Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    29-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAATSOMROEP SPREEKBUIS KOPSCHOPPERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De staatsomroep biedt de Gooische kopschoppers een platvorm door Peter Plasman te laten pleiten voor zijn client. Deze weer-zinwekkende proleet mocht bij Op1 twijfel zaaien over de betrok-kenheid van zijn client bij de dood van Carlo Heuvelman. De staatsomroep geeft de lakeien van de Gooische kopschoppers een platvorm om van het dit tuig slachtoffers te maken. Plasman maak het bij Op1 nog net niet zo bont zijn client als een koor-knaap af te schilderen al kwam hij dicht in de buurt. Zo'n Gooische kakker zal wel een oud studievriendje bij staatsomroep gebeld hebben met de wens om zendtijd op kwelbuis om zo een positief beeld te schetsen van zijn lieve zoontje. En oude corpsballen laten elkaar niet vallen en zo wordt erop hoog niveau gewerkt naar een ligt taakstrafje of vrijspraak. Wat Plasman betreft bleef het niet bij een keer en zelfs de vader van zijn client kreeg de kans om huilie huilie te doen op de kwelbuis van de staatsomroep over dat zijn zoon zo'n lieve jongen is en hij het niet begreep. Bulshit! Dit alles stinkt naar pure klassenjustitie! Het geeft wel te denken dat de Staatsomroep steeds meer een omroep wordt welke ten dienste staat van de elite zoals deze kopschoppers en onlangs nog een lange propagandafilm over secreet Kaag uitzond vlak voor de verkiezingen. Een film waar Leni Riefenstahl jaloers op zou zijn. Het is de hoogste tijd dat het Commissariaat voor de media hier eens paal en perk aan steld.   

    29-08-2021 om 23:11 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALALSEMA WERFT NSB'ERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Amsterdam gaat in wijken waar er veel incidenten zijn waarbij er wapens gebruikt worden een proef doen met preventief fouilleren. Dit met grote tegenzin van het linkse schorre morrie dat aan de macht is in de Stopera. Dit zou leiden tot het stigmatiseren van etnische minderheden. Dat onder deze groep het wapengeweld gestaag toeneemt is een feit waardoor de politiekcorrecte raad van wordt weggekeken. Met name in 020 Gaza en de Bijlmer welke zijn verworden tot enclaves vol geweld loopt het wapenge-weld volledig uit de hand. Al jaren is er de roep om preventief fouilleren maar Groene Khmer maakt dit onmogelijk. Onder maat-schappelijke druk waaronder rechtse partijen in de raad gaat de Groene heks Halalsema schoor-voetend akkoord met een proef hiertoe. Een brein dat volledig verweekt en verrot is waar geen redding meer voor mogelijk is anders dan euthanasie. Deze heks bescherm-vrouwe van middeleeuwers in de  stad en land ontloopt hiermee een middeleeuwse straf der blankes voor heksen, de brandstapel! Een straf die zij verdient! Het is droevig dat er ruim voldoende NSB'ers zich hebben aangemeld voor deze controle. Blijkbaar niets geleerd van de geschiedenis als zij al ooit interesse voor hebben gehad. Dit is inherent aan het wokevirus wat is overkomen waaien uit Amerika. De politie beschouwen als de vijand wat heeft post-gevat in de schedels van de complotdenkers en de linkse kerk. Waanzinnigen die teveel media aandacht krijgen in de deugkranten en de staatsomroep. De politie tracht haar werk zo goed mogelijk te doen maar dagelijks wordt geconfronteerd met uitheems tuig dat wijken onveilig maakt en onze maatschappij ontwricht. Tuig uit enclaves waar het wettelijk gezag is overgenomen door de imams geleide shariapolitie en onze politie ongewenst is. Door dit belachelijke besluit van Halalsema wordt de politie gehinderd en geintimideerd. Dienders die hier in hun hemd worden gezet door Halalsema en haar linkse kliek en de politietop die horende doof en ziende blind zijn. Groepen onder leiding van Halalsema die eropuit zijn om deze proef te laten mislukken want het uitheemse gajes is heilig voor hen en mag geen strobreed in de weg worden gelegd. De politie moet als kop van jut dienen zodat men het wapengeweld van allochtonen geruisloos in de doofpot kan laten verdwijnen.   

