Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    29-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE NIEUWE HITLERJUGEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toch maar weer eens naar het jeugdjournaal gekeken. Wat ik zag was een gevaarlijke misselijkmakende indoctrinatie van jonge kinderen waarvan ik me afvraag of ze wel voldoende kunnen le-zen en schrijven en de Nederlandse taal machtig zijn. Kinderen die nog niet eens droog achter hun oren zijn roepen daar teksten aangaande het milieu waarvan ze toeten nog blazen weten. Tek-sten die ze zijn ingeprent door linkse docenten waarmee de kin-dergeest wordt vergiftigd. Kinderen die naast de basisvakken reken, lezen, taal en schrijven ook les dienen te krijgen in de recente geschiedenis en maatschappijleer. Dit in plaats van woke onderwerpen als rassenleer en klimaatwaanzin waarmee ze vergiftigd worden door linkse wappies die voor de klas staan. Het jeugdjournaal was ook bij een demonstratie van kinderen waarin ze vergaande maatregelen eisen van de regering voor de redding van het klimaat. Kinderen die niet beseffen wat hun eisen voor economie en de portemonnee van de burgers betekent. Burgers die stijgende energiekosten niet meer kunnen betalen en  daar-bovenop nog eens de voor isolatie van hun huis, warmtepompen en zonnepanelen. Dat het klootjesvolk waar ook velen van hen toebehoren het gelag gaan betalen ontgaat hen volledig. Nee rustig de kretologie van hun activistische docenten scanderen. Deze woke adepten zijn een groot gevaar voor de kindergeest en de maatschappij. Je zal toch maar kinderen hebben in het basisonderwijs die volkomen vergiftigd worden door linkse wappies die voor de klas staan. Tuig wat geen loonsverhoging verdient maar een enorme schop onder hun reet het onderwijs uit. Waar deze indoctrinatie van onze jeugd toe kan leiden heeft de geschiedenis geleerd. We stevenen af op een nieuwe Hitlerjugend 2.0, slaafs aan hun leiders tot alles in staat zelfs tot geweld tegen andersdenkenden. Hun klimaatwaanzin moet en zal zegevieren ten kosten van hen die hiertegen zijn en zich tegen deze waanzin verzetten. Stop de woke en klimaat indoctrinatie in het basisonderwijs!  

    29-09-2021 om 22:57 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de eerste dag van de algemene beschouwingen hebben we een stukje gesubsidieerde toneel mogen aanschouwen. De voor-stelling werd gestart door de spreekbuis van de sociaal zwakke-ren in de maatschappij Geert Wilders. Mensen die zich niet meer gehoord door- en geen vertrouwen meer hebben in de politiek. Mensen die wonen in achterstandswijken en zich daar een vreem-de in hun eigen wijk voelen. Mensen die nauwelijks rond kunnen komen door stijgende energie- en zorgkosten en huurlasten. Men-sen die afhankelijk zijn van de voedselbank en niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning daar zij achtergesteld worden door de invasie van migranten welke voorrang genieten. In het laatste decennium zijn er 200.000 duizend sociale huurwoningen wegge-geven, 2000 per jaar die werden onthouden aan ons eigen volk. Mensen die er komend jaar niet op vooruit gaan ondanks de economische groei van vier procent, pensioenen die niet worden geindexeerd en de uitkeringen niet worden verhoogd. Voor dit alles is de politieke eli-te ziende blind en horende doof. Hierdoor wordt de kloof tussen arm en rijk nog groter. Ook toonde Wilders de woke indoctrinatie in het basisonderwijs over rassenleer en de transgen-der materie. Veel leerlingen die het basisonderwijs verlaten zonder dat ze voldoende kunnen, lezen en schrijven alsmede beheersing van de Nederlandse taal. Daar zou veel meer aan-dacht aan moeten worden besteed in plaats van de woke onzin. Voor onderwijs met de woke onzin wordt meer geld opgenomen in de begroting voor 2022 net als 7 miljard voor de kli-maatwaanzin. Leerlingen die als halve analfabeet zich een positie moeten verwerven in het arbeidsproces met een grote achterstand veelal eindigend in het uitkering circuit of nog erger in de criminaliteit. Dit alles vereist een maximale inzet van de politiek en niet de klimaat-waanzin. Het grootste gevaar voor ons land is de tsunami aan uitheemse middeleeuwers die ons land overspoeld met als doel de islamisering van ons land. Islam is de pest en de cholera tegelijk! Het vaccin hiervoor is reeds lang bekend. De islam het land uit! 

    28-09-2021 om 22:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINISTERIE VAN MIGRATIE EN DEPORTATIE GEWENST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Elke week worden we geconfronteerd met ruim 1200 uitvreters die hier hun geluk zoeken. Als ze na het stapelen van procedures een afwijzing volgt worden zij niet uitgezet naar het land van her-komst maar worden zij gedoogd middel bed, bad en brood of ver-dwijnen in de illegaliteit zonder dat ze verder een strobreed in de weg wordt gelegd. In Amsterdam kan zo'n bende illegalen al kra-kend de ene woning na de andere bezetten en veel schade aan-richten. Bovendien krijgen ze gratis zorg en 500 euro zakgeld in de maand. Hoe gek kan het zijn? De asielmaffia kraait victorie daar de opvangcentra bomvol zitten waarmee ze de overheid chante-ren voor meer opvang en geld. Dit alles betaald door ons blankes. Ons land wordt in ijltempo naar de kloten geholpen door regenten die zich bezighouden met politieke spelletjes en non issues zoals de klimaatwaanzin en het eten van vlees en zuivel. De posterboy van de Groene Khmer Yasser Klaver wil dat de noodtoestand uitgeroepen wordt voor het klimaat want we stevenen af op een ramp volgens deze dwaas. Wat wij nodig heb-ben is het uitroepen van de noodtoestand aangaande de tsunami aan uitvreters welke ons land overspoeld en onze verzorgingsstaat met onze normen en waarden in de afgrond stort. Het afgelopen jaar 2020 hebben we er 56.000 binnengekregen welke werden aange-sloten op het uitkerings- en het zorginfuus. We kregen er een stad ter grootte van Den Helder qua inwoners bij maar niet het aantal woningen. De wachtlijsten voor ons eigen volk worden weer veel langer. Dat rechtvaardigd het uitroepen van de noodtoestand! Eigen volk eerst dient steeds luider te klinken in de media! Het eigen volk dient voor zijn rechten te strijden anders gaat het ten onder. Deugvolk wat eropuit is het eigen volk te discrimineren dient te worden kalt gesteld door ze geen podium meer te bieden in de media. Ook dienen linkse activistische pressiegroepen die strijden voor de klimaatwaanzin en ongebreidelde opvang van uitheemse uitvreters niet langer gesubsidieerd te worden. Deze drammers houden hun eigen broek maar op. Eigen volk eerst! 

