Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    24-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE OMVOLKING VAN ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De regenten laten ons nu al reeds weten dat het aantal uitvreters het komend jaar ruim 50.000 zal bedragen nog los van het aantal gezinsherenigingen. Een complete stad ter grote van Venlo. We dienen ons op te maken voor een tsunami van uitvreters van bui-ten Europa. Dit kan en mag niet getolereerd worden! Nu niet en nooit niet! Een ongewenste tsunami welke leidt tot een een ongewenste islamisering van ons land. Gevolgen hiervan zijn woningroof ten koste van ons eigen volk door nieuwkomers. Wo-ningen die beschikbaar komen gaan naar deze parasieten. Lang-zaam maar zeker wordt ons land naar de kloten geholpen door asielmaffia. Stelselmatig worden onze westerse vrijheden en nor-men en waarden om zeep geholpen door middeleeuwers afkom-stig uit zandbakken uit verweggistan. Als we zo doorgaan wordt ons land onderdeel van Eurabistan met als hoofdstad Brussel. Een land waar wij gekneveld worden door de islam!   

    24-10-2022 om 21:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERKNEMERS WEDEROM GENAAID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Qua pensioenen worden de burgers weer eens genaaid door de regenten onder leiding van roverhoofdman Mark Rutte. In navol-ging van één van zijn voorgangers Ruud Lubbers en vazallen die de ABP pensioenpot plunderden wenst deze rat met zijn vuile tengels alle pensioenpotten te plunderen  welke door onze werk-nemers zijn gevuld. Pensioenpotten welke fors zijn gevuld door de huidige werknemers met uitgesteld loon. Domme plofkoppen in het Zottenkot menen zich een oordeel kunnen vellen over loon dat door arbeiders met bloed zweet en tranen is verdiend. Uitgesteld loon waar de roverheid zich niet dient te bemoeien. De pluche-klevers in het Zottenkot waarvan velen nog te dom zijn om voor de duvel te dansen. Velen die als ze één hersencel minder zouden hebben in hun broek zouden schijten in plaats van naar de plee te gaan. Dit soort gajes heeft zich tot doel gesteld het klootjesvolk te knechten en te bestelen. Het beste pensioensysteem in Europa dient te worden gesloopt ten gunste van Europa dat wenst te graaien in onze pensioenpot om met onze centen zuidelijke landen te kunnen spekken. Werknemers worden nu veroordeeld tot een casinpensioen waarbij de beur-sen, speculanten, de hoogte van pensioenen bepalen. Speculanten welke er alles aangele-gen is zo weinig mogelijk uit te keren aan hen die afhankelijk zijn voor hun levensonderhoud van hun aanvullend pensioen. Brussel en hun collaborateurs in het Haagse Zottenkot leveren onze werknemers uit aan institutionele graaiers. Veranderingen in ons pensioenstelsel kos-ten vele miljarden aan hen die deze veranderingen gaan doorvoeren. Miljarden die komen uit de pensioenpot en ten koste gaan van de werknemers. Onkunde in combinatie met collabo-ratie aan institutionele graaiers  regeert in het Zottenkot. Kortom de hoogste tijd om af te re-kenen met de landverraders in het Zottenkot! 

    28-12-2022 om 22:32 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHIJNHEILIGHEID BIJ DE NPO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De NPO blinkt wederom in schijnheiligheid tenopzichte van de omroep Ongehoord Nederland. Onder aanvoering van hun fuhrer Frans Klein, een giftig reptiel, dat als een alleenheerser alla Adolf Hitler regeert bij de NPO. Omroepen zoals Ongehoord Nederland die zijn opvattingen (wokisme) niet delen en een afwijkende me-ning over de buhne brengen dienen te worden kaltgesteld en te worden vernietigd door ze uit het bestel te pleuren. Wokisme in de meest ultieme en verwerpelijke vorm. Om van te kotsen! Onge-hoord Nederland dient elke twee maanden rapport uit te brengen aan de NPO hoe zij wensen te integreren en te voldoen aan de woke voorschriften en de eisen van de Hitler van de NPO Frans Klein. Ongehoord Nederland dat een tegendraadse rechtse mening durft te verkondigen wat niet in het straatje van Hitler Frans Klein past. Deze smerige rat is voor de bühne terugge-treden met behoud van zijn rijkelijke salaris en pensioenrechten totdat de storm die uit de beerput genaamd DWDD met zijn protégé Mathijs van Nieuwkerk is overgewaaid. Waar Ongehoord Nederland na een paar uitzendingen die die fuhrer Frans Klein niet welgevallig waren wordt verketterd en het ruim 15 jaar grensoverschrijdende gedrag van de VARA bege-taliseerd. Hoe schijnheilig kun je zijn? Dit zijn de acties van een vuile linkse rat! Alle zeilen worden door het kartel en de aan hun gelieerde NPO kliek bijgezet om de VARA buitenschot te houden en zaken tegen hun onder het Haagse tapijt te vegen. Ongehoord Nederland die al meteen een sanctie en een boete krijgt opgelegd terwijl de VARA met fluwelen handschoe-nen wordt aangepakt. De media bloedraad spreekt al meteen sancties uit tegen Ongehoord Nederland terwijl de zaak tegen de VARA en Van Nieuwkerk wordt onderzocht en hiermee op de lange baan wordt geschoven. Daar waar de PvdA en NSB'66 hyena's klaar staan om hun prooi te bespringen wordt er een onderzoek clubje onder leiding van de corrupte PvdA leden samengesteld. Leden zijn onderandere Martin van Rhijn en Mariëtte Hamer welke weer sa-menwerken met de NSB'66 top van de staatsomroep. Van Rhijn en Hamer die boegbeelden zijn van de PvdA baantjescaroucel. Een slager die zijn eigen vlees keurt. Apparatsjiks die mis-standen van hun eigen bende in de doofpot willen doen belanden waarbij de vette rolmops Hamer de deksel omhoog houdt. Het wordt de hoogste tijd dat de staatsomroep eens flink wordt uitgemest door Martin Bosma! Dit alles kan niet zonder gevolgen blijven. Het eerste wat dient te gebeuren is dat fuhrer Frans Klein besmeurd met pek en veren van het Media-park geschopt wordt! Vervolgens dient te top van de staatsomroep (NPO) geëlimineerd te worden door hun een ferme schop onder hun hol te geven! Wegwezen met dit tuig hun zakkenvullend van ons belastinggeld. Wegwezen zonder riante afkoopsommen en bonussen. Voorts dienen zij geweerd te worden van functies in de publieke sector. Opzouten!  

    25-12-2022 om 23:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUFMACHEN UND SNELL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na de grote schande waar er door de belastingdienst middels de toeslagenaffaire  zeer veel mensen aan de financiële afgrond zijn gebracht heeft de overheid hun methodes, algoritmes,  verboden waarop deze dienst mensen op naam en uiterlijke kenmerken te boek zette als mogelijke zorgfraudeurs. Dit verbod is blijkbaar nog steeds niet doorgedrongen tot de gemeentelijke fuhrers en hun collaborateurs gevormd door hun Gestapo. De gemeente Veenen-daal gaat hierin wel heel erg ver. Zo'n 120 burgers kregen de Gestapo aan de deur op zoek naar bewijzen van fraude. Dit alles onder een gereformeerd sausje. Zondags doet de ge-meentelijke fuhrer en zijn dienaren zuinig wat in het kerkezakje en zo kopen zij hun ziel weer terug en hun fatsoen. En wat hebben deze razzia's opgeleverd aan fraude? Nauwelijks iets! Het wordt de hoogste tijd dat het Zottenkot aan deze Gestapo praktijken op regionaal en gemeentelijk gebied een einde maakt!  

    24-12-2022 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG MEER KLIMAAT WAANZIN EU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Klimaat fuhrer Hans Brusselmans en zijn hofnar Diederik Samsom zijn van plan de Europese burgers nieuwe belastingen op te leggen voor het klimaat. Belastingen die uiteraard de armste burgers het hardst raken. De burgers aan de pomp en op hun gasverbruik gaan een extra heffing betalen over hun CO2 uitstoot. Burgers dienen zo gedwongen te worden om zo electrisch te gaan rijden en hun woningen te gaan isoleren. Hier-voor heeft men voor de schone schijn weer een subsidiepotje beschik-baar gesteld wat bij lange na niet niet voldoende is. Het klootjesvolk is niet bij machte om ondanks deze Europese aalmoes een electrice auto aan te schaffen. Het-zelfde geldt voor de woningen. De armsten wonen in slechte sociale huurwoningen welke slecht geïsoleerd zijn en voor isolatie afhankelijk zijn van de eigenaar. Dit geeft maar weer eens aan dat fuhrer Brusselmans volkomen van de ratten besnuffeld is! Dit is een opstap van de volledig corrupte kliek te Brussel om zelf belastingen te gaan heffen los van de nationale regeringen om hun corrumperende macht nog verder uit te breiden. Dit is een opstap naar hun ultieme natte droom de burgers te laten betalen voor de lucht die ze in- en uitademen. Met de massale instroom van uitvreters van buiten Europa en de daarmee gepaarde toename van de bevolking is dit een lucratieve buissenis. Met name ten koste van ons landje dat met rasse schreden groeit naar 18 miljoen inwoners en nog meer. De omvolking dient dus een dubbel doel. Goedkopere arbeid en meer belasting opbrengsten. Dit dient gestopt te worden door Brusselmans en Europese dievenbende hun machtspositie te ontnemen te beginnen met onze nationale regenten.  

    18-12-2022 om 16:15 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DDR AAN DE NOORDZEE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons landje begint steeds meer te lijken op de DDR aan de Noord-zee alwaar de Stasi de scepter zwaait. Het regententuig wenst zijn wil door te drukken om tezamen met de banken de gewone burgers te controleren op hun uitgaven. Bedragen boven de 100 euro giraal moeten worden geregistreerd op aandrang van de ban-ken. Banken die overigens zelf vele kilo's boter op hun criminele hoofden hebben. Banken die veelvuldig veroordeeld zijn tot boe-tes van vele honderden miljoenen voor criminele activiteiten. Laat ze hun pijlen maar eens richten op de Zuidas alwaar ze met lou-che perdure advocaten geld van criminelen wegsluizen en witwas-sen in belastingparadijzen. En toch lopen de regenten hand in hand met de banken in hun streven om het gewone volk te kunnen controleren. George Or-well's Big Brother is watching jou! Het gepeupel dient volgens de regenten constant gecontro-leerd en onderdrukt te worden middels Stasi methodes. Bedenk hierbij wel dat je voor 100 euro nog geen volle kar boodschappen hebt of een volle tank benzine.   

    12-12-2022 om 21:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP SLAVERNIJ EXCUSES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Stop het gelul over excuses voor de slavernijverleden schreef ik reeds eerder op dit blog. Deze zijn never nooit genoeg voor het luie zwarte gepeupel dat hier een verdienmodel van probeert te maken. Een leven in een slachtofferrol is hun toekomstdroom. Een leven zonder nog te hoeven werken. Een leven aan het uitke-ringsinfuus en voor de rest alles gratis. Voor alles soepsidies. Hun eisen voor het aanvaarden van excuses worden al maar extremer en hogere compensaties die worden gevorderd. De slavenclubs zijn volledig van de pot gerukt! Men eist dat slechts een witte man, de koning of Rutte, excuses komt maken met een grote zak geld welke voor hen het belangrijkste is. De slavenclubs eisen dat een witte man de excuses aanbiedt, het aanbieden van excuses dient te gebeuren op hun door hen bepaald tijstip, een herstelfonds voor de nazaten van de slaven, Zwarte Piet dient te verdwijnen, het gebruik van het woord neger dient strafbaar te worden, culturele instellingen van zwarten dienen structurele subsidies te krijgen, de koning dient op de keti koti herdenking in Amster-dam te spreken en de schulden van de Antillen en Suriname dienen te worden kwijtgeschol-den. Een belachelijke lijst van eisen! Het woord neger kunnen we desgewenst wijzigen in nik-ker. De schulden van de Antillen zijn veroorzaakt door hun incompetente en corrupte leiders. Wat betreft Suriname is dit land sinds 1975 onafhankelijk zijn de schulden veroorzaakt door hun regering lange tijd onder bewind van Bouterse een moordenaar en een drugscrimineel. Hun schulden lekker zelf aflossen. Het moet ze duidelijk gemaakt te worden dat ze onze ex-cuses op onze voorwaarden dienen te accepteren anders wordt het slavernijverleden defi-nitief afgesloten met de keuze of hierblijven en zwijgen over het slavernijverleden of terug naar de Afrika naar de hangmatten in de negerhutten van Oom Tom.

    11-12-2022 om 23:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CORRUPTE DIEVENBENDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week kwam het bericht dat een vice premier van de EU, een vuile Griekse heks, is ontmaskerd als een corrupt parlementslid. Dit verbaast mij niet daar dit hele Europese circus van corruptie en vriendjespolitiek aan elkaar hangt. Deze Griekse heks is lid van de socialistische fractie in het EP welke niets anders blijkt te zijn dan een club van smerige cor-rupte graaiers. Een bende die al vals zingend de Internationale over de bühne brengt en zegt op te komen voor de verworpenen der aarde. De bende waar ook de hopman Timmermans toe behoort. Frans Brussel-mans die er het zwijgen toe doet net als zijn vazal hofnar Diederik Samsom. Personen die middels mooie praatjes erop uit zijn om hun zakken te vullen op kosten van onze belasting-centen. Een Griekse heks die zich om heeft laten kopen door Arabieren (Qatar) zal er een van velen zijn wat een grote schoonmaak vereist in de burelen van het Europees Parlement een club van volksverlakkers en oplichters. Een club die van mening is dat normen en waarden, integriteit en zich aan wetten te houden niet voor hen geld. Iets wat wel wordt geëist van de Europese burgers. Een club waaraan met name NSB'66 nog meer van onze nationale macht wil overdragen. Nog meer van onze eigen parlementaire bevoegdheden overdragen aan een mega corrupte Europese bende in Brussel. Het Zottenkot te Den Haag wordt gedegradeerd tot een niets zeggend onderdeel van de zonnekoningen te Brussel. Hieraan moet een einde komen! Dit kan reeds kenbaar gemaakt worden tijdens de komende provinciale verkiezingen komend jaar door de regerende landverraders onder leiding van Rutte en Kaag genadeloos af te straffen! Baas in eigen land!  

    11-12-2022 om 19:09 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAILLIET VAN EN RECHTSTAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Resente uitspraken van de ratten in toga geven het faillissement van de rechtsstaat aan. De uitspraken van NSB'66 rechters vellen vonnissen die haaks staan op de mening van het volk. Uitspraken in het voordeel van  de milieumaffia die slechts een klein deel van onze maatschappij uitmaakt. Een kleine minderheid die middels ratten in toga ons hun wil op wenst te leggen. Ratten in toga zo-wel rechters als het openbaar ministerie die hun oren laten hangen naar de politieke macht en het establishment. Zo worden criminele acties van links afgedaan met een foeigesprekje, een kleine geldboete of in het uiterste geval met een kort taakstrafje. Te denken valt aan geweld van kansparels, linkse demonstranten en milieuactivisten. Milieuterroristen van Extinction Rebelion ge-sponsord door miljonair George Soros die de openbare orde verstoren door onderandere we-gen te blokkeren. Ratten die hierbij opgepakt worden staan weer binnen een dag alweer buiten met een flut boete van 150 euro welke betaald wordt door George Soros. Hoe anders ging het met de Blokkeer Friezen wier koppen moesten rollen in een showproces waarbij kosten nog moeite werden gespaard. Een strijdt Holland (randstad) tegen Fryslân. De Friezen moesten maar een lesje gehoorzaamheid aan Holland geleerd volgens burgemeester van Dokkum Marga Waanders. Waanders heeft het tuig van KOZP uitgenodigd om de intocht van Sinterklaas te versteren en de Friezen een lesje beschaving te geven. Ze had buiten de waard gerekend want de Friezen lieten zich de les niet lezen door een niet Fries. Voor deze door haar veroorzaakte puinhoop kreeg deze smerige PvdA teef een ander baantje aangeboden daar ze in Dokkum niet meer te handhaven was. Het lot van Bonifatius zou haar niet mis-staan. Jenny Douwes het gezicht van de Blokker Friezen was de kop van Jut al hoewel ze niet mee deed aan de blokkades. Zij moest hoe dan ook hangen! Zij kreeg middels een showpro-ces een taakstraf van 90 dagen opgelegd. De aanklager dreigde haar zelfs met een celstraf waardoor ze als moeder van een zoontje met jeugdzorg te maken zou krijgen. Jeugdzorg een afschuwelijke bende proleten waarvoor het belang van kinderen ondergeschikt is aan hun eigen ego. Pure maffiapraktijken door deze aanklager welke laat zien hoe intens verrot justitie is. Een geldboete volstond niet doordat deze voor haar betaald zou worden uit een fonds van donaties gevuld door medestanders. Waar is hier het verschil tussen Soros en een fonds? Jenny Douwes is niet woke en dat klimaat gespuis wel. Pure klassenjustitie! 


    07-12-2022 om 23:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERZETSHELDEN ONDER WOKE VUUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verzetshelden liggen onder vuur van woke activisten die hun le-vensloop onder de loep leggen en hierover twijfel zaaien. Walge-lijk voorbeeld hiervan is de directie van het verzetsmuseum die de term verzetshelden gecanceld heeft. Dit alles onder de bezielende leiding van directeur Lisbeth van der Horst. Deze teef en de rest van haar bestuur zouden per direct dienen te verdwijnen wegens het in diskrediet brengen van onze VERZETSHELDEN. Onze ver-zetshelden kleineren om vervolgens nazi's in een positief daglicht te stellen. Hoe ziek (woke) kun je zijn? Nazi's zouden ook nog een positieve kant hebben met als dooddoener het redden van een paar joden om hun geweten te zussen om vervolgens vele duizenden naar de gas-kamers te deporteren. Hoe hypocriet kun je zijn? Een held is een persoon die met gevaar voor het eigen leven strijdt voor het leven van anderen. Gerrit Jan van der Veen en Hannie Schaft, het meisje met het rode haar, welke hun leven gaven in de strijdt tegen een duivelse bezetter welke de Holocaust op zijn geweten heeft waarbij alleen al zes miljoen joden werden uitge-roeid. Van der Veen en Schaft krijgen postuum nog eens door Van der Horst een mes in hun rug gestoken. Van der Veen en Schaft het gezicht van het verzet  van zeer vele verzetshelden in ons land. Van der Veen die alleen al  vele duizenden burgers, met name joden, via vervalste persoonsbewijzen aan de dood heeft doen ontkomen. Vele joodse Amsterdammers die door hem een enkele reis naar de gaskamers konden ontlopen in combinatie met onderduikadres-sen die door hem werden verzorgd. Deze helden worden niet alleen gekleineerd door een teef als Liesbeth van der Horst maar krijgen ook nog eens door haar postuum een mes in de rug gestoken. Jaarlijks kunnen we op 4 mei getuige zijn van de herdenking op de Waalsdorper-vlakte van de verzetshelden die hier gefusilleerd zijn door de nazi's. Zij die het leven lieten voor onze vrijheid. Jaarlijks luidt hier de Bourdon klok welke ons mede doet herinneren aan de offers die gebracht zijn die hier hun leven  lieten  voor onze vrijheid. Dit alles wordt vertrapt door een smerige helleveeg genaamd Liesbeth van der Horst en haar schare vuile ratten. Van der Horst wegwezen! Wegwezen als directeur van het Verzetsmuseum. Ga maar een baantje zoeken als schoonmaakster van schijthuizen! Wachten is op dat de meest beruchte straat in Amsterdam, de Euterpestraat, welke na de oorlog de naam van verzetsheld Gerrit van der Veen kreeg door toedoen van Van der Horst en haar sneeuwvlokjes/wappies  zijn oude naam weer terugkrijgt.   

    04-12-2022 om 20:57 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SLAVERNIJVERLEDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De publiciteit rond het slavernijverleden van ons land begint bui-tensporige proporties aan te nemen. Ons blankes wordt door wo-kies een erfzonde om de nek gehangen omtrent de slavernij waar onze huidige blankens en hun vaders en moeders en opa's en oma's part nog deel aan hebben. In 1975 werd Suriname onaf-hankelijk en meer dan de helft van de bevolking nam de wijk naar ons land om te profiteren van onze sociale voorzieningen. Naast deze kliek uit Suriname krijgen wij ook te maken met een stelletje dobbernegers die ook ongevraagd naar ons land komen en compensatie eisen voor het slavernijverleden. Het gaat deze parasieten om tientallen miljarden. Zwarten die nooit geen slaaf zijn geweest claimen een schadevergoeding omdat zij heden ten dage nog zouden lijden onder het slavernijver-leden. Bulshit! De leider van Barbados wil een  engels Lagerhuis lid vervolgen om een scha-devergoeding af te dwingen en richting Engeland in de tientallen miljarden kan lopen. Een muts die als politiek leider niets heeft bereikt anders dan het vuĺlen van haar eigen zakken. Dit soort types in andere landen met zwarten proberen munt te slaan uit het slaver-nijverleden om hun eigen falen te maskeren en een leven als een zonnekoning(in) te kunen leiden. Onze lulhannes Mark Rutte en nog een paar van zijn trawanten willen excuses aan gaan bieden in onze overzeese gebieden. De bananenrepubliek Suriname neemt geen ge-noegen met de zwarte minister Weerwind en het tijdstip waarop dit gaat gebeuren. Men eist dat koning Willem-Alexander zijn excuses aan moet bieden en op zijn knieën om vergeving moet vragen aan het zwarte gepeupel op een door hun gewenst tijdstip. Een gotspe! Een schop onder hun zwarte toges kunnen ze krijgen. Er dient een einde te komen aan het om-leggen van een belachlijke erfzonde rond onze nekken door zwarte uitvreters geholpen door woke sneeuwvlokjes. Zowel mijn grootouders als mijn ouders hebben geen slaven gehad of hierin gehandeld dus wens ik niet dat het Haagse schorum namens hen en mij excuses aanbiedt aan een stelletje profiteurs. Voor hen die nooit geen slaaf geweest zijn rest slechts hun muil te houden en dankbaar te wezen dat zij in ons land mogen leven. Houdt jullie muil over het slavernijverleden wat is verworden tot een eis om schadevergoeding waar jullie geen recht op hebben! Een schop onder jullie toges kunnen jullie krijgen. Bevalt je het niet rot dan lekker op naar Afrika naar je negerhut van Ome Tom!  


