Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    30-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SCHAAMTE VER VOORBIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit heeft betrekking op de fraudebestrijding door gemeenten die neerkomt op een genadeloze jacht op bijstandsontvangers die als criminelen worden gezien en behandeld. De een hanteert nog een enigzins menselijk maat en andere gaan werkelijk genadeloos te keer wat gedachten oproept aan de donkere jaren veertig van de vorige eeuw. Zo ook de gemeente Enschede die speciale eenheid heeft de ortnungpolizei beter bekend als de Grune. Ook de ge-meente Wijdemeren maakt gebruik van dergelijke types zonder enige medemenselijkheidsgevoel in hun donder, nazaten van fou-te grootouders, die invallen doen en kijken wat er allemaal in huis is en of dit wel past bij hun status als bijstandsontvangers. Bood-schappen van AH in ieder geval niet. Wijdemeren staat nu in het nieuws met omdat ze 7000 euro terugvorderen van een vrouw die wekelijks een tas boodschappen kreeg van haar moeder zodat ze niet naar de voedselbank hoefde. Dit speelde zich een jaar gele-den af en is nu pas bekend geworden en heeft een tot een golf van verontwaardiging geleid in een tijd van de toeslagen affaire waar duizenden mensen door de overheid in de financiele afgrond zijn gestort. Daar waar ze moeten handhaven doen ze het niet omdat het niet past bij hun politieke correctheid. Ik doel op het bezit van onroerend goed in de landen van herkomst zoals Marokko en Turkije dat niet wordt onderzocht maar wel uitkeringen worden verstrekt. De overheid blijft hardleers want in Amsterdam dreigt een vrouw uit haar woning te worden gezet wegens twee maanden huurschuld terwijl zij nog een een grote schadevergoeding moet ontvangen van de overheid. Dit alles is onderdeel van de participatiewet een duivels broedsel van staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) een wet die heel wat leed veroorzaakt. Een volkomen mislukte wet! Klijnsma de gekreukelde Pravda die niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk ernstig is beschadigd. Dit kromme loeder beweerde dat als mensen in de bijstand het wat beter willen krijgen ze maar een moestuintje moesten nemen. De kromme van de Kamer sloopte de sociale werkvoorziening en zette de mensen die hiervan afhankelijk waren bij het grofvuil. Via het PvdA politbureau heeft zijn nu een mooi baantje als Commis-saris van de Koning in Drenthe alwaar ze nu op haar elektrische tandem de provincie onveilig maakt. Dat kreng zouden ze is een aantal jaren op het absolute minimum moeten laten leven zodat ze kan ondervinden wat dit betekent. Hoe wenselijk ook in komende jaar zal dit alles helaas niet veranderen.   

    30-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWATELEND OVER DE DREMPEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het jaar 2020 is ondanks de corona crisis het jaar van de wap-pies. Gestoorde complotdenkers die tegen alles zijn waar een normaal mens niet aan denkt laat staan van gehoord heeft. Wap-pie van het jaar is ene Willem Engel waar geen redding meer voor mogelijk is anders dan levenslange ter beschikkingstelling van de regering of een gifpil ter bescherming van de bevolking. Staatsge-vaarlijke dienen van de straat gehaald te worden voor ze groot on-heil aanrichten. Deze gek omringd zich met dwazen zoals rapper Lange Frans en Janet Ossebaart voor wie vaststaat dat de elite zich schuldig maakt aan kinderhandel en kindermisbruik en hun bloed drinkt. Hun grote leider is de Amerikaan QAnon die onder andere beweert dat corona een vinding is van Bill Gates en vaccinaties gevaarlijk zijn omdat er langs deze weg chips in het lichaam worden gebracht waardoor de overheid controle hier-over krijgt. Het gaat van kwaad tot erger! Complotdenkers zijn van alle tijden. Vroeger had je alleen wat dorpsgekken die leiding gaven aan een enge sekte zoals Lau de Palingboer en zijn Mien. Je had de keuze om in Lou of Mien te zijn afhankelijk van wat je het meest appetijtelijk vond.  Door de sociale media heeft het een veel grotere impact. Vroeger was een veldwachter voldoende om de niet uit de klauw te laten lopen maar nu zijn er meerdere pelotons ME voor no-dig. De complotdenkers van nu wekken veel weerstand op door hun gedrag uiteenlopend van het slaan op potten en pannen en gewelddadige demonstraties. Dit alles bevestigd maar weer eens dat er meer mafklappers buiten de muren van een inrichting verblijven dan er bin-nen. 

    27-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INDENTITIJD DENKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast het coronavirus woekert er nog een gevaarlijk virus rond op de universiteiten en hogescholen genaamd Woke afkomstig uit Amerika. Dit virus bestaat uit extreem diversiteits denken wat als een zeer kwaadaardige tumor met uitzaaiingen de vrijheid van meningsuiting aantast. Dit virus wordt verspreid door extreem linkse activistische docenten en studenten. De onverdraagzaam-heid wordt steeds groter met name tegen de blanken op de uni-versiteiten. Er is een ongekende dominantie van linkse docenten die strooien met termen als onderdrukking en witte privileges. Er heerst een cultuur welke zich laat verstaan als campus-socialisme een ideologie die niet gebaseerd is op kwesties die spelen onder de arbeiders-klasse, maar onder hoogopgeleide, politiekcorrecte, linkse elite. Het woke-facisme gekoppeld aan het diversiteit denken houdt de universiteiten in een ijzeren wurggreep en diversiteit-officieren dienen ervoor te zorgen dat de politieke diversiteit hier totaal verdwijnt. Het ergste is het op de universiteit van Amsterdam waar docenten een verklaring dienen te onderte-kenen dat zij verantwoordelijk zijn voor het instant houden van een koloniaal en racistisch onderwijsprogramma. Tekenen zij dit niet dan kunnen ze promotie en vaste aanstelling ver-geten. De leiding van de UvA wil een uiterst linkse madrassa maken waarin  de genderneu-trale schijthuizen en pisbakken en niet christelijke gebedsruimtes prioriteit hebben boven studeren. De enigste universiteit die nog niet geheel bezweken aan het wokevirus is die van Leiden alwaar Paul Cliteur en Afshin Ellian als rechtsgeleerden werkzaam zijn. Hun ligt zwaar onder vuur van linkse proleten omdat zij meningen hebben die het linkse tuig niet welgevallig zijn. Ook het feit dat Cliteur senator is voor Forum voor Democratie werkt als een rode lap op een stier bij dit geteisem. In de universiteits media wordt er allerlei belastend fake news ver-spreid om hen zwart te maken iets wat door de leiding wordt getolereerd. Ellian ligt onder vuur omdat hij afkomstig uit Iran, als ervaringsdeskundige zijn kritiek op de islam niet onder stoelen of banken steekt. Kritiek op het establishment is tot daar aan toe maar op de islam is onaanvaardbaar. En dat linkse zooitje moet de nieuwe notabelen voortbrengen als ze afstu-deren. Hiervoor krijgen de universiteiten nog een rijksbijdrage van vele miljarden die ze vrij kunnen besteden want ze claimen academische vrijheid welke slechts loze woorden zijn daar ze deze bewust zelf om zeep helpen met de verspreiding van het wokevirus. Universiteiten moeten pas een rijksbijdrage krijgen als de academische vrijheid en de politieke diversiteit er gewaaborgd is. 

    26-12-2020 om 17:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE RUTTE DOCTRINE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In de drie kabinetten Rutte worden we geregeerd middels de Rutte doctrine welke haaks staat op onze democratie die door hem en zijn regenten met voeten worden getreden. Ik berichte hier al over in de demasque van een democratie toen er al veel duidelijk werd over de handelswijze van Rutte en zijn bende door de reportage van de commissie Van Dam. In het afgelopen weekend werd ernog meer duidelijk over deze handelswijze in het programma Buitenhof. Renske Leijten en Pieter Omzigt deden nog even een boekje open over de regenten waar de honden geen brood van lusten. Beide Kamerleden werden door lieden van de departementen, collega Kamerleden en zelfs ministers onder druk gezet om te stoppen met het onderzoek naar de toeslagen affaire. Zelfs bij de wekelijkse ministerraad stonden Leijten en Omzigt hoog op de agenda in een poging een modus te vinden om hen dusdanig tegen te werken zodat ze wel zouden stoppen met hun ongewenste onderzoek. Het achterhouden van stukken en zelfs het laten verdwijnen hiervan is de modus operandi van de departementen. Als ze toch met stukken op de proppen moeten komen worden deze eerst ter beoordeling voorgelegd aan Mark Rutte welke besluit of ze wel of niet worden vrijgegeven. De fuhrer en de fuhrer alleen beslist hierover wat hem tot een tiran maakt met een januskop welke zich onaantastbaar waant. De slachtoffers krij-gen binnen vier maanden een schadevergoeding van 30.000 euro, een aalmoes die veelal direct naar de schuldeisers gaat en niet of nauwelijks de werkelijke schade dekt nog los van het leed wat de gezinnen (kinderen) is berokkend. Het recht op een hogere schadevergoeding voor schulden en het leed dat hen is aangedaan moet later nog worden bekeken. Dit wordt Sint juttemis! Zo trekt men dit over de verkiezingen heen. Daarnaast wordt de corona crisis misbruikt door de regenten om niet af te treden. De uitkomst van het rapport Ongekend Onrecht plaatst ook de zaak Wilders in een ander daglicht. De beide vonnissen in de Marro- kanen zaak waarin Geert Wilders werd veroordeeld zijn hierdoor ook discutabel geworden. Het proces tegen Wilders is een politiekproces dat tot doel heeft hem politiek te elimineren wat de politieke elite overigens niet zal lukken. Justitie en rechters tot aan de Hoge Raad aan toe zijn allen palledijnen, lakeien en slippendragers van de regenten. Justitie frustreerde het proces door de gevraagde stukken achter te houden in combinatie met Rutte want Wilders moest veroordeeld worden! Barbertje moet hangen! Wilders gaat in cassatie bij de Hoge Raad maar de modus operandi kennende van deze ratten in toga staat het oordeel al vast. Schuldig! Hieruit blijkt dat de trias politica, de scheiding der machten, slechts list en bedrog is. Een wassen neus! 

    24-12-2020 om 19:47 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMASQUÉ VAN EEN RECHTSTAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit werd duidelijk met de presentatie van het rapport over de toeslagen affaire door de commissie Van Dam. Wat eens een rechtstaat was is verworden tot een bananenrepubliek met Rutte als roverhoofdman. Met hen de bestuurlijke elite welke in de drie kabinetten Rutte regeringsverantwoordelijkheid hebben gedragen. Daarnaast zijn er hoge ambtenaren, de Raad van Staten en de rechterlijke macht mede verantwoordelijk zijn voor dit drama dat vele gezinnen in grote armoede en diepe ellende heeft gestort en vele kinderen een fijne jeugd heeft ontnomen. Nu begint het grote Zwarte Pieten onder de Haagse kaasstolp over wie er verantwoor-delijkheid moet nemen voor de ondermijning van onze rechtstaat. Rutte wil nog geen conclusies verbinden aan het vernietigende rapport over dit drama en wil dit over het kerstreces heen tillen. Dit biedt hem tijd om een geitenpaadje te zoeken waarmee hij de dans kan ontspringen en de rit uit te zitten. Het ge-beurde is dusdanig ernstig dat het hele kabinet dient af te treden daar het bewust de waar-heidsvinding heeft belemmert. De bezem dient door de Raad van Staten en de rechterlijke macht gehaald te worden door leden leden uit hun ambt te zetten. De ambtelijke top op de ministeries van financien, Sociale Zaken en Justitie dient te worden ontslagen en nooit geen bestuurs en overheidsfuncties meer te mogen vervullen. Dus ook geen opname in de goud-omrande banenpoel voor falende ambtenaren. Het uitmesten van deze bestuurlijke Augias-stal zal op veel weerstand stuiten en men zal de schuld velen willen aanrekenen zodat be-straffing uitblijft en men zo de dans ontspringt. En de slachtoffers van het overheids falen kunnen tot Sint juttemis wachten op hun schadevergoeding ondanks de inzet van de kanjers Renske Leijten en Pieter Omzigt welke voor mij de politici van het jaar 2020 zijn. Wel is de staatsomroep reeds in het geweer gekomen tegen het journaille dat fraude met toeslagen en uitkeringen aan het licht heeft gebracht zoals door malafide kinderopvang bureaus en Oost-Europese arbeidsmigranten. Fraude die mogelijk was door de incompetentie van de overheid. In het programma M(isselijk)zat ene Rutger Bregman aan tafel die de beschuldigende vinger wees naar de journalisten omdat zij mede schuldig zijn aan de heksenjacht van de overheid op burgers die men verdacht van fraude zonder harde bewijzen. Het klassieke gedrag van een proleet die de brenger van het slechte nieuws verwijt hieraan mede schuldig te zijn. Bregman is een mafklapper die volledig de weg kwijt is maar door de regenten wordt gebruikt om desinformatie te verspreiden. Presentatrice Margriet van der Linden ging hierin mee behalve Sven Kockelmann die het voor de journalisten opnam wat hem niet in dank werd afgenomen door Van der Linden en Bregman. Dat de staatsomroep ingeschakeld wordt is niet verwon-derlijk want er moet worden voorkomen dat er koppen gaan rollen van prominenten van de VVD (Rutte en Wiebes), van NSB'66 (Koolmees) en van het CDA (Hoekstra en Grapperhaus). Ook de kop van Lodewijk Asscher (PvdA) dient te rollen daar deze in Rutte twee minister van Sociale Zaken was en dus mede verantwoordelijk voor het toeslagen drama. Het is verwerpelijk dat de staatsomroep hiervoor gebruikt worden wat doet denken aan totalitaire staten. We moeten er maar niet op rekenen dat de politieke verantwoording voor de verkiezingen volgend jaar plaatsvindt zodat er hoofdrolspelers er tussenuit kunnen knijpen en via partijkartels weer aan een mooi baantje zijn geholpen. 

    20-12-2020 om 22:03 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DER FUHRER SPRICHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze fuhrer en beroeps leugenaar Mark Rutte heeft het volk toegesproken en daarmee een rad voor ogen pogen te draaien. Niet vanuit het Adlernest maar vanuit het torentje op het Bin-nenhof. Hij kondigde een Lockdown aan voor ons land voor een periode van vijf weken waarvan de ondernemers de dupe zijn daar zij hun winkels gesloten moeten houden. De horeca staat al op omvallen en nu poogt Rutte de rest van de kleine ondernemers het ravijn in te duwen. Een incompetente Rutte omringd door een stel radeloze dwazen die geen andere oplossing weten dan de coronakudde een rad voor ogen te draaien en geen zinnige maat-regelen nemen die een bijdragen leveren aan  het terugdringen van dit virus. Onzinnige maat-regelen die chaos veroorzaken door welke winkels mogen open en welke niet. Aber befehl ist befehl! Ook maakt Rutte misbruik van de situatie om te pogen kleine sigarenwinkels de nek om te draaien wetende dat de supermarkten en tankstations in 2024 geen sigaretten meer mogen verkopen. Zo denkt lepe Markje rokers van het roken af te helpen. Het gebruik van tabak en alcohol dient slechts te worden voorbehouden aan de elite en de (over) heersende klasse. Een maatregel welke wel zoden aan de dijk zet is het verbod op vliegvakanties want de drukte op Schiphol is niet normaal. Vakantie in het buitenland is helemaal geen noodzaak maar een verbod schaadt de belangen van de staat. Rutte en zijn bende dienen verant-woordelijk gehouden te worden voor de totale afbraak van de zorg door enorme bezuini-gingen met als gevolg minder verplegend personeel, minder IC bedden en outsourcing van het produceren van medicijnen naar China en India. Ook dient hij rekening af te leggen over het feit dat het verplegend personeel nog steeds de hun toegezegde bonus van 1000 euro niet hebben ontvangen. Nog erger, de bij deze crisis betrokken ambtenaren hebben deze bonus wel al lang ontvangen. Een bonus voor een paar uren langer achter hun bureau te hebben gezeten! Een gotspe! Als de fuhrer na vijf weken nog niet tevreden is dreigt hij met nog zwaardere maatregelen zoals invoering van de spertijd (avondklok) en corona getto's. 

    17-12-2020 om 01:44 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE WINT ZAAIT.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een oud Hollands spreekwoord luidt wie wind zaait zal storm oogsten! Dit is nu van toepassing op Mitchell Esajas en zijn bende zwarte activisten die de blanke bevolking het bloed onder hun nagels vandaan halen door hen het hebben van witte privileges te verwijten. Deze zwarte terroristen proberen een oorlog tussen blank en zwart te ontketenen op grond van ons slavernijverleden, witte privileges, rascisme en fascisme. Ook is men bezig ons te schofferen door onze cultuur te willen vernietigen. Vernietiging van het Sinterklaasfeest en daarna ons Kerstfeest. Zwarte Piet is al reeds ten onder gegaan door toedoen van het zwarte gepeupel en hun vazallen uit de linkse kerk. De volgende is Sinterklaas die doordat gepeupel als een witte koloniale patriarch wordt weggezet. Esajas droomt er al reeds van om ons mooie kerstfeest te vernietigen met zijn proleten die dit feest een kruisvaardersfeest noemen wat kwetsend is voor moslims. Alles wat kwetsend is voor moslims dient hoe dan ook te verdwijnen zonodig met geweld. Winkeliers die een Zwarte Piet in hun etalages hebben wor-den geterroriseerd middels agressieve bezoekjes en worden etalages en stoepen voor hun winkels beklad. En wat doet de politie hieraan? NIETS! Winkeliers zijn vogelvrij verklaard door Esajas en zijn zwarte bende. Agressie die vanuit de linkse kerk wordt toegejuicht. De blanke bevolking begint dit zat te worden en er zijn groepen die zich hier middels geweld uiting aan-geven. Het rovershol van Esajas is beklad en de muurschilderingen van hun zwarte helden zijn beschadigd. Het rovershol waarin de black archives zijn opgeslagen wordt met soepsidie overeind gehouden. Dat is nog niet alles want Esajas krijgt ook soepsidie voor lesmateriaal om op scholen de zieligheid van de zwarten in ons land kenbaar te maken. Over scholen gesproken, het moderne schoolreisje is het bezoek aan een moskee alwaar een haatbaard ze leert tot Allah te bidden. Pure indoctrinatie in gang gezet door linkse activistische leraren. Zo'n bezoek aan een haathut is ondanks het coronavirus nog steeds mogelijk. Ouders van niet moslim kinderen verzet u hiertegen want u kinderen worden al te veel geindoctrineerd door linkse wappies voor de klas!  

    12-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POOLSE PRAKTIJKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rutte blaast in Europa hoog van de toren omtrent de wijze waarop de rechtstaat wordt gewaarborgd door landen binnen de EU. Dat kan hij makkelijk doen daar zijn toorn slechts twee landen betreft. Het betreft hier Hongarije en Polen die beide terug willen naar een dictatuur van voor de val van de muur. Dit doen ze door de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken en de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht ongedaan te maken. In Hongarije willen de leiders terug naar het communisme en in Polen wil de paapse kerk de macht overnemen. De ketters moeten buigen voor het kerkelijk gezag wat Gods woord verkondigd. Dit uit zich in nagenoeg onmogelijk maken van abortus om over euthanasie maar te zwijgen. Elk recht om baas te zijn over het eigen lichaam wordt de Polen ontzegt. Wat Rutte doet in Brussel moet hij ook doen in ons eigen land maar dat verdomd de grijnzende leugenaar. Dat is hier ook hard nodig daar het recht om zeggenschap over het eigen lichaam wordt betwist. Verworven rechten waar in het verleden hard voor is gestreden pogen de christelijke regenten terug te draaien. Twee geloven katholiek en protestant hebben hiertoe een pakt gesloten middels de ministers Grapperhaus en De Jong beide van het CDA. Een pakt tussen twee geloven is een duivels pakt. Beide kerkratten weigeren de benoeming van Miriam de Bontridder plaatsver-vangend raadsheer bij het gerechtshof in Amsterdam als voorzitter van de euthanasie-commissie te bekrachtigen terwijl zij het gehele sollicitatie traject heeft doorlopen. Beide huichelaars willen geen openheid geven omtrent hun weigering. Een weigering die terug te voeren is op haar rol als adviseur van Stichting De Einder en dat ze een voorstander is van verstrekking van De pil van Drion. Dit past niet in het religieuze straatje van de ministers wat nooit een wettelijke norm mag zijn. Dit zeker niet omdat Grapperhaus toenmalige ernstig zieke echtgenote koos voor een zelfbepaalde dood. Dit voorrecht dient voor een ieder te gelden en niet onmogelijk gemaakt te worden door een christelijke ban. Het is te hopen dat de Kamer het er niet bij laat zitten. 

    06-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUBIEUZE KANDIDATEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Groen Links is koploper om door foute figuren op een kandida-tenlijst deze verkozen te krijgen in beide Kamers en gemeente-raden. Onder deze figuren ook criminelen zoals Wijnand (RARA) Duyvendak. De Groene Khmer is een levensgevaarlijke tumor in ons parlement welke door ondermijning van de democratie een communistische dictatuur van ons land te maken. Ook op stede-lijk niveau vormen zij een vijfde colonne welke een gevaar vormt voor de locale democratie. Naast Duyvendak zijn dit ook nog Paul Rosenmoller (bewonderaar Pol Pot); Sam Promes (met een AK47 gespot in Zuid-Jemen); Tara Singh Varma (welke een dodelijke ziekte verzon om haar wanpresteren te verdoezelen); Britta Bohler (RAF en advocaat van Volkert van der Graaf); Jack Bogers (schen-ding ambtsgeheim betreffende Volkert van der Graaf); Liesbeth van Tongeren (Greenpeace keien dumping in de Noordzee) en Farah Karimi en Tom van der Lee (Oxfam kindermisbruik-affaire). Voor de komende Kamerverkiezingen heeft men een moslimterroriste op de kandi-datenlijst gezet. Het betreft hier Kauthar Bouchallikht een kopvodden trol die voorzitter is van de jeugdafdeling van de moslimbroederschap. Ook haar vader is een leidinggevende figuur bij deze organisatie. Yasser Klaver en de rest van zijn groene bende willen moslimterroristen in de Kamer laten infiltreren. Hiermee geconfronteerd roept Klaver dat de ophef hierover berust op xenofobie en islamofobie waarin hij bijval krijgt van de linkse kerk. Schurkenstaat Iran steunt haar kandidatuur. In het programma (M)isselijk krijgt ze ook nog een podium van de presenterende pot welke niet begrijpt dat als haar moslim soortgenoten het in ons land voor het zeggen krijgen zij als praktiserend pot van een flatgebouw wordt gepleurd! Wel is ze bezig al haar jihad contacten te verwijderen van de sociale media. Naast de grijze wolven van DENK kan er ook nog wel een kopvodden trol bij. Onbegrijpelijk omdat de moslimbroeder-schap in veel landen al verboden is en op de terreurlijst staat. En dat gespuis wil Klaver in de Kamer hebben als onderdeel van zijn groene bende. Het wordt de hoogste tijd dat kandidaten voor de politiek eens goed gescreend gaan worden. Dus veiligheidsdienst aan de slag! 

    02-12-2020 om 23:25 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONZE CULTUUR IN GEVAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het rommelt al een poosje in onze vaderlandse culturele sector. Deze staat op omvallen mede tengevolge van de coronacrisis. De cultuur ligt al decennia lang aan het soepsidie infuus en dat is er met de coronacrisis niet beter op geworden. De gehele cultuur-sector is in linkse handen alsmede de Cultuurkamer waarvan men lid moet zijn om in aanmerking te komen voor soepsidie. De be-langrijkste  eis voor het verkrijgen van soepsidie is veel diversiteit of anders gezegd heel weinig blanken en heel veel getintiers. Hoe meer zwarten hoe meer soepsidie! Men dient elk jaar een beleids-plan inleveren bij de Cultuurkamer om hoe nog meer diversiteit te realiseren. Daarvoor dient men zelfs een diversiteitsmanager aan te stellen die toeziet op de uitvoering hiervan. Ook is linkse politie-ke correctheid en activisme een must! Mensen in de cultuursector die gebruik maken van hun recht van vrije meningsuiting en niet in het linkse MSM potje pissen kunnen fluiten naar soepsidie. Cul-tuurkamer en de cultuurfondsen worden bestierd door oud linkse politici welke streng zijn in de leer. Partijen als NSB66 en de PvdA zijn oververtegenwoordigd bij de soepsidie toekenners. Op de podia treffen we naast de grote theaterproducties die zichzelf bedruipen ook talrijke zichzelf veel talent toedichten, linkse warhoofden die zich niet zelf kunnen bedruipen. Zij krijgen soepsidie voor wat zij experimenteel en vernieuwend the-ater noemen. De boom in met dat tuig! Bij de musea is het nog veel erger gesteld met onze cultuur. In het Mauritshuis moest het borstbeeld van de naamgever prins Maurits van Oranje, de legeraanvoerder van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, verdwijnen door toe-doen van linkse proleten die hem koppelde aan slavenhandel. Het Scheepsvaartmuseum waar bezoekers gedwongen worden kennis te nemen over hoe slecht onze zeehelden wel niet waren volgens de linkse wappies. Het Stedelijkmuseum in Amsterdam heeft zelfs een tentoonstelling gewijd aan de terreurbeweging RARA wiens daden worden verheerlijkt. Dit museum zou juist wel bordjes moeten hebben met daarop vermeldt wat het daar getoonde prutswerk voorsteld. Het Kunstcentrum Witte de With in Rotterdam moest onder druk van linkse proleten van naam veranderen. Dit alles met soepsidie! Bibliotheken worden gezuiverd van onwelgevallige boeken zoals die met afbeeldingen van Zwarte Piet welke worden ver-nietigd. Dit doet denken aan de boekverbrandingen in de jaren dertig van de vorige eeuw in Berlijn. Nu zijn de boeken van Jip en Janneke aan de beurt. Voorts dienen standbeelden te verdwijnen of een bordje om hun nek gehangen krijgen over hoe slecht ze wel niet waren. Ook straatnamen dienen gewijzigd te worden door toedoen van het linkse rapaille. Dit alles wordt uiteraard betaald door de staat of te wel door ons! Dit alles dient moet gestopt worden want het gaat van kwaad tot erger. Wat mij betreft mag het Oranje Blanje Bleu, de Prinsen-vlag, weer vier boven ons land wapperen. De vlag waaronder de Watergeuzen Den Briel heb-ben ingenomen en onze vloot onder gezag van onze zeehelden De Ruyter, Tromp, Heijn en De With de wereldzeeen bevoer. De Prinsenvlag bestaande uit de livrei kleuren van Willem van Oranje, Vader des Vaderlands.          

