer in Harskamp hier het gevolg van. Burgers die zich tegen deze op-vang verzetten worden door het deugvolk weggezet als xenofoob, fascist en racist. En dit houdt maar niet op want de roverheid blijft maar uitheemse uitvreters tussen het klootjesvolk opvangen. Ze zijn horende doof en ziende blind en maken er werk van om nog eens 2000 eitjesbakkers uit Afghanistan naar ons land te halen en aan het uitkeringsinfuus te koppelen. Deze zullen voorrang krijgen bij het verkrijgen van een sociale huurwoning welke wordt ont-houden aan onze eigen woningzoekenden. Woningen die uiteraard gemeubileerd worden aangeboden inclusief een Miele. Dit naast het feit dat gemeenten al onder zware druk wor-den gezet om uitvreters te huisvesten. Kansloze uitvreters, veiligelandiers, met name Marok-kanen, worden ons land niet uitgezet maar blijven zitten in een AZC van waaruit ze veel overlast veroorzaken vaak gepaard gaande met grof geweld. Speciale ASO AZC'S bieden ook weinig soelaas. De beste remedie hiervoor is uitzetting vanuit een concentratiekamp waar ze de keus krijgen optieven naar het land van herkomst of dwangarbeid. Geen halal vreten maar water en brood en een kribbe om in te overwegen of het toch niet beter is om op te zouten uit ons land. In Amsterdam is het nog veel gekker met de opvang van deze parasieten. Daar worden ze ook ondergebracht in het Hilton hotel waar kamers voor het gewone volk onbe-taalbaar zijn maar zij krijgen het. Zeg James wil jij de bagage van deze gasten even naar hun kamers brengen? Elke dag een halal vijf gangen diner, ontbijt op bed en een uitgebreide lunch. Dit gecompleteerd met een gevulde mini bar. Gekker moet dit toch niet worden. Dit allemaal op kosten van de belastingbetaler. In een hostel was er opstand van die uitvreters omdat men niet genoeg verse groenten kreeg. Dit soort ondankbare honden dienen per direct het land uitgeschopt te worden naar waar ze vandaan komen. Opzouten! Eigen volk eerst! 

    12-10-2021 om 20:11 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TBS MET DWANGVERPLEGING GEEIST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Nederlandse Bank vindt dat er ingegrepen moet worden in de vaste contracten van werknemers die onderdeel zijn van een Col-lectieve Arbeids Overeenkomst afgesloten door de bonden en de werkgevers organisaties. Een CAO waarin de arbeidsvoorwaar-den van werknemers zijn vastgelegd en waar werknemers hard voor hebben moeten knokken. Nu meent de DNB dat de arbeids-voorwaarden van werknemers versoberd moeten worden om het verschil tussen vaste- en flexcontracten kleiner te maken. Contracten terug naar het afvoer-putje van werknemers rechten. Dit is een typisch neo liberalistisch wens van het globale kapitalisme op zoek naar goedkope loonslaven. Het eerste wat dient te sneuvelen in een CAO is de lengte van doorbetaling bij ziekte en vervolgens de hoogte van de doorbetaling van het loon. Een allang gekoesterde wens van de werkgevers. Een straf op ziek zijn! Ziekte mogelijk veroorzaakt door arbeidsomstandigheden. Hier dienen de bonden zich met kracht tegen te verzetten. Bonden kunnen hiermee hun bestaansrecht bewijzen gezien dat dit nogal eens in twijfel wordt getrokken. Voor ons verworven recht op doorbetaling bij ziekte heb ikzelf als lid van het actiecomite tesamen met ruim 100 van mijn collega's 2 dagen succesvol gestaakt. Arbeidsvoorwaarden zijn het waard om voor te strijden. Wat je kwijt raakt krijg je nooit meer terug zonder enorme loonoffers te brengen. Het tuig dat deze verslechteringen voorsteld valt zelf niet onder een CAO en heeft buitensporige salarissen en secundaire arbeidsvoorwaar-den. Dit geldt ook voor de commissie Borstlap onder leiding van de voormalige topambte-naar Hans Borstlap. Deze commissie adviseert de regering deze wens van de DNB maar voegt hieraan nog extra verslechteringen toe. De werkgevers moeten meer mogelijkheden krijgen om in te grijpen in bestaande arbeidsovereenkomsten en de mogelijkheid om werkne-mers te kunnen ontslaan bij het ontbreken van een redelijke grond. Werknemers worden zo vogelvrij verklaard wat het streven is van het globale kapitalisme! Lieden die deze verslech-teringen bepleiten zijn rijp voor TBS met dwangverpleging! 

    11-10-2021 om 21:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDELIJK IS ER HET JOODS NAMEN MONUMENT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk is erna heel veel weerstand het Joods namen monument tot stand gekomen in de voormalige Jodenbuurt met als dyna-misch middelpunt het Waterlooplein. Joodse overlevenden van de Holocaust die nu een plek hebben waar ze hun naasten die geen graf hebben kunnen herdenken. Buurtbewoners veelal import van buitenaf die niet beseffen of willen beseffen dat ze in een een historische wijk wonen en ook nog eens in huizen wonen waar eens Joodse burgers woonden. Dit was een mengeling van onver-schilligheid, antisemitisme en bomenknuffelaars die willens en wetens de bouw van dit moment hebben vertraagd met als doel als die gerealiseerd zou worden heel veel duurder zou worden. Uiteindelijk hebben ze toch aan het kortste eind getrokken en de deksel op hun grafkoppen gekregen. Amsterdam was hiertoe verplicht dit moment mede te helpen realiseren gezien het gitzwarte verleden ten opzichte van hun Joodse burgers die schandalig zijn behandeld tijdens en na de afloop van de oorlog. Amsterdam had vanaf 1941 een foute burgemeester, een collaborerend college en ambtenaren. Ambtenaren die klakkeloos het bevolkingsregister overhandigen aan de moffen zodat deze precies aan de weet kwamen waar onze Joodse medeburgers woonden. Wetende hoe de situatie na de kristalnacht in Duitsland voor de Joden was had men nog ruimschoots de tijd om na de Duitse inval het bevolkingsregister te vernietigen. Maar niets daarvan! Collaboratie was de mores! Politie-agenten die zich dienstbaar opstelden aan de moffen door onze Joodse medeburgers thuis op te halen voor deportatie naar de naar hel van de vernietigingskampen waar ze werden uit-geroeid. De overlevenden van de Holocaust werden bij hun terugkeer in Mokum als honden behandeld en er was totaal geen greintje empathie voor hen. Wel kwam de gemeente achter-stallige belasting innen over de periode dat ze in de concentratiekampen zaten. Hieronder bevond zich ook hun achterstallige gasrekening. Hoe morbide kun je zijn? Aan vergassing ontkomen en bij terugkeer ook nog eens met een gasrekening werden geconfronteerd. Vanaf 1941 t/m 1945 had Amsterdam in burgemeester Edward Voute een ware collaborateur welke ook nog lid was van de Germaanse SS Nederland. Hij werkte dus gewillig mee met de moffen en hun Joden deportaties. Deze rat kreeg voor zijn collaboratie slechts 3.5 jaar gevangenis-straf terwijl de galg terrechter was geweest! Al met al is dit een vingerwijzing naar de stad Amsterdam waar de bestuurlijke macht weg keek van de behandeling van hun Joodse bur-gers. Een stad die zich liever druk maakt over het slavernijverleden van een aantal rijke koop-lieden maar weinig oog heeft hun bijdrage aan de Holocaust. 


    10-10-2021 om 22:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAATSPROPAGANDA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We worden middels de staatsomroep steeds verder geindoctri-neerd door de overheid. Werden we middels journaals en talk-shows eerst bestookt met overheidspropaganda omtrent corona en klimaatwaanzin krijgen we nu een nieuwe golf van indoctrina-tie. Voedsel activisme. Aan de talkshowtafels komen allerlei lulmijers hel en verdoemenis prediken over onze eetgewoonten. Hele tafels liggen overvol met knollen, wortels en groenvoer waar zelfs de konijnen hun neus voor op halen. Alsof dit nog niet genoeg is worden er ook nog maden, wormen en insecten als voedsel aanbevolen. Ook worden er vleesvervangers aangeprezen wat beter is voor het klimaat. Dit om het eten van vlees als een misdrijf tegen het milieu te verklaren. Hiermee komt de ware aap uit de mouw. Anti vleesactievisten willen hun perverse zin doordrijven gesteund middels subsidies van de overheid. De staatsomroep werkt hier vrolijk aan mee en is voornemens nog veel verder te gaan in de indoctrinatie waarbij zelfs kinderen niet worden ontzien. Men wil een milieu journaal waarin milieu wappies los kunnen gaan mogelijk nog aangevuld met anti vlees activisme. De linkse kerk wordt op kosten van de belastingbetaler een landelijke podium geboden. Ook de jeugd wordt niet ontzien want het jeugdjournaal zal hier braaf aan mee-werken. De VARA maakt het wel het bonds binnen de staatsomroep want deze louche ver-eniging is een groot podium voor linkse proleten die ons willen overheersen. Het meest vreselijke programma is wel Khalid en Sophie. Een woke show. Zij een pratende pop en hij omgeven door een aureool van incontinentie waarbij de autocue leidend is. Hij is een advocaat die eigen belang en die van kantoorgenoten over het voetlicht brengt. Dit pro-gramma is een wappie show waarbij diversiteit de hoofdtoon voert waar zangers optreden waarbij het niet belangrijk is of ze kunnen zingen maar wel dat ze gekleurd zijn. Een geluk is dat we vanaf januari een dagelijkse talkshow krijgen met Genee, Gijp en de snor wars van politieke correctheid. Dit belooft vuurwerk! Bij de staatsomroep is de DiviBokaal weliswaar voor de buhne afgeschaft maar achter de schermen gaat het schedelmeten door. De diversiteitswaanzin wordt tot het ultieme doel verheven. Er zijn 25 radio en TV programma's aangewezen waarbij moet geworden geturfd hoeveel niet blankes in beeld en aan het woord komen en hoe divers het personeelsbestand bestand is. Enkel voor de top van geld dit niet want als fuhrer van de staatsomroep wordt Shula Rijxman vervangen door Frederieke Leeflang. Een blanke voor een blanke. Aan deze gesubsidieerde onzin moet een einde gemaakt worden. Tip voor de diversiteitswaanzinnigen, het programma Opsporing Verzocht vaker en langer uitzenden zorgt voor meer zwarten en mocro's op de kwelbuis. Diversiteit in optima forma!    


    03-10-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE NIEUWE HITLERJUGEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toch maar weer eens naar het jeugdjournaal gekeken. Wat ik zag was een gevaarlijke misselijkmakende indoctrinatie van jonge kinderen waarvan ik me afvraag of ze wel voldoende kunnen le-zen en schrijven en de Nederlandse taal machtig zijn. Kinderen die nog niet eens droog achter hun oren zijn roepen daar teksten aangaande het milieu waarvan ze toeten nog blazen weten. Tek-sten die ze zijn ingeprent door linkse docenten waarmee de kin-dergeest wordt vergiftigd. Kinderen die naast de basisvakken reken, lezen, taal en schrijven ook les dienen te krijgen in de recente geschiedenis en maatschappijleer. Dit in plaats van woke onderwerpen als rassenleer en klimaatwaanzin waarmee ze vergiftigd worden door linkse wappies die voor de klas staan. Het jeugdjournaal was ook bij een demonstratie van kinderen waarin ze vergaande maatregelen eisen van de regering voor de redding van het klimaat. Kinderen die niet beseffen wat hun eisen voor economie en de portemonnee van de burgers betekent. Burgers die stijgende energiekosten niet meer kunnen betalen en  daar-bovenop nog eens de voor isolatie van hun huis, warmtepompen en zonnepanelen. Dat het klootjesvolk waar ook velen van hen toebehoren het gelag gaan betalen ontgaat hen volledig. Nee rustig de kretologie van hun activistische docenten scanderen. Deze woke adepten zijn een groot gevaar voor de kindergeest en de maatschappij. Je zal toch maar kinderen hebben in het basisonderwijs die volkomen vergiftigd worden door linkse wappies die voor de klas staan. Tuig wat geen loonsverhoging verdient maar een enorme schop onder hun reet het onderwijs uit. Waar deze indoctrinatie van onze jeugd toe kan leiden heeft de geschiedenis geleerd. We stevenen af op een nieuwe Hitlerjugend 2.0, slaafs aan hun leiders tot alles in staat zelfs tot geweld tegen andersdenkenden. Hun klimaatwaanzin moet en zal zegevieren ten kosten van hen die hiertegen zijn en zich tegen deze waanzin verzetten. Stop de woke en klimaat indoctrinatie in het basisonderwijs!  

    29-09-2021 om 22:57 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de eerste dag van de algemene beschouwingen hebben we een stukje gesubsidieerde toneel mogen aanschouwen. De voor-stelling werd gestart door de spreekbuis van de sociaal zwakke-ren in de maatschappij Geert Wilders. Mensen die zich niet meer gehoord door- en geen vertrouwen meer hebben in de politiek. Mensen die wonen in achterstandswijken en zich daar een vreem-de in hun eigen wijk voelen. Mensen die nauwelijks rond kunnen komen door stijgende energie- en zorgkosten en huurlasten. Men-sen die afhankelijk zijn van de voedselbank en niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning daar zij achtergesteld worden door de invasie van migranten welke voorrang genieten. In het laatste decennium zijn er 200.000 duizend sociale huurwoningen wegge-geven, 2000 per jaar die werden onthouden aan ons eigen volk. Mensen die er komend jaar niet op vooruit gaan ondanks de economische groei van vier procent, pensioenen die niet worden geindexeerd en de uitkeringen niet worden verhoogd. Voor dit alles is de politieke eli-te ziende blind en horende doof. Hierdoor wordt de kloof tussen arm en rijk nog groter. Ook toonde Wilders de woke indoctrinatie in het basisonderwijs over rassenleer en de transgen-der materie. Veel leerlingen die het basisonderwijs verlaten zonder dat ze voldoende kunnen, lezen en schrijven alsmede beheersing van de Nederlandse taal. Daar zou veel meer aan-dacht aan moeten worden besteed in plaats van de woke onzin. Voor onderwijs met de woke onzin wordt meer geld opgenomen in de begroting voor 2022 net als 7 miljard voor de kli-maatwaanzin. Leerlingen die als halve analfabeet zich een positie moeten verwerven in het arbeidsproces met een grote achterstand veelal eindigend in het uitkering circuit of nog erger in de criminaliteit. Dit alles vereist een maximale inzet van de politiek en niet de klimaat-waanzin. Het grootste gevaar voor ons land is de tsunami aan uitheemse middeleeuwers die ons land overspoeld met als doel de islamisering van ons land. Islam is de pest en de cholera tegelijk! Het vaccin hiervoor is reeds lang bekend. De islam het land uit! 

    28-09-2021 om 22:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINISTERIE VAN MIGRATIE EN DEPORTATIE GEWENST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Elke week worden we geconfronteerd met ruim 1200 uitvreters die hier hun geluk zoeken. Als ze na het stapelen van procedures een afwijzing volgt worden zij niet uitgezet naar het land van her-komst maar worden zij gedoogd middel bed, bad en brood of ver-dwijnen in de illegaliteit zonder dat ze verder een strobreed in de weg wordt gelegd. In Amsterdam kan zo'n bende illegalen al kra-kend de ene woning na de andere bezetten en veel schade aan-richten. Bovendien krijgen ze gratis zorg en 500 euro zakgeld in de maand. Hoe gek kan het zijn? De asielmaffia kraait victorie daar de opvangcentra bomvol zitten waarmee ze de overheid chante-ren voor meer opvang en geld. Dit alles betaald door ons blankes. Ons land wordt in ijltempo naar de kloten geholpen door regenten die zich bezighouden met politieke spelletjes en non issues zoals de klimaatwaanzin en het eten van vlees en zuivel. De posterboy van de Groene Khmer Yasser Klaver wil dat de noodtoestand uitgeroepen wordt voor het klimaat want we stevenen af op een ramp volgens deze dwaas. Wat wij nodig heb-ben is het uitroepen van de noodtoestand aangaande de tsunami aan uitvreters welke ons land overspoeld en onze verzorgingsstaat met onze normen en waarden in de afgrond stort. Het afgelopen jaar 2020 hebben we er 56.000 binnengekregen welke werden aange-sloten op het uitkerings- en het zorginfuus. We kregen er een stad ter grootte van Den Helder qua inwoners bij maar niet het aantal woningen. De wachtlijsten voor ons eigen volk worden weer veel langer. Dat rechtvaardigd het uitroepen van de noodtoestand! Eigen volk eerst dient steeds luider te klinken in de media! Het eigen volk dient voor zijn rechten te strijden anders gaat het ten onder. Deugvolk wat eropuit is het eigen volk te discrimineren dient te worden kalt gesteld door ze geen podium meer te bieden in de media. Ook dienen linkse activistische pressiegroepen die strijden voor de klimaatwaanzin en ongebreidelde opvang van uitheemse uitvreters niet langer gesubsidieerd te worden. Deze drammers houden hun eigen broek maar op. Eigen volk eerst! 