    03-12-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE BETUTTELING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De betutteling door de regenten begint nu werkelijk buitensporige en gevaarlijke vormen aan te nemen. Hier is ernu sprake van DDR praktijken. De tabak- en fastfood branche zijn nu het doelwit van de woke sneeuwvlokjes. Nadat eerst tabaksartikelen onzichtbaar moesten zijn achter een scherm moeten deze nu verdwijnen uit supermarkten en tankstations. Tabaksartikelen dienen voortaan nog slechts verkrijgbaar te zijn in tabakspeciaalzaken. Deze mo-gen echter zoals nu geen andere artikelen meer verkopen zodat hun voortbestaan praktisch onmogelijk gemaakt wordt. Pure maf-fiapraktijken door de roverheid. Naast de tabakbranche is ook de fastfoodbranche de kop van jut. Gemeenten krijgen verdergaande bevoegdheden om fastfoodrestaurants te weigeren met name in de buurt bij scholen. Dit als onderdeel van het terugdringen van het consumeren van een vette hap door scholieren. Vergeten hierbij wordt dat een appje naar een fastfoodres-taurant en binnen no time komt een koerier het bestelde bezorgen. Gelul dus voor de bühne! De inkomsten die de tollenaars mislopen door een lagere omzet worden door extreme ac-cijnsverhogingen goedgemaakt te worden door het gepeupel. De modus achter dit alles is dat de geneugten van het leven zoals het zuipen, vreten, roken en drugsgebruik voorbehou-den dient te zijn aan de elite. 

     

    02-12-2022 om 23:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BONTKRAAGJES RELLEN ER WEER LUSTIG OP LOS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week was het weer raak in de grote steden na de een overwinning van Marokko op het WK in de zandbak. In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag was dit het geval. Dit was het sein voor deze smerige Rifratten om te gaan rellen gepaard gaande met vernielingen en geweld tegen de politie. Dit wetende gezien de negatieve geschiedenis van deze Rifratten is het bela-chelijk dat de burgemeesters in deze steden zich dompelen in onwetendheid voor mogelijke rellen. Ronduit belachelijk! Onkunde van deze onverkozen regenten. Rifratten grijpen alles wat te ma-ken heeft met Marokko om ongeregeldheden te veroorzaken. Tuig wat zich Marokkaan noemt in Marokko wordt uitgekotst en die worden beschouwd als non valeurs. Woestijnrovers welke intens worden gehaat. Voormalig koning Hassan wordt nog steeds geprezen voor het wegwerken van veel van dit tuig naar ons land. Onze minister van justitie Dilan Yeşilgöz kwam niet verder dan ze moeten zich schamen zich hierbij niet wenst te realiseren dat dit tuig geen enkel gevoel van schaamte kent iets wat niet verwonderlijk is bij geboren woestijnrovers en hals-afsnijders. Burgemeester Femke Halalsema begon al meteen met het trekken van de racisme kaart naast dit gedrag kan niet. Het zijn het blijven toch haar kansparels uit achterstands-wijken die geen kansen krijgen in de maatschappij. Drop outs die weigeren om te leren en te werken en uit zijn op snel geld te verdienen in de criminaliteit. Van Halalsema en haar colle-ga's hebben we  niets te verwachten anders dan zalvend gelul over straatcoaches, wijkagen-ten, buurtvaders en zinloze gesprekken met ouders over hun addergebroed waarvan hun gedrag ze moer interesseert zolang ze hun uitkering maar krijgen. Onze regenten hebben onlangs een verdrag gesloten met Marokko dat van geen enkele waarde is  omdat dit niet bevat dat deze criminelen en hun families al dan niet met een premie teruggestuurd kunnen worden naar het Rifgebergte. 

    30-11-2022 om 23:04 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAFFA PRATIJKEN IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week heeft een aantal fractievoorzitters zich terug-getrokken in de krochten van het Zottenkot om te konkelen over het voortbestaan van Forum voor Democratie. Een select groepje op initiatief van sekteleider Dassen van Volt welke een kloon is van NSB'66. Aanwezig waren hierbij niet alleen de kartelleiders, maar ook de leiders van PvdA, Groen Links, Denk en PvdD. Maffia praktijken pur sang. Ik ben de laatste die Baudet en zijn wappie bende zal verdedigen. Ik zal never nooit op dat soort complotdenkers stemmen. De hetze tegen Baudet is slechts een afleidingsmanoeuvre om een groter doel te bereiken het elimi-neren van Geert Wilders en zijn PVV. Dit zijn praktijken uit de jaren dertig van de vorige eeuw toegepast door de Hitler en consorten. Grutte Geert en zijn partij moeten kost wat het kost kaltgesteld worden ten foureure van het heersende establishment daar hij een bedreiging is voor hun machtspositie. Het getuigt van grootsheidswaazin om ruim een miljoen kiezers van de PVV buitenspel te zetten. Het bevestigd wel de bekrompenheid van het establishment om koste wat het kost op het pluche te blijven zitten. Dit alles getuigt van het faillissement van de politiek bedreven in Zottenkot. Navelstaren zonder te werken aan de werkelijke problemen van ons land. Misplaatste ijdelheid! 

    27-11-2022 om 22:45 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE RODE HAAN KRAAIT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Onlangs kraaide de rode haan in een beoogd asielzoekers opvang in het Brabantse Someren. Een omstreden opvang van honderden uitvreters. Burgers die hier rechtstreeks mee te maken krijgen en hun leefomgeving en woongenot ernstig bedreigd zien. Want zoals gewoonlijk worden de negatieve lasten afgewenteld op het onmachtige klootjesvolk terwijl de plaatselijke regenten en nota-belen er wel voor zorgen dat de opvang voor hen een ver van bed show is ver weg van hun huizen. Regenten in hun gemeenten spe-len met vuur en één vonk kan voldoende zijn om de rode haan te laten kraaien. Dit was het geval in Someren. En als er brand ontstaat doen de regenten en hun dienaren huilie huilie. Burgers die zich openlijk uitspreken worden in een de hoek getrapt van xenofoben, racisten en facisten. Dit terwijl de regenten en hun die-naren zelf spitsroeden zouden moeten lopen. Een duidelijk voor-beeld hiervan was de bijeenkomst met de burgers van Gemert-Brakel door Geert Wilders bijgewoond waarbij duidelijk zichtbaar werd hoe regenten met hun burgers omgaan. Op deze inspraakavond was duidelijk zichtbaar hoe de burgemeester volkomen ongeïnteresseerd aanwezig was en blijk gaf de bezwaren van de burgers niet serieus te nemen. Een vrouw reageerde emotioneel op het besluit van de gemeente om honderden uitvreters naast haar woonomgeving te plempen waarbij zij werd weggezet als xenofoob en racist. Op haar opmerking dat dit niet in de omgeving van de burgemeester gebeurd volgde slechts een blik van pure minachting. Burgers die dusdanig worden weggezet, ongehoord en als niet bestaand worden beschouwd komen tot radicale acties. Ik pleit hier niet voor dit soort acties maar begrijp ze wel. Als je als regent met vuur speelt riskeer je brand. Regenten bedenk als je je kont brand moet je op de blaren zitten!   

    26-11-2022 om 19:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREVENTIEF FOUILLEREN GESTAAKT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Burgemeester Femke Halalsema heeft per direct het preventief fouilleren stopgezet nadat agenten een Marokkaans rovershol in 020 Gaza binnenviel op zoek naar wapens. Een rovershol onder de cover van een buurthuis waar kansparels kunnen chillen. Dit stadsdeel waar veelvuldig afrekeningen, schietpartijen, overvallen, plofkraken, berovingen en geweld tegen burgers op straat aan de orde van de dag zijn. Halalsema die op een kans heeft gewacht om het preventief fouilleren stop te zetten daar ze dit niet zag zitten omdat ze bang was voor etnisch profileren. Een kans haar mede geboden door een verbolgen haardbaard baas van dit rovershol. Hoe verzin je het? Je gaat toch een brand blus-sen waar deze is? In Amsterdam en met name in 020 Gaza hebben de bondkraagjes het etnisch monopolie op criminaliteit! Een onderzoek dat dit bevestigd was haar niet welgevallig en werd opzij gelegd en diende als rede te stoppen met het preventief fouilleren. Ze had er-toch al belachelijke voorwaarden aan verbonden zoals controleurs die moesten toezien dat niet alleen de beoogde doelgroep maar ook oudere blanke bejaarden achter hun rollator en op hun scootmobiel werden gefouilleerd. Belachelijk dit diversiteits denken! Ook het rapport over het geweld tegen homo's door bondkraagjes werd door haar adjudant Rutger Groot Ha-massink in een diepe lade gelegd daar dit niet hun niet welgevallig was. Zo blijft de onvei-ligheid toenemen in dit deel van de stad. Het stadsdeel 020 Gaza aan de westelijke rand van de stad glijdt steeds verder af na een banllieu waar wetteloosheid de norm is dankzij een incompetente groene heks en haar vazallen in de gemeenteraad. 

    23-11-2022 om 23:01 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SLAG OM STAPHORST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen weekend was het weer eens raak in Staphorst waar de intocht van Sinterklaas met echte Zwarte Pieten uitliep op een veldslag aan een toegangsweg. Tuig van KOZP en hun blanke hulpjes wilde het kinderfeest verstoren met een zogenaamde demonstratie. Een recht wat zij claimen om dit kinderfeestje be-wust te kunnen verstoren. Ze kwamen echter van een koude ker-mis thuis want de dorpelingen stonden niet te wachten op een verstoring van hun kinderfeest door rellend tuig uit de randstad met name uit een zwart getto in Am-sterdam. Het willen actievoeren in een hechte gemeenschap als in Staphorst is een pure provocatie en het uitlokken van geweld. Er zijn gelukkig nog gemeenten die zich verzet-ten tegen de terreur van zwarte huilstruiken zoals nu in Staphorst en in het verleden Volen-dam en Dokkum. Dat het zo uit de hand is gelopen komt ook doordat dat er bewust door dit tuig de colonne die ze naar het dorp zou begeleiden hebben verlaten om het dorp onopge-merkt te kunnen bereiken. Dit getuigd van negatieve bedoelingen waarvan Amnesty interna-tional ook deel uitmaakte. Wat deze bende in Staphorst had te zoeken laat zich raden. Ze zijn verworden tot een katalysator van protesten van activisten, een minderheid, die de meerder-heid hun wil op wil leggen. Zij maken zich met name sterk voor linkse demonstraties die vaak ontaarden in geweld. Deze worden volgens hen gedwarsboomd en dat verdient een grondig onderzoek. Dit is wel allemaal heel selectief. Als er gedemonstreerd wordt door partijen aan de andere kant van het spectrum zoals Pegida hoor je ze niet als deze met geweld verstoord worden door linkse knokploegen als Antifa. Hoe selectief kun je zijn? Ook in het Zottenkot waren de gemoederen verhit. De voodoo heks Sylvana Simons ging weer volledig door het lint. Ze roemde het gajes van KOZP als dappere strijders tegen racisme en fascisme. Wal-gelijk! Zo ook als ze tekeer ging tegen de minister van justitie gelijk een Winnie Mandela in poedervorm. Cacao poedervorm wel te verstaan. Ze beschuldigde haar ervan dat haar poli-tieagenten decennia lang onschuldige burgers in elkaar slaan. Hoever van het padje kun je zijn? Dit mens dienen ze terug te sturen naar waar ze vandaan komt. De negerhut van Ome Tom.     

    22-11-2022 om 23:02 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OME ROON ZET DE TOON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PvdA wetenschapper Ronald Plasterk heeft weer eens de spijker op de kop geslagen. Zijn stelling links is gekaapt door de elite van D'66 en Groen Links snijdt hout! Hoog opgeleide grachtengordel elite die verkondigd dat we met ons allen moeten accepteren dat we wat armer worden waarvan zij met hun hoge inkomens geen last van hebben. Links dat vroeger stond voor de strijdt voor de zwakste in de samenleving is nu verworden voor het recht van de linkse elite om hun bevoorrechte privileges veilig te stellen ten koste van de armsten. Het ontwaakt verworpenen der aarde bezongen in de Internationale is door hen reeds lang ter grave gedragen ter gunste van hun eigen positie. Dit gepredikt door het huidige kartel gedomineerd door VVD en NSB'66 overgoten met een zalvend christelijke sausje door het CDA en CU. Linkse wereldverbeteraars veelal ook nog gesubsidieerd door George Soros, een vermogende beursspeculant, die menen dat zij rechten hebben die zij het klootjesvolk menen te moeten ontzeggen. Dit linkse tuig wat de bek vol heeft om maatrege-len te nemen om de  aarde te redden vliegt veelvuldig de aarde rond ter hun eigen genoegen de vinger wijzend naar het klootjesvolk dat eens per jaar met het vliegtuig op zonvakantie gaat. De klimaat top in Egypte was hier een spekend voorbeeld van want de deelnemers hieraan kwamen per vliegtuig waarvan het grootste deel per privéjet. Leve het milieu!  

    19-11-2022 om 17:28 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NSB'66 OP OORLOGSPAD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zogenaamde nieuwe leiderschap van deze bende landver-raders onder leiding Secreet Kaag wil het makkelijker maken om politieke partijen te verbieden. Partijen die hun overigens niet wel-gevallig zijn welteverstaan! De schaamlap hiervoor zijn de pro-leten van Forum voor Democratie, de bende van de mafklapper Thierry Baudet. Het is nog altijd zodat een Kamerlid kan worden vervolgd als deze strafrechterlijk over de schreef gaat en daarvoor behoefje geen hele partijen te verbieden. Dit is voor deze landver-raders niet voldoende. Alles wat niet strookt met hun ziekelijke dictatoriale zienswijze dient te verdwijnen. Dit zijn DDR praktijken! Los hiervan lost het verbieden van partijen niets op want zij ko-men onder een andere naam weer terug. Voorbeeld hiervan is het verbod op het Vlaams Blok welke partij veel groter als voorheen terug kwam als het Vlaams Belang. Vervolging door het OM een bende die qua politiek volledig aan de leiband loopt van de Haagse politieke elite. Het OM dat blindelings hun opdracht tot een politiekproces uitvoert uitmondend in het fakeproces tegen Geert Wilders. Voeg hieraan toe een rechterlijke macht die gein-feltreerd is door NSB'66 en klaar staat om uitvoering te geven aan de wens van Kaag en consorten. Dit is gebleken uit de veroorde-ling van Geert Wilders. Dit alles uit de koker van Kaag de ma Stalin van de polder.  

    18-11-2022 om 21:35 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. GAARKEUKENS DRIJGEN VOOR ARMEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor miljoenen burgers onder het bestaansminimum en die leven in pure armoede drijgt de gang naar de gaarkeukens van de over-heid die het gepeupel te weinig voedsel wenst te geven om van te leven en teveel om van te sterven. Dit om ze zo in het gareel te houden. We zien dagelijks de beelden van voedselbanken die mensen moeten weigeren en een tekort hebben aan voedsel van-uit het bedrijfsleven. Dit in een rijk land dat met geld strooit rich-ting Europa, Afrika, milleuwaanzin en uitvreters die gelijk sprinkhanen ons land overspoelen en kaalvreten. Ons land wat steeds verder afglijdt naar het verleden van een heersende klas-se en ondergeschikte horigen, lijfeigenen en bedelaars. De tijden van de mensonterende omstandigheden in de veenkolonien in de vorige eeuw dreigen heden weer werkelijkheid te worden. Dit is het resultaat van ruim twaalf jaar heerschappij door Rutte! Welgestelde elite tegenover paupers. Dit beleid kan leiden tot een terechte volksopstand van hen die zelf niet meer te eten hebben maar ook hun kinderen niet meer kunnen voeden. Denk hierbij aan het aardappeloproer in de vorige eeuw waar vrouwen in opstand kwamen tegen het tekort aan het volksvoedsel wat de aardappel is terwijl er genoeg was maar wat diende voor de export waaraan de elite zich wenste te verrijken. De elite dient te beseffen dat de woede over het ongestraft knechten, uithongeren en vertrappen van de armsten in ons land zich tegen hen zal richten! En terecht!





    17-11-2022 om 18:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHIT UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kamervoorzitter Vera Bergkamp heeft georkestreerd door Secreet Kaag en met instemming van Mark Rutte een politieke moord ge-pleegd op Khadija Arib. Haar herverkiezing als Kamervoorzitter werd voorkomen door gekonkel van Kaag en Rutte in de krochten van het Binnenhof. Alsof dit nog niet genoeg was moest de inte-griteit van Arib 1.5 jaar na dato nog eens ernstig beschadigd wor-den door twee anonieme brieven over grensoverschrijdend gedrag van ambtenaren. Dit kort nadat bekend werd dat zij de parlemen-taire enquêtecommissie corona zou gaan leiden. Je kon op je klompen aanvoelen dat de uitkomst het kartel niet welgevallig zou zijn met Arib aan het roer. Nadat Arib meerdere messen in haar rug gestoken heeft gekregen door Bergkamp onder leiding van Kaag heeft zij de eer aan zichzelf gehouden en is vertrokken uit het Zottenkot. Haar vertrek was echter nog niet ge-noeg voor hyena's want het onderzoek naar Arib moest doorgaan. En het wordt nog veel gekker want de topambtenaar Jorine Wolff NSB'66, die de leiding heeft over het onderzoek naar Arib, is zelf één van de personen die over Arib hebben geklaagd. Een groot deel van de ambtelijke top is opgestapt en de OR heeft het vertrouwen in Bergkamp opgezegd. NSB'66 onder befehl van Secreet Kaag heeft er een puinhoop van gemaakt gelijk een bananenrepu-bliek! Nadat vandaag in de laatste peiling van Maurice de Hond bekend werd dat de PVV de grootste partij was kwam van de hyena's de verdachtmaking dat Martin Bosma wel eens het lek zou kunnen zijn geweest vanuit het Presidium naar de media. 

    13-11-2022 om 17:16 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOAP ONGEHOORD NEDERLAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De demonisering van de omroep Ongehoord Nederland begint buiten proportionele vormen aan te nemen. Dit omdat deze om-roep geluiden laat horen welke het establishment niet welgevallig zijn. De elite wil ten koste van wat het kost deze omroep het zwij-gen op te leggen. Zij verkondigen niet de boodschap van de re-genten en hun elitaire achterban. Waar de staatsomroep uitblinkt woke meningen te verkondigen gaat Ongehoord Nederland  hier-tegen in tot grote woede van de elite veelal van de grachtengor-del. Links gespuis uit de politiek en zweverige activisten krijgen ruim baan om hun onzin in de staatsmedia te spuien. Het is het establishment een doorn in het oog dat bij Ongehoord Nederland prominente vertegenwoordigers van de grootste Vlaamse partij, Het Vlaams Belang kont konden doen van hun opvattingen omtrent de de asiel tsunami beter bekend als omvolking. Het optreden van de Vlaamse Geert Wilders Flip Dewinter wekte veel woede bij de elite. Dat de omroep van Akwasi ons blankes wel ongestraft kan schofferen geeft wel veel duidelijk in omroepland.  

    08-11-2022 om 19:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD HELPT ONS LAND WEER VERDER NAAR DE KLOTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De VVD heeft onder leiding van roverhoofdman Mark Rutte weer een maatregel aangekondigd die ons landje nog verder naar de kloten helpt door een decreet uit te vaardigen waardoor het moge-lijk wordt om alle gemeenten vol te plempen met uitvreters uit den vreemde. De VVD fractie heeft weer getoond over een elastieke ruggengraat te beschikken. Door dit besluit lijdt ons eigen volk on-der de gevolgen van een tsunami aan uitvreters. Het is werkelijk om te kotsen dat zowel landelijke, provinciale en gemeentelijke regenten maar tegen beter in blijven roepen dat wij middels internationale verdragen gehouden zijn aan de opvang van dit schorre morrie. Dat is gelul! Verdragen kun je opzeggen en we kunnen ons beroepen op de Dublin akkoorden welke voorzien in het feit dat elke gelukzoeker in het land van binnenkomst asiel aan moet vragen. Dit gebeurt niet want ze trekken heel Europa door naar ons land om te profiteren van onze sociale voorzieningen. Dit schorre morrie kan dus volgens de akkoorden van Dublin gewoon teruggestuurd worden naar Zuid-Europa iets waar onze landverrader Rut-te en zijn bende zich niet aan durft te wagen. Het is zelfs zo erg dat uitvreters welke in Zuid-Europa al een status hebben gekregen en vervolgens in ons land asiel hebben aangevraagd niet het land uit kunnen worden gezet. Dit werkelijk tot te zot voor woorden! Ons eigen volk wordt steeds verder over de kling gejaagd door regenten die zich na verkiezingen weer ont-poppen als vuile smerige landverraders! Staatssecretaris Van der Burg is zo'n bruinhemd bijgestaan door een raadslid uit Amsterdam Rutger Groot Hamassink. Deze Raspoetin vindt dat als uitvreters willen komen we ze gewoon volgens verdragen op dienen te vangen. Wat dit voor zijn eigen burgers (volk) betekent zal deze rioolrat worst wezen. Voorts meent deze rioolrat dat in het kader van het slavernijverleden zo'n 1000 ongedocumenteerde Surinamers die illegaal in ons land verblijven na de onafhankelijkheid van Suriname een status dienen te krijgen zodat deze ook aan het uitkeringsinfuus kunnen worden gelegd. Waar blijft de revolutie waarbij wordt afgerekend met de regenten die ons land verraden en de deportatie van uitvreters naar de oorden waaruit zij vandaan komen? Opzouten met dit tuig! Ons land, onze woningen en onze sociale verworvenheden voor ons eigen volk! EIGEN VOLK EERST!     

