Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    11-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KONINKLIJKE SLAG IN HET GELAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens zijn staatsbezoek aan Indonesie vond Koning Willem-Alexander het gepast om excuses aan te bieden voor het geweld van Nederlandse soldaten in de onafhankelijkheidsoorlog. Dit is een regekrechte slag in het gelaat van de Indie veteranen welke de orde moesten herstellen na de capitulatie van Japan. Jonge jongens die voor hun nummer op moesten komen voor koning volk en vaderland of te wel de belangen van de elite in ons land. Hij zal wel gedacht hebben er zijn ernog maar zo weinig in leven dat reuring onder de veteranen wel mimaal zou zijn. Daar heeft hij zich schromelijk in vergist. Wat dat betreft had zijn grootvader een betere antenne. Daarnaast zijn erin ons land nog Indische Nederlanders waaronder ook nog oud KNIL soldaten die vochten in dienst van ons land die wachten op excuses en op hun achterstallige soldij. Deze soldaten werden na aankomst in ons land ontslagen omdat het KNIL werd opgeheven waarmee hun waardigheid en zelfrespect door de regenten werd ontnomen wat nog eens werd versterkt doordat ze aan hun lot werden overgelaten. Dus per direct excuses en betalen!


    11-03-2020 om 23:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDREIGING VAN ONS AVONDLAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aan de zuidgrens van Europa tussen Griekenland en Turkije loopt de spanning hoog op door het toedoen van Erdolf want deze wil gelukzoekers niet meer tegenhouden en deze naar Europa laten vertrekken. Een lepe Ottomaanse oorlogsverklaring aan Europa! Griekenland wil deze uitvreters niet toelaten en heeft zijn grenzen gesloten. Het niemandsland tussen de grenzen troomt hierdoor vol met vele duizenden uitvreters die toegang tot Europa eisen. Noord-West Europa wel te verstaan want daar is het beter toefen daar de uitkeringen daar hoger en de sociale voorzieningen beter zijn en bovendien gratis. Erdolf verhoogd druk almaar verder en verder op door al maar meer uitvreters naar de grens te sturen. Hij dreigt meer dan miljoen te sturen die zich goedschiks of kwaadschiks toegang tot Griekenland verschaffen op weg naar Noord-West Europa. Dit vormt een ernstige bedreiging voor ons avondland! Een invasie van barbaren geleid door hun middeleeuwse idiologie gebaseerd op haat tegen niet moslims. Een coalitie van Arabieren en roofnegers die onze welvaart en vrijheid als sneeuw voor de zon zullen doen verdwijnen. Onze vrouwen en dochters zullen verkrachten want voor dat tuig zijn ze slechts hoeren. Steeds weer dezelfde beelden van vrouwen en kinderen verschijnen op de staatstelevisie die bij de Griekse grens tegen worden gehouden. Terecht, want we hebben al veel te veel uitvreters van buiten Europa in ons midden. Naast parasiteren op onze sociale voorzieningen en huisvesting ten koste van onze eigen bevolking zorgen ze voor tsunami van criminaliteit gepaard gaande met grof geweld. Tuig dat veroordeeld is voor een misdrijf wordt niet uitgezet ook al zou dit volgens de wet wel moeten. Straffen worden door de NSB 66 rechters dusdanig laag gehouden zodat ze niet uitgezet mogen worden. Linkse deugpolitiek! Deze roert zich ook in de EU waar de kliek onder leiding van Kati Piri meteen roept dat deze mensen in het niemandsland geholpen moeten worden door de EU. Wat de staatstelevisie niet laat zien is dat grote groepen jonge mannen onder het luidt schreeuwen van allahoe akbar met geweld toegang tot Europa willen krijgen. Geweld wat ze eenmaal binnen Europa zullen gebruiken als ze niet meteen krijgen wat ze willen zoals geld, WiFi, telefoonkaarten en seks. De EU komt nu weer met geld maar de Grieken zouden beter geholpen zijn met een ShutzStaffel gruppe bestaande uit grenswachten die indien nodig met scherp schieten op de indringers. Oostenrijk en Polen hebben deze reeds aangeboden. Voorts dienen er langs de grenslijn mijnenvelden te worden gelegd met een waarschuwing erbij. Dat zal ze leren dat tuig met een zeer laag IQ voortkomend uit eeuwenlange inteelt. Dit wordt door de NSB 66 rechters massaal misbruikt doordat mee te laten wegen in de strafmaat en ze verminderd toerekeningsvatbaar te verklaren waarop een lage straf volgt en als deze goed geluimt zijn hierbij nog een kort verblijf in een kliniek slechts voor de buhne. Sluiten de grenzen! 