    29-08-2021 om 21:48 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONHEILSPROFETEN VAN DE VN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze tandeloze organisatie overheerst door niet westerse landen die de woorden democratie en mensenrechten niet eens kunnen spellen hebben een klimaatrapport uitgebracht vol met kommer en kwel zoals het onheilsprofeten betaamd. Er dienen nu dras-tische maatregelen genomen te worden om de wereld te redden. Laten met name de de niet westerse landen eerst maar wat eens gaan doen hun enorme bevolkingsgroei waarvan ze het overschot zoveel mogelijk illegaal in Europa dumpen middels bootjes over de Middellandse zee. Dat beperkt de voedseltekorten en veel CO2 uitstoot. De dag dat dit rapport uitkwam kwamen hier de klimaat fundamentalisten uit hun stinkende holen om overal in praatprogramma's op de kwelbuis om hel en verdoemenis te preken. De burgers zullen volgens deze klimaat ratten een stap terug moeten doen ten bate van het vaderland. Het is het klootjesvolk dat een stap terug moet doen maar niet de elite en de walgelijke BN'ers die zich voordoen als deugvolk maar er vrolijk op los vliegen en ervoor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt en leven als God in Frankrijk en schijt hebben aan het milieu. Zij die het klootjesvolk een vliegvakantie naar de zon misgunnen maar zelf frequent naar bestemmingen binnen Europa en naar ande-re continenten vliegen. Dit zelfde geldt voor het EU tuig in Brussel dat in toenemende mate Europa rond vliegt in gecharterde jets of het een lieve lust is. Dit alles met de goedkeuring van Brusselmans en zijn hofnar Samsom. Als in ons land de maatregelen van de klimaat fundamentalisten worden uitgevoerd scheelt dit nog veel minder dan één promille in de op-warming van de aarde. Een verwaarloosbaar resultaat dat afgezet tegen de gigantische kos-ten van deze waanzin. Het deugvolk heeft steeds hetzelfde riedeltje dat we ons land leefbaar moeten houden voor de toekomstige generaties. Ze zijn doof en blind voor een ander groot gevaar dat de leefbaarheid van ons land maar ook Europa in gevaar brengt voor onze wes-terse bevolking. Dat is namelijk de toenemende groei van de islam en de ongebreidelde instroom van uitvreters uit de derde wereld die eropuit zijn ons te onderwerpen aan hun barbaarse ideologie. Onze kinderen en kleinkinderen zullen lijden onder het juk van de sha-ria. Dat is het grootste gevaar voor ons land! Het stoppen van de islamisering en het deis-lamiseren is noodzakelijk voor ons ons land om onze vrijheden te behouden. De grenzen slui-ten voor uitheemse uitvreters en illegalen ons land uitzetten als onderdeel van de deislami-sering. Afghanistan is het voorland van ons Avondland!   

    15-08-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIJKE PROFITEURS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tentijde van een enorme woningnood in ons land worden alom geconfronteerd met smerige profiteurs die hier misbruik van ma-ken en hun zakken vullen. De bekendste van deze profiteurs is wel prins bril Bernard junior. Zij kopen woningen op om deze voor veel geld te verhuren waardoor met name starters de kans wordt ontnomen een huis te kunnen kopen en er minder sociale huurwo-ningen beschikbaar komen. Een walgelijke mentaliteit die doet denken aan de hongerwinter waar boeren profiteerden van de hongersnood. Wonen is een mensenrecht en dat wordt door hen ondermijnt mogelijke gemaakt door de overheid. Gemeentes sluiten hier hun ogen voor. Men hoort, ziet en zwijgt. Hier ligt een taak voor de landelijke overheid om bij wet een einde aan deze maffiapraktijken te maken. Een huis kopen mag als je er zelf in gaat wonen. Uitgezonderd woningbouwcorporaties die volkshuisvesting dienen en niet de zakkenvullers die er slechts opuit zijn grote winsten te maken. Dit handelen van deze profiteurs is crimineel en hieraan dient door middel van wetgeving een einde aan gemaakt te worden. Dit is belangrijker en ook urgenter dan de klimaatkolder van groene onheilsprofeten die van ons land een groot windmolenpark willen maken en vruchtbare land-bouwgrond om willen vormen tot akkers vol zonnepanelen. Belachelijk omdat drie kerncen-trales is onze energiebehoefte kunnen voorzien. Het zijn ook dezelfde onheilsprofeten welke ons van het gas willen halen. Zij kunnen wat mij betreft zelf aan het gas wat ook een vermin-dering van de CO2 uitstoot betekend!

    15-08-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.APELDOORN IS DE SCHAAMTE VER VOORBIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondanks werd bekend middels De Stentor, de krant de Veluwe, dat de gemeente Apeldoorn blanke Nederlanders die wanhopig op zoek zijn naar een betaalbare (sociale) huurwoning gaat discrimi-neren. Discrimineren ten gunste van allochtone uitvreters die met voorrang een huis eisen gesteund door alles wat links is en de asielmaffia. Apeldoorn neemt deel aan een project van de rover-heid om grote uitvreters gezinnen (8a10 personen) met name Syriers te huisvesten. Een project dat slechts voor een deel door de overheid betaald wordt. De gemeente gaat de huizen verbouwen om meer ruimte te creeren. De benodigde huizen worden ter beschikking gesteld door de woningcorporaties. Woningen die normaal worden verhuurd in de vrije sector waarvan nu de huur wordt verlaagd tot de sociale huurgrens zodat de bewoners de maximale huurtoeslag kunnen ontvangen. Ook komt er een een inburgeringsproject met regisseurs en hulp van de soepsidie vreters van Vluchtelingenwerk betaald door de gemeente. Kosten per gezin 3000 euro. Tel uit je winst! Voor ons eigen volk kan helmaal niets maar voor deze parasieten kan alles. Uiteraard zullen deze woningen gemeubileerd worden opgeleverd waarbij uiteraard de Miele's niet zullen ontbreken. Wat de gevolgen zijn voor de buurt waar dit schorre morrie komt te wonen laat zich raden. Het regenten tuig zal dit worst wezen want zij zullen hier in hun blanke enclaves geen last van ondervinden. Dit besluit geeft veel onrust onder de burgers en op sociale media. Dit is een ontoelaatbare schoffering en discriminatie van onze blanke autochtone Nederlanders. Zo in je eigen land te worden achtergesteld voor een stelletje uitvreters uit Ver-weggistan. Schande! Driewerf schande! De verantwoordelijke regenten zullen hierop afge-rekend dienen te worden. Vanaf heden dienen de belangen van het eigen volk leidend te zijn! EIGEN VOLK EERST!  