    08-11-2022 om 18:27 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STASI PRAKTIJKEN ! ! !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De roverheid onder leiding van Secreet Kaag wenst dat banken alle bedragen boven 100 euro die giraal worden overgemaakt re-gistreren in een register zodat deze duivelse helleveeg ons beta-lingsgedrag kan controleren op zogenaamd witwassen. Big sister is watching ons middels Stasi methoden welke gebruikelijk waren in de DDR onder de leiding van Walter Ulbricht en Erich Honecker. Iets wat niet verwonderlijk is door deze Palestijnse terroristen-bruid. Deze teef die gewent is om in een corrupte omgeving te leven en hierdoor zelf is bezweken voor corrupte verdenkt onze burgers ervan dat zij net zo slecht zijn als zij. Nou ik kan haar uit de droom helpen geen mens is zo immens gemeen en doortrapt als deze heks! Zij wordt hierbij geholpen door haar Marokkaanse kansparels die op gestolen scooters en dure snelle auto's de ene plofkraak na de andere plegen op geldautomaten en er zo toe bijdragen dat de roep om het verwijderen van flappentappen uit het straatbeeld steeds luider klinken door het politieke ashtablisment. Burgemeester Halalsema is er zo één die haar Marokkaanse kansparels blijft knuffelen en niets doet aan de plofkraken. Het moeilijker ma-ken van het verkrijgen van chartaalgeld en controle van giraalgeld levert de burgers uit aan de Stasi praktijken van de roverheid. De roep om de vervolging van heksen zoals Kaag middels heksenwagen en brandstapels zal door dit gedrag van de roverheid opgang doen vinden. 

    31-10-2022 om 17:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIVERSITEITS WAANZIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Politie en BOA's moeten een hoofddoekje mogen dragen in het kader van de diversiteits waanzin van de regenten. Waanzin voort-komend uit het willen deugen waarbij de regenten elkaar de loef proberen af te steken. Onlangs liet de nationaal coördinator tegen discriminatie en racisme Rabin Baldewsingh nog een hele natte scheet. Baldewsingh is een oud PvdA wethouder die zijn functie niet kreeg door zijn kennis maar om zijn kleurtje daar hij nog te dom is om te poepen. Na zijn gebleken onkunde moest hij toch een baantje hebben verzorgd door de partij. Zo kreeg hij een baantje tegen discriminatie en racisme woorden die bestorven liggen in de muilen van niet blanken in ons land. Deze koeienknuffelaar wenst dat politie en BOA'S kopvodden mogen dragen daar dit geen afbreuk zal doen aan de professionaliteit en neutraliteit van de over-heid. Aan me hoela! Overheidsdienaren dienen neutraliteit uit te stralen en niet hun geloofs-overtuiging welke ook nog eens haaks staat op de westerse normen en waarden. We hebben hier totaal geen behoefte aan een shariapolitie welke juist agressie oproept van niet mos-lims. En terecht! En dan zal als moslima gevlucht zijn om te ontsnappen aan de shariawetten en shariapolitie en wordt je in ons land wederom weer geconfronteerd met dit gajes. Stop de islamisering van ons land! 

    30-10-2022 om 17:13 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISPLAATS GEKRIJS OM RESPECT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Moslims krijsen om respect terwijl zij geen enkel respect tonen voor niet moslims in ons land. Op initiatief van de KNVB speelden de aanvoerders met een gekleurde aanvoerdersband om aan-dacht te vragen tegen discriminatie en racisme van andersden-kenden en met een andere seksuele geaardheid waaraan twee geitenneukers spelend voor Feyenoord en Exelsior weigerden mee te doen. Dit omdat hun achterlijke geloof dit niet toestaat. Een id-eologie uit de middeleeuwen anno 2022 in strijdt met onze he-dendaagse westerse vrijheden. In een discussie hierover met een geitenneuker deed dominee Gremdaat een ware uitspraak, dui-delijk is uit welke hoek waar de homohaat komt tot groot onge-noegen van deze bukslaaf. De haathutten in Amsterdam stuurde burgemeester Femke Halalsema een hoofddoek met het verzoek om deze te dragen tijdens de komende gemeenteraadsvergadering uit solidariteit met de gediscrimineerde moslima's. Je moet maar durven! Een regelrechte provocatie! Halalsema weigert dit op grond van haar politieke overtuiging. Het zou ook te bizar zijn voor woorden getuige het feit dat dat er deze maand al tientallen vrouwen in Iran zijn vermoord in strijdt tegen de plicht tot het dragen van kopvodden en andere vrouw onderdrukkende maatregelen. De adviesraad migratie komt ook weer met een rapport dat het kabinet de gemeenten moet verplichten om statushouders voorrang te geven op de woningmarkt. Dit als oplossing om de asielcrises te bestrijden. Want zo beweren zij dat ons land veel profeit van deze migranten kan hebben.  Profeit!! Overlast zullen ze bedoelen! Dit schorre morrie is te dom en te lui om voor de duvel te dansen. In een hangmat aan het uitkeringsinfuus! Deze raad bestaande uit een stelletje wereldvreemde gesubsidieerde droeftoeters draagt met verve bij aan de omvolking van ons land. Tuig dat gelijk de NSB ons eigen volk achtersteld ten faveure van buitenlanders die massaal naar ons land komen om ons uit te vreten. Dit onder het motto eigen volk doet er niet toe! Voor dit walgelijke staaltje eigen volk laatst dienen zij berecht en zeer zwaar gestraft te worden.  

      

    29-10-2022 om 17:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het Zottenkot is men volledig de weg kwijt en dient gestopt te worden met de vernietiging van ons land door de omvolking en de daarbij behorende desastreuze gevolgen. Staatssecretaris Van der Burg van omvolking weigert de instroom van uitvreters te stoppen. Elke week komen er weer zo'n 1300 uitvreters bij waar ons blankes voorop moeten draaien middels hogere belastingen. Rapaille wat alleen wenst te profiteren van onze sociale zekerheid zonder ook maar een enkele bijdrage te leveren aan onze econo-mie. Schorre morrie dat ons klauwen met geld kost en ook nog eens de weinige sociale huurwoningen inpikt ten koste van ons eigen volk wat op lange wachtlijsten staat voor een sociale huurwoning. Tuig dat zich gedraagt als bloedzuigers en profiteurs welke nog twee keer per jaar op vakantie gaan naar het land van herkomst wat zij moesten ontvluchten zoge-naamd omdat zij daar gevaar liepen. Bulshit! Ons land als luilekkerland wat zij als sprink-hanen kaal kunnen vreten. Luilekkerland wat zij middels filmpjes op hun mobiele telefoons vanaf luxe cruiseschepen sturen naar de oorden waar zij vandaan komen alwaar de tamtam luidt klinkt kom naar ons land want hier is alles gratis. Ze worden hierin gesteund door vol-ledig van de wereld zijnde NSB'66 rechters die de staat veroordelen tot in hun ogen humane opvang van uitvreters middels een privé ruimte van vier vierkante meter met een te openen raam, eigen sanitair en voedsel aangepast aan hun cultuur. Eten à la carte iets wat in schril contrast staat met ons eigen volk wat op een voedselbank is aangewezen. Zij dienen te vre-ten wat de pot schaft waarbij schraalhans keukenmeester is. Voor hen dreigt weldra de gaar-keukens. Van den Burg ziet zich gesteund door deze uitspraak van de rechters om zijn voor-genomen verplichting naar gemeenten om meer uitvreters op te vangen. Waar dat alles toe kan leiden hebben gezien in Utrecht waar men wekenlang alle sociale huurwoningen die be-schikbaar kwamen toe hebben gewezen aan statushouders. Een weerzinwekkend staaltje van eigen volk laatst! Het resultaat is dat zij die een woning kregen massaal hun werk op-zegden omdat ze nu recht hebben op een bijstandsuitkering en allerlei toeslagen. Bijstand is een vangnet voor hen die niet in hun inkomen kunnen voorzien maar door de uitvreters wordt misbruikt als hangmat waaruit zij kunnen profiteren van onze sociale voorzieningen waaraan zij nog nooit een rooie cent hebben bijgedragen. Bijstand heeft de verplichting om zoveel mogelijk bij te dragen aan het eigen inkomen wat echter niet geldt voor statushouders moge-lijk gemaakt door allochtonen knuffelende ambtenaren welke autochtonen fel op de huid zitten om elk baantje aan te pakken met als sanctie het verlies van hun uitkering. Deze knuffelaars vergoelijken dit gedrag door in koor te roepen dat dit tuig getraumatiseerd is en we daar begrip voor moeten hebben. Ook hebben zij de doofpot geopend waarin de ware aantallen verdwijnen en roepen dat het er maar een paar zijn. Begrip tonen? Opzouten met dit tuig! Opzouten naar de oorden waar zij vandaan komen! Dit alles is om te kotsen!  

    16-10-2022 om 16:05 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NACHT DER LANGE MESSEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NSB'66 geeft en nieuwe invulling aan deze beruchte gebeurtenis van de vorige eeuw door de wijze waarop zij politieke tegenstan-ders kalt stellen. In dit meest recente geval Khadija Arib die kost wat het kost kaltgesteld moet worden ten foureure van haar ha-tende voorgangster akela Vera Bergkamp. Dit werd in gang gezet toen Arib werd gekozen als voorzitter van de commissie die het corona handelen van het kartel gaat onderzoeken. Dit bevalt de leden van het kartel met kilo's boter op hun hoofd niet daar de commissie onder leiding van Arib te diep zal gaan graven wat niet in het belang is van met name De Jong. Bergkamp greep de kans haar geboden door twee anonieme brieven over Arib aan om een onderzoek in te stellen over haar zonder haar hierover in kennis te stellen. Dit alles volgens de mores van NSB'66. Bergkamp roept hierbij de hulp in van landsadvocaat het louche perdure kantoor Pels Rijcken bekend van een megafraude welke advies dient te geven over wat een zaakje grensoverschrijdend gedrag van Arib zou betreffen. Hiervoor moet je bij Pels Rijcken zijn daar weten zij er alles van! Het kantoor van Pels Rijcken staat sinds de zomer van 2021onder verscherpt toezicht van de Haagse deken van de orde van advocaten. De reden hiervoor is het grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Het kantoor handelt in strijd met de beroepscode door zowel de regering als de Tweede Kamer bij te staan. Bergkamp die reeds eerder contact had met het kantoor om te vragen hoe ze een miljoen euro kon ritselen voor haar COC vriendin en Kamer-lid Liane den Haan. Tijdens de verkiezingen van Kamervoorzitter is de herverkiezing van Arib gesaboteerd door het kartel middels anonieme belasteringen in het RTL nieuws op initiatief van Kaag die Bergkamp als voorzitter wilde. Dit is in de achterkamertjes geregeld en Arib had het nakijken. Ook was er nog een smerige lastercampagne tegen Remkes die van alcohol-misbruik werd beticht tijdens overleggen door Ploert Ploertsma. NSB'66 is een kwaadaardige tumor met uitzaaiingen in de politiek, justitie en andere overheidsinstellingen. Bergkamp speelt de vermoorde onschuld toen Arib haar verantwoordelijk stelde voor de laster tegen haar. Ze prevelde dat het Presidium unaniem was over het besluit om een onderzoek in te stellen. Henk Nijboer van de PvdA  maakt ook deel uit van het Presidium. Brutus gij ook! Verschillende  fractievoorzitters hebben Bergkamp per brief om opheldering gevraagd maar de PvdA weigerde deze brief mede te ondertekenen. Dit was de reden, het ontbreken van van de steun van haar partij, die Arib heeft doen besluiten om uit de Kamer te vertrekken. Berg-kamp zal haar Judaspenningen zeker niet melden in het geschenken register van de Kamer. Moge deze penningen gloeiend lood worden in haar vlerken. Ze dient per direct uit haar functie ontheven te worden! Nijboer is na zijn laakbaar handelen onder druk uit het Presi-dium gestapt. 

    09-10-2022 om 21:54 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GOUDEN BEZEM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het Zottenkot is niets te zot zoals duidelijk werd tijdens de algemene beschouwingen dit jaar. De aftrap werd gedaan door Geert Wilders welke meteen van leer trok tegen Rutte en zijn bende. Door toedoen van Rutte zakken miljoenen burgers onder het bestaansminimum en leven in pure armoede. De eerste die aan de beurt was Secreet Kaag die de gouden bezem kreeg als prijs daar zij Rutte heeft weten te passeren als minst betrouwbare regent. Een waarlijk grote prestatie volgens Wilders. Vervolgens was de klimaat homo Rob Jetten aan de beurt welke voordat hij naar Amerika vluchte voor een glas en een plas bijeenkomst om zo geen verantwoording af te moeten leggen tijdens de algemene beschouwingen. Wel heeft hij de Kamer voor zijn vertrek nog wel een brief doen toeko-men met daarin de mededeling dat de gasprijs hoog zal blijven om mensen van het gas af te krijgen. Belachelijk! Velen die de gasrekening nu al niet kunnen betalen. Wilders kwalificeerde Jetten terrecht als een klimaat psygophaat dit tot woede van de lul in de pot Paternotte welke even stevig de oren werd gewassen door Wilders. Wilders die deze lul verweet mede verant-woordelijk te zijn voor het verpatsen van ons eigen gas aan het buiten-land voor een appel en een ei waardoor wij nu duur gas in moeten kopen. Ons land gebruikt zo'n 40 miljard kuub gas waarvan het de helft zelf wint binnen ons territorium. Hiervan wordt 90 procent verpatst door het kartel waardoor we in de armen van Poetin werden gedreven. Nu Poetin de gaskraan dicht heeft gedraaid moeten we heel duur gas elders kopen waarvan het klootjesvolk de dupe is daar zij de energierekening niet meer kunnen betalen. De elite die hiervoor verantwoordelijk is heeft hier geen last van daar zij riante inkomens hebben. De hof-nar Baudet zorgde weer voor een bizarre scène om binnen een aantal minuten vak K leeg te doen lopen daar het kartel wegliep daar hij Secreet Kaag hoegenaamd beledigd had. De rol van Kamervoorzitter Bergkamp mag hierbij ook niet onvermeld blijven. Bergkamp een incom-petente akela die geen orde kan houden liet de boel volkomen uit de klauwen gieren voordat ze Baudet voor de duur van deze vergadering het woord te ontnemen pas nadat het kartel was weggelopen. Bergkamp die een marionet van het kartel is waarbij Kaag haar touwtjes in handen heeft. Men had Baudet in zijn spreektijd kunnen laten raaskallen en geen aandacht aan besteden. Nu heeft hij weer alle aandacht gekregen waar hij opuit was. Dit doet je weer terugverlangen naar Khadija Arib als Kamervoorzitter!    

    27-09-2022 om 22:43 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TROTSKISTEN NEST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het linkse praatprogramma Khalid en Sophie roept steeds meer ergernis op doordat het ultra linkse propaganda en nepniews ver-spreid. Dit VARA programma is extreem woke en vormt een tribu-naal voor mensen die een andere mening hebben en deze uiten. Deze worden door dit programma in de ultra rechtse bruine hoek geplaatst. Het presentatie duo zorgt voor tegenstanders om geza-menlijk één gast af te maken. Drie tegen één! Het slachtoffer dit keer was Hennie de Haan die zich overigens kranig verweerde. De Haan woordvoerder van de bewoners van Albergen die bedenkingen hebben tegen de opvang van uitvreters en de gang van zaken hierom heen. Sophie werd bijgestaan door de proleten Sjuul Paradijs en Freek de Jonge. Sjuul zat gewoon woke te wezen en Freek is een linkse braakbal die overal waar hij maar aan mag schuiven zit te krijsen om aandacht. Dit walgelijke trio vond het niet kunnen dat mensen tegen de opvang van asielzoekers zijn. Zijzelf hebben er geen overlast van de opvang met zich meebrengt. Freek zeker niet als bewoner van de grachtengordel waardoor het makkelijk roepen is dat uitvreters welkom zij. Dit betaald van ons belastinggeld. Hoe anders is het met de omroep Ongehoord Nederland. De hele woke gemeenschap krijst moord en brand nadat ze clips hebben laten zien waarin zwarten blanken met geweld bejegenen en een presentatrice het woord negers hierbij gebruikte. Deze omroep zou volgens deze mafklappers van de buis dienen te verdwijnen. Alleen woke meningen mogen worden verkon-digd. Pure censuur! Als je de avond daarvoor Opsporing Verzocht hebt gezien weetje dat Ongehoord Nederland gelijk heeft! Men mag het woord neger niet gebruiken maar ons blankes wel ongestraft witten noemen en ons linken aan slavernij en racisme. Daar maak ik bezwaar tegen! En het gaat nog verder. Ze mogen geen Zwarte Pieten journaal uitzenden van de NPO. Er is al een Sinterklaas journaal waar ze zich bedienen van roetveegpieten. De vrome donders van van de KRO/NCRV preken nu reeds dat ON uit het bestel gegooid dient te worden. Zijzelf zouden beter voorgoed van de kwelbuis geweerd dienen te worden! Een ander dan een links woke geluid is meer dan welkom.  

    25-09-2022 om 20:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PENSIOENEN IN GEVAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onder druk van de overheid komen onze pensioenen in gevaar daar de struikrovers een nieuw stelsel willen waarvan de wijzi-gingen miljarden gaat kosten betaald uit de pensioenpot. Miljar-den die verdwijnen in de zakken van adviseurs. De overheid wil dit per 1 januari invoeren maar de gevolgen zijn nog niet te overzien. Het is dan ook belachelijk dat de bonden hiermee ingestemd hebben want het betreft hier wel uitgeteld loon van werknemers. Dit komt neer op verraadt van hun leden! Een deel van het Zot-tenkot wil uitstel van de invoering maar het kartel wil zijn wil door-drukken ten koste van de werknemers. Naast Rutte en zijn bende struikrovers ligt er nog een bende plunderaars onder leiding van Bloody Mary Ursela von der Leyen op de loer. De EU zou heel graag onze pensioenpotten willen beheren zodat zodat deze grotendeels naar zuidelijke landen binnen de EU gaan waar werknemers veel eerder met pensioen gaan dan wij en een veel slechter pensioenstelsel hebben dan wij. Pure diefstal op Europees niveau waarvoor Rutte ze ongetwijfeld de mogelijkheid zal bieden. Werknemers let op u zaak of beter op u achterstallig loon!   

    25-09-2022 om 18:50 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALALSEMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Femke Halalsema burgemeester van Amsterdam is weer eens negatief in het nieuws. Deze groene heks toont zich een waardige opvolger van Job Cohen wiens werkzaamheden zich slechts be-perkten tot te boel bij elkaar houden en thee drinken in mos-keeën. Haar kerntaak is de kansparels in haar stad de hand boven het hoofd houden en hun criminele activiteiten onder het tapijt vegen en in de doofpot stoppen waar zij het gezag over heeft. Geweld tegen homobars wordt door haar afgedaan als gedrag voortkomend uit kringen van corpsballen en conservatieve jonge-ren. Conservatieve jongeren een eufemisme voor Marokkaanse kansparels die ze uit de wind wil houden. Ook wil dat groene ser-pent geldautomaten weren uit de stad wegens de vele plofkraken. Dit is simpelweg symptoom bestrijding door de doelwitten te verwijderen in plaats van criminelen die geldautomaten als doelwit hebben op te pakken. Criminelen van Marokkaanse afkomst die door haar worden gepamperd. Ook wil deze groene teef naar Den Haag om te bepleiten dat het boerkaverbod wordt afgeschaft. Een verbod dat door haar niet gehandhaafd wordt maar gesaboteerd. Halalsema is niets meer of minder dan een deurmat voor de islam. Onze eens zo mooie stad wordt uitgeleverd aan de islam. Klachten van burgers hierover worden door haar secondant Rutger Groot Hamassink in een diepe lade gedeponeerd om vervolgens te doen verdwijnen in de doofpot van Femke Halalsema. 


    16-09-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SCHANDE VAN TUBBERGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het dorp Albergen onderdeel van de gemeente Tubbergen wil staatssecretaris van omvolking Van der Burg een AZC openen waar er 300 uitvreters op moeten worden gevangen in een hotel wat onderhands is gekocht door het COA. De gemeenteraad is hierover niet geïnformeerd en is de lokale politiek gepasseerd. Een staaltje van regeren per decreet door Van der Burg. Albergen is een dorp van 3000 inwoners wat opgezadeld wordt met 300 uitvreters een toename met 10 procent van het aan-tal inwoners. Ondertussen is dit aantal door felle protesten teruggebracht tot 150 wat nog 150 teveel is. Opzouten met dit tuig! Dat de bewoners hier woest over zijn wordt weggewuifd. Het COA gebruikt elders ook maffia methodes door hotels af te huren zonder betreffende gemeenten hierover te informeren. Eigenaars van hotels vinden dit niet nodig gesteund door Van der Burg welke roept dat deze uitvreters rechtmatig in ons land verblijven daar ze een status hebben. Ondertussen zadelt hij de gemeenschap in Albergen met een hoop ellende op vraag dit maar eens aan een onderneemster uit Hardenberg die haar zaak moest sluiten daar ze zes jaar werd beroofd door uitvreters en op de rand van faillissement stond. Dit is nog niet alles! De regenten hebben de Wet verplaatsingen bevolking in werking gesteld. Een wet uit 1952 uitsluitend bedoeld in situaties van oorlog en rampen. Particulier vastgoed kan worden gevorderd en burgers uit hun woningen worden gezet en inkwartiering worden opgelegd. Ge-meenten moeten nog honderden opvangplekken creëren en 20.000 woningen voor status-houders beschikbaar stellen. Dit nog voor het einde van het jaar aldus de regenten. Een schoffering van ons eigen volk wat op lange wachtlijsten staat voor een sociale huurwoning.     

    11-09-2022 om 20:24 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEUGEN REGEERT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit betreft politiek Den Haag en het Mediapark te Hilversum thuisbasis van de staatsomroep het propaganda aperaat van de regenten. Een aperaat waar Josef Goebbels zijn vingers zou aflik-ken. Kort nadat het overleg tussen Remkes en de boeren wat lucht opleverde komt de staatsomroep weer met de roep om nog zwaardere stikstofmaatregelen gebaseerd op warhoofden van de VN zich noemende wetenschappers die wel eens even het stik-stofbeleid in ons land tezamen met EU willen bepalen. Dit voor-spelt een hete herfst als de regenten hun oren laten hangen naar dit gekunstelde rapport! Ons land moet als grote netto betaler aan de EU zich niets aantrekken van de EU en van de VN al helemaal niets. De VN overheerst door landen met een bedenkelijke reputatie. Klimaat homo Jetten deelde vanuit Bali mede niet bij de algemene te zijn politieke beschouwingen daar hij voor een glas en een plas bijeenkomst naar Amerika gaat. Wat hij op Bali moest doen als minister is volkomen onduidelijk. En dat terwijl hij het gewone volk wil belemmeren om eens per jaar met het vliegtuig op zonvakantie te gaan. De trein is goed genoeg voor ze. Ook behoudt deze kontneuker zich het recht voor om middels beïnvloeding van uw thermostaat (internet) te bepalen hoe warm het mag zijn bij uw thuis en of u wel en hoeveel gas krijgt. Dit zijn Noord-Koreaanse praktijken van Kim IL Jetten! En dit is nog niet alles. Het wordt nog veel gekker! NSB'66 wethouder in Amsterdam Melanie ter Horst wil fietsen verplicht van een kenteken voorzien zodat de burger nog beter in de gaten gehouden kan worden. In het muggen oord Haarlem wordt door toedoen van de Groene Khmer alle reclames voor vlees in de openbare ruimte verboden. Dit ter bescherming van het milieu. Waanzin! Heeft deze bestuurlijke bende niets beters te doen? Niet alleen de leugen regeert maar ook de zotheid!      

