Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    11-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEUGEN REGEERT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit betreft politiek Den Haag en het Mediapark te Hilversum thuisbasis van de staatsomroep het propaganda aperaat van de regenten. Een aperaat waar Josef Goebbels zijn vingers zou aflik-ken. Kort nadat het overleg tussen Remkes en de boeren wat lucht opleverde komt de staatsomroep weer met de roep om nog zwaardere stikstofmaatregelen gebaseerd op warhoofden van de VN zich noemende wetenschappers die wel eens even het stik-stofbeleid in ons land tezamen met EU willen bepalen. Dit voor-spelt een hete herfst als de regenten hun oren laten hangen naar dit gekunstelde rapport! Ons land moet als grote netto betaler aan de EU zich niets aantrekken van de EU en van de VN al helemaal niets. De VN overheerst door landen met een bedenkelijke reputatie. Klimaat homo Jetten deelde vanuit Bali mede niet bij de algemene te zijn politieke beschouwingen daar hij voor een glas en een plas bijeenkomst naar Amerika gaat. Wat hij op Bali moest doen als minister is volkomen onduidelijk. En dat terwijl hij het gewone volk wil belemmeren om eens per jaar met het vliegtuig op zonvakantie te gaan. De trein is goed genoeg voor ze. Ook behoudt deze kontneuker zich het recht voor om middels beïnvloeding van uw thermostaat (internet) te bepalen hoe warm het mag zijn bij uw thuis en of u wel en hoeveel gas krijgt. Dit zijn Noord-Koreaanse praktijken van Kim IL Jetten! En dit is nog niet alles. Het wordt nog veel gekker! NSB'66 wethouder in Amsterdam Melanie ter Horst wil fietsen verplicht van een kenteken voorzien zodat de burger nog beter in de gaten gehouden kan worden. In het muggen oord Haarlem wordt door toedoen van de Groene Khmer alle reclames voor vlees in de openbare ruimte verboden. Dit ter bescherming van het milieu. Waanzin! Heeft deze bestuurlijke bende niets beters te doen? Niet alleen de leugen regeert maar ook de zotheid!      

    11-09-2022 om 16:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUXE TAKS OP DRINKWATER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Schoon drinkwater is een ultieme basisbehoefte waaraan drink-waterbedrijven met beroep op schaarste in deze droge periode nog een slaatje uit proberen te slaan onder het mom dat gebrui-kers zuiniger met water om moeten gaan. De burgers worden van deze redenering de dupe terwijl het bedrijfsleven buiten schot blijft. Een gemiddeld gezin van drie personen gebruikt 155 ku-bieke meter water waarover ze 35 cent per kuub belasting beta-len. Deze belasting stopt boven de 300 kuub. Een gemiddeld ge-zin betaald 50 euro en het bedrijfsleven (groot verbruikers) 100 euro. Dit is belachelijk! De burger moet bezuinigen het het bedrijfsleven blijft buiten schot. Ook het hel en verdoemenis gepreek over dat wij in de toekomst weer tekort aan drinkwater krijgen is niet waarschijnlijk daar 90 procent van het het water dat ons land inkomt via rivieren en uit de lucht wordt direct afgevoerd naar zee. Om onze drinkwatervoorziening voor de toe toekomst te verzekeren zal dit water middels opslag beschikbaar moeten blijven tijdens droge tijden. Dit zet meer zoden aan de dijk dan het volk bepreken met hel en verdoemenis over een tekort aan drinkwater in de toekomst. Regeren is vooruitzien! 

    10-09-2022 om 16:44 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASIELCRISES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hebben in ons landje te maken met een ongekende asielcrises voortkomend uit een totaal falend beleid van Rutte en zijn bende. Een ongebreidelde toestroom van uitvreters naar ons land zorgt voor een totale ontwrichting van ons land waarvan de gevolgen over het hek van de van de gemeenten worden gepleurd want zijn moeten het falende beleid van Rutte en co maar oplossen ten koste van hun eigen (autochtone) burgers terwijl de asielmaffia fijn hun zakken blijft vullen. Het beleid van Rutte en kenmerkt zich door het dweilen met de kraan open of met te wel met zandzakken een zonsvloed te willen keren. Omvolking van ons land heeft hierbij de hoogste prioriteit daar we zelfs een staatssecretaris van omvolking hebben die een een wet voorbereid waarmee hij de gemeenten kan dwingen om steeds meer uitvreters op te vangen. Voorts wil hij rijkspanden in kunnen gebruiken voor opvang van uit-heemse uitvreters. Opvang die terecht steeds meer op weerstand stuit van ons blankes die achtergesteld worden bij het verkrijgen van een sociale huurwoning daar zij achtergesteld worden daar asieleisers voorrang krijgen waarbij deze nog kieskeurig zijn ook want deze zijn niet groot genoeg voor hun familie met vele kinderen. Van der Burg is horende doof en ziende blind voor de bezwaren van ons eigen blanke volk gedreven als hij is voor de omvolking van ons land met ruim 1000 uitvreters per week. Omvolking in dienst van het World Econmic Forum onder leiding van de mof Klaus Schwab. Deze maffia bende wordt beheerst door multinationals voor wie het klootjesvolk slechts horigen en lijfeigenen zijn die zolang ze kun-nen moeten bijdragen aan hun winsten en welke zij kunnen dumpen als zij niet meer rendabel voor hen zijn. Praktijken uit de vorige eeuw. Als de omvolking van ons land in dit tempo doorgaat verworden onze steden tot banlieues met bewaakte enclaves voor de blanke elites. De prominente enclaves worden de grachtengordel en het Gooi waar er met dedain en minachting neergekeken op het klootjesvolk.  Omvolking welke miljarden kost wat dat wordt afgeperst van ons paupers. Dit dient te stoppen! 