    28-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RELIGIE IS EEN SPLIJTZWAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Religie is een splijtzwam in onze seculiere maatschappij die ons de wet voor wil schrijven. Het maakt misbruik van stokoud artikel in de grondwet dat reli dwazen privileges geeft. Een minderheid van waanvolgers die een meerderheid van seculiere hun wil wenst op te leggen. Hiermee wordt de basis van onze rechtsstaat, schei-ding van kerk en staat, ondermijnt. Tijdens de huidige coronacrisis wordt deze splijtzwam weer duidelijk zichtbaar. Waar eraan secu-liere een limiet gesteld wordt hoeveel personen bij elkaar in een ruimte mogen zijn lappen de reli predikers dit aan bun laars door grote aantallen waanvolgers toe te laten in hun theater hierbij misbruik makend van hun privileges. Dit is stuitend voor reguliere burgers zoals onlangs in het nieuws kwam bij het vonnis van een reli waanzinnige die een fietser had doodgereden met een onverzekerd motor-voertuig. Hij had op basis van religie ontheffing voor de plicht om zijn motorvoertuig te verzekeren. WAANZIN! Dit is volkomen belachelijk dat dit mogelijk is. Een ieder behoort als deze een motorvoertuig op zijn naam zet minimaal een WA verzekering afsluiten. Doe je dit niet krijg je onmiddellijk een forse boete want de bestanden van de RDW en de verzekeraars zijn aan elkaar gekoppeld. Maar deze mafklapper weigert dit en krijgt hiervoor nog een ont-heffing ook. Dit bewijst maar weer dat er een eind gemaakt dient te worden aan de privileges van religies en ideologien. Wappies die zich beroepen op de bijbel waarin staat dat God weet wat de mens nodig heeft, en dat mensen op die voorzienigheid mogen vertrouwen. Een verzekering zou dan niet passen bij het vertrouwen dat gelovigen op God mogen stellen. Lieden die zulke waandenkbeelden hebben dient het besturen van een motorvoertuig te worden verboden. De gek die de fietser heeft doodgereden heeft slechts een taakstraf van 240uur gekregen. Zijn rijbewijs mocht hij houden want dat heeft hij nodig om zijn gezin met 11koters te kunnen onderhouden. Ja het is er weer zo een, een zwart lakenspak om zijn zon-dige lijf, geen TV in huis want dat is het oog van de duivel, maar wel een orgel in de kamer en op zondag meerdere keren naar de kerk. Het fonds voor gemoedsbezwaarden onderdeel van het Waarborgfonds schiet tonnen aan schadevergoeding voor. Dit fonds dient gevuld te worden door gemoedsbezwaarden en ook wordt gecollecteerd in de zwarte kousen kerken als dit fonds geld nodig heeft.  

    22-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRIJNZENDE GALBAK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van de Haagse fuhrer Rutte moeten we vanaf 1 december mond-vodden gaan dragen in openbare ruimtes zoals winkels en over-heidsgebouwen. Een verplichting ondanks dat is aangetoond dat deze nauwelijks enige bijdrage leveren tegen een besmetting met het coronavirus. Een test bij Kassa heeft dat al eerder uitgewezen en nu komt ook een gerenommeerd Deens ziekenhuis met deze mededeling. Ook in Duitsland nemen de twijfels toe. Maar fuhrer Rutte en zijn minister van corona propaganda Hugo Bloemschoen drijven hun zin door. Hierbij rest de vraag dat als niet aangetoond is dat deze vodden werken waarom moet dit de burgers toch door de strot geduwd worden? Zit hier soms een economische motief achter? Moeten fabrikanten blijven verdienen aan het maken en verkopen van deze mondvodden? Bij die rat van een Rutte kan je van alles verwachten maar niets goeds! Dit gedrag draagt bij tot steeds meer verzet tegen de corona maatregelen. Ik ben geen medestander van Willem Engel maar ik krijg ook schoon genoeg van het corona gedrag van het regenten tuig. Ik ben best bereid om me aan de regels te houden maar die moeten wel nut hebben. Mondvodden heeft dit niet! Dit zal ook bepalend zijn voor mijn stem in maart.

    21-11-2020 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUBA MOET BLIJVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De sluipmoordenaar Christen Unie teef Carola Schouten heeft een nieuw doel gevonden waarop ze haar giftige pijlen richt. De circus olifant Buba wenst zij de deporteren naar Frankrijk om haar daar opvang te bieden door zogenaamde specialisten. Dat ze daarmee Buba de dood in jaagd interesseert haar geen moer. Buba is sinds haar geboorte veertig jaar geleden de circusfamilie Freiwald die haar al die tijd prima hebben verzorgd. Door toedoen van een stelletje luizige dierenactivisten mag ze al vijf jaar niet meer optre-den. Gewetenloos tuig dat denkt dat zij kunnen bepalen hoe een dierenleven eruit dient te zien. Ondanks dat zij niet meer mag op-treden wil de familie Freiwald geen afstand van haar doen want zij is onderdeel van hun gezin geworden waarin ze alle liefde en ver-zorging krijgt. Gun Buba haar oude dag bij haar familie. Niks daar-van Schouten wil toch haar zin doordrijven en Buba deporteren wat haar dood tot gevolg heeft. Deze bijbelse teef probeert teza-men met de smerige milieumaffia een sluipmoord de boeren te plegen maar heeft voorals-nog de kous over haar lelijke kop gekregen door het verzet van de boeren. Dan maar een weerloos slachtoffer gezocht om zo haar ziel terug te kopen en zich van een plaatsje in de hemel te voorzien. Moge dit echter een plaats in de hel worden! Daarom boeren weer op de tractoren voor Buba want haar strijdt is ook jullie strijdt tegen die vuile helleveeg van een Carola Schouten. Een generaal pardon voor Buba! Buba moet blijven!

    21-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KROKODILLENTRANEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toen twee actievoerders gekleed als Zwarte Piet bij hun vijand Akwasi thuis aanbelden om hem de zak van Sinterklaas te over- handigen gaf hij niet thuis. De twee werden verbaal lastiggevallen door buren van deze zwarte proleet. Of ze maar wilden opdonde-ren krijsen de vazallen van deze smerige oproer kraaiende Dam schreeuwer. Zelf ging deze chocoprins zwaar over de zeik over dit bezoek. Hij kreeg meteen bijval van Yasser Klaver en Rob Jetten die dit schandalig vonden en dit als terreur bestempelden. Overdrijven is ook een vak! Lieden die langdurig zwegen na de onthoofding in Parijs. Misschien kan de linkse kerk ze wat vader- landse spreekwoorden en gezegdes bijbrengen? Zoals; wie wind zaait zal storm oogsten! Wie kaatst moet de bal verwachten. De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst! Rapaille als Akwasi en zijn soortgenoten dienen ervan doordrongen te worden dat zij met hun Zwarte Pieten haat bij veel blanke burgers het bloed onder de nagels vandaan halen iets wat niet langer geaccepteerd wordt. Actie geeft nu eenmaal een tegenreactie! De zwarte bende rond de krokodillentranen huilende chocoprins deinzen er niet voor terug om winkeliers te intimi-deren en te bedreigen als deze Zwarte Pieten in hun etalages tonen. Ze kunnen rekenen op een wel heel onprettig bezoek van zwarte proleten die het hier niet mee eens zij en dat zeer intimiderend en ook bedreigend duidelijk maakten. Ook Sinterklaas aankomsten per definitie pure kinderfeestjes trachtte men te frustreren door hun hinderlijke aanwezigheid. Alleen in Dokkum kwam dat rapaille van de kouwe kermis thuis want de nazaten van Grutte Pier waren niet van hun aanwezigheid gediend en hebben ze uit de stad geweerd. Deze Sinterklaas periode zullen we nog wel de nodige ergernis door dit tuig gewaar worden. Daarom oppakken en met een slavenboot terug naar Afrika. Terug naar de negerhutten!  

    17-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEEK VAN HET LEVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week werden we dagelijks geconfronteerd met een spotje over hulp aan vrouwen die een abortus overwegen. Keer op keer verscheen er een zwarte troela op de kwelbuis met een me-dedeling dat er andere mogelijkheden zijn dan zoiets ingrijpend als een abortus en dat ze deze vrouwen willen steunen maar dat daar geld voor nodig is. Dit spotje is volkomen misleidend want dit is een fondsenwerving voor anti abortus activisten verenigd in een Pro-Life beweging zoals Schreeuw om Leven en Siriz. Clubs van godsdienst waanzinnige die willen dat abortus wordt verboden in ons land. Het recht op abortus dat vrouwen hébben bevochten onder het motto baas in eigen buik. Een recht dat hen nu wordt betwist door christelijke waanvolgers zowel Paapsen als zwarte kousen broeders en zusters. Deze rand-groepdebielen vallen vrouwen lastig die een abortuskliniek willen betreden. Ze beroepen zich op hun recht op demonstratie welke echter telke malen uitloopt in pure intimidatie. Diverse steden hebben al een demonstratieverbod voor de ingang van de klinieken ingesteld. En ook daar trekken deze Jezus rukkers zich niets van aan. Klinieken hebben al vrijwilligers, buddys,  ingeschakeld om vrouwen te begeleiden. Deze smerige farizeeers zijn zo gestoord dat ze zelfs Jezus van het kruis rukken om Zo hun geestesziekte te kunnen botvieren op vrouwen die het toch al moeilijk genoeg hebben en geen behoefte hebben aan Jezus jubelaars op bun pad die hun plekje in de hemel veilig willen stellen. De hel met zijn vagevuur zou een betere plek voor hen zijn. Een van de grootste mafklappers bij deze acties is dakevangelist Joop van Ooijen uit Giessenburg van de partij Jezus Leeft welke tekst boven op het dak van zijn boer-derij staat. Deze malloot neemt ook altijd vrouw en kinderen mee om te protesteren. Dit soort mensen zou je moeten verbieden kinderen te krijgen om te voorkomen dat ze deze vergif-tigen met hun godsdienst waan. Zondags thuis vroom met vrouw en vele koters rond het orgel zittend het halleluja kwelen en door de weeks van alles doen wat hun god hen verboden heeft. Wat dat alles betreft zijn imams, priesters en dominees even slecht voor de maat-schappij. Ook spannen ze samen met DENK voor het verbod op blasfemie. Dat soort lui vormt een gevaar voor de democratie en voor hen die niet in sprookjes geloven. De vrijheid van godsdienst is geen wet waarmee niet gelovigen de maat kan worden genomen!

    15-11-2020 om 23:21 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEUG WORDT BURGEMEESTER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Als een donderslag bij heldere hemel kwam de onaangename mededeling dat het hangbuikzwijntje Sharon Dijksma burgemees-ter van Utrecht wordt. De PvdA banencarrosel is weer flink in de achterkamertjes bezig geweest om dit mormel stiekum op deze post benoemd te krijgen. Zwijntje Scharon Dijksma die haar hele werkzame leven uit de staatsruif heeft gevreten. Direct na haar studententijd rolde ze via het politbureau in zeer goed betaalde politieke baantjes. Ruim twee jaar geleden werd ze door haar louche partijbonzen gepara-schuteerd in het college van Amsterdam. Daar werkte ze samen met linkse mafklappers in de raad om de Amsterdammers in een politiekcorrecte dwangbuis te dwingen. Haar portefeuille was die van verkeer en infrastructuur zaken waar ze totaal geen verstand van heeft. De autobezitters hebben dit wanbeleid aan de lijve ondervonden en nog steeds ondervinden. De parkeertarieven werden tot bizarre hoogte opgevoerd, het aantal parkeer-plaatsen werd fors verminderd de toegang en de doorstroming van de stad werd moeilijker gemaakt. De parkeerplaatsen die werden opgeofferd dienen nu voor groene aanplant en voor plaatsen voor bakfietsen. Maar wat ze eigenlijk moest doen was niet aan haar besteed namelijk de gevolgen van 75 jaar PvdA beleid aan te pakken. De kademuren begonnen her en der in elkaar te zakken het gevolg van decennialang achterstallig onderhoud. Reddingboei was haar voordracht tot burgemeester van Utrecht. Weer een nonvalleur op een positie die ze niet aan kan. Burgers van Utrecht let op u zaek! Door haar gewroet in de grond lopen ook u kadermuren en werfkelders gevaar op instorten. Het is dan ook een gotspe dat op deze ondemocratische wijze nog langer burgemeesters posten onder de gevestigde partijen te verdelen. 

    11-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INVOERING SHARIA DREIGT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Muzelmannen wensen dat er een blasfemie wet wordt ingevoerd en waarmee het beledigen van de profeet en de islam strafbaar wordt gesteld. Dit na aanleiding van een uitspraak van een haat- predikende imam van de Blauwe moskee in Amsterdam. Een dui- velse haathut welke Femke Halalsema weigert te sluiten en de leidinggevende imam te laten vervolgen. Deze haatbaard vindt dat het beledigen van de islam en de profeet Mohammed niet valt onder de vrijheid van meningsuiting en strafrechterlijk vervolgd moet worden volgens de sharia wetgeving. Hij heeft een petitie online gezet waarin zijn wens voor het strafbaar stellen van belediging van de profeet en de islam wordt geeist. Deze petitie is reeds door ruim 100.000 barbaren ondertekend. Met dit aantal moet de Kamer hierover een debat voeren maar of dit ook gaat gebeuren is echter nog maar de vraag. Debatteren over de beknotting van de vrijheid van meningsuiting! Het moet toch niet gekker worden! De wens om een blasfemie wet is niet nieuw want het CDA fossiel Piet Hein Donner heeft dat ook al eens geprobeerd maar hij kreeg de kous op zijn christelijke kop. Blasfemie, het beledigen van een religie/ ideologie, strafbaar stellen is een gotspe! Hoe kan je een God of profeet waarvan het bestaan nog nooit onomstotelijk is bewezen nog zijn bestaan is aangetoond beledigen? Kortom de verbeelding van zogenaamde gelovigen mag niet beledigd worden op straffe van sancties. De islam en zijn haatpredikers dienen keihard te worden aangepakt en hun haat-hutten gesloten. Na de aanslagen in Parijs en Nice kregen wij ook te maken met leraren die op hun scholen met de dood werden bedreigd voor het tonen van cartoons. Islamitische leerlingen op scholen in Rotterdam en Den Bosch bedreigden de leraren in de klas en via internet. De leraren zitten nu ondergedoken uit angst voor islamitisch geweld. Leerlingen die dat gedrag vertonen dienen van school te worden getrapt, de Nederlandse nationaliteit van hen en hun familie te worden ingetrokken en gezamenlijk het land uitgeschopt worden. Terug naar de middeleeuwse zandbakken in het land van herkomst waar hun roots liggen. Wat dat betreft kunnen de regenten hier een voorbeeld nemen aan Frankrijk en Oostenrijk. Hier komt het niet verder dan woorden zoals verschrikkelijk, onaanvaardbaar, we zijn geschokt en we moeten dit aanpakken. Het eind van het liedje is dat er niets gebeurd en we rustig verder kabbelen naar weer een nieuw incident waarover men ach en wee kan prevelen. Dit zooitje is veel te laf en te schijterig om het moslim rapaille aan te pakken. Men schakelt daarintegen liever de staatsomroep in om de moslim terreur af te zwakken en te vergoelijken om zo maar niet te hoeven optreden. Aan de talkshowtafels wordt er weer een podium geboden aan moslims en ander deugvolk dat meent dat er rekening gehouden moet worden met de tere gevoelens van moslims. Het programma M (van misselijk) van Margriet van der linden gaat zover dat we de moslimterreur kunnen voorkomen door geen cartoons van de profeet meer te tonen en geen kritiek meer te geven op de islam. Zover zal het verdomme nog komen! Een volk dat voor de koran zwicht zal meer verliezen dan lijf en goederen, dan dooft het licht! 


    08-11-2020 om 22:50 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOORGESCHOTEN DIVERSITEITS DENKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De al reeds in opspraak geraakte Nationale Propaganda Omroep (NPO) raakt steeds verder van het padje af bij het nastreven van diversiteit binnen de organisatie. De propaganda bende van Shula Rijxman ligt nu in de clinch met de politie omtrent het programma Opsporing Verzocht. De lakeien van Rijxman willen niet alleen de lengte van het programma fors inkorten maar ook de zomermaan- den (14 weken) stoppen met het uitzenden hiervan. Dit program-ma dat wekelijks door de AVRO-TROS wordt uitgezonden is zeer succesvol daar 40 procent van de hierin getoonde zaken wordt op- gelost. Inkorten en een zomerstop is contraproductief omdat er dan minder zaken behandeld kunnen worden en bovenal stopt de misdaad in niet in de zomermaanden. De omroep proleten schermen met een andere vorm maar hoe deze er uit gaat zien houdt men zich op de vlakte. De politie is hier terecht des duivels over want zaken oplossen kunnen ze niet alleen en hebben daar de hulp van het kijkerspubliek bij nodig. De werkelijke reden wil men niet onthullen maar de waarheid die getoond wordt is in strijdt met hun alom heilig verklaarde diversiteit van programma's. Het overgrote deel van het tuig dat gezocht wordt zijn donkere of llichtgetinte kansparels. Daar- om vermelden ze in de journaals bij misdrijven de etniciteit van de verdachten/daders niet om hoegenaamd niet te stichmatiseren want dat is vloeken in de linkse kerk. Het gewone volk moet onkundig blijven van wat voor gajes de regenten ons land hebben binnengehaald en nog steeds binnenhalen en dat door de linkse kerk steevast wordt geknuffeld en gepam- perd. Dit is niet de eerste keer dat er een aanvaring is van de NPO met de politie. In het ver- leden wenste de omroep dat de politie in het kader van de diversiteit minder zaken aanbracht waar kansparels bij betrokken zijn. Ze kregen nul op het rekest want als het overgrote deel van de gezochte donkere of lichtgetinte kansparels zijn is het niet makkelijk om meer blanken boeven aan te leveren hoewel de NPO ertoe bereidt is beelden wit in te kleuren. Het doel heiligt de middelen want de schoorsteen van de asielindustrie moet blijven roken! 

    01-11-2020 om 22:42 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NATIONALE PROPAGANDA OMROEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze omroep beter bekend als NPO is een linkse staatsomroep waar ene Shula Rijxman zowel de hamer als de sikkel zwaait. Zij is bestuursvoorzitter van de NPO die de mening van de regenten over ons uitstort. Een politiekcorrecte mening waar geen plaats is voor afwijkende meningen. Meningen die afwijken van het linkse gedachtegoed. Voor de meningen van politieke partijen aan de rechterkant van het politieke spectrum zoals de PVV en Forum voor Democratie is er nauwelijks ruimte! Bij de NOS onderdeel van de NPO is het al niet veel beter gesteld want daar regeert namelijk haar vazal Marcel Gelauff die geen onafhankelijk nieuws presen- teerd via radio en TV. Gelauff is Josef Goebbels 2.0 welke het nieuws en opinies langs de politiek correcte meetlat ligt. Wat niet bij hem in het spulletje valt verzet deze proleet zich tegen en poogt de boel te saboteren. Het is een heel naar rancuneus mannetje dat zijn keuze van mensen voor zijn organisatie bepaald door het uiterlijk en niet door de kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is de opvolging van de presentatrice van het 8 uur Sacha de Boer. De beste en meest ervaren journaal presentatrice Astrid Kersseboom werd gepasseerd door de jongere Annechien Sreenhuizen welke hij uit de krochten van het media park heeft opgedoken. Een vrouw met een stem om cokes te mee te kloppen maar het oog wil ook wat vind de propaganda clown Gelauff. Nu richt zijn toorn zich op Fidan Ekiz een presentatrice met Turkse roots en dus past bij zijn diversieteitsbokaal welke staat voor het aantal medewerkers en gasten in praatprogramma's welke niet autochtoon en blank zijn. Dit alles om ons blankes de perverse linkse diversiteitsdrang door de strot te duwen. Fidan is een verfrissende verschijning die een eigen mening heeft en daar ook onverbloemd vooruit komt aan de talkshowtafel. Zo waagde Fidan zich uit te spreken in haar programma over het proces van Geert Wilders wat zij een politiek proces noemde. Daaroverheen dorst zij zich ook nog eens te beklagen over het feit dat Gelauff geen toestemming geeft aan journalisten van de NOS om bij haar aan tafel plaats te nemen. Ook sprak zij uit verbaasd te zijn dat er geen reacties vanuit de politiek waren op de barbaarse onthoofding van een leraar in Parijs door een moslim-fundamentalist. Bij het horen van haar uitspraken kwam de stoom bij Gelauff uit zijn oren. De propaganda clown Gelauff kreeg bijval van de engnek Sander Schimmelpennink die zijn haat tegen Fidan Ekiz uitvente in de azijnbode. Zij was volgens deze proleet in een domrechtse echoput gevallen. Als mislukte talkshow host bij Op1 mocht deze links elitaire braakbal zijn grachtengordel mening spuien. Helaas is Fidan een paar maanden van de kwelbuis waarbij het nog maar de vraag is of zij wel mag terugkeren van de politiekcorrecte proleten bij de NPO. Voor nu kan hij genieten van een dagelijkse portie links activistisch voer bij M van Margriet van der linden dat hiervoor in de plaats komt. Een echt vunzig links potten programma dat gemaakt wordt door ene Irene van den Brekel de vrouw van minister Kasja Ollongren. Van der Linden staat op de loonlijst van Van den Brekel. M is dus een aan D66  gelieerd programma. Programma's gelieerd aan politieke partijen zijn ongewenst daar deze met belastinggeld worden gemaakt. Daarom moet de Augiasstal bij de staatsomroep eens flink worden uitgemest!  

    29-10-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAM IS STAATSVIJANDIGE IDEOLOGIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Uitwassen van deze misdadige ideologie werden onlangs weer zichtbaar in Frankrijk alwaar een leraar werd onthoofd door een moslim barbaar omdat hij op zijn school de vrijheid van menings- uiting behandelde en daarbij ook wat spotprenten van de profeet Mohammed heeft laten zien en besproken. Daar was een smerige Tsjetsjeense moslim barbaar het niet mee eens en besloot de leraar te onthoofden voor zijn school. De politie heeft de barbaar doodgeschoten maar konden niet verhinderen dat er wederom een onschuldige burger het leven liet op het slagveld van de multi-culti maatschappij. Wederom is bewezen dat het niet mogelijk is om in vrede samen te kunnen leven met moslims welke geloven in een achterlijke en barbaarse ideologie. Zij vormen een ernstige bedreiging voor ons niet moslims. Een bedreiging die ook in ons land ten allen tijde moet worden afgewend. Aanpakken die handel door deze ideologie als staatsgevaarlijk te verklaren, verbieden en de haathutten sluiten waardoor erin deze poelen van verderf niet meer met buitenlands kapitaal haat tegen ons kan worden gepredikt. Verder ook per direct alle imams het land uit schoppen want zij zijn de leiders van de barbaren welke hen moeten leiden in hun koloniale oorlog tegen onze Joods-christelijke bevolking welke tot doel heeft ons te doden of te onderwerpen aan de barbaarse islam. Daarom naast de imams ook alle radicale en criminele moslims het land uitschoppen. De staatsomroep beperkte zich in de berichtgeving hierover tot wat flitsen in het journaal. Aan een talkshow tafel liet men een maffe zwarte lerares zeggen dat je ondanks de vrijheid van meningsuiting niet alles hoeft te zeggen. Bovendien had de leraar met de ouders moeten overleggen over de inhoud van zijn les want ouders willen ook een vinger in de pap hebben. Bizar want als je daaraan begint roeren ze met hun middelvinger de pap. Zoiets kan dan ook alleen maar verkondigd worden door een PvdA partijlid wat deze zwarte teef is. Wat opviel was het zwijgen van de politiek na deze barbaarse moord temeer omdat wij ook grote problemen hebben met de islam en zijn volgelingen de jihadisten. Daarentegen was men veel te druk met de vakantie van de koning en zijn gezin naar hun huis in Griekenland. Men oreerde almaar meer superlatieven om te laten zien hoe geschokt men wel was over het handelen van de koning. Hoe durft hij naar Griekenland te gaan terwijl zijn onderdanen in het land dienen te blijven? Dit terwijl de koning naar zijn eigen huis gaat in een geel gebied trokken de komedianten voorbij in Kamer. Wat een zeer slechte en schijnheilige voorstelling van het politieke gajes! De bolsjewieken onder leiding van Yasser Klaver en de rest van de roedel republiekeinse ratten schreeuwden om de scalp van de koning en zijn gezin. Gajes wat droomt van een een republiek en een president want dat zou goedkoper zijn dan een monarchie. Een fabeltje want een president en zijn gezin wordt door de staat onderhouden van de dag dat hij de functie vervuld tot zijn graf. De president wordt verkozen maar de vraag is wel door wie? Rechtstreeks door het volk of door een gremium van de politieke elite? Kandidaten welke voortkomend uit de politieke elite die in achterkamertjes de mooie baantjes verdelen? Een politieke elite die het totaal ontbreekt aan integriteit en dit woord niet eens kunnen spellen! Een gewone burger maakt geen schijn van kans om gekozen te worden tot president! Als een koning op staatsbezoek gaat gaan alle deuren in het betreffende land wijdopen en levert dit mooie orders en contracten op voor het bedrijfsleven. Dat kan je van onze minister-president nou weer niet zeggen. Rutte gaat blij naar Brussel tekent daar lachend bij het kruisje en gaan er weer vele miljarden naar Zuid-Europa welke we nooit meer terug zien.Tenslotte wees ervan overtuigd dat prediken uit de koran gelijk is aan prediken uit Mijn Kampf en wat dat betekend hebben we in het verleden aan den lijve ondervonden! 