    11-09-2022 om 16:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUXE TAKS OP DRINKWATER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Schoon drinkwater is een ultieme basisbehoefte waaraan drink-waterbedrijven met beroep op schaarste in deze droge periode nog een slaatje uit proberen te slaan onder het mom dat gebrui-kers zuiniger met water om moeten gaan. De burgers worden van deze redenering de dupe terwijl het bedrijfsleven buiten schot blijft. Een gemiddeld gezin van drie personen gebruikt 155 ku-bieke meter water waarover ze 35 cent per kuub belasting beta-len. Deze belasting stopt boven de 300 kuub. Een gemiddeld ge-zin betaald 50 euro en het bedrijfsleven (groot verbruikers) 100 euro. Dit is belachelijk! De burger moet bezuinigen het het bedrijfsleven blijft buiten schot. Ook het hel en verdoemenis gepreek over dat wij in de toekomst weer tekort aan drinkwater krijgen is niet waarschijnlijk daar 90 procent van het het water dat ons land inkomt via rivieren en uit de lucht wordt direct afgevoerd naar zee. Om onze drinkwatervoorziening voor de toe toekomst te verzekeren zal dit water middels opslag beschikbaar moeten blijven tijdens droge tijden. Dit zet meer zoden aan de dijk dan het volk bepreken met hel en verdoemenis over een tekort aan drinkwater in de toekomst. Regeren is vooruitzien! 

    10-09-2022 om 16:44 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASIELCRISES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hebben in ons landje te maken met een ongekende asielcrises voortkomend uit een totaal falend beleid van Rutte en zijn bende. Een ongebreidelde toestroom van uitvreters naar ons land zorgt voor een totale ontwrichting van ons land waarvan de gevolgen over het hek van de van de gemeenten worden gepleurd want zijn moeten het falende beleid van Rutte en co maar oplossen ten koste van hun eigen (autochtone) burgers terwijl de asielmaffia fijn hun zakken blijft vullen. Het beleid van Rutte en kenmerkt zich door het dweilen met de kraan open of met te wel met zandzakken een zonsvloed te willen keren. Omvolking van ons land heeft hierbij de hoogste prioriteit daar we zelfs een staatssecretaris van omvolking hebben die een een wet voorbereid waarmee hij de gemeenten kan dwingen om steeds meer uitvreters op te vangen. Voorts wil hij rijkspanden in kunnen gebruiken voor opvang van uit-heemse uitvreters. Opvang die terecht steeds meer op weerstand stuit van ons blankes die achtergesteld worden bij het verkrijgen van een sociale huurwoning daar zij achtergesteld worden daar asieleisers voorrang krijgen waarbij deze nog kieskeurig zijn ook want deze zijn niet groot genoeg voor hun familie met vele kinderen. Van der Burg is horende doof en ziende blind voor de bezwaren van ons eigen blanke volk gedreven als hij is voor de omvolking van ons land met ruim 1000 uitvreters per week. Omvolking in dienst van het World Econmic Forum onder leiding van de mof Klaus Schwab. Deze maffia bende wordt beheerst door multinationals voor wie het klootjesvolk slechts horigen en lijfeigenen zijn die zolang ze kun-nen moeten bijdragen aan hun winsten en welke zij kunnen dumpen als zij niet meer rendabel voor hen zijn. Praktijken uit de vorige eeuw. Als de omvolking van ons land in dit tempo doorgaat verworden onze steden tot banlieues met bewaakte enclaves voor de blanke elites. De prominente enclaves worden de grachtengordel en het Gooi waar er met dedain en minachting neergekeken op het klootjesvolk.  Omvolking welke miljarden kost wat dat wordt afgeperst van ons paupers. Dit dient te stoppen! 

    16-08-2022 om 21:43 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KWAL VAN DE KWELBUIS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hiermee bedoel ik Jort Kelder een oud corpsbal welke is gecom-posteerd tot een braakbal. Deze bretels dragende neoliberale pat-ser probeerde de acties van de boeren in een ranzige ultra rechtse hoek te drukken. Dit gebeurde bij Op1 waar Trekker Lientje te gast was aangaande de acties van de boeren. De steun uitgesproken door Donald Trump en Marine Le Pen was koren op zijn molen om de boeren te veroordelen en hun acties in ultra rechtse hoek te plaatsen en te voorzien van een bruin sausje. Lientje werd meerdere malen door deze braakbal verzocht om afstand te nemen van deze steun wat zij gelukkig niet deed. Een mis-selijke poging haar te framen. Dit is typerend voor de staatsomroep maar ook voor de com-merciële zoals RTL maken zich hier schuldig aan. Het programma van Renze Klamer op RTL is zo'n programma. Deze mafklapper had een eigen tribunaal opgericht om een aanwezige boer verbaal af te maken. Hiervoor had deze proleet twee VVD beroeps politici (leugenaars) uitgenodigd. De één een vol gevreten Bourgondiër met een pens waar een hangbuik zwijn jaloers op zou zijn en een muts die zo weggelopen kon zijn uit de Engelse serie Absolutely Fabulous om samen met Klamer de verbaal zwakkere boer volkomen af te maken. Aan de oorzaken van de keiharde protesten van de boeren, het ruimen van hun bedrijven met als doel landroof, werd geen aandacht besteed. Het doel was slechts de boeren in het verdomhoekje te zetten en te overgieten met een bruin sausje. De enige die hier wat zinnigs te vertellen had was Victoria Koblenko die het opnam voor deze boer dit tot ongenoegen van Klamer. Ook heeft dit gebeuren tot gevolg gehad dat er weer een hetze tegen een politica is ontstaan die een gevaar vormt voor het bestaande politieke ashtablisment zoals destijds Pim Fortuyn. Ditmaal is het Caroline van der Plas die in de peilingen een reizende ster is en een gevaar vormt voor de huidige machthebbers. Er wordt een hetze tegen haar gevoerd door met name door de staatsomroep in de hoop dat er weer een milieuactivist zoals Volkert van der Graaf opstaat die ons Lientje uit de weg ruimt. Want als er wat met gebeurd met Lientje, weet dan de kogel kwam van links!  

    16-08-2022 om 15:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZORGFRAUDEURS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De bende van Rutte is druk doende fors te bezuinigen op onze gezondheidszorg welke in de toekomst volgens deze mafklapper onbetaalbaar wordt. Dit geldt niet voor uitvreters die van einde en verre ons land binnenkomen en die qua gezondheidszorg in de watten worden gelegd. Een ieder kan zonder vergunning een zorg-bureau beginnen. Inschrijving bij de Kamer van koophandel vol-staat en het frauderen kan beginnen. Ook een verklaring omtrent gedrag (VOG) is niet nodig. Er wordt voor vele miljarden per jaar door malafide bureaus gefraudeerd zonder dat de bende van Rutte hier maatregelen tegen neemt ondanks de wens van de zorgverzekeraars. Loopt een fraudeur tegen de lamp dan gaat het bureau failliet en zijn de duiten foetsie. De fraudeur wordt niet of nauwelijks aangepakt en kan rustig weer een nieuw bureau beginnen en weer zijn zakken vullen middels fraude. Mede hierdoor blijven de premies almaar stijgen en zijn de burgers de klos door een falend beleid van Rutte en zijn bende. Een andere zaak is het opkopen van huisartsenpraktijken door investeerders welke alleen geïnteresseerd zijn in het maken van winst waarbij de zorg voor de patiënten veel te wensen overlaat. Dit wordt door de neoliberale hond Rutte toegestaan bij wie het maken winst religie is ten koste van het volk. Rutte hoeder van een graaiers elite die in ons land de dienst uitmaakt.  

    14-08-2022 om 21:05 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMKE HALALSEMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze maand was het vier jaar geleden dat Amsterdam met een kruising tussen de groene pest en de cholera werd geconfron-teerd in de persoon van Femke Halalsema als burgemeester. Deze helleveeg kan terugkijken op een periode van wanbestuur en het uit wind houden van kansparels en ander allochtoon tuig. Ook creëerde zij een warm bad voor illegale (criminele) uitvreters ter-wijl ze haar autochtone burgers in de kou laat staan. De kans is zeer groot dat onder haar leiding Amsterdam het voorbeeld van Utrecht gaat volgen om uitvreters een bepaalde periode voorrang te verlenen bij de toewijzing van een sociale huurwoning waarvoor ons blankes ruim elf jaar op een wachtlijst staan. Bij een BLM demonstratie op De Dam tijdens corona beperkingen die met voeten werd getreden en waar een rat als Akwasi ongestraft kon ophitsen tegen Zwarte Pieten. Een gemeentelijke kliek die vervolgens met het OM afzag van vervolging van deze rat. Een volkomen uit de hand gelopen protest waarbij deze helleveeg zelf aan mee deed in plaats van hiertegen op te treden. Ook is het weer raak in de Diamantbuurt door criminaliteit van Marokkaanse kansparels welke deze wijk onleefbaar maken en buurtbewoners terroriseren. Deze buurt heeft al een verleden van Marokkaans terrorisme waarvoor er camera's werden opgehangen om dit terug te dringen. Maar om dit tuig meer privacy te geven bij hun criminele activiteiten werden deze weer weg-gehaald onder verantwoording van Halalsema. Ook weigert ze vrouwenrechten zoals abortus te handhaven. Bij een abortuskliniek in de Sarpatiestraat worden vrouwen veelvuldig lastig gevallen door anti abortus mafklappers die hun van moord beschuldigen. Zij verdomd het veilige zones rond deze kliniek in te stellen zoals dit in andere steden wel gebeurd. Vrouwen worden vogelvrij verklaard door haar en een stel godsdienst waanzinnigen. Halalsema ver-klaard het recht op demonstraties heilig en hierbij het recht op geloofsovertuiging. Deze hel-leveeg vergeet hierbij dat het recht van deze godsdienst waanzinnigen ophoudt daar waar deze het recht van anderen inperken. Het recht op abortus is hierbij wet geregeld en dient gehandhaafd te worden. Dit geld ook voor Halalsema! 

    27-07-2022 om 20:44 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIVERSITEITSBELEID EEN GROOT DRAMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De hysterische diversiteitsdrang van overheden leidt tot onwen-selijke en ook gevaarlijke situaties. De integriteit van ambtenaren wordt zwaar onderdruk gezet door het grote aantal allochtonen dat daar werkzaam is. De omvolking is daar al volop zichtbaar. In de meeste kantoren voor burgerzaken moet je blanke medewer-kers met een lampje zoeken. Hoofddoekjes voeren vaak de boven-toon. Dit geeft een unheimisch gevoel. Naast dit optische gevoel leidt dit tot ongewenste en gevaarlijke situaties. Riduan Tagi en leden van zijn mocrobende konden ongestraft paspoorten op de naam van een ander met hun foto erop geleverd krijgen van foute ambtenaren die door de drang om diversiteit op een plek te zetten waarvan ons blankes geweerd worden. In Amsterdam kon een Marokkaanse stagiair gemanipuleerde  paspoorten afgeven aan criminelen en werd hiervoor na zijn ontslag veroordeeld tot een fopstrafje. Een vrouw in Den Haag kon dit vele jaren doen. Toen dit aan het licht kwam werd zij niet ontslagen maar kreeg een andere functie aanboden. Dit is te zot voor woorden! Overheden zijn ziende blind en horende doof voor de mentaliteit van allochtonen. Tribale verhoudingen zoals stammen, familie en geloof staan bij hun boven onze wetten waar ze schijt aan hebben. Zij verachten ons land maar niet onze verworven-heden waarvan ze profiteren. Ons blankes die hiervoor hebben gezorgd worden veracht door dit tuig. Het is daarom de hoogste tijd dat de omvolking in het ambtelijk apparaat wordt stopgezet. Eigen volk eerst!   

    27-07-2022 om 20:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE POLIEK IS VOLLEDIG VERROT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het kartel en het linkse smaldeel in het Zottenkot en de totaal overbodige Eerste Kamer is totaal verrot wat overigens ook geld voor de EU. Onlangs kwam er weer een lijk uit de EU kast maar nog wel een levend lijk genaamd Neelie Kroes. Dit lopende lijk kent al een leven van corruptie, belangenverstrengeling en vriend-jespolitiek. Haar karkas is hierdoor volledig verrot. Het is wachten tot zij haar ogen sluit en in de hel zal branden. Dit begon al toen zij nog minister van Verkeer en Waterstaat was. In deze periode was ze al zo onbetrouwbaar als de neten.Tijdens deze periode was het belangenverstrengeling en vriendjespolitiek troef. Ondanks dat het haar bekend was dat afvalverker TCR milieu delicten pleegden verleende zij toch een subsidie van 40 miljoen gulden. Toen hierna door de Rijkspolitie onderzoek werd gedaan lekte dit uit naar dit bedrijf. Kroes beweerde bij hoog en bij laag niet gelekt te hebben maar daarover bestaat grote twijfel. Toen er milieu delicten werden geconstateerd weigerde de top van justitie tot vervolging over te gaan om Kroes uit de wind te houden als minister. Kroes gaf ook het Rotterdamse graan en veevoeder bedrijf Granaria een vergunning voor het eigen vervoer met Duitse duwbakken en Duits personeel om het vervoer buiten de schippersbeurzen om te doen. De schippers pikten deze broodroof niet en blokkeerde de vaarwegen een week lang zodat het eigen ver-voer niet mogelijk was. Granania haalde bakzeil maar kreeg wel ruim negen miljoen gulden aan schadevergoeding van Kroes. De directeur van Granaria was overigens de buurman van Kroes in Wassenaar. Dit lijkt mij niet koosjer! Ook heeft Kroes de levering van zes fregatten aan de Verenigde Arabische Emiraten gefrustreerd omdat zij de belangen diende van een bevriende zakenman. Toen ze ze een functie binnen de EU had stond ze ook nog op de loonlijst van een schimmig bedrijfje op de Bahama's van een bevriende Jordaanse za-kenvriend. Hiermee geconfronteerd kon ze hier niets meer van herinneren. Van wie zou Rutte dit hebben? Ook was er nog de affaire met vastgoedhandelaar Jan Dirk Paarlberg van wie zij gratis kantoorruimte kreeg. Paarlberg die veroordeeld werd voor witwaspraktijken van cri-mineel vermogen van onderwereld waaronder Willem Endstra. Rotterdam heeft ook nog wat te stellen gehad met Kroes toen ze getrouwd was Bram Peper de toenmalige burgemeester. Peper bekend van de bonnetjes affaire omtrent een bedrag van 64.000 gulden. KPMG had hier onderzoek naar gedaan maar dit werd onzorgvuldig verklaard door de top van justitie en werd veroordeeld tot een schadevergoeding van 374.000 gulden aan Peper. Dit zaakje stonk als een stel rottende kadavers. Zeker als je het handelen van justitie bekijkt in het licht van de louche affaires van Kroes. De Pepers heersten als Tsaar en Tsjarina als despoten over Rot-terdam. Lees ook eens via Google Bram de geweigerde  column van Pim Fortuyn over dit stel. Haar laatst bekende belangenverstrengeling was het lobbyen voor Uber wat haar haar door de EU explesiet was verboden. Dat lobbywerk leverde haar later wel een baan op van 200.000 dollar per jaar bij Uber. Zij heeft ministers, ambtenaren en zelfs Rutte trachte te bewegen de taxi wet ten gunste van Uber aan te passen. Uber was al actief op een onge-oorloofde manier waarnaar de politie onderzoek deed. Ook dit onderzoek probeerde Kroes te doen stoppen door haar vriendje Hirsch Ballin in te schakelen. Een inval bij het hoofdkantoor van Uber liep stuk daar ze kort voor de inval hierover getipt waren. Ja wie zou dat nu gedaan hebben? Dit laat zich raden! De EU vraagt Kroes hiervoor tekst en uitleg en heeft de mogelijkheid haar te straffen door haar pensioen te stoppen. Maar de EU kennende zal dit niet gebeuren en zal dit in de doofpot verdwijnen. 

    26-07-2022 om 21:09 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMKE HALALSEMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze maand was het vier jaar geleden dat Amsterdam met een kruising tussen de groene pest en de cholera werd geconfron-teerd in de persoon van Femke Halalsema als burgemeester. Deze helleveeg kan terugkijken op een periode van wanbestuur en het uit de wind houden van kansparels en ander allochtoon tuig. Ook creëerde zij een warm bad voor illegale (criminele) uitvreters en haar autochtone burgers in de kou laat staan. Zoals een BLM demonstratie op De Dam tijdens corona beperkingen die met voeten werden getreden en waar een rat als Akwasi ongestraft kon ophitsen tegen Zwarte Piet. Een gemeentelijke kliek welke vervolgens met het OM afzag van de vervolging van deze rat. Een volkomen uit de hand gelopen protest waarbij deze helleveeg zelf aan mee deed in plaats van hiertegen op te treden. Ook is het weer raak in de Diamantbuurt door criminaliteit van Marokkaanse kansparels welke de wijk onleefbaar maken en buurtbewoners terrori-seren. Deze buurt heeft al een verleden door Marokkaans terrorisme waarvoor er camera's werden opgehangen om dit terug te dringen. Maar omdat tuig meer privacy te geven bij hun criminele activiteiten werden deze weer weggehaald onder verantwoording van Halalsema. Ook weigert ze vrouwenrechten zoals abortus te handhaven. Bij een abortuskliniek in de Sarpatiestraat worden vrouwen veelvuldig lastig gevallen door anti abortus mafklappers die hun van moord beschuldigen. Ze verdomd het veilige zones rond deze kliniek in te stellen zoals dit in andere steden wel gebeurd. Vrouwen worden vogelvrij verklaard door haar en een stel godsdienst waanzinnigen. Halalsema verklaard het recht op demonstraties heilig en hier-bij het recht op vrijheid van geloofsovertuiging. Deze helleveeg vergeet hierbij dat het recht van deze godsdienst waanzinnigen ophoudt daar waar deze rechten van anderen beperken. Het recht op abortus is hierbij wet geregeld en dient dan ook gehandhaafd te worden. Dit geld ook voor Halalsema!      

    24-07-2022 om 17:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLANDSE VLAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is veel deining door zogenaamde patriotten over het feit dat boeren bij hun acties een omgekeerde vlag gebruiken. Blauw boven en rood onder. De rood wit blauwe driekleur is het symbool van ons land als soevereine staat. Deze zogenaamde patriotten maken veel misbaar om niks daar het kartel en andere Eurofielen in het Zottenkot bezig zijn onze vlag te vervangen door de Europe-se vlag. Niet alleen onze vlag maar ook de soevereiniteit van ons land. Daar zouden deze nep patriotten tegen moeten ageren. Niet alleen het land maar ook het leven van grote groepen mensen staat op zijn kop door toedoen van Rutte en zijn bende dus daar past de nationale driekleur op zijn kop prima bij.   

    19-07-2022 om 22:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUPERMARKTEN DOEN HUILIE HUILIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De boeren hebben bij hun protesten distributiecentra tot een doel verheven middels blokkades. De supermarkten begonnen meteen moord en brand te schreeuwen en huilie huilie te doen. Zij roepen om het hardst dat zij geen partij zijn maar niets is minder waar! Zij zijn het die de boeren afknijpen door lage prijzen en te beconcur-reren met zooi van buiten de EU wat van ver wordt aangevoerd wat de nodige stikstof en en CO2 uitstoot oplevert. Ook de Boni hadden zij te pakken eigendom van de schoonvader van stikstof muts Van der Wal tot Magere Hein hem bij  zich riep. Voor zijn dood heeft hij nog met drie rijke families online su-permarkt Picnik opgericht. Ook Bill Gates heeft nog eens 600 miljoen dollar in Picnik geïnvesteerd. Dit wel met een bijbedoeling want hij wil dat alle rijke landen volledig overgaan op het eten van kunstvlees want dit is beter voor het milieu. Laat Gates nou zo'n fabriek heb-ben waar deze troep gemaakt geword. Om deze bende te kunnen verkopen heeft pas kans van slagen als de boeren die kwalitatief goed echt vlees produceren geruimd worden. En daarvoor verschijnt minister Van der Wal in beeld. Haar voorgangster Carola Schouten was ook niet zuiver op de graat want zij keerde zich ook tegen de boeren omdat zij banden heeft met Schouten producenten van vleesvervangers. Hieruit blijkt dat de politiek volkomen verrot is! De vis begint te rotten bij de kop onder aanvoering van NSB'66 gauwleiter Paternotte en zijn Kaag bende. Plaatsvervanger van Kamervoorzitter Bergkamp Paul van Meenen NSB'66 maakte het nog veel bonter dan Bergkamp door de rechtse oppositie de mond te snoeren en hij moest door het presidium tot de orde worden geroepen toen hij Markuszower PVV de mond wilde snoeren en de bodes opdracht gaf om hem achter het spreekgestoelte weg te halen. Van Meenen die van ons parlement de Rijksdag tijdens het nazi bewind wil maken. Ik maak hier de dienst uit riep hij Hitler in poedervorm! Dat het kartel op het land van de boeren uit is wederom duidelijk geworden in Bant waar een boer werd uitgekocht door het COA om er een asielzoekerscentrum te bouwen wat overigens ook op verzet stuit van twee om-liggende gemeenten. Staatssecretaris Van der Burg van omvolking is van plan om zijn dreigement uit te uittevoeren om gemeenten te verplichten asielcentra toe te staan en uit-vreters onderdak te bieden waarbij het hem worst is of hier draagvlak voor is bij de inwoners. Pure dictatuur! Boeren moet gewoon netjes demonstreren en hun grieven uiten. Door de regenten wordt er met dedain en minachting neergekeken op het klootjesvolk. Men hoort hen wel maar luistert niet! Ze drijven gewoon hun zin door. Dit wekt woede op bij de boeren welke zich niet als lemmingen de afgrond in laten drijven. Deze hetze tegen de boeren aange-wakkerd door gauwleiter Paternotte om keihard optreden tegen hen door politie en zelfs de inzet van het leger werpt zijn wrange vruchten af. Dit leidde tot wild west taferelen in Heerenveen waar een doorgedraaide agent het vuur opende op een trekker die geen gevaar voor de politie vormde. Gelukkig werd de 16 jarige bestuurder niet geraakt anders had werkelijk de pleuris uitgebroken en zou Paternotte de consequentie van zijn wensen ontkennen zoals het een laffe rat betaamd.        