    16-08-2022 om 21:43 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KWAL VAN DE KWELBUIS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hiermee bedoel ik Jort Kelder een oud corpsbal welke is gecom-posteerd tot een braakbal. Deze bretels dragende neoliberale pat-ser probeerde de acties van de boeren in een ranzige ultra rechtse hoek te drukken. Dit gebeurde bij Op1 waar Trekker Lientje te gast was aangaande de acties van de boeren. De steun uitgesproken door Donald Trump en Marine Le Pen was koren op zijn molen om de boeren te veroordelen en hun acties in ultra rechtse hoek te plaatsen en te voorzien van een bruin sausje. Lientje werd meerdere malen door deze braakbal verzocht om afstand te nemen van deze steun wat zij gelukkig niet deed. Een mis-selijke poging haar te framen. Dit is typerend voor de staatsomroep maar ook voor de com-merciële zoals RTL maken zich hier schuldig aan. Het programma van Renze Klamer op RTL is zo'n programma. Deze mafklapper had een eigen tribunaal opgericht om een aanwezige boer verbaal af te maken. Hiervoor had deze proleet twee VVD beroeps politici (leugenaars) uitgenodigd. De één een vol gevreten Bourgondiër met een pens waar een hangbuik zwijn jaloers op zou zijn en een muts die zo weggelopen kon zijn uit de Engelse serie Absolutely Fabulous om samen met Klamer de verbaal zwakkere boer volkomen af te maken. Aan de oorzaken van de keiharde protesten van de boeren, het ruimen van hun bedrijven met als doel landroof, werd geen aandacht besteed. Het doel was slechts de boeren in het verdomhoekje te zetten en te overgieten met een bruin sausje. De enige die hier wat zinnigs te vertellen had was Victoria Koblenko die het opnam voor deze boer dit tot ongenoegen van Klamer. Ook heeft dit gebeuren tot gevolg gehad dat er weer een hetze tegen een politica is ontstaan die een gevaar vormt voor het bestaande politieke ashtablisment zoals destijds Pim Fortuyn. Ditmaal is het Caroline van der Plas die in de peilingen een reizende ster is en een gevaar vormt voor de huidige machthebbers. Er wordt een hetze tegen haar gevoerd door met name door de staatsomroep in de hoop dat er weer een milieuactivist zoals Volkert van der Graaf opstaat die ons Lientje uit de weg ruimt. Want als er wat met gebeurd met Lientje, weet dan de kogel kwam van links!  

    16-08-2022 om 15:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZORGFRAUDEURS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De bende van Rutte is druk doende fors te bezuinigen op onze gezondheidszorg welke in de toekomst volgens deze mafklapper onbetaalbaar wordt. Dit geldt niet voor uitvreters die van einde en verre ons land binnenkomen en die qua gezondheidszorg in de watten worden gelegd. Een ieder kan zonder vergunning een zorg-bureau beginnen. Inschrijving bij de Kamer van koophandel vol-staat en het frauderen kan beginnen. Ook een verklaring omtrent gedrag (VOG) is niet nodig. Er wordt voor vele miljarden per jaar door malafide bureaus gefraudeerd zonder dat de bende van Rutte hier maatregelen tegen neemt ondanks de wens van de zorgverzekeraars. Loopt een fraudeur tegen de lamp dan gaat het bureau failliet en zijn de duiten foetsie. De fraudeur wordt niet of nauwelijks aangepakt en kan rustig weer een nieuw bureau beginnen en weer zijn zakken vullen middels fraude. Mede hierdoor blijven de premies almaar stijgen en zijn de burgers de klos door een falend beleid van Rutte en zijn bende. Een andere zaak is het opkopen van huisartsenpraktijken door investeerders welke alleen geïnteresseerd zijn in het maken van winst waarbij de zorg voor de patiënten veel te wensen overlaat. Dit wordt door de neoliberale hond Rutte toegestaan bij wie het maken winst religie is ten koste van het volk. Rutte hoeder van een graaiers elite die in ons land de dienst uitmaakt.  