    23-10-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ENDLOSER DRAAGT BRETELS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kakker Jort Kelder was ook weer eens negatief in het nieuws na aanleiding van de persconferentie van zijn vriendje Mark Rutte. Deze misselijk makende leugenaar stortte weer een bak ellende over ons uit alwaar de honden geen brood van lusten! Kakker Kelder draaide weer zijn oude riedel af bij Op1 dat hij vindt dat jong en oud gescheiden moet worden want in de huidige situatie zijn de jongeren het meest de dupe. Oorzaak hiervan dat zij wor- den beperkt in hun vrijheid en hun sociale leven om zo de oudere en zwakkere burgers te beschermen tegen dit virus. Voor het scheiden van groepen mensen zoals hier bepleit door Jort Kelder hebben wij een zeer berucht woord APARTHEID! Over de scheiding van jong en oud blijft het dood stil maar o wee als het tussen autochtoon en allochtoon het geval zou zijn had de pleuris uitgebroken. Jongeren krijgen volgens kakker Kelder nu en in de toekomst een geweldige schuld voor hun kiezen terwijl de boomers weer genieten van hun welvaart vaste pensioen als de coronacrisis voorbij is. Zou je die smerige kakker niet opknopen aan zijn bretels? Slechts een kleine groep gepensioneerden heeft een rijkeluis-leven het zogenaamde Zwitserleven gevoel. De meeste gepensioneerden hebben naast hun AOW een klein pensi- oentje dat al decennia lang niet geindexeerd is en hebben de grootste om de maand rond te komen. Voor jongeren bestaat het leven naast school en studie uit feesten, zuipen, snuiven en pillen slikken onder het motto van leven de lol en daar hebben we recht op. Ze dienen nu te leren dat het leven ups en downs kent en het niet altijd ffeest is. De Endlosung van Kelder is ouderen die dit land welvarend gemaakt hebben ophokken in tehuizen waar ze genade- brood mogen eten en de jongeren dde pensioenpot al feestend mogen verzuipen. Een pot waar ze niets aan bijgedragen hebben. Ook de roverheid zal uit de pot gaan graaien als de mogelijkheid daar is door de ouderen rechteloos te maken waardoor ze hun pensioen niet meer op kunnen eisen. Dit alles gepromoot door een smerige kakker in opdracht van zijn vriendje Mark Rutte.    

    18-10-2020 om 22:56 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIZAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De regenten worstelen met het stijgende aantal corona besmet- tingen met name in de Randstad.  De schuldigen werden snel aan- gewezen, jongeren die zuipende en pillenslikkend in Spanje lekker feestvieren tijdens hun vakantie die bij hun terugkeer in ons land niet in quarantaine gingen. Toen de regenten dit zo stellig beweer- den gingen alle toeters en bellen af. Er moet dan wel een addertje onder het gras zitten. Al spoedig kwam de ware aap uit de mouw door toedoen van een hoogleraar aan het VUMC die bekendmaakte dat het overgrote deel van de patienten op de IC een niet westerse (moslim) achtergrond hebben. Dit was tegen het zere been van het linkse deugvolk in de Kamer. Toen Geert Wilders de regering vroeg of dit bij hun al reeds bekend was barste de bom en was Wilders de gebeten hond als of hij verant- woordelijk is voor dit feit. De gehele linkse bende in de Kamer stond te hijgen en te kwijlen bij de interruptiemicrofoon vergenoegd toegezien door de christendonders. Hij werd hiervoor verantwoordelijk gehouden en verweten dat hij hier politiek gewin nastreeft. Het gebruikelijke smaldeel kwam zoals gewoonlijk met allerlei excuses hiervoor zoals te krappe huisvesting en onze taal niet spreken en zelfs analfabeet zijn. Bij hen komen de persconferenties van Rutte niet door. Daarbij komt dat ze via hun schotel naar TV uit het land van herkomst zitten te gluren. Hierbij dient echter wel te worden opgemerkt dat dit schotelvolk alleen wenst te horen en te begrijpen wat hen goed uitkomt. Dit geldt zeker voor het verkrijgen van uitkeringen, zorg- en huurtoeslag welke ze nog sneller krijgen dan blanke burgers. Verder is het ikke niet weet ikke niet begrijp! Verder is het schotelvolk net zo gek als onze kerkelijke waanvolgers die geloven dat ze door Allah en God worden beschermd tegen corona. Wat daarvan waar is kun je zien op de IC afdelingen. Bij de moslims steeg het aantal besmet- tingen fors na het offerfeest en toeterbruiloften met honderden gasten. De maatregelen die de regenten nu invoeren zet weinig zoden aan de dijk. De horeca, cultuur en sport worden weer het kind van de rekening. Ook het verplicht gaan dragen van mondverband onder het motto van baat het niet schaadt het ook niet gaat veel verzet opleveren gelegen in het feit dat de werking niet is aangetoond. Kerken en moskeeën worden van de beperkingen vrijgesteld zich beroepend op de grondwet die hun toestaat hun tempels vol te laten stromen met waanvolgers zodat deze na hun vertrek het virus verder gaan verspreiden. Nu hebben we een forse Lockdown voor de kiezen en de sharia politiebond wenst deze periode een totaal verbod op de verkoop van alcohol. Dat krijg je er nu van als je de politie laat aanschuiven bij een iftarmaaltijd en laat bidden in de moskee. Wie islam zaait zal sharia oogsten!          

    15-10-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATERNALISME
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De overheid maakt hier steeds vaker misbruik van. En niet aĺleen de rijksoverheid maar ook de lagere overheden weten hiervan wanten. Een onbeduidend Rotterdams wedhoudertje wil dat het strafbaar wordt als je met 2000 pleuries of meer contant op zak hebt. Vanonder de Haagse kaasstolp willen ze het ons onmogelijk maken contante betalingen te doen boven de 3000 pleuries. Dit om hoegenaamd het gebruik van zwart geld tegen te gaan. Dit is een drogreden om de burgers te dwingen om giraal te betalen zodat Big Brother kan zien wat, waar en wanneer ze kopen. Men- sen die (terecht) banken niet vertrouwen worden zo verplicht hun geld op een bank te zetten en niet in een oude sok bewaren. DDR praktijken! Daar blijft het niet bij want de wens tot nog verdere bevoogding is nog steeds van kracht. De roker is de nieuwe paria, de accijns op tabak wordt steeds hoger. Op de pakjes sigaretten mag het merk niet langer zichtbaar zijn aan het het eigen logo en moeten de pakjes een universele smerige bruine kleur hebben. Bovendien moeten ze aan het oog onttrokken worden van clienten door ze achter een scherm te plaatsen bij de verkoper. Verder willen de ratten de verkoop slechts toestaan in tabakszaken om zo de verkrijgbaarheid te beperken. Geen verkoop meer in supermarkten en tankstations. Pure dictatuur! Maar de bevoogding stopt hier niet bij want nu ligt ook het suiker verbruik onder het vergrootglas met name in frisdranken. Om de hoeveelheid suiker hierin te verminderen willen ze de fabrikanten hiertoe dwingen door te dreigen met een suikertax. Ook denkt men eraan om zogenaamd ongezond eten (frituur) duurder te maken door een vettax. Ook wordt er door de proleten van het pluche gespeculeerd op om vlees veel duurder te maken middels een vleestax. Vlees eten dient dan ook nog beperkt te worden door het veel duurder duurzaam biologisch vlees. Een biefstuk wordt voor de armen onbetaalbaar en zij dienen zich maar tevreden te stellen met veganistische troep. Dit alles door de lobby van dolgeleerde pseudo intellectuele afge- studeerden die met hun bevindingen het nieuws willen bepalen. Als het aan hun ligt worden de laagste kasten groen grazende herkauwers goed voor hun gezondheid en het klimaat. Al het gegraas heeft weer een stijging van de CO2-uitstoot tot gevolg. Dit wordt dan weer belast en dan heeft de roverheid zijn zin; betalen voor de lucht die we inademen. Daarom stop het paternalisme van de regenten!

    11-10-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ VAN WC EEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wij van WC eend adviseren WC eend is een reclame die in ons geheugen staat gegrift. Deze slogan wordt nog steeds te pas en te onpas gebruikt om iets juist te doen lijken ook al is dat niet zo. Zo ook met het rapport dat de dictatoriale republiek Pyongyang aan de Amstel heeft laten vervaardigen over de betrokkenheid van het voormalige Amsterdam bij de slavenhandel tijdens de Gouden Eeuw. De vooringenomen commissie is van mening dat Amster- dam wel flink geprofiteerd heeft van slavenhandel. Dit fake news wordt verspreid om de erkenning voor hun leed luidt uit krijsende getintiers excuses aan te kunnen bieden en hun subsidie ruif nog eens flink te vullen los van wat ze individueel nog zullen eisen van de blanke Amsterdamse bevolking. Dat mij betreft kunnen ze een enkele reis naar Afrika krijgen. Opzouten! Dat deze conclusie van de commissie fake nieuws is wordt ontzenuwd door de emeritus hoogleraar Piet Emmer welke gespecialiseerd is in de Trans Atlantische slavenhandel waar ons land zich ook aan bezondigde. Slechte enkele Amster- damse families zijn hier schatrijk door geworden maar niet de stad zelf en zijn burgers. Ze zijn er rijk van geworden omdat ze er op tijd zijn uitgestapt. De aangevoerde slaven werden door hun nieuwe eigenaren niet direct contant betaald maar op afbetaling met een hele lange looptijd. Handel op krediet was toen die tijd niet bepaald lucratief. Dit alles willen de linkse regenten en de getintiers niet horen want de laatste willen zich in hun slachtofferrol kunnen blijven wentelen. Dan wat de samenstelling van de commissie betreft de vooringenomenheid droop ervan af. Allemaal proleten uit de linkse kerk voor wie maar een ding voorop stond de blanken moeten verketterd worden. De drie bekendste WC eenden waren voorzitter Andree van Es (GL), de Surinaamse heks Gloria Wekker (Bij1) en hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen. Burgemeester Femke Halalsema zal op zeker overgaan tot het aanbieden van excuses namens de stad maar dat doet ze NIET uit mijn naam. Ik nog mijn ouders en grootouders hebben NIETS te maken gehad met de slavenhandel laat staan hiervan te heb- ben geprofiteerd en we willen hier ook niet van beticht worden door het maken van excuses mede uit onze naam. Naar de hel met Femke Halalsema en haar smerige linkse bende onder aanvoering van de paljas Rutger Groot Hamassink! Stop het weg met ons!  

    06-10-2020 om 22:18 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIE IN OPSPRAAK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Rotterdam zijn er een aantal agenten in opspraak geraakt. Zij hadden een prive app groep waarin zij afgaven op moslims met name criminelen Marokkanen. Dit leidde tot verontwaardiging bij het Berber stamhoofd Aboutaleb en de deugers in de havenstad. Aboutaleb zou deze agenten wel eens even aanpakken want dit gedrag gaf geen pas en voor hen was er geen plaats in het korps. Zoals wel vaker sprak Berber pappa weer voor zijn beurt daar justitie geen actie wou ondernemen tegen de betrokken agenten daar de uitlatingen gedaan zijn in een besloten app. Kortom weer een hoop bla bla van een allochtone politiekcorrecte regent. De vraag hoe dit gedrag komt wordt bewust niet gesteld daar het antwoord bekend en confronterend is. Een salonsocialist heeft als eens onbestraft geroepen dat met name Marokkanen het etnisch monopolie op criminaliteit hebben. Niets is zo demotiverend als draaideurcriminelen oppakken die in notime weer buiten staan en weer vrolijk verder gaan met hun criminele gedrag. Dit gebeurd niet alleen in ons land maar ook over de grens. In Duitsland ging het nog veel verder daar agenten in een app groep verbaal te keer gingen over het buitenlandse tuig dat het land overspoeld en grote delen van het land onleefbaar maakt. Daarbij werden nazi ideeen niet geschuwd. Het aantal no go eras en sharia enclaves in grote steden neemt gestaag toe. Om kennis te nemen van de gevolgen hiervan raadt ik aan om het boek Vrouw in het Blauw te lezen waarin politieagente Tania Kambouri haar ervaringen beschrijft. Wijken in grote steden die volkomen zijn overgenomen door moslim bendes en de politie geen gezag meer heeft en zelfs geen toegang heeft. Agenten die het spuugzat zijn dat de maatschappij waarin zij dagelijks moeten werken voor de veiligheid te zien afgeleiden naar een anarchistische bende waar het migranten probleem gaat escaleren. De terugkeer van de voormalige (SS) Schutzstaffel kan hiervoor de oplossing zijn. Slechts voor keihard optreden door het gezag is het moslim krapuul gevoelig. Dit alles veroorzaakt door een veek te slappe en falende overheid. Onze overheid is overigens geen haar beter! 

         

    02-10-2020 om 01:53 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIRUSWAANZINNIGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Opper tokkie Willem Engel is de fuhrer van de secte van virus- waanzinnigen die het bestaan van het coronavirus ontkennen en middels demonstraties en geweld hiervan willen getuigen. Engel is een levensgroot gevaar voor de volksgezondheid in ons land. Volledig bevangen door deze overtuiging wordt het de hoogste tijd dat deze mafklapper in een dwangbuis wordt opgesloten in een inrichting liefst voor de rest van zijn miserabele leven. Dit ter bescherming van onze gezondheid en om zijn volgelingen van de straat te houden. Engel is een louche dansleraar die zijn stichting viruswaanzin misbruikt om donaties aan deze stichting clandes- tien door te sluizen naar zijn dansschool. Dat er ingegrepen moet worden is omdat de bedreigingen de pan uit rijzen. Volgelingen van hem hebben Kamerlid Pieter Omzigt met de dood bedreigt en een verzorgingshuis telefonisch met doodsberei- gingen en ziektes. Dit door zijn volgelingen op te roepen tot actie nadat hij het telefoon- nummer van dit huis op zijn Facebook-pagina had geplaatst. Door hiernaan zelf niet mee te werken probeert de rat buiten schot te blijven maar hij vergeet dat dit wel opruiing is en strafbaar. Er is gelukkig al iemand die aangifte tegen Willem Engel heeft gedaan. En nu maar afwachten of justitie de ballen heeft om hem te vervolgen.  

    30-09-2020 om 21:42 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIVISTISCHE STAATSZENDER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met Fun X voorziet de staatsomroep de activisten van Black Lives Meather van een actiezender op kosten van de belastingbetaler. Een radicale radiozender om anti blanke propaganda te kunnen verspreiden en onze cultuur te kunnen ondermijnen. Dit alles onder het mom van het promoten van zwarte muziek. Wat dat inhoud is promotie van de louche rapscene welke overduidelijk innige banden heeft met drugsgerelateerde criminaliteit die zich uit in wildwest taferelen waarbij de kogels door de publieke ruimte vliegen. Afzenders zijn de kansparels welke geen strobreed in de weg wordt gelegd. Geweld is namelijk in hun coeltoer opgesloten en ook diep in hun genen waarin criminaliteit de basis vormt. Akwasi kreeg ook nog een prijs uitgereikt door een kleurgenoot voor zijn strijdt tegen discriminatie. Hoe verzin het om een smerige opruier hiervoor te willen onderscheiden? Alsof een radiozender nog niet genoeg is wil Akwasi de omroep Zwart opzetten. Dit alles om zwarte haat tegen blanken nog meer te doen escaleren. Alsof de zwarte oproerkraaiers zoals Akwasi, Airfryer en Esajas al niet veel te veel aandacht hiervoor krijgen. Buiten de steun van zijn eigen zwarte kliek was Angela Groothuizen een van de eerste blanke deugers die positief hier positief op reageerde. Deze lelijke teef ruikt zeker weer een schnabbel. Als ze maar met haar verlopen publiciteitsgeile kop op de kwelbuis te zien is. Alleen daarom al mocht deze haatomroep er toch komen dan deze op zwart zetten! Nog meer vervuiling door de media is ongewenst in het kader van een schoner milieu.    

    26-09-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSENJUSTITIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De linkse rechterlijke macht heeft besloten de slavenprins Akwasi niet te vervolgen voor zijn opruiende taal bij een protest op De Dam. Hij bralde daar ten overstaan van een deugmeute dat hij een Zwarte Piet voor zijn kop zou schoppen als hij hem tegenkomt. Hiertegen is er ook terecht aangifte gedaan voor opruiing. In een gesprek met een corrupte Officier van Justitie was het afstand nemen van zijn uitlatingen en een schamel excuus genoeg voor haar om van vervolging af te zien. Deze Officier van Justitie die de deal met Akwasi heeft gesloten was Jacobien Vreekamp welke tot 20 juli in een antidiscriminatie clubje heeft gezeten tezamen met de voorman van Kick Out Zwarte Piet Mitchell Esajas. De bedreiging van Akwasi op De Dam vond plaats op 1 juni. Toen duidelijk werd dat er aangifte tegen Akwasi was gedaan en justitie kleur moest gaan bekennen leek het de proleten Vreekamp en Esajas raadzaam het anti discriminatie clubje de rug toe te keren om zo te pogen geloof- waardig te blijven en Akwasi de dans te laten ontspringen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Akwasi niet wordt vervolgd. Dit hele zaakje stinkt dan ook verschrikkelijk naar corruptie door ratten iin een toga. De ophef die hierover is ontstaan is volgens de glibberige advocaat Roethof de schuld van Wilders die volgens deze droeftoeter terecht is veroordeeld en Baudet. Het zal weer eens niet zo zijn dat hij onterecht naar deze twee politici wijst. Hoe anders was het met Geert Wilders welke zijn vraag over minder Marokkanen kort nadat hij deze had gesteld nuanceerde door aan te geven dat het hier slechts criminele Marokkanen betrof wat ook in zijn verkiezingsprogramma stond. Dit mocht niet baten want Barbertje moest hangen en te worden veroordeeld in een politiek proces. Dit betreft hier pure klassenjustitie! Hieruit blijkt dat het gehele justitie apparaat door en door verrot is en hier eens flink de bezem door deze gore Augiasstal gehaald dient te worden. Dit is zoveelste smet op het blazoen van justitie waar om te beginnen Ferd Grapperhaus dient af te treden en er vervolgens koppen dienen te rollen onder het hoge ambtenaren tuig van dit departement. De corruptie en klassenjustitie dient met wortel en tak uitgeroeid te worden! De VVD profiteert het meeste van de smerige klassenjustitie want het prominent lid Robin Linschoten zag drie maanden onvoorwaardelijke celstraf omgezet worden in een taakstrafje voor het oplichten van de belastingdienst voor een ton. Voorts wil de VVD voor politici die buiten de pot pissen slechts een foeigesprekje krijgen en maximaal een reprimande. Dit bewijst dat we hard op weg zijn naar een bananenrepublieken.  

    20-09-2020 om 02:24 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISDAAD LOONT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit blijkt maar weer eens het geval op Lesbos waar gelukzoekers hun opvangkamp in de hens hebben gestoken in de hoop zo kans te maken overgeplaatst te worden naar Noord-Europa wat voor hen luilekkerland is. Het merendeel van dit rapaille bestaat uit wereldvreemde Aziaten die zich nooit zullen aanpassen aan onze westerse normen en waarden en daardoor geen enkele bijdrage vormen voor ons land. Integendeel diefstal, geweld, brandstich- ting, plundering en geweld tegen vrouwen is wat ze meebrengen en dat kunnen we missen als kiespijn! Het deugvolk reageerde geschokt om het leed van deze zielige mensen en de brandstichtingen werd afgedaan als ze moeten toch wat. Voor plunderingen van winkels en geweld tegen hulpverleners haalt men domweg de schouders op. Voor de overvallen op voedseltransporten is het al net zo. De deugmeute oefende via de sociale media en de staatsomroep druk uit op op de regenten om te beginnen met 500 gelukzoekers naar ons land te halen. Door een volkomen misplaatste gespeelde verontwaardiging gekoppeld aan medelijden ging de staatsomroep wel het verst waarbij er Goebbels praktijken niet werden geschuwd. Veel zielige huilende kinderen liggend langs de kant van de weg verschenen op de kwelbuis naast de immer publiciteitsgeile BN'ers welke zich bezondigde aan emotionele chantage. Hieraan werd ook nog een bijdrage gedaan door schrijfster Saskia Noort die verschrikkelijk uit haar grachtengordel nek zat te zwetsen in haar column in het AD. Deze pseudo intellectueel is van mening dat ons land geregeerd wordt door Wilders en Baudet als reactie op de weigering van de regenten om krapuul op te halen van Lesbos. Naast haar woning in Amsterdam heeft ze ook nog een huis op Ibiza waardoor ze heel weinig last heeft van deze kansparels. Een lelijk laf land noemt deze hysterische teef daar ons land maar bleef weigeren gelukzoekers op te nemen. Korte tijd later kreeg de deugmeute alsnog hun zin er worden 100 uitvreters opgehaald welke direct aan het uitkeringsinfuus worden gekoppeld. Rutte heeft weer zoals te verwachten zijn slappe ruggengraat getoond en door de pomp gegaan. Niet iets om vrolijk van te worden en dat moet stoppen. Als gevolg van dit alles worden op andere eilanden pogingen ondernomen om kampen in de hens te steken als reactie op het slappe optreden van de EU regeringen.     

    19-09-2020 om 22:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN DE POT GEPLEURD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De duivelse groene dictators van Pyongyang aan de Amstel gaan de kosten van de coronacrisis verhalen op de burgers waardoor de sociaalzwakkeren het zwaarst getroffen zullen worden. Deze steeds groter wordende groep zal ver onder het bestaansmini- mum terechtkomen en moeten maar zien te overleven met wat ze kunnen krijgen van de voedselbanken welke ook steeds minder aangeleverd krijgen door het anti voedselverspillingsbeleid van de supermarkten. Door toedoen van de groene dictators zullen erin de volkswijken weer gaarkeukens komen zoals in de jaren dertig van de vorige eeuw. Water en windsoep en een homp brood is genoeg voor het gepeupel. Dat de verhoging van de gemeentelijke lasten noodzakelijk is omdat de coronacrisis de oorzaak is van een enorm begrotingstekort is smerige leugen. Voor deze crisis had de stad al een tekort van ruim 100 miljoen. Een tekort ontstaan door onnodige subsidies voor linkse hobby's en het pamperen van zielige kansparels. Autochtone burgers met medische problemen krijgen hier bovenop te maken met statushouders die voorrang krijgen op een socialehuurwoning. Ze moeten in opdracht van de provincie nog 500 uitvreters huisvesten. Dit komt ze in hun allochtonen- kraam te pas en willen hier slaafs aan voldoen. Wetten die de groene bende niet welgevallig zijn zoals het boerkaverbod worden niet uitgevoerd omdat dit niet bij de stad zou passen. Burgemeester Halalsema krabbelt weer terug op haar eerder aangekondigde preventief fouil- leren terwijl het wapenbezit uit klauwen loopt. Panisch als ze is om haar geliefde kansparels te stigmatiseren en etnisch profileren wordt verweten. Hoewel ze donders goed weet onder welke groepen de meeste wapens zijn steekt ze haar kop hiervoor in het zand. En als er weer een of meerdere doden is gevallen maar prevelen hoe geschokt ze is. Bulshit!

    17-09-2020 om 23:04 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERRIJZENIS VAN DE ZWARTE WEDUWE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de persoon van Sigrid Kaag is Florrie Rost van Tonningen weduwe van NSB Kamerlid Mijnoud Rost van Tonningen beter bekend als de zwarte weduwe uit haar as herrezen. Sigrid al-Qaq Kaag is sinds kort de nieuwe fuhrer van haar partij NSB66. Als fuhrer gaf zij direct een statement af van wat zij nastreeft. Naast ministerpresident worden wil zij nog veel meer bevoegdheden van ons land overhevelen naar Brussel, een Europees leger en onze nationale vlag voorzien van gele sterren. Dit alles als het begin van ein reich en ein fuhrer. Het willen uitleveren van ons land aan Brussel staat gelijk aan hoogverraad wat ook het beleid is van haar partij NSB66. Na eerst het laten verdwijnen van onze cultuur dient ook ons land, onze souvereine staat, te verdwijnen om op te gaan in een duister Europees rijk onder Frans / Duitse overheersing. Beide landen hebben ons land al eens langdurig en bloederig overheerst onder bevel van Napoleon en Hitler. Onze spaarcenten zullen worden gestolen en pensioen- fondsen geplunderd. Sigrid al-Qaq Kaag, een perverse antisemiet, subsidieert Palestijnse terroristen om aanslagen te plegen tegen Joden waar onlangs een Israelisch familie het slachtoffer van werd met de dood van een dochter tot gevolg. Dit interesseert al-Qaq Kaag geen moer want zij kokketeerd liever met een familiefoto van haar gezin met de terrorist Yasser Arafat. In een groot Europees rijk ziet zij meer kansen om haar antisemitisme te kun- nen botvieren en profiteurs uit Afrika, Azie en het Midden-Oosten ons continent te laten overspoelen en plunderen. En dan nog de gele sterren die ze op onze wil symboliseren de Davidsterren uit een ander duister tijdperk. Iets wat getuigt van een ziekelijke geest van deze Palestijnse legkip. We dienen dan ook tijdens de komende verkiezingen af te rekenen met NSB66 want wij willen baas in eigen land blijven!  