       

    15-07-2022 om 21:37 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISDAAD TEGEN EIGEN VOLK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Utrecht na Amsterdam het grootste Groen Slinkse shithole begaat nu een misdaad tegen de eigen autochtone burgers door zes we- ken lang vrijkomende sociale huurwoningen slechts toe te wijzen aan uitvreters uit den vreemde. Het is slechts tijdelijk kraaien de linkse regenten maar niets is zo permanent als tijdelijk denkende aan het kwartje van Kok. Utrecht waar de wachttijden voor de ei-gen autochtone burgers zo'n elf jaar zijn is dit een misdaad tegen hen die op de wachtlijst staan. Dat dit tot onvrede leidt daar heeft het linkse regententuig schijt aan. Dit beleid moet toch tot een volksopstand leiden. Vlissingen heeft afgezien van de opvang van duizend uitvreters op een cruiseschip in de haven. Opzich is er niets mis met uitvreters op een cruiseschip zodra ze vol zijn maar uitvaren naar Afrika en dat schorre morrie daar van boord schoppen terug naar de ne-gerhutten van Oom Tom. Hengelo heeft terecht een bus met dertig testosteronbommen teruggestuurd naar Ter Apel. Ook zijn de provincies niet vies van chantage wat duidelijk werd als Bant en omliggende gemeenten zich blijven verzetten tegen een AZC ze een reeds be-loofde spoorlijn wel kunnen vergeten. Pure maffiapraktijken! Vluchtelingenwerk staat te juichen bij deze beslissing van Utrecht net als staatssecretaris van omvolking Van der Burg. Vluchtelingenwerk dat dreigt met een kortgeding tegen de staat als uitvreters niet snel genoeg gehuisvest worden. Huisvesting die ten koste van onze eigen autochtone burgers gaat. Het wordt daarom de hoogste tijd dat ons eigen volk eens een proces aanspant tegen de staat om het verkrijgen van een sociale huurwoning. Wonen is namelijk een mensenrecht dat met name voor ons eigen volk! Dit tegen de achtergrond van het feit dat er weer 180 eitjesbakkers uit Afghanistan naar ons land zijn gekomen welke ook house eisen.  

    13-07-2022 om 20:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SELECTIEVE VERONTWAARDIGING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen week was er weer een orgie van selectieve veront-waardiging het Zottenkot. Aanleiding het "geweldadige " optreden van boeren. Alle linkse beroepsdeugers wisten niet hoe snel ze kwijlend en hijgend naar de interuptie microfoons moesten ren-nen om de boeren te veroordelen. Boeren waarop zij genocide willen plegen met als doel hun land voor een appel en een ei te bemachtigen. Dit alles onder leiding van NSB'66 gauwleiter Pater-notte gesteund door Klaver van de Groene Khmer en Ouwehand van de dierenactivisten. Deze proleten konden maar niet genoeg superlatieven bedenken om de boeren die strijden om hun voort-bestaan neer te zetten als terroristen. Dit alles met instemming van Kamervoorzitter Bergkamp van NSB'66 die alles behalve onpartijdig is daar ze links alle ruimte geeft en de rechtse oppositie de mond probeert te snoeren. Onder leiding van gauwleiter Paternotte werd in deze bijeenkomst Trekker Lientje de kop van jut. Haar inte-griteit werd in twijfel getrokken door te suggereren dat zij banden heeft met de vleesector en de veevoeder hande-laars. Dit alles meesmuilend aangehoord door Klaver en Ouwehand. Gauwleiter Paternotte wil hard optreden van de politie in samenwerking met het leger tegen opstandige boeren. Hij gedraagt zich als een Loekasjenko in poedervorm die de dictatuur van het kartel wil botvieren op het deel van het volk wat het niet eens is met het stikstof besluit. Hel en verdoemenis werd er gepreekt over de boeren maar al linkse activisten zich doen gelden zwijgt het linkse gespuis. Boeren die links en rechts worden opgepakt voor het over-treden van de wet kan het linkse getijsem ongestraft hun gang gaan gesteund door de linkse maffia in het Zottenkot. Greenpeace, Extinsenrebellion, BLM, KOZP en Antifa kunnen onge-straft hun gang gaan. Antifa is de knokploeg van linkse partijen welke geen strobreed in de weg wordt gelegd. CDA Kamerlid Boswijk maakte gewag van het feit dat hij thuis bedreigd werd door boeren en hij niet meer durfde naar het Zottenkot te komen uit angst voor de veiligheid van zijn gezin. Wat blijkt een dag later dat niet de boeren maar een oude vrouw van 70 jaar uit hetzelfde dorp die haar ongenoegen kwam uiten. Dit reeds geweten te hebben verzweeg hij dit om de boeren in het debat te kunnen framen als terroristen. Dit is onder-mijning van de de democratie! Van Mijeren van Forum die dit kenbaar wilde maken werd door de partijdige helleveeg Bergkamp de mond gesnoerd. Nog een voorbeeld, drie jaar geleden werd er een varkensstal overvallen in Boxtel door dierenactivisten waarop een gijzeling volgde van ruim tien uur alvorens de politie hier een einde aanmaakte onder dreiging dat boeren het recht in eigen hand te nemen. De dierenterroristen kregen maar een boete van 300 euro en de rest werd in de doofpot gestopt. Een belachelijke straf daar hier ook sprake was van een gijzeling. Tegen boeren die harde acties voeren om hun voortbestaan durft het OM zelfs doodslag ten laste te leggen. Naast linkse selectieve verontwaardiging ook nog lichtere straffen uitgesproken tegen linkse terroristen door NSB'66 rechters.    

    06-07-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE VLAM IN DE PAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie wind zaait zal storm oogsten is een spreuk die nog steeds waar is. Hierin is Rutte en zijn kartel geslaagd door de boeren tegen zich in het harnas te jagen. Vier kabinetten Rutte zijn desastreus voor ons land. De elite heeft zich schaamteloos kunnen verrijken en de armen worden steeds armer. Voedsel-banken nemen in aantal toe daar het aantal mensen die hierop aangewezen zijn steeds groter wordt. Een desastreuze tijd waarin verkiezingsbeloftes nooit werden waargemaakt en de ene na de andere catastrofe over het land kwam gelijk de tien plagen van Egypte. De Groningers die werden belazerd, de toeslagenaffaire, de zorg die werd uitgekleed middels te weinig IC bedden in combinatie met te weinig personeel, de thuiszorg waar duizen-den werden ontslagen, ruim tien jaar geen indexatie pensioenen, stijgende woningnood, energiecrisis, rechters die op de stoel van de politiek gaan zitten, uitverkoop van onze rechten aan Europa, en een asiel crisis door een ongebreidelde toestroom van 1000 uitvreters per week. Het wachten is op de volgende plaag ouderen die te groot wonen dwingen te verhuizen om zo plaats te maken voor asieleisers met grote gezinnen? Van deze groepen hadden de regenten niets te vrezen maar dit is nu anders daar ze met hun verzonnen stikstof crisis in oorlog zijn met de boeren die wel in staat zijn zich al dan niet gewelddadig te verzetten. Hun trekkers en landbouwmachines zijn machtige wapens in hun strijdt om hun voortbestaan dat bedreigd door Rutte en zijn bende. Hoe eerder dit kabinet valt hoe beter het is voor ons land! Rutte en zijn bende dienen voor de rechter te verschijnen voor verraadt van ons eigen volk. Starten de boeren een revolutie?   

    01-07-2022 om 20:58 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORDINAIRE POGING TOT LANDROOF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was er weer een mega demonstratie van boeren in Stroe. Boeren die in hun voortbestaan worden bedreigd. Boeren die met hun rug tegen de muur staan en het mes op de keel gezet krijgen door de overheid. Dat landroof de ware reden is werd duidelijk door een blunder van de provincie Gelderland die kaart vertoonde met een plan voor de bouw van 25.000 woningen in Stroe op de grond van onderandere de boer op wiens grond het protest plaats-vond. Al eerder werd bekend dat een boer welke wel zijn rechten maar niet zijn grond wilde verkopen kreeg van deze provincie te horen dat ze alleen zijn grond wensten. Dus legale landroof! Dit onder de leugen van bescherming van het milieu. Trekker Lientje maakt hier gewag van in het Zottenkot waar ze op een buitengewoon lage manier de maat werd genomen door Yasser Klaver dat zij met haar steun voor de boeren geweld uitlokt tegen politici en journalisten. Op deze actie volgde een tweede hardere actie met blokkades van snelwegen aan de vooravond van de stemming in het Zottenkot over het stikstof besluit en het eigenlijke doel een ongekende landroof. De uitkomst van deze was negatief voor de boeren en was een totale oorlogsverklaring van de regenten aan de boerenstand. Het kan nog wel een hete zomer en herfst worden. Een boer in het nauw kan tot extreme acties lei-den. Hiervoor is Rutte en zijn bende verantwoordelijk!  

    29-06-2022 om 21:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN KLIMAATDRAMMER TOT KOLENBOER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Klimaatdrammer Rob Jetten van NSB'66 is op zijn platte bek ge-gaan. Jetten een pratende pop stond tijdens de verkiezingen een rondedans te maken bij de kolencentrale op de Hemweg in Am-sterdam. Juigend stond hij op een  poster afgebeeld met een gro-te overwinning voor het klimaat. Hij is als marionet van de milieu-maffia die een kolencentrale heeft doen sluiten. Verblind door zijn succes probeerde hij ook de kolencentrale op de Maasvlakte in Rotterdam te sluiten maar hierbij kreeg hij gelukkig de kous over zijn januskop. De regenten die door hun klimaat obsessie ons voor een aanzienlijk deel van onze gasvoorziening aan Poetin hebben uitgeleverd. De zekerheid voor gas uit uit Groningen werd ingewisseld voor gas uit Rusland. De gevolgen worden nu pijnlijk duidelijk en deze non valeur moest de overgebleven kolencentrales weer volledig in gebruik stellen. Om zijn poffertjes ponum enigszins te redden wordt de maximumsnelheid s'nachts van 130 km teruggebracht tot 100 km, puur autootje pesten. Dit is het resultaat van onwe-tende en onbekwame apparatsjiks op posten te zetten waar ze de ballen verstand van heb-ben. Voorbeelden te over! Kaag op financiën die amper een huishoudboekje kan bijhouden en Ollongren op defensie die het verschil niet weet tussen een mortier en een geweer. Deze re-genten bende is een ware ramp voor ons land!      

    29-06-2022 om 20:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het navolgende werd bekend uit de Stopera het linkse rattenhol aan de Amstel door de wethouder van volkshuisvesting Zita Pels lid van de Groene Khmer. Amsterdam blijft ondanks het enorme woning te kort prioriteit geven aan huisvesting van statushouders en vluchtelingen. Van 6500 sociale huurwoningen die er jaarlijks vrijkomen gaan er maar liefst 1000 naar deze uitvreters. Reden is zij wachten al gemiddeld 6 maanden tot een jaar. Dat wacht-lijsten voor onze eigen autochtone burgers al langer dan 10 jaar zijn en door haar gedrag nog veel langer worden zal deze groene rat aan haar reet geroest zijn. Zo werkt zij braaf mee aan de omvolking van de stad en worden de rasechte Mo-kummers en hun kinderen de stad uit gepest om zo plaats te maken voor asieleisers. Dit is een slag in het gezicht van onze eigen autochtone burgers wier kans op een huis nog kleiner wordt. DAAROM EIGEN VOLK EERST!! EIGEN VOLK EERST!! EIGEN VOLK EERST!!

    27-06-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAPELGEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Minister van Sociale Zaken Van Gennip is volkomen ontoerekeningsvatbaar geworden en dient opgesloten te worden in een TBS kliniek. Deze teef wil jonge Noord-Afrikaanse woestijn-rovers uit de banlieues rond Parijs naar ons land halen om hier te werken en een toekomst bieden. Tuig dat de banlieues onveilig maakt met criminaliteit gepaard gaande met vuurwapens. Wijken waar het aan wettelijk gezag ontbreekt. De politie die hier niet meer in durft en de politiek welke overweegt het leger in te zetten om het wettelijk gezag te herstellen. Omdat soort woestijnrovers hierna toe te halen moet je toch wel volkomen krankzinnig zijn. In onze wijken in de grote steden zoals de Schilderswijk, Transvaal in Den Haag, Kanaleneiland in Utrecht en 020 Gaza en de Bijlmer in Amsterdam waar de woestijnrovers het etnisch monopolie op criminaliteit hebben zitten we niet te wach-ten op nog meer van dit tuig. Staatssecretaris Van der Burg deed hier nog een schepje boven-op door de opvang van asielzoekers over de schutting van de gemeentes te pleuren door te dreigen opvang af te dwingen. Resultaat dat onze eigen burgers nog langer op de wachtlijst voor een woning komen te staan. Dit is onaanvaardbaar! Ook wil hij nog meerdere aanmeld-centra openen. Dit hele beleid is dweilen met de kraan open. Eerst de grenzen dicht en illegalen het land uit. De wal zal het schip keren maar dan is het al te laat vrees ik!   

    19-06-2022 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAANZIN REGEERT IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De regenten aldaar zijn compleet waanzinnig geworden! Men is voornemens genocide te plegen op een heel groot deel van de de boerenstand. Doorrijden de door de regenten gestelde belache-lijke stikstof normen gesteund door de milieu- en bouw maffia zullen heel veel boeren gedwongen worden om hun bedrijf te beëindigen. Dit is onaanvaardbaar en de boeren gaan massaal in opstand komen. En terecht! Vurige strijders voor deze genocide zijn NSB'66 en de VVD. NSB'66 opkomende voor de milieu maffia die terug willen naar de tijd van Ot en Sien en de VVD opkomende voor de bouw maffia die uit is op de grond van de boeren om zo lucratief te kunnen bouwen. Het offensief tegen de boeren werd ingeluid door minister Van der Wal van stikstof een volkomen incompetente muts. Ze werd thuis bezocht door boze boeren die terecht haar aftreden eisten. Zij voelde zich bedreigd en ook haar kinderen. Ze beseft nu wat de boeren en hun kinderen voelen. En dan nog maar te zwijgen van de kinderen die zijn ontvoerd door de overheid in het kader van de toeslagen affaire. In het Zottenkot stonden de plucheklevers alweer achter de interuptie microfoons om de actie van de boeren te veroordelen. Vooruitlopend op de de komende acties van de boeren was het de fielt Paternotte van NSB'66 die wenste dat de politie op gaat treden tegen de boeren protesten wat getuigd van een Poetin mentaliteit. De boeren willen het land plat gaan leggen. Gelijk hebben ze want regenten die niet willen horen moeten maar voelen! 

    19-06-2022 om 17:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOKIAGATE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was erin het Zottenkot een poppenkast waar de honden geen brood van lusten. De voormalige poppenkast op De Dam met Jan Klaassen en zijn Katrijn was veel amusanter en goed-koper dan deze dure wanvoorstelling in het Zottenkot. Om Jan Klaassen en zijn Katrijn kon je tenminste lachen terwijl je van de voorstelling in het Zottenkot alleen maar kon walgen! Thema was de Nocia telefoon van roverhoofdman Mark Rutte en zijn verdwe-nen sms'jes. Ruim zes uur lang kwamen de zogenaamde volks-verlakkers naar de interuptiemicrofoons om te blijven zeiken over het gebruik van zijn Nokia uit het jaar kruik en zijn integriteit met gewiste sms'jes. De ene na de andere non valeur kwam heigerig aanrennen om zijn of haar plasje te doen. Dit alles tegen de achtergrond van een hyperinflatie waardoor burgers hun geld steeds minder waard zien worden. Burgers die steeds meer meer moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen en hun vaste lasten te betalen. Voedselbanken die steeds meer cliënten krijgen. Daarnaast wordt de toeslagenaffaire niet afdoende aangepakt. Mensen welke nog steeds wachten op compensatie het door de overheid aangedane leed. Ook is er een slordige 15 miljard uitgegeven door de overheid waar geen bonnen voor zijn wat een reprimande van de rekenkamer opleverde. En dan maken de plucheklevers zich druk om Nokiagate. Stop met de poppenkast vertoning en ga eens regeren met als doel de werkelijke problemen in ons land op te lossen.  

    06-06-2022 om 19:52 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TE BOYS ARE BACK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na 14 dagen was het gelukkig weer zover dat de snor en zijn kompanen weer terug waren op de kwelbuis. Dit tot groot onge-noegen van het deugvolk waarover aan de woketafels weer het nodige politiekcorrecte afkeer ten gehore werd gebracht. Big John de Mol heeft hoogst persoonlijk ingegrepen en Baantjer jr gepas-seerd om zijn kijkcijferkanon weer terug op de kwelbuis te krijgen en de heren hadden 1.5 miljoen kijkers deze avond. De snor die keihard uithaalde naar het gajes dat hem een aantal activiteiten heeft gekost door hun schijn-lige optreden. Radioprogramma's die hij pro deo deed, zijn theatertour, zijn bijdrage aan zijn bluesconcert in zijn woonplaats Grollo. Dit als gevolg van de woketerreur. En dan support Casper welke onderzoek doet naar alvleesklierkanker waaraan hij de helft van zijn riante salaris schenkt. Dat zie ik al die moraalridders aan de woketafels niet doen. Alleen maar loze woorden om zo maar met hun ponum in beeld te kunnen komen. Deze schijnlige proleten roepen in koor dat Derksen mediageil is en hij het voor het geld doet. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet! Drijfveer was voornamelijk het optreden van secreet Kaag welke zich met een gruwelijke minachting en dedain over Derksen en het programma uitsprak. Dit komt uit een voetbalprogrammaatje en dit verklaard alles. Wat een hoogmoedswaan van deze terror-ristenbruid. Kaag stap op je heksenbezem en vlieg naar de hel!      

    24-05-2022 om 17:02 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VROUWENRECHTEN OP DE TOCHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrouwenrechten waarin de vorige eeuw keihard is gestreden door dappere vrouwen zoals Aletta Jacobs en Wilhelmina Drucker wel-ke hebben bewerkstelligd dat het algemeen kiesrecht er ook voor vrouwen kwam. Eindelijk in 1919 was het eindelijk zover een glo-rieuze overwinning voor vrouwen. Het duurde vervolgens tot 1956 dat vrouwen weer een grote overwinning behaalden in hun strijdt om gelijke rechten. Toen werd de wet handelingsonbekwaamheid vrouwen afgeschaft. Onder deze wet mochten getrouwde vrou-wen geen betaald werk verrichten. Vrouwen moesten overal toe-stemming van de man voor hebben. Ze kregen alleen huishoud-geld om de dagelijkse boodschappen te doen. Vrouwen hoorden volgens de toen nog invloedrijke christelijke partijen thuis achter het aanrecht en kinderen te baren. Dit alles ontleend aan een 2000 jaar oud sprookjesboek. Dit alles werd werd veranderd door de eerste feministische golf. De tweede feministische golf ontstond eind jaren zestig van de vorige eeuw. In ons land ontstond de groep Dolle Mina welke streed voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Hun lijfspreuk was baas in eigen buik voor legale abortus wat ondanks verzet van christelijke partijen werd afgedwongen. De naam Dolle Mina is afgeleid van Wilhel(mina) Drucker. Nu komen de vrouwenrechten weer in gevaar door een anti abortus golf welke komt overwaaien vanuit Amerika waar de machtige prolife beweging zich manifesteert. Ook hier hebben we te maken met anti abortus maf-klappers. Godsdienstwaanzinnigen zoals die van Schreeuw om Leven en Jezus Leeft. Laffe honden die bij abortusklinieken vrouwen die daar naar binnen willen lastigvallen en inti-mideren. Vanuit het Zottenkot bedrijven christelijke gereformeerde partijen een salamitactiek waarmee ze stukje voor stukje vrouwenrechten proberen in te perken. Hierbij krijgen ze steun de moslims in ons land werden voor wie vrouwenrechten totaal ongewenst zijn. Vrouwen dienen onderdrukt te worden door de man volgens hun Mein Kampf genaamd de koran. Het wordt de hoogste tijd dat Dolle Mina weer nieuw leven wordt ingeblazen. Op de barricaden meiden!     

      

    18-05-2022 om 19:03 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE OMVOLKING VAN ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Omvolking die middels van een ongewenste migratie van geluk-zoekers die van onze sociale verworvenheden willen profiteren zonder hieraan ooit een bijdrage te hebben geleverd. Freeloaders die zich als profiteurs willen binnendringen in onze maatschappij. Schorre morrie dat bezig is om onze maatschappij te ontwrichten. Profiteurs die gehoor vinden bij de asielmaffia die hierin een boo-ming business hebben die ze met hand en tand verdedigen. Men schrikt niet terug voor chantage zoals wat ernu gebeurd in Ter Apel het Mekka van der freeloaders. Chantage door Ter Apel op Lampadusa te doen gelijken door parasieten onder een dekentje in de buitenlucht te laten slapen om zo bij de regenten een tweede aanmeldpunt af te dwingen om zo hun corebui-seniss te versterken. Gemeenten moeten hiervoor onder dwang worden gezet om geluk-zoekende uitvreters net zo te behandelen als Oekraïners. Wat burgers van die gemeentes daarvan vinden zal hen aan hun reet geroest zijn. Het (klootjes)volk in achterstandswijken moet dit maar zonder morren accepteren van de asielmaffia en een groep beroepsdeugers. Dit alles moet stoppen! Ons eigen volk zal zich gaan roeren en niet langer monddood laten maken.  