    27-09-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEKJE VAN EIGEN DEEG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs werd er buitengewoon prettig nieuws bekend als uitvloei- sel van de nieuwe militaire alliantie tussen Australie, Amerika en Engeland. Dit had tot gevolg dat Australie een order voor onder-zeeboten bij Frankrijk annuleerde. Een order ter waarde van zo'n 56 miljard euro. Australie gaat nu in Amerika nucleair aangedre-ven onderzeeboten kopen. De wijnslurpende knoflookvreters stik-te bij kans in hun slakken en kikkerbilletjes. De louche pinopetjes schreeuwde meteen moord en brand over de handelswijze van de Aussies en dit werd opgeblazen tot een enorme politieke rel. Frankrijk werd nu eens met gelijke munt terug-betaald voor hun eigen handelswijze op het gebied van zakendoen. Veelal louche zaken zoals de leverantie van een kerncentrale aan Irak tentijde van het schrikbewind van Saddam Hoessein. Een centrale die kort voor ingeruikname door de Israelische luchtmacht werd platgegooid zodat Hoessein er geen duivelse dingen mee kon doen en hebben zo een deel van de van de wereld voor een ramp behoedt. Over Israel gesproken, die weten als geen ander hoe onbetrouwbaar die knoflookvreters zijn met hun wapenleveranties. Kanonneer-boten kopen van ze en betalen maar niet leveren. Echter ze hadden buiten de waard gerekend want de Israelisch zijn ze wel even komen halen. De Amerikanen lachen nu in hun vuistje want Frankrijk geeft Airbus ongeoorloofde staatssteun en krijsenden moord en brand toen Amerika dit ook ging doen bij Boeing. Ons land heeft ook de maken met de malafide zaken van de pinopetjes. Zo hebben ze Fokker failliet geholpen door met staatssteun een grote order te kapen van Fokker. Ze proberen nu de kas te plunderen van onze KLM om zo de verliezen van Air France te dekken. En nog vers in het geheugen ligt het om zeep helpen van onze pulsvissers middels milieuactivisten in het Europees Parlement. Vissers die hun grote investeringen kwijt zijn door maffioos gekonkel van de pinopetjes. Nederland wil ook vier onderzeeboten aanschaffen en doet er verstandig aan om de opdracht te gunnen aan een Zweeds-Nederlandse combinatie en vooral niet aan die knoflookvreters welke met onge-oorloofde staatssteun achter deze order aan zitten. Fransen kennen maar een belang en dat is eigen belang! Dit wetende geen staatsorders meer aan Frankrijk. Frankrijk is een mooi land maar met een kut bevolking!! 

    27-09-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOEDSEL GESTAPO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid komt weer met een even belachelijk als onaanvaardbaar advies. De WWR acterende als de voedsel Gestapo bestaat uit gesjeesde profes-soren en oud politici waaronder de engnek Ernst Hirsch Ballin de gesel van van cartoonist Gregorius Nekschot welke hij in een razzia van zijn bed liet lichten door een grote politiemacht. Deze Gestapo wordt wordt uiteraard benoemd door de politieke elite. Wij van WC Eend adviseren WC Eend! In een bezopen voorstel om de kosten van de gezondheidszorg te beteugelen wil men een suiker- een vettax, verhoging van de prijzen van alcohol en tabak en vermindering van het aantal verkooppunten hiervan. De over-heid die wil bepalen wat u op uw bord heeft. Pure kwaadaardige betutteling door ratten die zelf volop genieten van de geneugten van het leven. Kaviaar mag maar een karbonade of balletje gehakt is taboe! Ongezond leven zoals zij dit beoordelen is de grootste oorzaak van de almaar stijgende zorgkosten veroorzaakt door de sociaal zwak-keren. Lekker makkelijk om de sociaal zwaksten de schuld in de schoenen te schuiven. We hebben te maken met een stijgende vergrijzing die gepaard gaat met oplopende kosten voor de zorg waar we simpelweg mee dienen te dealen. Maar de ware oorzaken blijven onvermeld omdat deze gevoelig liggen bij de politiek correcte elite. Zaken zoals de vermarkting van de zorg, graaiende zorg managers, teveel overhead, zorgcowboys die ziekenhuizen doen sluiten en de enorme toename van uitheemse uitvreters die gratis zorg krijgen en een groot beroep doen op de zorg. Naast het uitkeringsinfuus liggen zij ook aan het zorginfuus en ons blankes maar betalen en dreigen meer te moeten betalen en desondanks met een zorgbeperking worden geconfronteerd. Het eerste proefballonnetje is reeds opgelaten door Corinne Ellemeet van de Groene Khmer die wou laten toetsen of ouderen vanaf 70jaar nog wel een dure ingreep mochten krijgen. Ellemeet in de rol van Josef Mengele! De politieke elite en hun Gestapo adviseurs blijven hun kop in het zand steken zodat ze de consequenties van de tsunami van uitheemse paupers naar ons land niet onder ogen hoeven te zien. De stijging van de zorgkosten kunnen worden beperkt door fraudebestrijding, het graaien, overhead en terugdringing van de marktwerking aan te pakken. Bovenal de grenzen sluiten voor uit-heemse uitvreters welke onze verzorgingsstaat aan de afgrond brengen. Niet het klimaat is het grootste gevaar voor ons land maar de tsunami aan uitheemse middeleeuwers die ons land overspoeld en ons eigen volk bedreigen! Uiteindelijk zal de wal het schip keren maar dan is het al te laat vrees ik.  