    13-09-2020 om 20:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK VONNIS UITGESPROKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In onze bananenrepubliek anno 2020 is Geert Wilders in hoger-beroep veroordeeld voor groepsbelediging. Het betrof hier de belediging van Marokkanen gedaan in de minder minder vraag in Den Haag. Hierop scanderen zijn aanhangers minder minder een overigens zeer legitiem antwoord op deze vraag. Deze zaak speelt al ruim zes jaar en heeft de schatkist al een vermogen gekost omdat een deugmeute zich op hun te lange tenen voelde getrapt werden opgehitst door politieke volksmenners, BN'ers en louche beroepsdeugers om aangifte te doen. Dit geschiede in een carnavaleske optochten begeleid door een fanfare met de plaatselijke notabelen voorop richting het politiebureau alwaar de voorgedrukte aangifteformulieren reeds klaar lagen net als in de moskeeen en islamitische slagerijen. Malloten die aangifte gingen doen maar waarvan velen nog nog geen A voor de B kunnen zetten omdat ze te stom zijn om voor de duvel te dansen. Zo moest Geert Wilders voor het gerecht gebracht worden met de bedoeling hem het zwijgen op te leggen. Voor de volksverlakkers in de Kamer komt dit vonnis als een boemerang terug! Wilders zal hier alleen maar garen bij spinnen middels stemmenwinst bij de komende verkiezingen. Mijn stem heeft hij reeds als reactie op dit politieke proces. Daar zat zo'n smerige NSB66 rat in toga achter zijn bali met een uitgestreken ponum te verkondigen dat er geen sprake was van inmenging van het duistere ministerie van Justitie en Veiligheid terwijl oud minister Opstelten en hoge ambtenaren meewerkten aan de vervolging van Wilders. Inmenging die er wel degelijk was aan het licht gebracht door journalisten. De staat moest hoe dan ook gevrijwaard worden van Poetin gedrag want zo laag is de rechterlijke macht al gezakt in ons land. Alles de doofpot in voor wat hen en de regenten onwelgevallig is. Wilders rest nog cassatie bij de Hoge Raad maar het valt niet te verwachten dat deze een uitspraak doet tegen het regenten tuig. Dit alles door toedoen van regenten die keer op keer de EU landen Hongarije en Polen de maat nemen aangaande hun rechtsysteem. Je moet maar durven! Een fris geluid kwam van presentatrice Fidan Ekiz die in haar programma De Vooravond opnam voor Wilders door dit proces een politiek proces te noemen daar dit van boven werd aangestuurd. Ekiz heeft Turkse roots en is werkzaam bij de VARA en heeft een eigen niet politiekcorrecte mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Het proces was volgens haar een grote aanfluiting! Een grote schande! Volgens haar zijn degene die aangifte hebben gedaan misbruikt voor een politiek steekspel. De rode haan zal wel hel en verdoemenis kraaien over het uiten van haar mening die deze duivelse linkse zender onwelgevallig is met het dreigement dat ze alleen de visie van het VARA politbureau dient te verkondigen anders verdwijnt ze van de buis. Rode apparatsjiks van het politbureau zullen haar in de gaten houden. Op de sociale media kreeg zij als reactie kilo's bagger over haar heen van deugwappies. Op de VARA haatsite Joop droop de Wilders haat van het scherm. Dit alles is het resultaat van drie kabinetten Rutte. De rechtstaat om zeep geholpen door politieke processen te ensceneren, benoemde rechters die op de stoel van het parlement plaatsnemen en Marokkaanse kansparels die het etnisch monopolie op criminaliteit hebben worden in statestieken weggewerkt als Nederlanders en niet op hun etnische achtergrond. Hierdoor dient verhuld te worden dat de roep om minder Marokkanen gerechtvaardigd is. 

    06-09-2020 om 21:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN LOTJE GETIKT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is het geval in Utrecht alwaar wethouder en loco burgemeester Lot van Hooijdonk compleet van het padje is. Lot is lid van het landelijke kankergezwel genaamd Groen Links wat in grote steden zoals Utrecht en Amsterdam fors is uitgezaaid met alle gevolgen van dien. Lot kwam al eerder in het nieuws met het weren van diesels in de stad middels de beruchte milieuzones. Maar toen Groen Links veel stroom nodig had voor een evenement werd er een dieselaggegraat gebruikt op een plek waar dit niet was toege- staan. Het toppunt van hypocrisie! Wederom kwam Lotje negatief in het nieuws alszijnde loco burgemeester waar zij ernstig tekort schoot bij de rellen in de wijken Kanaleneiland en Overvecht waar ze weigerde adequaat op te treden tegen het rellende Marok- kaanse tuig. De muts dacht onder de noemer de escaliseren de ME niet in te laten grijpen verwachtend dat de rellen dan vanzelf over zouden gaan. Niets was minder waar want het werd steeds erger. Toen ze na een aantal uren toch maar besloot in te grijpen was er te weinig ME waardoor er nog een kostbaar uur voorbij ging voordat er versterking beschikbaar was uit de omgeving. Dit alles was pure opzet omdat ze totaal geen zin had om op te treden tegen het Marokkaanse schorem want zij en haar groene bende pamperen die zielige kansparels liever want ze heeft een zwak voor deze middeleeuwers. Een middeleeuwse oplossing voor deze groene heks is dan ook voorhanden. De brandstapel!  

    23-08-2020 om 21:56 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAFFE RATTEN VAN HET PLUCHE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit etiket kan geplakt worden op de landelijke en lokale regenten als er besluiten genomen moeten worden. Deze week was er een werkelijk schandalig optreden van de coalitiefracties toen er hoof- delijk gestemd moest worden over een motie met daarin de eis voor een structurele loonsverhoging voor mederwerkers in de zorg die ook nog steeds te vergeefs wachten op een 1000 euro die ze door de ratten is beloofd. Een corona bonus die de directie van het Zaanse Medisch Centrum wel heeft opgestreken! De ratten vluchten met de staart tussen de poten de kamer uit toen het hen duidelijk werd dat ze deze stemming zouden verliezen. Wat een vertoning! Het zorgpersoneel dient maar genoegen met applaus van de burgers en de belofte van een bonus van 1000 euro als die ooit gestand wordt gedaan. Op lokaal niveau wordt er selectief gehandhaafd met als voorbeeld een buurtsuper die wordt gesloten wegens overtreding van de corona regels terwijl dit bij grote ketens zoals Albert Heijn en Jumbo wordt gedoogd. Ook tegen de moslimterreur wordt zwak opgetreden. Proleten van de profeet maken avond aan avond de Schilderswijk in Den Haag en Kanaleneiland en Overvecht in Utrecht met rellen en vernielingen onveilig. Autochtone vrouwen worden mishandeld en de politie bedreigd. Het moslimrappaille dat als het al wordt opgepakt staat de volgende dag alweer zonder straf op straat waar ze verder kunnen rellen. De bestuurlijke schijtlaarsen durven geen strenge maatregelen te nemen gekoppeld aan forse celstraffen om de zielige kansparels niet te stichmatiseren want ze hebben het al zo moeilijk in ons land. Zij blijven geloven in theedrinken en iftarren met moslims. Politiek cor- recte huilstruiken piepte weer het aloude liedje het is de schuld van de autochtone bevolking die hen niet accepteert, geen perspectief biedt en discrimineert. Dat dit aan hun eigen gedrag ligt dat weigeren in te zien terwijl ze de straten onveilig maken door criminaliteit. Criminaliteit waar de autochtone bevolking de dupe van is want hun eigen zooitje laten ze ongemoeid. Zij vormen het schuim der natie dat door onze straten stroomt en dient te worden opgesloten in werkkampen onder militaire gezag. Een jaartje tucht en dwangarbeid voor de producten van eeuwenlange inteelt met als gevolg een geestelijke beperking. Dat zal ze leren! Zo niet het land uit terug naar de zandbakken.      

    17-08-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARTE BULLSHIT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Main Stream Media (MSM) blijft zwarte activisten maar een podium bieden om hun blinde haat tegen ons blanken te spuien. Geen uitbraaksel is te grof om ons blankes te schofferen! De Dam schreeuwer, kopschopper en nazaat van slavenhandelaars Akwasi wil een partij voor alleen gekleurde mensen daar hij vindt dat deze niet worden vertegenwoordigd in het parlement. Bij deze partij dient een grote rol te worden weggelegd voor de exotische plee- borstel Sylvana Simons. Hij stoort zich aan het feit dat Golden- retrievers beter vertegenwoordigd zijn doelend op de Partij voor de Dieren. Daarbij vergeet hij echter dat Goldenretrievers veel slimmer zijn dan de gekleurde meute waarover hij zich druk maakt. Naast Akwasi is er nog een neger die claimt ook een rapper te zijn zoals hij en hebben gemeen dat beide slechts verbale zwarte diaree spuien uit hun gore bekken. Deze rat genaamd Tyfoon meent dat hij in ons land de verderfelijke geur van racisme kan ruiken. Dat was te zien op de kwelbuis waarop hij op meerder punten negatief afgaf op ons land. Ook toonde ze beelden van zijn aanwezigheid on Amerika waar hij coceteerde met het schorem van Black Lives Meather dat zorgt voor geweld en plunderingen van coast tot coast in dit land. Ondanks alle kritiek op ons land weigeren ze te vertrekken omdat ze het hier (te)goed hebben. Dus zwarte parasieten je smerige muil houden of opzouten uit ons landje!   

    15-08-2020 om 19:47 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACHTSMISBRUIK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Binnen de zichzelf uitgeroepen republiek Pyongyang aan de Amstel is machtsmisbruik aan de orde van de dag. Hierbij wordt de corona crisis misbruikt om zaken door te voeren voortvloeiend uit hun eigen dubieuze verlangens. Sharon Dijksma is er zo eentje die een kruistocht tegen auto's in de stad voert door het gebruik hiervan zoveel mogelijk dwars te zitten. Was het eerst voor het milieu nu is het om voetgangers en fietsers meer ruimte te geven tentijde van de corona crisis. Dit alles door parkeren schofterig duur te maken, opheffing van parkeerplaatsen voor groen en het afsluiten van straten en wegen voor auto's. Dijksma, een vet hangbuikzwijn welke nog geen dag in haar leven gewerkt heeft, wil op deze manier de stad autoluw maken. Een paradijs voor wereldvreemde bakfiets proleten en voor gesubsidieerde Tesla patsers.  Dit is de duivelse bijdrage van de PvdA aan de stad! Naast dit apparatsjiks volk hebben we ook nog te maken met de Groene Khmer die de klok een eeuw terug willen draaien voor het gepeupel wel te verstaan. Zelf hebben ze allerlei privileges die hun doet leven als God in Frankrijk. Ook de ongekozenen doen zich gelden in den lande zo ook in Pyongyang aan de Amstel neemt de Groene heks Femke Halalsema ondemocratische besluiten zoals het despoten betreft. In bepaalde gebieden is het verplicht mondvodden te dragen. Dit is niet alleen tegen de wet maar daarbij is het ook buiten de gekozen gemeenteraad om gegaan. Haar paladijn en partijgenoot Rutger Groot Hamassink zadelt bewoners van een wijk op met krakende illegalen van We Are Here die hij in plaats van opvang te bieden de stad uit zou moeten schoppen omdat ze illegaal in ons land zijn! Een nieuwe gedachte die wordt omarmd door de linkse proleten is een gratis naamswijziging voor negers die dit wensen als zij vinden dat die gekoppeld is aan de slavernij. Halalsema is niet de enigste want ook haar Rotterdamse collega de Berber Ahmed Aboutaleb die het dragen van mondvodden verplichten. Burgers die het niet met hem eens zijn gaan maar naar de rechter orakelt de kalif van Rotterdam! Een andere ongekozen regent is burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen die no go eras toestaat en roept de burgers op om hier weg te blijven. Het betreft hier de strandjes aan de Waal welke het domein zijn van agressieve doorgesnoven en straal bezopen feestende jongeren die schijt hebben aan de corona regels. Waar anderen de verkeerde maatregelen nemen doet brullende Bruls niets. En dat is voorzitter van de veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Bruls kreeg landelijke bekendheid door als tamboer-maitre in vol ornaat voorop te lopen van de fanfare dat een groep notabelen en een stelletje muzelmannen begeleiden naar een politiebureau om aangifte te doen met voorgedrukte aangifteformulieren tegen Geert Wilders. De Rattenvanger van Hamelen 2.0! En dat soort lieden heeft regionaal gezag over burgers! Onbegrijpelijk!    


    06-08-2020 om 23:28 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRETEN VAN DE APENROTS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van de VN apenrots in New York klinken met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk valse beschuldigingen richting ons land. Beschuldigen die kant nog wal raken en een belediging zijn voor ons volk. Nu wordt deze apenots niet bevolkt door bewoners die bijster intelligent zijn. Dit is nog zwak uitgedrukt daar ze nog te stom en te lui zijn om voor de duvel dansen! Ze zitten daar alleen om hun zwarte kleurtje als onderdeel van het diversiteits streven van de deugmeute van de VN te New York. Ons land wordt constant beschuldigd van slavernij en men eist miljarden aan compensatie voor het leed wat ze nooit zelf aan de lijfen hebben ondervonden. Nu is er weer rapport van een black mamba Achiume die ons racisme, xenofobi en kolonialisme verwijt. Dit door een zwarte teef uit Zambia die vindt dat de geschiedenis van de slavernij op onze scholen onderwezen moet worden zonder de glorie van de Gouden Eeuw te benoemen. De slavenhandel door de Islamitische wereld dient buiten deze geschiedenis te worden gehouden. Hetzelfde geldt ook voor de Afrikaanse volken die hebben meegewerkt aan de slavenhandel door zwarten van andere stammen te vangen en te verkopen aan handelaren. Achiume steunde Mugabe volledig toen deze de blanke boeren onteigende en hun boerderijen gaf aan het zwarte gepeupel welke deze meteen ten gronde richten. Zimbabwe eens de grootste voedselproducent in Afrika is daardoor afgegleden tot een land met hongersnood. Zwarte Piet is volgens haar de ontkenning van kolonialisme en rassendiscriminatie in ons land. Door Zwarte Piet zijn er mensen in Suriname doodge- schoten. Daarom moet volgens deze zwarte teef onze kindervriend Zwarte Piet verdwijnen uit ons land. Altijd gedacht dat ene Desi Bouterse achter de december moorden zat en niet Zwarte Piet. Voorts staat Zwarte Piet volgens deze strontvlek voor onze onverwerkte kolo- niale erfenissen en de voortdurende ondergeschikte status voor de zwarten in ons land. Zwarten voor wie ons land een luilekkerland is waar ze van alles voor doen om hier maar te mogen blijven. Dagelijks vragen tientallen dobbernegers asiel aan in ons land. Daarom, als ze het hier niet bevalt staat het ze volkomen vrij om te vertrekken naar daar waar hun roots liggen. Opgeruimd staat netjes!    

    01-08-2020 om 22:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FINANCIERING PALESTIJNSE TERREUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoewel ze het lang heeft ontkend is nu toch aan het daglicht gekomen dat ons land wel het Palestijns terrorisme financierd onder de noemer ontwikkelingshulp. De Palestijnse broedkip Sigrid Kaag doneert jaarlijks tientallen miljoenen euro's via allerlei dubieuze NGO's aan bendes terroristen die de staat Israel willen vernietigen. Daar geeft mevrouw al-Qaq Kaag graag vele miljoe nen voor dit mede ter vreugde van haar man die lid is van de PLO. Dit met instemming van de linkse partijen en het CDA welke van oudsher al antisemitisch is want de Jodenhaat druipt van de kansels in de paapse kerken. Het CIDI heeft hier al vaak melding van gemaakt maar daar werd geen acht opgeslagen of in het ergste geval glashard ontkend. Pas nadat de landelijke pers hier gewag van maakte ontwaakte de Tweede kamer en werden er vragen gesteld aan Kaag welke niet meer kon volstaan met ontkennen en moest schoorvoetend toegeven dat er wel degelijk sprake was van steun aan moordenaars. De moordenaars van een Israelisch meisje kregen kregen hun bloedgeld van de Nederlandse staat. Het Nederlandse consulaat in Ramallah heeft warme contacten met de Palestijnse terroristen.  De NGO's zijn naast hun betrokken heid bij terrorisme ook actief bij de boycots acties (BGD) tegen Israel en voeren met de kerken een ware kruistocht tegen dit land met support van de linkse partijen in Kamer. Kaag heeft de subsidies tijdelijk opgeschort hoegenaamd voor een onderzoek wat de nodige tijd in beslag zal nemen en waar niets uit komt totdat ze ongemerkt de geldkraan weer open zet. En dit smerige loeder wil ook nog ministerpresident worden. Een terroristen liefje aan het hoofd van onze regering betekend de ondergang van ons land! Laat dit geen werkelijkheid worden! Desnoods met behulp van de Mossad.  

    27-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIEP DIEPER DIEPST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De vraag hierbij is hoe diep kan de staatsomroep zinken met het vernederen van het eigen volk? Onze eigen blanke autochtone bevolking voor de ogen van ongewenste vreemdelingen uit Afrika en het Midden-Oosten. Primitievelingen die ons uitvreten en een gevaar vormen voor onze westerse cultuur en normen en waarden welke zij verachten maar wel goed zijn om ervan te profiteren en hiervan een luizen leven te leiden middels niet te hoeven werken, huisvesting, uitkering en inkomsten uit criminaliteit. Wat mij mateloos irriteert is het gemak waarmee de staatsomroep het jargon van de verderfelijke activisten overneemt. Met name het benoemen op denigrerende wijze van ons blankes als witten gekoppeld aan slavernij. Dit wordt bewust gedaan om ons blankes te schofferen! De discussie gepresenteerd door Jort Kelder over discriminatie was een aanfluiting daar ervan een echte discussie geen sprake was. Dit kwam doordat de gedachte gestapo van Shula Rijxman de blanke deelnemers aan de discussie van te voren gescreend had op hun politieke correctheid! Een aanwezige in het publiek met een scherpe geest en tong werd vakkundig buiten beeld gehouden. Ebru Umar die een uitnodiging via Jort Bretels had gekregen. De discussie leverde niets anders op dan een bevestiging van het het slachtofferschap van zwarten in ons land. Meningen van mensen die afwijken van de zwarte activisten dienen ongehoord te blijven en die ze uiten monddood gemaakt te worden. Ronduit schandalig dat de staatsomroep de mores operandi toepast van de Angelsaksische landen. Tegenstanders worden daar met gore communistische methodes kaltgesteld. Ze worden financieel gepakt in hun inkomen door tot massaal tot boycots op te roepen voor hun werk of producten en zelfs hun werkgevers te chanteren hen te ontslaan. Een beproefd middel uit de tijd van de voormalige Sovjet-Unie. Bij de staatsomroep bieden ze activistische BN'ers een podium om mensen met een andere mening aan de schandpaal te nagelen en op te roepen tot een boycot van hen waarna hun de sturmabteilung op het internet overgaat tot een haat en lastercampagne waar de honden geen brood van lusten. Een WOKE campagne genaamd. Vers in het geheugen ligt nog de actie tegen Johan Derksen en Veronica Inside. De grootste deugproleet hier was wel de louche sportschoolhouder Arie Boomsma die opriep de sponsors van VI te bewegen geen reclame zendtijd meer in te kopen rond dit programma. Lieden zoals Boomsma zijn de grootste fascisten van ons land welke uitgekotst moeten worden! Boomsma is dan ook de nieuwe Anton Mussert van ons land. Gelukkig slagen dit soort smerige haatcampagnes niet altijd. In Engeland verrekte minister Domenick Raab te knielen voor Black Lives Meather waarbij hij aangaf dat hij enkel knielde voor zijn vrouw tijdens zijn huwelijksaanzoek en voor de koningin. De uitgever van schrijfster J.K Rowling werd gesommeerd door zijn andere schrijvers te breken met haar want anders zouden zij vertrekken. Zijn reactie was ga maar! De staatsomroep faciliteert de afrekenings cultuur van en deelt de mening van de activisten dat alle blanken witte privileges hebben. De staatsomroep wil ons doen geloven middels hun eenzijdige berichtgeving de activisten grote landelijke steun hebben terwijl dit niet zo is. Dit is een randstedelijk gebeuren met als episch centrum Amsterdam. Met name de Bijlmer is de plek waar de zwarte pest voortwoekerd aangejaagd door uitkeringen en subsidies. Het gevolg hiervan is dat onze democratie en cultuur wordt ondermijnt met steun van de grachtengordel elite voor wie het het deugen heilig is. Deugen voor de buitenwereld wel te verstaan!  

    23-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEN SLINKSE ONDERMIJNING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons land heeft last van terroristen die het voorzien hebben zendmasten voor mobiele telefonie. Er zijn er al zo'n 25 in brand gestoken door wappies die geloven dat deze onheil brengen voor de mensheid. De Kans bestaat dat dit er nog meer worden daar de veiling van de 5G frequenties van start is gegaan. Met name het uitrollen van 5G zou schade aan de gezondheid toebrengen. RARA wie zijn die wappies die de mobiele communicatie in ons land in gevaar brengen? Zeker is wel dat het volkomen gestoorde geesten zijn daar ze de straling van deze masten in verband brengen met het ontstaan en verspreiding van het coronavirus. Deskundigen die beweren dat de schadelijkheid van 5G niet is bewezen deugen totaal niet en zijn omgekocht volgens hen die hun gelijk eisen. Dat doet denken aan de tijden van RARA die lieten de rode haan kraaien daar waar ze het niet mee eens waren. In het onderzoek naar de daders van deze brandstichtingen zou men zich kunnen richten op de kringen rond Groen Links. Groen Links is een duivels samenraapsel van communisten, radicalen en pacifisten met een dubbele aagenda die mede geent is op het gedachtegoed van George Soros en een omverwerping van ons staatsbestel tot doel heeft. Deze partij en hun voorgangers koesteren warme banden met allerlei activisten en terroristen in binnen en buitenland. Dat dit nog steeds het geval is blijkt uit het feit dat de crimineel Wijnand Duyvendak nog altijd betrokken is bij de partij en zelfs de campagneleider was bij de Europese verkiezingen. Ik raad u aan het boek RARA wie ben ik van Peter Siebelt eens te lezen waarin de hele criminele doopceel van Duyvendak wordt gelicht en beschreven. Een onderzoek ook naar de jongerenbeweging Dwars een waar broeinest van activisme en terrorisme waar ook Volkert van der Graaf over de vloer kwam. Dwars waar een bom gevonden werd tentijde dat Yasser Klaver daar secretaris was. Groen Links dat dubieuze figuren in het centrum van de macht plaatste en nog plaatst. Figuren zoals de huidige senator Paul Rosenmoller welke de massamoordenaar Pol Pot verheerlijkt en een klimaat vol haat om Pim Fortuyn aanwakkerde. De vermeende betrokkenheid van oud senator Sam Promes bij de Molukse treinkaping in De Punt en een schietpartij op twee agenten in Assen en een querillatraining in Zuid Jemen. De verdediging van Volkert van der Graaf door Britta Bohler die later als dank hiervoor een zetel in de Senaat kreeg. Wethouder Jack Bogers van Wageningen schond zijn ambtsgeheim door direct na de arrestatie van Volkert van der Graaf zijn kompanen te informeren zodat deze belastend materiaal konden laten verdwijnen. De Oxfam kindermisbruikaffaire waarbij senator Farah Karimi en Kamerlid Tom van der Lee welbewust de andere kant opkweken. Kamerlid Tara Singh Varma welke een dodelijke ziekte (kanker) verzon om haar wanpresteren te verdoezelen. Oud Kamerlid en nu raadslid in Den Haag Liesbeth van Tongeren heeft bewust gekozen voor een aanrander als persvoorlichter. En als de kers op de taart voormalig fractievoorzitter Femke Halalsema als burgemeester in oorlogstijd van Amsterdam die zichzelf meer privileges toekent dan aan andere burgers (het bewonen van twee huizen) en wapenbezit door haar man in de ambtswoning. Deze partij is een levensgevaarlijke tumor in ons politieke bestel! Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden!  

    12-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIRUS WAANZIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onder deze naam worden we regelmatig lastig gevallen door een stel dwazen die zich met alle geweld verzetten tegen de corona maatregelen die van kracht zijn in ons land. Dit gebeurd middels demonstraties welke verboden zijn daar men bij voorbaat kenbaar maakt zich niet aan de geldende corona regels te zullen houden. Aanvoerders van deze bende mafketels zijn Willem Engel een gesjeesde promovendus en dansleraar en de jurist Jeroen Pols. Gelijk de rattenvangers van Hamelen! Bij Willem Engel valt de appel niet van van de boom daar zijn vader Cees Engel eigenaar was van de aso camping Fort Oranje te Zundert. Zowel vader als zijn beide zoons moeten niets hebben van enig gezag. Zij bepalen zelf wel wat wel en niet mag. De groep virus waanzin is een bonte verzameling van complotdenkers, gelovers in Ufo's en een platte aarde, anti vaxxers en geen geloof hebben in artsen en wetenschappers. Zij pretenderen te weten dat de corona maatregelen die van kracht zijn nergens opslaan en dat ze massaal kunnen samenscholen en feesten zonder dat ze hiermee een besmettingsbron vormen en het virus verspreiden. Ze maken bij hun demonstraties ook dankbaar gebruik van doorgesnoven en totaal bezopen voetbalhooligans welke uit zijn op rellen en plunderingen. Zij de ongelovige Thomassen welke hun waandenkbeelden plukken van het open riool genaamd internet. Dat zij met hun idiote gedrag de gezondheid van anderen in gevaar zal hen worst wezen. Daarbij is het zeer gevaarlijk dat dit rapaille bij de staatsomroep regelmatig een podium krijgt om hun onzin te spuien. Hierbij geldt holle vaten klinken het hardst!    

