Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    15-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIZAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De regenten worstelen met het stijgende aantal corona besmet- tingen met name in de Randstad.  De schuldigen werden snel aan- gewezen, jongeren die zuipende en pillenslikkend in Spanje lekker feestvieren tijdens hun vakantie die bij hun terugkeer in ons land niet in quarantaine gingen. Toen de regenten dit zo stellig beweer- den gingen alle toeters en bellen af. Er moet dan wel een addertje onder het gras zitten. Al spoedig kwam de ware aap uit de mouw door toedoen van een hoogleraar aan het VUMC die bekendmaakte dat het overgrote deel van de patienten op de IC een niet westerse (moslim) achtergrond hebben. Dit was tegen het zere been van het linkse deugvolk in de Kamer. Toen Geert Wilders de regering vroeg of dit bij hun al reeds bekend was barste de bom en was Wilders de gebeten hond als of hij verant- woordelijk is voor dit feit. De gehele linkse bende in de Kamer stond te hijgen en te kwijlen bij de interruptiemicrofoon vergenoegd toegezien door de christendonders. Hij werd hiervoor verantwoordelijk gehouden en verweten dat hij hier politiek gewin nastreeft. Het gebruikelijke smaldeel kwam zoals gewoonlijk met allerlei excuses hiervoor zoals te krappe huisvesting en onze taal niet spreken en zelfs analfabeet zijn. Bij hen komen de persconferenties van Rutte niet door. Daarbij komt dat ze via hun schotel naar TV uit het land van herkomst zitten te gluren. Hierbij dient echter wel te worden opgemerkt dat dit schotelvolk alleen wenst te horen en te begrijpen wat hen goed uitkomt. Dit geldt zeker voor het verkrijgen van uitkeringen, zorg- en huurtoeslag welke ze nog sneller krijgen dan blanke burgers. Verder is het ikke niet weet ikke niet begrijp! Verder is het schotelvolk net zo gek als onze kerkelijke waanvolgers die geloven dat ze door Allah en God worden beschermd tegen corona. Wat daarvan waar is kun je zien op de IC afdelingen. Bij de moslims steeg het aantal besmet- tingen fors na het offerfeest en toeterbruiloften met honderden gasten. De maatregelen die de regenten nu invoeren zet weinig zoden aan de dijk. De horeca, cultuur en sport worden weer het kind van de rekening. Ook het verplicht gaan dragen van mondverband onder het motto van baat het niet schaadt het ook niet gaat veel verzet opleveren gelegen in het feit dat de werking niet is aangetoond. Kerken en moskeeën worden van de beperkingen vrijgesteld zich beroepend op de grondwet die hun toestaat hun tempels vol te laten stromen met waanvolgers zodat deze na hun vertrek het virus verder gaan verspreiden. Nu hebben we een forse Lockdown voor de kiezen en de sharia politiebond wenst deze periode een totaal verbod op de verkoop van alcohol. Dat krijg je er nu van als je de politie laat aanschuiven bij een iftarmaaltijd en laat bidden in de moskee. Wie islam zaait zal sharia oogsten!          

    15-10-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATERNALISME
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De overheid maakt hier steeds vaker misbruik van. En niet aĺleen de rijksoverheid maar ook de lagere overheden weten hiervan wanten. Een onbeduidend Rotterdams wedhoudertje wil dat het strafbaar wordt als je met 2000 pleuries of meer contant op zak hebt. Vanonder de Haagse kaasstolp willen ze het ons onmogelijk maken contante betalingen te doen boven de 3000 pleuries. Dit om hoegenaamd het gebruik van zwart geld tegen te gaan. Dit is een drogreden om de burgers te dwingen om giraal te betalen zodat Big Brother kan zien wat, waar en wanneer ze kopen. Men- sen die (terecht) banken niet vertrouwen worden zo verplicht hun geld op een bank te zetten en niet in een oude sok bewaren. DDR praktijken! Daar blijft het niet bij want de wens tot nog verdere bevoogding is nog steeds van kracht. De roker is de nieuwe paria, de accijns op tabak wordt steeds hoger. Op de pakjes sigaretten mag het merk niet langer zichtbaar zijn aan het het eigen logo en moeten de pakjes een universele smerige bruine kleur hebben. Bovendien moeten ze aan het oog onttrokken worden van clienten door ze achter een scherm te plaatsen bij de verkoper. Verder willen de ratten de verkoop slechts toestaan in tabakszaken om zo de verkrijgbaarheid te beperken. Geen verkoop meer in supermarkten en tankstations. Pure dictatuur! Maar de bevoogding stopt hier niet bij want nu ligt ook het suiker verbruik onder het vergrootglas met name in frisdranken. Om de hoeveelheid suiker hierin te verminderen willen ze de fabrikanten hiertoe dwingen door te dreigen met een suikertax. Ook denkt men eraan om zogenaamd ongezond eten (frituur) duurder te maken door een vettax. Ook wordt er door de proleten van het pluche gespeculeerd op om vlees veel duurder te maken middels een vleestax. Vlees eten dient dan ook nog beperkt te worden door het veel duurder duurzaam biologisch vlees. Een biefstuk wordt voor de armen onbetaalbaar en zij dienen zich maar tevreden te stellen met veganistische troep. Dit alles door de lobby van dolgeleerde pseudo intellectuele afge- studeerden die met hun bevindingen het nieuws willen bepalen. Als het aan hun ligt worden de laagste kasten groen grazende herkauwers goed voor hun gezondheid en het klimaat. Al het gegraas heeft weer een stijging van de CO2-uitstoot tot gevolg. Dit wordt dan weer belast en dan heeft de roverheid zijn zin; betalen voor de lucht die we inademen. Daarom stop het paternalisme van de regenten!