     

    08-03-2020 om 16:57 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATSERBAKKEN VOOR B&W MOKUM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het kneiter linkse college onder bevel van de Groene Khmer heeft vijf peperdure elektrische patserbakken aangeschaft. Audi's van 80.000 per stuk waarvan er vier ter beschikking staan voor acht wethouders en een voor burgemeester Halalsema. En dat in een stad die ze autoluw willen maken en het gewone klootjesvolk het openbaarvervoer in willen dwingen. Was het voor Halalsema niet beter om haar een elektrische bakfiets te geven ter compensatie voor de wel zeer veel CO2 uitbrakende benzineslurpper waar haar vent mee door de stad blaast. Een elektrische bakfiets wat veel beter past bij het ranzige imago van deze muts met haar hoogst irritante kakstem. Ook een bezem zou deze gifgroene heks niet hebben misstaan. Ook de exotische pleeborstel Sylvana Simons spuit weer shit. Deze roetmop wenst dat Amsterdam tezamen met andere steden verweesde kinderen uit Griekenland op gaat halen en opvangt. Deze kinderen zijn vooruit gestuurd in de hoop sneller toegang tot Europa te verkrijgen waarna ze als ze eenmaal binnen zijn komen pa en moe, opa en oma en nog meer zussen en broers naar Europa in het kader van recht op gezinshereniging. Volgens Simons kunnen wij nog veel meer vluchtelingen opvangen want wij zijn een rijk land. Wij waren een rijk land totdat we geconfronteerd werden met een parasieten plaag met Afrikaanse roots zoals Simons en haar zwarte vriendjes van KOZP Airfryer en Gario en niet te vergeten Gloria Wekker. Daarnaast hebben we nog een miljoen middeleeuwse bukslaven die voor het overgrote deel aan het uitkeringsinfuus hangen. Gezamenlijk zijn deze parasieten ook procentueel verantwoordelijk voor het merendeel van de criminaliteit in ons land. Alleen al door het optreden van Simons en Wekker zou je racistisch worden. 

    08-03-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAQIYYA IS TROEF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is een mini enquete gehouden naar buitenlandse financiering van moskeeen in ons land. Dit zal niet veel opbrengen maar men doet dit om het volk zand in de ogen te strooien. Een rad voor ogen te draaien. Dat deze haathutten buitenlandse financiering hebben is reeds lang bekend maar daarvan wordt weggekeken door de regenten. Als deze commissie klaar is brengt deze een rapport uit dat ergens in een lade zal verdwijnen en er zal niets veranderen!  De ondervraging van de haatbaarden leverde niets concreet op behalve dat duidelijk werd dat ze de kluit belazeren. Ontwijkende antwoorden en zelfs pure leugens. Dit was te verwachten want booslims mogen volgens de sharia liegen liegen als het in het belang is van de islam. Dit liegen noemt men Taqiyya in deze duivelse idiologie! De meest weerzinwekkende haatbaard de werd ondervraagd was wel imam Salam van de Utrechtse alFitrah moskee welke pure minachting uitstraalde voor de commissie en de normen en waarden die gelden in ons land. Dat hij onder ede gehoord werd interesseerde hem geen moer zijn ideologie gaat boven onze wetten. Als de commissie een beetje lef heeft dan laten ze deze duivelse haatbaard vervolgen voor meineed. Nogmaals is duidelijk geworden dat de golfstaten, Saoedi-Arabie en Turkye grote invloed hebben op de moslims in ons land. Diyanet is het Ottomaanse presidium voor Godsdienstzaken dat valt onder de Turkse staat waarbij praktisch alle Turkse moskeeen zijn aangesloten. De imams van deze haathutten zijn in dienst van de Turkse regering welke ook de preken voor het vrijdaggebed maakt. Zo houdt men de segregatie in stand en worden kinderen al vanaf hun prilste jeugd geleerd met hun rug naar onze maatschappij te staan met alle gevolgen van dien. Hier dient een einde aan gemaakt te worden door dit niet meer toe te staan. Geen buitenlandse financiering meer en geen imams uit het buitenland toelaten. Niet meer toestaan dat moskeeen als madrassa's fungeren waar kinderen onder het mom van koranles worden geindoctrineerd en vergiftigd met haat tegen onze maatschappij. Preken dienen gecontroleerd te worden en sluiting van de haathut als deze niet door de beugel kunnen. Maar het beste voor ons land zou zijn een begin te maken met het deislamiseren door alle haathutten en madrassa's te sluiten voor het te laat is. Hiervoor zullen we wel de huidige regenten af moeten zetten om ons land te redden van de ondergang door barbarij. Stop de islam!     

    23-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROENE KROKODILLENTRANEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het vragenuurtje richte het prominente Groene Khmer Kamerlid Kathelijne Buitenweg haar giftige pijlen op justitie minister Ferd Grapperhaus aangaande de forse groei van het antisemitisme in ons land. Een kleine groep Joden waarvan het merendeel woont in Amsterdam waar ze het leven steeds moeilijker gemaakt wordt. Dit door met name de enorme stijging van het aantal moslims in ons land welke hun Jodenhaat met de moedermelk naar binnen hebben gekregen. Buitenweg had er beter aan gedaan haar giftige pijlen op haar partijgenote Femke Halalsem te richten en niet op Grapperhaus. Halalsema die de halve maan en de sikkel zwaait in Amsterdam en bewust wegkijkt bij antisemitisme als bescherm vrouwe van het moslim tuig welke zo ongestraft hun Jodenhaat kunnen botvieren in haar lieve stad. Mokum waar Joden niet veilig met een keppeltje kunnen lopen of orthodox gekleed. Vrouwen welke niet zichtbaar hun kettinkje met een davidster kunnen dragen. Waarbij tijdens pro Palestijnse demonstraties walgelijke antisemitistische leuzen worden geuit. Waar er op De Dam een maandelijkse manifestatie wordt gehouden door Booslims en de linkse kerk tegen Israel en de daar wonende Joden gepaard gaande met een enorme Jodenhaat. Waar de Joodse zaken het doelwit zijn van terreur. Gebeurtenissen waar Halalsema ziende blind en horende doof toont. Bescherming biedt zij slechts met woorden zonder daden! Islamodam waar Joden vogelvrij zijn verklaard door de linkse kerk. Tegen de achtergrond van deze gebeurtenissen in de hoofdstad verwijt Buitenweg Grapperhaus zaken waar haar partij zelf schuldig aan is want deze vormt de welkomsbrigade voor alle uitvreters uit den vreemde die ons land instromen. Kortom slechts groene krokodillentranen van een roodharige heks.   