    14-08-2022 om 21:05 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMKE HALALSEMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze maand was het vier jaar geleden dat Amsterdam met een kruising tussen de groene pest en de cholera werd geconfron-teerd in de persoon van Femke Halalsema als burgemeester. Deze helleveeg kan terugkijken op een periode van wanbestuur en het uit wind houden van kansparels en ander allochtoon tuig. Ook creëerde zij een warm bad voor illegale (criminele) uitvreters ter-wijl ze haar autochtone burgers in de kou laat staan. De kans is zeer groot dat onder haar leiding Amsterdam het voorbeeld van Utrecht gaat volgen om uitvreters een bepaalde periode voorrang te verlenen bij de toewijzing van een sociale huurwoning waarvoor ons blankes ruim elf jaar op een wachtlijst staan. Bij een BLM demonstratie op De Dam tijdens corona beperkingen die met voeten werd getreden en waar een rat als Akwasi ongestraft kon ophitsen tegen Zwarte Pieten. Een gemeentelijke kliek die vervolgens met het OM afzag van vervolging van deze rat. Een volkomen uit de hand gelopen protest waarbij deze helleveeg zelf aan mee deed in plaats van hiertegen op te treden. Ook is het weer raak in de Diamantbuurt door criminaliteit van Marokkaanse kansparels welke deze wijk onleefbaar maken en buurtbewoners terroriseren. Deze buurt heeft al een verleden van Marokkaans terrorisme waarvoor er camera's werden opgehangen om dit terug te dringen. Maar om dit tuig meer privacy te geven bij hun criminele activiteiten werden deze weer weg-gehaald onder verantwoording van Halalsema. Ook weigert ze vrouwenrechten zoals abortus te handhaven. Bij een abortuskliniek in de Sarpatiestraat worden vrouwen veelvuldig lastig gevallen door anti abortus mafklappers die hun van moord beschuldigen. Zij verdomd het veilige zones rond deze kliniek in te stellen zoals dit in andere steden wel gebeurd. Vrouwen worden vogelvrij verklaard door haar en een stel godsdienst waanzinnigen. Halalsema ver-klaard het recht op demonstraties heilig en hierbij het recht op geloofsovertuiging. Deze hel-leveeg vergeet hierbij dat het recht van deze godsdienst waanzinnigen ophoudt daar waar deze het recht van anderen inperken. Het recht op abortus is hierbij wet geregeld en dient gehandhaafd te worden. Dit geld ook voor Halalsema! 

    27-07-2022 om 20:44 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIVERSITEITSBELEID EEN GROOT DRAMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De hysterische diversiteitsdrang van overheden leidt tot onwen-selijke en ook gevaarlijke situaties. De integriteit van ambtenaren wordt zwaar onderdruk gezet door het grote aantal allochtonen dat daar werkzaam is. De omvolking is daar al volop zichtbaar. In de meeste kantoren voor burgerzaken moet je blanke medewer-kers met een lampje zoeken. Hoofddoekjes voeren vaak de boven-toon. Dit geeft een unheimisch gevoel. Naast dit optische gevoel leidt dit tot ongewenste en gevaarlijke situaties. Riduan Tagi en leden van zijn mocrobende konden ongestraft paspoorten op de naam van een ander met hun foto erop geleverd krijgen van foute ambtenaren die door de drang om diversiteit op een plek te zetten waarvan ons blankes geweerd worden. In Amsterdam kon een Marokkaanse stagiair gemanipuleerde  paspoorten afgeven aan criminelen en werd hiervoor na zijn ontslag veroordeeld tot een fopstrafje. Een vrouw in Den Haag kon dit vele jaren doen. Toen dit aan het licht kwam werd zij niet ontslagen maar kreeg een andere functie aanboden. Dit is te zot voor woorden! Overheden zijn ziende blind en horende doof voor de mentaliteit van allochtonen. Tribale verhoudingen zoals stammen, familie en geloof staan bij hun boven onze wetten waar ze schijt aan hebben. Zij verachten ons land maar niet onze verworven-heden waarvan ze profiteren. Ons blankes die hiervoor hebben gezorgd worden veracht door dit tuig. Het is daarom de hoogste tijd dat de omvolking in het ambtelijk apparaat wordt stopgezet. Eigen volk eerst!   