    08-08-2021 om 18:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOPSCHOPPENDE GOOISCHE KAKKERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een stelletje jonge Gooische kakkers heeft zich ernstig misdragen op Mallorca. Een orgie van geweld had een dode en een paar gewonden tot gevolg. De kakkers werden een kroeg uit gegooid en dit feit wilden zij wel even wreken op toevallige voorbijgangers door hen ernstig te mishandelen. Ja hoever kan je van het padje af zijn. Al meteen de volgende dag zijn ze terug gevlogen naar ons land zodat ze zich veilig kunnen wanen voor de Spaanse justitie in hun villa's achter de brandkasten van hun ouders. Een paljas van justitie kwam zich bij de staatsomroep beklagen over dat de verdachte kopschoppers met naam en toenaam op Geen Stijl en sociale media werden bekend gemaakt. Dit doordat justitie treuzelde met het oppak-ken van de verdachten wier identiteit bekend was. Dit tot grote verontwaardiging van de burgers met gezond verstand. Ruim twee weken na deze misdaad werd er pas een kopschop-per opgepakt en nog een paar dagen later de tweede. Hierdoor kregen de advocaten de tijd om de verklaringen van het tuig op elkaar af te stemmen en justitie te bewerken om het eventuele proces in ons land te doen plaatsvinden. Dit alles stinkt naar klassenjustitie alwaar de rijkelui zoontjes worden beschermd. De vader van de eerste gearresteerde kopschopper kreeg van de staatsomroep tijd om huilie huilie te doen en te jammeren dat zijn zoon zo'n lieve jongen is en hij het niet begreep. Ondertussen heeft hij zijn stuk addergebroed wel de dure advocaat Peter Plasman bezorgd ter verdediging om hem vrij te pleiten. Die kwam al meteen met hetzelfde riedeltje dat de schuld van zijn client moeilijk te bewijzen is. Om te kotsen deze advocatuur! Daar bovenop beweert de deugelite bij de staatsomroep dat er al een trial burgers media plaatsvindt waardoor er strafvermindering moet komen bij een ver-oordeling. Walgelijk! Sites zoals Geen Stijl zorgen ervoor dat mistanden door de elite onder de aandacht blijven en niet geruisloos in de doofpot verdwijnen. Naming and shaming zorgt ervoor dat hun misdrijven aan hun blijven kleven in hun verdere duistere carieres. Dit ondanks de invloed van hun rijke kakker pappa's. Een van die oude kakkers sommeerde Geen Stijl op hooghartige toon de naam van zijn zoon van de site te halen. Och stakker Geen Stijl kennen-de verdomde zij dat onder hoongelach. En terecht! Een mooi voorbeeld van naming and shaming is een piloot van Transavia die met zijn vader een straatrace reed waarbij een jonge vrouw om het leven kwam. De rechter gaf deze rat zoals gewoonlijk een flut strafje maar door alle publiciteit vloog hij bij Transavia de laan uit met als reden wie zo onverantwoord aan het wegverkeer deelneemt vertrouwen we geen vliegtuig, een crew en passagiers toe. Boontje kwam om zijn loontje.   

    08-08-2021 om 16:30 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOCROGEWELD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het mocrogeweld loopt werkelijk de spuigaten uit en hieraan dient paal en perk aan gesteld te worden. Amsterdam begint steeds meer te lijken op het Chicago ten tijde van Al Capone die de stad over wou nemen. In Amsterdam is het Riduan Tagi de capo van de mocromaffia die dood en verderf laat zaaien in de stad. De terreur neemt een dergelijke vorm aan dat er niet langer gewacht kan worden met het nemen van drastische maatregelen. Recente voorbeelden zijn de moorden op de broer van een kroongetuige, zijn advocaat en zijn vertrouwenspersoon Peter R de Vries uitge-voerd door tuig met een laag IQ uit de misdaad enclaves de Bijlmer en 020 Gaza. Daders met een laag IQ gekoppeld aan hun zwakke begaafdheid veroorzaakt door eeuwenlange inteelt en het het op zoek zijn naar snel geld. Enclaves die ware broeinesten zijn van criminaliteit. En dat brengt mij met het hieraan gekoppelde gedrag van de advocatuur. Advocaten die steeds vaker lakeien van de criminelen zijn die alle middelen aangrijpen om maar te voorkomen dat ze voor lange tijd belanden waar ze thuis horen, de bajes!  Zouden ze nog wel eens in de spiegel durven kijken? Inez Weski is zo'n advocaat welke niet hoeft te vrezen geconfronteerd te worden met haar uiterlijk want er is geen enkele spiegel die heel blíjft als zij er met haar grafkop voor gaat staan. Weski de lakei van Ridouan Tagi schoot meteen al in de kramp toen Tagi met deze drie moorden in verband werd gebracht. Zij ontkende dit ten stelligste tegen beter weten in. Als iets eruitziet als eend, zwemt als een eend, waggeld als een eend, en kwaakt als een eend dan is het ook en eend!  Het meest weerzinwekkende duo advocaten zijn wel broer en zus Roethof die er hun corebuiseniss van gemaakt hebben om zwarte crimi-nelen te verdedigen waaronder de twee moordenaars van advocaat Derk Wiersum. Dit alles onder het motto soort verdedigd soort. Deze zwarte proleten in toga hebben hebben niet al-leen het OM geschoffeerd maar ook de nabestaanden van Wiersum met hun laaghartige en minderwaardige insinuaties. Trouwens de fiscus zou eens moeten onderzoeken hoe deze advocaten worden betaald daar criminelen geen normaal inkomen hebben en toch dure advocaten inhuren. Het kan niet anders dat ze betaald worden met contant geld afkomstig van misdaad. Door deze geldstroom te stoppen ben je ook af van dat soort advocaten die de rechtsgang frustreren om zo zware criminelen uit de bajes te houden en hun de mogelijkheid te geven hun criminele activiteiten voort te zetten. En dan de reactie van burgemeester Halalsema op het mocrogeweld en met name de moord op Peter  R de Vries. Zij  stond weer krokodillentranen te huilen wat een deja vu was met de reactie van een voorganger na de moord op Theo van Gogh door een moslim barbaar. U kent hem wel de super theeslupper Job Cohen die ging na deze moord theedrinken in de moskee. Halalsema pleit samen met de deugbrigades voor het meer investeren in 020 Gaza en in de Bijlmer wonende jongeren. Dit staat gelijk aan het gooien van paarlen voor de zwijnen. Met name het Marokkaanse tuig is volkomen verziekt en is te dom, te lui en te laf om voor de duvel te dansen. Makkelijk snel erg veel geld verdienen middels straatroof, plofkraken, roofovervallen, inbraken en zelfs liquida-ties. Amsterdam kent zelf een top 600 van dit soort draaideurcriminelen welke geen stro-breed in de weg worden gelegd door haar en haar linkse adjudanten in haar driehoek welke moeten zorgen voor de veiligheid in de stad. Dit is de vloek van het ultra linkse stadsbestuur! Veel bekakte  woorden maar geen daden! 