    18-09-2021 om 17:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUTTE VERKLAARD BOEREN DE OORLOG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bekend is geworden dat Rutte en zijn roversbende niet goed-schiks dan wel kwaadschiks boeren van hun land willen beroven met als motivatie het terugdringen van de stikstofuitstoot. Land waarop zij al boeren en ons land van voedsel voorzien. Hiervoor wordt het middel van gedwongen uitkoop gebruik om boeren van hun land te beroven zodat de overheid er huizen kan bouwen voor uitheemse uitvreters en ter glorie van de milieumaffia die meer ruimte voor de bloemetjes en de bijtjes willen. Het verbouwen van ons vreten wordt ondergeschikt gemaakt de omvolking van ons land en de klimaat histerie der onheilsprofeten die ons hel en ver-doemenis willen aanpraten. Dit beleid wordt ingestoken door NSB'66 en dient te worden uit-gevoerd door de christen helleveeg Carola Schouten. Deze teef moet de executies van de boeren in ons land. Dat de boeren zich hiertegen tot het uiterste zullen verzetten is duidelijk. Op naar Den Hagistan met veel trekkers en tevens het land economisch platleggen om Rutte en Schouten duidelijk te maken dat diefstal van hun land niet zullen accepteren. Het is niet alleen landroof maar ook het stelen van hun onderkomen. De landsadvocaat maakt het nog veel bonter door te stellen dat boeren hun vergunningen moet worden afgenomen zodat ze dan per direct moeten stoppen met boeren en achteraf wel eens moet worden bekeken welke schadevergoeding aan betrokkenen dient te worden behaald. Delen van het gestolen land zullen door projectontwikkelaars worden gebruikt voor hun lucratieve woningbouw waar zij onderhands handjeklap met de politieke elite regelen dat bestaande boerderijen die niet hun project verdwijnen. Resultaat het groot kapitaal vult weer rijkelijk de zakken ten kosten van in dit geval de boerenstand. En dit door een demissionaire bende onder leiding van het rugge-graadloos weekdier Rutte. Dit verwerpelijke besluit is een puur staaltje van stalinisme wat van ons land een communistische dictatuur wil maken onder leiding van de elite. Dus boeren massaal op naar Den Hagistan voor het ter verantwoording roepen van Schouten en haar vervolgens op een mestkar getrokken door een trekker en begeleid door vele trekkers door de boeren gebieden heen rijden waar ze geconfronteerd wordt met de woede van de de boeren-stand. Deze heks verdiend een laatste rustplaats in een gierput en geen mooi baantje vanuit de banenpoel van de politieke elite. Stront bij stront! Ook wachtgeld is voor haar gelijk aan het gooien van paarlen voor de zwijnen! 

    16-09-2021 om 20:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDANKBARE HONDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wederom werden we geconfronteerd met en stel ondankbare honden. In dit geval stelletje uitvreters uit Syrie en Jemen die het in hun domme inteelt hersens haalden om een woning te weige-ren. Een gezin met met zes kinderen weigerde een woning met vier slaapkamers en een zolderkamer omdat deze te klein voor hen zou zijn. Hoe haal je het in je verweekte inteelt hersens omdat te doen? Een woning in Heerlen welke blanke woningzoekenden dolgraag zouden willen maar welke zijn veroordeeld tot ellenlan-ge wachtlijsten. Wat hadden deze smerige uitvreters dan ver-wacht? Een villa met sauna en zwembad en grote tuin onder-houden door blanke loonslaven? Dit soort ondankbare honden dienen per direct hun verblijfsstatus te verliezen en ons land uitgeschopt te worden terug naar hun bouwvallen in de woestijn. Dit alles is een schoffering van het eigen volk! Dit het voorland van ons blanke avondland door aanhoudende tsunami van uitheemse uitvreters die ons op den duur zullen knechten. En dit geval staat niet op zichzelf want eerder in een ander geval weigerde een gezin afkomstig uit Jemen een huis in Weert. Een Syries gezin weigerde een woning in Schagen omdat ze daar spoken zagen. De ratten in toga hebben eindelijk eens een wijs vonnis geveld door toe te staan dat deze ondankbare honden worden verwijderd uit de opvangcen-tra. Er zullen wel weer de nodige zieligheidspredikers gaan protesteren maar dit tuig moet geen podium worden gegeven. Er staat ons nog wat te wachten daar ernog een tsunami van Afghanen naar ons land wil komen. Holen en grot bewoners die als zij hier zijn huisvesting eisen hebben welke overeenkomen met een luxe villa en bedienend personeel. Daarom grenzen dicht en ondankbaar uitheems tuig het land uit!! 

    16-09-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGEL TALIBAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Breda krijgt een tuintegel taliban geleid door NSB'66 gouwleider Paul de Beer. Deze taliban wordt gevormd uit een pool nutteloze ambtenaren die in plaats van uit het raam kijken nu op een beeld-scherm kijken naar tuinen in de stad waar teveel tegels liggen. Deze brave burgers die hun tuintje onderhoudsvrij hebben bete-geld kunnen bezoek verwachten van vopo's die uit naam van De Beer vorderen dat zij hun tegels uit hun tuin verwijderen. Daarbij is befehl is befehl! De Beer heeft het waanidee om van Breda een stad in een tuin te maken. Luchtfietserij dat kenmerkend is voor de ideologie van NSB'66, wij bepalen wel wat goed is voor de bur-gers. Wanneer worden dit soort gestoorde bestuurders nu in een dwangbuis afgevoerd naar het gekkenhuis? TBS in een longstay afdeling ter bescherming van de bevolking. 

    Over de taliban gesproken er hebben zich ruim 13.00 Afghanen gemeld bij de autoriteiten die claimen voor ons land te hebben gewerkt en op de evacuatielijst willen. Ze zijn allemaal chauffeur, kok, tolk of gids geweest.  Een ieder die wel eens een eitje heeft gebakken voor ons leger meent recht te hebben op asiel in ons land. Dit is volstrekt ongeloofwaardig!  De heks Secreet Kaag is op haar bezem vertrokken richting Afghanistan om het mogelijk te maken om nog meer middeleeuwers naar ons land te halen welke bij aankomst aan het uitkeringsinfuus worden gelegd. 

    De grote steden en het deug dorp Ede willen onderzoeken hoe ze Mcdonalds, KFC, de Burger King en snackbars in de gemeente kunnen weren want die zijn slecht voor de volksge-zondheid. De vette hap is vogelvrij verklaard door de dienaren van de groenvoer maffia. Dit is weer een stukje ongewenst paternalisme en overheids dwang. Pizzeria's, shoarma- kabab- en donar zaken blijven uiteraard buitenschot want dan zouden ze allochtonen raken wat leidt tot stichmatiseren van deze groep. Dit is puur meten met twee maten! Dit zal ertoe leiden dat Boa's je BMI gaan controleren als je een vette hap wil gaan halen. De oer Hollandse bal ge-hakt, frietje met, kroket, frikandel en bitterbal wordt u ontzegt door de zogenaamde gezond-heids wappies. En daar zal het niet bij blijven want ook de vleesconsumptie dient fors te worden beperkt waar met name de dupe worden. De mensen thuis zullen te maken krijgen met de zogenaamde snitzel jagers van de overheid welke komen controleren  of u zich niet bezondigd aan het eten van een stukje vlees. Op barbecuen staat een lange gevangenisstraf en eeuwige verkettering!    