    27-07-2022 om 20:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE POLIEK IS VOLLEDIG VERROT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het kartel en het linkse smaldeel in het Zottenkot en de totaal overbodige Eerste Kamer is totaal verrot wat overigens ook geld voor de EU. Onlangs kwam er weer een lijk uit de EU kast maar nog wel een levend lijk genaamd Neelie Kroes. Dit lopende lijk kent al een leven van corruptie, belangenverstrengeling en vriend-jespolitiek. Haar karkas is hierdoor volledig verrot. Het is wachten tot zij haar ogen sluit en in de hel zal branden. Dit begon al toen zij nog minister van Verkeer en Waterstaat was. In deze periode was ze al zo onbetrouwbaar als de neten.Tijdens deze periode was het belangenverstrengeling en vriendjespolitiek troef. Ondanks dat het haar bekend was dat afvalverker TCR milieu delicten pleegden verleende zij toch een subsidie van 40 miljoen gulden. Toen hierna door de Rijkspolitie onderzoek werd gedaan lekte dit uit naar dit bedrijf. Kroes beweerde bij hoog en bij laag niet gelekt te hebben maar daarover bestaat grote twijfel. Toen er milieu delicten werden geconstateerd weigerde de top van justitie tot vervolging over te gaan om Kroes uit de wind te houden als minister. Kroes gaf ook het Rotterdamse graan en veevoeder bedrijf Granaria een vergunning voor het eigen vervoer met Duitse duwbakken en Duits personeel om het vervoer buiten de schippersbeurzen om te doen. De schippers pikten deze broodroof niet en blokkeerde de vaarwegen een week lang zodat het eigen ver-voer niet mogelijk was. Granania haalde bakzeil maar kreeg wel ruim negen miljoen gulden aan schadevergoeding van Kroes. De directeur van Granaria was overigens de buurman van Kroes in Wassenaar. Dit lijkt mij niet koosjer! Ook heeft Kroes de levering van zes fregatten aan de Verenigde Arabische Emiraten gefrustreerd omdat zij de belangen diende van een bevriende zakenman. Toen ze ze een functie binnen de EU had stond ze ook nog op de loonlijst van een schimmig bedrijfje op de Bahama's van een bevriende Jordaanse za-kenvriend. Hiermee geconfronteerd kon ze hier niets meer van herinneren. Van wie zou Rutte dit hebben? Ook was er nog de affaire met vastgoedhandelaar Jan Dirk Paarlberg van wie zij gratis kantoorruimte kreeg. Paarlberg die veroordeeld werd voor witwaspraktijken van cri-mineel vermogen van onderwereld waaronder Willem Endstra. Rotterdam heeft ook nog wat te stellen gehad met Kroes toen ze getrouwd was Bram Peper de toenmalige burgemeester. Peper bekend van de bonnetjes affaire omtrent een bedrag van 64.000 gulden. KPMG had hier onderzoek naar gedaan maar dit werd onzorgvuldig verklaard door de top van justitie en werd veroordeeld tot een schadevergoeding van 374.000 gulden aan Peper. Dit zaakje stonk als een stel rottende kadavers. Zeker als je het handelen van justitie bekijkt in het licht van de louche affaires van Kroes. De Pepers heersten als Tsaar en Tsjarina als despoten over Rot-terdam. Lees ook eens via Google Bram de geweigerde  column van Pim Fortuyn over dit stel. Haar laatst bekende belangenverstrengeling was het lobbyen voor Uber wat haar haar door de EU explesiet was verboden. Dat lobbywerk leverde haar later wel een baan op van 200.000 dollar per jaar bij Uber. Zij heeft ministers, ambtenaren en zelfs Rutte trachte te bewegen de taxi wet ten gunste van Uber aan te passen. Uber was al actief op een onge-oorloofde manier waarnaar de politie onderzoek deed. Ook dit onderzoek probeerde Kroes te doen stoppen door haar vriendje Hirsch Ballin in te schakelen. Een inval bij het hoofdkantoor van Uber liep stuk daar ze kort voor de inval hierover getipt waren. Ja wie zou dat nu gedaan hebben? Dit laat zich raden! De EU vraagt Kroes hiervoor tekst en uitleg en heeft de mogelijkheid haar te straffen door haar pensioen te stoppen. Maar de EU kennende zal dit niet gebeuren en zal dit in de doofpot verdwijnen. 

    26-07-2022 om 21:09 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMKE HALALSEMA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze maand was het vier jaar geleden dat Amsterdam met een kruising tussen de groene pest en de cholera werd geconfron-teerd in de persoon van Femke Halalsema als burgemeester. Deze helleveeg kan terugkijken op een periode van wanbestuur en het uit de wind houden van kansparels en ander allochtoon tuig. Ook creëerde zij een warm bad voor illegale (criminele) uitvreters en haar autochtone burgers in de kou laat staan. Zoals een BLM demonstratie op De Dam tijdens corona beperkingen die met voeten werden getreden en waar een rat als Akwasi ongestraft kon ophitsen tegen Zwarte Piet. Een gemeentelijke kliek welke vervolgens met het OM afzag van de vervolging van deze rat. Een volkomen uit de hand gelopen protest waarbij deze helleveeg zelf aan mee deed in plaats van hiertegen op te treden. Ook is het weer raak in de Diamantbuurt door criminaliteit van Marokkaanse kansparels welke de wijk onleefbaar maken en buurtbewoners terrori-seren. Deze buurt heeft al een verleden door Marokkaans terrorisme waarvoor er camera's werden opgehangen om dit terug te dringen. Maar omdat tuig meer privacy te geven bij hun criminele activiteiten werden deze weer weggehaald onder verantwoording van Halalsema. Ook weigert ze vrouwenrechten zoals abortus te handhaven. Bij een abortuskliniek in de Sarpatiestraat worden vrouwen veelvuldig lastig gevallen door anti abortus mafklappers die hun van moord beschuldigen. Ze verdomd het veilige zones rond deze kliniek in te stellen zoals dit in andere steden wel gebeurd. Vrouwen worden vogelvrij verklaard door haar en een stel godsdienst waanzinnigen. Halalsema verklaard het recht op demonstraties heilig en hier-bij het recht op vrijheid van geloofsovertuiging. Deze helleveeg vergeet hierbij dat het recht van deze godsdienst waanzinnigen ophoudt daar waar deze rechten van anderen beperken. Het recht op abortus is hierbij wet geregeld en dient dan ook gehandhaafd te worden. Dit geld ook voor Halalsema!      