    01-08-2021 om 14:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINDER MINDER CORRUPTE NSB'66 RECHTERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat reeds in kannen en kruiken was is onlangs bevestigd door de de Hoge Raad. Geert Wilders blijft veroordeeld voor zijn uitspraak minder minder Marokkanen. Dat is niet verwonderlijk daar de Hoge Raad slaafse lakeien van de politieke elite. De Hoge Raad is de top van de rechterlijke macht met een hoog NSB'66 gehalte. Deze ratten in toga zijn voor het leven benoemd door de politiek en als er leden in opspraak komen worden ze beoordeeld door door leden vanuit hun midden. Slagers die hun eigen vlees keuren en hiermee wegkomen met steun van de politieke elite. Met deze uitspraak hebben ze bevestigd wat boeren, burgers en buitenlui allang wisten dat de rechterlijke macht intens corrupt is en verre van onafhankelijk. Ze hebben ons land overladen met de grove schande van een politiek proces waarbij men de oppositie leider heeft gepoogd kalt te stellen zoals te doen gebruikelijk in een bananen-republiek. Een extreem voorbeeld was de moord op Pim Fortuyn die bezig was de premier van ons land te worden en een groot gevaar vormde voor het heersende establishment en van het toneel moest verdwijnen.  Voor de moord op Fortuyn werd de milieu terrorist Volkert van der Graaf bereid gevonden welke na zijn daad en veroordeling werd gepamperd door justitie en op kosten van de gemeenschap weer een luizenleventje heeft. Dit alles werd nog eens bevestigd door de afslachting van Theo van Gogh door een moslim barbaar wat voorkomen had kunnen als de politie en de veiligheidsdienst hun werk goed hadden gedaan. Van Gogh een verbaal criticaster van de door ons opgedrongen multiculturele samenleving waarin de achterlijke en barbaarse islam ideologie een groot gevaar vormt voor onze westerse samenleving. Barbarij vastgelegd in het sharia het handboek voor het tot slaaf maken van niet mos-lims. Wie op democratische wijze tegenstand biedt aan de heersende politieke kaste wordt kalt gesteld. Links opruiend en gewelddadig activisme wordt niet vervolgd zoals door Akwasi op De Dam, Antifa, KOZP en BLM worden door de ratten in toga niet vervolgd maar Geert Wil-ders en Jenny Douwes en haar Blokkeer Friezen wel tot aan de corrupte Hoge Raad. Het wordt de hoogste tijd dat het justiele apparaat wordt uitgerookt en gezuiverd van dienaren van het establishment. Zo kan worden voorkomen dat ons land een een derde wereld land wordt waarbij het klootjesvolk wordt gedegradeerd tot de bedelstaf en gemaakt tot paupers veroordeeld tot een aalmoes en het eten van genadebrood. Teruggang naar de tijd van de veenkolonien, de natte droom van het kapitaal, dient door keihard verzet in de kiem te worden gesmoord. Gelukkig zal Geert Wilders niet zwijgen en de onvrede van de kleine man laten horen daar waar het de regenten het minste bevalt in het gremium waar ze zich veilig voelen het Zottenkot in Den Hagistan. 