    20-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIET IN MIJN NAAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het linkse college onder leiding van de Groene Khmer heeft een commissie ingesteld welke de raad moet adviseren of de stad excuses moet maken voor het slavernijverleden. Als men de samenstelling van de commissie bekijkt is het wij van WC eend adviseren wc eend. De bekendste leden van deze commissie zijn voorzitter Andree van Es een voormalig politica van de Groene Khmer voortkomend uit de PSP een week ban de bom type die al jaren geleden heeft verkondigd dat er excuses gemaakt moeten worden voor het slavernijverleden. De vuile oude Surinaamse heks Gloria Wekker lid van de bende van Sylvana Simons hoogleraar in het zelfmedelijden van alles wat niet blank is. Voor haar is iedere witte schuldig aan het kolonialisme en slavenhandel waar geen ontkomen aan is voor ze. Witten hebben volgens haar allemaal privileges en daarvoor zullen de arme niet witten gecompenseerd moeten worden. Leo Lucassen een louche hoogleraar migratie geschiedenis aan de universiteit van Leiden. Hij huldigt een pro migratie standpunt en behoort tot de linkse kerk. Geert Wilders wordt door hem verweten een fascist te zijn uit de jaren dertig van de vorige eeuw. De huidige moslims zijn volgens hem de Joden aan de vooravond van de Holocaust. Hoe verzin je het? Deze lieden moeten een advies uitbrengen, een advies dat al vaststaat! Er dienen excuses te worden gemaakt. De enigste die zich tegen deze zotheid verzet is Annebel Nanninga van Forum. Tante Bel stelde de vooringenomenheid van deze commissie aan de kaak en dat het belachelijk is om excuses te maken daar er geen een slachtoffer en ook geen dader van de slavernij meer is. Dus is het dan ook niet aan de raad om excuses te maken namens een kleine miljoen burgers. Burgers die niets van doen hebben met het slavernijverleden van Amsterdam! Waarom dan toch excuses willen maken? Simpel de linkse kerk heeft een dubbele agenda want op excuses dient financiele compensatie te staan waarmee allerlei subsidiepotjes worden gevuld. Met de inhoud van die potjes weten schimmige wereldverbeteraars wel raad naast het vullen van hun eigen zakken. Bravo tante Bel voor het aan de kaak stellen van deze onzin! Ook in mijn naam dient deze vuile linkse bende geen excuses te maken omdat ik niets met de slavernij van doen heb gehad en hiervoor wel verantwoordelijk wordt gehouden door het linkse tuig! 


    16-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUROPA GAAT TEN ONDER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volgens de klimaat idioten gaat ons continent ten onder door de opwarming van de aarde. Dit is slechts pure bangmakerij door de groene onheilsprofeten. Waar Europa vast en zeker van naar de kloten gaat is als we er niet in slagen om de opmars van de islam tot staan te brengen en de reeds aanwezige muzelmannen terug te sturen naar waar ze vandaan komen. De islam is een mix van de pest en de cholera die te vuur en te zwaard bestreden moet worden. Terug naar de duistere middeleeuwen waar deze ziektes thuis horen. Het duivelse migranten tuig zorgt voor een epidemie van criminaliteit gepaard gaande met grof geweld in Europa. Daarbij komen nog de kosten van huisvesting, gezondheidszorg en uitkeringen. Het tuig gedraagt zich hier als kolonisten die hele wijken in steden omvormen tot sharia enclaves. De regenten kijken hiervan weg en laten toe dat hun eigen burgers vogelvrij verklaard zijn door het moslim tuig. De rechterlijke macht werkt vrolijk aan mee alles in dienst van de omvolking. Met name in noord-west Europa waar sociale voorzieningen het beste zijn. Dat tuig krijgt alles gratis terwijl het eigen volk financieel wordt uitgeknepen. Ze komen overal mee weg terwijl onze eigen mensen stevig aangepakt worden. Bij onze oosterburen zijn ze helemaal van de pot gepleurd. Twee hoogbejaarden die niet rond kunnen komen van hun karige pensioentjes werden voor vele maanden achter de tralies gezet voor winkeldiefstal omdat ze honger hadden. Een sujet uit Servie die een vrouw voor een rijdende trein duwde werd geestenziek verklaard en opgenomen in een kliniek. Een Somalische geweldneger welke een gepensioneerde volledig in elkaar heeft geslagen wordt hier niet voor gestraft. Een smerige rape neger die een tienjarig meisje heeft verkracht krijgt slechts een voorwaardelijke gevangenisstraf. Onbegrijpelijk! Huurders moeten hun woningen uit om zo plaats te maken voor migranten. Ook burgers met een koopwoning zijn de klos daar ze worden onteigend voor huisvesting van migranten. Muti Merkel is bezig van Duitsland weer een Weimar republiek te maken met alle gevolgen van dien. Het eigen Duitse volk zal dit niet lang meer acepteren alsmede de pers censuur. Het Groenen parlementslid Volker Beck vindt dat Duitsers maar Arabisch moeten leren om zo migranten beter te kunnen begrijpen. Blijkbaar heeft bij eerst aan de drugs gezeten voordat hij deze belachelijke uitspraak deed. Hongarije is een lichtpuntje in Europa want daar hebben de grenswachten geschoten op migranten die het land binnen wilden dringen. Hekken aan de grens en gloeiend lood tegen een ieder die het land binnen wil dringen.      