    04-09-2021 om 18:17 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE ASIEL INVASIE VAN ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week kwamen de deugproleten weer uit hun grach-tenpanden, grotten en holen om met kracht de jongelui uit Hars-kamp te verketteren die het hadden gewaagd te protesteren en in verzet te komen tegen de opvang van 800 Afghanen in hun dorp. In een dorp van ruim 3500 inwoners is 800 van die middeleeuwse barbaren een een overkill voor deze kleine gemeenschap. Als een dief in de nacht werden deze barbaren gedropt in Harskamp zon-der overleg met de inwoners die hierop zijn zachts gezegd niet blij mee waren en overdonderend werden door het besluit van de politieke elite vanuit hun blanke enclaves waar ze niet geconfronteerd worden met de nadelige gevolgen van de tsunami van mideleeuwse barbaren in ons land. Blanke enclaves zoals Wassenaar, Blaricum en Aarden-hout waar geen asielzoekers worden opgevangen. Dit geldt ook voor de blanke enclave Be-noordenhout in Den Haag wat door de plaatselijke politiek is uitgeroepen tot verboden gebied voor asielzoekers daar Rutte en trawanten daar wonen en waar Secreet Kaag onlangs ook een pandje van 1.4 miljoen euro heeft gekocht. Dit geldt ook voor de grachtengordel waar men geen paupers en ander schorre morrie wenst. Nee het klootjesvolk is weer de klos want zij worden opgezadeld met met de gevolgen van de deugverslaving van de elite welke zich verheven voelt boven het pleps. Terug naar de verketterde jongelui in Harskamp welke ge-waardeerd zouden moeten worden voor hun verzet tegen de komst van de Afghanen naar hun dorp en hiermee ook opkwamen voor de rest van het land die tegen de asiel invasie zijn. Deze jongeren zijn over het algemeen hardwerkende boerenjongens die hun toekomst in gevaar zien komen. Het krijgen van een huis wordt nog veel moeilijker doordat alles wat hier ongevraagd binnenkomt voorrang krijgt op een woning waardoor de wachtlijsten voor onze eigen bevolking toenemen en extreem lang worden. Daarnaast wordt ook hun bestaan in gevaar gebracht daar het kunnen boeren steeds moeilijker gemaakt wordt door de milieu-maffia welke de boeren vogelvrij heeft verklaard. De Afghaanse haatbaarden zullen zich nooit aanpassen aan onze normen en waarden daar zij gewend zijn te leven in de middeleeuwen waar tribale twisten aan de orde van de dag zijn en waaruit het recht uit de loop van een geweer komt. Hun actie was mede een aanklacht tegen de politieke elite welke in rap tempo ons land naar de donder jagen door omvolking middels massale import van uitheemse uitvreters die de pest en de cholera tegelijk zijn voor onze cultuur, normen en waarden. Daar-om verdienen deze jongeren in plaats van uitgemaakt te worden voor racisten en facisten een paar vaten bier te krijgen te consumeren op een plek die zij wensen voor hun inzet voor het eigen volk. Eigen volk eerst! Proost! 

    31-08-2021 om 23:18 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAATSOMROEP SPREEKBUIS KOPSCHOPPERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De staatsomroep biedt de Gooische kopschoppers een platvorm door Peter Plasman te laten pleiten voor zijn client. Deze weer-zinwekkende proleet mocht bij Op1 twijfel zaaien over de betrok-kenheid van zijn client bij de dood van Carlo Heuvelman. De staatsomroep geeft de lakeien van de Gooische kopschoppers een platvorm om van het dit tuig slachtoffers te maken. Plasman maak het bij Op1 nog net niet zo bont zijn client als een koor-knaap af te schilderen al kwam hij dicht in de buurt. Zo'n Gooische kakker zal wel een oud studievriendje bij staatsomroep gebeld hebben met de wens om zendtijd op kwelbuis om zo een positief beeld te schetsen van zijn lieve zoontje. En oude corpsballen laten elkaar niet vallen en zo wordt erop hoog niveau gewerkt naar een ligt taakstrafje of vrijspraak. Wat Plasman betreft bleef het niet bij een keer en zelfs de vader van zijn client kreeg de kans om huilie huilie te doen op de kwelbuis van de staatsomroep over dat zijn zoon zo'n lieve jongen is en hij het niet begreep. Bulshit! Dit alles stinkt naar pure klassenjustitie! Het geeft wel te denken dat de Staatsomroep steeds meer een omroep wordt welke ten dienste staat van de elite zoals deze kopschoppers en onlangs nog een lange propagandafilm over secreet Kaag uitzond vlak voor de verkiezingen. Een film waar Leni Riefenstahl jaloers op zou zijn. Het is de hoogste tijd dat het Commissariaat voor de media hier eens paal en perk aan steld.   