    18-05-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TER APEL HET NIEUWE LESBOS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit vindt de burgemeester van Westerwolde waaronder het para-sitenest in Ter Apel valt. Hij vindt de situatie in Ter Apel het inhu-maan wil dat er desnoods andere gemeenten verplicht moeten worden om ook naast niet Oekraïense vluchtelingen ook andere vluchtelingen op te vangen. Vluchtelingenwerk roept dat er veel meer grote permanente AZC's in het land moeten komen. Wel ja nog meer ellende voor de onderklasse in de steden gepaard met veel criminaliteit en overlast waar de elite niet mee wordt geconfronteerd. Kinderombuds-vrouw Margrite Kalverboer krijst over de omstandigheden waarin kinderen in Ter Apel worden opgevangen. Zij vindt dit schandalig. Kinderen die alleen maar als kwartiermakers fungeren want als ze een maal een verblijfsstatus krijgen helemaal geen wezen blijken te zijn en ko-men er hele families hiernatoe in het kader van de gezinshereniging. Hele families die direct aan het uitkeringsinfuus gaan en een hous eisen. Om meer ruimte te krijgen zou deze NSB'66 rat eens moeten beginnen met alle veiligelandiers uit zijn opvang te trappen! Naast crimi-naliteit door parasieten van buiten Europa worden we geconfronteerd met ontevredenheid en ondankbaarheid over hun opvang in ons land. De opvang in kamp Zeist is hier weer een recent voorbeeld van. Met name lieden die al blij mogen zijn dat zij hier mogen blijven komen in opstand in opstand tegen hun onderkomen want zij eisen een hous. Ja zij eisen! Onaan-vaardbaar! Komend uit grotten en hutten met golfplaten daken eisen iets waarvoor ons eigen volk op ellenlange wachtlijsten staan. Bevalt het je hier niet rot dan op naar daar je vandaan komt. Opzouten! De EU wakkert dit alles nog eens aan door nog meer arbeidsmigranten de unie binnen te laten met de dooddoener dat wij ze hard nodig hebben. De EU blijft aansturen op de omvolking van ons land door meer arbeidsmigranten vanuit de zandbakken in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Moslim schorre morrie dat zich nooit en te nimmer aan zal passen aan onze normen en waarden. Het zijn net wandberen als je ze eenmaal hebt raak je niet meer kwijt! Met tijdelijke contracten waarmee de EU ons een rad voor ogen wil draaien geen werk betekent vertrek houden geen stand bij de ratten in (EU) toga. Zolang dit crapuul hier werkt bouwen ze rechten op die als opstap dienen naar een permanent verblijf met alle gevolgen van dien. Rechten waarop ze fijntjes worden gewezen door het woke gajes. De arbeidsinspectie heeft zich al uitgesproken tegen nieuwe arbeidsmigranten daar ons land overvol wordt en huisvesting tegen de huidige woningnood onbeheersbaar wordt. De en die hiervan profiteren zijn werkgevers en (malafide) uitzendbureaus. Uitbuiting en concurrentie op arbeidsvoorwaarden is hiervan het gevolg. Onze eigen werknemers zijn hier de dupe van. Ondiplomatiek gezegd, het klootjesvolk. Daarom grenzen dicht voor dit soort laag geschoold schorre morrie!  

    17-05-2022 om 19:11 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET VRIJE WOORD OP STERVEN NA DOOD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het vrije woord heeft de doodsteek gehad met het verdwijnen van Johan Derksen en zijn kompanen van de kwelbuis. Vandaag In-side is met onmiddellijke ingang gestopt als gevolg van een ware hetze tegen De Snor door het cancel en woke gespuis. Aanleiding was zijn bekentenis over een jeugdzonde van vijftig jaar geleden waarover hij van te voren aangaf er niet trots op te zijn. Twee dagen lang werden de andere talkshows bevolkt door hysterische wijven die de scalp van Johan Derksen eisten en vonden dat hij van de kwelbuis moest verdwijnen als mede het hele programma. Dit moet en zal gecanceld worden volgens de woke ideologie. Gillende keukenmeiden waarvan je je afvraagt of zij zichzelf omhoog geneukt hebben om zo de status van BN'er te bereiken. De geschiedenis herhaald zich! In de jaren zestig zond de VARA het programma zo is het toevallig ook nog eens keer uit. Dit verdween ook van de kwelbuis door toedoen van dominees, pastoors en confessionele partijen die een hetze tegen dit programma orkestreerde. Mies Bouwman onderdeel van dit programma werd met de dood bedreigd. Nu is Vandaag Inside aan de beurt. Regelmatige deelnemers zoals Hèléne Hendriks en Eus worden met de dood bedreigd. Dit alles door het cancel en woke gespuis. Duidelijk is wel geworden dat volgens Gijp dat directeurtje van het programma af wilde. Directeurtje Paul Römer die nog niets gepresteerd heeft en zijn positie slechts te dan-ken heeft aan het zijn van de zoon van Piet Römer. Derksen noemde hem gekscherend Baan-tjer junior. Big John de Mol zou er goed aan doen met de drie heren om de tafel te gaan zitten om dit kijkcijferkanon voor SBS te behouden en Römer en zijn bende buiten te zetten. Zijn verdwijnen van de kwelbuis was voor de wokies niet genoeg want ook zijn radioprogramma's werden hem ontnomen. Radiozender Arrows Bluesbox uitgezonderd want deze zender vindt zaken rond Derksen één grote farce! Inmiddels heeft omroep Drenthe zijn keutel ingetrokken. Neerlands bekendste rocker Bennie Jolink, frontman van Normaal, vindt mensen die Derksen nu laten vallen hypocriete slijmerds. Mensen die totaal geen notitie hebben van de jaren zes-tig en zeventig. Wij kregen destijds ook voorstellen van vrouwen waar de duivel van zou blozen. Wat ernu rondgaat is preuts gelul dat alle perken te buiten gaat. Gewoon dronken lol maken. Lekker høken! Wat waren de jaren zestig en zeventig? Dit waren de jaren van de flowerpower. Lets make love not war. De seksuele revolutie, vrije seks, communes, de pil en de strijdt voor legale abortus. Een tijd wars van preutsheid. En dan het OM die een onderzoek gaat doen van de zonde begaan door Derksen vijftig jaar geleden welke reeds verjaard is. Dit terwijl ernog duizenden aangiften op de plank liggen te wachten. Laat ze maar eens grondig werk maken van de zaak Joris Demmink een voormalig hoge pief op justitie verdacht van pedofilie welke de hand boven het hoofd wordt gehouden door het departement en de poli-tiek. Het toppunt was wel de bijdrage van Secreet Kaag welke ook nog een duit in het zakje moest doen hoewel ze het programma nog nooit heeft gezien. Ze vond het optreden van Derksen schandalig en maar goed dat hij van de kwelbuis verdwijnt. Spuit elf geeft modder! Als er één is die haar gore muil moet houden is zij het wel! Zijzelf zit op een beerput waarvan de deksel is gaan schuiven. Een belastend deel van een rapport over een prominent par-tijgenoot Frans van Drimmelen omvattend vergaand grensoverschrijdend gedrag is een jaar lang onder de pet gehouden om vervolgens met medeweten van Kaag in de doofpot te laten verdwijnen. Als er één is die te verdwijnen is het Eucalypta Kaag. Na het debacle bij haar eigen NSB'66 kliek neemt deze moraalridder alweer anderen de maat. Haar verweer in deze, ich haben es nicht gewusst! En dat bestuurd mede ons land. Zuma kotzen!    

    09-05-2022 om 21:31 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROENE PLOFKIP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De burgemeester van Schiermonnikoog Ineke van Gent liet ook weer eens wat van zich horen. Deze groene plofkip loopt te hoop tegen gasboringen in de Noordzee 20 kilometer boven Schiermon-nikoog en het Duitse eiland Borkum. Nederland wil dit samen gaan doen met Duitsland om minder afhankelijk te worden van van Russisch gas. Het betreft hier een gasbel van van zo'n 60 mil-jard kubieke meter laagcalorisch gas vergelijkbaar met het gas uit Groningen. Deze gasbel oppompen zorgt ervoor dat er minder of geen gas meer in Groningen gewonnen hoeft te worden. Ons land is contractueel verplicht gas te leveren aan Duitsland. Van Gent vindt dat gas achterhaald is en er schone energie moet worden aangewend. Wel ja nog meer enorme windmolenparken op zee en land. Dit is een onzinnige wens van deze kakelende groene plof-kip. We zullen zeker nog een decennia of nog langer afhankelijk zijn van gas daar ons elektriciteitsnet te weinig capaciteit heeft om voldoende stroom door te geven. Van Gent heeft een groene waas voor ogen en weigert de realiteit te zien. Stoppen met gas kan alleen als we ook kern-energie gaan gebruiken want met alleen met zon en wind redden we het niet. Ook hier is deze kakelende plofkip tegen maar wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen! Dus Van Gent stop met je gekakel! 

    08-05-2022 om 20:53 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KONINGSDAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat twee jaar lang de viering niet mogelijk was door corona was er een viering mogelijk. Een viering in Maastricht die al twee jaar was uitgesteld. Maastricht pakte groots uit en het was een waar volksfeest. Tijdens de stadswandeling was er ook een hand-jevol zogenaamde republikeinen die meende te moeten proteste-ren tegen de monarchie en koning Willem-Alexander in het bijzon-der. Hieraan werd ook aandacht besteed door de staatsomroep die ook nog eens meende te moeten duiden dat de populariteit van de monarchie tanende was en die van Willem-Alexander in het bijzonder. Pure misjmachers die de feestdag in Maastricht negatief probeerde te beïnvloeden mogelijk uit republikeinse onderbuikgevoelens. Gevoelens als onderdeel van het wokevirus dat de eeuwenoude geschiedenis van onze mo-narchie wil cancelen. Dezelfde riedeltjes werden tot vervelens toe herhaald zoals het is be-jaard sprookje, het is te duur, ze zijn niet democratisch verkozen, hun vakanties naar Grie-kenland en Amalia's verjaardagsfeest in de openlucht met teveel gasten in coronatijd. Toen minister van justitie Ferd Grapperhaus zijn huwelijksfeest met teveel mensen vierde was de ophef na een maand verdwenen. Talloze illegale feesten waar de politie nauwelijks tegen optrad en vele anderen die ondanks waarschuwingen toch lekker op wintersport vakantie gingen en besmet terug kwamen naar ons land en anderen hebben besmet zorgde nau-welijks voor ophef. Maar in bepaalde kringen is het heel woke om een president te willen want die wordt democratisch verkozen. De burger krijgt de keuze tussen uitgerangeerde partijprominenten die een mooi baantje moeten hebben. Politieke partijen bekonkelen in de achterkamertjes waarop het volk kan stemmen. Dat men nu democratisch! Kandidaten die net als hun partijen volkomen onbetrouwbaar zijn en liegen en bedriegen hoog in het vaandel hebben. List en bedrog is hun mores. Ook zou een president goedkoper zijn dan een koning. Aan het einde van zijn mandaat krijgt deze een levenslang pensioen waarnaast ze ernog bij moge klussen. Baantjes als lid van raden van bestuur en in het lobbycirquit bijvoorbeeld. Ook in functie krijgt deze een flink salaris. Een koning  blijft van waarde voor het land met name voor het bedrijfsleven. Tijdens staatsbezoeken reist er een grote handelsdelegatie mee waar-voor deuren opengaan door de aanwezigheid van de Koning en de koningin. Deuren die anders gesloten blijven! Economisch van groot belang! Dus laten we ons maar niet zoveel aantrekken van een zielig klein clubje republikeinse misjmachers dat stond te demonstreren langs de route. Een onvrijwillig bad in de Maas zou op zijn plaats zijn geweest. Een bad om hen te reinigen van hun woke ideologie.     

    03-05-2022 om 20:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    25-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRACTICE WHAT YOU PREACH
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We leven in een tijdperk waarin regenten burgers willen dwingen te leven volgens hun perverse milieu waanzin. Burgers die hun oude auto's uitgepest worden en gedwongen worden om in dure zwaar gesubsidieerde elektrische  bakken te gaan rijden wat voor de minima onbetaalbaar is. Regenten welke hebben bedongen dat zijzelf pas in 2028 elektrisch hoeven te gaan rijden. Wat een vuile smerige hypocriete ratten! De reden is volgens hen het gebrek aan comfort dat elektrische auto's hebben ten opzichte van hun ben-zineslurpende bolides. Volgens deze proleten gaat hun comfort boven het door hen gepredikte milieu. Steden als Amsterdam en Utrecht spannen de kroon door milieuzone's waar steeds meer auto's die op fossiele brandstof lopen geweerd worden. Steden waar de Groene Khmer aan de macht is. Een rigide maatregel waarvan het klootjesvolk de dupe wordt. Deze deplorabels gaan maar lopen of fietsen vindt het regententuig. Amsterdam gaat zelfs zover dat bootjes met een niet elektrische (buiten-boord)motor worden geweerd uit de grachten dit ten faveure van de grachtengordel elite die liever niet geconfronteerd worden met varende paupers. In Utrecht schromen ze niet om binnen een milieuzone wel een dieselagregaat te gebruiken om een activiteit van de Groene Khmer van stroom te voorzien. Hoe hypocriet kun je zijn! Regenten die zich onttrekken aan wetten en regelgeving waartoe zij de bevolking verplichten. Geen wonder dat het volk zich steeds verder afkeert van de regenten en de politieke elite.  

    25-04-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOEDERS VAN DE DOOFPOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is wat de nieuwe politiek en transparantie inhoud wat NSB'66 bij monde van secreet Kaag. Kaag die haar muil vol heeft van vei-ligheid inzake de de Me Too ophef duikt nu weg in een Me Too zaak binnen haar eigen bende. De spin in het web is Frans van Drimmele capo di tutti capi van de partij die de absolute macht heeft en met stalen vuist regeert. Hij voert een waar schrikbe-wind. Vieze Frans heeft alle touwtjes in handen waaronder ook de baantjescaroucel zodat hij bepaald wie welke functie krijgt. Wat leidt tot machtsmisbruik waarvan met name vrouwen de dupe werden. Me Too affaires konden dan ook niet uitblijven. Een af-faire kwam naar buiten via een vlogger waar melding werd ge-maakt van een vrouwelijke lid dat door hem gestalkt, gechanteerd en afgeperst werd. Dat was de partij niet welgevallig en men nam onderzoeksbureau BING in de arm om de plooien glad te strijken. BING is gelijk een automatiek in de snackbar waar je uit halen wat je wilt. Hun rapport bevestigde dat Fransje niets fout had gedaan en weer vrolijk verder de tiran uit kon hangen binnen de partij. Echter bleek nog een document te zijn waaruit grensoverschrijdend gedrag bleek. De vrouw die het betrof kreeg dit document pas anderhalf uur voor het sluiten van de stembussen onder ogen waarna het in de doofpot verdween. Dit om te voorkomen dat dit de verkiezingen nadelig zou beïnvloeden, de ratten! Partijleider Kaag claimt van niets te weten en is naar Washington gevlogen in de hoop dat de storm wel zou gaan liggen door haar afwezigheid. Een storm die is ontstaan door publicaties van de Volkskrant. Dit bleek een ijdele hoop. Er moet eens flink de bezem door deze partij door en door verrotte partij. Niet de heksenbezem van Kaag wel te verstaan! Kaag die andere partijen graag de maat neemt om-trent grensoverschrijdend gedrag is geen haar beter. Deze helleveeg is volkomen ongeloof-waardig geworden. Zelfs Eucalypta heeft nog een betere inborst. Ze dient af te treden en zich volkomen uit politiek terug te trekken. Ook vieze Fransje dient niet alleen uit de partij ge-pleurd te worden maar ook uit de politiek daar hij zijn politici gebruikt als pionnen voor zijn lobbybedrijf om zo zijn cliënten te bevoordelen. Dit terwijl de Kamer te hoop loopt tegen oud politici die na het verlaten van de politiek in het bedrijfsleven aan het werk gaan op basis van hun kennis vanuit de politiek. Dit niet maar wel een maffiabaas die politici in zijn zak heeft om zijn bedrijf te dienen. Hij heeft inmiddels bekend gemaakt de partij en zijn bedrijf te verlaten. Een functie elders waar hij zijn politieke marionetten toch naar zijn pijpen kan laten dansen? Het bestuur en secreet Kaag weigeren op te stappen. En tot slot onderzoeksbureau BING, dit bedrijf is een farce dat niet langer serieus genomen dient te worden. Kamerlid Nilüfer Gündo-ģan, ex lid van Volt, heeft gelijk gehad door geen vertrouwen te hebben in een onderzoek van BING waarvan de modus operandi is u vraagt en wij draaien! Tot besluit dient de staatsom-roep aangepakt te worden voor de werkelijke schaamteloze promotiefilm voor Kaag vlak voor de verkiezingen. Een bizar lange uitzending van politieke partijen. De staatsomroep dient gezuiverd te worden van proleten die propaganda maken voor een politieke partij in dit geval NSB'66.   

    24-04-2022 om 18:50 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SCHANDE VAN DEN HAAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De grote overwinnaar van de gemeenteraadsverkiezingen was de lokale partij Hart voor Den Haag / Groep De Mos met ruim 30.000 stemmen. Een partij met als voorman Richard de Mos en onze eigen Iron Lady Rita Verdonk. Deze partij wordt buiten de coalitie gehouden door de andere partijen onder aanvoering van NSB'66 met als reden dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt naar De Mos. Een onderzoek naar corruptie tijdens het wethouderschap van De Mos. Deze verdachtmaking afkomstig van de andere fracties was voor hen een rede te geven de vorige coalitie op te blazen voor eigen politiek gewin. Het onderzoek loopt inmid-dels al tweeënhalf jaar zonder zicht op een uitkomst. Dit komt de andere partijen goed uit om De Mos buiten de coalitie te houden. Dit lijkt op een deal tussen de politiek en justitie. Dit zaakje stinkt een uur in de wind! En de Haagse partijen die maar niet begrijpen dat de op-komst zo laag was bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Dit is het gevolg van hun eigen machtswellust en hun maffa praktijken. 

    21-04-2022 om 22:35 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEVAARLIJKE MILIEU CLOWN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Johan Vollenbroek en zijn bende MOB hebben weer een rechts-zaak aangespannen tegen de staat aangaande CO2 en stikstof. Vollenbroek is een milieuactivist die allerlei bouwprojecten stil wil laten leggen voor zijn aanbeden natuur waarin boeren de kop jut zijn. Zij dienen volgens deze mafklapper uit grote delen van ons land te verdwijnen waaruit blijkt dat hij een gevaarlijke gek is. Gevaarlijk voor het boeren bestaan en voor de woningbouw die prioriteit heeft door de woningnood en wat de boeren betreft voor ons voedsel. Ditmaal gaat het o.a over een bouwproject in de regio Rotterdam wat het mogelijk moet maken om CO2 af te vangen en op te slaan in lege gasvelden in de Noordzee bodum. Voor dit project heeft de overheid een vergunning afgegeven welke deze mafklapper wil laten vernietigen middels een rechtszaak. Deze rioolrat vormt tezamen met andere groepen milieuterroristen een belem-mering voor de meerderheid van de burgers die willen wonen en eten. Onze eigen burgers waarvan er honderdduizenden al decennia op lange wachtlijsten staan voor een woning welke alleen nog maar toenemen door de ongewenste migratie van buiten Europa. Kleine groepjes die veel kabaal maken en een podium krijgen in de media waarbij weer opgaat dat holle vaten het luidste klinken. Deze milieumaffia is een gevaarlijke vijfde colonne binnen ons land. De overheid dient snel met (nood)wetgeving te komen die de terreur van de milieumaf-fia aan banden legt. Subsidies en de ANBI status dient ze te worden ontnomen. De rechter-lijke macht dient te verstaan worden gegeven dat deze niet op de stoel van de politiek dient te gaan zitten. Ook de goede doelen loterijen dienen hun ANBI status kwijt te raken als zij de milieumaffia blijven steunen. Woningbouw dient onbelemmerd doorgang te vinden. Boeren dienen te kunnen blijven boeren om in ons voedsel te kunnen voorzien. Infrastructuur moet kunnen worden uitgebreid zonder dat de milieumaffia dit vertraagd door het belang van bloemen, planten, vogels en insecten zwaarder te laten wegen. Non issues daar dit onze basale behoeften in de weg staat. Een korenwolf of een dassenburg is niet belangrijker dan de burgers in ons land.  

    17-04-2022 om 16:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BURGEMEESTER VERBIEDT DEMONSTRATIE PEGIDA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sharon Dijksma heeft een demonstratie verboden van Pegida die een barbecue voor een moskee wílde houden. Dit hangbuik zwijn vreest ongeregeldheden vooral nu tijdens de ramadan. Ongere-geldheden door rapaille waar zij niet tegenop wenst te treden veroorzaakt door roedels woestijnrovers die de straten onveilig maken door burgers, niet moslims, te belagen en te beroven iets waar ze zich dagelijks mee bezig houden wat nu overdekt wordt met een ramadan sausje. Deze periode waar hun lontjes nog korter zijn en eerder op hun besneden pikkies getrapt zijn. Ook krijgen ze bij het met geweld verstoren van onwelgevallige demonstraties steun van linkse knokploegen verenigd in Antifa. Rapaille dat het luidst krijst om het recht om te demonstreren maar wel als het in hun linkse kraam te pas komt en hun dogma's dient. Waarom karbonades bakken voor een moskee? Moskeeën zijn salafistische haathutten waarin haat wordt gepredikt tegen niet moslims en onze westerse samenleving. Hele buurten worden geterroriseerd door een afgrijselijke gejank via luidsprekers waarmee zij hun volgelingen oproepen om naar hun haatpreken te komen luisteren. De islam is een dui-velse ideologie welke een splijtzwam is in ons land. Een karbonade grillen is niet gewelda-dige maar de reacties hierop van het woestijn gespuis en Antifa wel. Regenten zoals Dijksma die zich gaarne vertonen op een iftar en het suikerfeest om te tonen hoe dienstbaar ze aan de islam en ons eigen volk hiermee in het gelaat spuwen! 