    27-09-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEKJE VAN EIGEN DEEG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs werd er buitengewoon prettig nieuws bekend als uitvloei- sel van de nieuwe militaire alliantie tussen Australie, Amerika en Engeland. Dit had tot gevolg dat Australie een order voor onder-zeeboten bij Frankrijk annuleerde. Een order ter waarde van zo'n 56 miljard euro. Australie gaat nu in Amerika nucleair aangedre-ven onderzeeboten kopen. De wijnslurpende knoflookvreters stik-te bij kans in hun slakken en kikkerbilletjes. De louche pinopetjes schreeuwde meteen moord en brand over de handelswijze van de Aussies en dit werd opgeblazen tot een enorme politieke rel. Frankrijk werd nu eens met gelijke munt terug-betaald voor hun eigen handelswijze op het gebied van zakendoen. Veelal louche zaken zoals de leverantie van een kerncentrale aan Irak tentijde van het schrikbewind van Saddam Hoessein. Een centrale die kort voor ingeruikname door de Israelische luchtmacht werd platgegooid zodat Hoessein er geen duivelse dingen mee kon doen en hebben zo een deel van de van de wereld voor een ramp behoedt. Over Israel gesproken, die weten als geen ander hoe onbetrouwbaar die knoflookvreters zijn met hun wapenleveranties. Kanonneer-boten kopen van ze en betalen maar niet leveren. Echter ze hadden buiten de waard gerekend want de Israelisch zijn ze wel even komen halen. De Amerikanen lachen nu in hun vuistje want Frankrijk geeft Airbus ongeoorloofde staatssteun en krijsenden moord en brand toen Amerika dit ook ging doen bij Boeing. Ons land heeft ook de maken met de malafide zaken van de pinopetjes. Zo hebben ze Fokker failliet geholpen door met staatssteun een grote order te kapen van Fokker. Ze proberen nu de kas te plunderen van onze KLM om zo de verliezen van Air France te dekken. En nog vers in het geheugen ligt het om zeep helpen van onze pulsvissers middels milieuactivisten in het Europees Parlement. Vissers die hun grote investeringen kwijt zijn door maffioos gekonkel van de pinopetjes. Nederland wil ook vier onderzeeboten aanschaffen en doet er verstandig aan om de opdracht te gunnen aan een Zweeds-Nederlandse combinatie en vooral niet aan die knoflookvreters welke met onge-oorloofde staatssteun achter deze order aan zitten. Fransen kennen maar een belang en dat is eigen belang! Dit wetende geen staatsorders meer aan Frankrijk. Frankrijk is een mooi land maar met een kut bevolking!! 

    27-09-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOEDSEL GESTAPO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid komt weer met een even belachelijk als onaanvaardbaar advies. De WWR acterende als de voedsel Gestapo bestaat uit gesjeesde profes-soren en oud politici waaronder de engnek Ernst Hirsch Ballin de gesel van van cartoonist Gregorius Nekschot welke hij in een razzia van zijn bed liet lichten door een grote politiemacht. Deze Gestapo wordt wordt uiteraard benoemd door de politieke elite. Wij van WC Eend adviseren WC Eend! In een bezopen voorstel om de kosten van de gezondheidszorg te beteugelen wil men een suiker- een vettax, verhoging van de prijzen van alcohol en tabak en vermindering van het aantal verkooppunten hiervan. De over-heid die wil bepalen wat u op uw bord heeft. Pure kwaadaardige betutteling door ratten die zelf volop genieten van de geneugten van het leven. Kaviaar mag maar een karbonade of balletje gehakt is taboe! Ongezond leven zoals zij dit beoordelen is de grootste oorzaak van de almaar stijgende zorgkosten veroorzaakt door de sociaal zwak-keren. Lekker makkelijk om de sociaal zwaksten de schuld in de schoenen te schuiven. We hebben te maken met een stijgende vergrijzing die gepaard gaat met oplopende kosten voor de zorg waar we simpelweg mee dienen te dealen. Maar de ware oorzaken blijven onvermeld omdat deze gevoelig liggen bij de politiek correcte elite. Zaken zoals de vermarkting van de zorg, graaiende zorg managers, teveel overhead, zorgcowboys die ziekenhuizen doen sluiten en de enorme toename van uitheemse uitvreters die gratis zorg krijgen en een groot beroep doen op de zorg. Naast het uitkeringsinfuus liggen zij ook aan het zorginfuus en ons blankes maar betalen en dreigen meer te moeten betalen en desondanks met een zorgbeperking worden geconfronteerd. Het eerste proefballonnetje is reeds opgelaten door Corinne Ellemeet van de Groene Khmer die wou laten toetsen of ouderen vanaf 70jaar nog wel een dure ingreep mochten krijgen. Ellemeet in de rol van Josef Mengele! De politieke elite en hun Gestapo adviseurs blijven hun kop in het zand steken zodat ze de consequenties van de tsunami van uitheemse paupers naar ons land niet onder ogen hoeven te zien. De stijging van de zorgkosten kunnen worden beperkt door fraudebestrijding, het graaien, overhead en terugdringing van de marktwerking aan te pakken. Bovenal de grenzen sluiten voor uit-heemse uitvreters welke onze verzorgingsstaat aan de afgrond brengen. Niet het klimaat is het grootste gevaar voor ons land maar de tsunami aan uitheemse middeleeuwers die ons land overspoeld en ons eigen volk bedreigen! Uiteindelijk zal de wal het schip keren maar dan is het al te laat vrees ik.  

    18-09-2021 om 17:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUTTE VERKLAARD BOEREN DE OORLOG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bekend is geworden dat Rutte en zijn roversbende niet goed-schiks dan wel kwaadschiks boeren van hun land willen beroven met als motivatie het terugdringen van de stikstofuitstoot. Land waarop zij al boeren en ons land van voedsel voorzien. Hiervoor wordt het middel van gedwongen uitkoop gebruik om boeren van hun land te beroven zodat de overheid er huizen kan bouwen voor uitheemse uitvreters en ter glorie van de milieumaffia die meer ruimte voor de bloemetjes en de bijtjes willen. Het verbouwen van ons vreten wordt ondergeschikt gemaakt de omvolking van ons land en de klimaat histerie der onheilsprofeten die ons hel en ver-doemenis willen aanpraten. Dit beleid wordt ingestoken door NSB'66 en dient te worden uit-gevoerd door de christen helleveeg Carola Schouten. Deze teef moet de executies van de boeren in ons land. Dat de boeren zich hiertegen tot het uiterste zullen verzetten is duidelijk. Op naar Den Hagistan met veel trekkers en tevens het land economisch platleggen om Rutte en Schouten duidelijk te maken dat diefstal van hun land niet zullen accepteren. Het is niet alleen landroof maar ook het stelen van hun onderkomen. De landsadvocaat maakt het nog veel bonter door te stellen dat boeren hun vergunningen moet worden afgenomen zodat ze dan per direct moeten stoppen met boeren en achteraf wel eens moet worden bekeken welke schadevergoeding aan betrokkenen dient te worden behaald. Delen van het gestolen land zullen door projectontwikkelaars worden gebruikt voor hun lucratieve woningbouw waar zij onderhands handjeklap met de politieke elite regelen dat bestaande boerderijen die niet hun project verdwijnen. Resultaat het groot kapitaal vult weer rijkelijk de zakken ten kosten van in dit geval de boerenstand. En dit door een demissionaire bende onder leiding van het rugge-graadloos weekdier Rutte. Dit verwerpelijke besluit is een puur staaltje van stalinisme wat van ons land een communistische dictatuur wil maken onder leiding van de elite. Dus boeren massaal op naar Den Hagistan voor het ter verantwoording roepen van Schouten en haar vervolgens op een mestkar getrokken door een trekker en begeleid door vele trekkers door de boeren gebieden heen rijden waar ze geconfronteerd wordt met de woede van de de boeren-stand. Deze heks verdiend een laatste rustplaats in een gierput en geen mooi baantje vanuit de banenpoel van de politieke elite. Stront bij stront! Ook wachtgeld is voor haar gelijk aan het gooien van paarlen voor de zwijnen! 

    16-09-2021 om 20:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDANKBARE HONDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wederom werden we geconfronteerd met en stel ondankbare honden. In dit geval stelletje uitvreters uit Syrie en Jemen die het in hun domme inteelt hersens haalden om een woning te weige-ren. Een gezin met met zes kinderen weigerde een woning met vier slaapkamers en een zolderkamer omdat deze te klein voor hen zou zijn. Hoe haal je het in je verweekte inteelt hersens omdat te doen? Een woning in Heerlen welke blanke woningzoekenden dolgraag zouden willen maar welke zijn veroordeeld tot ellenlan-ge wachtlijsten. Wat hadden deze smerige uitvreters dan ver-wacht? Een villa met sauna en zwembad en grote tuin onder-houden door blanke loonslaven? Dit soort ondankbare honden dienen per direct hun verblijfsstatus te verliezen en ons land uitgeschopt te worden terug naar hun bouwvallen in de woestijn. Dit alles is een schoffering van het eigen volk! Dit het voorland van ons blanke avondland door aanhoudende tsunami van uitheemse uitvreters die ons op den duur zullen knechten. En dit geval staat niet op zichzelf want eerder in een ander geval weigerde een gezin afkomstig uit Jemen een huis in Weert. Een Syries gezin weigerde een woning in Schagen omdat ze daar spoken zagen. De ratten in toga hebben eindelijk eens een wijs vonnis geveld door toe te staan dat deze ondankbare honden worden verwijderd uit de opvangcen-tra. Er zullen wel weer de nodige zieligheidspredikers gaan protesteren maar dit tuig moet geen podium worden gegeven. Er staat ons nog wat te wachten daar ernog een tsunami van Afghanen naar ons land wil komen. Holen en grot bewoners die als zij hier zijn huisvesting eisen hebben welke overeenkomen met een luxe villa en bedienend personeel. Daarom grenzen dicht en ondankbaar uitheems tuig het land uit!! 

    16-09-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGEL TALIBAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Breda krijgt een tuintegel taliban geleid door NSB'66 gouwleider Paul de Beer. Deze taliban wordt gevormd uit een pool nutteloze ambtenaren die in plaats van uit het raam kijken nu op een beeld-scherm kijken naar tuinen in de stad waar teveel tegels liggen. Deze brave burgers die hun tuintje onderhoudsvrij hebben bete-geld kunnen bezoek verwachten van vopo's die uit naam van De Beer vorderen dat zij hun tegels uit hun tuin verwijderen. Daarbij is befehl is befehl! De Beer heeft het waanidee om van Breda een stad in een tuin te maken. Luchtfietserij dat kenmerkend is voor de ideologie van NSB'66, wij bepalen wel wat goed is voor de bur-gers. Wanneer worden dit soort gestoorde bestuurders nu in een dwangbuis afgevoerd naar het gekkenhuis? TBS in een longstay afdeling ter bescherming van de bevolking. 

    Over de taliban gesproken er hebben zich ruim 13.00 Afghanen gemeld bij de autoriteiten die claimen voor ons land te hebben gewerkt en op de evacuatielijst willen. Ze zijn allemaal chauffeur, kok, tolk of gids geweest.  Een ieder die wel eens een eitje heeft gebakken voor ons leger meent recht te hebben op asiel in ons land. Dit is volstrekt ongeloofwaardig!  De heks Secreet Kaag is op haar bezem vertrokken richting Afghanistan om het mogelijk te maken om nog meer middeleeuwers naar ons land te halen welke bij aankomst aan het uitkeringsinfuus worden gelegd. 

    De grote steden en het deug dorp Ede willen onderzoeken hoe ze Mcdonalds, KFC, de Burger King en snackbars in de gemeente kunnen weren want die zijn slecht voor de volksge-zondheid. De vette hap is vogelvrij verklaard door de dienaren van de groenvoer maffia. Dit is weer een stukje ongewenst paternalisme en overheids dwang. Pizzeria's, shoarma- kabab- en donar zaken blijven uiteraard buitenschot want dan zouden ze allochtonen raken wat leidt tot stichmatiseren van deze groep. Dit is puur meten met twee maten! Dit zal ertoe leiden dat Boa's je BMI gaan controleren als je een vette hap wil gaan halen. De oer Hollandse bal ge-hakt, frietje met, kroket, frikandel en bitterbal wordt u ontzegt door de zogenaamde gezond-heids wappies. En daar zal het niet bij blijven want ook de vleesconsumptie dient fors te worden beperkt waar met name de dupe worden. De mensen thuis zullen te maken krijgen met de zogenaamde snitzel jagers van de overheid welke komen controleren  of u zich niet bezondigd aan het eten van een stukje vlees. Op barbecuen staat een lange gevangenisstraf en eeuwige verkettering!    

    04-09-2021 om 18:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE ASIEL INVASIE VAN ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week kwamen de deugproleten weer uit hun grach-tenpanden, grotten en holen om met kracht de jongelui uit Hars-kamp te verketteren die het hadden gewaagd te protesteren en in verzet te komen tegen de opvang van 800 Afghanen in hun dorp. In een dorp van ruim 3500 inwoners is 800 van die middeleeuwse barbaren een een overkill voor deze kleine gemeenschap. Als een dief in de nacht werden deze barbaren gedropt in Harskamp zon-der overleg met de inwoners die hierop zijn zachts gezegd niet blij mee waren en overdonderend werden door het besluit van de politieke elite vanuit hun blanke enclaves waar ze niet geconfronteerd worden met de nadelige gevolgen van de tsunami van mideleeuwse barbaren in ons land. Blanke enclaves zoals Wassenaar, Blaricum en Aarden-hout waar geen asielzoekers worden opgevangen. Dit geldt ook voor de blanke enclave Be-noordenhout in Den Haag wat door de plaatselijke politiek is uitgeroepen tot verboden gebied voor asielzoekers daar Rutte en trawanten daar wonen en waar Secreet Kaag onlangs ook een pandje van 1.4 miljoen euro heeft gekocht. Dit geldt ook voor de grachtengordel waar men geen paupers en ander schorre morrie wenst. Nee het klootjesvolk is weer de klos want zij worden opgezadeld met met de gevolgen van de deugverslaving van de elite welke zich verheven voelt boven het pleps. Terug naar de verketterde jongelui in Harskamp welke ge-waardeerd zouden moeten worden voor hun verzet tegen de komst van de Afghanen naar hun dorp en hiermee ook opkwamen voor de rest van het land die tegen de asiel invasie zijn. Deze jongeren zijn over het algemeen hardwerkende boerenjongens die hun toekomst in gevaar zien komen. Het krijgen van een huis wordt nog veel moeilijker doordat alles wat hier ongevraagd binnenkomt voorrang krijgt op een woning waardoor de wachtlijsten voor onze eigen bevolking toenemen en extreem lang worden. Daarnaast wordt ook hun bestaan in gevaar gebracht daar het kunnen boeren steeds moeilijker gemaakt wordt door de milieu-maffia welke de boeren vogelvrij heeft verklaard. De Afghaanse haatbaarden zullen zich nooit aanpassen aan onze normen en waarden daar zij gewend zijn te leven in de middeleeuwen waar tribale twisten aan de orde van de dag zijn en waaruit het recht uit de loop van een geweer komt. Hun actie was mede een aanklacht tegen de politieke elite welke in rap tempo ons land naar de donder jagen door omvolking middels massale import van uitheemse uitvreters die de pest en de cholera tegelijk zijn voor onze cultuur, normen en waarden. Daar-om verdienen deze jongeren in plaats van uitgemaakt te worden voor racisten en facisten een paar vaten bier te krijgen te consumeren op een plek die zij wensen voor hun inzet voor het eigen volk. Eigen volk eerst! Proost! 

    31-08-2021 om 23:18 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAATSOMROEP SPREEKBUIS KOPSCHOPPERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De staatsomroep biedt de Gooische kopschoppers een platvorm door Peter Plasman te laten pleiten voor zijn client. Deze weer-zinwekkende proleet mocht bij Op1 twijfel zaaien over de betrok-kenheid van zijn client bij de dood van Carlo Heuvelman. De staatsomroep geeft de lakeien van de Gooische kopschoppers een platvorm om van het dit tuig slachtoffers te maken. Plasman maak het bij Op1 nog net niet zo bont zijn client als een koor-knaap af te schilderen al kwam hij dicht in de buurt. Zo'n Gooische kakker zal wel een oud studievriendje bij staatsomroep gebeld hebben met de wens om zendtijd op kwelbuis om zo een positief beeld te schetsen van zijn lieve zoontje. En oude corpsballen laten elkaar niet vallen en zo wordt erop hoog niveau gewerkt naar een ligt taakstrafje of vrijspraak. Wat Plasman betreft bleef het niet bij een keer en zelfs de vader van zijn client kreeg de kans om huilie huilie te doen op de kwelbuis van de staatsomroep over dat zijn zoon zo'n lieve jongen is en hij het niet begreep. Bulshit! Dit alles stinkt naar pure klassenjustitie! Het geeft wel te denken dat de Staatsomroep steeds meer een omroep wordt welke ten dienste staat van de elite zoals deze kopschoppers en onlangs nog een lange propagandafilm over secreet Kaag uitzond vlak voor de verkiezingen. Een film waar Leni Riefenstahl jaloers op zou zijn. Het is de hoogste tijd dat het Commissariaat voor de media hier eens paal en perk aan steld.   