    24-07-2022 om 17:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLANDSE VLAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is veel deining door zogenaamde patriotten over het feit dat boeren bij hun acties een omgekeerde vlag gebruiken. Blauw boven en rood onder. De rood wit blauwe driekleur is het symbool van ons land als soevereine staat. Deze zogenaamde patriotten maken veel misbaar om niks daar het kartel en andere Eurofielen in het Zottenkot bezig zijn onze vlag te vervangen door de Europe-se vlag. Niet alleen onze vlag maar ook de soevereiniteit van ons land. Daar zouden deze nep patriotten tegen moeten ageren. Niet alleen het land maar ook het leven van grote groepen mensen staat op zijn kop door toedoen van Rutte en zijn bende dus daar past de nationale driekleur op zijn kop prima bij.   

    19-07-2022 om 22:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUPERMARKTEN DOEN HUILIE HUILIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De boeren hebben bij hun protesten distributiecentra tot een doel verheven middels blokkades. De supermarkten begonnen meteen moord en brand te schreeuwen en huilie huilie te doen. Zij roepen om het hardst dat zij geen partij zijn maar niets is minder waar! Zij zijn het die de boeren afknijpen door lage prijzen en te beconcur-reren met zooi van buiten de EU wat van ver wordt aangevoerd wat de nodige stikstof en en CO2 uitstoot oplevert. Ook de Boni hadden zij te pakken eigendom van de schoonvader van stikstof muts Van der Wal tot Magere Hein hem bij  zich riep. Voor zijn dood heeft hij nog met drie rijke families online su-permarkt Picnik opgericht. Ook Bill Gates heeft nog eens 600 miljoen dollar in Picnik geïnvesteerd. Dit wel met een bijbedoeling want hij wil dat alle rijke landen volledig overgaan op het eten van kunstvlees want dit is beter voor het milieu. Laat Gates nou zo'n fabriek heb-ben waar deze troep gemaakt geword. Om deze bende te kunnen verkopen heeft pas kans van slagen als de boeren die kwalitatief goed echt vlees produceren geruimd worden. En daarvoor verschijnt minister Van der Wal in beeld. Haar voorgangster Carola Schouten was ook niet zuiver op de graat want zij keerde zich ook tegen de boeren omdat zij banden heeft met Schouten producenten van vleesvervangers. Hieruit blijkt dat de politiek volkomen verrot is! De vis begint te rotten bij de kop onder aanvoering van NSB'66 gauwleiter Paternotte en zijn Kaag bende. Plaatsvervanger van Kamervoorzitter Bergkamp Paul van Meenen NSB'66 maakte het nog veel bonter dan Bergkamp door de rechtse oppositie de mond te snoeren en hij moest door het presidium tot de orde worden geroepen toen hij Markuszower PVV de mond wilde snoeren en de bodes opdracht gaf om hem achter het spreekgestoelte weg te halen. Van Meenen die van ons parlement de Rijksdag tijdens het nazi bewind wil maken. Ik maak hier de dienst uit riep hij Hitler in poedervorm! Dat het kartel op het land van de boeren uit is wederom duidelijk geworden in Bant waar een boer werd uitgekocht door het COA om er een asielzoekerscentrum te bouwen wat overigens ook op verzet stuit van twee om-liggende gemeenten. Staatssecretaris Van der Burg van omvolking is van plan om zijn dreigement uit te uittevoeren om gemeenten te verplichten asielcentra toe te staan en uit-vreters onderdak te bieden waarbij het hem worst is of hier draagvlak voor is bij de inwoners. Pure dictatuur! Boeren moet gewoon netjes demonstreren en hun grieven uiten. Door de regenten wordt er met dedain en minachting neergekeken op het klootjesvolk. Men hoort hen wel maar luistert niet! Ze drijven gewoon hun zin door. Dit wekt woede op bij de boeren welke zich niet als lemmingen de afgrond in laten drijven. Deze hetze tegen de boeren aange-wakkerd door gauwleiter Paternotte om keihard optreden tegen hen door politie en zelfs de inzet van het leger werpt zijn wrange vruchten af. Dit leidde tot wild west taferelen in Heerenveen waar een doorgedraaide agent het vuur opende op een trekker die geen gevaar voor de politie vormde. Gelukkig werd de 16 jarige bestuurder niet geraakt anders had werkelijk de pleuris uitgebroken en zou Paternotte de consequentie van zijn wensen ontkennen zoals het een laffe rat betaamd.        

       