    16-04-2022 om 21:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KINDERROOF DOOR DE OVERHEID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In een periode van vele decennia dat wij geconfronteerd worden met kindermisbruik door de paapse ratten van de katholieke kerk doet de overheid nog een duit in het zakje door ouders van hun kinderen te beroven als gevolg van de ronduit misdadige toesla-gen affaire door de overheid. Een overheid die weigert de conse-quenties te aanvaarden van hun misdadige gedrag waarin ouders door toedoen van de overheid hun kinderen zijn kwijtgeraakt aan adoptie ouders en instellingen zonder dat ouders iets de zorg voor hun kinderen te verwijten valt. Nee, de overheid draagt hiervoor de volledige verantwoording! Gezinnen die uiteen zijn gevallen door crimineel gedrag van de overheid gedekt door NSB'66 rechters. Door de misdadige stroperigheid van de roverheid om kinderen weer met hun ouders te verenigen komen de ratten in toga in het geweer als deze periode te lang is en kinderen gewend zijn bij hun pleegouders zodat het niet in het belang is van kind is om weer terug te gaan naar hun eigen ouders. Gelegaliseerde kinderroof door de roverheid! De gene (ambtenaren) die hiertoe opdracht hebben gegeven blijven buitenschot in plaats van vervolgd en ontslagen te worden. Ambtenaren kunnen straffeloos collaboreren en burgers over de kling jagen. Naast burgemeesters hebben we ook ambtenaren in oorlogstijd! 

    16-04-2022 om 19:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOA'S MET KOPVODDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Nederlandse College van de Rechten van de Mens is van me-ning dat BOA's kopvodden mogen dragen. Dit stelletje proleten wil van de BOA's een shariapolitie maken. Ikzelf zal dan ook geen en-kel ontzag hebben voor deze kopvoddentrollen. Ik weiger te bui-gen voor dit moslim gajes! Deze bende claimt dat het voor mos-lima's een religieuze plicht is om kopvodden of boerka's te dragen. In de koran, de islamitische Mijn Kampf, staat volgens deskundigen geen plicht tot het dra-gen van kopvodden en burka's. Door het dragen van kopvodden te verbieden zouden mos-lima's gestigmatiseerd worden volgens dit tuig van de richel. Moslima's zouden zo uitgeslo-ten worden voor de functie van BOA. Als het dragen van kopvodden wordt toegestaan krijgen we een landwacht 2.0 welke geen hakenkruizen dragen op hun uniform maar kopvodden als afkeuring van onze westerse normen en waarden. Als je de samenstelling van dit college ziet weet je direct al uit welke hoek de wind waait. Een misselijk makende rioollucht uit een echoput. Voorzitter is Jacobine Geel een zalvende predikant die zieltjes probeert te winnen voor haar kerk. Maar nog veel erger is het prominente lid Britta Böhler een moffin die in ons land een activistische advocaat is geworden. Een smerige helleveeg die Volkert van der Graaf heeft verdedigd en senator is geweest voor de Groene Khmer. Gelukkig zijn de uitspraken van deze weerzinwekkende bende niet bindend maar slechts een advies. Dit advies laat zien hoever deze mafklappers van de werkelijkheid afstaan. Mensen die op straat het gezag van de overheid vertegenwoordigen dienen een neutraal uniform te dragen wars van religieuze en ideologische kenmerken. In contact komende met deze overheidsdienaren wens ik niet ge-confronteerd te worden met hun religie of ideologie van de haat!      

    15-04-2022 om 21:41 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLEESTAX
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het ministerie van landbouw overweegt de invoering van een vleestax bij monde van minister van Henk Staghouwer weer zo'n vrome donder van de CU. Deze ouderling zat thuis achter zijn orgel met een psalmenboek toen hij een boodschap van de duivel ontving omtrent het eten van vlees in de ban te doen. Het kloot-jesvolk moet maar vegetarisch gaan eten ten bate van het milieu. Deze vuile hufter was er wel gevoelig voor want het doel heiligt de middelen ook al komt dit van de duivel. Dat de minima welke al blij zijn als ze éénmaal per week een stukje vlees of een bal gehakt op hun bord hebben worden hiervan de dupe en nog over te zwijgen over de mensen die afhankelijk zijn van een voedselbank. Voor de minima die het hier betreft is het leven lijden en dienen te vertrouwen op God voor een beter leven in het hiernamaals. Dat volgens de mannenbroeders in het Zottenkot. De minima dienen maar te berusten in hun lot want want dit is Gods wil. Belachelijk! Deze hufter is van mening dat wij maar vegetarisch moeten  gaan vreten. Dit is volgens deze engnek een goede vleesvervan-ger. Hier zit ook nog een addertje onder het gras daar de vegan buissenis banden heeft met de politiek met name de partij voor de dieren. Senator voor deze bende Nico Koffeman heeft grote belangen in de vega industrie. Hij en zijn partner Jaap Korteweg zijn de oprichters van de Vegetarische Slager een bedrijf dat ze voor heel veel geld hebben verkocht hebben aan Unilever. Nu hebben ze weer een bedrijf Those Vegan Cowboys wat met subsidies nog meer veganistische troep op de markt willen brengen. Troep waar een Duits consumenten blad onderzoek naar heeft gedaan. Dit blad Öko-Test (bron pigbusiness.nl) heeft een onderzoek gedaan naar deze troep en de bevindingen waren niet mis. Dertien van de negentien onder-zochte "worsten" werden van slecht tot onvoldoende beoordeeld. De meeste onderzochte vega producten waren min of meer sterk verontreinigd met minerale componenten. Ook ma-ken fabrikanten gebruik van een controversieel verdikkingsmiddel en ook is hun troep veel te zout. En dat wil deze engnek ons laten vreten. Dit terwijl deze bijbel farizeeërs ook nog de muts Carola Schouten als minister van armoede bestrijding hebben. Armoede bestrijden en de minima op gehaktdag hun bal gehakt ontnemen. Hoe rijm je dit? De CU zal zijn gelijk wel weer claimen zich beroepend op de bijbel.   

    06-04-2022 om 23:54 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HA FIJN MET DE TREIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Ha fijn een uitje met de trein. De trein als de oplossing voor de bescherming van het milieu. Ja aan me hoela! De NS leverde weer eens een wanprestatie door een complete trein uitval in het week-end. Het toppunt van mismanagement! De topvrouw van NS krijgt hiervoor als beloning een toppositie bij een KLM. Dit doet het ergste vrezen voor onze nationale trots KLM. Een breuk in een kabel en een falend backup systeem heeft de NS doen besluiten om geen treinen meer te laten rijden. Hel en verdoemenis! In de Oekraïne rijden treinen nog ondanks de oorlog die woedt. Nu eens geen vallende bladeren, omgewaaide bomen, ge-broken bovenleiding, sneeuw en bevroren wissels maar een kabelbreuk en een falend backup systeem. Resultaat van dit falen is er dat vele duizenden reizigers aan hun lot werden over-gelaten met de mededeling zie maar hoe je thuis komt. Werkelijk schandalig! De vakbonden gaven aan gehoord hebbende van hun leden dat er best nog een beperkte dienstregeling mogelijk was. Goederen-treinen reden namelijk wel en ook de treinen van Ariva. Resultaat van de privatisering, de graaiende top welke hun zakken vult en het personeel en de reizigers staan in kou! Leve het openbaar vervoer! 

    06-04-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BURGEMEESTER VERSUS OEKRAÏNERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hartverwarmend is het om te zien hoe onze bevolking Oekraïense vluchtelingen opvangt. Vluchtelingen vrouwen en kinderen die voor de terreur van Poetin vluchten welke bezig is genocide te plegen op de Oekraïense bevolking door steden te vernietigen en uit te hongeren. Een pure oorlogsmisdaaod! Poetin is de nieuwe Stalin! De TV actie voor Oekraïne was een  groot succes. Dit in tegenspraak met de linkse wokemaffia die onze burgers veelal verwijten xenofoob en racistisch te zijn als er weer een horde middeleeuwse woestijnrovers en dobbernegers in grote groepen in arme arbeiderswijken worden opgevangen. Schorre morrie dat zich weigert aan te passen en slechts aan het uitkeringsinfuus wil. Vaak allemaal mannen die hier komen parasiteren, overlast veroorzaken, een hous eisen om hun vrouwen en kinderen te laten nakomen. Plebs dat als ze dat eenmaal hebben weer vrolijk op vakantie gaan naar het land van herkomst waaruit ze gevlucht zijn. Parasieten zijn het! Hoe anders is dit met Oekraïners. Vrouwen en kinderen komen hiernatoe terwijl hun mannen blijven om te vechten voor hun land. Vrouwen die vaak hoog opgeleid zijn en goed engels spreken en qua cultuur dicht bij ons staan. Een Europees broedervolk. Oekraïners die trots zijn op hun land en hun paspoort welke ze niet zullen doen verdwijnen om de de autoriteiten te misleiden wat te doen gebruikelijk is bij het andere schorre morrie wat ons land binnenkomt. Oekraïners die als ze hier eenmaal onderdak hebben meteen willen werken waarbij ondernemers ze graag willen hebben. Zo hebben we weer een misselijk staaltje ge-zien van de burgemeester van Beuningen Daphne Bergman. Een eigenaar van een vakan-tiehuisje op een bungalowpark verleende onderdak aan een Oekraïense gezin waartegen deze smerige NSB'66 heks tegen in het geweer kwam. Het is niet toegestaan om hier per-manent te wonen want dit is in strijdt met het bestemmingsplan en hierop is geen uitzon-dering mogelijk. Ortnung muss sein! Een wereldvreemde helleveeg die blijkbaar geen enkele compassie heeft met Europeanen die met gruwelijke bombardementen uit hun huizen en hun land worden verdreven. De eigenaar werd gemaand deze vluchtelingen op straat te zetten. En befehl is befehl! Hierbij kan je je niet aan de indruk ontrekken dat het NSB'66 dwars zit dat burgers wel Oekraïners op willen vangen in tegenstelling in tot het schorre morrie zoals dobbernegers en het gajes uit het Midden-Oosten waarvoor zij zich inzetten. Hier wordt nog-maals het ware gezicht van NSB'66 zichtbaar. Na heel veel verontwaardiging mogen deze vluchtelingen ernog even blijven wonen maar daarna moeten ze een heil maar zoeken in een sporthal. Het is niet verwonderlijk dat burgers wel Oekraïners op willen vangen en geen gajes van buiten Europa. Je zal maar zwarte testosteronbommen in je huis krijgen voor wie je dochters niet veilig zijn of moslims die willen dat jij je aanpast aan hun achterlijke ideologie. Bergman staat niet alleen, de groene heks Halalsema greep in toen een eigenaar van een cruiseschip slechts Oekraïense vluchtelingen onderdak wou bieden. De reeds aanwezige vluchtelingen diende te vertrekken. De woke regenten maken wel uit wie je wel of niet mag opvangen. Prioriteit moet gelegd worden bij het schorre morrie van buiten Europa wel te ver-staan. De waanzin regeert! 

    01-04-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOEDSEL GESTAPO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bende van Rutte is van plan om een voedsel Gestapo op te richten om voor het volk te beslissen wat zij wel of niet mogen eten en drinken. Ook roken wat toegestaan is en een flinke som geld op levert aan accijns en BTW over de accijns wil men zo moeilijk mogelijk maken. Gesteund door de anti rook lobby wil men de verkoop van tabak alleen toestaan in tabakspeciaalzaken waarvan er te weinig zijn en niet aan de vraag kunnen voldoen. Hierop zullen criminelen inspringen en zal er een illegale handel ontstaan in tabak. Rover-hoofdman Rutte gesteund door de anti rookmaffia proberen supermarkten en tankstations onder druk te zetten om per direct te stoppen met de verkoop van tabaksartikelen. Op Lidl na hebben de betreffen bedrijven een middelvinger opgestoken tegen de voedsel Gestapo. En terecht! Ook wil men de vette hap, snacks, in de ban doen om te beginnen met een reclame hiervoor. Cora van Mora mag dan alleen nog maar vegetarische troep aanprijzen op de kwelbuis. Het aantal snackbars in de grote steden moet worden teruggedrongen en in de buurt van scholen helemaal verdwijnen. Op scholen dienen de ook snoep- en frisdrank-automaten te verdwijnen. Dit is een vreselijke betutteling van de burgers. Hypocriet hierbij is dat men de multinationals zoals Mcdonalds en Burger King niets in de weg wordt gelegd. En dit is nog maar het begin van de volgende stappen zijn de ban op alcohol en het eten van vlees. Hierbij heeft men blijkbaar niets geleerd van de geschiedenis de drooglegging in Amerika waar de maffia kapitalen heeft verdient met de illegale verkoop van alcohol. Ook een stukje vlees of zelfs een bal gehakt wordt u niet gegund door Rutte en zijn bende. Dit alles door een kleine kliek activisten waar Rutte zijn oren naar laat hangen. Zij willen onder dwang dat het overgewicht van de burgers afneemt iets waarover de burger zelf dient te beslissen! Laat Rutte overigens dan maar eens beginnen bij regenten in het land zoals Hubert Bruls de Dik Trom van Nijmegen. Deze hoeft niet bang te zijn mocht hij ooit in de Waal vallen dat hij verzuipt daar hij blijft drijven op zijn vet als een brul(s)boei. Door deze misselijkmakende betutteling is men verbaast dat er maar zo weinig mensen zijn gaan stemmen bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Er is al een enorme kloof tussen de kiezers en de politiek welke door deze betutteling nog groter wordt. Politici zijn niet te vertrouwen. In de politiek zijn er meer ratten met een stropdas dan met staarten!   

    31-03-2022 om 21:04 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIGADIER DOG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het betreft hier de burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls. De-ze ongekozen bullebak werd landelijke bekend door in  vol ornaat als leider in een optocht van een roedel straatrovers door de straten marcheren om aangifte te doen tegen Geert Wilders in de minder Marokkanen zaak. Bruls als de rattenvanger van Hemelen! Deze volgevrete regent is van mening dat de overheid leegstaand vastgoed kan vorderen om de vele vluchtelingen te huisvesten. Het betreft hier niet alleen vastgoed van grote bezitters maar ook van burgers die een tweede vakantiehuis hebben. Hierbij hanteert deze volgevrete vetklep een dubbele agenda. Het gaat hem hierbij niet om de hier welkome Oekraïense vluchtelingen maar om dob-bernegers, moslims uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Als deze profiteurs eenmaal ingetrokken zijn in woningen krijg je ze er met geen mogelijkheid meer uit tenzij je ze uitrookt. De dubbele agenda werd al snel duidelijk door de burgemeester van Wester-wolde waaronder het gore parasitennest in Ter Apel onder valt. Hij wenst dat er onmiddellijke huisvesting komt voor de profiteurs in Ter Apel. Deze proleet kijkt met schele ogen naar het warm onthaal van Oekraïense vluchtelingen in ons land. Echte vluchtelingen wel te verstaan iets dat niet kan worden gezegd van het schorre morrie dat in Ter Apel  wordt opgevangen. Laar hij en zijn kliek eerst maar eens zorgen dat de veiligelandiers die daar ook opgevangen worden 8en voor veel overlast zorgen uit de opvang opvang geschopt worden. Prioriteit moet gelegd worden bij de opvang van van Oekraïense vluchtelingen welke echte vluchtelingen zijn.  


    31-03-2022 om 15:44 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ARROGANTE HEKS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Onlangs werden weer eens geconfronteerd met de mateloze arrogantie, decadentie, dedain, hooghartigheid, zelfingenomen-heid en minachting van ons volk minus haar eigen NSB'66 kliek. Tijdens het vragenuurtje in het Zottenkot weigerde Kaag om als vicepremier Rutte te vervangen. Deze terroristen bruid gaf de voorkeur aan een speech in Limburg over Europa en een bezoek aan België over het plastic afval in de Maas. Lekker belangrijk daar dit niet onder de minister van financiën valt maar onder die van buitenlandse zaken. Dit daar het in het Zottenkot ging over de financiën als gevolg van de enorme stijging van de inflatie en de energieprijzen die door het dak heen gaan, haar terrein, die de laagste inkomens onaanvaardbaar hard treffen. Nee daar heeft deze arrogante teef geen enkele compassie mee. Zij voelt zich verheven boven de zwakste in ons land die zij slechts ziet als paupers die blij mogen zijn dat zij genadenbrood mogen vreten middels een voedselbank. De laagste kasten in ons land dienen hiervoor haar zweetvoeten voeten te kunnen kussen. Deze kosmopoliet dient alleen haar eigen belang welke moet leiden leiden tot het torentje alszijnde ministerpresident wat een ramp zou zijn voor ons land! Het zou het beste zijn als zij op haar bezem naar de VN vliegt en daar blijft! Opzouten! Arrogantie en dedain aangaande de zwakste in ons land zit in de genen van NSB'66 nog weer eens verduidelijkt door Kim IL Jetten die als hij het nodig vindt grote delen van ons land van het gas af zal sluiten. Zelf zal deze rat niet in de kou zitten. De laatste kasten, de  paupers, wassen zich maar in oppervlakte water terwijl deze engnek zichzelf koestert in zijn warme bubbelbad met zijn eendje. Duidelijk is dat met Rutte IV de waanzin regeert! 

    24-03-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAAT DE BOEREN, BOEREN!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geconfronteerd met de genocide welke wordt gepleegd door Poetin in Oekraïne het volgende. Wij worden niet alleen gecon-fronteerd energie schaarste en torenhoge prijzen hiervoor maar ook met een dreigende voedselschaarste doordat onze grootste graanleverancier Oekraïne niet meer kan leveren. Alle zeilen zul-len moeten worden bijgezet voor onze voedselvoorziening en on-ze boeren zijn hiertoe instaat als ze maar niet worden dwarsge-zeten door de Haagse maffia aangestuurd vanuit het torentje aan het Binnenhof. Boeren die worden dwarsgezeten door allerlei dwaze milieuactivisten in het Zottenkot middels stikstof regels, CO2 terreur en het dreigement van de regenten tot het gedwongen uitkopen van boe-ren voor en schijntje! Door de stikstof terreur ligt verder de broodnodige woningbouw aan banden. Dit moet stoppen! Verder moeten de vruchtbare landbouwgronden niet worden gebruikt als windmolen- en zonnepanelenparken. Ook dient te worden voorkomen dat ernog maar één hectare vruchtbare landbouwgrond ten prooi valt aan de linkse milieumaffia voor natuurgebieden. Boeren dienen dan ook te kunnen blijven voorzien in,  aardappelen, groenten, fruit en onze vleesbehoefte. Als vlees in ons land niet meer op een kwalitatief hoog peil kan worden geproduceerd krijgen we vlees uit Zuid-Amerika waar weinig of geen controle op is. We moeten ons hier tegen verzetten. Daarom; de Nederlandse boer is troef!!    

    24-03-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEINOUD ROST VAN TONNINGEN 2.0
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het Zottenkot is er een nieuwe Meinoud Rost van Tonningen opgestaan genaamd Thierry Baudet. Meinoud Rost van Tonningen echtgenoot van de zwarte weduwe Florrie een omstreden secreet dat tot haar dood heeft geprofiteerd van onze belastingcenten. Rost van Tonningen die acht jaar in de Tweede Kamer zat voor de NSB als collaborateur voor de nazi's heeft een opvolger gekregen wel in de persoon van Thierry Baudet. Baudet en zijn trawanten gedragen zich als ware NSB'ers tijdens de bezetting door de Nazi's. Rost van Tonningen was een lakei van Hitler en Baudet is er een van Poetin. Als ik dit weerzinwekkende ventje hoor oreren over dat wij schuld hebben aan de Russische inval in Oekraïne greip ik meteen naar een teiltje daar ik daar ik over mijn nek ga. Wat een enorme oetlul is Baudet de knuffelaar van Poetin. Voorts is het staatsgevaarlijk als hij kennis kan nemen van vertrouwelijke informatie vanuit het kabinet en onderliggende commissies. Uit deze commissies zoals de Commissie Stiekem dient hij geweerd te worden. Informatie die hij doorspeelt aan zijn vriendje Poetin. Dat kan worden bestempeld als hoogverraad iets waarin oorlogstijd de doodstraf opstaat. Deze engnek en zijn bende dienen van alle vertrouwelijke informatie te worden uitgesloten in het kader van het landsbelang daar deze duivel van Minerva zijn vriendschap met de oorlogsmisdadiger Poetin belangrijker vindt dan de veiligheid van ons eigen volk. Dit alles termeerde glorie van zijn hoogmoedswaanzin waardoor hij volkomen losgezongen is van de werkelijkheid.  

    23-03-2022 om 20:26 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOFFERING VETERANEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het rapport van het Nederlandse optreden in de Indonesische onafhankelijkheidsoorlog is nu openbaar. Wat verwacht werd is nu zeker onze jongens die voor hun nummer op moesten komen en met name de Ambonezen KNIL militairen werden aan de schandpaal genageld middels een rapport samengesteld onder het gesternte van de WOKE waanzin. De Bersiapperiode vooraf-gaande aan de inzet van ons leger wordt bewust begealiseerd en onder het WOKE tapijt geveegd. Deze periode wordt afgedaan waarin er slechts 6000 slachtoffers te betreuren zijn. Dit terwijl er volgens professor Lou de Jong dit een veelvoud van het aantal slachtoffers betrof. De Bersiapperiode waarin de de overlevenden van de jappenkampen direct na de capitulatie van de jappen vogelvrij werden verklaard door Soekarno en Hatta en moesten worden afgemaakt. Misdaden tegen de menselijkheid waren hiervan het gevolg. Misdaden die ook een hun stempel drukte op de acties van ons leger die wisten dat ze geconfronteerd werden met misdadigers. Dit rapport is een keiharde slag in het gelaat van met name de Ambonezen KNIL soldaten die wederom tot op het bot worden vernederd. Ambonezen die zich uiterst trouw toonde aan de koningin, volk en ons vaderland. De hun beloofde eigen staat kon Nederland niet waarmaken. Bij aankomst in ons land werden ze in kampen gedouwd en de KNIL soldaten werden ontslagen uit het leger goede soldaten die van hun eer werden beroofd! Deze beroepsoldaten hadden de ruggengraat van ons leger kunnen vormen wat bestond uit dienstplichtigen die voor hun nummer op moesten komen om de belangen van het kapitalisme te dienen. Rutte was er als de kippen bij om excuses aan te bieden aan Indonesië en onze veteranen een mes in de rug te steken. Laat deze clown eerst maar eens de ere schulden uit gaan betalen aan de Indische Nederlanders die in dienst van ons land waren en in de jappenkampen hebben gezeten. Ere schulden bestaande uit salaris-sen de uitbetaald dienen te worden. Rutte, jij smerige rat, waar wacht je nog op?  