    11-10-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ VAN WC EEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wij van WC eend adviseren WC eend is een reclame die in ons geheugen staat gegrift. Deze slogan wordt nog steeds te pas en te onpas gebruikt om iets juist te doen lijken ook al is dat niet zo. Zo ook met het rapport dat de dictatoriale republiek Pyongyang aan de Amstel heeft laten vervaardigen over de betrokkenheid van het voormalige Amsterdam bij de slavenhandel tijdens de Gouden Eeuw. De vooringenomen commissie is van mening dat Amster- dam wel flink geprofiteerd heeft van slavenhandel. Dit fake news wordt verspreid om de erkenning voor hun leed luidt uit krijsende getintiers excuses aan te kunnen bieden en hun subsidie ruif nog eens flink te vullen los van wat ze individueel nog zullen eisen van de blanke Amsterdamse bevolking. Dat mij betreft kunnen ze een enkele reis naar Afrika krijgen. Opzouten! Dat deze conclusie van de commissie fake nieuws is wordt ontzenuwd door de emeritus hoogleraar Piet Emmer welke gespecialiseerd is in de Trans Atlantische slavenhandel waar ons land zich ook aan bezondigde. Slechte enkele Amster- damse families zijn hier schatrijk door geworden maar niet de stad zelf en zijn burgers. Ze zijn er rijk van geworden omdat ze er op tijd zijn uitgestapt. De aangevoerde slaven werden door hun nieuwe eigenaren niet direct contant betaald maar op afbetaling met een hele lange looptijd. Handel op krediet was toen die tijd niet bepaald lucratief. Dit alles willen de linkse regenten en de getintiers niet horen want de laatste willen zich in hun slachtofferrol kunnen blijven wentelen. Dan wat de samenstelling van de commissie betreft de vooringenomenheid droop ervan af. Allemaal proleten uit de linkse kerk voor wie maar een ding voorop stond de blanken moeten verketterd worden. De drie bekendste WC eenden waren voorzitter Andree van Es (GL), de Surinaamse heks Gloria Wekker (Bij1) en hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen. Burgemeester Femke Halalsema zal op zeker overgaan tot het aanbieden van excuses namens de stad maar dat doet ze NIET uit mijn naam. Ik nog mijn ouders en grootouders hebben NIETS te maken gehad met de slavenhandel laat staan hiervan te heb- ben geprofiteerd en we willen hier ook niet van beticht worden door het maken van excuses mede uit onze naam. Naar de hel met Femke Halalsema en haar smerige linkse bende onder aanvoering van de paljas Rutger Groot Hamassink! Stop het weg met ons!  

    06-10-2020 om 22:18 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIE IN OPSPRAAK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Rotterdam zijn er een aantal agenten in opspraak geraakt. Zij hadden een prive app groep waarin zij afgaven op moslims met name criminelen Marokkanen. Dit leidde tot verontwaardiging bij het Berber stamhoofd Aboutaleb en de deugers in de havenstad. Aboutaleb zou deze agenten wel eens even aanpakken want dit gedrag gaf geen pas en voor hen was er geen plaats in het korps. Zoals wel vaker sprak Berber pappa weer voor zijn beurt daar justitie geen actie wou ondernemen tegen de betrokken agenten daar de uitlatingen gedaan zijn in een besloten app. Kortom weer een hoop bla bla van een allochtone politiekcorrecte regent. De vraag hoe dit gedrag komt wordt bewust niet gesteld daar het antwoord bekend en confronterend is. Een salonsocialist heeft als eens onbestraft geroepen dat met name Marokkanen het etnisch monopolie op criminaliteit hebben. Niets is zo demotiverend als draaideurcriminelen oppakken die in notime weer buiten staan en weer vrolijk verder gaan met hun criminele gedrag. Dit gebeurd niet alleen in ons land maar ook over de grens. In Duitsland ging het nog veel verder daar agenten in een app groep verbaal te keer gingen over het buitenlandse tuig dat het land overspoeld en grote delen van het land onleefbaar maakt. Daarbij werden nazi ideeen niet geschuwd. Het aantal no go eras en sharia enclaves in grote steden neemt gestaag toe. Om kennis te nemen van de gevolgen hiervan raadt ik aan om het boek Vrouw in het Blauw te lezen waarin politieagente Tania Kambouri haar ervaringen beschrijft. Wijken in grote steden die volkomen zijn overgenomen door moslim bendes en de politie geen gezag meer heeft en zelfs geen toegang heeft. Agenten die het spuugzat zijn dat de maatschappij waarin zij dagelijks moeten werken voor de veiligheid te zien afgeleiden naar een anarchistische bende waar het migranten probleem gaat escaleren. De terugkeer van de voormalige (SS) Schutzstaffel kan hiervoor de oplossing zijn. Slechts voor keihard optreden door het gezag is het moslim krapuul gevoelig. Dit alles veroorzaakt door een veek te slappe en falende overheid. Onze overheid is overigens geen haar beter! 

         

    02-10-2020 om 01:53 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIRUSWAANZINNIGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Opper tokkie Willem Engel is de fuhrer van de secte van virus- waanzinnigen die het bestaan van het coronavirus ontkennen en middels demonstraties en geweld hiervan willen getuigen. Engel is een levensgroot gevaar voor de volksgezondheid in ons land. Volledig bevangen door deze overtuiging wordt het de hoogste tijd dat deze mafklapper in een dwangbuis wordt opgesloten in een inrichting liefst voor de rest van zijn miserabele leven. Dit ter bescherming van onze gezondheid en om zijn volgelingen van de straat te houden. Engel is een louche dansleraar die zijn stichting viruswaanzin misbruikt om donaties aan deze stichting clandes- tien door te sluizen naar zijn dansschool. Dat er ingegrepen moet worden is omdat de bedreigingen de pan uit rijzen. Volgelingen van hem hebben Kamerlid Pieter Omzigt met de dood bedreigt en een verzorgingshuis telefonisch met doodsberei- gingen en ziektes. Dit door zijn volgelingen op te roepen tot actie nadat hij het telefoon- nummer van dit huis op zijn Facebook-pagina had geplaatst. Door hiernaan zelf niet mee te werken probeert de rat buiten schot te blijven maar hij vergeet dat dit wel opruiing is en strafbaar. Er is gelukkig al iemand die aangifte tegen Willem Engel heeft gedaan. En nu maar afwachten of justitie de ballen heeft om hem te vervolgen.  