    11-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP CRIMINELEN BLM & KOZP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze twee criminele groeperingen Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet zijn twee op Marxistische leest geschoeide bendes die erop uitzijn onze democratie omver te werpen. De leiders van deze bendes willen zich zo een positie verwerven die hun status en macht geeft waardoor ze flink hun zakken kunnen vullen. Ene Jeffrey Airfryer en Mitchell Esajas zijn de zichzelf benoemde leiders van dit rapaille. Airfryer en een ander prominent lid Akwasi zijn nazaten van slavenhandelaren. Nazaten van de Ashanti stam berucht om hun slavenhandel. Deze criminele bendes willen een revolutie ontketenen in ons land waarbij het zwarte rapaille de macht overneemt en ons blanken tot slaven maakt. Hun ultieme natte droom. Dit dienen we met alle ons ten dienste staande middelen te voorkomen. Zwarte opstandelingen oppakken en een enkele reis terug naar Afrika! Homeword baund met dat rapaille! Akwasi is het volledig in zijn rasta bol geslagen. Tijdens een wandeling over de Herengracht met wat gelijkgezinde idioten bedacht de gek dat de monumentale grachtenpanden over de ruggen van slaven zijn gebouwd welke hiervoor nooit een genoegdoening hebben gekregen. Daarom moet de zwarte bevolking deze panden claimen en deze aan hen worden overgedragen. Hij zelf is van plan een pand te claimen want hij ziet zich wel wonen op de Herengracht. Een nazaat van slavenhandelaars wil als een zwarte heerser aan de grachtengordel wonen. Belachelijk! De negerhut van Oom Tom zou veel beter bij hem passen. Maar dan wel in Ghana. Wat deze zwarte bendes betreft beginnen ze aan steun te verliezen daar diverse medestanders beginnen in te zien wat hun ware bedoelingen zijn. Het gezonde verstand begint terug te komen. Ze willen van ons land het tweede Zimbabwe maken door ons blanken die dit land hebben opgebouwd te onteige nen en geld en goederen over te dragen aan de zwarten met alle gevolgen van dien. De ineen storting van ons land tengevolge van een stammenstrijd om het geld en goederen. Daarbij komt nog dat ze te dom en veel te lui zijn om ons land te kunnen besturen. Dit alles dienen wij te voorkomen omdat we anders terechtkomen in een derde wereld land geteisterd door burgeroorlog, armoede en hongersnood. Bedenk dat het Marxisme/communisme nog nooit vrijheid en welvaart heeft gebracht in een land! Daarom kick them out back to Afrika!  

    05-07-2020 om 20:37 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJHEID VAN MENINGSUITING IN GEVAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een van onze grootste rechten de vrijheid van meningsuiting komt in gevaar door toedoen van linkse proleten welke deze willen onderdrukken. Een ieder welke een mening heeft die hen niet welgevallig is dient de mond te worden gesnoerd. Een ieder die niet meeloopt in de deugpolonaise loopt het gevaar zijn vrijheid van meningsuiting te verliezen. Ze worden weggezet als facisten door een elitaire bovenlaag uit de grachtengordel. Doel is het gewone volk te doen zwijgen en klakkeloos de mening van de elite te accepteren zoals dit in duivelse dictaturen gewoonlijk is. Ze trachtten zo de geesten van de bevolking rijp te maken voor een linkse dictatuur. Weerzinwekkend is wel de poging van de deugmeute om Johan Derksen monddood te maken door hem van de kwelbuis te weren en om zo weer deugpunten te scoren. Het opzichtig willen deugen is een verdienmodel geworden wat bedrijven en BN'ers aangrijpen om publiciteit en euro's van hen nuttige blanke idioten te innen. Idioten die vanachter hun toetsenbord met hun diaree het internet vervuilen om zo te tonen hoe braaf ze wel niet zijn en hoe ze deugen. Dit alles omdat Derksen zijn afkeer van De Dam schreeuwer Akwasi verwoorden met daarbij nog een grapje maakte bij het zien van Zwarte Piet zich afvroeg of dit soms Akwasi was. Akwasi die ons blanken de maat neemt over ons slavernijverleden terwijl hij zelf een afstammeling is van slavenhandelaren. Hij is een Ashanti een volk dat in Ghana arme Ghanese gevangen nam en verkocht aan Arabische en Europese slavenhandelaren. Het gehele deugkamp schoot in een kramp en werd gefaciliteerd door de staatsomroep alwaar BN'ers en het zwarte pleps een podium kregen om zo hun misplaatste verontwaardiging te spuien. Circus Nobody geeft een voor stelling. Prominente nobody's traden hierop zoals de louche sportschoolhouder en pisnicht Arie Boomsma, Anouk een blerende legkip die alleen maar zorgt voor gekleurde nakomelingen en natuurlijk ook Kwalbert van der Linden die losgingen op de snor. Daar dit gepeupel bij de rechter geen schijn van kans heeft met een klacht over rascisme tegen de snor proberen ze VI van de buis te krijgen door bedrijven te bewegen geen reclame zendtijd meer in te kopen rond dit programma. Pure maffiapraktijken! En dan de over het paard getilde Oranje miljonairs. Deze heertjes maakte ook een hypocriet statement door aan te kondigen geen interviews meer te geven aan Vi want de maat is vol. Nou ze tonen wel ballen hoor! Als het echte kerels waren geweest en geen mietjes dan hadden ze gezegd af te zien van deelname aan het WK in Qatar vanwege de slavernij waaronder de accommodaties zijn gebouwd en de strafbaarheid van homofilie. En dan de riante salarissen die ze zich bij hun club uit laten betalen door Arabieren en oligarchen en als het hun ook  zo uitkomt aan het einde van hun carriere nog even in de zandbakken hun zakken te vullen. Niet met zand maar met dollars wel te verstaan. Daarom zijn powervrauwen zoals Angela de Jong en Annebel Nanninga; Jan Roos, Jan Dijkgraaf, Jort Kelder, Wierd Duk, en Johan Derksen zo bikkelhard nodig om het volkomen doorgeslagen debat over discriminatie te dimmen. En niet te vergeten websites zoals Geen Stijl! Als er al een programma van de kwelbuis moet is dat M van die pot Margriet van der linden en zeker niet Veronica Inside. Leve de vrijheid van meningsuiting! Leve de Snor het orakel uit Grollo!   

    25-06-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP INDOCTRINATIE KINDEREN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kinderen zouden veilig moeten zijn op hun school maar niets is minder waar daar duivelse linkse leraren kinderen vergiftigen met hun verwerpelijke linkse gedachtegoed en activisme. Het begint al in het basisonderwijs en het eindigt op hogescholen en universi teiten. Leraren die een volkomen verknipt wereldbeeld hebben en van hun leerlingen / studenten wereldverbeteraars willen maken. De universiteiten en hogescholen zijn al bolwerken van activisme en waar linkse guerilla strijders op een voetstuk staan en worden vereerd. Kinderen werden ingezet bij protesten en spijbelacties voor het klimaat door hun leraren in navolging van de lijpe zombie Greta Turnberg. Kinderen die na afloop direct naar de dichtstbijzijnde Mcdonalds gingen om zich vol te proppen. Kindsoldaten geïndoctrineerd door gevaarlijke linkse proleten met een dubbele agenda welke financieel gesteund worden door George Soros. Deze klimaat protesten verdwenen al ras naar de achtergrond toen er een nieuwe aanleiding kwam voor de beroepsdemonstanten om weer te gaan protesteren en de straten af te schuimen en de volksgezondheid in gevaar te brengen. Deze aanleiding was de dood van een zwarte crimineel door toedoen van een agent. Een zwarte crimineel met een lang strafblad welke nu wordt vereerd als een heilige. Bij een van zijn overvallen in een woning bedreigde hij een zichtbaar zwangere vrouw  door een vuurwapen gericht te houden op haar buik. En zo'n rat wordt nu betreurd. Mensen die hem vereren zijn geen haar beter en ongelooflijk dom! Een lees opdracht aan leerlingen van de basisschool ging alle perken te buiten. Het betrof hier de racisme opdracht begrijpend lezen afkomstig van het onderwijs platform Nieuwsbericht. Thema was hierbij de dood van George Floyd door politie geweld begrijpelijk te duiden. Hierbij wordt boud gesteld dat witte mensen vinden dat andere mensen minder zijn en dat witte agenten meer zwarte mensen met geweld doden. Kinderen van agenten kwamen thuis met de vraag pappa vermoord jij ook mensen? Dit is het toppunt van indoctrinatie en vergiftiging van kinderen. Dit alles aangemoedigd door apostelen van de linkse kerk die voor een duivelse linkse dictatuur preken. Daarom stop de indoctrinatie van kinderen!  


    20-06-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REORGANISATIE STAATSOMROEP GEWENST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het wordt de hoogste tijd dat de bezem door de burelen van de staatsomroep gaat daar ervan onafhankelijke informatie allang geen sprake meer is daar men is verworden tot de spreekbuis van de linkse kerk. Activistische programma's zoals M, Nieuwsuur, Op1 en Buitenhof worden aangestuurd door het politbureau van de linkse kerk en betaald door ons allen. Alleen al de afgelopen week ging de duivelse linkse indoctrinatie alle perken te buiten met het eenzijdig duiden van de anti discriminatie demonstraties en de bescherming van burgemeester Femke Halalsema. M een programma van de voormalige Opzij redactrice Margriet van der linden is verworden tot een vrouwencafe 2.0 waar de tuinbroeken zijn vervangen door linkse zeurnegers en ouwe feministen waaronder het koala beertje Hedy de Ancona. Daar zaten vijf zeikwijfen te verkondigen dat Femke Halalsema geen blaam trof maar werd aangepakt alleen om het feit dat ze een vrouw is. Ook werd er aan deze tafel het neerhalen van standbeelden van prominenten uit onze geschiedenis gepromoot. Linkse indoctrinatie in de andere genoemde programma's was het van hetzelfde laken een pak. De journaals openden steevast met lange berichten over demonstraties tegen het opgeklopte discriminatie en politiegeweld. Tevens wordt ook met veel plezier melding gemaakt over beelden die in het land worden neergehaald met de tekst begrip te hebben voor dit gebeuren. De blanke bevolking wordt op deze wijze door de staatsomroep een stigma aangewreven dat zij allemaal verantwoordelijk zijn voor ons slavernijverleden en een eeuwige erfschuld hebben aan de nazaten van slaven. Dat moet ze zelfs verplicht worden bijgebracht in het onderwijs. Een ware hersenspoeling gewenst door een heel klein clubje zeurnegers en de elite uit de grachtengordel. Dat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de daden van hun voorouders weigeren de regenten te aanvaarden in hun streven naar eeuwige deugdzaamheid. Het enige wat die vermeende slaven kunnen krijgen is een schop met het voetje! Een schop onder hun luie togus ons land uit terug naar Afrika! Dat zal ze leren! 

    13-06-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOM, ZWART EN GEVAARLIJK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook in ons land worden er door negers bijgestaan door de in hun ogen vele nuttige blanken idioten demonstraties gehouden tegen discriminatie, racisme en politiegeweld. Blanken die overigens wel achteraan moeten staan want de zwarten moeten voorop. Hoezo discriminatie? Dit door de zwarte bendes genaamd Black Lives Meather en Kick Out Zwarte Piet die uit zijn op een rassenstrijd in ons land door haat te zaaien tegen onze eigen blanke bevolking. De leidinggevende oproerkraaiers zijn uiteraard Jerry Efriyie en Mitchell Esajas die hun haat tegen ons blanken overgieten met een Zwarte Piet sausje. Want de figuur Zwarte Piet doet zo'n pijn aan hun tere zwarte zieltjes. Pijn die ze niet voelen als ze criminaliteit plegen tegen het liefst blanke ouderen zoals zichtbaar in Opsporing Verzocht van licht getint tot zwart. Dit onder het motto wij zwarten dienen te krijgen wat wij willen goedschiks of kwaadschiks. Airfryer en Esajas die voor hun haat campagne tegen ons blanken vele tonnen subsidie ontvangen van de gemeente Amsterdam. Problemen tussen blank en zwart die begonnen met de onafhankelijkheid van Suriname in 1975 wat een grote stroom Surinamers naar ons land tot gevolg had want daar blijven gaf hen het risico dat zij hun handen uit de mouwen moesten steken om hun land op te bouwen. Dat was niet naar hun zin want ze zijn liever lui dan moe. In ons land werden ze met open armen ontvangen door Joop den Uyl gepamperd en aan het uitkeringsinfuus gelegd en de Bijlmer werd klein Parimaribo. Onder hen ook de exotische pleeborstel Sylvana Simons die het vuurtje van rassenhaat constant aanwakkert. Deze smerige heks ziet in elke blanke landgenoot een slavenhandelaar en die ze constant denigrerend witten noemt. Typerend gedrag voor een teef met een IQ ter grootte van haar schoenmaat. Dat was de opmaak tot een constante toestroom van gelukzoekers welke de laatste jaren volledig uit klauwen is gelopen door toedoen van de linkse kerk. De escalatie kwam door de tsunami van dobbernegers naar Europa welke een ware plaag vormen voor de autochtone bevolking door hun criminaliteit. We zijn nu in een situatie dat Airfryer, Esajas en hun smerige witte Antifa vriendjes per se de Amerikaanse blauwdruk voor de zwaarbevochten rassenstrijd op een op een van de minst racistische landen ter wereld wil projecteren dit tot grote vreugde van de Groene Khmer en burgemeester Halalsema. De laatste heeft het wel heel erg bont gemaakt door willens en wetens de volksgezondheid in gevaar te brengen. Toen zij op haar falen werd gewezen reageerde dit verwende serpent zoals we van haar gewend zijn wat neerkomt op dat alle anderen hebben gefaald maar zij niet. Een hoop kouwe kak op een klein potje! En dan de rapper Akwasi die de haatdragende meute op De Dam aanzette tot geweld door te roepen dat Zwarte Piet terug moet naar zijn hoerenmoeder en dat als hij hem tegenkomt hem in zijn gezicht trapt. Dat kon hij ongestraft roepen want hier werd niet tegen op getreden. Maar o wee als een blanke dit had geroepen dan hadden de voorgedrukte aangifteformulieren niet aan te slepen geweest. Voorst klinkt de roep vanuit het zwarte rapaille tot het neerhalen van beelden en zelfs de gevels van panden aan de grachtengordel waaronder de ambtswoning van de burgemeester omdat deze met koloniaal geld zijn gebouwd. Dit schorem dient keihard te worden aangepakt! Bij de staatsomroep krijgt dit zwarte schorre morrie alle ruimte om hun verderfelijke haat tegen blanken te ventileren. En dat alles voor een gedode zwarte crimineel. A real jailbird!     

    10-06-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKSE KERKDIENST BUITEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op een mooie Pinksterdag gingen de terrassen weer open als onderdeel van de versoepeling van corona maatregelen. Voor de linkse kerk was dit aanleiding om een openlucht kerkdienst te houden op De Dam in Amsterdam om te protesteren tegen het doden van een neger door de politie in Amerika. Deze agenten die hiervoor verantwoordelijk zijn dienen voor de gerecht gebracht te worden en zwaar te worden bestraft. Dit was aanleiding voor beroepsdemonstanten om uit hun stinkende holen en kraakpanden te voorschijn te komen om tribale protesten ten gehore te brengen. Deze linkse kerkdienst werd in beeld gebracht door de staatsomroep. Ook de tafels in twee lulprogramma's M en Op1 waren gevuld met klaag, jank en zeurnegers die zichzelf heel zielig vinden. Aanleiding was de massaliteit van deze demonstratie waarbij de corona regels met de voeten werden getreden. Dit alles werd toegelaten door burgemeester Femke Halalsema daar zij deze demonstratie belangrijker vond dan handhaving van de regels. Deze vuile groene heks kreeg bij de staatsomroep een podium om haar straatje schoon te vegen. Ze heeft niet geweten dat de toestroom zo groot zou zijn en met haar de hele driehoek. Dat had zij moeten voorzien want daarvoor is ze burgemeester maar ze keek liever weg van de linkse beroepsdemonstanten die een groot gevaar vormden voor de gezondheid van de burgers van Amsterdam. Het is niet te hopen dat we weer een uitbraak van corona krijgen want dan heeft Halalsema bloed aan haar smerige heksentengels. En dat terwijl deze helleveeg er persoonlijk voor heeft gezorgd dat niet een nabestaande op 4 mei een bloem heeft kunnen leggen bij het nationaal monument. De Dam moest leeg blijven waarmee ze aan gaf dat het protest vandaag om een dode neger zwaarder weegt dan de herdenking van de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog. De vuile teef bewijst keer op keer volkomen ongeschikt zijn voor haar taak als burgemeester en dient te worden afgezet en met pek en veren de stad uit gejaagd. Het grote gevaar voor Amsterdam ligt niet op de zolder van de ambtswoning van de burgemeester maar naast Robert Oey in bed!

    01-06-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLIMAATNEUTRAAL RADICALISEREN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het totaal gestoorde linkse stadsbestuur is weer volkomen van de leg! Als ik denk het kan toch niet gekker weet het linkse getijzem ons toch nog zeer  onaangenaam te verrassen. Ditmaal door een overlastgevende haathut subsidie van ruim een ton voor zonne panelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Dit als cadeautje aangeboden op het suikerfeest voor de overlast die zij veroor zaken in de wijk Zuid Oost door de azaan electrice versterkt door de wijk te doen schallen om de haatbaarden op te roepen voor de jihad. Buurtbewoners die klagen over dit door merg en been gekrijs krijgen bij de regenten te horen dat dit is toegestaan en ze hier niets aan kunnen doen. Nou lekker dan! Zulk regenten tuig zou met alle soorten van genoegen afschieten. Subsidie voor zonnepanelen kan alleen middels een lening maar voor de muzelmannen wordt weer eens een uitzondering gemaakt door het te schenken. En dat in een land waar gebedshuizen en staat gescheiden dienen te blijven. De idiologie van haat en onverdraagzaamheid mag alles vooral in Amsterdam waar groene en linkse randgroepdebielen de scepter zwaaien.   

    23-05-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOA'S TOLLENAARS DER GEMEENTES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens de coronacrisis worden we veelvuldig geconfronteerd met Boa's die bij het minste geringste boetes uitschrijven voor warrige noodregels. Boetes rond de 400 euro met daarbij een strafblad op de koop toe. Wat is een Boa? Een Boa is een domme landwacht 2.0. Landwachters welke collaboreerde met de moffen tijdens de oorlog en vormde een hulp politie gekleed in een in een zwart NSB pakkie bewapend met een jachtgeweer vandaar hun bijnaam Jan Hagel. Dit vuile schorem schepte er een duivels genoegen in om uitgehongerde mensen na lange hongertochten van het beetje voedsel wat ze konden bemachtigen van hen af te nemen. Boa's stelen geen voedsel van de mensen maar beroven hen van hun zuur verdiende centen middels belachelijk hoge boetes. Hun optreden in Schiedam spande de kroon en was ronduit schandalig! Vader, moeder en twee kinderen zaten voor de zaak van hun kinderen een gebakje te eten voor de verjaardag van een van hen waarbij de afstand van 1.5 meter in acht genomen werd. Dit was niet genoeg voor de tollenaars die zich een makkelijke blanke prooi niet ontsnappen om 1600 pleuries aan boetes uit te schrijven. Dit zonder eerst een waarschuwing te geven zoals te doen gebruikelijk is. Of waren dit soms kansparels die aan een baantje geholpen moesten worden? En dan 25 km verder in Den Haag waar een samenscholing van ruim vijftig jongeren op een voetbalveldje in de Schilderswijk waar niet tegen werd opgetreden. Hiermee geconfronteerd wist leugenaar Rutte niets beters te melden dat de Boa's niet overal te gelijk kunnen zijn. Niet iedereen die door rood rijdt wordt bekeurd bij gebrek aan controle stamelde de faalhaas. Maar hier ligt de zaak toch heel want ze dienen weg te blijven of weg te kijken in de sharia enclaves en vooral tijdens de ramadan. In deze periode komen de booslims overal mee weg. Brandstichting, vernielingen, samenscholen geweld tegen de politie etc, etc, etc. De Boa's maken misbruik hiervan door aan de terechte roep vanuit de maatschappij om eigen volk eerst een uiterst ongewenste wending te geven door het eigen volk wel te beboeten en bij allochtonen weg te kijken zoals het goede NSB'ers betaamd. Dat wij het eigen volk hier schoon genoeg van heeft lijkt de regenten en hun handhavers te ontgaan of sluiten bewust hun ogen hiervoor. Waarop is het wachten? Een uitbarsting van het volk dat niet met gele hesjes maar in blauwe overalls met een oranje armband om de straat op gaan om gewapend verzet te bieden tegen de Boa's die slechts het eigen volk vervolgen. De tijd van befehl ist befehl ligt al 75 jaar achter ons en dat dient zo te blijven!  

    17-05-2020 om 20:05 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROB JETTEN MEER GELD VOOR EUROPA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NSB 66 fuhrer Rob Jetten ging weer eens los in het partijblad NSB Handelsblad voor meer geld voor Europa gelijk een naald die telke malen in dezelfde groef blijft hangen. Hiervoor dient het regeer akkoord opengebroken te worden want de op de pof levende knoflooklanden hebben dringend geld nodig om hun wanbeleid te kunnen financieren. Dit met onze zuurverdiende centen! De luie knoflook landen hebben dringend geld nodig om hun wanbeleid te kunnen financieren. Ook is er nog veel meer geld nodig voor de Europese begroting om de coronacrisis en de gevolgen hiervan te op te vangen. En wij maar storten in de bodemloze put die EU heet. Laat ze eerst maar eens bezuinige op de zakkenvullers in het Europees Parlement en stoppen met het honderden miljoenen kostende maandelijkse verhuiscircus tussen Brussel en Straatsburg. Dit is beter voor het milieu en het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. Jetten landverrader pur sang wil ons land en ons volk uitverkopen aan de ondemocratische heersers te Brussel en zo slaaf maken van de multinationals. Dit alles door de drie ratten van Den Haag Jetten, jonkvrouw Ollongren en Palestijnen liefje Kaag! Hopelijk schiet deze enge pratende plaspop hiermee in zijn eigen voet en zakt zijn partij van landverraders nog veel verder in de peilingen. Premier Rutte vergeleek onlangs de EU met een feestcommissie op zoek naar een feest. De waarheid als een koe! 

    16-05-2020 om 21:15 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWATELENDE TEVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Twee publiciteitsgeile zangeressen of dat waar het voor door moet gaan spreken de wens uit dat vliegen zo duur moet worden dat alleen de elite zich dat nog kan permitteren. Deze twee teven van de grachtengordel Angela Groothuizen en Claudia de Breij roepen op tot minder vliegen terwijl zijzelf reeds vele malen de wereld rondgevlogen zijn en als vliegen weer mag zijn ze eerste die met hun kut in een vliegtuig zitten. De trollen zijn van mening dat het klootjesvolk heel lang moet sparen om eens in de vijf jaar intercontinentaal te mogen vliegen. Als ze zonodig in Europa met vakantie willen gaan ze maar met trein vinden deze twee trollen. Ze krijgen hiervoor bijval van de engnek Dolf Jansen zelf groot ontvanger van airmiles. Aan hun gedrag te merken heeft de coronacrisis de geestelijke gesteldheid van deze BN'ers flink aangetast. Ook voor hen geldt verbeter de wereld en begin bij jezelf! 

    14-05-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRAAIEN, DRAAIEN ALTIJD MAAR DRAAIEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In het "homovriendelijke" Amsterdam is een homostel voor de tweede maal binnen een maand lastiggevallen door een stelletje pleures Marokkaantjes. Schadelijke ratten die verdelligd moeten worden daar ze een plaag vormen voor de bevolking. Dit geval van homohaat was aanleiding omdat te bespreken in de talkshow M van Margriet van der linden een programma waar leden van de linkse kerk een podium krijgen om te tonen hoe deugzaam ze wel niet zijn en hun straatje schoon te vegen voor de zaken waar ze mede verantwoordelijk voor zijn. Aanwezig waren Sebas Diekstra de advocaat van de slachtoffers, Rob Jetten de buikspreekpop van NSB 66 en Femke Halalsema moeder van een probleemgezin (vuurwapen) en burgemeester van Amsterdam. Onaanvaardbaar bleven de laatste maar prevelen en zo maar bleven draaien om het M woord, Marokkanen, maar niet te hoeven noemen. Marokkanen die het monopolie hebben op homohaat naast hun Jodenhaat. Uiteindelijk kwam er moeizaam over hun lippen dat er ook Marokkanen verantwoordelijk zijn voor de aanvallen op homo's het potenrammen. Moeizaam omdat allochtonen heilig zijn bij de bende van Jetten en Halalsema beschermvrouwe is van het Marokkaanse schorem dat de straten onveilig maakt. Ook de Joodse burgers zijn vogelvrij verklaard door haar en zo een prooi voor moslims die hun Jodenhaat wensen bot te vieren zoals op het Joodse restaurant HaCarmel dit door een Palestijn met een verblijfsstatus die dit al eerder heeft gedaan. Het is onbegrijpelijk dat zijn verblijfsstatus niet is ingetrokken en teruggestuurd naar zijn zandbak. 

    13-05-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPO BRENGT WEER ONHEIL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nog geen twee dagen dat er weer wat meer vrijheid is voor de burgers en ondernemers klinkt er alweer onheil gebracht door Ab Osterhaus die weer gekoppeld aan het rode wijn infuus aan tafel zat bij Op1. Waren we net een paar dagen verlost van de koppen van Ab Osterhaus en Ali B en daar was die weer de onheilsprofeet Osterhaus die van mening is dat het allemaal veel te snel gaat en er een gevaar bestaat voor de uitbraak van een tweede golf welke desastreus kan zijn. Hij pleitte voor een complete lockdown voor een periode van twee maanden zodat het virus zover beteugeld is dat de boel veel verder open kan dan nu het geval is. Hij dweep met de aanpak van Zuid-Korea die nu slecht een kleine terugval hebben welke volledig in het niets valt bij wat ons mogelijk te wachten staat zo kraaide onze onheilsprofeet welke er een duivels genoegen in heeft om ons volk hel en verdoemenis te melden. Hij vergeet een wezenlijk ding dat Nederlanders anders zijn dan Koreanen en dit niet zullen pikken. Maar ja, als de wijn is in de man is de wijsheid in de kan!.