    29-08-2021 om 23:11 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALALSEMA WERFT NSB'ERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Amsterdam gaat in wijken waar er veel incidenten zijn waarbij er wapens gebruikt worden een proef doen met preventief fouilleren. Dit met grote tegenzin van het linkse schorre morrie dat aan de macht is in de Stopera. Dit zou leiden tot het stigmatiseren van etnische minderheden. Dat onder deze groep het wapengeweld gestaag toeneemt is een feit waardoor de politiekcorrecte raad van wordt weggekeken. Met name in 020 Gaza en de Bijlmer welke zijn verworden tot enclaves vol geweld loopt het wapenge-weld volledig uit de hand. Al jaren is er de roep om preventief fouilleren maar Groene Khmer maakt dit onmogelijk. Onder maat-schappelijke druk waaronder rechtse partijen in de raad gaat de Groene heks Halalsema schoor-voetend akkoord met een proef hiertoe. Een brein dat volledig verweekt en verrot is waar geen redding meer voor mogelijk is anders dan euthanasie. Deze heks bescherm-vrouwe van middeleeuwers in de  stad en land ontloopt hiermee een middeleeuwse straf der blankes voor heksen, de brandstapel! Een straf die zij verdient! Het is droevig dat er ruim voldoende NSB'ers zich hebben aangemeld voor deze controle. Blijkbaar niets geleerd van de geschiedenis als zij al ooit interesse voor hebben gehad. Dit is inherent aan het wokevirus wat is overkomen waaien uit Amerika. De politie beschouwen als de vijand wat heeft post-gevat in de schedels van de complotdenkers en de linkse kerk. Waanzinnigen die teveel media aandacht krijgen in de deugkranten en de staatsomroep. De politie tracht haar werk zo goed mogelijk te doen maar dagelijks wordt geconfronteerd met uitheems tuig dat wijken onveilig maakt en onze maatschappij ontwricht. Tuig uit enclaves waar het wettelijk gezag is overgenomen door de imams geleide shariapolitie en onze politie ongewenst is. Door dit belachelijke besluit van Halalsema wordt de politie gehinderd en geintimideerd. Dienders die hier in hun hemd worden gezet door Halalsema en haar linkse kliek en de politietop die horende doof en ziende blind zijn. Groepen onder leiding van Halalsema die eropuit zijn om deze proef te laten mislukken want het uitheemse gajes is heilig voor hen en mag geen strobreed in de weg worden gelegd. De politie moet als kop van jut dienen zodat men het wapengeweld van allochtonen geruisloos in de doofpot kan laten verdwijnen.   

    29-08-2021 om 21:48 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONHEILSPROFETEN VAN DE VN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze tandeloze organisatie overheerst door niet westerse landen die de woorden democratie en mensenrechten niet eens kunnen spellen hebben een klimaatrapport uitgebracht vol met kommer en kwel zoals het onheilsprofeten betaamd. Er dienen nu dras-tische maatregelen genomen te worden om de wereld te redden. Laten met name de de niet westerse landen eerst maar wat eens gaan doen hun enorme bevolkingsgroei waarvan ze het overschot zoveel mogelijk illegaal in Europa dumpen middels bootjes over de Middellandse zee. Dat beperkt de voedseltekorten en veel CO2 uitstoot. De dag dat dit rapport uitkwam kwamen hier de klimaat fundamentalisten uit hun stinkende holen om overal in praatprogramma's op de kwelbuis om hel en verdoemenis te preken. De burgers zullen volgens deze klimaat ratten een stap terug moeten doen ten bate van het vaderland. Het is het klootjesvolk dat een stap terug moet doen maar niet de elite en de walgelijke BN'ers die zich voordoen als deugvolk maar er vrolijk op los vliegen en ervoor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt en leven als God in Frankrijk en schijt hebben aan het milieu. Zij die het klootjesvolk een vliegvakantie naar de zon misgunnen maar zelf frequent naar bestemmingen binnen Europa en naar ande-re continenten vliegen. Dit zelfde geldt voor het EU tuig in Brussel dat in toenemende mate Europa rond vliegt in gecharterde jets of het een lieve lust is. Dit alles met de goedkeuring van Brusselmans en zijn hofnar Samsom. Als in ons land de maatregelen van de klimaat fundamentalisten worden uitgevoerd scheelt dit nog veel minder dan één promille in de op-warming van de aarde. Een verwaarloosbaar resultaat dat afgezet tegen de gigantische kos-ten van deze waanzin. Het deugvolk heeft steeds hetzelfde riedeltje dat we ons land leefbaar moeten houden voor de toekomstige generaties. Ze zijn doof en blind voor een ander groot gevaar dat de leefbaarheid van ons land maar ook Europa in gevaar brengt voor onze wes-terse bevolking. Dat is namelijk de toenemende groei van de islam en de ongebreidelde instroom van uitvreters uit de derde wereld die eropuit zijn ons te onderwerpen aan hun barbaarse ideologie. Onze kinderen en kleinkinderen zullen lijden onder het juk van de sha-ria. Dat is het grootste gevaar voor ons land! Het stoppen van de islamisering en het deis-lamiseren is noodzakelijk voor ons ons land om onze vrijheden te behouden. De grenzen slui-ten voor uitheemse uitvreters en illegalen ons land uitzetten als onderdeel van de deislami-sering. Afghanistan is het voorland van ons Avondland!   

    15-08-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIJKE PROFITEURS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tentijde van een enorme woningnood in ons land worden alom geconfronteerd met smerige profiteurs die hier misbruik van ma-ken en hun zakken vullen. De bekendste van deze profiteurs is wel prins bril Bernard junior. Zij kopen woningen op om deze voor veel geld te verhuren waardoor met name starters de kans wordt ontnomen een huis te kunnen kopen en er minder sociale huurwo-ningen beschikbaar komen. Een walgelijke mentaliteit die doet denken aan de hongerwinter waar boeren profiteerden van de hongersnood. Wonen is een mensenrecht en dat wordt door hen ondermijnt mogelijke gemaakt door de overheid. Gemeentes sluiten hier hun ogen voor. Men hoort, ziet en zwijgt. Hier ligt een taak voor de landelijke overheid om bij wet een einde aan deze maffiapraktijken te maken. Een huis kopen mag als je er zelf in gaat wonen. Uitgezonderd woningbouwcorporaties die volkshuisvesting dienen en niet de zakkenvullers die er slechts opuit zijn grote winsten te maken. Dit handelen van deze profiteurs is crimineel en hieraan dient door middel van wetgeving een einde aan gemaakt te worden. Dit is belangrijker en ook urgenter dan de klimaatkolder van groene onheilsprofeten die van ons land een groot windmolenpark willen maken en vruchtbare land-bouwgrond om willen vormen tot akkers vol zonnepanelen. Belachelijk omdat drie kerncen-trales is onze energiebehoefte kunnen voorzien. Het zijn ook dezelfde onheilsprofeten welke ons van het gas willen halen. Zij kunnen wat mij betreft zelf aan het gas wat ook een vermin-dering van de CO2 uitstoot betekend!

    15-08-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.APELDOORN IS DE SCHAAMTE VER VOORBIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondanks werd bekend middels De Stentor, de krant de Veluwe, dat de gemeente Apeldoorn blanke Nederlanders die wanhopig op zoek zijn naar een betaalbare (sociale) huurwoning gaat discrimi-neren. Discrimineren ten gunste van allochtone uitvreters die met voorrang een huis eisen gesteund door alles wat links is en de asielmaffia. Apeldoorn neemt deel aan een project van de rover-heid om grote uitvreters gezinnen (8a10 personen) met name Syriers te huisvesten. Een project dat slechts voor een deel door de overheid betaald wordt. De gemeente gaat de huizen verbouwen om meer ruimte te creeren. De benodigde huizen worden ter beschikking gesteld door de woningcorporaties. Woningen die normaal worden verhuurd in de vrije sector waarvan nu de huur wordt verlaagd tot de sociale huurgrens zodat de bewoners de maximale huurtoeslag kunnen ontvangen. Ook komt er een een inburgeringsproject met regisseurs en hulp van de soepsidie vreters van Vluchtelingenwerk betaald door de gemeente. Kosten per gezin 3000 euro. Tel uit je winst! Voor ons eigen volk kan helmaal niets maar voor deze parasieten kan alles. Uiteraard zullen deze woningen gemeubileerd worden opgeleverd waarbij uiteraard de Miele's niet zullen ontbreken. Wat de gevolgen zijn voor de buurt waar dit schorre morrie komt te wonen laat zich raden. Het regenten tuig zal dit worst wezen want zij zullen hier in hun blanke enclaves geen last van ondervinden. Dit besluit geeft veel onrust onder de burgers en op sociale media. Dit is een ontoelaatbare schoffering en discriminatie van onze blanke autochtone Nederlanders. Zo in je eigen land te worden achtergesteld voor een stelletje uitvreters uit Ver-weggistan. Schande! Driewerf schande! De verantwoordelijke regenten zullen hierop afge-rekend dienen te worden. Vanaf heden dienen de belangen van het eigen volk leidend te zijn! EIGEN VOLK EERST!  

    08-08-2021 om 18:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOPSCHOPPENDE GOOISCHE KAKKERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een stelletje jonge Gooische kakkers heeft zich ernstig misdragen op Mallorca. Een orgie van geweld had een dode en een paar gewonden tot gevolg. De kakkers werden een kroeg uit gegooid en dit feit wilden zij wel even wreken op toevallige voorbijgangers door hen ernstig te mishandelen. Ja hoever kan je van het padje af zijn. Al meteen de volgende dag zijn ze terug gevlogen naar ons land zodat ze zich veilig kunnen wanen voor de Spaanse justitie in hun villa's achter de brandkasten van hun ouders. Een paljas van justitie kwam zich bij de staatsomroep beklagen over dat de verdachte kopschoppers met naam en toenaam op Geen Stijl en sociale media werden bekend gemaakt. Dit doordat justitie treuzelde met het oppak-ken van de verdachten wier identiteit bekend was. Dit tot grote verontwaardiging van de burgers met gezond verstand. Ruim twee weken na deze misdaad werd er pas een kopschop-per opgepakt en nog een paar dagen later de tweede. Hierdoor kregen de advocaten de tijd om de verklaringen van het tuig op elkaar af te stemmen en justitie te bewerken om het eventuele proces in ons land te doen plaatsvinden. Dit alles stinkt naar klassenjustitie alwaar de rijkelui zoontjes worden beschermd. De vader van de eerste gearresteerde kopschopper kreeg van de staatsomroep tijd om huilie huilie te doen en te jammeren dat zijn zoon zo'n lieve jongen is en hij het niet begreep. Ondertussen heeft hij zijn stuk addergebroed wel de dure advocaat Peter Plasman bezorgd ter verdediging om hem vrij te pleiten. Die kwam al meteen met hetzelfde riedeltje dat de schuld van zijn client moeilijk te bewijzen is. Om te kotsen deze advocatuur! Daar bovenop beweert de deugelite bij de staatsomroep dat er al een trial burgers media plaatsvindt waardoor er strafvermindering moet komen bij een ver-oordeling. Walgelijk! Sites zoals Geen Stijl zorgen ervoor dat mistanden door de elite onder de aandacht blijven en niet geruisloos in de doofpot verdwijnen. Naming and shaming zorgt ervoor dat hun misdrijven aan hun blijven kleven in hun verdere duistere carieres. Dit ondanks de invloed van hun rijke kakker pappa's. Een van die oude kakkers sommeerde Geen Stijl op hooghartige toon de naam van zijn zoon van de site te halen. Och stakker Geen Stijl kennen-de verdomde zij dat onder hoongelach. En terecht! Een mooi voorbeeld van naming and shaming is een piloot van Transavia die met zijn vader een straatrace reed waarbij een jonge vrouw om het leven kwam. De rechter gaf deze rat zoals gewoonlijk een flut strafje maar door alle publiciteit vloog hij bij Transavia de laan uit met als reden wie zo onverantwoord aan het wegverkeer deelneemt vertrouwen we geen vliegtuig, een crew en passagiers toe. Boontje kwam om zijn loontje.   

    08-08-2021 om 16:30 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOCROGEWELD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het mocrogeweld loopt werkelijk de spuigaten uit en hieraan dient paal en perk aan gesteld te worden. Amsterdam begint steeds meer te lijken op het Chicago ten tijde van Al Capone die de stad over wou nemen. In Amsterdam is het Riduan Tagi de capo van de mocromaffia die dood en verderf laat zaaien in de stad. De terreur neemt een dergelijke vorm aan dat er niet langer gewacht kan worden met het nemen van drastische maatregelen. Recente voorbeelden zijn de moorden op de broer van een kroongetuige, zijn advocaat en zijn vertrouwenspersoon Peter R de Vries uitge-voerd door tuig met een laag IQ uit de misdaad enclaves de Bijlmer en 020 Gaza. Daders met een laag IQ gekoppeld aan hun zwakke begaafdheid veroorzaakt door eeuwenlange inteelt en het het op zoek zijn naar snel geld. Enclaves die ware broeinesten zijn van criminaliteit. En dat brengt mij met het hieraan gekoppelde gedrag van de advocatuur. Advocaten die steeds vaker lakeien van de criminelen zijn die alle middelen aangrijpen om maar te voorkomen dat ze voor lange tijd belanden waar ze thuis horen, de bajes!  Zouden ze nog wel eens in de spiegel durven kijken? Inez Weski is zo'n advocaat welke niet hoeft te vrezen geconfronteerd te worden met haar uiterlijk want er is geen enkele spiegel die heel blíjft als zij er met haar grafkop voor gaat staan. Weski de lakei van Ridouan Tagi schoot meteen al in de kramp toen Tagi met deze drie moorden in verband werd gebracht. Zij ontkende dit ten stelligste tegen beter weten in. Als iets eruitziet als eend, zwemt als een eend, waggeld als een eend, en kwaakt als een eend dan is het ook en eend!  Het meest weerzinwekkende duo advocaten zijn wel broer en zus Roethof die er hun corebuiseniss van gemaakt hebben om zwarte crimi-nelen te verdedigen waaronder de twee moordenaars van advocaat Derk Wiersum. Dit alles onder het motto soort verdedigd soort. Deze zwarte proleten in toga hebben hebben niet al-leen het OM geschoffeerd maar ook de nabestaanden van Wiersum met hun laaghartige en minderwaardige insinuaties. Trouwens de fiscus zou eens moeten onderzoeken hoe deze advocaten worden betaald daar criminelen geen normaal inkomen hebben en toch dure advocaten inhuren. Het kan niet anders dat ze betaald worden met contant geld afkomstig van misdaad. Door deze geldstroom te stoppen ben je ook af van dat soort advocaten die de rechtsgang frustreren om zo zware criminelen uit de bajes te houden en hun de mogelijkheid te geven hun criminele activiteiten voort te zetten. En dan de reactie van burgemeester Halalsema op het mocrogeweld en met name de moord op Peter  R de Vries. Zij  stond weer krokodillentranen te huilen wat een deja vu was met de reactie van een voorganger na de moord op Theo van Gogh door een moslim barbaar. U kent hem wel de super theeslupper Job Cohen die ging na deze moord theedrinken in de moskee. Halalsema pleit samen met de deugbrigades voor het meer investeren in 020 Gaza en in de Bijlmer wonende jongeren. Dit staat gelijk aan het gooien van paarlen voor de zwijnen. Met name het Marokkaanse tuig is volkomen verziekt en is te dom, te lui en te laf om voor de duvel te dansen. Makkelijk snel erg veel geld verdienen middels straatroof, plofkraken, roofovervallen, inbraken en zelfs liquida-ties. Amsterdam kent zelf een top 600 van dit soort draaideurcriminelen welke geen stro-breed in de weg worden gelegd door haar en haar linkse adjudanten in haar driehoek welke moeten zorgen voor de veiligheid in de stad. Dit is de vloek van het ultra linkse stadsbestuur! Veel bekakte  woorden maar geen daden! 