    30-09-2020 om 21:42 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIVISTISCHE STAATSZENDER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met Fun X voorziet de staatsomroep de activisten van Black Lives Meather van een actiezender op kosten van de belastingbetaler. Een radicale radiozender om anti blanke propaganda te kunnen verspreiden en onze cultuur te kunnen ondermijnen. Dit alles onder het mom van het promoten van zwarte muziek. Wat dat inhoud is promotie van de louche rapscene welke overduidelijk innige banden heeft met drugsgerelateerde criminaliteit die zich uit in wildwest taferelen waarbij de kogels door de publieke ruimte vliegen. Afzenders zijn de kansparels welke geen strobreed in de weg wordt gelegd. Geweld is namelijk in hun coeltoer opgesloten en ook diep in hun genen waarin criminaliteit de basis vormt. Akwasi kreeg ook nog een prijs uitgereikt door een kleurgenoot voor zijn strijdt tegen discriminatie. Hoe verzin het om een smerige opruier hiervoor te willen onderscheiden? Alsof een radiozender nog niet genoeg is wil Akwasi de omroep Zwart opzetten. Dit alles om zwarte haat tegen blanken nog meer te doen escaleren. Alsof de zwarte oproerkraaiers zoals Akwasi, Airfryer en Esajas al niet veel te veel aandacht hiervoor krijgen. Buiten de steun van zijn eigen zwarte kliek was Angela Groothuizen een van de eerste blanke deugers die positief hier positief op reageerde. Deze lelijke teef ruikt zeker weer een schnabbel. Als ze maar met haar verlopen publiciteitsgeile kop op de kwelbuis te zien is. Alleen daarom al mocht deze haatomroep er toch komen dan deze op zwart zetten! Nog meer vervuiling door de media is ongewenst in het kader van een schoner milieu.    

    26-09-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSENJUSTITIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De linkse rechterlijke macht heeft besloten de slavenprins Akwasi niet te vervolgen voor zijn opruiende taal bij een protest op De Dam. Hij bralde daar ten overstaan van een deugmeute dat hij een Zwarte Piet voor zijn kop zou schoppen als hij hem tegenkomt. Hiertegen is er ook terecht aangifte gedaan voor opruiing. In een gesprek met een corrupte Officier van Justitie was het afstand nemen van zijn uitlatingen en een schamel excuus genoeg voor haar om van vervolging af te zien. Deze Officier van Justitie die de deal met Akwasi heeft gesloten was Jacobien Vreekamp welke tot 20 juli in een antidiscriminatie clubje heeft gezeten tezamen met de voorman van Kick Out Zwarte Piet Mitchell Esajas. De bedreiging van Akwasi op De Dam vond plaats op 1 juni. Toen duidelijk werd dat er aangifte tegen Akwasi was gedaan en justitie kleur moest gaan bekennen leek het de proleten Vreekamp en Esajas raadzaam het anti discriminatie clubje de rug toe te keren om zo te pogen geloof- waardig te blijven en Akwasi de dans te laten ontspringen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Akwasi niet wordt vervolgd. Dit hele zaakje stinkt dan ook verschrikkelijk naar corruptie door ratten iin een toga. De ophef die hierover is ontstaan is volgens de glibberige advocaat Roethof de schuld van Wilders die volgens deze droeftoeter terecht is veroordeeld en Baudet. Het zal weer eens niet zo zijn dat hij onterecht naar deze twee politici wijst. Hoe anders was het met Geert Wilders welke zijn vraag over minder Marokkanen kort nadat hij deze had gesteld nuanceerde door aan te geven dat het hier slechts criminele Marokkanen betrof wat ook in zijn verkiezingsprogramma stond. Dit mocht niet baten want Barbertje moest hangen en te worden veroordeeld in een politiek proces. Dit betreft hier pure klassenjustitie! Hieruit blijkt dat het gehele justitie apparaat door en door verrot is en hier eens flink de bezem door deze gore Augiasstal gehaald dient te worden. Dit is zoveelste smet op het blazoen van justitie waar om te beginnen Ferd Grapperhaus dient af te treden en er vervolgens koppen dienen te rollen onder het hoge ambtenaren tuig van dit departement. De corruptie en klassenjustitie dient met wortel en tak uitgeroeid te worden! De VVD profiteert het meeste van de smerige klassenjustitie want het prominent lid Robin Linschoten zag drie maanden onvoorwaardelijke celstraf omgezet worden in een taakstrafje voor het oplichten van de belastingdienst voor een ton. Voorts wil de VVD voor politici die buiten de pot pissen slechts een foeigesprekje krijgen en maximaal een reprimande. Dit bewijst dat we hard op weg zijn naar een bananenrepublieken.  

    20-09-2020 om 02:24 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISDAAD LOONT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit blijkt maar weer eens het geval op Lesbos waar gelukzoekers hun opvangkamp in de hens hebben gestoken in de hoop zo kans te maken overgeplaatst te worden naar Noord-Europa wat voor hen luilekkerland is. Het merendeel van dit rapaille bestaat uit wereldvreemde Aziaten die zich nooit zullen aanpassen aan onze westerse normen en waarden en daardoor geen enkele bijdrage vormen voor ons land. Integendeel diefstal, geweld, brandstich- ting, plundering en geweld tegen vrouwen is wat ze meebrengen en dat kunnen we missen als kiespijn! Het deugvolk reageerde geschokt om het leed van deze zielige mensen en de brandstichtingen werd afgedaan als ze moeten toch wat. Voor plunderingen van winkels en geweld tegen hulpverleners haalt men domweg de schouders op. Voor de overvallen op voedseltransporten is het al net zo. De deugmeute oefende via de sociale media en de staatsomroep druk uit op op de regenten om te beginnen met 500 gelukzoekers naar ons land te halen. Door een volkomen misplaatste gespeelde verontwaardiging gekoppeld aan medelijden ging de staatsomroep wel het verst waarbij er Goebbels praktijken niet werden geschuwd. Veel zielige huilende kinderen liggend langs de kant van de weg verschenen op de kwelbuis naast de immer publiciteitsgeile BN'ers welke zich bezondigde aan emotionele chantage. Hieraan werd ook nog een bijdrage gedaan door schrijfster Saskia Noort die verschrikkelijk uit haar grachtengordel nek zat te zwetsen in haar column in het AD. Deze pseudo intellectueel is van mening dat ons land geregeerd wordt door Wilders en Baudet als reactie op de weigering van de regenten om krapuul op te halen van Lesbos. Naast haar woning in Amsterdam heeft ze ook nog een huis op Ibiza waardoor ze heel weinig last heeft van deze kansparels. Een lelijk laf land noemt deze hysterische teef daar ons land maar bleef weigeren gelukzoekers op te nemen. Korte tijd later kreeg de deugmeute alsnog hun zin er worden 100 uitvreters opgehaald welke direct aan het uitkeringsinfuus worden gekoppeld. Rutte heeft weer zoals te verwachten zijn slappe ruggengraat getoond en door de pomp gegaan. Niet iets om vrolijk van te worden en dat moet stoppen. Als gevolg van dit alles worden op andere eilanden pogingen ondernomen om kampen in de hens te steken als reactie op het slappe optreden van de EU regeringen.     