    13-05-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP HET GELE GEVAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat we al lang konden zien aankomen is nu duidelijk zichtbaar voor hen die hun ogen hier niet bewust voor wensen te sluiten. De spleetogen proberen zich meester te maken van vitale bedrijven die in financieel zwaar weer zitten door de corona crisis die de Chinezen veroorzaakt hebben. Misbruik maken van een virus dat mondiaal veel dodelijke slachtoffers veroorzaakt en een grote economische crisis tot gevolg heeft. China dat al een lang verleden heeft van het kopieren van westerse technologie en het stelen van westerse kennis door middel van spionage. Chinese bedrijven kunnen door staatssubsidie of doordat ze eigendom zijn van de staat zeer goedkoop kunnen produceren en concurreren met onze bedrijven. Met name grote bedrijven werken hieruit puur winstbejag aan mee. Ze laten producten maken tegen lage lonen in China. Zo hebben zij ons volledig afhankelijk gemaakt van China voor medicijnen en beschermingsmiddelen. Daar blijft het niet bij want ook op het gebied van de telecomsector dreigt er een groot gevaar! Huawei is al een grote speler op het gebied van telecommunicatie welke ook 5G bij ons wil uitrollen om te spioneren en onze infrastructuur wil kunnen beinvloeden als dit in hun kraam te pas komt. Ze schromen niet ons te chanteren zoals onlangs met Taiwan waar gedreigd werd de levering van medische zaken te stoppen als we een naam op een gebouw al daar niet zouden weizigen. Zie hier het gele gevaar toont zijn ware ponum! De spleetogen hebben al kenbaar gemaakt over niet al te lange tijd de hegemonie in de maritieme sector na te streven. Ze hebben onlangs getracht scheepsbouwer IHC in handen te krijgen door misbruik te willen maken van de slechte financiële positie van dit bedrijf mede veroorzaakt door de door hen veroorzaakte coronacrisis. De staat heeft hier met een groep investeerders een stokje voor gestoken. Als de coronacrisis is bedwongen dienen de verantwoordelijken voor  onze uitlevering aan China ter verantwoording te worden geroepen en dient er te worden gezorgd voor productie in ons eigen land van vitale goederen en diensten zoals medicijnen en medische artikelen.     

    10-05-2020 om 20:35 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEURENBERG / AMSTERDAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neurenberg was anno 1935 de stad die de twijfelachtige eer heeft dat deze stad door de nazi's werd uitgekozen waar hun duivelse rassenleer werd gepresenteerd en het trieste lot werd bezegeld van mensen die zij slechts beschouwden als untermenchen. Deze dienden van de aardbodem te verdwijnen volgens de duivelse clan van Adolf Hitler. Verdwijnen uit zijn duizend jarig rijk bewoond door een zuiver ras van Arische ubermenschen. Waar dat toe heeft geleid was tien jaar later in 1945 pijnlijk duidelijk geworden in het aantal van ruim 65 miljoen doden in Europa. Deze week hebben we achtereenvolgens de doden herdacht en bevrijdingsdag gevierd om vervolgens geconfronteerd  te worden met NSB'66 in Amsterdam waar Reinier van Dantzig met de wens komt tot invoering van een leeftijdsleer. Een leer die erop neerkomt tot op welke leeftijd men nog van waarde is zodat het nog rendabel is te investeren in de gezondheid van ouderen middels de gezondheidszorg. Deze proleet keek bewust weg van de stille genocide die het coronavirus pleegde op ouderen in verzorgings huizen. Verzorgenden werkten daar zonder beschermende kleding met kwetsbare ouderen. Het virus kon zich hierdoor ongehinderd verspreiden. Het verzorgend personeel treft hierbij geen blaam want er was geen beschermende kleding beschikbaar. Ook waren testen om het virus aan te tonen waren niet beschikbaar. Met ouderen werd contact opgenomen om ze te doen afzien van opname in een ziekenhuis mocht dit nodig zijn. Alsof dit nog niet genoeg is wil Van Dantzig ouder wel of niet ziek ophokken zodat met name de horeca en musea weer kunnen gaan draaien wat in zijn belang is daar hij zelf drie horeca gelegenheden heeft en hij jongeren zo weer ruimte geeft om doorgesnoven, doorgezopen en pillenslikkend te feesten. Door ouderen op te hokken wil hij van hen tweederangs burgers maken nutteloos voor de maatschappij. De leer van Van Dantzig dient te worden afgeschoten als pure discriminatie! Dan de 4&5 herdenking die in handen is gevallen van de linkse kerk met aan het hoofd Gerdi Verbeet dit jaar bijgestaan door Claudia de Breij en Arnon Grunberg beide exponenten van de cultuur van de grachtengordel. Als Claudia de Breij de vrijheid aan den lijve wil ondervinden moet ze maar eens een keer met haar vrouw hand in hand door door Amsterdam gaan wandelen. De Breij uitblinker in politieke correctheid en het intrappen van linkse open deuren. Arnon Grunberg mocht een praatje pot afsteken waarbij hij de Marrokanen van nu vergeleek met de Joden tijdens de bezetting. Een gotspe! Hiermee gaf hij politici zoals Baudet en Wilders een dolksteek in de rug. Hij moet maar eens met een keppeltje op door Amsterdam gaan lopen dan kan hij ondervinden wat zijn vrijheid betekend in de ogen van Marokkanen. Grunberg is een Jood die willens en wetens zijn eigen volk verraad. Grunberg die net als Groene Khmer lid Meindert Fennema een zieke geest heeft daar zij samen eerder dit jaar een manifest publiceerde waarin zij aandrongen op legalisering van pedofilie. Hoe ziek kun je zijn? Dit door een cultuur proleet van de grachtengordel! Paul Cliteur verwoorde vrijheid zo; Pas als Geert Wilders op zijn fiets naar zijn werk kan gaan dan is er vrijheid!    

    09-05-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE TIENDE PENNING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat eerst de Italianen hun woede via de media de vrije loop lieten op ons land over onze zuinigheid komen nu de Francofone Paeljavreters op hoge toon onze creditcards met pincode opeisen om zo gratis te kunnen gaan shoppen. Daar ziet het voorlopig niet naar uit daar Mark Rutte zich nog hiertegen verzet. De manana roepende Paeljavreters die een deel van de dag Siesta houden willen hun oude leventje weer voortzetten op onze kosten. De luie nazaten van Philip II zien ons land wederom als een wingewest waarvan ze veel geld willen hebben als de hedendaagse tiende penning. De tiende penning ingevoerd door zijn roverhoofdman de hertog van Alva wat leidde tot de tachtigjarige oorlog tussen de Spanjolen en de ketters in de Nederlanden. Alva die vele plunderingen en oorlogs misdaden op zijn geweten heeft. Onze steden Haarlem, Naarden en Zutphen zijn volledig platgebrand door het Spaanse schorem. De huidige regering is nog geen haar beter dan die van Philip II en zijn roverhoofdman de hertog van Alva! Nu wordt Catalonie door premier Pedro Sanchez als wingewest beschouwd. De Catalanen zijn slechts goed voor het vullen van de Spaanse schatkist. Leden van de de democratisch gekozen regering van Catalonie welke een referendum hield over de onafhankelijkheid van Catalonie werden veroordeeld tot lange gevangenisstraffen van 9 tot 13 jaar. Dit zijn politieke gevangenen die zijn veroordeeld zoals gebruikelijk was in de duistere periode van dictator Francisco Franco die nog steeds ondergronds doorwoekerd. En met een dergelijk land moeten wij solidair zijn? Ook de claims op, en pesterijen tegen Gibraltar dienen te worden veroordeeld. Dit mede doordat de burgers van Gibraltar zich reeds twee maal in een referendum hebben uitgesproken Brits te willen blijven. Dit zou een eyeopener dienen te zijn voor hen die de bek vol hebben over fascisme en toch solidair willen zijn met de Paeljavreters! Mochten de Spanjolen toch hun tiende penning willen innen wacht hen een storm anders en heviger dan een beeldenstorm. In naam van Oranje staakt u geraas tegen ons land! Paapse losers!  

    03-05-2020 om 17:21 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRANKRIJK EEN MOOI LAND MET EEN KUTVOLK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    President der louche knoflook vreters en slakkenslikkers Macron beklaagd zich over ons brave land in de Engelse krant de Financial Times. Deze opoe neuker verwijt ons land de eenheid van Europa op het spel te zetten door vast te houden aan strenge begrotings regels voor landen die geen enkele begrotingsdiscipline tonen en lekker op de pof leven. Frankrijk dat zelf ook totaal geen enkele begrotingsdiscipline kent betreft Europa wanneer deze hen niet uitkomt. Europa is er om slaafs Frankrijk te dienen en niet andersom. Frankrijk eerst! Vive la France! Het Franse kutvolk heeft in Macron de leider, necrofiel, gekregen die ze verdienen! Frankrijk wat de netto de netto betalende landen aan de EU ziet als kolonies die voor de welvaart van zijn wijn slurpende en luidt met een volle bek ratelende bevolking moet zorgen. Frankrijk dat door chantage de invoering van de euro heeft bewerkstelligd. Geen vervanging van de sterke Duitse Mark door de euro dan geen Duitse hereniging. Macron die roept om solidariteit alleen als het hem in de kraam te pas komt. Laten we vooral niet vergeten hoe hij onze moderne pulsvisserij om zeep heeft geholpen ten gunste van de ouderwetse visserij in zijn land. Air France dat de kas van de KLM wil beheren zodat zij hun tekorten aan kunnen zuiveren. KLM dat winstgevend is door offers van het personeel terwijl men in Parijs geld over de balk blijft smijten. Dit alles afgedwongen door het rapaille dat gestoken in gele hesjes de straat op gaat om te rellen en te plunderen om zo veranderingen tegen te houden wetende dat Macron hiervoor buigt. Daarom dienen ook de nieuwe onderzeeboten die ons land wil aanschaffen gebouwd te worden door de combinatie Saab Damen ter compensatie van Zeeland en onze eigen werkgelegenheid. Het Franse Naval dingt ook mee mogelijk gemaakt door staatssteun zoals dat ook gewoon is bij vliegtuigbouwer Airbus. Schepen die van de werfen in Vlissingen dienen te rollen! Want in het naleven van compensatie opdrachten zijn de Fransen zo onbetrouwbaar als neten en bij aankopen moet je na betaling naar afwachten of ze leveren. Dit heeft Israel ondervonden en heeft dan maar clandestien zijn kanonneer boten opgehaald. Ook onze jongens van Dutchbet III in Srebrenica kunnen hiervan meepraten daar ze door toedoen van de Franse generaal Janvier geen luchtsteun kregen. Dit bewijst dat Fransozen niet te vertrouwen zijn! 

    19-04-2020 om 17:24 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INDOCTRINATIE STAATSOMROEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De hoegenaamd neutrale staatsomroep is verworden tot de gore spreekbuis van de regenten. In de programma's Op1, Nieuwsuur en Buitenhof wordt de kijker geindoctrineerd en gehersenspoeld met de opvattingen van de regenten. Met name regenten van de linkse kerk die overlopen van Eurofielie onder leiding van NSB 66 fuhrer Rob Jetten. Met name het linkse Buitenhof nodigt steevast economen uit die een fan zijn van een transferunie waarbij de noordelijke landen de pinautomaat worden voor de zuidelijke landen. Twee van deze louche economen zijn Mathieu Segers en Arnoud Boot beide grote pleitbezorgers om landen zoals Italie te redden wat honderden miljarden kost welke in een bodemloze put worden gesmeten zonder dat het land wordt gered. En dat we nog niet eens weten wat de redding van ons eigen land kost. Ze kunnen wel leuk solidair zitten wezen van ons geld maar het is nu zo volgens Brecht: Erst kommt das Fressen, dann die Moraal! Dit alles dient om het volk voor te bereiden op een mogelijke omdraai als Rutte later deze maand alsnog door de pomp gaat. Later deze maand komen de regeringsleiders bijeen en door toedoen van het Europees Parlement zal er worden gesproken over de invoering van Eurobonds. Als overtreffende trap heeft dit programma nog een fossiel onder zijn steen vandaan gehaald in de persoon van Geert Mak. Deze demagoog maakt het niet uit dat het zuiden financieel incompetent is geweest in het laatste decennium want hoe dan ook moeten we solidair zijn en zijn verplicht hen gratis geld te geven. Volgens dit fossiel zijn wij namelijk schuldig aan hun slechte financiële positie. Wij schuldig? Schuldig aan de Italiaanse zwarte economie, de corruptie en een economie welke grotendeels in handen is van de maffia? Come on Mak get a life. Ook werd er karaktermoord gepleegd op Thierry Baudet door de VARA middels het TV programma Zembla. Baudet werd hierin weggezet als een handlanger van Poetin. Pure karaktermoord middels de allom beproefde Ad Melkert methode veel verdachtmakingen wijnig hard bewijs. Karaktermoord waar de honden geen brood van lusten. Dit alles voor hun partij de PvdA. De VARA haan die elke ochtend luidt welkom kraait aan de asielzoekers en andere profiteurs.    

    18-04-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS LULLEN RECHTS ZAKKEN VULLEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze uitdrukking kent de linksmens als geen ander! Met name de salonsocialisten spannen hierbij de kroon. Deze huichelaars die zich verrijken over de ruggen van hen die ze vertegenwoordigen en gouden bergen beloven als zij maar naar de stemhokjes gaan. Beloftes die zofra de stemhokjes dicht zijn alweer vergeten zijn en met een goed glas sterke drank vrolijk maken over hun  domme kiezers die al hun sprookjes hebben geloofd en hen weer op het pluche hebben gekozen. Bij de PvdA is graaien en zakken vullen de mores in de politiek of via de politiek. Wim Kok was het grote voorbeeld voor zijn partijgenoten met rijkelijk betaalde commis sariaten bij ING, TPG Post, KLM en Shell. Sharon Dijksma is naast wethouder in Amsterdam ook nog commissaris bij EBN, Energie Beheer Nederland. Zij volgt hier milieuterrorist Diederik Samsom op. Gerdi Verbeet is voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Novamedia, Commissaris bij Siemens NL en Unilever NL De benoemingen van Dijksma en Verbeet zijn van recente datum waaruit maar weer blijkt dat de baantjesmachine van het PvdA partijkartel nog steeds op volle toeren draait!  

    14-04-2020 om 01:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASIEL BONUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tena Lady Ankie Broekpak Knol gaat nu eindelijk werk maken van het stopzetten van de dwangsom die asielzoekers kunnen eisen als hun aanvraag niet door de IND binnen de daarvoor geldende termijn in behandeling is genomen. Deze dwangsom beter bekend als asiel bonus. Deze kan oplopen tot maximaal 15.000 euro per opvreter dit allemaal betaald door de belastingbetalers. De asiel advocaten maken hier misbruik om de aanvraag te rekken zodat ze hun clienten aan een vette bonus kunnen helpen. Dit kost de overheid 1 miljoen per dag nog los van het feit dat opvang van een parasiet in een AZC 30.000 p.p. per jaar kost. De asiel bonus die beter besteed kan worden aan de voedselbanken die het met deze crisis steeds drukker krijgen en in geldnood verkeren. Tena Lady gaat een spoed advies aanvragen bij de Raad van Staten waarna het ook nog door de Kamers moet wat nog te lang gaat duren. Een noodwet afkondigen en meteen kappen met het paarlen voor de zwijnen gooien! Bij de aankondiging hiervan schoot vluchtingenwerk meteen in de kramp en met hen het deugvolk want dat kan je niet doen met deze zielige profiteurs. Profiteurs want er zitten ook nog veel kanslozen bij uit veilige landen waaronder veel Marokkanen die hier ook nog eens crimineel gedrag vertonen. Vluchtingenwerk staat hierover op zijn achterste benen want dit schaad die arme profiteurs. De Europese asielmaffia laat nu het ware  duivelse gezicht zien want men wil migranten uit de kampen opvangen op luxe cruiseschepen wetende dat deze vroeger of later weer voor cruises gebruikt gaan worden en de paria's van boord moeten in Noord Europese havens en hun dubbele agenda is uitgevoerd.    

    13-04-2020 om 22:46 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE WEEK VAN WOPKE HOEKSTRA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week was minister van financien Wopke Hoekstra de kop van jut. Hoekstra wad de gebeten hond in knoflook vretend Europa bij vooral Italie, Spanje en Portugal aangewakkerd door de Fransen. Italie wenst zelfs de scalp van Hoekstra. Oorzaak het verzet van ons land tegen het invoeren van Eurobonds door de EU wat het voor de zuidelijke landen heel gemakkelijk maakt om heel goedkoop veel geld te lenen daar alle Europese landen gezamelijk garant staan voor de schulden. Met name landen met hele hoge staatsschuld willen de Eurobonds met als argument de corona crisis. Met deze bonds willen zij hun veel te hoge staatsschuld aangejaagd door hun zwarte economie en hun belasting moraal wit wassen. En hiervoor misbruiken zij volkome schaamteloos de corona crisis waarbij Italie de kroon spant. De netto betalende landen voelen hier totaal niets voor en ons land maakt dit luidt en duidelijk wat de pasta slikkende sliertenkauwers een woedeuitbarsting bezorgde richting ons land. En dan te bedenken dat zuid Italie alleen al ruim 3 miljoen zwartwerkers heeft waarbij de maffia betrokken is en de staat miljarden aan belastingen misloopt. Tel hierbij op de daar wijt verbreide corruptie en het plaatje van Italie is compleet. En dan de uitbraak van het coronavirus met name in noord Italie waarbij de stad Bergamo in Lombardije de hotspot is. Bergamo en de provincie Lombardije hebben nauwe industriële banden met de streek in China waar het virus vandaan komt. Daarom wonen erin Bergamo 1400 en in  de totale Lombardije 69.000 veelal rijke Chinezen die voor 200.000 euro een Italiaans paspoort hebben gekocht en zo onbelemmerd heen en weer kunnen pendelen en zo koeriers voor het virus waren. Hun falen wil men nu afwentelen op ons en de maffia clan deed dat onder meer in een interview met een Duitse krant waarin ons verweten wordt dat wij niet solidair zijn met hen en egoïstisch handelen. Daarbij vergeten zij dat wij als sinds jaar en dag een nettobetaler zijn aan de EU. We betalen veel meer dan we terugkrijgen uit Brussel. Wij krijgen door toedoen van de maffioos Dragi voormalig leider van de ECB ook al geen rente meer op ons spaargeld waarbij een negatieve rente aanstaande is. Ook onze pensioenen, ons uitgesteld loon, komen in gevaar doordat de fondsen geen rendement meer maken op de kapitaalmarkt. Daarnaast dreigt er gevaar vanuit Brussel waar men verlekkerd naar de inhoud van onze pensioenkassen kijkt welke ze onder Europese controle wil brengen om ze zo te kunnen plunderen ten bate van de profiteurs in het zuiden. Dit is geen solidariteit meer maar pure diefstal en dat moeten wij voorkomen. De maffiosi gingen zelfs zover om de Duitsers te herrinnen dat Italie samen met andere landen geholpen heeft om hun oorlogs schulden af te lossen. Een gotspe! Schulden waarvoor zijzelf deels mede verantwoordelijk zijn want zij hebben onder Mussolini meegevochten met Hitler en hebben huisgehouden in Europa en Afrika. Het Nederlands verzet heeft ertoe geleid dat er geen Eurobonds komen maar wel dat ze toegang krijgen tot een grote  pot geld gevuld gevuld door de nettobetaler landen waaruit ze kunnen graaien voor de medische kosten van de corona bestrijding. Voor het weer aanzwengelen van de economie zijn er voorwaarden gesteld maar de praktijk zal uitwijzen of men zich hieraan houdt.          

    11-04-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISBRUIK PANDEMIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast de vele oplichters op het internet zijn er ook activisten die misbruik proberen te maken van deze enorme crises. Activisten zoals de klimaatmaffia en de asielmaffia die gebruik maken van de verzwakte parlementaire controle in Kamer. Eerst al was er de Urgenda klimaatmaffia en nu ook de asielmaffia. Naast de weinig prettige beelden van coronapatienten uit de ziekenhuizen krijgen we ook nog de vaak gemanipuleerde beelden voorgeschoteld van zieke en zielige vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. Een kleffe arts die in de VARA uitzending van Op1 onder toezicht van de onheilsprofeet Ab Osterhaus mochten klagen over de zielige vluchtelingen in Zuid Europa met name op Lesbos en welke zich verbaasd uitliet over waarom ze niet worden verdeeld over Europa dat zou zou neerkomen op 17.000 per land. Hierbij wordt gemakshalve maar vergeten dat er landen zijn die botweg weigeren om gelukzoekers op te vangen plus dat ze toch doortrekken naar het noorden omdat daar de sociale voorzieningen beter zijn. Bovendien hebben we met het coronavirus genoeg te stellen. Maar dat soort types is pas tevreden als wij blanke Europeanen emigreren en zo plaatsmaken voor dobbernegers en woestijnrovers. De bretels aap Jort Kelder vindt dat we de economie weer op moeten starten en ons niet moeten beperken tot tot het verzorgen van rokende ouderen met overgewicht. Na de crisis dient er een Delta plan te komen tegen het overgewicht van mensen waarin tabak wordt verboden net als zoete drank en waar gezond eten wordt gepromoot volgens een stel domme vega dwazen die deze crisis hiervoor willen misbruiken. In bet kader van het lokaliseren van het virus komt de overheid op proppen met een app die de burgers op hun smartfhones dienen te downloaden. De regenten kunnen zo controleren waar u bent geweest. Big Brother is watching you! Een elektronische enkelband! Dit gaat volkomen in tegen de privacy van de burgers! En datalekken komen regelmatig voor waardoor informatie op straat komt te liggen. De overheid doet daar luchtig over in de trant van gaat u maar rustig slapen de overheid waakt over u. Ja dat heeft de geschiedenis geleerd toen in de vroege ochtend van 10 mei 1940 de lucht vol hing met parachutes. Vertrouw de overheid nooit op hun woord betreft het vergaren van data want de verleiding is veel te groot om er iets mee te doen wat niet mag!   

              

    11-04-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CORONA FRATSEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze zuiderburen hebben een ambulance met een corona patient die op weg was naar Terneuzen twintig minuten opgehouden bij de Liefkenshoektunnel bij Antwerpen omdat de chauffeur geen pinpas bij zich had om de tol te betalen. Te zot voor woorden dat de hulpdiensten geen tolvrije doorgang hebben bij tunnels en bruggen ed. Contant geld wat wel aanwezig was in de ambulance weigerde de proleet te aanvaarden want dat was coronageld. De ambulancier die zich achterin bij de patient bevond had wel zijn portefeuille bij zich welke hij wel onder zijn beschermende kleding had zitten welke moest worden geopend om deze te pakken. Deze weigerende Belg zou je toch met alle soorten van genoegen een dusdanig pak rammel geven zodat hij ook met een ambulance afgevoerd moet worden. Dat de ambulance de route door Belgie heeft gekozen is omdat die kotter is. En dan de Belgische regering of dat daarvoor door moet gaan ons land de maat neemt over de aanpak van de corona crisis is een gotspe! Ze zijn zelf niet eens in staat een ambulance tolvrije doorgang te verlenen.  

    In ons land hebben we te maken met een stel droeftoeters op de kwelbuis die een extra treurig carma over het programma brengen. Droeftoeters bestaande uit publiciteitsgeile BN'ers die avond aan avond aanschuiven aan de tafels van de talkshows zonder dat ze iets zinnigs te melden hebben. Door het corona crisis is ernu weinig plek aan die tafels en moeten ze iets anders verzinnen om hun publiciteitsgeilheid te bevredigen. Het varieert van lullige homevideo's tot zwaaien naar hulpverleners en liedjes. Het toppunt van wansmaak was het omstreden lied van 100 BN'ers wat van start ging bij Eva Jinek. Wansmaak erop gericht van kijk eens hoe deugzaam ik ben. Zo kunnen ze zichzelf weer vertonen in het Gooi en binnen de grachtengordel. De grootste proleet is de dementie cabaretier Freek de Jonge. Deze salonsocialist is van mening dat er best 100.000 gepensioneerden zijn die een jaar lang van hun AOW uitkering afkunnen zien welke dan kan worden besteed aan de bestrijding van het coronavirus. Wedden ddat hij niet bij die groep gepensioneerden behoort? Maar hulde aan zangeres Marga Bult die als oud medewerkster in de zorg haar handen uit de mouwen steekt en aan de slag in een zorgcentrum. De dagsluiting wordt verzorgd door de onheils profeet Ab Osterhaus een viroloog die praktisch elke avond zijn gelijk probeert te halen daar hij meent de wijsheid in pacht te hebben. 

    De politiek doet ook een duit in het zakje bij monde van Henk Otten lid van de volkomen overbodige Eerste Kamer. Hij eist in een brief aan zijn collega Kamerleden dat hij en zij getest worden op het coronavirus. Hij is van mening dat ze hun belangrijke politieke werk moeten kunnen doen. Belangrijk werk? Laat me niet lachen! Een dag in de week vorstelijk betaald zitten netwerken. Het testen geldt ook voor de regering en de leden van de Tweede Kamer. Gekke Henkie heeft voldoende connecties die hiervoor kunnen zorgen want zijn politieke carantenne dient hoe dan ook opgeheven te worden. En dat terwijl er al te weinig testen zijn om verplegend personeel en kwetsbare ouderen te testen interesseert deze egoistische rat geen moer. Rest dan ook nog de vraag wie heeft jou uitgescheten smerig stuk strond,

    Ondanks deze afschuwelijke crisis begint de klimaatmaffia ongelukkig te worden en eist dat ernu maatregelen genomen worden om aan de Urgenda uitspraak te voldoen. Helleveeg Minnesma het zure ponum van Urgenda voert hierbij de forcing bijgestaan door een plucheklever van NSB 66. Door de huidige crisis is al aan het vonnis voldaan maar de klimaatmaffia wil meer. Dagelijks sterven er vele mensen aan dit virus en het klimaat tuig vindt het nodig om te zeiken over peperdure maatregelen welke uit hun waandenkbeelden ontsproten zijn. Geld dat we zoveel beter kunnen inzetten voor de bestrijding van het coronavirus en het herstel van de economie. Dat laatste alleen al kost tientallen miljarden. Dus geeft het geen pas om aan de waanzinnige denkbeelden van Minnesma te voldoen. 