    09-02-2020 om 01:50 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOKUM WAT MAAK JE ME NOU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De hoofdstad van de Republiek Amsterdam is flink in het nieuws geweest de laatste tijd. Het was echter geen positief nieuws wat de media haalde met de gebruikelijke proleten de familie Foey en Sylvana Simons. De familie Foey bestaande uit Robert Oey een filmer en Femke Halalsema burgemeester en beschermvrouwe van de islam en (illegale) migranten in de stad. Robert Oey gaat in hogerberoep tegen zijn taakstrafje van 40 uur voor verboden wapen bezit. Met dit wapen weliswaar onklaar gemaakt is zijn spruit aangehouden bij een inbraak op een woonboot. De reden dat Oey in hogerberoep gaat is dat hij het niet eens is met deze straf en deze te hoog vindt. Meneer is van mening dat hij met zijn statuur hiervoor niet bestraft hoeft te worden. Zijn vrouw Femke Halalsema weigert botweg een patseraanpak door te voeren in de stad omdat het leidt tot etnisch profileren. Patseraanpak wordt zeer succesvol toegepast in Rotterdam en heeft zeer veel crimineel geld opgeleverd. Vooral jonge patsers rijdend in dure auto's en dure kleding en sieraden dragen worden aangehouden en mogen aan oom agent uitleggen hoe ze hier aankomen. Deze groep bestaat voornamelijk uit allochtonen en daarom wil Halalsema als hun beschermvrouwe hen niet aanpakken. Ze wil wel wat gaan doen aan de onveiligheid van vrouwen op straat. Dit is slechts voor de buhne want dit komt niet verder dan  vrouwen praatgroepjes daar de grootste dreiging voor hen komt van moslim tuig. Hen zal Halalsema niet aanpakken dus veranderd er niets! En dan de exotische pleeborstel Sylvana Simons die meer gratis medische zorg wil voor illegale asielzoekers dit terwijl er steeds meer eigen burgers hun zorgpremie niet meer kunnen betalen. Raspoetin Groot Hamassink had hier wel oren naar en gaat dit bekijken. De gemeentelijke lasten zijn al drastisch omhoog gegaan en zullen hierdoor nog hoger worden. De parkeervergunningen in het stadsdeel Zuid gaan al omhoog van 165 naar 280 euro per jaar onder de noemer dat deze te goedkoop waren. Zo is er altijd wel wat te bedenken om illegale uitvreters te pamperen. Ook wil dit zwarte misbaksels dat het koffiedik dat overblijft bij de gemeente wordt hergebruikt in de flora. Bespottelijk! Verder wil dit serpent dat er met meer respect over (illegale) migranten wordt gesproken en zo de ogen te sluiten voor hun criminele activiteiten en de overlast hiervan. Ze heeft het maar druk met het verkondigen van al deze onzin tegelijk met haar campagne om een zetel in de Kamer te bewerkstelligen waar ze een dan een landelijk podium krijgt voor het verkondigen van al deze onzin en smerige leugens. Maar haar primaire doel is een riant wachtgeld veilig te stellen na een eerste termijn in de Kamer. Dan is ze weer lange tijd financieel onder de pannen parisiterend als de Queen of Sheba van ons belastinggeld.  

    09-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE UIL VAN MINERVA TWEET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Borleale Forumleider Therry Baudet heeft middels een tweet het complete politiekcorrecte deugvolk tegen zich in het harnas weten te jagen. De tweet betrof twee vriendinnen van hem welke werden lastiggevallen door Marokkanen die hun vervoersbewijs wilden controleren iets wat de dames weigerden. Ze vertrouwden die roedel Marokkaanse controleurs niet omdat ze niet in uniform waren. Ze dreigden de dames mee te nemen alwaar deze niets voor voelden. Toen kwam er een Bromsnor bij die zich kenbaar maakte als agent in burger. Voor de goede orde konden de dames een geldig vervoersbewijs tonen. De roedel bleef bij haar in de buurt staan wat intimiderend overkwam op de dames. Het deugvolk krijste weer eens moord en brandt! Onder aanvoering van de valse NSB 66 nicht Rob Jetten was het land te klein en moet Baudet voor het parlementaire inquisitie tribunaal verschijnen. Ook de NSB 66 directeur van de de NS Rogier van Boxtel moest zich hier over uitspreken. Laat hij eerst maar eens verklaren waarom het nodig is roedels Marokkanen zonder uniform kaartjes te laten controleren wetende dat dit zeer intimiderend overkomt op ons blanken en speciaal vrouwen. Woestijnrovers die vrouwen als minderwaardige hoeren beschouwen. Vrouwen welke op straat veelvuldig lastiggevallen worden door Marokkaanse kansparels. Daarbij mogen we de bijdrage van Turken en rape negers niet vergeten. En Van Boxtel als je toch roedels Marokkanen inzet op de trein trek ze dan een uniform aan want dat geeft de passagiers tenminste nog enig gevoel van veiligheid. Toch kreeg Baudet nog bijval van een senator die hetzelfde is overkomen bij Arriva en het intimiderend vond.