    19-09-2020 om 22:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN DE POT GEPLEURD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De duivelse groene dictators van Pyongyang aan de Amstel gaan de kosten van de coronacrisis verhalen op de burgers waardoor de sociaalzwakkeren het zwaarst getroffen zullen worden. Deze steeds groter wordende groep zal ver onder het bestaansmini- mum terechtkomen en moeten maar zien te overleven met wat ze kunnen krijgen van de voedselbanken welke ook steeds minder aangeleverd krijgen door het anti voedselverspillingsbeleid van de supermarkten. Door toedoen van de groene dictators zullen erin de volkswijken weer gaarkeukens komen zoals in de jaren dertig van de vorige eeuw. Water en windsoep en een homp brood is genoeg voor het gepeupel. Dat de verhoging van de gemeentelijke lasten noodzakelijk is omdat de coronacrisis de oorzaak is van een enorm begrotingstekort is smerige leugen. Voor deze crisis had de stad al een tekort van ruim 100 miljoen. Een tekort ontstaan door onnodige subsidies voor linkse hobby's en het pamperen van zielige kansparels. Autochtone burgers met medische problemen krijgen hier bovenop te maken met statushouders die voorrang krijgen op een socialehuurwoning. Ze moeten in opdracht van de provincie nog 500 uitvreters huisvesten. Dit komt ze in hun allochtonen- kraam te pas en willen hier slaafs aan voldoen. Wetten die de groene bende niet welgevallig zijn zoals het boerkaverbod worden niet uitgevoerd omdat dit niet bij de stad zou passen. Burgemeester Halalsema krabbelt weer terug op haar eerder aangekondigde preventief fouil- leren terwijl het wapenbezit uit klauwen loopt. Panisch als ze is om haar geliefde kansparels te stigmatiseren en etnisch profileren wordt verweten. Hoewel ze donders goed weet onder welke groepen de meeste wapens zijn steekt ze haar kop hiervoor in het zand. En als er weer een of meerdere doden is gevallen maar prevelen hoe geschokt ze is. Bulshit!

    17-09-2020 om 23:04 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERRIJZENIS VAN DE ZWARTE WEDUWE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de persoon van Sigrid Kaag is Florrie Rost van Tonningen weduwe van NSB Kamerlid Mijnoud Rost van Tonningen beter bekend als de zwarte weduwe uit haar as herrezen. Sigrid al-Qaq Kaag is sinds kort de nieuwe fuhrer van haar partij NSB66. Als fuhrer gaf zij direct een statement af van wat zij nastreeft. Naast ministerpresident worden wil zij nog veel meer bevoegdheden van ons land overhevelen naar Brussel, een Europees leger en onze nationale vlag voorzien van gele sterren. Dit alles als het begin van ein reich en ein fuhrer. Het willen uitleveren van ons land aan Brussel staat gelijk aan hoogverraad wat ook het beleid is van haar partij NSB66. Na eerst het laten verdwijnen van onze cultuur dient ook ons land, onze souvereine staat, te verdwijnen om op te gaan in een duister Europees rijk onder Frans / Duitse overheersing. Beide landen hebben ons land al eens langdurig en bloederig overheerst onder bevel van Napoleon en Hitler. Onze spaarcenten zullen worden gestolen en pensioen- fondsen geplunderd. Sigrid al-Qaq Kaag, een perverse antisemiet, subsidieert Palestijnse terroristen om aanslagen te plegen tegen Joden waar onlangs een Israelisch familie het slachtoffer van werd met de dood van een dochter tot gevolg. Dit interesseert al-Qaq Kaag geen moer want zij kokketeerd liever met een familiefoto van haar gezin met de terrorist Yasser Arafat. In een groot Europees rijk ziet zij meer kansen om haar antisemitisme te kun- nen botvieren en profiteurs uit Afrika, Azie en het Midden-Oosten ons continent te laten overspoelen en plunderen. En dan nog de gele sterren die ze op onze wil symboliseren de Davidsterren uit een ander duister tijdperk. Iets wat getuigt van een ziekelijke geest van deze Palestijnse legkip. We dienen dan ook tijdens de komende verkiezingen af te rekenen met NSB66 want wij willen baas in eigen land blijven!  