    01-08-2021 om 14:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINDER MINDER CORRUPTE NSB'66 RECHTERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat reeds in kannen en kruiken was is onlangs bevestigd door de de Hoge Raad. Geert Wilders blijft veroordeeld voor zijn uitspraak minder minder Marokkanen. Dat is niet verwonderlijk daar de Hoge Raad slaafse lakeien van de politieke elite. De Hoge Raad is de top van de rechterlijke macht met een hoog NSB'66 gehalte. Deze ratten in toga zijn voor het leven benoemd door de politiek en als er leden in opspraak komen worden ze beoordeeld door door leden vanuit hun midden. Slagers die hun eigen vlees keuren en hiermee wegkomen met steun van de politieke elite. Met deze uitspraak hebben ze bevestigd wat boeren, burgers en buitenlui allang wisten dat de rechterlijke macht intens corrupt is en verre van onafhankelijk. Ze hebben ons land overladen met de grove schande van een politiek proces waarbij men de oppositie leider heeft gepoogd kalt te stellen zoals te doen gebruikelijk in een bananen-republiek. Een extreem voorbeeld was de moord op Pim Fortuyn die bezig was de premier van ons land te worden en een groot gevaar vormde voor het heersende establishment en van het toneel moest verdwijnen.  Voor de moord op Fortuyn werd de milieu terrorist Volkert van der Graaf bereid gevonden welke na zijn daad en veroordeling werd gepamperd door justitie en op kosten van de gemeenschap weer een luizenleventje heeft. Dit alles werd nog eens bevestigd door de afslachting van Theo van Gogh door een moslim barbaar wat voorkomen had kunnen als de politie en de veiligheidsdienst hun werk goed hadden gedaan. Van Gogh een verbaal criticaster van de door ons opgedrongen multiculturele samenleving waarin de achterlijke en barbaarse islam ideologie een groot gevaar vormt voor onze westerse samenleving. Barbarij vastgelegd in het sharia het handboek voor het tot slaaf maken van niet mos-lims. Wie op democratische wijze tegenstand biedt aan de heersende politieke kaste wordt kalt gesteld. Links opruiend en gewelddadig activisme wordt niet vervolgd zoals door Akwasi op De Dam, Antifa, KOZP en BLM worden door de ratten in toga niet vervolgd maar Geert Wil-ders en Jenny Douwes en haar Blokkeer Friezen wel tot aan de corrupte Hoge Raad. Het wordt de hoogste tijd dat het justiele apparaat wordt uitgerookt en gezuiverd van dienaren van het establishment. Zo kan worden voorkomen dat ons land een een derde wereld land wordt waarbij het klootjesvolk wordt gedegradeerd tot de bedelstaf en gemaakt tot paupers veroordeeld tot een aalmoes en het eten van genadebrood. Teruggang naar de tijd van de veenkolonien, de natte droom van het kapitaal, dient door keihard verzet in de kiem te worden gesmoord. Gelukkig zal Geert Wilders niet zwijgen en de onvrede van de kleine man laten horen daar waar het de regenten het minste bevalt in het gremium waar ze zich veilig voelen het Zottenkot in Den Hagistan. 

    18-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOKE IS EEN EUFEMISME VOOR INTOLERANTIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast het coronavirus wordt Europa overspoeld door het wokevi-rus wat is overkomen waaien vanuit Amerika. Het coronavirus uit China dat het lichaam sloopt en het Amerikaanse wokevirus de geest. Het wokevirus is gebaseerd op rassenleer wat wordt ge-bracht als diversiteit met als resultaat intolerantie. Blanken zijn volgens deze proleten schuldig aan alles van wat er fout gaat op deze wereld en moeten we het gekleurde schorre morrie hiervoor ruimhartig compenseren. Ja aan me hoela! Een schop onder hun luie reet kunnen ze krijgen. Het wokegif sijpelt top down naar beneden in het onderwijs. De universiteiten zijn broeines-ten van het wokevirus geworden dit door toedoen van de gore schedelmeters die daar aan de macht zijn. Nu de universiteiten volledig in de greep zijn van de ongewenste rassenleer zijn vervolgens het hoger, middelbaar en het lager onderwijs aan de beurt. Deze indoctrinatie van scholieren dient te stoppen en dienen de scholen gezuiverd te worden van docenten die de rassenleer en intolerantie prediken. In Amerika beginnen dappere ouders zich op de scholen van hun kinderen te verzetten tegen woke terreur die zich als de pest verspreid. Rassenleer leidt tot apartheid iets waar de huidige predikers tegen protesteerden toen dit in Zuid-Afrika gewoon was. Helaas kan de rassenleer en bijkomende intolerantie nog op veel linkse steun rekenen in het Zottenkot. Dus maak een einde aan het prediken van de rassenleer!! 

    18-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER BOEREN GEEN VRETEN!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit dient ons volk duidelijk gemaakt worden als de milieumaffia zijn zin krijgt. Het linkse milieu tuig streeft ernaar om duizenden boeren het boeren onmogelijk te maken. Boeren die voor ons vre-ten zorgen! Na de voedseltekorten voor en tijdens de oorlog werd er besloten dat in ons land voedseltekorten  definitief tot het ver-leden moesten behoren. De geschiedenis leert ons dat het aard-appeloproer waar met name de sociaal zwakste de dupe van waren leidde tot opstand waar Jordaanse vrouwen de pakhuizen plunderen om hun gezinnen eten te kunnen geven. Gezinnen die al jaren veroordeeld waren tot gaarkeukens welke goed genoeg werden bevonden voor het gepeupel. Gevolg hiervan een massale opstand die werd bloedig neergeslagen door dienaren van de elite welke hetzelf aan niets ontbrak. Dit scenario drijgt nu weer als de milieumaffia zijn zin krijgt. De milieumaffia zet nu massaal in op duizenden boerenbedrijven te laten verdwijnen uit Drenthe, Overijssel, Gelderland en Brabant. Wat dit voor de de boerengezinnen en onze voedselverziening betekend zal hen worst wezen. Als hun dwaze ideologie maar verwezenlijkt wordt ten koste van onze bevolking. De milieumaffia die er ook voor pleit om in ons land nog  versneld een kolencentrale te sluiten ter redding van het klimaat terwijl erin Azie de komenden ruim 700 bijkomen. Hoe ver kun je van het padje zijn? Den Haag werkt bovendien met een dubbele agenda dat de ware reden behelst om de boeren te laten verdwijnen. De ware reden is dat men de grond in handen wil krijgen om met projectontwikkelaars massaal woningen te kunnen bouwen zodat met uitheemse uitvreters kan huisvesten. Als u dacht dat dit voor het eigen volk is komt u volkomen bedrogen uit. Dit alles wordt overgoten met een milieusausje waardoor men de milieumaffia voor hun karretje kan spannen. Als het de regenten werkelijk om een reductie van de CO2 uitstoot te doen is stop dan de overbevolking van ons land door de grenzen van ons land te sluiten voor uitheemse uitvreters en schop de uitheemse paupers die hier illegaal zijn het land uit. Begin maar eens met een streefgetal van 1miljoen uitheems schorre morrie te verwijderen nadat we de grenzen van ons land hebben gesloten. Dat levert de schatkist vele miljarden op. We krijgen dan weer veel meer lucht en ruimte. De boeren hebben zich weer luidt en duidelijk laten horen in Den Haag en andere steden waar ze massaal present waren met hun trackers om de volksverlakkers en de milieumaffia duidelijk te maken dat er met hen niet te spotten valt en dat zij zullen vechten voor hun bedrijven en gezinnen. En gij die de de boerenstand wil knechten zal oorlog en honger ervaren. De boer is en blijft troef!    

    09-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorige week was het nieuws uit het Zottenkot de geveinsde veront-waardiging van een groot deel van de Kamer toen Guidi Markuszower (PVV) de deksel van de beerput lichte door de kat de bel aan te binden betreffende Secreet Kaag en Ferd Grapperhaus. De Kamer die een ware slangenkuil is viel over de bejegening van beide volksverlakkers middels zijn taalgebruik. Taalgebruik die men zelf wenst te gebruiken in de achterkamertjes. Voor de buhne dient er politiek correcte taalgebruik te worden gebezigd waar gelukkig partijen als de PVV zich niet aan hou-den. Thema was het terughalen van een kalifaat hoer en haar addergebroed door deze beide volksverlakkers. Grapperhaus wou zo als het een goede paap betaamd de biecht afnemen en haar genade en absolutie. Kaag wil haar laten berechten door D'66 rechters welke haar een flut strafje zullen opleggen waarna zij weer vrij kan leven in het land Van Miele's en uitkerin-gen. Markuszower legde in rake bewoordingen de betrokkenheid van Kaag en  Grapperhaus bloot. Hij betichte Kaag van het feit dat zij zich laat omringen door terroristen wat leidde tot consternatie in de Kamer. Feit is wel dat zij getrouwd is met een terrorist en sponsort Pales-tijns terrorisme wat de dood van een Joods meisje tot gevolg had. Velen spoedde zich naar de interruptie microfoon om hun gespeelde verontwaardiging te uiten. Het bonst maakte Groene Khmer lid Corrinne Ellemeet het die plaatsvervangend voorzitter Martin Bosma onder druk zette om zijn partijgenoot zijn woorden terug te laten nemen. Deze weigerde dit terecht en deze groene teef verliet uit protest de Kamer. Op de haatsite Joop van de VARA werd Ellemeet de hemel ingeprezen. Bosma werd verweten door een linkse vuilspuiter zich te gedragen als Hermann Goring als voorzitter van de Rijksdag in 1933 waar hij partijgenoten toestond hun giftige pijlen te richten op hun tegenstanders. Je moet maar durven! Wie is eigenlijk Corrinne Ellemeet? Zij is van adel en draagt de titel van jonkvrouw ook weer zo'n edele die neerkijkt op het gepeupel wat zich dient te onderwerpen aan de adel. Het is deze jonkvrouw die zich wil bedienen van de nazi ideologie betreft burgers die geen waarde meer hebben voor de maatschappij. Zij is van mening dat moet worden getoetst of ouderen boven de 70 nog recht hebben op dure medische zorg. Puur nazisme! Dit alles om de stijging van de zorgkosten terug te dringen. Dit is een drogreden daar deze kosten de pan uit rijzen door de tsunami van gelukzoekers naar ons land die gratis zorg krijgen zoals ze alles gratis krijgen! Een tsunami waar haar groene bende mede verantwoordelijk voor is. Wederom was schijn-heiligheid en achterbaksheid troef in het Zottenkot! En nu gaan de volksverlakkers voor een lange tijd op reces op onze kosten.     

    07-07-2021 om 21:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALALSEMA VREEST RECHTS TERRORISME
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De groene heks Femke Halalsema vreest het rechts terrorisme en schiet meteen weer in een kramp. De burgemeester welke hoeder is van het linkse tuig dat van Amsterdam een shithole maakt. De-ze bitch is een flagrante schending van het burgemeestersambt. Zij roept de veiligheidsdiensten op om meer aandacht te besteden aan rechts terrorisme met name in haar stad welke is getrans-formeerd tot een links terroristen paradijs. Een stad waar linkse terroristen geen strobreed in de weg wordt gelegd door haar en haar adjudant Rutger Groot Hamassink en zijn knokploeg de Antifa terroristen. De stad die naast Antifa, de activisten van BLM en KOZP faciliteert. De stad waar terreur vlaggen van IS en Hamas mogen worden meegedragen in orgieen van antisemitisme en Jodenhaat. Een stad waar de burgemeester tollereerd dat anti Joodse leuzen worden uitgebraakt door mos-lim gajes wat door haar wordt afgedaan als steun aan de Palestijnen. Een illegale Palestijn die tot twee inbrak in een Joods restaurant en vernielingen aanrichte werd na te zijn opge-pakt binnen korte tijd weer op vrije voeten gesteld zonder dat hij het land werd uitgeschopt. Waarom zou Halalsema de Joden in haar stad beschermen want dit is toch maar een kleine groep. Het merendeel is met behulp van de ambtenarij opgepakt en op transport gesteld naar de vernietigingskampen waar ze werden uitgeroeid. Het gevaar van rechts terrorisme wordt schromelijk overdreven door deze groene feeks. Van de 90 potentiele terroristen die in de gaten worden gehouden zijn er slechts 2 van rechtse origine. De overige 88 komen uit linkse islamitische hoek. Daar zouden haar prioriteiten moeten liggen maar het linkse activistische tuig wordt door haar de hand boven het hoofd gehouden en gekoesterd. Deze groene teef dient per direct uit haar functie te worden ontheven zodat er kan worden begonnen met het weer leefbaar maken van de stad.   

    26-06-2021 om 22:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAKELENDE NATTE KIP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De eens zo fier kraaiende rode haan van de VARA is veranderd in een politiek correcte kakelende natte kip. Het transgender virus heeft ook hier toegeslagen daar de haan zich niet meer thuis voel-de in zijn lijf en zich liet veranderen in een kip. Het wokevirus is leidend in de boodschap die men via de media over het volk uit wil storten. Ontwaakt niet wokenen der aarde en omarm de bood-schap van de diversiteits gebracht door zwarte proleten geholpen door hun blanke volgelingen. Bekeerd u, bekeerd u! Straf uzelf gij blanke mensch voor u foute slavernijverleden. Bekeerd u tot de diversiteits religie. De talkshowtafels worden steevast door linkse wappies die door de pratende poppen die de presentatie verzor-gen kritiekloos bevestigd in hun mening met inachtneming van de hun opgelegde politieke correctheid. Een duivels voortvloeisel hiervan is het van de kwelbuis halen van het program-ma de Vooravond en het kalt stellen van de presentatoren hiervan. Fidan Ekiz en Renze Kla-mer kregen bij donderslag bij heldere hemel te horen dat ze kunnen vertrekken. Vooral voor Fidan, een geemancipeerde volledig geintegreerde vrouw met Turkse roots, is de klap groot. Fidan een vrouw met een eigen mening die zij niet onder stoelen of banken steekt wat haar bazen ra-zend maakte. Een mening die wel verfrissend overkwam ten opzichte van het politiek correcte gewauwel van de rest. De samenwerking met de omroep Zwart van choco-prins Akwasi betekende al het begin van het einde voor haar. Deze afstammeling van de Ashanti stam die zichzelf ook aan de slavenhandel verrijkte pruimde Ekiz niet. Toen Ekiz dit jaar ook nog de Pim Fortuyn prijs won was de maat vol bij de proleten omroep. De naam Fortuyn is namelijk vloeken in de linkse kerk daar zij middels hun voormalig frontman Marcel van Dam de katalysator waren van de haat tegen Pim Fortuyn wat resulteerde in de moord op de "goddelijke kale" door een linkse geestverwant van de VARA. Daarom geen cent belasting-geld meer naar deze spreekbuis van de linkse wokekerk.      

    24-06-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COA WAANZINNIGE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De directeur van het COA Milo Schoenmaker wil statushouders onderbrengen bij bijstandsontvangers om zo wat aan het woning- tekort mede veroorzaakt door zijn partij de VVD en de ongeremde toestroom van uitvreters uit de derde wereld. Daarbij is verbonden aan zijn voorstel dat als het woningtekort onder statushouders te groot wordt de bijstandsgerechtigden plaats moeten maken voor de uitvreters en maar onder een brug moeten gaan slapen. Zo gek is het al  geworden in ons land dat ons eigen volk zijn woonruimte op moeten geven om het uitheemse schorre morrie te huisvesten. Zo'n figuur behoort toch aan de hoogste boom te worden opgeknoopt. Smerige proleten als Schoenmaker nemen zelf geen statushouders op in hun penthousen en villa's. De overlast van het  migrantentuig wordt afgewenteld op het klootjesvolk in de in de achterstandswijken welke mogen opdraaien voor de deugdzaamheids moraal van de elite. Dit alles is het kader van het het weg met ons stre-ven van het van het deugvolk. De achterstandswijken vroeger beter bekend als volkswijken worden als het afvoerputje gebruikt voor maatschappelijke problemen die de elite niet in hun omgeving wensen. Problemen zoals de vestiging van een AZC, opvang van illegalen, verslaaf-den en verwarden etcetera. Daarnaast hebben we nog te maken met een grote groep publi-citeitsgeile misselijkmakende BN'ers zoals Tinkelbel en Claudia de Breij die roeptoeteren om opvang van uitvreters maar zelf nog nooit maar een dobberneger of een apotheker uit Aleppo onderdak hebben geboden. Iets wat ze wel verwachten van het klootjesvolk dat hen mag ver-eren en aanbidden maar hen wel de maat neemt als zij zich tegen een tsunami van uitvreters verzetten. Weerzinwekkende proleten die ervoor zorgen dat hun blanke enclaves in het Gooi, Noord- en Zuid Holland vrijblijven van uitheemse paupers. Schorre morrie dat overal waar ze neerstrijken in de achterstandswijken van ons land de leefbaarheid door hun middeleeuws gedrag en het weigeren te integreren verzieken! Daarom dient de elite gedwongen te worden om nog langer de achterstandswijken als een open riool voor hun misplaatste deugzaamheid te gebruiken. 