    15-07-2022 om 21:37 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISDAAD TEGEN EIGEN VOLK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Utrecht na Amsterdam het grootste Groen Slinkse shithole begaat nu een misdaad tegen de eigen autochtone burgers door zes we- ken lang vrijkomende sociale huurwoningen slechts toe te wijzen aan uitvreters uit den vreemde. Het is slechts tijdelijk kraaien de linkse regenten maar niets is zo permanent als tijdelijk denkende aan het kwartje van Kok. Utrecht waar de wachttijden voor de ei-gen autochtone burgers zo'n elf jaar zijn is dit een misdaad tegen hen die op de wachtlijst staan. Dat dit tot onvrede leidt daar heeft het linkse regententuig schijt aan. Dit beleid moet toch tot een volksopstand leiden. Vlissingen heeft afgezien van de opvang van duizend uitvreters op een cruiseschip in de haven. Opzich is er niets mis met uitvreters op een cruiseschip zodra ze vol zijn maar uitvaren naar Afrika en dat schorre morrie daar van boord schoppen terug naar de ne-gerhutten van Oom Tom. Hengelo heeft terecht een bus met dertig testosteronbommen teruggestuurd naar Ter Apel. Ook zijn de provincies niet vies van chantage wat duidelijk werd als Bant en omliggende gemeenten zich blijven verzetten tegen een AZC ze een reeds be-loofde spoorlijn wel kunnen vergeten. Pure maffiapraktijken! Vluchtelingenwerk staat te juichen bij deze beslissing van Utrecht net als staatssecretaris van omvolking Van der Burg. Vluchtelingenwerk dat dreigt met een kortgeding tegen de staat als uitvreters niet snel genoeg gehuisvest worden. Huisvesting die ten koste van onze eigen autochtone burgers gaat. Het wordt daarom de hoogste tijd dat ons eigen volk eens een proces aanspant tegen de staat om het verkrijgen van een sociale huurwoning. Wonen is namelijk een mensenrecht dat met name voor ons eigen volk! Dit tegen de achtergrond van het feit dat er weer 180 eitjesbakkers uit Afghanistan naar ons land zijn gekomen welke ook house eisen.  

    13-07-2022 om 20:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SELECTIEVE VERONTWAARDIGING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen week was er weer een orgie van selectieve veront-waardiging het Zottenkot. Aanleiding het "geweldadige " optreden van boeren. Alle linkse beroepsdeugers wisten niet hoe snel ze kwijlend en hijgend naar de interuptie microfoons moesten ren-nen om de boeren te veroordelen. Boeren waarop zij genocide willen plegen met als doel hun land voor een appel en een ei te bemachtigen. Dit alles onder leiding van NSB'66 gauwleiter Pater-notte gesteund door Klaver van de Groene Khmer en Ouwehand van de dierenactivisten. Deze proleten konden maar niet genoeg superlatieven bedenken om de boeren die strijden om hun voort-bestaan neer te zetten als terroristen. Dit alles met instemming van Kamervoorzitter Bergkamp van NSB'66 die alles behalve onpartijdig is daar ze links alle ruimte geeft en de rechtse oppositie de mond probeert te snoeren. Onder leiding van gauwleiter Paternotte werd in deze bijeenkomst Trekker Lientje de kop van jut. Haar inte-griteit werd in twijfel getrokken door te suggereren dat zij banden heeft met de vleesector en de veevoeder hande-laars. Dit alles meesmuilend aangehoord door Klaver en Ouwehand. Gauwleiter Paternotte wil hard optreden van de politie in samenwerking met het leger tegen opstandige boeren. Hij gedraagt zich als een Loekasjenko in poedervorm die de dictatuur van het kartel wil botvieren op het deel van het volk wat het niet eens is met het stikstof besluit. Hel en verdoemenis werd er gepreekt over de boeren maar al linkse activisten zich doen gelden zwijgt het linkse gespuis. Boeren die links en rechts worden opgepakt voor het over-treden van de wet kan het linkse getijsem ongestraft hun gang gaan gesteund door de linkse maffia in het Zottenkot. Greenpeace, Extinsenrebellion, BLM, KOZP en Antifa kunnen onge-straft hun gang gaan. Antifa is de knokploeg van linkse partijen welke geen strobreed in de weg wordt gelegd. CDA Kamerlid Boswijk maakte gewag van het feit dat hij thuis bedreigd werd door boeren en hij niet meer durfde naar het Zottenkot te komen uit angst voor de veiligheid van zijn gezin. Wat blijkt een dag later dat niet de boeren maar een oude vrouw van 70 jaar uit hetzelfde dorp die haar ongenoegen kwam uiten. Dit reeds geweten te hebben verzweeg hij dit om de boeren in het debat te kunnen framen als terroristen. Dit is onder-mijning van de de democratie! Van Mijeren van Forum die dit kenbaar wilde maken werd door de partijdige helleveeg Bergkamp de mond gesnoerd. Nog een voorbeeld, drie jaar geleden werd er een varkensstal overvallen in Boxtel door dierenactivisten waarop een gijzeling volgde van ruim tien uur alvorens de politie hier een einde aanmaakte onder dreiging dat boeren het recht in eigen hand te nemen. De dierenterroristen kregen maar een boete van 300 euro en de rest werd in de doofpot gestopt. Een belachelijke straf daar hier ook sprake was van een gijzeling. Tegen boeren die harde acties voeren om hun voortbestaan durft het OM zelfs doodslag ten laste te leggen. Naast linkse selectieve verontwaardiging ook nog lichtere straffen uitgesproken tegen linkse terroristen door NSB'66 rechters.    