    29-08-2021 om 23:11 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALALSEMA WERFT NSB'ERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Amsterdam gaat in wijken waar er veel incidenten zijn waarbij er wapens gebruikt worden een proef doen met preventief fouilleren. Dit met grote tegenzin van het linkse schorre morrie dat aan de macht is in de Stopera. Dit zou leiden tot het stigmatiseren van etnische minderheden. Dat onder deze groep het wapengeweld gestaag toeneemt is een feit waardoor de politiekcorrecte raad van wordt weggekeken. Met name in 020 Gaza en de Bijlmer welke zijn verworden tot enclaves vol geweld loopt het wapenge-weld volledig uit de hand. Al jaren is er de roep om preventief fouilleren maar Groene Khmer maakt dit onmogelijk. Onder maat-schappelijke druk waaronder rechtse partijen in de raad gaat de Groene heks Halalsema schoor-voetend akkoord met een proef hiertoe. Een brein dat volledig verweekt en verrot is waar geen redding meer voor mogelijk is anders dan euthanasie. Deze heks bescherm-vrouwe van middeleeuwers in de  stad en land ontloopt hiermee een middeleeuwse straf der blankes voor heksen, de brandstapel! Een straf die zij verdient! Het is droevig dat er ruim voldoende NSB'ers zich hebben aangemeld voor deze controle. Blijkbaar niets geleerd van de geschiedenis als zij al ooit interesse voor hebben gehad. Dit is inherent aan het wokevirus wat is overkomen waaien uit Amerika. De politie beschouwen als de vijand wat heeft post-gevat in de schedels van de complotdenkers en de linkse kerk. Waanzinnigen die teveel media aandacht krijgen in de deugkranten en de staatsomroep. De politie tracht haar werk zo goed mogelijk te doen maar dagelijks wordt geconfronteerd met uitheems tuig dat wijken onveilig maakt en onze maatschappij ontwricht. Tuig uit enclaves waar het wettelijk gezag is overgenomen door de imams geleide shariapolitie en onze politie ongewenst is. Door dit belachelijke besluit van Halalsema wordt de politie gehinderd en geintimideerd. Dienders die hier in hun hemd worden gezet door Halalsema en haar linkse kliek en de politietop die horende doof en ziende blind zijn. Groepen onder leiding van Halalsema die eropuit zijn om deze proef te laten mislukken want het uitheemse gajes is heilig voor hen en mag geen strobreed in de weg worden gelegd. De politie moet als kop van jut dienen zodat men het wapengeweld van allochtonen geruisloos in de doofpot kan laten verdwijnen.   

    29-08-2021 om 21:48 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONHEILSPROFETEN VAN DE VN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze tandeloze organisatie overheerst door niet westerse landen die de woorden democratie en mensenrechten niet eens kunnen spellen hebben een klimaatrapport uitgebracht vol met kommer en kwel zoals het onheilsprofeten betaamd. Er dienen nu dras-tische maatregelen genomen te worden om de wereld te redden. Laten met name de de niet westerse landen eerst maar wat eens gaan doen hun enorme bevolkingsgroei waarvan ze het overschot zoveel mogelijk illegaal in Europa dumpen middels bootjes over de Middellandse zee. Dat beperkt de voedseltekorten en veel CO2 uitstoot. De dag dat dit rapport uitkwam kwamen hier de klimaat fundamentalisten uit hun stinkende holen om overal in praatprogramma's op de kwelbuis om hel en verdoemenis te preken. De burgers zullen volgens deze klimaat ratten een stap terug moeten doen ten bate van het vaderland. Het is het klootjesvolk dat een stap terug moet doen maar niet de elite en de walgelijke BN'ers die zich voordoen als deugvolk maar er vrolijk op los vliegen en ervoor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt en leven als God in Frankrijk en schijt hebben aan het milieu. Zij die het klootjesvolk een vliegvakantie naar de zon misgunnen maar zelf frequent naar bestemmingen binnen Europa en naar ande-re continenten vliegen. Dit zelfde geldt voor het EU tuig in Brussel dat in toenemende mate Europa rond vliegt in gecharterde jets of het een lieve lust is. Dit alles met de goedkeuring van Brusselmans en zijn hofnar Samsom. Als in ons land de maatregelen van de klimaat fundamentalisten worden uitgevoerd scheelt dit nog veel minder dan één promille in de op-warming van de aarde. Een verwaarloosbaar resultaat dat afgezet tegen de gigantische kos-ten van deze waanzin. Het deugvolk heeft steeds hetzelfde riedeltje dat we ons land leefbaar moeten houden voor de toekomstige generaties. Ze zijn doof en blind voor een ander groot gevaar dat de leefbaarheid van ons land maar ook Europa in gevaar brengt voor onze wes-terse bevolking. Dat is namelijk de toenemende groei van de islam en de ongebreidelde instroom van uitvreters uit de derde wereld die eropuit zijn ons te onderwerpen aan hun barbaarse ideologie. Onze kinderen en kleinkinderen zullen lijden onder het juk van de sha-ria. Dat is het grootste gevaar voor ons land! Het stoppen van de islamisering en het deis-lamiseren is noodzakelijk voor ons ons land om onze vrijheden te behouden. De grenzen slui-ten voor uitheemse uitvreters en illegalen ons land uitzetten als onderdeel van de deislami-sering. Afghanistan is het voorland van ons Avondland!   

    15-08-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIJKE PROFITEURS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tentijde van een enorme woningnood in ons land worden alom geconfronteerd met smerige profiteurs die hier misbruik van ma-ken en hun zakken vullen. De bekendste van deze profiteurs is wel prins bril Bernard junior. Zij kopen woningen op om deze voor veel geld te verhuren waardoor met name starters de kans wordt ontnomen een huis te kunnen kopen en er minder sociale huurwo-ningen beschikbaar komen. Een walgelijke mentaliteit die doet denken aan de hongerwinter waar boeren profiteerden van de hongersnood. Wonen is een mensenrecht en dat wordt door hen ondermijnt mogelijke gemaakt door de overheid. Gemeentes sluiten hier hun ogen voor. Men hoort, ziet en zwijgt. Hier ligt een taak voor de landelijke overheid om bij wet een einde aan deze maffiapraktijken te maken. Een huis kopen mag als je er zelf in gaat wonen. Uitgezonderd woningbouwcorporaties die volkshuisvesting dienen en niet de zakkenvullers die er slechts opuit zijn grote winsten te maken. Dit handelen van deze profiteurs is crimineel en hieraan dient door middel van wetgeving een einde aan gemaakt te worden. Dit is belangrijker en ook urgenter dan de klimaatkolder van groene onheilsprofeten die van ons land een groot windmolenpark willen maken en vruchtbare land-bouwgrond om willen vormen tot akkers vol zonnepanelen. Belachelijk omdat drie kerncen-trales is onze energiebehoefte kunnen voorzien. Het zijn ook dezelfde onheilsprofeten welke ons van het gas willen halen. Zij kunnen wat mij betreft zelf aan het gas wat ook een vermin-dering van de CO2 uitstoot betekend!