    19-06-2021 om 19:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Zottenkot is een passende benaming voor het parlement op het Bin-nenhof. De nieuwe partij Volt wenst de EU vlag in de plenaire verga-derzaal van de Kamer naast de Nederlandse vlag.  Volt is een partij van landverraders die de soevereiniteit van volk en vaderland wil overdragen aan de ongekozen leiders van de EU welke allen dienaren zijn van de multinationals en het globale kapitalisme. Het globale kapitalisme welke zich heeft verenigd in de Bilderbergconferentie waarin de elite der aarde bepalen wat goed voor hen is en het lot van de wereldbevolking zal hen worst wezen. Thierry Baudet is van plan zijn eigen boriale kalifaat te stichten onder het oog van de uil van Minerva. Een besloten gemeenschap met eigen scholen, een eigen datingapp en zelfs een eigen cryptomunt onder leiding van kalief Baudet. Hij is blijkbaar volledig van het padje wat een opname in een psychiatrische inrichting wenselijk maakt. De gedachte alleen al aan een Baudet kalifaat is weerzinwekkend! Oud PVV EP lid Lucas Hartong heeft aangifte gedaan tegen Secreet Kaag wegens financiering van terrorisme. Diezelfde Kaag heeft misbruik gemaakt van haar positie als als waarnemend minister van Buitenlandse Zaken door een kalifaat hoer en haar addergebroed terug te halen vanuit Syrië met een zwak excuus om haar hier te kunnen berechten wat veiliger voor ons land is dan ze daar in gevangenschap te laten bij de Koerden. Als ze niet teruggehaald zouden worden vervalt de rechtzaak tegen haar alsof dit nu een ramp is. Hier krijgt ze toch een flut strafje van een NSB'66 rechter waarna het goed toeven is in ons land van Miele's en uitkeringen. Een leven als een luis op een zeer hoofd en helemaal onder haar kopvodden. Ook haar adder-gebroed is puur gif waar geen kruit tegen gewassen is. Gelijk de Hitlerjugend! Nu er een schaap over de dam is zullen er nog veel meer kalifaat hoeren en hun addergebroed terug-gehaald worden naar ons land. Het importeren van moslim haat tegen onze westerse samen-leving is gelijk aan het importeren van de pest en de cholera! Dit alles is onbegrijpelijk daar ze beter in Syrie voor een tribunaal berecht kunnen worden en hun straffen laten voltrekken door Koerden en Jezidi's die het meest hebben geleden onder de terreur van IS. Grote kans dat ze veroordeeld worden tot de doodstraf een passende straf voor hun misdaden tegen tegen de menselijkheid. De Koerden en de Jezidi's moeten we hiervoor financieel steunen in hun haat tegen tegen de slagers van IS. Een premie voor elke executie! Oog om oog tand om tand! Ook sponsort het Secreet Kaag het UNWRA met 20 miljoen te besteden aan lesmateriaal voor Palestijnse haatlarven waaronder schoolboeken die bol staan van Jodenhaat, verheerlijking van terrorisme tegen Israel en het vereren van het martelaarschap. 

    13-06-2021 om 17:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALLOCHTONENDAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In ons eens zo'n mooi Mokum is het helaas zover dat de alloch- tonen er de meerderheid vormen met alle negatieve gevolgen van dien.  Hieronder ruim 30.000 illegalen die nu ongedocumenteerde worden genoemd onder het, smerige Groene Khmer bewind van Rutger Groot Hamassink en zijn smerige groene bende. Groot Ha-massink, de Raspoetin van der lage landen, wenst geld en midde-len vanuit Den Haag zodat deze illegalen hier kunnen blijven in plaats uit de stad te worden verwijderd. Uitheemse kansparels bevoordelen is de roeping van Raspoetin. Ook heeft de stad een apparte definitie van etnisch profileren. Steekpartijen zijn schering en inslag met name door blagen die nog niet eens droog achter hun oren zijn. Volwassenen die  worden aangehouden wegens een steekpartij worden bij voorbaat als verward bestempeld door de junta van de stad. Met name onder de kansparels is dragen van messen de normaalste zaak van de wereld geïnspireerd door drill-rap waar dit tuig door gehersenspoeld wordt. Als je weet dat het uitheemse tuig veelal met steekwapens over straat gaat mag je toch verwachten dat deze groep preventief gefouilleerd zal worden. Maar nee hoor, burgemeester Femke Halalsema weigert dit omdat dit neerkomt op etnisch profileren. Halalsema en haar Groene Khmer geeft een nieuwe definitie aan etnisch profileren zoals in Amsterdam-Noord bij een beruchte Turkse bruiloft. Het moslim tuig had zijn proleten bakken an mas op de stoepen geparkeerd zonder dat de politie hier-tegen optrad. Een blanke autochtone burger die zijn auto even op de stoep zette om uit te laden was de Sjaak en kreeg een prent. Dat is nu de huidige definitie van etnisch profileren, blanke autochtone worden beboet en bij het allochtone schorem kijkt men weg. Zo is het dus, blanke geboren en getogen Mokummers zijn tweederangs burgers in hun eigen stad. Hier dient middels een machtswisseling een einde gemaakt te worden. De Groene Khmer en de rest van van het smerige linkse zooitje dient de stad uitgeschopt te worden onder woede van de burgers en beklijft met pek en veren!


    12-06-2021 om 20:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIVISTISCHE RECHTERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Van de week weer een staaltje gezien van activisme binnen de rechterlijke macht. Dat dit tuig al volledig geinfeltreerd is door NSB'66 en andere linkse vazallen is reeds lang bekend. Hadden we reeds eerder de Urgenda zaak waar de ratten in toga op de stoel van de politiek gingen zitten en nu nog weer een stap verder daar ze het bedrijf Shell de wet voor schrijven ondanks dat deze geen wettelijke verplichting heeft overtreden. De ratten in toga eigenen zich steeds meer bevoegdheden toe om de milieumaffia te pleasen. Dit is werkelijk bezopen dat organisaties zoals Milieudefensie (Volkert van der Graaf) en Urgenda nagenoeg volledig gefinancierd door de overheid middels subsidies. Naast dit tuig wordt ook de piraten bende Greenpeace door de overheid middels subsidies in leven gehouden. Greenpeace dat onlangs heeft ingebroken bij VW in Duitsland waar contactsleutels van honderden auto's werden gestolen omdat deze smerige bende het niet eens wat dat dit auto's met een verbrandingsmotor waren. Pure milieu terreur! De staat financiert zijn eigen tegenstand door linkse activisten middels subsidies. Dit alles buiten het parlement om. Daarnaast heeft de milieumaffia van de overheid toestemming gekregen om namens het gehele volk op te treden in plaats van eigen achterban en leden iets wat volkomen belachelijk is. Daarnaast worden er eisen gedeponeerd van een kleine groep activisten die die het gehele volk naar hun pijpen willen laten dansen. Bendes zoals Urgenda, COC en Milieudefensie worden voor het over-grote deel gefinancierd door de overheid. Organisaties zoals de Postcodeloterij financieren deze bendes mede onder het mom van het steunen van goede doelen. De staat financiert zijn eigen werk-loosheid daar ze toestaan dat bedrijven worden aangepakt door activistische rechters. Grote bedrijven en ook werkgevers worden op deze manier uit ons verdreven door activistisch tuig in toga met een witte bef. De overeenkomst tussen rechters en de milieu-maffia is dat de ratten in toga een levenslange baangarantie hebben en milieumaffia een immer durend subsidieinfuus. Een bedrijf als Shell wordt wordt door de regering en de milieumaffia wel haast gedwongen ons land te verlaten wat een verlies aan duizenden banen voor hoogopgeleide tot gevolg heeft. 

    30-05-2021 om 16:18 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEELD OP ZWART
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens het zappen op de kwelbuis stuitte ik op een programma van de VPRO waar de draaideurcrimineel George Floyd werd ver-heerlijkt. Floyd is tijdens zijn gewelddadige criminele leven acht maal veroordeeld en heeft vier jaar in de bajes gezeten alvorens zijn kaarsje werd uitgeblazen door een blanke agent een jaar gele-den. De gebruikelijke zwarte kliek onder leiding van Nadia Mous-said welke aan tafel zat met Silly Sylvana Simons, Clarice Garga-mel, slavenprins Akwasi muziekaal omlijst door Glennis (Krijs) Grace. De slachtofferrol van zwarten werd weer eens gecultiveerd al zwelgend in hun eigen leed. Het adagium was weer eens zwarten zijn slachtoffers van de witte man. Wat niet aan de orde kwam was dat Floyd een draaideurcrimineel was door wiens dood zijn familie  miljonair werd daar ze een schade-vergoeding van de staat kregen van 27 miljoen een bedrag dat hij nooit bij elkaar had kunnen stelen voor zijn familie. Wat wel aan de orde kwam was de verheerlijking van de BLM bewe-ging. BLM een zwarte activistische bende welke middels opruiing zijn vuige standpunten over het voetlicht wil krijgen waarbij geweld en intimidatie niet worden geschuwd. De basis van de BLM bende is het Amsterdamse shithole de Bijlmermeer een zwart banllieu aan de zuidkant van de stad. Het is nog onduidelijk hoeveel belastinggeld dit inferieure programma gekost heeft wat tot groot verdriet van de diversiteits elite maar 77.000 mensen naar hebben geke-ken. Dat is een teken aan de wand over wat we kunnen we kunnen verwachten van de om-roep Zwart van chocoprins Akwasi welke ook met belastinggeld wordt gefinancierd. Dit staat gelijk aan het gooien van paarlen voor de zwijnen! Daarom zet deze op omroep op zwart! Tot besluit nog een Surinaamse fabel: dat Surinaamse mannen kinderen hebben bij veel vrouwen en geen zorg dragen voor deze kinderen komt door de slavernij waar mannen en vrouwen gescheiden werden door witte mannen. Zo geeft de zwart mensch van alles wat mis is de wit mensch de schuld. Lekker makkelijk! Ja je moet ze maar proeven riep de koopman.  


    27-05-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NO BROCCOLI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen zaterdagavond konden wij weer getuigen zijn op de kwelbuis van een met veel bombarie omgeven podium van abso-lute wansmaak. De dagen voorafgaande aan deze overdekte gay parade werden de ouwehoerprogrammaas bevolkt door bekende Nederlandse proleten die kwamen kwijlen over hoe goed het dit songfestival wel niet is en wat het betekent voor hen. Werkelijk om van over je nek te gaan! Woah! Avond aan avond uren lang slap gelul over een peperdure vertoning van wansmaak. Als de GGZ had moeten ingrijpen hadden ze handen te kort gehad. Wat een mafklappers vertoonden zich op het podium be-commentarieert door verslaggevers bij wie het kwijl uit de bek liep. De presentatie was in handen van wie anders dan Chantal Janzen en Jantje Shit, de een die zich via het matras omhoog gewerkt heeft en de andere een paling die zich overal weet binnen te slijmen uiteraard bijgestaan door een pigmentier die overigens rijkelijk vertegenwoordigd waren bij het team dat de uitzending vorm gaf. De diversiteit werd nauwlettend in de gaten gehouden door de diversiteits maffia. Ze hadden de gedroomde kandidaat, homo, zwart, er was aan-dacht voor de slavernij in zijn lied met een Surinaamse achtergrond en hij werd gekoesterd door het BLM rapaille. Hun ultieme natte droom! Gelukkig kreeg de diversiteits maffia de deksel van hun beerput op de neus. Hij kreeg maar elf punten van de zogenaamde vakjury en van de publieksjury kreeg hij nul punten waarmee het publiek liet blijken schoon genoeg van het diversiteitsdenken. Laat dit het beging zijn van de afrekening met hen die ons het diver-siteitsdenken door de strot willen duwen vanuit de krochten van Amsterdam en het Media-park in het Gooi. Laat de deugproleten een fors toontje lager zingen! Genoeg is genoeg!.  

    27-05-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POGROM IN MOKUM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het vorig weekend klonk de eis tot vernietiging van de staat Israel door de binnenstad van Amsterdam waarbij tevens onze nati-onale gedenkplaats werd ontheiligd door grote aantallen middel-eeuwers die hun Jodenhaat uitkotsten. Dit in een stad die zich weinig gelegen liet leggen aan zijn Joodse bevolking tijdens de Duitse bezetting. Het gemeentebestuur heeft braaf meegewerkt door 85.000 Joden op een presenteerblaadje aan de bieden aan de moffen voor deportatie naar de vernietigingskampen. Dit door het bevolkingsregister waar Joden netjes stonden geregistreerd en de hulp van de Amsterdamse politie die hun ophaal-den uit hun woningen. Door de straten klonk luidt Khaybar, Khaybar. O Joden, Het leger van Mohammed komt er weer aan! Het geschreeuw om een herhaling van Khaybar slaat op de verovering van de Joodse stad Khaybar door het leger van Mohammed in 629. Een stad waar ook velen Joden onderdak vond nadat zij eerder werden verjaagd uit Medina door Mohammed. Na de verovering werden de Joden tot slaaf gemaakt en hun grond onteigend. Wel mochten zij er blijven wonen maar moesten de helft van de opbrengsten van het land afstaan aan Mohammed. Later werden de Joden permanent verdreven en vervangen door andere slaven wat voordeliger was voor de luie Arabieren. Lekker op hun luie reet zitten en theedrinken en met een Tasbit (kralensnoer) in hun handen spelen. Hoezo Israel maakt zich schuldig aan deportaties? Hoezo hiertegen protesteren? Al ver voor de oprichting van de staat Israel blijkt dat Joden uit hun huizen werden verjaagd door de Arabieren. Het duivelse gekrijs van Allahoe akbar door onze straten is al een grote ergernis maar het kan nog erger met Khaybar en het schreeuwen om de vernietiging van Israel en om de vorming van een kalifaat. Dit alles omlijst met talloze antisemitische leuzen. Dit alles uitgekotst door een stel-letje geitenneukende muzelmannen die niets in de weg werden gelegd door Femke Halal-sema die weigert in haar eigen vlees te snijden. Femke waar waren de ME, het waterkanon en de Romeo's? Als er al een reactie komt van deze deze giftige groene heks komt deze als mosterd na de iftarmaaltijd! 

    22-05-2021 om 22:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLUCHEKLEVERS BASHEN ISRAEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De Palestijnse terroristen uit de Gazastrook en ook de West Bank hebben aangemoedigd door de terroristen staat Iran een golf van terreur ontketend tegen Israel. Een ordinaire spierballen strijdt tus-sen twee rivaliserende corrupte terroristen partijen over wie het flinkste is in de terreur tegen Israel. De afgelopen dagen zijn er ruim 2600 raketten vanuit de Gazastrook afgeschoten op Israel. Dat Israel dit niet ongestraft over zijn kant laat gaan moge duide-lijk zijn! Oog om oog tand om tand! Ook wordt er geweld ange-moedigd door Palestijnen tegen Joodse burgers in de steden. Burgers die via de rechter hun eigendommen terug eisen welke hun zijn ontnomen tijdens de Jordaanse bezetting van Oost Jeru-zalem. De gebruikelijke plucheklevers in Den Haag van Groen Links, PvdA en SP schreeuwen moord en brand en veroordelen Israel voor het geweld en eisen sancties tegen dit land. Het geweld komt namelijk door de permanente bezetting van de Palestijnse gebieden orakelen de terroristen knuffelaars. Hun gepreek voor een twee staten oplossing is een utopie daar de Palestijnen maar een doel na streven en dat is de totale vernietiging van Israel. Het voltooien van het levenswerk van Adolf Hitler en Heinrich Himmler de Endlosung van hun Joden probleem uitmondend in de grootste massamoord in de geschiedenis de Holocaust! Dit blijft een bron van ongekend geweld want Israel zal zijn bestaansrecht nooit en te nimmer opgeven en dit recht met alle mogelijke mid-delen verdedigen. Nooit meer een Holocaust! Gelukkig bezitten zij de kennis en de militaire middelen waaronder atoomwapens omdat te voorkomen. De terroristen knuffelaars in de Kamer verhullen hun antisemitisme in hun zogenaamde strijdt tegen het zionisme wat een doortrapte leugen is. Kamerleden vertoonden zich ook op pro Palestina demonstraties welke gericht zijn tegen Israel. Kuzu de buikspreekpop van Erdogan stond free Palestina te brallen bij een demonstratie. De zwarte heks Sylvana Simons deed ook van zich spreken tijdens een demonstratie en loopt in de Kamer rond met een protest Palestina speldje. Dit als een pure provocatie wat beantwoord werd door Geert Wilders welke als teken van solidariteit met de Joodse staat een protest Israel speldje draagt. Je kunt van alles van Wilders denken wat je wilt maar niet dat hij een Jodenhater is. Ook zijn erop tal van plaatsen pro Palestijnse protest-bijeenkomsten door moslim tuig tezamen met hersenloze blanke collaborateurs. De kern bestaat uit jonge bontkraagjes die deze situatie aangrijpen om hun ongekende Jodenhaat te ventileren welke zij met de paplepel hebben binnengekregen. Tuig wat de straten op hun scooters onveilig maakt door het dealen van drugs, straatroof, overvallen en geweld tegen Joden en homo's. Tuig dat de hand boven het hoofd wordt gehouden door politiek-correcte moslim knuffelaars. Aan het hoofd van deze knuffelaars in Den Hagistan staat de terro-ristenbruid NSB'66 leider Secreet Kaag vrouw van de Palestijnse terrorist Anis al - Qaq die via haar positie op ontwikkelingssamenwerking en buitenlandse zaken Palestijnse terro-risten van subsidies voorziet om terreur tegen Israel te plegen. Toen de UNWRA wegens machts-misbruik en nepotisme onder vuur lag en de betalingen aan de Palestijnen werden opge-schort wist Kaag niet hoe gouw ze de hulp via een omweg bij de terroristen te krijgen. Geld wat nodig is voor de bouw en de boeren. Belachelijk! Boeren die slechts raketten kweken en bouwers die slechts ondergrondse tunnels produceren. Een tragisch dieptepunt is wel de financiering van haar medewerkers verantwoordelijk voor een bomaanslag waarbij een Joods gezin werd getroffen en een jong meisje de dood vond. Ondanks dat er Joods bloed aan haar handen kleeft heeft Kaag al-Qaq hier niets van geleerd blijft zij strijden tegen Israel door het financieren van terrorisme van terrorisme tegen deze staat. Het is ongehoord dat deze teef prominent op het pluche zit. Opzouten met dit smerige valse serpent! Kaag bedenk wel dat de Mossad je in de gaten houdt.     