    06-07-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE VLAM IN DE PAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie wind zaait zal storm oogsten is een spreuk die nog steeds waar is. Hierin is Rutte en zijn kartel geslaagd door de boeren tegen zich in het harnas te jagen. Vier kabinetten Rutte zijn desastreus voor ons land. De elite heeft zich schaamteloos kunnen verrijken en de armen worden steeds armer. Voedsel-banken nemen in aantal toe daar het aantal mensen die hierop aangewezen zijn steeds groter wordt. Een desastreuze tijd waarin verkiezingsbeloftes nooit werden waargemaakt en de ene na de andere catastrofe over het land kwam gelijk de tien plagen van Egypte. De Groningers die werden belazerd, de toeslagenaffaire, de zorg die werd uitgekleed middels te weinig IC bedden in combinatie met te weinig personeel, de thuiszorg waar duizen-den werden ontslagen, ruim tien jaar geen indexatie pensioenen, stijgende woningnood, energiecrisis, rechters die op de stoel van de politiek gaan zitten, uitverkoop van onze rechten aan Europa, en een asiel crisis door een ongebreidelde toestroom van 1000 uitvreters per week. Het wachten is op de volgende plaag ouderen die te groot wonen dwingen te verhuizen om zo plaats te maken voor asieleisers met grote gezinnen? Van deze groepen hadden de regenten niets te vrezen maar dit is nu anders daar ze met hun verzonnen stikstof crisis in oorlog zijn met de boeren die wel in staat zijn zich al dan niet gewelddadig te verzetten. Hun trekkers en landbouwmachines zijn machtige wapens in hun strijdt om hun voortbestaan dat bedreigd door Rutte en zijn bende. Hoe eerder dit kabinet valt hoe beter het is voor ons land! Rutte en zijn bende dienen voor de rechter te verschijnen voor verraadt van ons eigen volk. Starten de boeren een revolutie?   

    01-07-2022 om 20:58 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORDINAIRE POGING TOT LANDROOF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was er weer een mega demonstratie van boeren in Stroe. Boeren die in hun voortbestaan worden bedreigd. Boeren die met hun rug tegen de muur staan en het mes op de keel gezet krijgen door de overheid. Dat landroof de ware reden is werd duidelijk door een blunder van de provincie Gelderland die kaart vertoonde met een plan voor de bouw van 25.000 woningen in Stroe op de grond van onderandere de boer op wiens grond het protest plaats-vond. Al eerder werd bekend dat een boer welke wel zijn rechten maar niet zijn grond wilde verkopen kreeg van deze provincie te horen dat ze alleen zijn grond wensten. Dus legale landroof! Dit onder de leugen van bescherming van het milieu. Trekker Lientje maakt hier gewag van in het Zottenkot waar ze op een buitengewoon lage manier de maat werd genomen door Yasser Klaver dat zij met haar steun voor de boeren geweld uitlokt tegen politici en journalisten. Op deze actie volgde een tweede hardere actie met blokkades van snelwegen aan de vooravond van de stemming in het Zottenkot over het stikstof besluit en het eigenlijke doel een ongekende landroof. De uitkomst van deze was negatief voor de boeren en was een totale oorlogsverklaring van de regenten aan de boerenstand. Het kan nog wel een hete zomer en herfst worden. Een boer in het nauw kan tot extreme acties lei-den. Hiervoor is Rutte en zijn bende verantwoordelijk!  

    29-06-2022 om 21:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN KLIMAATDRAMMER TOT KOLENBOER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Klimaatdrammer Rob Jetten van NSB'66 is op zijn platte bek ge-gaan. Jetten een pratende pop stond tijdens de verkiezingen een rondedans te maken bij de kolencentrale op de Hemweg in Am-sterdam. Juigend stond hij op een  poster afgebeeld met een gro-te overwinning voor het klimaat. Hij is als marionet van de milieu-maffia die een kolencentrale heeft doen sluiten. Verblind door zijn succes probeerde hij ook de kolencentrale op de Maasvlakte in Rotterdam te sluiten maar hierbij kreeg hij gelukkig de kous over zijn januskop. De regenten die door hun klimaat obsessie ons voor een aanzienlijk deel van onze gasvoorziening aan Poetin hebben uitgeleverd. De zekerheid voor gas uit uit Groningen werd ingewisseld voor gas uit Rusland. De gevolgen worden nu pijnlijk duidelijk en deze non valeur moest de overgebleven kolencentrales weer volledig in gebruik stellen. Om zijn poffertjes ponum enigszins te redden wordt de maximumsnelheid s'nachts van 130 km teruggebracht tot 100 km, puur autootje pesten. Dit is het resultaat van onwe-tende en onbekwame apparatsjiks op posten te zetten waar ze de ballen verstand van heb-ben. Voorbeelden te over! Kaag op financiën die amper een huishoudboekje kan bijhouden en Ollongren op defensie die het verschil niet weet tussen een mortier en een geweer. Deze re-genten bende is een ware ramp voor ons land!      

    29-06-2022 om 20:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het navolgende werd bekend uit de Stopera het linkse rattenhol aan de Amstel door de wethouder van volkshuisvesting Zita Pels lid van de Groene Khmer. Amsterdam blijft ondanks het enorme woning te kort prioriteit geven aan huisvesting van statushouders en vluchtelingen. Van 6500 sociale huurwoningen die er jaarlijks vrijkomen gaan er maar liefst 1000 naar deze uitvreters. Reden is zij wachten al gemiddeld 6 maanden tot een jaar. Dat wacht-lijsten voor onze eigen autochtone burgers al langer dan 10 jaar zijn en door haar gedrag nog veel langer worden zal deze groene rat aan haar reet geroest zijn. Zo werkt zij braaf mee aan de omvolking van de stad en worden de rasechte Mo-kummers en hun kinderen de stad uit gepest om zo plaats te maken voor asieleisers. Dit is een slag in het gezicht van onze eigen autochtone burgers wier kans op een huis nog kleiner wordt. DAAROM EIGEN VOLK EERST!! EIGEN VOLK EERST!! EIGEN VOLK EERST!!