    13-09-2020 om 20:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK VONNIS UITGESPROKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In onze bananenrepubliek anno 2020 is Geert Wilders in hoger-beroep veroordeeld voor groepsbelediging. Het betrof hier de belediging van Marokkanen gedaan in de minder minder vraag in Den Haag. Hierop scanderen zijn aanhangers minder minder een overigens zeer legitiem antwoord op deze vraag. Deze zaak speelt al ruim zes jaar en heeft de schatkist al een vermogen gekost omdat een deugmeute zich op hun te lange tenen voelde getrapt werden opgehitst door politieke volksmenners, BN'ers en louche beroepsdeugers om aangifte te doen. Dit geschiede in een carnavaleske optochten begeleid door een fanfare met de plaatselijke notabelen voorop richting het politiebureau alwaar de voorgedrukte aangifteformulieren reeds klaar lagen net als in de moskeeen en islamitische slagerijen. Malloten die aangifte gingen doen maar waarvan velen nog nog geen A voor de B kunnen zetten omdat ze te stom zijn om voor de duvel te dansen. Zo moest Geert Wilders voor het gerecht gebracht worden met de bedoeling hem het zwijgen op te leggen. Voor de volksverlakkers in de Kamer komt dit vonnis als een boemerang terug! Wilders zal hier alleen maar garen bij spinnen middels stemmenwinst bij de komende verkiezingen. Mijn stem heeft hij reeds als reactie op dit politieke proces. Daar zat zo'n smerige NSB66 rat in toga achter zijn bali met een uitgestreken ponum te verkondigen dat er geen sprake was van inmenging van het duistere ministerie van Justitie en Veiligheid terwijl oud minister Opstelten en hoge ambtenaren meewerkten aan de vervolging van Wilders. Inmenging die er wel degelijk was aan het licht gebracht door journalisten. De staat moest hoe dan ook gevrijwaard worden van Poetin gedrag want zo laag is de rechterlijke macht al gezakt in ons land. Alles de doofpot in voor wat hen en de regenten onwelgevallig is. Wilders rest nog cassatie bij de Hoge Raad maar het valt niet te verwachten dat deze een uitspraak doet tegen het regenten tuig. Dit alles door toedoen van regenten die keer op keer de EU landen Hongarije en Polen de maat nemen aangaande hun rechtsysteem. Je moet maar durven! Een fris geluid kwam van presentatrice Fidan Ekiz die in haar programma De Vooravond opnam voor Wilders door dit proces een politiek proces te noemen daar dit van boven werd aangestuurd. Ekiz heeft Turkse roots en is werkzaam bij de VARA en heeft een eigen niet politiekcorrecte mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Het proces was volgens haar een grote aanfluiting! Een grote schande! Volgens haar zijn degene die aangifte hebben gedaan misbruikt voor een politiek steekspel. De rode haan zal wel hel en verdoemenis kraaien over het uiten van haar mening die deze duivelse linkse zender onwelgevallig is met het dreigement dat ze alleen de visie van het VARA politbureau dient te verkondigen anders verdwijnt ze van de buis. Rode apparatsjiks van het politbureau zullen haar in de gaten houden. Op de sociale media kreeg zij als reactie kilo's bagger over haar heen van deugwappies. Op de VARA haatsite Joop droop de Wilders haat van het scherm. Dit alles is het resultaat van drie kabinetten Rutte. De rechtstaat om zeep geholpen door politieke processen te ensceneren, benoemde rechters die op de stoel van het parlement plaatsnemen en Marokkaanse kansparels die het etnisch monopolie op criminaliteit hebben worden in statestieken weggewerkt als Nederlanders en niet op hun etnische achtergrond. Hierdoor dient verhuld te worden dat de roep om minder Marokkanen gerechtvaardigd is. 

    06-09-2020 om 21:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN LOTJE GETIKT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is het geval in Utrecht alwaar wethouder en loco burgemeester Lot van Hooijdonk compleet van het padje is. Lot is lid van het landelijke kankergezwel genaamd Groen Links wat in grote steden zoals Utrecht en Amsterdam fors is uitgezaaid met alle gevolgen van dien. Lot kwam al eerder in het nieuws met het weren van diesels in de stad middels de beruchte milieuzones. Maar toen Groen Links veel stroom nodig had voor een evenement werd er een dieselaggegraat gebruikt op een plek waar dit niet was toege- staan. Het toppunt van hypocrisie! Wederom kwam Lotje negatief in het nieuws alszijnde loco burgemeester waar zij ernstig tekort schoot bij de rellen in de wijken Kanaleneiland en Overvecht waar ze weigerde adequaat op te treden tegen het rellende Marok- kaanse tuig. De muts dacht onder de noemer de escaliseren de ME niet in te laten grijpen verwachtend dat de rellen dan vanzelf over zouden gaan. Niets was minder waar want het werd steeds erger. Toen ze na een aantal uren toch maar besloot in te grijpen was er te weinig ME waardoor er nog een kostbaar uur voorbij ging voordat er versterking beschikbaar was uit de omgeving. Dit alles was pure opzet omdat ze totaal geen zin had om op te treden tegen het Marokkaanse schorem want zij en haar groene bende pamperen die zielige kansparels liever want ze heeft een zwak voor deze middeleeuwers. Een middeleeuwse oplossing voor deze groene heks is dan ook voorhanden. De brandstapel!  

    23-08-2020 om 21:56 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAFFE RATTEN VAN HET PLUCHE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit etiket kan geplakt worden op de landelijke en lokale regenten als er besluiten genomen moeten worden. Deze week was er een werkelijk schandalig optreden van de coalitiefracties toen er hoof- delijk gestemd moest worden over een motie met daarin de eis voor een structurele loonsverhoging voor mederwerkers in de zorg die ook nog steeds te vergeefs wachten op een 1000 euro die ze door de ratten is beloofd. Een corona bonus die de directie van het Zaanse Medisch Centrum wel heeft opgestreken! De ratten vluchten met de staart tussen de poten de kamer uit toen het hen duidelijk werd dat ze deze stemming zouden verliezen. Wat een vertoning! Het zorgpersoneel dient maar genoegen met applaus van de burgers en de belofte van een bonus van 1000 euro als die ooit gestand wordt gedaan. Op lokaal niveau wordt er selectief gehandhaafd met als voorbeeld een buurtsuper die wordt gesloten wegens overtreding van de corona regels terwijl dit bij grote ketens zoals Albert Heijn en Jumbo wordt gedoogd. Ook tegen de moslimterreur wordt zwak opgetreden. Proleten van de profeet maken avond aan avond de Schilderswijk in Den Haag en Kanaleneiland en Overvecht in Utrecht met rellen en vernielingen onveilig. Autochtone vrouwen worden mishandeld en de politie bedreigd. Het moslimrappaille dat als het al wordt opgepakt staat de volgende dag alweer zonder straf op straat waar ze verder kunnen rellen. De bestuurlijke schijtlaarsen durven geen strenge maatregelen te nemen gekoppeld aan forse celstraffen om de zielige kansparels niet te stichmatiseren want ze hebben het al zo moeilijk in ons land. Zij blijven geloven in theedrinken en iftarren met moslims. Politiek cor- recte huilstruiken piepte weer het aloude liedje het is de schuld van de autochtone bevolking die hen niet accepteert, geen perspectief biedt en discrimineert. Dat dit aan hun eigen gedrag ligt dat weigeren in te zien terwijl ze de straten onveilig maken door criminaliteit. Criminaliteit waar de autochtone bevolking de dupe van is want hun eigen zooitje laten ze ongemoeid. Zij vormen het schuim der natie dat door onze straten stroomt en dient te worden opgesloten in werkkampen onder militaire gezag. Een jaartje tucht en dwangarbeid voor de producten van eeuwenlange inteelt met als gevolg een geestelijke beperking. Dat zal ze leren! Zo niet het land uit terug naar de zandbakken.      