    18-05-2021 om 20:52 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOKE VIRUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het woke virus heeft ook het Nationaal Comite 4 en 5 mei besmet door te wensen dat de nationale dodenherdenking meer diversi-teit moet bieden. Er moet meer aandacht zijn voor minderheden die na de Tweede Wereldoorlog de dood vonden bij oorlogen in de rest van de wereld. Lieden die geen enkele bijdrage hebben gele-verd aan de bevrijding van ons land. De dodenherdenking is voor onze gevallenen in de Tweede Wereldoorlog en zo dient het te blijven. Maar de woke slang is onverdroten bezig ons land naar de donder te jagen met hun diversiteits gif. Onze dodenherdenking dient voor hen een grote stampot van herdenking te worden. Met name de Marokkanen dienen vermeldt te worden voor hun bijdrage in de strijdt tegen de moffen. Enige bijdrage aan de bevrijding van ons land hebben zij ook niet geleverd. Integendeel ze proberen zelfs ons land te koloniseren. Een hele beruchte bijdrage van deze woestijnrovers, de Goumiers,  als onderdeel van het Frans Koloniale leger was na de slag om Monte Cassino waar ze moordend en verkrachtend de vele dorpen in de omgeving hebben geplunderd. Meer dan 2000 vrouwen zijn meerdere malen verkracht waarbij mannen die hun vrouwen en dochters hiertegen trachten te beschermen werden afgeslacht. Deze oorlogsmis-daad staat in Italie bekend als Marocchinate. De Goumiers deden niet onder voor de Waffen-SS en dat soort tuig wil de woke slang ook bij onze dodenherdenking betrekken in het kader van het diversiteitsdenken. Ook wil men het slavernijverleden hierbij herdenken. Hoe gek kun je zijn? Diversiteit heeft zijn grenzen en die zijn hier bereikt en ver overschreden! 

    16-05-2021 om 21:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE VEGANISERING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het loopt werkelijk de spuigaten uit het betuttelen door de over-heid en andere boven ons gestelden. De overheid wil ons beper-kingen opleggen voor wat de dictators menen dat slecht voor ons is zoals patat friet, snacks, vlees, frisdrank en alcohol. Dubbel is dat multinationals zoals Mcdonalds en Burger King niets in de weg wordt gelegd. Werden we in bedrijfsrestaurants eerst gecon-fronteerd met verplicht halal voer vreten wat nu verschuift naar veganistisch voer. Nu doet de TU Delft in negatieve zin van zich spreken. Er worden geen gehaktballen, kroketten, frikandellen en patat friet meer geserveerd. Nu is het slechts veganistische troep die de voerbak. Zelfs vis is in de ban gedaan. Dit zijn wel beperkin-gen die de kleine man worden opgelegd want het hoge geteisem laat zich de champagne en de toastjes kaviaar goed smaken. Voor hen geen halal afval en veganistische bende. Dat is goed voor het klootjesvolk! De TU Delft verkoopt hun voorge-nomen waanzin alszijnde hun bijdrage aan de vermindering van de CO2 uitstoot een verbe-tering van het klimaat. Een voordeel is dat de snackbar pal bij de TU Delft hier wel bij vaart en studenten gaarne van een vette hap zal voorzien. Wat het regenten tuig van doordrongen moet worden is dat patat friet, kroketten, frikandellen, bitterballen, ballen gehakt en hambur-gers volksvoedsel zijn waar ze met hun smerige klauwen vanaf moeten blijven! Het is maar een klein groepje wappies dat van ons snackers grazers wil maken om zo voeding te geven aan hun verwrongen denkbeelden voortkomend uit hun ziekelijke geest! 

    06-05-2021 om 22:58 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAAIZUCHT IN OPTIMA FORMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit gegeven werd weer eens overduidelijk in een bericht van De Gelderlander dat er honderden arbeidsmigranten en een AZC op het terrein en gebouwen van De Hoenderloo Groep worden geves-tigd. De Hoenderloo Groep welke een gezinsvervangende opvang bood voor jeugdigen welke de deuren sloot en het terrein en de opstallen verpatsen aan de Rosewood Group. Jeugdzorg onderge-schikt gemaakt aan puur winstbejag en hebzucht. Jeugd waarvan er vele nog geen nieuwe plek hebben kunnen vinden. Graaizucht pur sang! Deelen een kleine gemeenschap in Ede wordt overspoeld door 600 vreemdelingen uit geldbejag. Dat er grote onrust is bij de bewoners is duidelijk maar dat heeft weinig invloed op de bestuurlijke elite. De eerste burger staat stralend vooraan met de ambstketting hangend op zijn vette pens en de wethouders Hekking in zijn schaduw dromend van al het geld wat hierdoor binnenkomt en verkwanseld kan worden aan nutteloze prestigeprojecten van de regenten. De ambstketting een moderne slavenketting waarmee hij de aan de macht geketend is. En dan de bazen, die hebben weer een onderkomen voor hun loonslaven welke ze tot op bot uitbuiten met een schamel uurloon en woekerprijzen voor hun huisvesting. Dit alles met de zege van de domi-nee. Zo wordt onze samenleving door een homeopathische verdunning met ongewenste vreemdelingen verwatert tot een slap aftreksel van wat eens Joods-Christelijk was. Op de weg terug naar de middeleeuwen onder dwang van de islam. Dit over mijn lijk!   

    06-05-2021 om 21:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSENJUSTITIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Klassenjustitie is een vaststaand feit in onze maatschappij! Klas-senjustitie vormgegeven door NSB'66 adepten in de Kamer en bin-nen de rechterlijke macht. Dit wederom duidelijk geworden daar het gerechtshof in Amsterdam heeft besloten de enge slavenprins Akwasi niet te vervolgen voor zijn opruiende taal bij een protest op De Dam. Vervolging op verzoek middels een artikel 12 proce-dure aangespannen door burgers die van mening zijn dat deze zwarte proleet wel vervolgd dient te worden. Aantoonbare klassenjustitie daar Geert Wilders al in een jarenlang politiekproces wordt vervolgd over de vraag of mensen minder (criminele) Marokkanen wensen en de Blokkeer Friezin Jenny Douwes welke het gerechtelijke geteisem veroordeelde tot een forse taakstraf. Ook eiste de ratten in toga een voorwaardelijke gevan-genisstraf wat haar een strafblad op zou leveren. Dit laatste kon men gelukkig niet waar-maken. In beide gevallen maakte het OM vele betaalde overuren om Wilders en Douwes, die wel de wil en de mening van het volk verkondigen, kalt te stellen. Driewerf schande! Klassen-justitie wordt duidelijk doordat chocoprins Akwasi niet wordt vervolgd voor zijn opruiende taal bij een protest op De Dam dat wordt ingegeven door diversiteits verheerlijking gestoeld op de doctrine wit is fout en zwart is goed! Dit gekoppeld aan het links activisme is goed en het rechts activisme is fout. Links activisme met een kleurtje, liefst zwart, is te prijzen maar blank activisme wordt verketterd en bestraft door de in toga gehulde diversiteit knuffelaars van NSB'66 huize. Hoelang gaat het nog duren dat voordat ons blankes het recht in eigen hand nemen? Van Vrouve Justia wordt gezegd dat ze blind is maar de realiteit blijkt anders te zijn. Zij is verworden tot de beschermvrouwe van links gekleurde criminelen en activisten!

    19-04-2021 om 21:48 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW LEIDERSCHAP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met deze holle kreet heeft het Secreet Kaag van NSB'66 de nodige zetels behaald en is de tweede partij van ons land geworden. Een terroristenbruid die een dominante rol heeft in ons parlement. Na eerst een veel te grote broek te hebben aangetrokken ten opzichte van Mark Rutte krabbelt ze overduidelijk alweer terug. Reeds terug in haar smerige stinkende terroristische rattenhol. De ontstane situatie overziende is het haar duidelijk geworden dat een coalitie met de VVD zonder Rutte een onbegaanbare weg is. Dus maar even een telefoontje gepleegd met Rutte over haar kandidaat voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer Vera Bergkamp. Berg-kamp is een luizige backbencher en een plucheklever die nu als een marionet van een te verwachten coalitie zal optreden. Koehandel pur sang! NSB'66 de Tweede Kamer voorzitter in ruil voor opheffing van de blokkade van het vierde kabinet Rutte. De karaktermoord door de VVD, NSB'66 en CDA op Khadija Arib welke hieraan vooraf ging is toch succesvol geweest en heeft  haar de kop heeft gekost. Arib de beste Kamervoorzitter van de laatste decennia die boven de partijen stond. Dit bewerkstelligd door partijen die hun gore muil vol hebben van diversiteit in de Kamer. Diversiteit my ash! Een Marokkaanse vrouw, een rolmodel, die zich heeft bewezen en is uitgroeit tot een alom gerespecteerd Kamervoorzitter is door maffioos gekonkel in de achterkamertjes geofferd door een stelletje tuig voor een domme blanke trut hola die een ligtekooi wordt voor het komende kabinet. Bergkamp die uit de krochten van het Binnenhof op de zetel van Kamervoorzitter is gehesen. Bergkamp welke zich als een blanke slavin zal laten gebruiken door de coalitie om de oppositie de mond te snoeren. Geert Wilders sloeg de spijker op zijn kop in een schermutseling met Secreet Kaag door haar te confronteren met een gesprek van haar en Rutte over Bergkamp als Kamervoorzitter. Het nieuwe leiderschap hebben we de afgelopen weken kunnen ervaren. Een eerdere zaak omtrent grensoverschrijdend gedrag in de gelederen van NSB'66 heeft men onder het tapijt kunnen schuiven maar een tweede affaire rond Kamerlid en oud advocaat Sidney Smeets en zijn voorliefde voor minderjarigen jongetjes brak hen op. Voorkomen moest worden dat NSB'66 gekwalificeerd wordt als pedo partij en Smeets diende dan ook uit de Kamer te vertrekken. Dit alles reinigt NSB'66 niet van de onwelriekende walgelijke pedolucht. Ook diende hij te vertrekken bij het advocatenkantoor van Gerard Spong waar hij een voorname rol speelde in de kernactiviteit van dit kantoor het verdedigen van gekleurde proleten. Van nieuw leiderschap is dan ook geen sprake en alles blijft zoals het was een nepparlement zo corrupt als de neten! Een nepparlement onder voorzitterschap van een NSB'66 proleet!  

    17-04-2021 om 23:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE POT VERWIJT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week zijn we getuige geweest van een wanvertoning in de Tweede Kamer waar de honden geen brood van lusten. Een soap die ruim 14 uur duurde waarin heigerige fractieleiders keer op keer naar de interruptie microfoon rende om dezelfde riedel af te draaien hoe geschokt ze wel niet zijn en continu dezelfde vragen bleven stellen. Mark Rutte was voor hen de duivel in eigen per-soon waarmee afgerekend moest worden ter meerdere glorie voor henzelf. Ik ben geen fan van Rutte welke het niet al te nauw neemt met de waarheid en in zijn eerste leugen niet gebarsten is. Ook in het andere zooitje volksverlakkers, een paar uitgezonderd, heb ik ook totaal geen vertrouwen! Ze zijn bereid om hun ouwe moer te verkopen en collega's een mes in de rug te steken als ze hier zelf baat bij hebben. Voorafgaand aan deze vertoning heeft men gepoogd om een ware karaktermoord te plegen op Khadija Arib en Pieter Omzigt met wie ze het nu ineens zo goed voorhebben de vuile huichelaars. Een van de grootste huichelaars is wel Gert-Jan Segers van de ChristenUnie met zijn uitgestreken gereformeerde inteelt kop. Een ware Judas altijd op zoek naar de bijbelse 30 zilverlingen! Andere die Rutte de maat namen hebben zelf boter op het hoofd zoals de demissionaire minister van terrorisme Sigrid Kaag, een terroristenbruid welke aanslagplegers financiert door ze in dienst te nemen. Geert Wilders die vindt dat Rutte een voorbeeld moet nemen aan Victor Orban van Hongarije, Therry Baudet die dweepte met Donald Trump, Yasser Klaver de leider van een bende gevaarlijke linkse activisten die onze democratie ondermijnen en de valse dierenpoes Esther Ouwehand leider van de dierenac-tivisten en dierenterroristen in ons land. Het enigste positieve dat naar buiten is gekomen is dat partijen hun standpunten en beloftes aan hun kiezers vergeten als ze zitting kunnen nemen in het kabinet. En dat praat over het verdwenen vertrouwen in de politiek dat herstelt moet worden. En dat klaagt over het selectieve geheugen van Rutte. Een gotspe! Kortom de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet! 

    04-04-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUIVELSE PLAAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast de corona pandemie is religie een duivelse plaag waar de volgelingen privileges hebben boven het gewone volk dat niet in de sprookjes gelooft over een almachtige wiens woord boven de wet staat. Gelovigen die in tempels van onverdraagzaamheid en haat tezamen komen en het coronavirus in en buiten hun tempels verspreiden. De geloofsbelijdenis in de Biblebelt is onlangs uit de klauw gelopen. In Krimpen aan den IJssel en op Urk werd er veel geweld gebruikt tegen journalisten. Op Urk werd er zelfs een jour-nalist bewust aangereden door een auto waarbij een dappere diender stond toe te kijken zonder in te grijpen. Het recht op vrije geloofsbelijdenis wordt door de vrome paljassen misbruikt door zich niet aan de regels omtrent coronavirus te hoeven houden. Tempels waar honderden Jezus jubelaars bij elkaar komen om niet alleen elkaar te bestuiven met het coronavirus maar ook mensen buiten hun bekrompen gemeenschap. Jezus jube-laars die zelf alles in het duister doen wat hun god hen verboden heeft. Alles mag als je het maar stiekem doet. Mocht het toch uitkomen verleent je geestelijke leider je absolutie. Op Urk vergeleek een ouderling van een tempel journalisten met terroristen en bralde dat de SS tijdens de oorlog vriendelijker waren dan het journaille bij zijn kerk. Hoe gestoord kun je zijn? Deze privileges dienen door middel van een noodwet te worden beperkt wat inhoudt dat er maar een beperkt aantal mensen toegang krijgen tot de tempels met het oog op de volks-gezondheid. Dit doet niets af aan de vrijheid van godsdienst daar de preken ook via Internet kunnen worden gevolgd.  Maar daar zit hem nou juist de kneep want TV en internet zijn het oog van de duivel volgens deze vrome lieden. Vrome gemeentes welke in woorden naas-tenliefde preken maar in hun daden geweld ten uitvoer brengen en daarna thuis na de preek het journaille te hebben verketterd samen rond het orgel psalmen over de heer zingen. Hoe hypocriet kun je zijn? Wel dient er vermeldt te worden dat er ook nog kerkelijke gemeentes zijn die wel het gezonde verstand laten prevaleren en zich aan de regels houden. Naast het fundamentele christendom hebben we ook nog te maken met een duivelse ideologie genaamd islam. Deze ideologie is nog veel gevaarlijker dan het fundamentele christendom daar deze uit is op de vernietiging van alle niet moslims. Een haatprediker is reeds matig bestraft omdat hij niet moslims varkens noemde. Matig daar deze geitenneuker het land uitgeschopt had moeten worden terug naar de zandbak van herkomst. Moslims die het middels hun kalief Aboutaleb voor elkaar hebben gekregen dat de avondklok een uur later ingaat zodat ze na het vasten naar de moskee kunnen en familie bezoeken. Aboutaleb chan-teerde Rutte met de opmerking dat de avondklok moeilijk te handhaven is tijdens de rama-dan. Niet moslims die tijdens de feestdagen maar een persoon mochten ontvangen moeten met lede ogen aanzien dat ervoor de muzelmannen een uitzondering wordt gemaakt! Wie wordt er nu gediscrimineerd? Juist wij autochtone seculiere Nederlanders! De scheiding tussen kerk en staat zal veel strakker getrokken moeten worden en de privileges van alle in sprookjes gelovende muzelmannen moeten worden ingetrokken..