    08-02-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHERINGA GEMANGELD DOOR JINEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de talkshow strijdt tussen Op1 en Eva Jinek gaat het slechts om de kijkcijfers waar Op1 beter scoort. Naar de kwaliteit van de presentatoren wordt er niet gekeken welke wel de basis zijn voor het programma. Hierbij steekt Eva Jinek er duidelijk met kop en schouders bovenuit! Bij Op1wordt de kijker maandag en vrijdag opgezadeld met VARA proleten waar de vooringenomenheid van hun smoelen af straalt. Alleen het woensdag duo Carrie Ten Napel en Charles Groenhuijsen komen hoog boven de andere duo's uit. Gezeten aan de tafel bij Jinek trachtte de woekeraar uit Wognem Dirk Scheringa wanhopig in de slachtofferrol te kruipen want alles en iedereen is schuldig aan het faillissement van zijn DSB bank behalve hij. Deze louche West Friese bankier wil rehabilitatie en maar liefst 830 miljoen schadevergoeding van de staat. Je moet  toch wel volledig van het padje af zijn om een dergelijk bedrag te eisen. Hij heeft vele clienten financieel aan de bedelstaf gebracht. Zelfs slachtoffers die voor de rest van hun leven diep in de schuld blijven zitten. Jinek confronteerde hem met drie rapporten van onafhankelijke instanties die werkelijk vernietigend voor hem waren. Hij zou zijn bank slechts gebruiken ter financiering van AZ, zijn schaatsploeg en zijn museum. Verder heeft hij zich niet aan de regels gehouden en zijn beschermplicht jegens zijn clienten verzaakt! Scheringa blijft maar beweren dat de curators ievereen schadeloos hebben gesteld wat een leugen is. Op de vraag van Jinek dat er wel degelijk dingen door zijn handelen mis zijn gegaan antwoorde hij met een stalen ponum dat hij die kon herstellen maar dit werd hem onmogelijk gemaakt door de DNB en de regering.   


    28-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MARINIERS NAAR VLISSINGEN??
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals het ernu naar uitziet verhuizen de mariniers toch niet naar Vlissingen en heeft hun verzet hiertegen succes gehad. Mariniers u kent ze wel die in 1940 manmoedig weerstand hebben geboden bij de Maasbruggen, Amsterdam CS en De Dam hebben schoon geveegd van nozems en Provo's en ander tuig en de treinkaping in De Punt hebben beeindigd. Verhuizing van Doorn naar Vlissingen is een Paaps handjeklap geweest tussen minister van defensie Hans Hillen en Karla Peijs CvdK in Zeeland beide van het CDA. Partijbelang overheerste hierbij waaraan het algemeen belang en dat van de mariniers bewust ondergeschikt werden gemaakt. Deze verhuizing is een belachelijke beslissing daar er totaal niet over is nagedacht. Het terrein is te klein, biedt geen ruimte voor de inzet van hun helikopters, geen mogelijkheid voor overdekte stalling voor legervoertuigen en ook het schietterrein is veel te klein en biedt slechts ruimte voor een paar mariniers om te schieten wat ontoereikend is voor groepen wat noodzakelijk is. Daarnaast is er ook nog de menselijke kant betreffende de mariniers en hun gezinnen.  Hun thuisfront wenst niet te verhuizen naar de Bible Belt en hiervoor hun banen op moeten geven en er daar onvoldoende werk voor hen is. Ook verliezen zij hun sociale netwerk bij een vertrek uit Doorn. Ook getuigd dit alles niet van goed werkgeverschap door de regenten want de mariniers zijn gewoon werknemers in loondienst. Werknemers die bereid zijn hun leven in de waagschaal te stellen voor ons land of beter de belangen van het establishment van wie ze nu als dank een mes in hun rug krijgen. Partijen die het hardst de trommel roeren dat de verhuizing door moet gaan zijn uiteraard de de christen donders van het CDA en de CU die hun volgelingen in de Bible Belt willen behagen. Ze zijn blind voor de gevolgen hiervan dat minstens de helft van het elite korps er de brui aan geeft los van hen die al reeds vertrokken zijn. Deze zijn niet eenvoudig te vervangen daar dit een lange zware opleiding vergt en of zij wel ze wel naar Vlissingen willen. Nu blijkt staatssecretaris Barbara Visser het licht te zien en dat slechts omdat deze verhuizing veel te duur is en niet het belang van de mariniers en hun gezinnen. 