    18-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOKE IS EEN EUFEMISME VOOR INTOLERANTIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast het coronavirus wordt Europa overspoeld door het wokevi-rus wat is overkomen waaien vanuit Amerika. Het coronavirus uit China dat het lichaam sloopt en het Amerikaanse wokevirus de geest. Het wokevirus is gebaseerd op rassenleer wat wordt ge-bracht als diversiteit met als resultaat intolerantie. Blanken zijn volgens deze proleten schuldig aan alles van wat er fout gaat op deze wereld en moeten we het gekleurde schorre morrie hiervoor ruimhartig compenseren. Ja aan me hoela! Een schop onder hun luie reet kunnen ze krijgen. Het wokegif sijpelt top down naar beneden in het onderwijs. De universiteiten zijn broeines-ten van het wokevirus geworden dit door toedoen van de gore schedelmeters die daar aan de macht zijn. Nu de universiteiten volledig in de greep zijn van de ongewenste rassenleer zijn vervolgens het hoger, middelbaar en het lager onderwijs aan de beurt. Deze indoctrinatie van scholieren dient te stoppen en dienen de scholen gezuiverd te worden van docenten die de rassenleer en intolerantie prediken. In Amerika beginnen dappere ouders zich op de scholen van hun kinderen te verzetten tegen woke terreur die zich als de pest verspreid. Rassenleer leidt tot apartheid iets waar de huidige predikers tegen protesteerden toen dit in Zuid-Afrika gewoon was. Helaas kan de rassenleer en bijkomende intolerantie nog op veel linkse steun rekenen in het Zottenkot. Dus maak een einde aan het prediken van de rassenleer!! 

    18-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER BOEREN GEEN VRETEN!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit dient ons volk duidelijk gemaakt worden als de milieumaffia zijn zin krijgt. Het linkse milieu tuig streeft ernaar om duizenden boeren het boeren onmogelijk te maken. Boeren die voor ons vre-ten zorgen! Na de voedseltekorten voor en tijdens de oorlog werd er besloten dat in ons land voedseltekorten  definitief tot het ver-leden moesten behoren. De geschiedenis leert ons dat het aard-appeloproer waar met name de sociaal zwakste de dupe van waren leidde tot opstand waar Jordaanse vrouwen de pakhuizen plunderen om hun gezinnen eten te kunnen geven. Gezinnen die al jaren veroordeeld waren tot gaarkeukens welke goed genoeg werden bevonden voor het gepeupel. Gevolg hiervan een massale opstand die werd bloedig neergeslagen door dienaren van de elite welke hetzelf aan niets ontbrak. Dit scenario drijgt nu weer als de milieumaffia zijn zin krijgt. De milieumaffia zet nu massaal in op duizenden boerenbedrijven te laten verdwijnen uit Drenthe, Overijssel, Gelderland en Brabant. Wat dit voor de de boerengezinnen en onze voedselverziening betekend zal hen worst wezen. Als hun dwaze ideologie maar verwezenlijkt wordt ten koste van onze bevolking. De milieumaffia die er ook voor pleit om in ons land nog  versneld een kolencentrale te sluiten ter redding van het klimaat terwijl erin Azie de komenden ruim 700 bijkomen. Hoe ver kun je van het padje zijn? Den Haag werkt bovendien met een dubbele agenda dat de ware reden behelst om de boeren te laten verdwijnen. De ware reden is dat men de grond in handen wil krijgen om met projectontwikkelaars massaal woningen te kunnen bouwen zodat met uitheemse uitvreters kan huisvesten. Als u dacht dat dit voor het eigen volk is komt u volkomen bedrogen uit. Dit alles wordt overgoten met een milieusausje waardoor men de milieumaffia voor hun karretje kan spannen. Als het de regenten werkelijk om een reductie van de CO2 uitstoot te doen is stop dan de overbevolking van ons land door de grenzen van ons land te sluiten voor uitheemse uitvreters en schop de uitheemse paupers die hier illegaal zijn het land uit. Begin maar eens met een streefgetal van 1miljoen uitheems schorre morrie te verwijderen nadat we de grenzen van ons land hebben gesloten. Dat levert de schatkist vele miljarden op. We krijgen dan weer veel meer lucht en ruimte. De boeren hebben zich weer luidt en duidelijk laten horen in Den Haag en andere steden waar ze massaal present waren met hun trackers om de volksverlakkers en de milieumaffia duidelijk te maken dat er met hen niet te spotten valt en dat zij zullen vechten voor hun bedrijven en gezinnen. En gij die de de boerenstand wil knechten zal oorlog en honger ervaren. De boer is en blijft troef!    