    04-04-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEKJE VAN EIGEN DEEG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Activistische links krijgt een koekje van eigen deeg door een clubje rechtse lieden welke zich hebben verenigd in Vizier op links. Linkse activisten worden ontmaskerd door hun ondermij-nende activiteiten openbaar te maken. Er is in ons land sprake van geïnstitutionaliseerd activisme wat in de haarvaten van het sys-teem zit. Het zit in de media, onderwijs, rechtspraak, overheid en het bedrijfsleven. Het straatactivisme zoals de knokploegen van Antifa, Black Lives Meather, Kick Out Zwarte Piet en het Animal Liberation Front worden gedekt door de bestuurlijke elite in de politiek en op de universi-teiten. Een voorbeeld van dat de rechtspraak helemaal verrot is door het geinfiltreerde links activisme is wel het feit dat ene Nol Vermolen als jurist van Vluchtelingenwerk valse pas-poorten kocht voor vluchtelingen nu president van de rechtbank Zeeland / West Brabant is. Ook heeft hij als PvdA lid een prominente rol gespeeld in de rechtzaak tegen Volkert van der Graaf. Een linkse rakker werkzaam op een universiteit doet aangifte tegen Vizier op links omdat er een sticker op haar buitendeur is geplakt met de tekst geobserveerde locatie. Een koekje van eigen deeg daar links zich bedient van nog veel ergere intimidatie. Activistisch links heeft decennia lang verleden van geweld tegen instellingen en personen die hen niet welgevallig zijn. Nog vers in het geheugen ligt de aanslag in Kedichem waarbij een bijeen-komst van de Centrumdemocraten werd verstoord door het hotel met brandbommen te bestoken waardoor het afbrandde waarbij een zwaargewonde viel welke haar been verloor, de aanslagen op Makro vestigingen en het huis van Aad Kosto door RARA waar de huidige campagneleider van de Groene Khmer Wijnand Duyvendak deel van uitmaakte. Het Belgische Vlaams Belang parlementslid Flip Dewinter welke te maken kreeg met fysiek geweld tijdens een TV programma terwijl buiten zijn auto werd gesloopt en Pim Fortuyn die na een haat-campagne te maken kreeg met fysiek geweld en het leven liet door een kogel van links. Rita Verdonk die ook te maken kreeg met fysiek geweld en de deur van Thierry Baudet die met leuzen werd beklad. Allemaal zaken die door onwil van de autoriteiten niet werden onder-zocht en opgelost. Wat activistisch links betreft wie kaatst kan de bal verwachten. Een koekje van eigen deeg krijgen. Wilt u zichzelf ook eens vergewissen van ontmaskering van linkse proleten kijk dan eens op vizieroplinks.org Ook geeft het boek Eco Nostra van Peter Siebelt inzicht op de activiteiten van het links activisme. 

     

    28-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BOER IS TROEF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is de titel van een lied van Normaal waarin ze een ode brengen aan de boeren in ons land. Boeren die zorgen dat wij te vreten hebben in ons land en ook buiten onze grenzen. Boeren die erna de bevrijding voor zorgden dat er geen voedseltekort meer was in ons land waar wel een een verschrikkelijke hongerwinter aan vooraf ging. In de eerste helft van de vorige eeuw waren erin de sloppenwijken grote voedseltekorten en werden mensen getrof-fen die al vele generaties aan rand van de afgrond leefden. Gaarkeukens waren een dagelijks beeld in deze wijken. In 1917 brak in Amsterdam het aardappeloproer uit daar er geen aardappelen, het volksvoedsel nummer een, beschikbaar waren voor de arme bevolking van de stad. Deze opstand werd bloedig neergeslagen door het leger toen men pakhuizen waar nog aardappelen lagen opgeslagen massaal plunderden. Aan het voedseltekort kwam door de boeren na de bevrijding een einde maar ze komen door toedoen van de politiek in zwaar weer. Voedseltekorten dreigen weer als de klimaatwaanzinnigen hun zijn krijgen. Voedsel tot een wapen maken om het volk te onderdrukken. Dit zou op een Bilderbergconferentie bedacht kunnen zijn door de kapitalistische maffia. Daarnaast komt onze watervoorziening in gevaar door toedoen van het aantal datacenters in ons land. Datacenters die gekoeld door water gemengd met stoffen die weer in het grondwater komen. De uitslag van de verkie-zingen doen het ergste vrezen nadat NSB'66 flink gewonnen heeft. Deze partij onder leiding van de demissionaire minister van terrorisme Sigrid Kaag aan wiens handen Joods bloed kleeft heeft de boeren de oorlog verklaard door haar wens de veestapel met de helft in te krimpen als onderdeel van de klimaatwaanzin waarmee ook deze partij vergiftigd is. Nog een andere vijand van de boeren Ouwehands beestenbende heeft ook gewonnen welke volledig af wil van de veehouderij en veel vruchtbare landbouwgrond wil opofferen aan parken vol zonnepanelen, windmolens en natuurgebieden. Al plemp je het hele land hier vol mee is dit nog onvoldoende om in de benodigde energie te kunnen voorzien zonder kernenergie. Maar dat is vloeken in de Augiasstal van Ouwehand. Voedselvoorziening is voor deze trol niet belangrijk en ons stukje vlees en de oer Hollandse bal gehakt wil ze zo zwaar belasten dat dit onbetaalbaar wordt voor het gewone volk. We moeten maar vegetarisch gaan herkauwen, beukenootjes snacken en eikeltjesthee zuipen. Vegetarische rotzooi waarmee hun senator Nico Koffeman flink zijn zakken vult mede ook door EU subsidies welke hij bemachtigd door zijn gelobby in Den Haag en Brussel. Koffeman welke getrouwd is met de gelaarsde kat Antoinnette Hertsenberg van het TV programma Radar welke vele bedrijven en instanties de maat neemt. Het zou haar sieren als ze haar eigen vent is de maat zou nemen over zijn financiele handel en wandel. En Ouwehand maar klagen over de enorme EU landbouwsub-sidies waarvan maar weinig naar onze boeren gaat. De grootste subsidie slurper is Frankrijk dat zo zijn verouderde landbouwsector overeind wil houden op de voet gevolgd door andere zuidelijke landen. Waar onze boeren innoveren liggen de knoflook boeren liever aan het subsidie infuus en rommelen maar verder in de marge. De linkse vijanden van de boeren hebben fors verloren en hun dreiging is nu veel minder al zorgt de Groene Khmer voor een nieuw dieptepunt in ons parlement door een salafistische hoofddoek trol in de Kamer te laten infiltreren. Een lid van de moslim broederschap. De Bijlmer heks Sylvana Simons heeft ook een zetel weten te veroveren wat haar acht jaar financieel onder de pannen brengt. Daar is het SS ook om te doen. Vier jaar pluchekleven en daarna nog eens vier jaar een riante wachtgeldregeling. SS drijvend op haat tegen ons blanken. Het beloofd wel een theater te worden debatten tussen Silly Sil enerzijds en Wilders, Baudet en Eerdmans. Ook Martin Bosma kan hier nog een flinke duit in het zakje doen om zo het zwaar gepigmenteerde loeder verbaal een kopje kleiner te maken. Laat de boeren verder boeren en ons land een toonaangevend land van Aardappels, groenten, fruit, zuivel en vlees houden! Bedenk zonder boeren geen vreten! Daarom de boer is troef!! 

    21-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAR HET NIET OVER MAG GAAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We krijgen al ras weer verkiezingen. Maar waar deze verkiezingen niet over gaan zijn de duizelingwekkende hoge kosten van de migratie tsunami wat angstvallig door de politiekcorrecte kartels onder het tapijt geschoven. Mocht er toch wat naar buiten komen komt er een groter tapijt en een nieuwe bezem en vegen maar terug onder het tapijt. Deze week werd bekend dat deze tsunami ons ruim 400miljard kost wat gelijk is aan de totale aardgasbaten van ons land. Het betreft hier de periode 1995-2019. Het is toch van de zotte dat deze ramp geen rol speelt bij de verkiezingen daar deze koste almaar zullen stijgen en een nadelige invloed op onze verzorgingsstaat hebben welke onbetaalbaar wordt door de ongebreidelde toestroom van uitvreters uit de derde wereld. Uitvreters die een tribale inslag hebben gekoppeld aan een geweldige ideologie welke haaks staat op ons democratisch stelsel en zorgt op den duur voor de ondergang van ons stelsel. Alleen immigratie uit westerse landen levert een positieve bijdrage aan ons land op terwijl asielimmigratie uit de derde wereld ons 5 ton per immigrant kost. Tel uit je winst! Tegen deze buitensporige instroom valt niet te bouwen. Hiervan is ons eigen volk het slachtoffer daar ze geen woning kunnen krijgen en ons sociale stelsel onbetaalbaar wordt en derhalve wordt gesloopt door uitvretende parasieten uit Verweggistan mogelijk gemaakt door het partijkartel onder aanvoering van de rover-hoofdmannen Kok, Balkenende en Rutte die ons eigen volk hebben belazerd en bestolen ten gunste van uitvreters welke elk jaar in aantal toenemen wat onbeheersbaar en onbetaalbaar wordt. De kosten van de migratie tsunami wenst men weg te houden bij ons eigen volk omdat ze bang zijn voor grote weerstand en onvrede welke zich tegen hen keert. De enige die hier wel gewag van maakt is Wilders welke hiervoor steevast wordt uitgemaakt voor racist en fascist door het politiekcorrecte rapaille van het Binnenhof. Leiders van deze misdadige kartels die hiervoor verantwoordelijk zijn zouden vervolgd moeten worden voor landveraad en misdaden tegen het eigen volk! Dezelfde leiders welke megalomane plannen hebben voor de redding van het klimaat in ons land maar ons land naar de donder jagen door af te koersen op een falliesiament veroorzaakt door asielimmigratie. Het land willen redden voor onze kinderen door goed rentmeesterschap maar hen wel op te zadelen met een middeleeuwse maatschappij van ieder voor zich en Allah voor ons allen onder de knoet van een barbaarse sharia dictatuur! Het thema van deze verkiezingen zou moeten zijn grenzen dicht en eigen volk eerst!    

    11-03-2021 om 01:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RTL ONDERDEEL KARTELPOLITIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was erop RTL het eerste lijsttrekkersdebat met als deel-nemers Rutte, Wilders, Kaag, Klaver, Hoekstra en Marijnissen. Zoals viel te verwachten was de eerste klap van Wilders een daal-der waard dit tot ongenoegen van presentator Frits Wester het drankorgel van RTL. Naast het debat tussen de lijsttrekkers had RTL ook wat nieuws uitgedacht dat een een gewone burger vra-gen mocht stellen aan een lijsttrekker. RTL verklaarde dat dit burgers waren zonder enige media ervaring maar dit klopte niet want voor Wilders hadden ze een islamitische verassing dit tot groot genoegen van Rutte en Hoekstra die vals stonden te grijnzen en hier blijkbaar vanaf wisten. Hiermee toont RTL aan dat het een onbetrouwbare zender is wat al in het verleden is gebleken. Nog vers in het geheugen ligt het optreden van Toin Huys tegen Blokkeer Friezin Jenny Douwes welke onder valse voorwendsels vanuit Fryslan naar zijn Amsterdam liet komen schijt hebbende aan de van tevoren gemaakte afspraak dat ze niet met de anti Zwarte Piet terrorist Jeffrey Airfryer aan tafel hoefde te zitten maar dit toch door drukte. Huys toonde zich een hoogst onbetrouwbare hond. Een sujet van de ergste soort! De week daarvoor de karaktermoord op Khadija Arib waar ik reeds eerder over berichte. Wilders werd door Wester geconfronteerd met een couscous verkopende moslim heks uit de sekte van de Groene Khmer. Deze Rif heks beperkte zich tot de vraag hoe zij haar zoon moet vertellen dat hij een tweederangs burger is door toedoen van Wilders verder gespeend van valide argumenten reageerde zij zoals we gewend zijn van het Rif rapaille iemand niet uit laten spreken en schofferen door hen constant te onderbreken. Wilders bleef hier rustig onder en diende haar van repliek. Deze heks genaamd Nadia Zerouali is dagelijks te zien in het TV programma BinnensteBuiten van de KRO/NCRV en heeft dus een ruime media ervaring. Daarnaast heeft zij samen met Hassnea Bouazza een column in het NSB Handelsblad een blaadje dat altijd wel bereid is om een karaktermoord te plegen als dat hen in de kraam te pas komt. Ook is haar schoonzus Touria Meliani wethouder te Amsterdam voor de Groene Khmer. Ook tekende ze vol overtuiging bij het kruisje op een voorgedrukt aangifteformulier tegen Wilders. Dit was dus een gewone burger volgens Frits Wester. Dit alles was dus een opzetje van RTL on Wilders af te fakkelen wat overigens faliekant mislukte. Wat ook riekt was het optreden van het ondernemers echtpaar dat in de clinch mocht gaan met Hoekstra want dat zijn buren van Wester. Wat een gemanipuleer deze avond door RTL wat zijn status als kartelpolitie waar heeft gemaakt. Ps. Maak Zwarte Piet minister van cultuur!        

    07-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP STOKEN BIOMASSA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De klimaatmaffia onder aanvoering van Eurocommissaris Tim-merfrans en zijn paladijn Diederik Samsom zijn drijvende krachten achter de megalomane green deal welke onze burgers aan de bedelstaf zal brengen. Milieu waanzin gekoppeld aan een grenze-loos blind fanatisme zal een financiele ramp voor ons worden. Niet voor het regententuig in Brussel wat heel goed voor zichzelf zal blijven zorgen. Naast de waanzin van de windmolens, enorme oppervlaktes met zonnepanelen en aardwarmte gekoppeld aan centrales gestookt op biomassa is heilig verklaard door de klimaatmaffia om de wereld te redden. Dit staat gelijk aan de vergeefse strijdt van Don Quichot tegen de windmolens. Biomassa door Samsom te vuur en te zwaard verdedigd is is helemaal niet milieuvriendelijk daar hiervoor wereldwijd hele bossen worden gekapt om op te stoken in biomassacentrales. Hiermee geconfronteerd door Rutger Castricum draait hij als een drol in de pispot want de belangen van de energie reuzen moeten veilig gesteld worden. Miljarden aan subsidies op zogenaamde schone energie terwijl het verzet tegen het stoken van biomassa toeneemt van mensen die overlast ondervinden van de stankoverlast die dit geeft. Deze mensen worden door gemeenten, provincies en de landelijke overheid niet serieus genomen. De winsten van de energie reuzen zijn het belangrijkste! Met de bouw van drie kerncentrales kan ons land in zijn energie voorzien en kunnen we af windmolenparken en weilanden vol zonnepanelen. Kernenergie is een dogma van de milieumaffia en men wil op de bestaande heilloze weg door blijven gaan met alle gevolgen van dien. Stop de klimaat terreur!!

    04-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIOOLJOURNALISTIEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    RTL kwam met een weerzinwekkend stukje riooljournalistiek aan-gaande het functioneren van Kamervoorzitter Khadija Arib. De rioolratten voeren een aantal meningen op van anonieme politici over het functioneren van Arib. Achterbaks tuig dat te laf is om dit openlijk recht in haar gezicht te zeggen. Tuig dat er blijkbaar groot belang bij heeft om haar een mes in de rug te steken. Men kan wel bedenken uit welke hoek deze slechte wind waait. DENK, CDA en D66 zijn op zijn zachtst gezegd niet gecharmeerd van Arib omdat ze de PVV niet genoeg de mond snoert. Ze beschuldigen haar er zelfs van de PVV te bevoordelen omdat zij de steun van deze partij nodig heeft voor haar herverkiezing als Kamervoorzitter. Door deze anonieme hetze te publiceren werkt RTL mee aan pure karaktermoord ten faveure van een stel achter-bakse ratten met een eigen agenda. Dit is wel zo laag daar Arib zich niet kan verweren tegen deze aantijgingen. Goede journalistiek maakt gebruik van hoor en wederhoor maar dit is hier niet het geval. Het verhaal lag al op straat alvorens Arib kon reageren. Arib is de beste Kamer-voorzitter van de laatste decennia. Beter dan de partijdige Gerdi Verbeet en Anouschka Van Miltenburg. Het riool RTL schermt met dat de bronnen bij hun bekend zijn en kunnen publi-ceren ondanks dat deze anoniem blijven. Dit is riooljournalistiek pur sang iemand belasteren zonder dat deze persoon zich kan verweren. Dit is pure laster waar tegenop getreden moet worden want dit heeft niets meer vandoen met persvrijheid. Dit is bewuste karaktermoord!

    27-02-2021 om 21:58 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THE DONALD IN POCKETFORMAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens de verkiezingscampagne gedraagt Thierry Baudet zich als Donald Trump in pocketformaat met dezelfde holle frasen als zijn grote voorbeeld van hoe het niet moet. De rode draad in zijn cam-pagne is de verspreiding van fake news. De peilingen kloppen niet want hij zou veel hoger moeten staan maar worden bewust laag gehouden voor zijn partij. De verkiezingen zullen ook niet vrij van fraude zijn volgens Jan Pipo de Clown. Dit alles ten nadele van hem en antisemitische club. Ook blijft hij maar roepen dat de co-rona pandemie een hoax is. Corona voor de met zichzelf ingeno-men braakbal maar een griepje. De corona patienten op de inten-sive care liggen daar voor de lol want ze mankeren niks. De uil van Minerva brengt geen wijsheid maar onrust. Hij gooide nog wat olie op zijn antisemitisch vuur door te stellen dat de Neurenberg processen onwettig waren want de beklaagden hadden volgens de bestaande Duitse wetten vervolgd moeten worden. Hoe verzin je het? Vanaf 1933 golden de nazi wetten die de misdaden van de beklaagden mogelijk maakte. De misdaden tegen de menselijkheid waren zo immens met als exponent de Holocaust dat bestaande wetgeving uit de voorafgaande Weimar periode niet toereikend was. Dit is hetzelfde als Jodenvervolging toestaan als het parlement dit goed vindt. Belachelijk! Ondertussen trekt hij met zijn volgelingen door het land fake news brallend en hiermee een sfeer creeert waar onvrede overgaat in geweld waarvoor hij kan beschikken over een groep wappies van Viruswaanzin en ander gajes wat maar al te graag op de vuist gaat met de overheid aangevoerd door Willem Engel. Engel waar Baudet beste maatjes is. Bij zijn bezoek aan Urk lapte hij alle regels omtrent corona aan zijn laars door vele handen te schudden, knuffels te geven en vis te eten in een restaurant daarmee een dikke middelvinger opstekend naar de corona bestrijders. Als de verkiezingsuitslag hem niet bevalt zal Baudet de boel opruien door te brullen dat er fraude gepleegd is en kan dit uitlopen op een mars naar het Binnenhof door het gepeupel. Doel om hun fuhrer Thierry Baudet toegang te geven tot het torentje. De domme uil van Minerva kan nog voor veel ellende zorgen! Daarom opsluiten in een vogelkooi!  