    17-08-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARTE BULLSHIT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Main Stream Media (MSM) blijft zwarte activisten maar een podium bieden om hun blinde haat tegen ons blanken te spuien. Geen uitbraaksel is te grof om ons blankes te schofferen! De Dam schreeuwer, kopschopper en nazaat van slavenhandelaars Akwasi wil een partij voor alleen gekleurde mensen daar hij vindt dat deze niet worden vertegenwoordigd in het parlement. Bij deze partij dient een grote rol te worden weggelegd voor de exotische plee- borstel Sylvana Simons. Hij stoort zich aan het feit dat Golden- retrievers beter vertegenwoordigd zijn doelend op de Partij voor de Dieren. Daarbij vergeet hij echter dat Goldenretrievers veel slimmer zijn dan de gekleurde meute waarover hij zich druk maakt. Naast Akwasi is er nog een neger die claimt ook een rapper te zijn zoals hij en hebben gemeen dat beide slechts verbale zwarte diaree spuien uit hun gore bekken. Deze rat genaamd Tyfoon meent dat hij in ons land de verderfelijke geur van racisme kan ruiken. Dat was te zien op de kwelbuis waarop hij op meerder punten negatief afgaf op ons land. Ook toonde ze beelden van zijn aanwezigheid on Amerika waar hij coceteerde met het schorem van Black Lives Meather dat zorgt voor geweld en plunderingen van coast tot coast in dit land. Ondanks alle kritiek op ons land weigeren ze te vertrekken omdat ze het hier (te)goed hebben. Dus zwarte parasieten je smerige muil houden of opzouten uit ons landje!   

    15-08-2020 om 19:47 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACHTSMISBRUIK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Binnen de zichzelf uitgeroepen republiek Pyongyang aan de Amstel is machtsmisbruik aan de orde van de dag. Hierbij wordt de corona crisis misbruikt om zaken door te voeren voortvloeiend uit hun eigen dubieuze verlangens. Sharon Dijksma is er zo eentje die een kruistocht tegen auto's in de stad voert door het gebruik hiervan zoveel mogelijk dwars te zitten. Was het eerst voor het milieu nu is het om voetgangers en fietsers meer ruimte te geven tentijde van de corona crisis. Dit alles door parkeren schofterig duur te maken, opheffing van parkeerplaatsen voor groen en het afsluiten van straten en wegen voor auto's. Dijksma, een vet hangbuikzwijn welke nog geen dag in haar leven gewerkt heeft, wil op deze manier de stad autoluw maken. Een paradijs voor wereldvreemde bakfiets proleten en voor gesubsidieerde Tesla patsers.  Dit is de duivelse bijdrage van de PvdA aan de stad! Naast dit apparatsjiks volk hebben we ook nog te maken met de Groene Khmer die de klok een eeuw terug willen draaien voor het gepeupel wel te verstaan. Zelf hebben ze allerlei privileges die hun doet leven als God in Frankrijk. Ook de ongekozenen doen zich gelden in den lande zo ook in Pyongyang aan de Amstel neemt de Groene heks Femke Halalsema ondemocratische besluiten zoals het despoten betreft. In bepaalde gebieden is het verplicht mondvodden te dragen. Dit is niet alleen tegen de wet maar daarbij is het ook buiten de gekozen gemeenteraad om gegaan. Haar paladijn en partijgenoot Rutger Groot Hamassink zadelt bewoners van een wijk op met krakende illegalen van We Are Here die hij in plaats van opvang te bieden de stad uit zou moeten schoppen omdat ze illegaal in ons land zijn! Een nieuwe gedachte die wordt omarmd door de linkse proleten is een gratis naamswijziging voor negers die dit wensen als zij vinden dat die gekoppeld is aan de slavernij. Halalsema is niet de enigste want ook haar Rotterdamse collega de Berber Ahmed Aboutaleb die het dragen van mondvodden verplichten. Burgers die het niet met hem eens zijn gaan maar naar de rechter orakelt de kalif van Rotterdam! Een andere ongekozen regent is burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen die no go eras toestaat en roept de burgers op om hier weg te blijven. Het betreft hier de strandjes aan de Waal welke het domein zijn van agressieve doorgesnoven en straal bezopen feestende jongeren die schijt hebben aan de corona regels. Waar anderen de verkeerde maatregelen nemen doet brullende Bruls niets. En dat is voorzitter van de veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Bruls kreeg landelijke bekendheid door als tamboer-maitre in vol ornaat voorop te lopen van de fanfare dat een groep notabelen en een stelletje muzelmannen begeleiden naar een politiebureau om aangifte te doen met voorgedrukte aangifteformulieren tegen Geert Wilders. De Rattenvanger van Hamelen 2.0! En dat soort lieden heeft regionaal gezag over burgers! Onbegrijpelijk!    


    06-08-2020 om 23:28 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRETEN VAN DE APENROTS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van de VN apenrots in New York klinken met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk valse beschuldigingen richting ons land. Beschuldigen die kant nog wal raken en een belediging zijn voor ons volk. Nu wordt deze apenots niet bevolkt door bewoners die bijster intelligent zijn. Dit is nog zwak uitgedrukt daar ze nog te stom en te lui zijn om voor de duvel dansen! Ze zitten daar alleen om hun zwarte kleurtje als onderdeel van het diversiteits streven van de deugmeute van de VN te New York. Ons land wordt constant beschuldigd van slavernij en men eist miljarden aan compensatie voor het leed wat ze nooit zelf aan de lijfen hebben ondervonden. Nu is er weer rapport van een black mamba Achiume die ons racisme, xenofobi en kolonialisme verwijt. Dit door een zwarte teef uit Zambia die vindt dat de geschiedenis van de slavernij op onze scholen onderwezen moet worden zonder de glorie van de Gouden Eeuw te benoemen. De slavenhandel door de Islamitische wereld dient buiten deze geschiedenis te worden gehouden. Hetzelfde geldt ook voor de Afrikaanse volken die hebben meegewerkt aan de slavenhandel door zwarten van andere stammen te vangen en te verkopen aan handelaren. Achiume steunde Mugabe volledig toen deze de blanke boeren onteigende en hun boerderijen gaf aan het zwarte gepeupel welke deze meteen ten gronde richten. Zimbabwe eens de grootste voedselproducent in Afrika is daardoor afgegleden tot een land met hongersnood. Zwarte Piet is volgens haar de ontkenning van kolonialisme en rassendiscriminatie in ons land. Door Zwarte Piet zijn er mensen in Suriname doodge- schoten. Daarom moet volgens deze zwarte teef onze kindervriend Zwarte Piet verdwijnen uit ons land. Altijd gedacht dat ene Desi Bouterse achter de december moorden zat en niet Zwarte Piet. Voorts staat Zwarte Piet volgens deze strontvlek voor onze onverwerkte kolo- niale erfenissen en de voortdurende ondergeschikte status voor de zwarten in ons land. Zwarten voor wie ons land een luilekkerland is waar ze van alles voor doen om hier maar te mogen blijven. Dagelijks vragen tientallen dobbernegers asiel aan in ons land. Daarom, als ze het hier niet bevalt staat het ze volkomen vrij om te vertrekken naar daar waar hun roots liggen. Opgeruimd staat netjes!    