    09-07-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorige week was het nieuws uit het Zottenkot de geveinsde veront-waardiging van een groot deel van de Kamer toen Guidi Markuszower (PVV) de deksel van de beerput lichte door de kat de bel aan te binden betreffende Secreet Kaag en Ferd Grapperhaus. De Kamer die een ware slangenkuil is viel over de bejegening van beide volksverlakkers middels zijn taalgebruik. Taalgebruik die men zelf wenst te gebruiken in de achterkamertjes. Voor de buhne dient er politiek correcte taalgebruik te worden gebezigd waar gelukkig partijen als de PVV zich niet aan hou-den. Thema was het terughalen van een kalifaat hoer en haar addergebroed door deze beide volksverlakkers. Grapperhaus wou zo als het een goede paap betaamd de biecht afnemen en haar genade en absolutie. Kaag wil haar laten berechten door D'66 rechters welke haar een flut strafje zullen opleggen waarna zij weer vrij kan leven in het land Van Miele's en uitkerin-gen. Markuszower legde in rake bewoordingen de betrokkenheid van Kaag en  Grapperhaus bloot. Hij betichte Kaag van het feit dat zij zich laat omringen door terroristen wat leidde tot consternatie in de Kamer. Feit is wel dat zij getrouwd is met een terrorist en sponsort Pales-tijns terrorisme wat de dood van een Joods meisje tot gevolg had. Velen spoedde zich naar de interruptie microfoon om hun gespeelde verontwaardiging te uiten. Het bonst maakte Groene Khmer lid Corrinne Ellemeet het die plaatsvervangend voorzitter Martin Bosma onder druk zette om zijn partijgenoot zijn woorden terug te laten nemen. Deze weigerde dit terecht en deze groene teef verliet uit protest de Kamer. Op de haatsite Joop van de VARA werd Ellemeet de hemel ingeprezen. Bosma werd verweten door een linkse vuilspuiter zich te gedragen als Hermann Goring als voorzitter van de Rijksdag in 1933 waar hij partijgenoten toestond hun giftige pijlen te richten op hun tegenstanders. Je moet maar durven! Wie is eigenlijk Corrinne Ellemeet? Zij is van adel en draagt de titel van jonkvrouw ook weer zo'n edele die neerkijkt op het gepeupel wat zich dient te onderwerpen aan de adel. Het is deze jonkvrouw die zich wil bedienen van de nazi ideologie betreft burgers die geen waarde meer hebben voor de maatschappij. Zij is van mening dat moet worden getoetst of ouderen boven de 70 nog recht hebben op dure medische zorg. Puur nazisme! Dit alles om de stijging van de zorgkosten terug te dringen. Dit is een drogreden daar deze kosten de pan uit rijzen door de tsunami van gelukzoekers naar ons land die gratis zorg krijgen zoals ze alles gratis krijgen! Een tsunami waar haar groene bende mede verantwoordelijk voor is. Wederom was schijn-heiligheid en achterbaksheid troef in het Zottenkot! En nu gaan de volksverlakkers voor een lange tijd op reces op onze kosten.     

    07-07-2021 om 21:12 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALALSEMA VREEST RECHTS TERRORISME
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De groene heks Femke Halalsema vreest het rechts terrorisme en schiet meteen weer in een kramp. De burgemeester welke hoeder is van het linkse tuig dat van Amsterdam een shithole maakt. De-ze bitch is een flagrante schending van het burgemeestersambt. Zij roept de veiligheidsdiensten op om meer aandacht te besteden aan rechts terrorisme met name in haar stad welke is getrans-formeerd tot een links terroristen paradijs. Een stad waar linkse terroristen geen strobreed in de weg wordt gelegd door haar en haar adjudant Rutger Groot Hamassink en zijn knokploeg de Antifa terroristen. De stad die naast Antifa, de activisten van BLM en KOZP faciliteert. De stad waar terreur vlaggen van IS en Hamas mogen worden meegedragen in orgieen van antisemitisme en Jodenhaat. Een stad waar de burgemeester tollereerd dat anti Joodse leuzen worden uitgebraakt door mos-lim gajes wat door haar wordt afgedaan als steun aan de Palestijnen. Een illegale Palestijn die tot twee inbrak in een Joods restaurant en vernielingen aanrichte werd na te zijn opge-pakt binnen korte tijd weer op vrije voeten gesteld zonder dat hij het land werd uitgeschopt. Waarom zou Halalsema de Joden in haar stad beschermen want dit is toch maar een kleine groep. Het merendeel is met behulp van de ambtenarij opgepakt en op transport gesteld naar de vernietigingskampen waar ze werden uitgeroeid. Het gevaar van rechts terrorisme wordt schromelijk overdreven door deze groene feeks. Van de 90 potentiele terroristen die in de gaten worden gehouden zijn er slechts 2 van rechtse origine. De overige 88 komen uit linkse islamitische hoek. Daar zouden haar prioriteiten moeten liggen maar het linkse activistische tuig wordt door haar de hand boven het hoofd gehouden en gekoesterd. Deze groene teef dient per direct uit haar functie te worden ontheven zodat er kan worden begonnen met het weer leefbaar maken van de stad.   

    26-06-2021 om 22:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAKELENDE NATTE KIP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De eens zo fier kraaiende rode haan van de VARA is veranderd in een politiek correcte kakelende natte kip. Het transgender virus heeft ook hier toegeslagen daar de haan zich niet meer thuis voel-de in zijn lijf en zich liet veranderen in een kip. Het wokevirus is leidend in de boodschap die men via de media over het volk uit wil storten. Ontwaakt niet wokenen der aarde en omarm de bood-schap van de diversiteits gebracht door zwarte proleten geholpen door hun blanke volgelingen. Bekeerd u, bekeerd u! Straf uzelf gij blanke mensch voor u foute slavernijverleden. Bekeerd u tot de diversiteits religie. De talkshowtafels worden steevast door linkse wappies die door de pratende poppen die de presentatie verzor-gen kritiekloos bevestigd in hun mening met inachtneming van de hun opgelegde politieke correctheid. Een duivels voortvloeisel hiervan is het van de kwelbuis halen van het program-ma de Vooravond en het kalt stellen van de presentatoren hiervan. Fidan Ekiz en Renze Kla-mer kregen bij donderslag bij heldere hemel te horen dat ze kunnen vertrekken. Vooral voor Fidan, een geemancipeerde volledig geintegreerde vrouw met Turkse roots, is de klap groot. Fidan een vrouw met een eigen mening die zij niet onder stoelen of banken steekt wat haar bazen ra-zend maakte. Een mening die wel verfrissend overkwam ten opzichte van het politiek correcte gewauwel van de rest. De samenwerking met de omroep Zwart van choco-prins Akwasi betekende al het begin van het einde voor haar. Deze afstammeling van de Ashanti stam die zichzelf ook aan de slavenhandel verrijkte pruimde Ekiz niet. Toen Ekiz dit jaar ook nog de Pim Fortuyn prijs won was de maat vol bij de proleten omroep. De naam Fortuyn is namelijk vloeken in de linkse kerk daar zij middels hun voormalig frontman Marcel van Dam de katalysator waren van de haat tegen Pim Fortuyn wat resulteerde in de moord op de "goddelijke kale" door een linkse geestverwant van de VARA. Daarom geen cent belasting-geld meer naar deze spreekbuis van de linkse wokekerk.      