    24-02-2021 om 23:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is een Cruyffiaans gezegde dat veelal opgang vindt zo ook in het geval van de avondklok. Ik zelf ben een fervent tegenstander van de spertijd want dit komt neer op het ophokken van burgers wat vrijheid beperkend werkt en door dictatoriale regimes wordt ingezet om het volk te knevelen. Maar ik moet toegeven dat er ook een voordeel aanzit gelegen in het feit dat met name de bontkraagjes zich tijdens de spertijd niet meer op straat kunnen begeven om zich te misdragen. Crimineel tuig dat rondhangt en zich verplaatst op scooters en voor veel overlast zorgt. Menig buurtbewoner slaapt nu veel beter daar dit schuim der natie opgehokt is iets waar de groene heks Femke Halalsema het niet mee eens is onder het mom dat de jeugd meer vrijheid moet hebben na een bezoek aan 020 Gaza en gesprekken met dit moslim rapaille. De hangplekken zijn leeg tijdens de spertijd iets wat een prettige bijkomstigheid is. Tijdens de lockdown roert zich nog een stelletje proleten welke zich verenigd hebben in een bende genaamd Viruswaanzin welke allerlei complottheorieen aanhangt en de normaal denkende burgers mee verveeld en de rechterlijke macht lastigvalt. De aanvoerders van deze bende zijn proleten van de meest erge soort waarbij de appel niet ver van de boom valt. Boegbeeld is ene Willem Engel waar geen redding meer voor mogelijk is anders dan een permanente opsluiting in een psychiatrische inrichting en zijn compaan Jeroen Pols een maffioos genaamd Don Pols. Willem Engel is een zoon van de beruchte huisjesmelker Cees Engel de krottenkoning van Rotterdam welke ook de binnenkant van de bajes heeft gezien voor het toestaan van wietteelt in zijn krotten. Ook was hij eigenaar van de camping Fort Oranje wat een vrijplaats was voor criminelen en terecht is onteigend. Zijn zoons Willem en Jan zijn ook vuile proleten! Willem bezondigd naast het verspreiden van fake news aan het wegsluizen van donaties voor Viruswaanzin naar zijn dansschool welke met dit geld zoveel mogelijk huizen en boten wil kopen volgens hun eigen website. Willem Engel is een gesjeesde dansleraar. Broer Jan is geen haar beter want hij is met Jeroen Pols uitbater en eigenaar van een stel hoerenpanden in Bremerhaven. Jeroen Pols is al eens door toedoen van Fred Teeven veroordeeld tot 10 jaar cel voor betrokkenheid bij de uitvoer van 160 kilo coke en het leiden van een criminele organisatie. Dit wetende zouden wij niet goed snik zijn om dat soort gajes te steunen tegen de overheid. Wie weet heeft Poetin nog een plekje over in zijn Goelag Archipel wat we kunnen huren voor huisvesting van deze criminele bende.     

    22-02-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CULTUURVERRADER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De NSB'66 cultuurverrader Jan Paternotte is boos op het CDA daar deze geen excuses wil maken voor het slavernijverleden van ons land. Daarmee krijgen honderdduizenden zwarte uitvreters een slag in het gezicht volgens deze cultuurverrader. De enigen die hard in het gezicht worden gemept door deze smerige deug-fascist zijn de blanken in ons land. Het is nog altijd zo in ons land dat het zwarte schorre morrie ongehinderd kan vertrekken als het hen niet bevalt waarbij ze het heilige kruis meekrijgen onder het motto opgeruimd staat netjes. De deugfascisten onder leiding van minister van terreur Sigrid Kaag willen ons beroven van onze cultuur waardoor wij als volk ophouden te bestaan zodat ze ons uit kunnen leveren aan Europa dit door ons een permanent een schuldgevoel aan te praten voor het slavernijverleden dat ruim 150 jaar geleden plaatsvond onder leiding van een kleine rijke elite waar de hedendaagse blanke bevolking niets maar dan ook niets mee van doen heeft laat staan geprofiteerd heeft. De deugfascisten proberen de geschiedenis te herschrijven waarbij wij blanken blanken allemaal betrokken en geprofiteerd hebben van de slavernij. Het zwarte schorre morrie vindt excuses niet genoeg een aast op een ruime schadevergoeding zodat ze als een vorst in ons land kunnen leven op kosten van ons blanken die dit land welvarend gemaakt hebben. Ze zijn al reeds bezig met een guerilla om onze cultuur te vernietigen wat ze al reeds gelukt is met ons Sinterklaasfeest waarbij het kerstfeest het volgende doel is dat vernietigd moet worden. Dit alles wordt nog versterkt door het grote aantal dobbernegers dat de asielcentra overbevolkt. Het enigste waar ze goed in zijn is zich voortplanten bij verschil-lende vrouwen en criminaliteit want een bijstandsuitkering is ook geen vetpot. Onze cultuur van hard werken, koopmansgeest, trots, de vrijheid van meningsuiting en ons Sinterklaas-feest is ook mijn cultuur. Die dient zo te blijven! Daar ga ik zeker geen excuses voor aan-bieden aan een stelletje zwarte uitvreters!   

    16-02-2021 om 01:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN VERZETSKRANT TOT NSB BLAADJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze kop slaat op het dagblad Trouw wat steeds verder afglijdt tot een anti democratisch blaadje wat andersdenkenden wegzet als fascisten en nazi's welke een gevaar vormen voor de demo-cratie. Met de verkiezingen in aantocht gaat men weer vol op het orgel waarbij het niet welgezinde partijen wegzet als fascisten en nazi's. Hun giftige pijlen richten ze op Geert Wilders die ze met allerlei verdachtmakingen willen bashen om hem te beschadigen in een poging tot electoraal gewin voor de linkse partijen. Dit lag er duimendik bovenop! Men probeert een nieuw Mediapark te creeren in de hoop dat een linkse gek Wilders afknalt zoals Pim Fortuyn destijds. Het begon met het bericht dat hij geld vanuit Amerika heeft ontvangen en dat niet heeft vermeldt in het geschenkenregister de Kamer. Hiermee werd er bewust een vuig sfeertje gecreeerd wat feitelijk neerkomt op opruiing. Dit bedrag heeft Wilders niet zelf ontvangen maar het advocatenbureau wat hem bijstaat in het politieke proces dat zich al vele jaren voortsleept en klauwen met geld kost. Toen kereltje Pechtold de schenking van een penthouse niet opgaf toen zweeg Trouw in alle talen. De leider van dat treurige partijblaadje roept justitie op om er werk van te maken de PVV te verbieden zoals destijds de CD van Hans Janmaat. De propaganda chef van Trouw braakt onzin uit door te stellen dat Wilders discrimineert door ons land te willen de-islamiseren door door de Koran te verbieden en moskeeen te sluiten. Dit is volgens de roeptoeter Trouw in strijdt met de grondwet. De hufter vergeet hierbij dat de islam geen religie is maar een zeer gevaarlijk ideologie! Een ideologie die de Holocaust wil voltooien door alle Joden op aarde af te maken. Een ideologie die niet moslims wil overheersen op straffe van de doodstraf! Een ideologie die een barbaarse wetgeving in wil voeren welke overigens in strijdt is met de universele rechten van de mens. Maar daar zwijgt Braakmans over want de islam is heilig voor deze NSB'er en zijn inkt spuiters. Ze creeren een vuig sfeertje waarbij als er daar slachtoffers bij vallen klinkt er bij Trouw Wir haben est nicht gewusst! De laffe honden!  

    13-02-2021 om 17:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUBIEUZE ONDERSCHEIDING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zwarte Dries van Agt krijgt een dubieuze hoge onderscheiding. Van Agt krijgt deze hoge onderscheiding van de Palestijnen. Voor zijn onvoorwaardelijke steun aan het terrorisme krijgt hij de Grote Ster in de orde van Jeruzalem. Zwarte Dries is een paapse antise-miet die de Jodenhaat met het wijwater heeft binnen gekregen. Was hij maar verzopen in het doopvont. Zijn antisemitisme bevestigde hij met zijn rol omtrent de poging tot vrijlating van de drie van Breda. Deze drie waren oorlogsmisdadigers van meest de ergste soort. De een was commandant van het beruchte kamp Amersfoort en de andere twee waren verantwoordelijk voor de deportatie van onze Joodse medeburgers naar de vernietigings-kampen. De een voor de Joden uit Amsterdam de ander voor die uit Den Haag. Dat dit heel veel leed teweeg bracht bij Joodse overlevenden deed hij af dat hij verder van leed afstond omdat hij een arier was. En daar was die puistenkop nog trots op ook. Trots op het arier zijn! Zwarte Dries was ook een fervent tegenstander van de vrouwenemancipatie door hen het baas zijn in eigen buik te ontzeggen. Abortus was voor hem een gruwel dat hij tijdens zijn ministerschap van justitie trachte te verbieden waarbij hij vele malen de kous op zijn lelijke puistenkop kreeg. Na zijn politieke loopbaan werd hij ambassadeur van de Palestijnen en hun terrorisme waarvoor hij nu deze dubieuze onderscheiding krijgt. Recht praten van wat krom is is de specialiteit van deze zal-vende proleet!   

    12-02-2021 om 23:35 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACHTUNG ACHTUNG HEUTE IST SPERTIJD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Achtung achtung hier volgt een befehl van uw fuhrer Mark Rutte welke ons opzadelt met een spertijd welke geldt 21.00 uur tot 04.30 uur. Fuhrer Rutte die de geschiedenis in gaat als de kneve-laar van ons volk die als eerste na de bezetting door de moffen weer een spertijd instelt. En daar blijft het niet bij want dit is slechts de opmaak naar een gele davidster die aangeeft of men gevaccineerd is tegen corona. Dit naast het hebben van ausweis. Dit is de start van een verregaande knevelarij van onze bevolking en de vorming van een dictatuur. Of de spertijd zoden aan de dijk zet valt nog maar te bezien net als het dragen van mondkapjes. Onze vrijheid wordt nog verder beknot doordat je maximaal een bezoeker in je eigen huis mag ontvangen wat schril afsteekt tegen het feit dat de kerken vol mogen lopen in de Biblebelt en gemeenten daar broeinesten zijn van corona. Van het vaccineren wat de oplossing voor al deze knevelarij maken de regenten een puinhoop. Een klein landje zoals Israel laat ons zien hoe het wel moet maar hier ziet men de perverse oplossing in het knevelen van de burgers. Daarbij vindt het wel raar dat burgers hiertegen in opstand komen. Vanaf heden is het Sieg Heil, Heil dem führer Rutte waarvan deze gladde leugenaar intens geniet! Zijn ultieme natte droom! 

    30-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOOTING MEANS SHOOTING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen dagen heerste erna zonsondergang een ware oor-logssituatie in ons land mede door het slappe optreden van de overheid welke zijn burgers dient te beschermen tegen geweld. Een ware orgie van geweld, vernielingen en plunderingen. Zelfs ziekenhuizen waren niet niet veilig voor aanvallen van het schuim der natie dat de straten onveilig maakte. Naast dat de politie met stenen, zwaar vuurwerk en molotovcocktails werd bekogeld wer-den er auto's in brand gestoken en winkels vernield en vervolgens  geplunderd. De politiek liet ook van zich horen door te gaan zwarte pieten over wie de lont in het kruitvat heeft gestoken. Yasser Klaver was er als de kippen bij om Geert Wilders hiervan te beschuldigen terwijl het duidelijk was dat de capuchonnetjes van Antifa en ander links schuim zich schuldig maakte aan terreur. De knokploegen van de linkse kerk! Overal op de kwelbuis kregen allerlei geitenharensokken weer een podium geboden van de staatsomroep om begrip te tonen voor- en het gedrag van het rellende tuig te nuanceren want ze waren toch wel zielig. Hoe verzin je het? Winkeliers die binnen de spertijd hun winkels wilden bescher-men werden op de bon geslingerd door de dappere dienders. Dit terwijl het tuig een paar honderd meter verderop ongehinderd aan het plunderen was. Kan het nog gekker? Ja dat kan! Burgemeester in oorlogstijd Femke Halalsema wil dat de winkeliers hun barikades ter bescherming van hun winkels weghalen. Zeecontainers en betonblokken voor de deur vindt ze geen gezicht voor de stad. Ze had ook nog de euvele moed om te zeggen dat de politie paraat is om in te grijpen. Ingrijpen laat me niet lachen, ja als het kwaad reeds geschied is. Mosterd na de maaltijd! Wat een misselijk makende arrogantie van die bekakte groene heks. De remedie tegen plunderaars is met scherp schieten. Aan dit schorem gaat niks verloren als ze een kogel door hun lege hersenpan krijgen. Looting means shooting!  

    30-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN VOLK EERST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze wens valt heel slecht bij de politiekcorrecte elite die borg staat voor het open grenzen beleid. Dit beleid zorgt ervoor dat er ongeveer 400 gelukzoekers per week ons land binnenkomen die willen profiteren van de verworvenheden die ons volk met bloed, zweet en tranen bewerkstelligd heeft. Daarnaast wensen zij zich niet aan te passen aan onze normen en waarden. Onze cultuur is hierdoor in gevaar daar wij geconfronteerd worden met een mid-deleeuwse cultuur welke barbaars en onverdraagzaam is tegen-over de onze en ons hieraan ondergeschikt wil maken als dank voor hun opvang. Door de ongebreidelde instroom van de uitvreters raken de opvangcentra tjokvol wat leidt tot naast dat dit ons klauwen met geld kost. Daarnaast maken grote groepen die nooit in aanmerking komen voor een verblijfsstatus omdat ze uit een veilig komen het land onveilig maken middels diefstal en geweldpleging. Jonge meisjes die door moslim malloten worden neer-gestoken en de daders die door de linkse woke-kerk worden beschouwd als slachtoffers van psychisch leed uit hun vaderland waardoor ze menen onschuldige blanke mensen aan het mes te mogen reigen. Dit alles nog onbestraft ook en beschermt door de linkse maffia. Gemeentes die onder het juk moeten vanuit Den Haag en dit gajes moeten voorzien van sociale huurwoningen die ze niet hebben en deze uitvreters boven aan de lijst zetten ten koste van de eigen autochtone burgers. Er zijn al gemeentes die al hun nieuw te bouwen woningen reserveren voor het allochtone schorem. Dit valt toch te tolereren door ons eigen volk.  Daarom eigen volk eerst! 

    29-01-2021 om 23:33 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELASTING BOEVEN NIET VERVOLGD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het korps tollenaars dat vele gezinnen in de financiele afgrond heeft gestort wordt niet vervolgd voor hun misdaden. Dit werd onlangs bekend gemaakt door justitie want zij hebben gewoon hun opdrachten uitgevoerd als klerken in oorlogstijd in wel de meest negatieve zin van het woord. Wetende dat je onschuldige burgers afperst en knevelt en dit toch doet want immers befehl ist befehl. Burgers die zonder enig bewijs van fraude in de financiele afgrond zijn gestort door dit smerige tuig wat er onderling nog een een onderlinge competitie van maakte wie het meeste geld binnenharkte. Ronduit pervers! Deze ratten in toga en de gehele rechterlijke macht tot aan de Raad van Staten aan toe hebben zelf kilo's boter op het hoofd en hebben afpersing en het knevelen van burgers niet heeft veroordeeld maar toegestaan. Ook aan deze groep moeten sancties opge-legd worden voor hun criminele handelen. Het kan niet blijven bij excuses om vervolgens ver-der te gaan alsof er niets gebeurd is. Dit geldt ook voor de politici die betrokken zijn of waren dienen van het politieke toneel te verdwijnen. Verder dienen we geen enkele waarde te hech-ten aan hun doortrapte excuses en valse beloftes dat ze hun falen ongedaan kunnen maken. Albert Einstein zij al eens dat zij dat zij die een probleem veroorzaakt hebben dit niet zelf kunnen oplossen. Het enigste wat telt voor de regenten is het behoud van hun zetel nu en na de verkiezingen en de slachtoffers kunnen wat hen betreft de moord steken.  

    13-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!