    01-08-2020 om 22:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FINANCIERING PALESTIJNSE TERREUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoewel ze het lang heeft ontkend is nu toch aan het daglicht gekomen dat ons land wel het Palestijns terrorisme financierd onder de noemer ontwikkelingshulp. De Palestijnse broedkip Sigrid Kaag doneert jaarlijks tientallen miljoenen euro's via allerlei dubieuze NGO's aan bendes terroristen die de staat Israel willen vernietigen. Daar geeft mevrouw al-Qaq Kaag graag vele miljoe nen voor dit mede ter vreugde van haar man die lid is van de PLO. Dit met instemming van de linkse partijen en het CDA welke van oudsher al antisemitisch is want de Jodenhaat druipt van de kansels in de paapse kerken. Het CIDI heeft hier al vaak melding van gemaakt maar daar werd geen acht opgeslagen of in het ergste geval glashard ontkend. Pas nadat de landelijke pers hier gewag van maakte ontwaakte de Tweede kamer en werden er vragen gesteld aan Kaag welke niet meer kon volstaan met ontkennen en moest schoorvoetend toegeven dat er wel degelijk sprake was van steun aan moordenaars. De moordenaars van een Israelisch meisje kregen kregen hun bloedgeld van de Nederlandse staat. Het Nederlandse consulaat in Ramallah heeft warme contacten met de Palestijnse terroristen.  De NGO's zijn naast hun betrokken heid bij terrorisme ook actief bij de boycots acties (BGD) tegen Israel en voeren met de kerken een ware kruistocht tegen dit land met support van de linkse partijen in Kamer. Kaag heeft de subsidies tijdelijk opgeschort hoegenaamd voor een onderzoek wat de nodige tijd in beslag zal nemen en waar niets uit komt totdat ze ongemerkt de geldkraan weer open zet. En dit smerige loeder wil ook nog ministerpresident worden. Een terroristen liefje aan het hoofd van onze regering betekend de ondergang van ons land! Laat dit geen werkelijkheid worden! Desnoods met behulp van de Mossad.  

    27-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIEP DIEPER DIEPST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De vraag hierbij is hoe diep kan de staatsomroep zinken met het vernederen van het eigen volk? Onze eigen blanke autochtone bevolking voor de ogen van ongewenste vreemdelingen uit Afrika en het Midden-Oosten. Primitievelingen die ons uitvreten en een gevaar vormen voor onze westerse cultuur en normen en waarden welke zij verachten maar wel goed zijn om ervan te profiteren en hiervan een luizen leven te leiden middels niet te hoeven werken, huisvesting, uitkering en inkomsten uit criminaliteit. Wat mij mateloos irriteert is het gemak waarmee de staatsomroep het jargon van de verderfelijke activisten overneemt. Met name het benoemen op denigrerende wijze van ons blankes als witten gekoppeld aan slavernij. Dit wordt bewust gedaan om ons blankes te schofferen! De discussie gepresenteerd door Jort Kelder over discriminatie was een aanfluiting daar ervan een echte discussie geen sprake was. Dit kwam doordat de gedachte gestapo van Shula Rijxman de blanke deelnemers aan de discussie van te voren gescreend had op hun politieke correctheid! Een aanwezige in het publiek met een scherpe geest en tong werd vakkundig buiten beeld gehouden. Ebru Umar die een uitnodiging via Jort Bretels had gekregen. De discussie leverde niets anders op dan een bevestiging van het het slachtofferschap van zwarten in ons land. Meningen van mensen die afwijken van de zwarte activisten dienen ongehoord te blijven en die ze uiten monddood gemaakt te worden. Ronduit schandalig dat de staatsomroep de mores operandi toepast van de Angelsaksische landen. Tegenstanders worden daar met gore communistische methodes kaltgesteld. Ze worden financieel gepakt in hun inkomen door tot massaal tot boycots op te roepen voor hun werk of producten en zelfs hun werkgevers te chanteren hen te ontslaan. Een beproefd middel uit de tijd van de voormalige Sovjet-Unie. Bij de staatsomroep bieden ze activistische BN'ers een podium om mensen met een andere mening aan de schandpaal te nagelen en op te roepen tot een boycot van hen waarna hun de sturmabteilung op het internet overgaat tot een haat en lastercampagne waar de honden geen brood van lusten. Een WOKE campagne genaamd. Vers in het geheugen ligt nog de actie tegen Johan Derksen en Veronica Inside. De grootste deugproleet hier was wel de louche sportschoolhouder Arie Boomsma die opriep de sponsors van VI te bewegen geen reclame zendtijd meer in te kopen rond dit programma. Lieden zoals Boomsma zijn de grootste fascisten van ons land welke uitgekotst moeten worden! Boomsma is dan ook de nieuwe Anton Mussert van ons land. Gelukkig slagen dit soort smerige haatcampagnes niet altijd. In Engeland verrekte minister Domenick Raab te knielen voor Black Lives Meather waarbij hij aangaf dat hij enkel knielde voor zijn vrouw tijdens zijn huwelijksaanzoek en voor de koningin. De uitgever van schrijfster J.K Rowling werd gesommeerd door zijn andere schrijvers te breken met haar want anders zouden zij vertrekken. Zijn reactie was ga maar! De staatsomroep faciliteert de afrekenings cultuur van en deelt de mening van de activisten dat alle blanken witte privileges hebben. De staatsomroep wil ons doen geloven middels hun eenzijdige berichtgeving de activisten grote landelijke steun hebben terwijl dit niet zo is. Dit is een randstedelijk gebeuren met als episch centrum Amsterdam. Met name de Bijlmer is de plek waar de zwarte pest voortwoekerd aangejaagd door uitkeringen en subsidies. Het gevolg hiervan is dat onze democratie en cultuur wordt ondermijnt met steun van de grachtengordel elite voor wie het het deugen heilig is. Deugen voor de buitenwereld wel te verstaan!  