    15-08-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.APELDOORN IS DE SCHAAMTE VER VOORBIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondanks werd bekend middels De Stentor, de krant de Veluwe, dat de gemeente Apeldoorn blanke Nederlanders die wanhopig op zoek zijn naar een betaalbare (sociale) huurwoning gaat discrimi-neren. Discrimineren ten gunste van allochtone uitvreters die met voorrang een huis eisen gesteund door alles wat links is en de asielmaffia. Apeldoorn neemt deel aan een project van de rover-heid om grote uitvreters gezinnen (8a10 personen) met name Syriers te huisvesten. Een project dat slechts voor een deel door de overheid betaald wordt. De gemeente gaat de huizen verbouwen om meer ruimte te creeren. De benodigde huizen worden ter beschikking gesteld door de woningcorporaties. Woningen die normaal worden verhuurd in de vrije sector waarvan nu de huur wordt verlaagd tot de sociale huurgrens zodat de bewoners de maximale huurtoeslag kunnen ontvangen. Ook komt er een een inburgeringsproject met regisseurs en hulp van de soepsidie vreters van Vluchtelingenwerk betaald door de gemeente. Kosten per gezin 3000 euro. Tel uit je winst! Voor ons eigen volk kan helmaal niets maar voor deze parasieten kan alles. Uiteraard zullen deze woningen gemeubileerd worden opgeleverd waarbij uiteraard de Miele's niet zullen ontbreken. Wat de gevolgen zijn voor de buurt waar dit schorre morrie komt te wonen laat zich raden. Het regenten tuig zal dit worst wezen want zij zullen hier in hun blanke enclaves geen last van ondervinden. Dit besluit geeft veel onrust onder de burgers en op sociale media. Dit is een ontoelaatbare schoffering en discriminatie van onze blanke autochtone Nederlanders. Zo in je eigen land te worden achtergesteld voor een stelletje uitvreters uit Ver-weggistan. Schande! Driewerf schande! De verantwoordelijke regenten zullen hierop afge-rekend dienen te worden. Vanaf heden dienen de belangen van het eigen volk leidend te zijn! EIGEN VOLK EERST!  

    08-08-2021 om 18:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOPSCHOPPENDE GOOISCHE KAKKERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een stelletje jonge Gooische kakkers heeft zich ernstig misdragen op Mallorca. Een orgie van geweld had een dode en een paar gewonden tot gevolg. De kakkers werden een kroeg uit gegooid en dit feit wilden zij wel even wreken op toevallige voorbijgangers door hen ernstig te mishandelen. Ja hoever kan je van het padje af zijn. Al meteen de volgende dag zijn ze terug gevlogen naar ons land zodat ze zich veilig kunnen wanen voor de Spaanse justitie in hun villa's achter de brandkasten van hun ouders. Een paljas van justitie kwam zich bij de staatsomroep beklagen over dat de verdachte kopschoppers met naam en toenaam op Geen Stijl en sociale media werden bekend gemaakt. Dit doordat justitie treuzelde met het oppak-ken van de verdachten wier identiteit bekend was. Dit tot grote verontwaardiging van de burgers met gezond verstand. Ruim twee weken na deze misdaad werd er pas een kopschop-per opgepakt en nog een paar dagen later de tweede. Hierdoor kregen de advocaten de tijd om de verklaringen van het tuig op elkaar af te stemmen en justitie te bewerken om het eventuele proces in ons land te doen plaatsvinden. Dit alles stinkt naar klassenjustitie alwaar de rijkelui zoontjes worden beschermd. De vader van de eerste gearresteerde kopschopper kreeg van de staatsomroep tijd om huilie huilie te doen en te jammeren dat zijn zoon zo'n lieve jongen is en hij het niet begreep. Ondertussen heeft hij zijn stuk addergebroed wel de dure advocaat Peter Plasman bezorgd ter verdediging om hem vrij te pleiten. Die kwam al meteen met hetzelfde riedeltje dat de schuld van zijn client moeilijk te bewijzen is. Om te kotsen deze advocatuur! Daar bovenop beweert de deugelite bij de staatsomroep dat er al een trial burgers media plaatsvindt waardoor er strafvermindering moet komen bij een ver-oordeling. Walgelijk! Sites zoals Geen Stijl zorgen ervoor dat mistanden door de elite onder de aandacht blijven en niet geruisloos in de doofpot verdwijnen. Naming and shaming zorgt ervoor dat hun misdrijven aan hun blijven kleven in hun verdere duistere carieres. Dit ondanks de invloed van hun rijke kakker pappa's. Een van die oude kakkers sommeerde Geen Stijl op hooghartige toon de naam van zijn zoon van de site te halen. Och stakker Geen Stijl kennen-de verdomde zij dat onder hoongelach. En terecht! Een mooi voorbeeld van naming and shaming is een piloot van Transavia die met zijn vader een straatrace reed waarbij een jonge vrouw om het leven kwam. De rechter gaf deze rat zoals gewoonlijk een flut strafje maar door alle publiciteit vloog hij bij Transavia de laan uit met als reden wie zo onverantwoord aan het wegverkeer deelneemt vertrouwen we geen vliegtuig, een crew en passagiers toe. Boontje kwam om zijn loontje.   

