Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    04-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CORONA FRATSEN

    Onze zuiderburen hebben een ambulance met een corona patient die op weg was naar Terneuzen twintig minuten opgehouden bij de Liefkenshoektunnel bij Antwerpen omdat de chauffeur geen pinpas bij zich had om de tol te betalen. Te zot voor woorden dat de hulpdiensten geen tolvrije doorgang hebben bij tunnels en bruggen ed. Contant geld wat wel aanwezig was in de ambulance weigerde de proleet te aanvaarden want dat was coronageld. De ambulancier die zich achterin bij de patient bevond had wel zijn portefeuille bij zich welke hij wel onder zijn beschermende kleding had zitten welke moest worden geopend om deze te pakken. Deze weigerende Belg zou je toch met alle soorten van genoegen een dusdanig pak rammel geven zodat hij ook met een ambulance afgevoerd moet worden. Dat de ambulance de route door Belgie heeft gekozen is omdat die kotter is. En dan de Belgische regering of dat daarvoor door moet gaan ons land de maat neemt over de aanpak van de corona crisis is een gotspe! Ze zijn zelf niet eens in staat een ambulance tolvrije doorgang te verlenen.  

    In ons land hebben we te maken met een stel droeftoeters op de kwelbuis die een extra treurig carma over het programma brengen. Droeftoeters bestaande uit publiciteitsgeile BN'ers die avond aan avond aanschuiven aan de tafels van de talkshows zonder dat ze iets zinnigs te melden hebben. Door het corona crisis is ernu weinig plek aan die tafels en moeten ze iets anders verzinnen om hun publiciteitsgeilheid te bevredigen. Het varieert van lullige homevideo's tot zwaaien naar hulpverleners en liedjes. Het toppunt van wansmaak was het omstreden lied van 100 BN'ers wat van start ging bij Eva Jinek. Wansmaak erop gericht van kijk eens hoe deugzaam ik ben. Zo kunnen ze zichzelf weer vertonen in het Gooi en binnen de grachtengordel. De grootste proleet is de dementie cabaretier Freek de Jonge. Deze salonsocialist is van mening dat er best 100.000 gepensioneerden zijn die een jaar lang van hun AOW uitkering afkunnen zien welke dan kan worden besteed aan de bestrijding van het coronavirus. Wedden ddat hij niet bij die groep gepensioneerden behoort? Maar hulde aan zangeres Marga Bult die als oud medewerkster in de zorg haar handen uit de mouwen steekt en aan de slag in een zorgcentrum. De dagsluiting wordt verzorgd door de onheils profeet Ab Osterhaus een viroloog die praktisch elke avond zijn gelijk probeert te halen daar hij meent de wijsheid in pacht te hebben. 

    De politiek doet ook een duit in het zakje bij monde van Henk Otten lid van de volkomen overbodige Eerste Kamer. Hij eist in een brief aan zijn collega Kamerleden dat hij en zij getest worden op het coronavirus. Hij is van mening dat ze hun belangrijke politieke werk moeten kunnen doen. Belangrijk werk? Laat me niet lachen! Een dag in de week vorstelijk betaald zitten netwerken. Het testen geldt ook voor de regering en de leden van de Tweede Kamer. Gekke Henkie heeft voldoende connecties die hiervoor kunnen zorgen want zijn politieke carantenne dient hoe dan ook opgeheven te worden. En dat terwijl er al te weinig testen zijn om verplegend personeel en kwetsbare ouderen te testen interesseert deze egoistische rat geen moer. Rest dan ook nog de vraag wie heeft jou uitgescheten smerig stuk strond,

    Ondanks deze afschuwelijke crisis begint de klimaatmaffia ongelukkig te worden en eist dat ernu maatregelen genomen worden om aan de Urgenda uitspraak te voldoen. Helleveeg Minnesma het zure ponum van Urgenda voert hierbij de forcing bijgestaan door een plucheklever van NSB 66. Door de huidige crisis is al aan het vonnis voldaan maar de klimaatmaffia wil meer. Dagelijks sterven er vele mensen aan dit virus en het klimaat tuig vindt het nodig om te zeiken over peperdure maatregelen welke uit hun waandenkbeelden ontsproten zijn. Geld dat we zoveel beter kunnen inzetten voor de bestrijding van het coronavirus en het herstel van de economie. Dat laatste alleen al kost tientallen miljarden. Dus geeft het geen pas om aan de waanzinnige denkbeelden van Minnesma te voldoen. 




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    05-04-2020
    Een bemoedigende dag groetje lieve blogmaatje.
    Hallo lieve blog vrienden Ik dank God voor u om een nieuwe dag te mogen zien in goede gezondheid. Velen hebben deze dag niet mogen zien omdat er vele doden te betreuren zijn door de agressieve plaag. Lieve mensen blijf goed op jezelf letten.Het houden van afstand in winkels wordt serieus bijgehouden. Dat we voorschriften blijven volgen. Blijf zoveel mogelijk in huis. Alleen bij God/Jezus is er hoop, zekerheid te vinden en niet in mensen. Neem Jezus aan in uw leven. Er is niks anders. Er staat veel bemoedigingen geschreven. En er naar gaan handelen.ONDERWERP: Houdt u zich ook bezig met afvallen. palmzondag1 Het weer in Noord-Holland is het 18 graden.Voelt als 17 graden. Zonnig. Fijn dat ik uw blogje mocht bezoeken te zien wat u bezighoudt. Bent u opzoek naar nieuwe blog contacten? Voeg u gezellig toe en om ook bemoedigd te mogen worden met gebed. 100.gif Een aangename zonnige dag toegewenst. Mensen die nu met de virus in huis liggen ziekenhuis en/of overleden zijn. De kracht, moed, troost , zegen en genade toegebeden. Vriendelijke groetjes. Patricia

    05-04-2020 om 13:38 geschreven door weetjeselkedag




    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!