    26-01-2020 om 22:28 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOLERANTIE VAN INTOLERANTIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onbeperkte tolerantie van intolerantie is de bijl aan de wortel van van onze vrijheid welke middels bloed, zweet en tranen bevochten is door onze grootouders na de Tweede Wereldoorlog. Dit is niet alleen bij ons het geval maar ook in Europa. De onbeperkte tolerantie van intolerantie neemt in heel Europa in heel Europa sterk toe en brengt dit continent aan de afgrond waarbij oorlogen onafwendbaar zijn. Oorlogen van de inheemse blanke bevolking tegen tegen barbaren uit Afrika en het Midden-Oosten om hun vrijheid en verworvenheden te behouden. Regenten geleid door Brussel doen werkelijk alles wat in hun vermogen ligt om de gewenste omvolking door Brussel mogelijk te maken ten koste van de eigen inheemse (blanke) bevolking. De regenten worden hierbij gesteund door allerlei dubieuze NGO's welke worden gefinancierd door de economische oorlogsmisdadiger George Soros. Soros is een filantroop die zijn enorme rijkdom misbruikt om regeringen die hem niet aanstaan ten val te brengen. Zijn ultieme natte droom is om ons Europa te veranderen in een multiculturele smeltkroes waarin blanken het loodje leggen. Het regententuig van de natiestaten doen ondertussen de meest maffe dingen waarmee ze de inheemse bevolking tegen zich in het harnas jagen. In Engeland weigeren ze een bende Aziaten welke zich schuldig maakt aan groepsverkrachtingen van blanke vrouwen aan te pakken uit angst voor etnische spanningen. Dit geldt ook voor steekpartijen door dit schorremorrie hoe onbegrijpelijk ook. In Frankrijk is een Syrische hond die een Joodse vrouw vermoorde door haar van een balkon te gooien is vrijgesproken van moord omdat hij voor zijn daad marihuana heeft gerookt. In Italie hebben Afrikaanse migranten welke reeds veroordeeld zijn voor ernstige misdaden zoals moord en doodslag een forse strafvermindering gekregen omdat er geen rekening is gehouden met de killergenen die zij in zich hebben. Hoe verzin je het? In Duitsland roept Muti Merkel dat we er maar aan moeten wennen dat migranten crimineler zijn dan westerse burgers. In dit land waar een vrouw op brute wijze wordt verkracht door een Afrikaan welke de politie weigert op te pakken. Een politieman voor doodslag wordt vervolgt omdat hij zich niet liet neersteken door een allahoe akbar krijsende Afrikaan en hem vervolgens doodschoot. Een land waar de misdaadcijfers met een 92 procent zijn gestegen sinds de moslim invasie. Zweden waar de Iraakse minister van defensie het Zweedse staatsburgerschap heeft met daarbij een huis en een uitkering waarvoor hij slechts een paar weken in het land hoeft te zijn. Een nikker rapper roept zijn soortgenoten op om jonge blanke Zweden te vermoorden of tot slaaf te maken iets wat hij ongestraft mag doen van de autoriteiten. Een land op de rand van een burgeroorlog daar de regenten de grip op de samenleving kwijt zijn en de politie het niet meer aan kan en bijstand van het leger wenst. De enigste lichtpuntjes in de strijd tegen het moslim tuig zijn de Visagrad landen dat moslim vrije enclaves in Europa zijn! Polen, Hongarije, Tsjechie en Slowakije die zich tegen de ongewenste omvolking vvan Brussel.    

    19-01-2020 om 23:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLECHTS VOOR DE BUHNE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat het bij de belastingdienst een enorme pleurisbende is dat is ons reeds lang bekend. Er zijn al diverse staatssecretarissen op moeten stappen die er maar niet in slaagden om deze Augiasstal grondig uit te mesten. De dienst staat de laatste jaren constant ter discussie wegens grove blunders. De laatste blunder is hun handelen omtrent de toeslagen die vele gezinnen financieel aan de rand van de afgrond hebben gebracht en doen belanden onder de armoedegrens. Dit door ze vals te beschuldigen van fraude iets wat ze tot het einde volhielden ook al maakte de Raad van Staten hier gehakt van. Volgens minister Hoekstra (financien) hebben mederwerkers van de belastingdienst geen strafbare feiten begaan iets wat hij uit zijn duim zuigt daar hij dit nooit onderzocht heeft. Voor de buhne heeft hij de baas van de dienst Jaap Uijlenbroek ontslagen. Voor de buhne want Uijlenbroek zit nu in de banenpoel voor hoge ambtenaren en is in beeld voor de post van gemeentesecretaris tot grote woede en onbegrip van de Haagse gemeenteraad. De groep De Mos gaat hier fel tegen in want het geeft geen pas dat iemand die willens en wetens burgers heeft benadeeld deze positie in Den Haag krijgt. Na de nodige commotie hierover is zijn kandidatuur van de baan. Deze man mag nooit meer in dienst van de overheid werken en moet voor straf een aantal jaren op het absolute minimum leven zodat hij voelt wat hij vele gezinnen heeft aangedaan. Er zullen nog vele koppen bij deze dienst moeten rollen wil de burger weer enig vertrouwen in de dienst krijgen. 