    24-06-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COA WAANZINNIGE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De directeur van het COA Milo Schoenmaker wil statushouders onderbrengen bij bijstandsontvangers om zo wat aan het woning- tekort mede veroorzaakt door zijn partij de VVD en de ongeremde toestroom van uitvreters uit de derde wereld. Daarbij is verbonden aan zijn voorstel dat als het woningtekort onder statushouders te groot wordt de bijstandsgerechtigden plaats moeten maken voor de uitvreters en maar onder een brug moeten gaan slapen. Zo gek is het al  geworden in ons land dat ons eigen volk zijn woonruimte op moeten geven om het uitheemse schorre morrie te huisvesten. Zo'n figuur behoort toch aan de hoogste boom te worden opgeknoopt. Smerige proleten als Schoenmaker nemen zelf geen statushouders op in hun penthousen en villa's. De overlast van het  migrantentuig wordt afgewenteld op het klootjesvolk in de in de achterstandswijken welke mogen opdraaien voor de deugdzaamheids moraal van de elite. Dit alles is het kader van het het weg met ons stre-ven van het van het deugvolk. De achterstandswijken vroeger beter bekend als volkswijken worden als het afvoerputje gebruikt voor maatschappelijke problemen die de elite niet in hun omgeving wensen. Problemen zoals de vestiging van een AZC, opvang van illegalen, verslaaf-den en verwarden etcetera. Daarnaast hebben we nog te maken met een grote groep publi-citeitsgeile misselijkmakende BN'ers zoals Tinkelbel en Claudia de Breij die roeptoeteren om opvang van uitvreters maar zelf nog nooit maar een dobberneger of een apotheker uit Aleppo onderdak hebben geboden. Iets wat ze wel verwachten van het klootjesvolk dat hen mag ver-eren en aanbidden maar hen wel de maat neemt als zij zich tegen een tsunami van uitvreters verzetten. Weerzinwekkende proleten die ervoor zorgen dat hun blanke enclaves in het Gooi, Noord- en Zuid Holland vrijblijven van uitheemse paupers. Schorre morrie dat overal waar ze neerstrijken in de achterstandswijken van ons land de leefbaarheid door hun middeleeuws gedrag en het weigeren te integreren verzieken! Daarom dient de elite gedwongen te worden om nog langer de achterstandswijken als een open riool voor hun misplaatste deugzaamheid te gebruiken. 

    19-06-2021 om 19:34 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Zottenkot is een passende benaming voor het parlement op het Bin-nenhof. De nieuwe partij Volt wenst de EU vlag in de plenaire verga-derzaal van de Kamer naast de Nederlandse vlag.  Volt is een partij van landverraders die de soevereiniteit van volk en vaderland wil overdragen aan de ongekozen leiders van de EU welke allen dienaren zijn van de multinationals en het globale kapitalisme. Het globale kapitalisme welke zich heeft verenigd in de Bilderbergconferentie waarin de elite der aarde bepalen wat goed voor hen is en het lot van de wereldbevolking zal hen worst wezen. Thierry Baudet is van plan zijn eigen boriale kalifaat te stichten onder het oog van de uil van Minerva. Een besloten gemeenschap met eigen scholen, een eigen datingapp en zelfs een eigen cryptomunt onder leiding van kalief Baudet. Hij is blijkbaar volledig van het padje wat een opname in een psychiatrische inrichting wenselijk maakt. De gedachte alleen al aan een Baudet kalifaat is weerzinwekkend! Oud PVV EP lid Lucas Hartong heeft aangifte gedaan tegen Secreet Kaag wegens financiering van terrorisme. Diezelfde Kaag heeft misbruik gemaakt van haar positie als als waarnemend minister van Buitenlandse Zaken door een kalifaat hoer en haar addergebroed terug te halen vanuit Syrië met een zwak excuus om haar hier te kunnen berechten wat veiliger voor ons land is dan ze daar in gevangenschap te laten bij de Koerden. Als ze niet teruggehaald zouden worden vervalt de rechtzaak tegen haar alsof dit nu een ramp is. Hier krijgt ze toch een flut strafje van een NSB'66 rechter waarna het goed toeven is in ons land van Miele's en uitkeringen. Een leven als een luis op een zeer hoofd en helemaal onder haar kopvodden. Ook haar adder-gebroed is puur gif waar geen kruit tegen gewassen is. Gelijk de Hitlerjugend! Nu er een schaap over de dam is zullen er nog veel meer kalifaat hoeren en hun addergebroed terug-gehaald worden naar ons land. Het importeren van moslim haat tegen onze westerse samen-leving is gelijk aan het importeren van de pest en de cholera! Dit alles is onbegrijpelijk daar ze beter in Syrie voor een tribunaal berecht kunnen worden en hun straffen laten voltrekken door Koerden en Jezidi's die het meest hebben geleden onder de terreur van IS. Grote kans dat ze veroordeeld worden tot de doodstraf een passende straf voor hun misdaden tegen tegen de menselijkheid. De Koerden en de Jezidi's moeten we hiervoor financieel steunen in hun haat tegen tegen de slagers van IS. Een premie voor elke executie! Oog om oog tand om tand! Ook sponsort het Secreet Kaag het UNWRA met 20 miljoen te besteden aan lesmateriaal voor Palestijnse haatlarven waaronder schoolboeken die bol staan van Jodenhaat, verheerlijking van terrorisme tegen Israel en het vereren van het martelaarschap. 