    26-02-2022 om 22:09 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPSTAND ONTEVREDEN EITJESBAKKERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hebben het hierover over ontevreden schorre morrie wat gered is uit de klauwen van de Taliban in Afghanistan. Men is niet te-vreden over hun opvang op de vliegbasis Twente en klaagt over het voedsel, het aantal douches, gebrek aan scholen en openbaar vervoer. Zij vinden hun verblijfruimtes veel te klein omdat ze veel kinderen hebben. Ze claimen een speciale status daar zij geen asielzoekers maar statushouders zijn die een andere behandeling dienen te krijgen. Hun leider is hoegenaamde een jurist die wel even weet te vertellen waar zij recht op hebben. Ze hebben een status status gekregen dus en na drie maanden moeten gemeen-ten hun een hous aanbieden. Housen die er niet zijn want we kampen met een enorm woningtekort. Moet ons eigen volk maar onder een brug gaan slapen zodat dit pleps hun huizen kan bewonen. Als klap op de vuurpijl weigert dit tuig veelal een hun aangeboden woning omdat ze deze te klein vinden voor hen en hun vele kinderen. Wat willen deze uitvreters dan luxe villa's? Kruipend vanuit hun holen en onder golfplaten eisen ze hier alle luxe. Opzouten met dit tuig! Hiervoor is maar één remedie, stoppen met de import van dit tuig en die al in ons land zijn bek houden of terug naar Afghanistan en uitlevering aan de Taliban. Ondanks de ontevredenheid van dit schorre morrie wil de roverheid nog veel van deze ondankbare honden naar ons land halen. Ondankbare honden die alleen maar willen profiteren van de voorzieningen in ons land waar ze niets aan hebben bijgedragen. Tuig dat ons eigen volk als niet moslim beschouwd als honden, varkens en apen zouden wij moeten laten profiteren van de door ons opgebouwde sociale voorzieningen. Een oude wijsheid doet hier weer opgang, mest je varkens dan krijg je spek, mest je asielzoekers krijg je stront!  

    16-02-2022 om 18:18 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GESJOEMEL IN DE STOPERA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De incompetente heks van de Groene Khmer ligt weer zwaar on-der vuur.  Terecht daar zij zich schuldig heeft gemaakt aan vriend-jespolitiek. Dit is gebeurd in de krochten van de Stopera en is middels een een WOB verzoek aan het licht gekomen wat in eerste instantie onvolledig was met als doel dit onder de pet te houden. Femke had haar PvdA vriendje Lennart Booij de opdracht  gegund voor de organisatie van het feestje rond het 750 jarig bestaan van Amsterdam in 2025. Booij die ook geholpen heeft in haar kandidaatstelling voor het burgemeesterschap. Voor wat hoort wat! Booij kon twee jaar lang 10.000 euro per maand declareren voor maar 20 uur werk per maand. Een klus die de Groene heks volgens de richtlijnen had moeten aanbesteden. Maar niets daarvan want ons kent ons was het motto. Het verweer van Halalsema was slechts dat hij de beste was voor deze klus. Een verweer om van te kotsen! Ze zijn al helemaal van de ratten besnuffeld in de zwakzinnigeninrichting aan de Amstel. Als het aan de Groene Khmer en de dierenactivisten van de PvdD had gelegen was het paard van Sinterklaas ook in de ban gedaan. Dit in hun gezamenlijke motie om gesubsidieerde activiteiten met dieren te verbieden zoals het beken-de Jumping Amsterdam. Dit soort mafklappers dient voorgoed in een krankzinnigengesticht te worden opgesloten. Deze Augiasstal dient dan ook grondig te worden uitgemest. Deze kans komt er al snel bij de komende gemeenteraadsverkiezingen waarbij we kunnen afre-kenen met de Trotskisten in de Stopera. 

    09-02-2022 om 16:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YEŞILGÖZ RIJDT SCHEVE SCHAATS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dilan Yeşilgöz is haar taak als minister van justitie slecht begon-nen door vijf kalifaat hoeren en hun addergebroed terug te halen naar ons land. Onder de dooddoener ze dienen hier berecht te worden wordt ons land weer opgezadeld met tuig dat wij hier he-lemaal niet willen hebben. Tuig dat door een vlutstrafje van een NSB'66 rechter alweer snel met een bomgordel onze winkelcentra onveilig maakt. Hun addergebroed wat hoe dan ook voor galg en rad opgroeid en dat in Arabische en Afrikaanse roedels onze straten in de steden onveilig maakt in hun jacht op de bezittingen van onze burgers. Hoe dom kun je zijn? Hoe kun je onze burgers aan dit moslim gevaar blootstellen? Dit rapaille dien je in hun zandbak voor een tribunaal te brengen. Een tribunaal gevormd door Yezidi vrouwen welke wel raad weten met deze oorlogsmisdadigers, het vuurpeloton! De kogel is voor hen nog een humane straf voor hun misdaden. Schone opruiming en de goedkoopste oplossing. 

    05-02-2022 om 22:41 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOUMAYA GATE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was onlangs weer heibel in het Zottenkot over Soumaya Sahla die een functie heeft binnen het kader van de VVD. Een voormalig veroordeeld lid van de Hofstadgroep als adviseur veiligheid en terrorisme bij de VVD. Iets wat men lang onder de pet heeft weten te houden maar ontplofte in het gezicht van de gore partijtop toen Geert Wilders er terecht op zijn bekende wijze er een punt van maakte. De top zat hiermee in de maag omdat Soumaya gate negatief werkt op de peilingen. Roepen dat zij geen toegang heeft tot de Kamer is een farce daar al zij in 2015 aan de zijde van Frits Bolkestein aanwezig was in de Ridderzaal bij de Troonrede. Een terrorist tussen de leden van de Eerste en Tweede Kamer in aanwezigheid van de Koning en de Koningin. Dit is volslagen krankzinnig! Kijkend naar de dalende peilingen heeft de top besloten haar onder druk te zetten deze functie neer te leggen. Ze mocht wel lid blijven en zal erdoor Bolkestein en co wel naar nieuw mooi baantje voor haar binnen de partij worden gezocht. Enkel de VVD jugend is van mening dat een ieder een tweede kans moet krijgen dus ook een voormalig terrorist. Dit zaakje stinkt als de hel daar ervvoor een lullig baantje al om een verklaring op het gedrag (VOG) wordt gevraagd en hier niet terwijl het hier gaat om een gestrafte terrorist. Ook de linkse braakballen Francisco van Jole en Peter Kee namen het voor Sahla op. Twee smerige VARA ratten, de een Van Jole Van de haatsite Joop en de ander een politiek mede-werker braakten uit dat Shala haar excuses heeft aangeboden iets wat je van Wilders niet kan zeggen. Wel is waar excuses onder dwang zijn maar dat laten beide linkse rioolratten onbe-noemd. Een veroordeelde Wilders zit ook in de Kamer was hun mening. Dat er een wezenlijk verschil is tussen een veroordeling zonder straf in een politiek proces over de vraag willen jullie meer of minder Marokkanen in een zaaltje tijdens een verkiezingscampagne of gear-resteerd worden met vuurwapens op een station met de bedoeling om aanslagen te plegen op onschuldige mensen. Dit werd door beide linkse rioolratten niet benoemd. Dit alles bewijst maar weer eens dat de VARA de grootste kwaadaardige tumor is binnen de staatsomroep. Ook Eus de kneus van het AD meende een duit in het zakje te moeten doen. Dit uitwerpsel van Erdogan verkondigd dat Soumaya een tweede kans verdient. Weg met deze Erdo rat! En dan dit nog over een dappere politievrouw die Shala heeft aangehouden op een station ter voorkoming van een aanslag op een trein ondanks een bevel van hogerhand tot terug-trekking. Bij haar leefde echter het besef dat zij moest handelen ter voorkoming van het vallen van onschuldige slachtoffers. Een dappere vrouw die hieraan PTSS heeft overge-houden en met een hulphond en volledig arbeidsongeschikt door het leven moet. Een hulphond om voor haar het leven draagelijker te maken. Waar blijft de erkenning voor haar heldendaad? Waar blijft haar lintje voor haar getoonde moed? Deze vrouw dient van staatswegen voor haar getoonde moed ten behoeve van de samenleving een ruim pensioen te krijgen! 

    01-02-2022 om 22:56 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VUURWERK IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Bij het debat over de regeringsverklaring werd erin het Zottenkot voor veel vuurwerk gezorgd door Geert Wilders welke er met een gestrekt been inging op met name de VVD en hun fuhrer Mark Rutte. Hij verweet de VVD hem onder de groene zoden te willen hebben wat niet denkbeeldig is na wat er is gebeurd met Pim For-tuyn waartoe ook de VVD heeft bijgedragen. Met zijn aanval op de VVD kreeg hij de gehele politiekcorrecte woke plucheklevers over de rooie. De VVD welke tot afgrijzen van Wilders een veroordeelde terrorist binnen de partij heeft als adviseur veiligheid die deel uitmaakte van de Hofstadgroep welke Theo van Gogh heeft vermoord en die voornemens was om Wilders en Ayaan Hirsi Ali te vermoorden. Het betreft hier Soumaya Sahla protégé van het partij fossiel Frits Bolkestein. Dit alles zonder Wilders hierover te informeren. Feit is dat haar zus Fonda Sahla voor NSB'66 in de Kamer zit. Om de drie van de Kamer te completeren zit de terrorist Kauthar Bouchallikht voor de Groene Khmer op het pluche. Daar bovenop plaats de VVD nog een moslima als mi-nister op het ministerie van justitie. Kamervoorzitter Vera Bergkamp liet door haar onkunde het debat uitlopen op Poolse een landdag. Bergkamp die door een smerig dealtje tussen Rut-te en Kaag als voorzitter de lakei van de coalitie werd. Bergkamp die in werkelijkheid Firouz Alida Chaouqui heet daar zij een Nederlandse moeder en en Marokkaanse vader heeft en de naam heeft aangenomen van haar moeder. Daarmee heeft ze een Yasser Klavertje gedaan. Nog weer eentje met dubbel paspoort in de Kamer! Het Zottenkot heeft de voorzitter die het verdient!  De VVD top beweerde bij hoog en bij laag dat Soumaya Sahla geen toegangspas heeft voor de Kamer. Maar ingewijden weten dat zij op uitnodiging van Kamerleden, ook die van andere partijen, toch toegang kan krijgen tot de Kamer. Ook de staatsomroep middels het programma Nieuwsuur meende een duit in het zakje te moeten doen. Hijgerig als een loopse loopse tekkel kwijlend boven een vette kluif brachten ze het bericht dat de tweede man van PVV  Martin Bosma een vorkje geprikt heeft met Sourmaya en haar heeft uitgeno-digd voor een luch in Kamer. Het laatste werd door Bosma pertinent ontkent. Bosma geeft aan met een gezelschap van zo'n 30 man gegeten te hebben maar niet met haar aan tafel heeft gezeten. Dit na afloop van een boekpresentatie. Hij heeft haar in totaal tweemaal vluch-tig ontmoet op boekpresentaties waar zijn aanwezig was aan de zijde van Frits Bolkestein. Zo probeerde de staatsomroep weer twijfel te zaaien en de PVV weer te beschadigen.       

    22-01-2022 om 23:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEREN VOGELVRIJ VERKLAARD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De ratten in toga van de Hoge Raad hebben onze boeren vogelvrij verklaard door te bevelen dat hun adressen bekend moeten wor-den gemaakt aan de milieu bende van Johan Vollenbroek. Het betreft hier boeren die geen vergunning zouden hebben om stik-stof uit te stoten zodat Vollenbroek en zijn bende deze boeren kan laten vervolgen onder de noemer van het in kaart brengen van deze hoegenaamde overtreders. Het opsporen en vervolgen van deze boeren berust bij het Openbaar Ministerie en niet bij een dorpsidioot als Vollenbroek! Het is bovendien levensgevaarlijk om adresgegevens te verstrekken aan activistisch tuig welke vervol-gens door hen worden verspreid op de sociale media en kunnen deze boeren en hun gezinnen onuitgenodigd bezoek ontvangen van milieu terroristen die intimidatie en geweld niet schuwen. Burgemeesters mogen onderling geen gegevens uitwis-selen als een gevaarlijke gek van de ene stad naar de andere verhuist in het kader van de pri-vacy terwijl er hier de adresgegevens van 3500 boeren openbaar worden gemaakt aan milieu-activisten(terroristen). De Wet Privacy en Persoonsgegevens wordt buitenwerkinggesteld als de regenten en hun dienaren in toga dit beter uitkomt! Hoe dan ook boeren worden bewust kapot gemaakt zodat ze verdwijnen in het kader van de milieu en stikstof waanzin. Dus boeren start de trekkers maar alvast voor de opmars naar Den Haag en het shithole van Vollenbroek en zijn bende. De boer is troef! Zonder boeren geen vreten!    

    19-01-2022 om 21:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RASPOETIN VAN DE STOPERA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het betreft hier Rutger Groot Hamassink wethouder van liegen en doofpotten. Dit lid van de Groene Khmer heeft een rapport over geweld tegen homo's maandenlang in een la laten liggen omdat de inhoud hiervan hem niet beviel. Een rapport dat klip en klaar aantoont dat allochtonen en met name jonge Marokkanen zich hieraan schuldig maken en dat dit gegeven is vloeken in de linkse kerk. Toen de pers lucht kreeg van dit rapport zond Raspoetin het naar de raad op een tijdstip dat de raad met recessie was waar-door dit weer twee maanden onbesproken kom blijven. De Raad reageerde hier woedend op omdat hij het rapport bewust zolang heeft achtergehouden omdat de inhoud hem niet uitkwam. Toen de pers hiervan lucht kreeg en hem hierover vragen wilde stellen gaf hij niet thuis. Hij liet zijn voorlieger verkondigen dat hij met vakantie was en moeilijk te bereiken was. Dit terwijl hij zowat dagelijks contact had met zijn vertrouwelingen. Deze moest de pers met een kluitje het riet insturen. Onlangs mocht deze groene rat aan tafel verschijnen bij het programma M het riool van de woke proleten. De NSB'66 pot M schaft nooit iets op of in dit geval aan tafel dat recht doet aan de zwijgende meerderheid. M gaf deze groene rat alle kans om onder zijn falen uit te te komen door hem al hakkelend vragen te stellen die hij makkelijk kon ontwijken zoals gewoonlijk bij links tuig dat proleten moet bevragen over hun foute linkse handelen. De enigste was raadslid Annebel Nanninga van JA 21 die in de raad deze groene rat de bel durft aan te binden. Daarom laten wij definitief afrekenen met deze groene rat middels de komen-de gemeenteraadsverkiezingen. Weg met de Groene Khmer uit onze stad! 

    17-01-2022 om 19:50 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIVISTISCHE STAATSOMROEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De linkse activistische staatsomroep is het nieuwe jaar weer fors gestart met het zaaien van maatschappelijke onrust. Met zo'n staatsomroep is een ministerie voor propaganda overbodig. Een propagandamachine waarbij zelfs Joseph Goebbels zijn vingers zou aflikken. Zo werd er verbolgen geregeerd op strafrechterlijke vervolging in Griekenland van hulpverleners aan illegalen. Hulpver-leners waarvan het gros buitenlander is die op zee dobberende gelukzoekers illegaal aan wal brengen. Zo kwam er ook een Nederlandse mafklapper in beeld die vindt dat hij hiertoe het recht heeft om deze uitvreters van op zee te redden en aan land te brengen. Mensensmokkelaars die een lijntje hebben met NGO's voor redding voor hen welke zij voor veel geld onder levensgevaarlijke omstandigheden de zee opsturen en veelal toch wel gered door zichzelf benoemde wereldverbeteraars. Terecht dat de Griekse overheid dit tuig aanpakt daar het niet zit te wachten op nog meer illegalen in hun land. Ook werd het Deense asielbeleid veroordeeld dat ze geen uitvreters met een asielaanvraag meer toelaten en deze naar landen in Afrika worden teruggevlogen alwaar ze daar een aanvraag kunnen doen. Dit systeem werkt goed naar daar ernog maar weinig gelukzoekers naar Denemarken willen komen wat tegen het zere been van is van het deugvolk. Het wir schaffen das asielbeleid in gang gezet door Moetie Merkel werd de hemel in geprezen met een grote leugen dat we dit schorre morrie nodig hebben voor het draaiende houden van de economie. Een grote leugen daar het gros aan het uitkeringsinfuus ligt en laag of ongeschoold is waar weinig behoefte aan is. Dit komt ten laste van de economie. Voorts werd er een anti kernenergie actie gestart door oude activisten hiertegen een podium te geven waarop ze hel en verdoemenis konden prediken en ons land een groot gevaar loopt door het gebruik van kernenergie bij een cala-miteit voor eeuwen onleefbaar wordt. Dus volgens deze oude activisten moet het land vol windmolens gezet worden en onze vruchtbare landbouwgronden worden akkers vol zonne-panelen. Ook begon het bewust beschadigen van VVD minister Dilan Yeşilgöz onder het mom dat zij niet geschikt is alszijnde minister van justitie omdat zij geen juridische achtergrond heeft Als dit de ware reden is kan ik dit billijke daar ik haar voor deze post ook ongeschikt vindt. Maar hier zit heel wat anders achter namelijk dat zij Koerdisch is en pro Israël. Koerden en Israëli staan op goede voet met elkaar. Dit is een doorn in het oog van de Palestijnen knuffelaars bij de staatsomroep. Dit vuurtje werd al reeds opgestookt door de Rights Forum een bende opgericht door de paapse proleet Dries van Agt. Van Agt een rabiate Jodenhater! Een antisemitische bende Israel bashers en spreekbuis voor de Palestijnen. Haar wordt door hen verweten op kosten van het CIDI in 2019 een reisje naar Israël gemaakt te hebben. Dit zou geld betreffen voor Joodse oorlogsslachtoffers. Dit is een ongefundeerde verdacht-making. Dit geld wordt beheerd door het CIDI en deze organisatie bepaalt zelf waaraan zij Joods geld besteed voor pro Joodse doelen. Yeşilgöz maakte deel uit van een groep van 14 VVD'er. Dit wordt nu opgerakeld puur om haar te beschadigen. Over andere onbekwame nieuwe ministers met name die van NSB'66 wordt niet gerept. Kaag zonder financiële kennis op financiën, Ollongren zonder militaire kennis op defensie, Weerwind zonder enige juridische kennis op Rechtsbescherming en milieudrammer Jetten minister voor Klimaat en Energie. Jetten die een klap van een windmolen heeft gehad die burgers met zijn klimaatwaanzin diep in hun portemonnee zal raken. Weerwind bekend als de rondneukende burgemeester van Almere die een vriendin met jong duwt en haar hiermee laat zitten en op een ander kruipt gelijk een konijn. Dit toont een volledig gebrek aan een moreelcompas. Deze NSB'66 kliek wordt niet aangepakt door de staatsomroep welke volledig is geïnfiltreerd door de bende van Kaag.     

    09-01-2022 om 19:42 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERSENLOZE POT OP DEFENSIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onkunde is weer troef bij de roversbende van Rutte. Er worden lieden geplaatst op departementen waar ze totaal geen verstand van hebben. Met name NSB'66 maakt het wel heel bont. De vol-ledig onbekwame en ontoerekeningsvatbare jonkvrouw Kajsa Ol-longren wordt minister van defensie. Het ontbreekt haar aan ook maar enige militaire kennis en is volledig ongeschikt om minister van defensie te worden. Van haar vorige post als minister van bin-nenlandse zaken heeft ze een puinhoop gemaakt en heeft ze al-leen maar haar zakken gevuld. Een post waar ze lange tijd afwe-zig is geweest door ziekte en niemand haar heeft gemist. En deze inhoudsloze pot zonder deksel wordt nu verantwoordelijk voor ons leger. Dit is volledig bezopen! Het gevaar dreigt dat wat ernog over is van ons leger afglijdt naar het niveau van mei 1940 dat een paar dagen stand hield net lang genoeg om de elites te laten vluchten naar Engeland. Dat de legerleiding het ergste vreest is volkomen begrijpelijk want je zult maar afhankelijk zijn van deze hersenloze teef. Haar voorgangster Ank Bijleveld had vertrouwen van, en was gezien bij het leger. Als er ooit stront aan de knikker komt hijst Ollongren meteen de witte vlag op haar ministerie om vervolgens een veilig heenkomen te zoeken ergens ver weg in het buitenland. Hierbij blijft het niet, daar NSB'66 nog een grote kneus zet op het ministerie van financiën. Terroristenbruid Sigrid Kaag met nul kennis van financiën op een departement dat een grote puinhoop is getuige de toeslagenaffaire welke nog steeds niet is opgelost. Palestijnse terroristen lachen zich de ballen uit hun broek omdat zij ernu zeker van zijn dat er weer geld hun kant opkomt voor het bedrijven van terrorisme tegen Israel. Haar kennis van financiën beperkt zich tot uitgeven van andermans (belasting) geld iets wat elke dombo kan. Ach ja, je hoeft niet te kunnen rekenen om berekend te zijn. En berekend is dit secreet! Ook de VVD laat hierbij niet verstek gaan door een pratende pop op justitie te zetten. Dilan Yeşilgöz een onnozele hals zonder rechtenstudie op dit departement. Als staatssecretaris voor asiel en migratie krijgt zij haar partijgenoot Eric van der Burg welke zich voornamelijk bezig zal houden met de verstrekking van Miele's en linnengoed. Van der Burg die als wethouder in Amsterdam verkondigde hoe meer asielzoekers hoe beter. En zo'n paljas wordt verantwoordelijk voor asiel en migratie. De omvolking van ons land gaat dan ook bij Rutte IV gestaag door. Ook klimaatdrammer Rob Jetten wordt minister in bende van Rutte. Deze buikspreekpop krijgt de post van klimaat en energie. Jetten zelf een groot airmiles ontvanger. De burgers zullen dit merken in hun portemonnee! Slim van Rutte om onnozelaars op financiën en justitie te zetten departementen die eens flink uitgemest moeten worden maar waar nu weinig kans op is. Zo kan de deksel op de beerput blijven. Defensie blijft het stiefkind onder leiding van de ontoe-rekeningsvatbare jonkvrouw Ollongren.   

    04-01-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!