    08-08-2021 om 16:30 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOCROGEWELD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het mocrogeweld loopt werkelijk de spuigaten uit en hieraan dient paal en perk aan gesteld te worden. Amsterdam begint steeds meer te lijken op het Chicago ten tijde van Al Capone die de stad over wou nemen. In Amsterdam is het Riduan Tagi de capo van de mocromaffia die dood en verderf laat zaaien in de stad. De terreur neemt een dergelijke vorm aan dat er niet langer gewacht kan worden met het nemen van drastische maatregelen. Recente voorbeelden zijn de moorden op de broer van een kroongetuige, zijn advocaat en zijn vertrouwenspersoon Peter R de Vries uitge-voerd door tuig met een laag IQ uit de misdaad enclaves de Bijlmer en 020 Gaza. Daders met een laag IQ gekoppeld aan hun zwakke begaafdheid veroorzaakt door eeuwenlange inteelt en het het op zoek zijn naar snel geld. Enclaves die ware broeinesten zijn van criminaliteit. En dat brengt mij met het hieraan gekoppelde gedrag van de advocatuur. Advocaten die steeds vaker lakeien van de criminelen zijn die alle middelen aangrijpen om maar te voorkomen dat ze voor lange tijd belanden waar ze thuis horen, de bajes!  Zouden ze nog wel eens in de spiegel durven kijken? Inez Weski is zo'n advocaat welke niet hoeft te vrezen geconfronteerd te worden met haar uiterlijk want er is geen enkele spiegel die heel blíjft als zij er met haar grafkop voor gaat staan. Weski de lakei van Ridouan Tagi schoot meteen al in de kramp toen Tagi met deze drie moorden in verband werd gebracht. Zij ontkende dit ten stelligste tegen beter weten in. Als iets eruitziet als eend, zwemt als een eend, waggeld als een eend, en kwaakt als een eend dan is het ook en eend!  Het meest weerzinwekkende duo advocaten zijn wel broer en zus Roethof die er hun corebuiseniss van gemaakt hebben om zwarte crimi-nelen te verdedigen waaronder de twee moordenaars van advocaat Derk Wiersum. Dit alles onder het motto soort verdedigd soort. Deze zwarte proleten in toga hebben hebben niet al-leen het OM geschoffeerd maar ook de nabestaanden van Wiersum met hun laaghartige en minderwaardige insinuaties. Trouwens de fiscus zou eens moeten onderzoeken hoe deze advocaten worden betaald daar criminelen geen normaal inkomen hebben en toch dure advocaten inhuren. Het kan niet anders dat ze betaald worden met contant geld afkomstig van misdaad. Door deze geldstroom te stoppen ben je ook af van dat soort advocaten die de rechtsgang frustreren om zo zware criminelen uit de bajes te houden en hun de mogelijkheid te geven hun criminele activiteiten voort te zetten. En dan de reactie van burgemeester Halalsema op het mocrogeweld en met name de moord op Peter  R de Vries. Zij  stond weer krokodillentranen te huilen wat een deja vu was met de reactie van een voorganger na de moord op Theo van Gogh door een moslim barbaar. U kent hem wel de super theeslupper Job Cohen die ging na deze moord theedrinken in de moskee. Halalsema pleit samen met de deugbrigades voor het meer investeren in 020 Gaza en in de Bijlmer wonende jongeren. Dit staat gelijk aan het gooien van paarlen voor de zwijnen. Met name het Marokkaanse tuig is volkomen verziekt en is te dom, te lui en te laf om voor de duvel te dansen. Makkelijk snel erg veel geld verdienen middels straatroof, plofkraken, roofovervallen, inbraken en zelfs liquida-ties. Amsterdam kent zelf een top 600 van dit soort draaideurcriminelen welke geen stro-breed in de weg worden gelegd door haar en haar linkse adjudanten in haar driehoek welke moeten zorgen voor de veiligheid in de stad. Dit is de vloek van het ultra linkse stadsbestuur! Veel bekakte  woorden maar geen daden! 

    01-08-2021 om 14:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINDER MINDER CORRUPTE NSB'66 RECHTERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat reeds in kannen en kruiken was is onlangs bevestigd door de de Hoge Raad. Geert Wilders blijft veroordeeld voor zijn uitspraak minder minder Marokkanen. Dat is niet verwonderlijk daar de Hoge Raad slaafse lakeien van de politieke elite. De Hoge Raad is de top van de rechterlijke macht met een hoog NSB'66 gehalte. Deze ratten in toga zijn voor het leven benoemd door de politiek en als er leden in opspraak komen worden ze beoordeeld door door leden vanuit hun midden. Slagers die hun eigen vlees keuren en hiermee wegkomen met steun van de politieke elite. Met deze uitspraak hebben ze bevestigd wat boeren, burgers en buitenlui allang wisten dat de rechterlijke macht intens corrupt is en verre van onafhankelijk. Ze hebben ons land overladen met de grove schande van een politiek proces waarbij men de oppositie leider heeft gepoogd kalt te stellen zoals te doen gebruikelijk in een bananen-republiek. Een extreem voorbeeld was de moord op Pim Fortuyn die bezig was de premier van ons land te worden en een groot gevaar vormde voor het heersende establishment en van het toneel moest verdwijnen.  Voor de moord op Fortuyn werd de milieu terrorist Volkert van der Graaf bereid gevonden welke na zijn daad en veroordeling werd gepamperd door justitie en op kosten van de gemeenschap weer een luizenleventje heeft. Dit alles werd nog eens bevestigd door de afslachting van Theo van Gogh door een moslim barbaar wat voorkomen had kunnen als de politie en de veiligheidsdienst hun werk goed hadden gedaan. Van Gogh een verbaal criticaster van de door ons opgedrongen multiculturele samenleving waarin de achterlijke en barbaarse islam ideologie een groot gevaar vormt voor onze westerse samenleving. Barbarij vastgelegd in het sharia het handboek voor het tot slaaf maken van niet mos-lims. Wie op democratische wijze tegenstand biedt aan de heersende politieke kaste wordt kalt gesteld. Links opruiend en gewelddadig activisme wordt niet vervolgd zoals door Akwasi op De Dam, Antifa, KOZP en BLM worden door de ratten in toga niet vervolgd maar Geert Wil-ders en Jenny Douwes en haar Blokkeer Friezen wel tot aan de corrupte Hoge Raad. Het wordt de hoogste tijd dat het justiele apparaat wordt uitgerookt en gezuiverd van dienaren van het establishment. Zo kan worden voorkomen dat ons land een een derde wereld land wordt waarbij het klootjesvolk wordt gedegradeerd tot de bedelstaf en gemaakt tot paupers veroordeeld tot een aalmoes en het eten van genadebrood. Teruggang naar de tijd van de veenkolonien, de natte droom van het kapitaal, dient door keihard verzet in de kiem te worden gesmoord. Gelukkig zal Geert Wilders niet zwijgen en de onvrede van de kleine man laten horen daar waar het de regenten het minste bevalt in het gremium waar ze zich veilig voelen het Zottenkot in Den Hagistan. 

    18-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOKE IS EEN EUFEMISME VOOR INTOLERANTIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast het coronavirus wordt Europa overspoeld door het wokevi-rus wat is overkomen waaien vanuit Amerika. Het coronavirus uit China dat het lichaam sloopt en het Amerikaanse wokevirus de geest. Het wokevirus is gebaseerd op rassenleer wat wordt ge-bracht als diversiteit met als resultaat intolerantie. Blanken zijn volgens deze proleten schuldig aan alles van wat er fout gaat op deze wereld en moeten we het gekleurde schorre morrie hiervoor ruimhartig compenseren. Ja aan me hoela! Een schop onder hun luie reet kunnen ze krijgen. Het wokegif sijpelt top down naar beneden in het onderwijs. De universiteiten zijn broeines-ten van het wokevirus geworden dit door toedoen van de gore schedelmeters die daar aan de macht zijn. Nu de universiteiten volledig in de greep zijn van de ongewenste rassenleer zijn vervolgens het hoger, middelbaar en het lager onderwijs aan de beurt. Deze indoctrinatie van scholieren dient te stoppen en dienen de scholen gezuiverd te worden van docenten die de rassenleer en intolerantie prediken. In Amerika beginnen dappere ouders zich op de scholen van hun kinderen te verzetten tegen woke terreur die zich als de pest verspreid. Rassenleer leidt tot apartheid iets waar de huidige predikers tegen protesteerden toen dit in Zuid-Afrika gewoon was. Helaas kan de rassenleer en bijkomende intolerantie nog op veel linkse steun rekenen in het Zottenkot. Dus maak een einde aan het prediken van de rassenleer!! 