    17-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REINCARNATIE JOSEF MENGELE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nazi engel des doods Josef Mengele is terug op aarde in de persoon van Heiko Maas SPD minister van Buitenlandse Zaken in de regering van Muti Merkel. Deze extreem gestoorde psychopaat is voornemens het levensgevaarlijke Ebolavirus vanuit Afrika in te voeren in Duitsland. Hoe gestoord kun je zijn door dit te willen en je eigen bevolking bloot te stellen aan een wisse dood als dit virus ontsnapt en een pandemie veroorzaakt. Een pandemie welke ook onze burgers zal treffen. Het is niet uit te sluiten dat hij hierop uit is om de omvolking te bespoedigen door de blanke Duitsers die hierbij het leven laten te kunnen vervangen door dobbernegers uit Afrika. Heiko Maas wil namelijk besmette artsen en hulpverleners werkzaam met Ebola patienten terughalen naar Duitsland voor behandeling tegen dit virus. Lieden die bewust de deug apostel uithangen en martelaren willen worden op kosten van de belastingbetaler. Voor het transport van hen worden speciale containers gebouwd waarmee ze worden vervoerd naar de ziekenhuizen waarmee hoge kosten gemoeid zijn. De bevolking van Europa moet met grote vrees leven hoeveel mensen cultureel worden verrijkt met het Ebolavirus. Ook is er een gevaar voor een drastische verhoging van de premies voor de verzekeringen van de ziektekosten want verpleging van een Ebolapatient kost zo'n 2 miljoen euro. Tel uit je winst! En dat alles door een psychopaat. 

    13-01-2020 om 22:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DER NEUE UNTERMENCH
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is het lot van de inheemse Duitser als gevolg van de immense migranten opvang door Muti Merkel die volledig uit de klauwen is gelopen. Een werkelijk schandalig voorbeeld hiervan is het feit dat een 74 jarige oude man tesamen met zijn levenspartner wordt gedwongen hun appartement te verlaten waar ze al 20 jaar wonen om plaats te maken voor een stel migranten. Dit is het geval in de deelstaat Baden-Wurttenberg waar een coalitie van CDU en Groenen bezig zijn een paradijs te creeren voor middeleeuwse uitvreters. Een paradijs waarvoor de autochtone burgers moeten bloeden aan wie de regenten zich niets aan gelegen laten liggen daar ze slechts goed zijn voor het betalen van belasting. Het appartement is eigendom van de gemeente welke het al 20 verhuurde aan de bewoners die nu op straat gepleurd worden daar de gemeente asielzoekers moet huisvesten. Voor dat ongewenste schorremorri is werkelijk alles mogelijk door toedoen van hen die de deugproleet uit willen hangen. Daar waar de grote landelijke media hier geen melding van maken bestede het plaatselijke sufferdje er wel aandacht aan deze schande wat de nodige woede opwekte bij inheemse Duitsers. Onder hen die untermench dreigen te worden zal de vurige wens leven tot de oprichting van een nieuwe SchutzStaffel 2.0 ter bescherming van hun toekomst en tegen de oprukkende islam en geef ze is ongelijk. Barbarij dient te vuur en te zwaard bestreden te worden! Dit onder het motto eigen volk eerst! Ook wat ons volk betreft is dit van toepassing want wat voor onze oosterburen rijp is kan voor ons in bloei staan. 

     

    12-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEESPLANKJE 2.0
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ouderen onder ons zullen het nog wel kennen van hun tijd op de lagere school het aap, noot, mies leesplankje om te leren lezen en schrijven. Nu het onderwijs met name in de grote steden voor de lagere kasten wordt overspoeld door moslim addergebroed wordt het tijd voor de invoering van het leesplankje 2.0 waarmee wij ons niet alleen aanpassen maar onderwerpen aan de woestijnbarbarij dat kenmerkend voor de islam. Bij onze oosterburen wordt hier al mee geexperimenteerd daar moslims in Duitsland heilig zijn gelijk de koeien in India. Er wordt door een instelling aan leden van de linkse kerk al een retorische training gegeven om rechtse anti migratie geluiden al vanaf de schoolbanken retorisch weg te wuifen onder het mom van asielzoeker tot onze pensioen redder. En als in Duitsland regent zitten wij in de drup dus kijk er niet van op als dit hier ook ingang vindt. 