    04-04-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONZE LANDVERRADERS IN BRUSSEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze landverraders in het Europees Parlement steunen het plan om gelden vanuit het calamiteiten fonds naar het zuiden door te sluizen. Daarnaast ook nog de uitgave door de arme landen van de EU die door de ECB worden opgekocht zodat hun schuld de schuld van de hele EU wordt. Dit voor de inzet ter bestrijding van het coronavirus. Met name Bella Italie schreeuwt het hardst hierom waarmee ze gaten in hun rammelende begroting willen dichten. Gaten die nu met de corona crisis groter worden en hun staatsschuld nog veel hoger wordt welke reeds voor de corona crisis veel te hoog was voor de Europese regels. Dit is misbruik maken van deze crisis! Misbruik overigens van honderden miljarden door het hele zuiden. Ook ons land dient als nettobetaler welke zijn zaakjes wel voor elkaar heeft vele miljarden richting Italie te doen rollen en de maffia lachen over de kluif die ze toegeworpen krijgen. Ze krijgen hierbij steun van Frankrijk waar het sujet Macron een buitenkans ziet om ook uit dat fonds te graaien. Italie gijzelt op deze manier de EU omdat zij denken te groot te zijn om failliet te gaan waardoor de euro in gevaar komt.  Pure chantage! Onze belasting- en pensioen euro's gaan zo naar de pastaslikkers en sliertenkauwers die al decennia op de pof leven onder het motto van onze tekorten worden toch wel weer aangevuld door het noorden. De vrees is wel dat Rutte toch door de pomp gaat. Als hij zijn poot niet stijf houdt net als met de Europese begroting wacht zijn Waterloo tijdens de verkiezingen volgend jaar. Onze landverraders in het Europees Parlement heffen hun eurofiele gebalde vuisten tegen ons land. Paul Tang (PvdA) vindt het gebrek aan solidariteit ronduit schandalig en ons land een slechte buur. Sophie in 't Veld (NSB 66) voorspeld een apocalyps want als Italie omvalt valt de EU uit elkaar en valt ons land ook om. Overdrijven is ook een vak en daarin is deze partij zeer bedreven want ene minister Laurens Jan Brinkhorst die voorspelde een ramp omdat het licht uit ging als we tegen de Europese grondwet zouden stemmen en we stemde tegen en het licht bleef gewoon branden. Bas Eickhout (Groene Khmer)  ging op zijn knieen om zijn excuses aan te bieden voor het het gedrag van ons land. Later sloot Esther de Lange (CDA) zich nog bij deze landverraders aan. Vanuit de Kamer deed Lodewijk Asscher ook nog een duit in het zakje hij eist op hoge toon dat ons land geen regelingen blokkeerd en Europese solidariteit toont. De Eurofielen misbruiken de huidige situatie om meer macht naar Brussel te halen met als doel om onze noordelijke welvaart naar het zuiden te sluizen. Wij mogen met ons spaargeld waarover we geen rente ontvangen opdraaien voor de spilzucht van het zuiden welke geen rente betalen over hun leningen. Nivileren is het doel waarna de EU streeft. Daarnaast de burgers hun zeggenschap ontnemen en te degraderen tot slaven van het kapitalisme! Dit met lijfspreuk Ein volk Ein reich Ein euro.    

    29-03-2020 om 19:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SYLVANA EN DE VLEERMUIZEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De exotische pleeborstel Sylvana Simons probeert maar weer eens onbeschaamd misbruik te maken van de coronacrisis die ons land in zijn wurggreep heeft. Onder de noemer opvang van daklozen wil zijn haar vriendjes van de groep We Are Here van huisvesting voorzien. We Are Here is een volkomen losgeslagen bende illegalen die al brandschattend door de stad trekt panden krakend om zo huisvesting en een legale status af te dwingen. Dit gaat met miljoenen aan schade gepaard. Ze wenste hen in hotels onder te brengen tot ze een woning toegewezen krijgen. Een hotel verblijf met volledig pension en voldoende leefgeld om zich te bezatten, te paffen en te snuiven. Deze VIP opvang gaat zelfs de allochtonen knuffelaar Rutger Groot Hamassink te ver. Maar ja ze heeft wel weer haar moment van aandacht gehad dit publiciteits geile zwarte loeder. Van de vleermuizen partij kwam het nieuws dat graaf Denkula (Tanahan Kuzu) zich niet meer verkiesbaar stelt voor DENK bij de komende verkiezingen. Hij heeft het fractievoorzitterschap per direct overgedragen aan de gluiperd van het zuiverste water de Marokkaanse woestijnrover Farid Azarkan. De politiek heeft dieppe sporen nagelaten op Denkula gecombineerd met het feit dat hij zeer slecht tegen daglicht kan. Het vleermuizen parlement in Transsylvanie komt namelijk altijd na zonsondergang bijeen wat goed uitkomt voor zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Na zijn vertrek uit de Kamer gaat hij nog jaren profiteren van zijn riante wachtgeldregeling en ons uitlachen zoals het vuile parasieten betaamd.

    25-03-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLECHTE TIJDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In slechte tijden zoals nu het coronavirus dat rond spookt heeft de bevolking naast slecht nieuws over dit virus ook behoefte aan wat vrolijkheid. Het TV programma Buitenhof gaf hier wel een zeer vreemde invulling aan. Naast informatie over het virus voerde presentator Natalie Righton ook nog een nar ten tonele die in het geheel niet vrolijk was. Righton gaf deze klimaat nar Diederik Samsom een podium om zijn klimaat waanzin te spuien. Righton werkzaam bij de azijnbode (VK) die het programma Buitenhof misbruikt door Thierry Baudet te frame als een racist. Dat er om het coronavirus te bestrijden kosten nog middelen worden gespaard is een goede zaak! Het gaat hier immers om de volksgezondheid! De gevolgen hiervan zal naast het leed een forse economische crisis zijn. Een mondiale crisis wel te verstaan. Voor de kosten van de crisis in ons land zullen de burgers moeten opdraaien dit wetende komt de linkse klimaat nar Samsom toch nog even aankondigen dat zijn dwaze klimaatwet uitgevoerd dient te worden goedschiks of kwaad schiks middels dwang door de EU. Dwang welke de nationale parlementen buitenspel zet en ondergeschikt worden gemaakt aan de dictatuur uit Brussel. Dit door de EU klimaatfuhrer Brusselmans en zijn lakei Samsom. Burgers die naast de kosten van het coronavirus ook opdraaien voor de waanzin van de klimaatmaffia. We moeten van het gas af roepen de linkse politici vanaf de zeepkist waarbij ervan enige nuance geen sprake is maar van linkse waanzinnigheid. Politici die teveel Klaver hebben gesnoven! Het land kan niet van het gas af daar we anders de helft van de woningen niet warm kunnen stoken. Hiervoor blijven we afhankelijk van groen gas en waterstof waarvoor ons gasnet geschikt is. Woningen van voor 1980 zijn dusdanig slecht geisoleerd dat elektrische verwarming en warmtepompen geen soelaas bieden. Slechts huizen van na 2000 zijn hiervoor geschikt daar de isolatie en het elektriciteitsnetwerk zwaarder is uitgevoerd. En dan de roep om elektrisch rijden. Elektrische auto's zijn veel zwaarder en hebben weer grotere bandenslijtage waardoor veel meer rubber en fijnstof in het milieu komt nog los van het feit dat deze opgeladen kunnen worden zonder dat het licht in de huizen uitgaat. Denk daar maar eens aan als u op de snelweg rijdend met een in een zuinige auto wordt ingehaald door een snobistische Groen Links pauper in zijn rubber vretende overgesubsidieerde staats Tesla.     

    22-03-2020 om 21:11 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN DE POT GEPLEURD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze nationale ombudsman Reinier van Zutphen heeft erbij Tena Lady Ankie Broekpak Knol op aangedrongen om de gelukzoekers meer rechten te geven. Ze moeten aanspraak kunnen maken vanaf het moment dat ze binnenkomen op leefgeld en taalles. Door de zeer trage afhandeling door de IND leven ze te lang in onzekerheid. De tijd die daarmee gepaard krijgen ze wel opvang maar is hun leven veel te sober. Daarnaast dienen ze ook een vergoeding te krijgen voor de aanschaf van huishoudelijke spullen en een reiskostenvergoeding. Vooruit pamperen maar en wen ze aan hun nieuwe leven in luilekkerland. Luilekkerland omdat ze te dom en te lui zijn om voor de duvel dansen en voor de rest van hun leven aan het uitkeringsinfuus gekoppeld zijn. Een uitkering welke ze na believen aanvullen met de opbrengsten uit criminaliteit. Dergelijke onzin kun je slechts verwachten van een stoffige ambtenaar. Deze wens van de ombudsman zal met instemming worden begroet door de linkse kerk want niets is te goed voor de parasieten uit den vreemde. Zij profiteren en wij maar betalen!  

    15-03-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SELECTIEF GEHEUGENVERLIES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het hele land is net als de rest van de wereld in rep en roer over het coronavirus. De regenten buitelen over elkaar heen of de maatregelen die tot dusver genomen zijn wel voldoende zijn. Een potje partijpolitiek voerde hierbij de boventoon. Elkaar vliegen afvangen over deze zaak is volkomen belachelijk! Al dat gekrakeel over het coronavirus drijft een ander virus gevaarlijk voor onze democratie naar de achtergrond. Dit virus leidt tot een selectief geheugenverlies bij regenten en Kamerleden. Een virus dat al decennia rondwaart in politiek Den Haag waarbij de ministeries van financien, sociale zaken en justitie de kroon spannen. Financien momenteel met de toeslagen affaire en justitie met de zaak Geert Wilders en Julio Poch. Poch piloot bij Transavia werd na zijn laatste laatste vlucht in Spanje gearresteerd en uitgeleverd aan Argentinie mogelijk gemaakt door toenmalig minister Ernst Hirsch Ballin die de Argentijnen informatie over zijn vluchtgegevens heeft verstrekt. Dit in overleg met de Argentijnen die Poch wilde berechten voor oorlogsmisdaden maar daar er geen uitleverings verdrag is tussen ons land en Argentinie gebeurde dit in Spanje dat dit wel heeft. Poch werd unaniem vrijgesproken na acht jaar in voorarrest te hebben gezeten mogelijk gemaakt door Hirsch Ballin. Poch wil terecht een schadevergoeding hebben van ons land voor het mogelijk maken van zijn uitlevering en de gevolgen hiervan. Echter de huidige baas van justitie Ferd Grapperhaus wil niets weten van een schadevergoeding. Hirsch Ballin is hierover onder ede gehoord maar verklaarde slechts gehoor te hebben gegeven aan een rechtshulpverzoek van Argentinie wat slechts de vluchtgegevens betrof. Van andere afspraken wist hij niets of kon hij zich hier niets van herrinnen verklaarde de smerige doortrapte paapse kerkrat! De zaak Poch was niet zijn eerste rattenstreek want ook columnist Gregorius Nekschot heeft hij met een arrestatieteam van zijn bed gelicht omdat bepaalde cartoons hem niet aanstonden en door zijn identiteit bekend te maken vogelvrij heeft verklaard voor moordlustige booslims. Onlangs werd bekend dat er wel degelijk bewijs was middels een door hem geschreven en ondertekende brief aan zijn ambtenaren waarin hij akkoord ging met uitlevering via Spanje. Hij heeft dus gelogen tijdens zijn verhoor wat niet vreemd is want hij is in zijn eerste leugen niet gebarsten. Grapperhaus heeft dit bewijs achtergehouden op vragen vanuit de Kamer over de zaak Poch. Toen deze brief boven water kwam gaf hij toe hiervan te weten maar het niet relevant vond om te delen met de Kamer welke hij bewust niet heeft geinformeerd. Een doodzonde! Op de pleuris streek Poch geleverd door justitie dient een schadevergoeding te komen van vele miljoenen!!   

    15-03-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KONINKLIJKE SLAG IN HET GELAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens zijn staatsbezoek aan Indonesie vond Koning Willem-Alexander het gepast om excuses aan te bieden voor het geweld van Nederlandse soldaten in de onafhankelijkheidsoorlog. Dit is een regekrechte slag in het gelaat van de Indie veteranen welke de orde moesten herstellen na de capitulatie van Japan. Jonge jongens die voor hun nummer op moesten komen voor koning volk en vaderland of te wel de belangen van de elite in ons land. Hij zal wel gedacht hebben er zijn ernog maar zo weinig in leven dat reuring onder de veteranen wel mimaal zou zijn. Daar heeft hij zich schromelijk in vergist. Wat dat betreft had zijn grootvader een betere antenne. Daarnaast zijn erin ons land nog Indische Nederlanders waaronder ook nog oud KNIL soldaten die vochten in dienst van ons land die wachten op excuses en op hun achterstallige soldij. Deze soldaten werden na aankomst in ons land ontslagen omdat het KNIL werd opgeheven waarmee hun waardigheid en zelfrespect door de regenten werd ontnomen wat nog eens werd versterkt doordat ze aan hun lot werden overgelaten. Dus per direct excuses en betalen!


    11-03-2020 om 23:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDREIGING VAN ONS AVONDLAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aan de zuidgrens van Europa tussen Griekenland en Turkije loopt de spanning hoog op door het toedoen van Erdolf want deze wil gelukzoekers niet meer tegenhouden en deze naar Europa laten vertrekken. Een lepe Ottomaanse oorlogsverklaring aan Europa! Griekenland wil deze uitvreters niet toelaten en heeft zijn grenzen gesloten. Het niemandsland tussen de grenzen troomt hierdoor vol met vele duizenden uitvreters die toegang tot Europa eisen. Noord-West Europa wel te verstaan want daar is het beter toefen daar de uitkeringen daar hoger en de sociale voorzieningen beter zijn en bovendien gratis. Erdolf verhoogd druk almaar verder en verder op door al maar meer uitvreters naar de grens te sturen. Hij dreigt meer dan miljoen te sturen die zich goedschiks of kwaadschiks toegang tot Griekenland verschaffen op weg naar Noord-West Europa. Dit vormt een ernstige bedreiging voor ons avondland! Een invasie van barbaren geleid door hun middeleeuwse idiologie gebaseerd op haat tegen niet moslims. Een coalitie van Arabieren en roofnegers die onze welvaart en vrijheid als sneeuw voor de zon zullen doen verdwijnen. Onze vrouwen en dochters zullen verkrachten want voor dat tuig zijn ze slechts hoeren. Steeds weer dezelfde beelden van vrouwen en kinderen verschijnen op de staatstelevisie die bij de Griekse grens tegen worden gehouden. Terecht, want we hebben al veel te veel uitvreters van buiten Europa in ons midden. Naast parasiteren op onze sociale voorzieningen en huisvesting ten koste van onze eigen bevolking zorgen ze voor tsunami van criminaliteit gepaard gaande met grof geweld. Tuig dat veroordeeld is voor een misdrijf wordt niet uitgezet ook al zou dit volgens de wet wel moeten. Straffen worden door de NSB 66 rechters dusdanig laag gehouden zodat ze niet uitgezet mogen worden. Linkse deugpolitiek! Deze roert zich ook in de EU waar de kliek onder leiding van Kati Piri meteen roept dat deze mensen in het niemandsland geholpen moeten worden door de EU. Wat de staatstelevisie niet laat zien is dat grote groepen jonge mannen onder het luidt schreeuwen van allahoe akbar met geweld toegang tot Europa willen krijgen. Geweld wat ze eenmaal binnen Europa zullen gebruiken als ze niet meteen krijgen wat ze willen zoals geld, WiFi, telefoonkaarten en seks. De EU komt nu weer met geld maar de Grieken zouden beter geholpen zijn met een ShutzStaffel gruppe bestaande uit grenswachten die indien nodig met scherp schieten op de indringers. Oostenrijk en Polen hebben deze reeds aangeboden. Voorts dienen er langs de grenslijn mijnenvelden te worden gelegd met een waarschuwing erbij. Dat zal ze leren dat tuig met een zeer laag IQ voortkomend uit eeuwenlange inteelt. Dit wordt door de NSB 66 rechters massaal misbruikt doordat mee te laten wegen in de strafmaat en ze verminderd toerekeningsvatbaar te verklaren waarop een lage straf volgt en als deze goed geluimt zijn hierbij nog een kort verblijf in een kliniek slechts voor de buhne. Sluiten de grenzen! 

     

    08-03-2020 om 16:57 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATSERBAKKEN VOOR B&W MOKUM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het kneiter linkse college onder bevel van de Groene Khmer heeft vijf peperdure elektrische patserbakken aangeschaft. Audi's van 80.000 per stuk waarvan er vier ter beschikking staan voor acht wethouders en een voor burgemeester Halalsema. En dat in een stad die ze autoluw willen maken en het gewone klootjesvolk het openbaarvervoer in willen dwingen. Was het voor Halalsema niet beter om haar een elektrische bakfiets te geven ter compensatie voor de wel zeer veel CO2 uitbrakende benzineslurpper waar haar vent mee door de stad blaast. Een elektrische bakfiets wat veel beter past bij het ranzige imago van deze muts met haar hoogst irritante kakstem. Ook een bezem zou deze gifgroene heks niet hebben misstaan. Ook de exotische pleeborstel Sylvana Simons spuit weer shit. Deze roetmop wenst dat Amsterdam tezamen met andere steden verweesde kinderen uit Griekenland op gaat halen en opvangt. Deze kinderen zijn vooruit gestuurd in de hoop sneller toegang tot Europa te verkrijgen waarna ze als ze eenmaal binnen zijn komen pa en moe, opa en oma en nog meer zussen en broers naar Europa in het kader van recht op gezinshereniging. Volgens Simons kunnen wij nog veel meer vluchtelingen opvangen want wij zijn een rijk land. Wij waren een rijk land totdat we geconfronteerd werden met een parasieten plaag met Afrikaanse roots zoals Simons en haar zwarte vriendjes van KOZP Airfryer en Gario en niet te vergeten Gloria Wekker. Daarnaast hebben we nog een miljoen middeleeuwse bukslaven die voor het overgrote deel aan het uitkeringsinfuus hangen. Gezamenlijk zijn deze parasieten ook procentueel verantwoordelijk voor het merendeel van de criminaliteit in ons land. Alleen al door het optreden van Simons en Wekker zou je racistisch worden. 

    08-03-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAQIYYA IS TROEF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is een mini enquete gehouden naar buitenlandse financiering van moskeeen in ons land. Dit zal niet veel opbrengen maar men doet dit om het volk zand in de ogen te strooien. Een rad voor ogen te draaien. Dat deze haathutten buitenlandse financiering hebben is reeds lang bekend maar daarvan wordt weggekeken door de regenten. Als deze commissie klaar is brengt deze een rapport uit dat ergens in een lade zal verdwijnen en er zal niets veranderen!  De ondervraging van de haatbaarden leverde niets concreet op behalve dat duidelijk werd dat ze de kluit belazeren. Ontwijkende antwoorden en zelfs pure leugens. Dit was te verwachten want booslims mogen volgens de sharia liegen liegen als het in het belang is van de islam. Dit liegen noemt men Taqiyya in deze duivelse idiologie! De meest weerzinwekkende haatbaard de werd ondervraagd was wel imam Salam van de Utrechtse alFitrah moskee welke pure minachting uitstraalde voor de commissie en de normen en waarden die gelden in ons land. Dat hij onder ede gehoord werd interesseerde hem geen moer zijn ideologie gaat boven onze wetten. Als de commissie een beetje lef heeft dan laten ze deze duivelse haatbaard vervolgen voor meineed. Nogmaals is duidelijk geworden dat de golfstaten, Saoedi-Arabie en Turkye grote invloed hebben op de moslims in ons land. Diyanet is het Ottomaanse presidium voor Godsdienstzaken dat valt onder de Turkse staat waarbij praktisch alle Turkse moskeeen zijn aangesloten. De imams van deze haathutten zijn in dienst van de Turkse regering welke ook de preken voor het vrijdaggebed maakt. Zo houdt men de segregatie in stand en worden kinderen al vanaf hun prilste jeugd geleerd met hun rug naar onze maatschappij te staan met alle gevolgen van dien. Hier dient een einde aan gemaakt te worden door dit niet meer toe te staan. Geen buitenlandse financiering meer en geen imams uit het buitenland toelaten. Niet meer toestaan dat moskeeen als madrassa's fungeren waar kinderen onder het mom van koranles worden geindoctrineerd en vergiftigd met haat tegen onze maatschappij. Preken dienen gecontroleerd te worden en sluiting van de haathut als deze niet door de beugel kunnen. Maar het beste voor ons land zou zijn een begin te maken met het deislamiseren door alle haathutten en madrassa's te sluiten voor het te laat is. Hiervoor zullen we wel de huidige regenten af moeten zetten om ons land te redden van de ondergang door barbarij. Stop de islam!     

    23-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROENE KROKODILLENTRANEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het vragenuurtje richte het prominente Groene Khmer Kamerlid Kathelijne Buitenweg haar giftige pijlen op justitie minister Ferd Grapperhaus aangaande de forse groei van het antisemitisme in ons land. Een kleine groep Joden waarvan het merendeel woont in Amsterdam waar ze het leven steeds moeilijker gemaakt wordt. Dit door met name de enorme stijging van het aantal moslims in ons land welke hun Jodenhaat met de moedermelk naar binnen hebben gekregen. Buitenweg had er beter aan gedaan haar giftige pijlen op haar partijgenote Femke Halalsem te richten en niet op Grapperhaus. Halalsema die de halve maan en de sikkel zwaait in Amsterdam en bewust wegkijkt bij antisemitisme als bescherm vrouwe van het moslim tuig welke zo ongestraft hun Jodenhaat kunnen botvieren in haar lieve stad. Mokum waar Joden niet veilig met een keppeltje kunnen lopen of orthodox gekleed. Vrouwen welke niet zichtbaar hun kettinkje met een davidster kunnen dragen. Waarbij tijdens pro Palestijnse demonstraties walgelijke antisemitistische leuzen worden geuit. Waar er op De Dam een maandelijkse manifestatie wordt gehouden door Booslims en de linkse kerk tegen Israel en de daar wonende Joden gepaard gaande met een enorme Jodenhaat. Waar de Joodse zaken het doelwit zijn van terreur. Gebeurtenissen waar Halalsema ziende blind en horende doof toont. Bescherming biedt zij slechts met woorden zonder daden! Islamodam waar Joden vogelvrij zijn verklaard door de linkse kerk. Tegen de achtergrond van deze gebeurtenissen in de hoofdstad verwijt Buitenweg Grapperhaus zaken waar haar partij zelf schuldig aan is want deze vormt de welkomsbrigade voor alle uitvreters uit den vreemde die ons land instromen. Kortom slechts groene krokodillentranen van een roodharige heks.   

    20-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIET IN MIJN NAAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het linkse college onder leiding van de Groene Khmer heeft een commissie ingesteld welke de raad moet adviseren of de stad excuses moet maken voor het slavernijverleden. Als men de samenstelling van de commissie bekijkt is het wij van WC eend adviseren wc eend. De bekendste leden van deze commissie zijn voorzitter Andree van Es een voormalig politica van de Groene Khmer voortkomend uit de PSP een week ban de bom type die al jaren geleden heeft verkondigd dat er excuses gemaakt moeten worden voor het slavernijverleden. De vuile oude Surinaamse heks Gloria Wekker lid van de bende van Sylvana Simons hoogleraar in het zelfmedelijden van alles wat niet blank is. Voor haar is iedere witte schuldig aan het kolonialisme en slavenhandel waar geen ontkomen aan is voor ze. Witten hebben volgens haar allemaal privileges en daarvoor zullen de arme niet witten gecompenseerd moeten worden. Leo Lucassen een louche hoogleraar migratie geschiedenis aan de universiteit van Leiden. Hij huldigt een pro migratie standpunt en behoort tot de linkse kerk. Geert Wilders wordt door hem verweten een fascist te zijn uit de jaren dertig van de vorige eeuw. De huidige moslims zijn volgens hem de Joden aan de vooravond van de Holocaust. Hoe verzin je het? Deze lieden moeten een advies uitbrengen, een advies dat al vaststaat! Er dienen excuses te worden gemaakt. De enigste die zich tegen deze zotheid verzet is Annebel Nanninga van Forum. Tante Bel stelde de vooringenomenheid van deze commissie aan de kaak en dat het belachelijk is om excuses te maken daar er geen een slachtoffer en ook geen dader van de slavernij meer is. Dus is het dan ook niet aan de raad om excuses te maken namens een kleine miljoen burgers. Burgers die niets van doen hebben met het slavernijverleden van Amsterdam! Waarom dan toch excuses willen maken? Simpel de linkse kerk heeft een dubbele agenda want op excuses dient financiele compensatie te staan waarmee allerlei subsidiepotjes worden gevuld. Met de inhoud van die potjes weten schimmige wereldverbeteraars wel raad naast het vullen van hun eigen zakken. Bravo tante Bel voor het aan de kaak stellen van deze onzin! Ook in mijn naam dient deze vuile linkse bende geen excuses te maken omdat ik niets met de slavernij van doen heb gehad en hiervoor wel verantwoordelijk wordt gehouden door het linkse tuig! 