    18-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER BOEREN GEEN VRETEN!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit dient ons volk duidelijk gemaakt worden als de milieumaffia zijn zin krijgt. Het linkse milieu tuig streeft ernaar om duizenden boeren het boeren onmogelijk te maken. Boeren die voor ons vre-ten zorgen! Na de voedseltekorten voor en tijdens de oorlog werd er besloten dat in ons land voedseltekorten  definitief tot het ver-leden moesten behoren. De geschiedenis leert ons dat het aard-appeloproer waar met name de sociaal zwakste de dupe van waren leidde tot opstand waar Jordaanse vrouwen de pakhuizen plunderen om hun gezinnen eten te kunnen geven. Gezinnen die al jaren veroordeeld waren tot gaarkeukens welke goed genoeg werden bevonden voor het gepeupel. Gevolg hiervan een massale opstand die werd bloedig neergeslagen door dienaren van de elite welke hetzelf aan niets ontbrak. Dit scenario drijgt nu weer als de milieumaffia zijn zin krijgt. De milieumaffia zet nu massaal in op duizenden boerenbedrijven te laten verdwijnen uit Drenthe, Overijssel, Gelderland en Brabant. Wat dit voor de de boerengezinnen en onze voedselverziening betekend zal hen worst wezen. Als hun dwaze ideologie maar verwezenlijkt wordt ten koste van onze bevolking. De milieumaffia die er ook voor pleit om in ons land nog  versneld een kolencentrale te sluiten ter redding van het klimaat terwijl erin Azie de komenden ruim 700 bijkomen. Hoe ver kun je van het padje zijn? Den Haag werkt bovendien met een dubbele agenda dat de ware reden behelst om de boeren te laten verdwijnen. De ware reden is dat men de grond in handen wil krijgen om met projectontwikkelaars massaal woningen te kunnen bouwen zodat met uitheemse uitvreters kan huisvesten. Als u dacht dat dit voor het eigen volk is komt u volkomen bedrogen uit. Dit alles wordt overgoten met een milieusausje waardoor men de milieumaffia voor hun karretje kan spannen. Als het de regenten werkelijk om een reductie van de CO2 uitstoot te doen is stop dan de overbevolking van ons land door de grenzen van ons land te sluiten voor uitheemse uitvreters en schop de uitheemse paupers die hier illegaal zijn het land uit. Begin maar eens met een streefgetal van 1miljoen uitheems schorre morrie te verwijderen nadat we de grenzen van ons land hebben gesloten. Dat levert de schatkist vele miljarden op. We krijgen dan weer veel meer lucht en ruimte. De boeren hebben zich weer luidt en duidelijk laten horen in Den Haag en andere steden waar ze massaal present waren met hun trackers om de volksverlakkers en de milieumaffia duidelijk te maken dat er met hen niet te spotten valt en dat zij zullen vechten voor hun bedrijven en gezinnen. En gij die de de boerenstand wil knechten zal oorlog en honger ervaren. De boer is en blijft troef!    

    09-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorige week was het nieuws uit het Zottenkot de geveinsde veront-waardiging van een groot deel van de Kamer toen Guidi Markuszower (PVV) de deksel van de beerput lichte door de kat de bel aan te binden betreffende Secreet Kaag en Ferd Grapperhaus. De Kamer die een ware slangenkuil is viel over de bejegening van beide volksverlakkers middels zijn taalgebruik. Taalgebruik die men zelf wenst te gebruiken in de achterkamertjes. Voor de buhne dient er politiek correcte taalgebruik te worden gebezigd waar gelukkig partijen als de PVV zich niet aan hou-den. Thema was het terughalen van een kalifaat hoer en haar addergebroed door deze beide volksverlakkers. Grapperhaus wou zo als het een goede paap betaamd de biecht afnemen en haar genade en absolutie. Kaag wil haar laten berechten door D'66 rechters welke haar een flut strafje zullen opleggen waarna zij weer vrij kan leven in het land Van Miele's en uitkerin-gen. Markuszower legde in rake bewoordingen de betrokkenheid van Kaag en  Grapperhaus bloot. Hij betichte Kaag van het feit dat zij zich laat omringen door terroristen wat leidde tot consternatie in de Kamer. Feit is wel dat zij getrouwd is met een terrorist en sponsort Pales-tijns terrorisme wat de dood van een Joods meisje tot gevolg had. Velen spoedde zich naar de interruptie microfoon om hun gespeelde verontwaardiging te uiten. Het bonst maakte Groene Khmer lid Corrinne Ellemeet het die plaatsvervangend voorzitter Martin Bosma onder druk zette om zijn partijgenoot zijn woorden terug te laten nemen. Deze weigerde dit terecht en deze groene teef verliet uit protest de Kamer. Op de haatsite Joop van de VARA werd Ellemeet de hemel ingeprezen. Bosma werd verweten door een linkse vuilspuiter zich te gedragen als Hermann Goring als voorzitter van de Rijksdag in 1933 waar hij partijgenoten toestond hun giftige pijlen te richten op hun tegenstanders. Je moet maar durven! Wie is eigenlijk Corrinne Ellemeet? Zij is van adel en draagt de titel van jonkvrouw ook weer zo'n edele die neerkijkt op het gepeupel wat zich dient te onderwerpen aan de adel. Het is deze jonkvrouw die zich wil bedienen van de nazi ideologie betreft burgers die geen waarde meer hebben voor de maatschappij. Zij is van mening dat moet worden getoetst of ouderen boven de 70 nog recht hebben op dure medische zorg. Puur nazisme! Dit alles om de stijging van de zorgkosten terug te dringen. Dit is een drogreden daar deze kosten de pan uit rijzen door de tsunami van gelukzoekers naar ons land die gratis zorg krijgen zoals ze alles gratis krijgen! Een tsunami waar haar groene bende mede verantwoordelijk voor is. Wederom was schijn-heiligheid en achterbaksheid troef in het Zottenkot! En nu gaan de volksverlakkers voor een lange tijd op reces op onze kosten.     

    07-07-2021 om 21:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!