    11-01-2020 om 23:38 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOODKREET VAN ARTS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een vrouwelijke arts werkzaam in een Duits ziekenhuis heeft daar een noodkreet geuit over onwerkbare toestanden in ziekenhuizen waaronder ook in haar ziekenhuis. Toestanden veroorzaakt door moslims en met name die uit Afrika welke blank vrouwelijk personeel minachten en beschouwen als hoeren en hun toekomstige slaven. Duidelijk is dat de enorme instroom van moslims niet langer houdbaar is en hier een einde aan moet komen. Veel moslims weigeren zich te laten behandelen door een vrouw en zij die dit wel dulden uiten grove minachting tegen hen. Resultaat hiervan is dat steeds meer vrouwen deze moslim beesten zoals zij ze beschouwen weigeren te behandelen wat weer de kreet discriminatie tot gevolg heeft. De verstandhouding tussen westerse vrouwen en het vuile moslim tuig wordt van kwaad tot erger. Daarom is er dan ook politiebescherming bij klinieken, ziekenhuizen en grote apotheken om vrouwelijk personeel te beschermen. Zij accepteren namelijk niet dat ze bepaalde medicijnen zelf moeten betalen want ze willen alles gratis krijgen. Wij als personeel vragen ons openlijk af waar zijn degene die met borden op stations die gasten hebben verwelkomd om te kunnen aanschouwen wat ze voor onheil hebben aangericht. De linkse kerk en het deugvolk zwijgt angstvallig. Een vrouw die voor slechts 800 euro in de maand de gangen in het ziekenhuis schoonmaakt wordt door de moslims beschouwd als een slavin die hun troep dient op te ruimen die zij op de grond flikkeren. Drie artsen die er niet in slaagden om een kind in leven te houden waarvan de ouders veel te lang hebben gewacht medische hulp in te roepen zijn met messen zwaar verwond zonder dat de daders werden vervolgd. Ze heeft deze noodkreet geuit daar de media in Duitsland bewust hierover zwijgen. Dit in tegenstelling tot enkele media in ons land! Eerder werd er al een noodkreet opgeschreven in een boek met de titel Vrouw in het Blauw door Tanja Kambouri een Duitse politieagente met Griekse roots over het totale gebrek aan gezag voor de politie met name vrouwelijke agenten. Hele wijken in grote steden welke zijn verworden tot no go eras voor de politie en wetteloosheid hoogtij viert. Ook een Italiaanse senior arts spreekt klare taal over migranten. Zij brengen ziekten, infecties epidemieen naar Europa die hier allang verdwenen zijn. Schurft, TBC en HIV zijn aan de orde van de dag. Er is de Italiaanse autoriteiten alles aangelegen dit onder de pet te houden want het volk dient onwetendheid te blijven van welke besmettelijke ziektes hen bedreigen. Deze besmettingsbronnen reizen ongehinderd door Europa waar ze een groot gevaar vormen voor ons en met name HIV voor het stijgende aantal vrouwen dat door het moslim tuig wordt verkracht. En de regenten blijven hiervoor hun kop in het zand steken!      

    07-01-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ONDERGANG VAN EUROPA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als er niet snel wordt ingegrepen gaat Europa ten onder aan een tsunami van asielzoekers uit Afrika en het Midden-Oosten. Dit is anders dan de klimaatmaffia ons wil doen geloven. Asielzoekers zijn een extreem giftige cocktail van de pest en de cholera door verspreiding van ziektes welke hier al lang niet meer voorkomen en een toename van CO2 en stikstof dat wij middels hoge kosten dienen te verminderen. Ook is er een grote toename van geweld tegen blanke ouderen en vrouwen door het asieltuig een gevolg van onbeperkte tolerantie van intolerantie wat de bijl is aan de wortel van onze democratie. De zotten bij de Europese Commissie zijn van mening dat Europa 3.3miljard asielzoekers op kan nemen waarvan wel 8 miljoen door ons land. Dat tuig spoort totaal niet en dient dan ook afgeschoten te worden! Niet onze economische productiviteit maar de overbevolking is de oorzaak dat onze planeet naar de kloten gaat maar daar wordt bewust over gezwegen door de klimaatmaffia en de linkse kerk. Overbevolking in Afrika en het Midden-Oosten is een taboe voor het deugvolk. Het nieuwe jaar is nog maar een enkele dagen oud en we worden alweer volop geconfronteerd met moord, vecht en steek partijen door asielzoekers. In Parijs is een moslim neergeschoten nadat hij een persoon heeft doodgestoken en meerdere verwond. In Duitsland is een blanke bezoeker van een discotheek afgeslacht door een groep Afrikaanse asielzoekers. Elders in dit land maakt de politie jacht op een man die zich met verve heeft verdedigd tegen een Somalische asielzoeker die hem op een station aanviel. Hij heeft de zwarte kop van de Somalier grondig verbouwd waarna deze nog het lef had de politie te bellen en aangifte te doen. Jezelf verdedigen mag alleen met een legaal voorwerp zoals een plu en als dit niet voldoende is heb je pech en dien je maar je hals aan te bieden zodat deze kan worden afgesneden. Vanuit de hemel kan je dan toezien hoe de dader door links draaiende groene rechters ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard en voor een jaartje in een inrichting verdwijnt. De politieagenten in Zweden  worden opgeleid om om vriendelijk op te treden in de migrantengetto's en het schorem daar te zien als mensen met dromen die nog niet uitgekomen zijn. Met de gangleiders is men gezellig pizza's gaan eten.  Hoe verzin je het? Ook in dit land krijgt een Syrisch gezin bestaande uit een vader met 3 vrouwen en 16 kinderen een uitkering van 132.000 euro per jaar.  Daar meneer gewent is op stand te leven kocht Stockholm 3 woningen voor hun in een villawijk. Dit is werkelijk te zot voor woorden! Zo worden blanken en zwarten tegen elkaar opgezet waarbij blanken worden gedwongen hun vrijheid, hun evenswijze en hun bezittingen met geweld te verdedigen. 

    05-01-2020 om 20:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!