    23-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEN SLINKSE ONDERMIJNING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons land heeft last van terroristen die het voorzien hebben zendmasten voor mobiele telefonie. Er zijn er al zo'n 25 in brand gestoken door wappies die geloven dat deze onheil brengen voor de mensheid. De Kans bestaat dat dit er nog meer worden daar de veiling van de 5G frequenties van start is gegaan. Met name het uitrollen van 5G zou schade aan de gezondheid toebrengen. RARA wie zijn die wappies die de mobiele communicatie in ons land in gevaar brengen? Zeker is wel dat het volkomen gestoorde geesten zijn daar ze de straling van deze masten in verband brengen met het ontstaan en verspreiding van het coronavirus. Deskundigen die beweren dat de schadelijkheid van 5G niet is bewezen deugen totaal niet en zijn omgekocht volgens hen die hun gelijk eisen. Dat doet denken aan de tijden van RARA die lieten de rode haan kraaien daar waar ze het niet mee eens waren. In het onderzoek naar de daders van deze brandstichtingen zou men zich kunnen richten op de kringen rond Groen Links. Groen Links is een duivels samenraapsel van communisten, radicalen en pacifisten met een dubbele aagenda die mede geent is op het gedachtegoed van George Soros en een omverwerping van ons staatsbestel tot doel heeft. Deze partij en hun voorgangers koesteren warme banden met allerlei activisten en terroristen in binnen en buitenland. Dat dit nog steeds het geval is blijkt uit het feit dat de crimineel Wijnand Duyvendak nog altijd betrokken is bij de partij en zelfs de campagneleider was bij de Europese verkiezingen. Ik raad u aan het boek RARA wie ben ik van Peter Siebelt eens te lezen waarin de hele criminele doopceel van Duyvendak wordt gelicht en beschreven. Een onderzoek ook naar de jongerenbeweging Dwars een waar broeinest van activisme en terrorisme waar ook Volkert van der Graaf over de vloer kwam. Dwars waar een bom gevonden werd tentijde dat Yasser Klaver daar secretaris was. Groen Links dat dubieuze figuren in het centrum van de macht plaatste en nog plaatst. Figuren zoals de huidige senator Paul Rosenmoller welke de massamoordenaar Pol Pot verheerlijkt en een klimaat vol haat om Pim Fortuyn aanwakkerde. De vermeende betrokkenheid van oud senator Sam Promes bij de Molukse treinkaping in De Punt en een schietpartij op twee agenten in Assen en een querillatraining in Zuid Jemen. De verdediging van Volkert van der Graaf door Britta Bohler die later als dank hiervoor een zetel in de Senaat kreeg. Wethouder Jack Bogers van Wageningen schond zijn ambtsgeheim door direct na de arrestatie van Volkert van der Graaf zijn kompanen te informeren zodat deze belastend materiaal konden laten verdwijnen. De Oxfam kindermisbruikaffaire waarbij senator Farah Karimi en Kamerlid Tom van der Lee welbewust de andere kant opkweken. Kamerlid Tara Singh Varma welke een dodelijke ziekte (kanker) verzon om haar wanpresteren te verdoezelen. Oud Kamerlid en nu raadslid in Den Haag Liesbeth van Tongeren heeft bewust gekozen voor een aanrander als persvoorlichter. En als de kers op de taart voormalig fractievoorzitter Femke Halalsema als burgemeester in oorlogstijd van Amsterdam die zichzelf meer privileges toekent dan aan andere burgers (het bewonen van twee huizen) en wapenbezit door haar man in de ambtswoning. Deze partij is een levensgevaarlijke tumor in ons politieke bestel! Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden!  

    12-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIRUS WAANZIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onder deze naam worden we regelmatig lastig gevallen door een stel dwazen die zich met alle geweld verzetten tegen de corona maatregelen die van kracht zijn in ons land. Dit gebeurd middels demonstraties welke verboden zijn daar men bij voorbaat kenbaar maakt zich niet aan de geldende corona regels te zullen houden. Aanvoerders van deze bende mafketels zijn Willem Engel een gesjeesde promovendus en dansleraar en de jurist Jeroen Pols. Gelijk de rattenvangers van Hamelen! Bij Willem Engel valt de appel niet van van de boom daar zijn vader Cees Engel eigenaar was van de aso camping Fort Oranje te Zundert. Zowel vader als zijn beide zoons moeten niets hebben van enig gezag. Zij bepalen zelf wel wat wel en niet mag. De groep virus waanzin is een bonte verzameling van complotdenkers, gelovers in Ufo's en een platte aarde, anti vaxxers en geen geloof hebben in artsen en wetenschappers. Zij pretenderen te weten dat de corona maatregelen die van kracht zijn nergens opslaan en dat ze massaal kunnen samenscholen en feesten zonder dat ze hiermee een besmettingsbron vormen en het virus verspreiden. Ze maken bij hun demonstraties ook dankbaar gebruik van doorgesnoven en totaal bezopen voetbalhooligans welke uit zijn op rellen en plunderingen. Zij de ongelovige Thomassen welke hun waandenkbeelden plukken van het open riool genaamd internet. Dat zij met hun idiote gedrag de gezondheid van anderen in gevaar zal hen worst wezen. Daarbij is het zeer gevaarlijk dat dit rapaille bij de staatsomroep regelmatig een podium krijgt om hun onzin te spuien. Hierbij geldt holle vaten klinken het hardst!    

    11-07-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!