    16-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUROPA GAAT TEN ONDER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volgens de klimaat idioten gaat ons continent ten onder door de opwarming van de aarde. Dit is slechts pure bangmakerij door de groene onheilsprofeten. Waar Europa vast en zeker van naar de kloten gaat is als we er niet in slagen om de opmars van de islam tot staan te brengen en de reeds aanwezige muzelmannen terug te sturen naar waar ze vandaan komen. De islam is een mix van de pest en de cholera die te vuur en te zwaard bestreden moet worden. Terug naar de duistere middeleeuwen waar deze ziektes thuis horen. Het duivelse migranten tuig zorgt voor een epidemie van criminaliteit gepaard gaande met grof geweld in Europa. Daarbij komen nog de kosten van huisvesting, gezondheidszorg en uitkeringen. Het tuig gedraagt zich hier als kolonisten die hele wijken in steden omvormen tot sharia enclaves. De regenten kijken hiervan weg en laten toe dat hun eigen burgers vogelvrij verklaard zijn door het moslim tuig. De rechterlijke macht werkt vrolijk aan mee alles in dienst van de omvolking. Met name in noord-west Europa waar sociale voorzieningen het beste zijn. Dat tuig krijgt alles gratis terwijl het eigen volk financieel wordt uitgeknepen. Ze komen overal mee weg terwijl onze eigen mensen stevig aangepakt worden. Bij onze oosterburen zijn ze helemaal van de pot gepleurd. Twee hoogbejaarden die niet rond kunnen komen van hun karige pensioentjes werden voor vele maanden achter de tralies gezet voor winkeldiefstal omdat ze honger hadden. Een sujet uit Servie die een vrouw voor een rijdende trein duwde werd geestenziek verklaard en opgenomen in een kliniek. Een Somalische geweldneger welke een gepensioneerde volledig in elkaar heeft geslagen wordt hier niet voor gestraft. Een smerige rape neger die een tienjarig meisje heeft verkracht krijgt slechts een voorwaardelijke gevangenisstraf. Onbegrijpelijk! Huurders moeten hun woningen uit om zo plaats te maken voor migranten. Ook burgers met een koopwoning zijn de klos daar ze worden onteigend voor huisvesting van migranten. Muti Merkel is bezig van Duitsland weer een Weimar republiek te maken met alle gevolgen van dien. Het eigen Duitse volk zal dit niet lang meer acepteren alsmede de pers censuur. Het Groenen parlementslid Volker Beck vindt dat Duitsers maar Arabisch moeten leren om zo migranten beter te kunnen begrijpen. Blijkbaar heeft bij eerst aan de drugs gezeten voordat hij deze belachelijke uitspraak deed. Hongarije is een lichtpuntje in Europa want daar hebben de grenswachten geschoten op migranten die het land binnen wilden dringen. Hekken aan de grens en gloeiend lood tegen een ieder die het land binnen wil dringen.      

    09-02-2020 om 01:50 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOKUM WAT MAAK JE ME NOU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De hoofdstad van de Republiek Amsterdam is flink in het nieuws geweest de laatste tijd. Het was echter geen positief nieuws wat de media haalde met de gebruikelijke proleten de familie Foey en Sylvana Simons. De familie Foey bestaande uit Robert Oey een filmer en Femke Halalsema burgemeester en beschermvrouwe van de islam en (illegale) migranten in de stad. Robert Oey gaat in hogerberoep tegen zijn taakstrafje van 40 uur voor verboden wapen bezit. Met dit wapen weliswaar onklaar gemaakt is zijn spruit aangehouden bij een inbraak op een woonboot. De reden dat Oey in hogerberoep gaat is dat hij het niet eens is met deze straf en deze te hoog vindt. Meneer is van mening dat hij met zijn statuur hiervoor niet bestraft hoeft te worden. Zijn vrouw Femke Halalsema weigert botweg een patseraanpak door te voeren in de stad omdat het leidt tot etnisch profileren. Patseraanpak wordt zeer succesvol toegepast in Rotterdam en heeft zeer veel crimineel geld opgeleverd. Vooral jonge patsers rijdend in dure auto's en dure kleding en sieraden dragen worden aangehouden en mogen aan oom agent uitleggen hoe ze hier aankomen. Deze groep bestaat voornamelijk uit allochtonen en daarom wil Halalsema als hun beschermvrouwe hen niet aanpakken. Ze wil wel wat gaan doen aan de onveiligheid van vrouwen op straat. Dit is slechts voor de buhne want dit komt niet verder dan  vrouwen praatgroepjes daar de grootste dreiging voor hen komt van moslim tuig. Hen zal Halalsema niet aanpakken dus veranderd er niets! En dan de exotische pleeborstel Sylvana Simons die meer gratis medische zorg wil voor illegale asielzoekers dit terwijl er steeds meer eigen burgers hun zorgpremie niet meer kunnen betalen. Raspoetin Groot Hamassink had hier wel oren naar en gaat dit bekijken. De gemeentelijke lasten zijn al drastisch omhoog gegaan en zullen hierdoor nog hoger worden. De parkeervergunningen in het stadsdeel Zuid gaan al omhoog van 165 naar 280 euro per jaar onder de noemer dat deze te goedkoop waren. Zo is er altijd wel wat te bedenken om illegale uitvreters te pamperen. Ook wil dit zwarte misbaksels dat het koffiedik dat overblijft bij de gemeente wordt hergebruikt in de flora. Bespottelijk! Verder wil dit serpent dat er met meer respect over (illegale) migranten wordt gesproken en zo de ogen te sluiten voor hun criminele activiteiten en de overlast hiervan. Ze heeft het maar druk met het verkondigen van al deze onzin tegelijk met haar campagne om een zetel in de Kamer te bewerkstelligen waar ze een dan een landelijk podium krijgt voor het verkondigen van al deze onzin en smerige leugens. Maar haar primaire doel is een riant wachtgeld veilig te stellen na een eerste termijn in de Kamer. Dan is ze weer lange tijd financieel onder de pannen parisiterend als de Queen of Sheba van ons belastinggeld.  

    09-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE UIL VAN MINERVA TWEET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Borleale Forumleider Therry Baudet heeft middels een tweet het complete politiekcorrecte deugvolk tegen zich in het harnas weten te jagen. De tweet betrof twee vriendinnen van hem welke werden lastiggevallen door Marokkanen die hun vervoersbewijs wilden controleren iets wat de dames weigerden. Ze vertrouwden die roedel Marokkaanse controleurs niet omdat ze niet in uniform waren. Ze dreigden de dames mee te nemen alwaar deze niets voor voelden. Toen kwam er een Bromsnor bij die zich kenbaar maakte als agent in burger. Voor de goede orde konden de dames een geldig vervoersbewijs tonen. De roedel bleef bij haar in de buurt staan wat intimiderend overkwam op de dames. Het deugvolk krijste weer eens moord en brandt! Onder aanvoering van de valse NSB 66 nicht Rob Jetten was het land te klein en moet Baudet voor het parlementaire inquisitie tribunaal verschijnen. Ook de NSB 66 directeur van de de NS Rogier van Boxtel moest zich hier over uitspreken. Laat hij eerst maar eens verklaren waarom het nodig is roedels Marokkanen zonder uniform kaartjes te laten controleren wetende dat dit zeer intimiderend overkomt op ons blanken en speciaal vrouwen. Woestijnrovers die vrouwen als minderwaardige hoeren beschouwen. Vrouwen welke op straat veelvuldig lastiggevallen worden door Marokkaanse kansparels. Daarbij mogen we de bijdrage van Turken en rape negers niet vergeten. En Van Boxtel als je toch roedels Marokkanen inzet op de trein trek ze dan een uniform aan want dat geeft de passagiers tenminste nog enig gevoel van veiligheid. Toch kreeg Baudet nog bijval van een senator die hetzelfde is overkomen bij Arriva en het intimiderend vond.

    08-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHERINGA GEMANGELD DOOR JINEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de talkshow strijdt tussen Op1 en Eva Jinek gaat het slechts om de kijkcijfers waar Op1 beter scoort. Naar de kwaliteit van de presentatoren wordt er niet gekeken welke wel de basis zijn voor het programma. Hierbij steekt Eva Jinek er duidelijk met kop en schouders bovenuit! Bij Op1wordt de kijker maandag en vrijdag opgezadeld met VARA proleten waar de vooringenomenheid van hun smoelen af straalt. Alleen het woensdag duo Carrie Ten Napel en Charles Groenhuijsen komen hoog boven de andere duo's uit. Gezeten aan de tafel bij Jinek trachtte de woekeraar uit Wognem Dirk Scheringa wanhopig in de slachtofferrol te kruipen want alles en iedereen is schuldig aan het faillissement van zijn DSB bank behalve hij. Deze louche West Friese bankier wil rehabilitatie en maar liefst 830 miljoen schadevergoeding van de staat. Je moet  toch wel volledig van het padje af zijn om een dergelijk bedrag te eisen. Hij heeft vele clienten financieel aan de bedelstaf gebracht. Zelfs slachtoffers die voor de rest van hun leven diep in de schuld blijven zitten. Jinek confronteerde hem met drie rapporten van onafhankelijke instanties die werkelijk vernietigend voor hem waren. Hij zou zijn bank slechts gebruiken ter financiering van AZ, zijn schaatsploeg en zijn museum. Verder heeft hij zich niet aan de regels gehouden en zijn beschermplicht jegens zijn clienten verzaakt! Scheringa blijft maar beweren dat de curators ievereen schadeloos hebben gesteld wat een leugen is. Op de vraag van Jinek dat er wel degelijk dingen door zijn handelen mis zijn gegaan antwoorde hij met een stalen ponum dat hij die kon herstellen maar dit werd hem onmogelijk gemaakt door de DNB en de regering.   


    28-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MARINIERS NAAR VLISSINGEN??
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals het ernu naar uitziet verhuizen de mariniers toch niet naar Vlissingen en heeft hun verzet hiertegen succes gehad. Mariniers u kent ze wel die in 1940 manmoedig weerstand hebben geboden bij de Maasbruggen, Amsterdam CS en De Dam hebben schoon geveegd van nozems en Provo's en ander tuig en de treinkaping in De Punt hebben beeindigd. Verhuizing van Doorn naar Vlissingen is een Paaps handjeklap geweest tussen minister van defensie Hans Hillen en Karla Peijs CvdK in Zeeland beide van het CDA. Partijbelang overheerste hierbij waaraan het algemeen belang en dat van de mariniers bewust ondergeschikt werden gemaakt. Deze verhuizing is een belachelijke beslissing daar er totaal niet over is nagedacht. Het terrein is te klein, biedt geen ruimte voor de inzet van hun helikopters, geen mogelijkheid voor overdekte stalling voor legervoertuigen en ook het schietterrein is veel te klein en biedt slechts ruimte voor een paar mariniers om te schieten wat ontoereikend is voor groepen wat noodzakelijk is. Daarnaast is er ook nog de menselijke kant betreffende de mariniers en hun gezinnen.  Hun thuisfront wenst niet te verhuizen naar de Bible Belt en hiervoor hun banen op moeten geven en er daar onvoldoende werk voor hen is. Ook verliezen zij hun sociale netwerk bij een vertrek uit Doorn. Ook getuigd dit alles niet van goed werkgeverschap door de regenten want de mariniers zijn gewoon werknemers in loondienst. Werknemers die bereid zijn hun leven in de waagschaal te stellen voor ons land of beter de belangen van het establishment van wie ze nu als dank een mes in hun rug krijgen. Partijen die het hardst de trommel roeren dat de verhuizing door moet gaan zijn uiteraard de de christen donders van het CDA en de CU die hun volgelingen in de Bible Belt willen behagen. Ze zijn blind voor de gevolgen hiervan dat minstens de helft van het elite korps er de brui aan geeft los van hen die al reeds vertrokken zijn. Deze zijn niet eenvoudig te vervangen daar dit een lange zware opleiding vergt en of zij wel ze wel naar Vlissingen willen. Nu blijkt staatssecretaris Barbara Visser het licht te zien en dat slechts omdat deze verhuizing veel te duur is en niet het belang van de mariniers en hun gezinnen. 

    26-01-2020 om 22:28 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOLERANTIE VAN INTOLERANTIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onbeperkte tolerantie van intolerantie is de bijl aan de wortel van van onze vrijheid welke middels bloed, zweet en tranen bevochten is door onze grootouders na de Tweede Wereldoorlog. Dit is niet alleen bij ons het geval maar ook in Europa. De onbeperkte tolerantie van intolerantie neemt in heel Europa in heel Europa sterk toe en brengt dit continent aan de afgrond waarbij oorlogen onafwendbaar zijn. Oorlogen van de inheemse blanke bevolking tegen tegen barbaren uit Afrika en het Midden-Oosten om hun vrijheid en verworvenheden te behouden. Regenten geleid door Brussel doen werkelijk alles wat in hun vermogen ligt om de gewenste omvolking door Brussel mogelijk te maken ten koste van de eigen inheemse (blanke) bevolking. De regenten worden hierbij gesteund door allerlei dubieuze NGO's welke worden gefinancierd door de economische oorlogsmisdadiger George Soros. Soros is een filantroop die zijn enorme rijkdom misbruikt om regeringen die hem niet aanstaan ten val te brengen. Zijn ultieme natte droom is om ons Europa te veranderen in een multiculturele smeltkroes waarin blanken het loodje leggen. Het regententuig van de natiestaten doen ondertussen de meest maffe dingen waarmee ze de inheemse bevolking tegen zich in het harnas jagen. In Engeland weigeren ze een bende Aziaten welke zich schuldig maakt aan groepsverkrachtingen van blanke vrouwen aan te pakken uit angst voor etnische spanningen. Dit geldt ook voor steekpartijen door dit schorremorrie hoe onbegrijpelijk ook. In Frankrijk is een Syrische hond die een Joodse vrouw vermoorde door haar van een balkon te gooien is vrijgesproken van moord omdat hij voor zijn daad marihuana heeft gerookt. In Italie hebben Afrikaanse migranten welke reeds veroordeeld zijn voor ernstige misdaden zoals moord en doodslag een forse strafvermindering gekregen omdat er geen rekening is gehouden met de killergenen die zij in zich hebben. Hoe verzin je het? In Duitsland roept Muti Merkel dat we er maar aan moeten wennen dat migranten crimineler zijn dan westerse burgers. In dit land waar een vrouw op brute wijze wordt verkracht door een Afrikaan welke de politie weigert op te pakken. Een politieman voor doodslag wordt vervolgt omdat hij zich niet liet neersteken door een allahoe akbar krijsende Afrikaan en hem vervolgens doodschoot. Een land waar de misdaadcijfers met een 92 procent zijn gestegen sinds de moslim invasie. Zweden waar de Iraakse minister van defensie het Zweedse staatsburgerschap heeft met daarbij een huis en een uitkering waarvoor hij slechts een paar weken in het land hoeft te zijn. Een nikker rapper roept zijn soortgenoten op om jonge blanke Zweden te vermoorden of tot slaaf te maken iets wat hij ongestraft mag doen van de autoriteiten. Een land op de rand van een burgeroorlog daar de regenten de grip op de samenleving kwijt zijn en de politie het niet meer aan kan en bijstand van het leger wenst. De enigste lichtpuntjes in de strijd tegen het moslim tuig zijn de Visagrad landen dat moslim vrije enclaves in Europa zijn! Polen, Hongarije, Tsjechie en Slowakije die zich tegen de ongewenste omvolking vvan Brussel.    

    19-01-2020 om 23:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLECHTS VOOR DE BUHNE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat het bij de belastingdienst een enorme pleurisbende is dat is ons reeds lang bekend. Er zijn al diverse staatssecretarissen op moeten stappen die er maar niet in slaagden om deze Augiasstal grondig uit te mesten. De dienst staat de laatste jaren constant ter discussie wegens grove blunders. De laatste blunder is hun handelen omtrent de toeslagen die vele gezinnen financieel aan de rand van de afgrond hebben gebracht en doen belanden onder de armoedegrens. Dit door ze vals te beschuldigen van fraude iets wat ze tot het einde volhielden ook al maakte de Raad van Staten hier gehakt van. Volgens minister Hoekstra (financien) hebben mederwerkers van de belastingdienst geen strafbare feiten begaan iets wat hij uit zijn duim zuigt daar hij dit nooit onderzocht heeft. Voor de buhne heeft hij de baas van de dienst Jaap Uijlenbroek ontslagen. Voor de buhne want Uijlenbroek zit nu in de banenpoel voor hoge ambtenaren en is in beeld voor de post van gemeentesecretaris tot grote woede en onbegrip van de Haagse gemeenteraad. De groep De Mos gaat hier fel tegen in want het geeft geen pas dat iemand die willens en wetens burgers heeft benadeeld deze positie in Den Haag krijgt. Na de nodige commotie hierover is zijn kandidatuur van de baan. Deze man mag nooit meer in dienst van de overheid werken en moet voor straf een aantal jaren op het absolute minimum leven zodat hij voelt wat hij vele gezinnen heeft aangedaan. Er zullen nog vele koppen bij deze dienst moeten rollen wil de burger weer enig vertrouwen in de dienst krijgen. 


    17-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REINCARNATIE JOSEF MENGELE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nazi engel des doods Josef Mengele is terug op aarde in de persoon van Heiko Maas SPD minister van Buitenlandse Zaken in de regering van Muti Merkel. Deze extreem gestoorde psychopaat is voornemens het levensgevaarlijke Ebolavirus vanuit Afrika in te voeren in Duitsland. Hoe gestoord kun je zijn door dit te willen en je eigen bevolking bloot te stellen aan een wisse dood als dit virus ontsnapt en een pandemie veroorzaakt. Een pandemie welke ook onze burgers zal treffen. Het is niet uit te sluiten dat hij hierop uit is om de omvolking te bespoedigen door de blanke Duitsers die hierbij het leven laten te kunnen vervangen door dobbernegers uit Afrika. Heiko Maas wil namelijk besmette artsen en hulpverleners werkzaam met Ebola patienten terughalen naar Duitsland voor behandeling tegen dit virus. Lieden die bewust de deug apostel uithangen en martelaren willen worden op kosten van de belastingbetaler. Voor het transport van hen worden speciale containers gebouwd waarmee ze worden vervoerd naar de ziekenhuizen waarmee hoge kosten gemoeid zijn. De bevolking van Europa moet met grote vrees leven hoeveel mensen cultureel worden verrijkt met het Ebolavirus. Ook is er een gevaar voor een drastische verhoging van de premies voor de verzekeringen van de ziektekosten want verpleging van een Ebolapatient kost zo'n 2 miljoen euro. Tel uit je winst! En dat alles door een psychopaat. 

    13-01-2020 om 22:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DER NEUE UNTERMENCH
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is het lot van de inheemse Duitser als gevolg van de immense migranten opvang door Muti Merkel die volledig uit de klauwen is gelopen. Een werkelijk schandalig voorbeeld hiervan is het feit dat een 74 jarige oude man tesamen met zijn levenspartner wordt gedwongen hun appartement te verlaten waar ze al 20 jaar wonen om plaats te maken voor een stel migranten. Dit is het geval in de deelstaat Baden-Wurttenberg waar een coalitie van CDU en Groenen bezig zijn een paradijs te creeren voor middeleeuwse uitvreters. Een paradijs waarvoor de autochtone burgers moeten bloeden aan wie de regenten zich niets aan gelegen laten liggen daar ze slechts goed zijn voor het betalen van belasting. Het appartement is eigendom van de gemeente welke het al 20 verhuurde aan de bewoners die nu op straat gepleurd worden daar de gemeente asielzoekers moet huisvesten. Voor dat ongewenste schorremorri is werkelijk alles mogelijk door toedoen van hen die de deugproleet uit willen hangen. Daar waar de grote landelijke media hier geen melding van maken bestede het plaatselijke sufferdje er wel aandacht aan deze schande wat de nodige woede opwekte bij inheemse Duitsers. Onder hen die untermench dreigen te worden zal de vurige wens leven tot de oprichting van een nieuwe SchutzStaffel 2.0 ter bescherming van hun toekomst en tegen de oprukkende islam en geef ze is ongelijk. Barbarij dient te vuur en te zwaard bestreden te worden! Dit onder het motto eigen volk eerst! Ook wat ons volk betreft is dit van toepassing want wat voor onze oosterburen rijp is kan voor ons in bloei staan. 

     

    12-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEESPLANKJE 2.0
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ouderen onder ons zullen het nog wel kennen van hun tijd op de lagere school het aap, noot, mies leesplankje om te leren lezen en schrijven. Nu het onderwijs met name in de grote steden voor de lagere kasten wordt overspoeld door moslim addergebroed wordt het tijd voor de invoering van het leesplankje 2.0 waarmee wij ons niet alleen aanpassen maar onderwerpen aan de woestijnbarbarij dat kenmerkend voor de islam. Bij onze oosterburen wordt hier al mee geexperimenteerd daar moslims in Duitsland heilig zijn gelijk de koeien in India. Er wordt door een instelling aan leden van de linkse kerk al een retorische training gegeven om rechtse anti migratie geluiden al vanaf de schoolbanken retorisch weg te wuifen onder het mom van asielzoeker tot onze pensioen redder. En als in Duitsland regent zitten wij in de drup dus kijk er niet van op als dit hier ook ingang vindt. 

    11-01-2020 om 23:38 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOODKREET VAN ARTS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een vrouwelijke arts werkzaam in een Duits ziekenhuis heeft daar een noodkreet geuit over onwerkbare toestanden in ziekenhuizen waaronder ook in haar ziekenhuis. Toestanden veroorzaakt door moslims en met name die uit Afrika welke blank vrouwelijk personeel minachten en beschouwen als hoeren en hun toekomstige slaven. Duidelijk is dat de enorme instroom van moslims niet langer houdbaar is en hier een einde aan moet komen. Veel moslims weigeren zich te laten behandelen door een vrouw en zij die dit wel dulden uiten grove minachting tegen hen. Resultaat hiervan is dat steeds meer vrouwen deze moslim beesten zoals zij ze beschouwen weigeren te behandelen wat weer de kreet discriminatie tot gevolg heeft. De verstandhouding tussen westerse vrouwen en het vuile moslim tuig wordt van kwaad tot erger. Daarom is er dan ook politiebescherming bij klinieken, ziekenhuizen en grote apotheken om vrouwelijk personeel te beschermen. Zij accepteren namelijk niet dat ze bepaalde medicijnen zelf moeten betalen want ze willen alles gratis krijgen. Wij als personeel vragen ons openlijk af waar zijn degene die met borden op stations die gasten hebben verwelkomd om te kunnen aanschouwen wat ze voor onheil hebben aangericht. De linkse kerk en het deugvolk zwijgt angstvallig. Een vrouw die voor slechts 800 euro in de maand de gangen in het ziekenhuis schoonmaakt wordt door de moslims beschouwd als een slavin die hun troep dient op te ruimen die zij op de grond flikkeren. Drie artsen die er niet in slaagden om een kind in leven te houden waarvan de ouders veel te lang hebben gewacht medische hulp in te roepen zijn met messen zwaar verwond zonder dat de daders werden vervolgd. Ze heeft deze noodkreet geuit daar de media in Duitsland bewust hierover zwijgen. Dit in tegenstelling tot enkele media in ons land! Eerder werd er al een noodkreet opgeschreven in een boek met de titel Vrouw in het Blauw door Tanja Kambouri een Duitse politieagente met Griekse roots over het totale gebrek aan gezag voor de politie met name vrouwelijke agenten. Hele wijken in grote steden welke zijn verworden tot no go eras voor de politie en wetteloosheid hoogtij viert. Ook een Italiaanse senior arts spreekt klare taal over migranten. Zij brengen ziekten, infecties epidemieen naar Europa die hier allang verdwenen zijn. Schurft, TBC en HIV zijn aan de orde van de dag. Er is de Italiaanse autoriteiten alles aangelegen dit onder de pet te houden want het volk dient onwetendheid te blijven van welke besmettelijke ziektes hen bedreigen. Deze besmettingsbronnen reizen ongehinderd door Europa waar ze een groot gevaar vormen voor ons en met name HIV voor het stijgende aantal vrouwen dat door het moslim tuig wordt verkracht. En de regenten blijven hiervoor hun kop in het zand steken!      

    07-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ONDERGANG VAN EUROPA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als er niet snel wordt ingegrepen gaat Europa ten onder aan een tsunami van asielzoekers uit Afrika en het Midden-Oosten. Dit is anders dan de klimaatmaffia ons wil doen geloven. Asielzoekers zijn een extreem giftige cocktail van de pest en de cholera door verspreiding van ziektes welke hier al lang niet meer voorkomen en een toename van CO2 en stikstof dat wij middels hoge kosten dienen te verminderen. Ook is er een grote toename van geweld tegen blanke ouderen en vrouwen door het asieltuig een gevolg van onbeperkte tolerantie van intolerantie wat de bijl is aan de wortel van onze democratie. De zotten bij de Europese Commissie zijn van mening dat Europa 3.3miljard asielzoekers op kan nemen waarvan wel 8 miljoen door ons land. Dat tuig spoort totaal niet en dient dan ook afgeschoten te worden! Niet onze economische productiviteit maar de overbevolking is de oorzaak dat onze planeet naar de kloten gaat maar daar wordt bewust over gezwegen door de klimaatmaffia en de linkse kerk. Overbevolking in Afrika en het Midden-Oosten is een taboe voor het deugvolk. Het nieuwe jaar is nog maar een enkele dagen oud en we worden alweer volop geconfronteerd met moord, vecht en steek partijen door asielzoekers. In Parijs is een moslim neergeschoten nadat hij een persoon heeft doodgestoken en meerdere verwond. In Duitsland is een blanke bezoeker van een discotheek afgeslacht door een groep Afrikaanse asielzoekers. Elders in dit land maakt de politie jacht op een man die zich met verve heeft verdedigd tegen een Somalische asielzoeker die hem op een station aanviel. Hij heeft de zwarte kop van de Somalier grondig verbouwd waarna deze nog het lef had de politie te bellen en aangifte te doen. Jezelf verdedigen mag alleen met een legaal voorwerp zoals een plu en als dit niet voldoende is heb je pech en dien je maar je hals aan te bieden zodat deze kan worden afgesneden. Vanuit de hemel kan je dan toezien hoe de dader door links draaiende groene rechters ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard en voor een jaartje in een inrichting verdwijnt. De politieagenten in Zweden  worden opgeleid om om vriendelijk op te treden in de migrantengetto's en het schorem daar te zien als mensen met dromen die nog niet uitgekomen zijn. Met de gangleiders is men gezellig pizza's gaan eten.  Hoe verzin je het? Ook in dit land krijgt een Syrisch gezin bestaande uit een vader met 3 vrouwen en 16 kinderen een uitkering van 132.000 euro per jaar.  Daar meneer gewent is op stand te leven kocht Stockholm 3 woningen voor hun in een villawijk. Dit is werkelijk te zot voor woorden! Zo worden blanken en zwarten tegen elkaar opgezet waarbij blanken worden gedwongen hun vrijheid, hun evenswijze en hun bezittingen met geweld te verdedigen. 

    05-01-2020 om 20:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!