    27-06-2022 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAPELGEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Minister van Sociale Zaken Van Gennip is volkomen ontoerekeningsvatbaar geworden en dient opgesloten te worden in een TBS kliniek. Deze teef wil jonge Noord-Afrikaanse woestijn-rovers uit de banlieues rond Parijs naar ons land halen om hier te werken en een toekomst bieden. Tuig dat de banlieues onveilig maakt met criminaliteit gepaard gaande met vuurwapens. Wijken waar het aan wettelijk gezag ontbreekt. De politie die hier niet meer in durft en de politiek welke overweegt het leger in te zetten om het wettelijk gezag te herstellen. Omdat soort woestijnrovers hierna toe te halen moet je toch wel volkomen krankzinnig zijn. In onze wijken in de grote steden zoals de Schilderswijk, Transvaal in Den Haag, Kanaleneiland in Utrecht en 020 Gaza en de Bijlmer in Amsterdam waar de woestijnrovers het etnisch monopolie op criminaliteit hebben zitten we niet te wach-ten op nog meer van dit tuig. Staatssecretaris Van der Burg deed hier nog een schepje boven-op door de opvang van asielzoekers over de schutting van de gemeentes te pleuren door te dreigen opvang af te dwingen. Resultaat dat onze eigen burgers nog langer op de wachtlijst voor een woning komen te staan. Dit is onaanvaardbaar! Ook wil hij nog meerdere aanmeld-centra openen. Dit hele beleid is dweilen met de kraan open. Eerst de grenzen dicht en illegalen het land uit. De wal zal het schip keren maar dan is het al te laat vrees ik!   

    19-06-2022 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAANZIN REGEERT IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De regenten aldaar zijn compleet waanzinnig geworden! Men is voornemens genocide te plegen op een heel groot deel van de de boerenstand. Doorrijden de door de regenten gestelde belache-lijke stikstof normen gesteund door de milieu- en bouw maffia zullen heel veel boeren gedwongen worden om hun bedrijf te beëindigen. Dit is onaanvaardbaar en de boeren gaan massaal in opstand komen. En terecht! Vurige strijders voor deze genocide zijn NSB'66 en de VVD. NSB'66 opkomende voor de milieu maffia die terug willen naar de tijd van Ot en Sien en de VVD opkomende voor de bouw maffia die uit is op de grond van de boeren om zo lucratief te kunnen bouwen. Het offensief tegen de boeren werd ingeluid door minister Van der Wal van stikstof een volkomen incompetente muts. Ze werd thuis bezocht door boze boeren die terecht haar aftreden eisten. Zij voelde zich bedreigd en ook haar kinderen. Ze beseft nu wat de boeren en hun kinderen voelen. En dan nog maar te zwijgen van de kinderen die zijn ontvoerd door de overheid in het kader van de toeslagen affaire. In het Zottenkot stonden de plucheklevers alweer achter de interuptie microfoons om de actie van de boeren te veroordelen. Vooruitlopend op de de komende acties van de boeren was het de fielt Paternotte van NSB'66 die wenste dat de politie op gaat treden tegen de boeren protesten wat getuigd van een Poetin mentaliteit. De boeren willen het land plat gaan leggen. Gelijk hebben ze want regenten die niet willen horen moeten maar voelen! 

    19-06-2022 om 17:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOKIAGATE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was erin het Zottenkot een poppenkast waar de honden geen brood van lusten. De voormalige poppenkast op De Dam met Jan Klaassen en zijn Katrijn was veel amusanter en goed-koper dan deze dure wanvoorstelling in het Zottenkot. Om Jan Klaassen en zijn Katrijn kon je tenminste lachen terwijl je van de voorstelling in het Zottenkot alleen maar kon walgen! Thema was de Nocia telefoon van roverhoofdman Mark Rutte en zijn verdwe-nen sms'jes. Ruim zes uur lang kwamen de zogenaamde volks-verlakkers naar de interuptiemicrofoons om te blijven zeiken over het gebruik van zijn Nokia uit het jaar kruik en zijn integriteit met gewiste sms'jes. De ene na de andere non valeur kwam heigerig aanrennen om zijn of haar plasje te doen. Dit alles tegen de achtergrond van een hyperinflatie waardoor burgers hun geld steeds minder waard zien worden. Burgers die steeds meer meer moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen en hun vaste lasten te betalen. Voedselbanken die steeds meer cliënten krijgen. Daarnaast wordt de toeslagenaffaire niet afdoende aangepakt. Mensen welke nog steeds wachten op compensatie het door de overheid aangedane leed. Ook is er een slordige 15 miljard uitgegeven door de overheid waar geen bonnen voor zijn wat een reprimande van de rekenkamer opleverde. En dan maken de plucheklevers zich druk om Nokiagate. Stop met de poppenkast vertoning en ga eens regeren met als doel de werkelijke problemen in ons land op te lossen.  

    06-06-2022 om 19:52 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!