    13-06-2021 om 17:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALLOCHTONENDAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In ons eens zo'n mooi Mokum is het helaas zover dat de alloch- tonen er de meerderheid vormen met alle negatieve gevolgen van dien.  Hieronder ruim 30.000 illegalen die nu ongedocumenteerde worden genoemd onder het, smerige Groene Khmer bewind van Rutger Groot Hamassink en zijn smerige groene bende. Groot Ha-massink, de Raspoetin van der lage landen, wenst geld en midde-len vanuit Den Haag zodat deze illegalen hier kunnen blijven in plaats uit de stad te worden verwijderd. Uitheemse kansparels bevoordelen is de roeping van Raspoetin. Ook heeft de stad een apparte definitie van etnisch profileren. Steekpartijen zijn schering en inslag met name door blagen die nog niet eens droog achter hun oren zijn. Volwassenen die  worden aangehouden wegens een steekpartij worden bij voorbaat als verward bestempeld door de junta van de stad. Met name onder de kansparels is dragen van messen de normaalste zaak van de wereld geïnspireerd door drill-rap waar dit tuig door gehersenspoeld wordt. Als je weet dat het uitheemse tuig veelal met steekwapens over straat gaat mag je toch verwachten dat deze groep preventief gefouilleerd zal worden. Maar nee hoor, burgemeester Femke Halalsema weigert dit omdat dit neerkomt op etnisch profileren. Halalsema en haar Groene Khmer geeft een nieuwe definitie aan etnisch profileren zoals in Amsterdam-Noord bij een beruchte Turkse bruiloft. Het moslim tuig had zijn proleten bakken an mas op de stoepen geparkeerd zonder dat de politie hier-tegen optrad. Een blanke autochtone burger die zijn auto even op de stoep zette om uit te laden was de Sjaak en kreeg een prent. Dat is nu de huidige definitie van etnisch profileren, blanke autochtone worden beboet en bij het allochtone schorem kijkt men weg. Zo is het dus, blanke geboren en getogen Mokummers zijn tweederangs burgers in hun eigen stad. Hier dient middels een machtswisseling een einde gemaakt te worden. De Groene Khmer en de rest van van het smerige linkse zooitje dient de stad uitgeschopt te worden onder woede van de burgers en beklijft met pek en veren!


    12-06-2021 om 20:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIVISTISCHE RECHTERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Van de week weer een staaltje gezien van activisme binnen de rechterlijke macht. Dat dit tuig al volledig geinfeltreerd is door NSB'66 en andere linkse vazallen is reeds lang bekend. Hadden we reeds eerder de Urgenda zaak waar de ratten in toga op de stoel van de politiek gingen zitten en nu nog weer een stap verder daar ze het bedrijf Shell de wet voor schrijven ondanks dat deze geen wettelijke verplichting heeft overtreden. De ratten in toga eigenen zich steeds meer bevoegdheden toe om de milieumaffia te pleasen. Dit is werkelijk bezopen dat organisaties zoals Milieudefensie (Volkert van der Graaf) en Urgenda nagenoeg volledig gefinancierd door de overheid middels subsidies. Naast dit tuig wordt ook de piraten bende Greenpeace door de overheid middels subsidies in leven gehouden. Greenpeace dat onlangs heeft ingebroken bij VW in Duitsland waar contactsleutels van honderden auto's werden gestolen omdat deze smerige bende het niet eens wat dat dit auto's met een verbrandingsmotor waren. Pure milieu terreur! De staat financiert zijn eigen tegenstand door linkse activisten middels subsidies. Dit alles buiten het parlement om. Daarnaast heeft de milieumaffia van de overheid toestemming gekregen om namens het gehele volk op te treden in plaats van eigen achterban en leden iets wat volkomen belachelijk is. Daarnaast worden er eisen gedeponeerd van een kleine groep activisten die die het gehele volk naar hun pijpen willen laten dansen. Bendes zoals Urgenda, COC en Milieudefensie worden voor het over-grote deel gefinancierd door de overheid. Organisaties zoals de Postcodeloterij financieren deze bendes mede onder het mom van het steunen van goede doelen. De staat financiert zijn eigen werk-loosheid daar ze toestaan dat bedrijven worden aangepakt door activistische rechters. Grote bedrijven en ook werkgevers worden op deze manier uit ons verdreven door activistisch tuig in toga met een witte bef. De overeenkomst tussen rechters en de milieu-maffia is dat de ratten in toga een levenslange baangarantie hebben en milieumaffia een immer durend subsidieinfuus. Een bedrijf als Shell wordt wordt door de regering en de milieumaffia wel haast gedwongen ons land te verlaten wat een verlies aan duizenden banen voor hoogopgeleide tot gevolg heeft. 

    30-05-2021 om 16:18 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEELD OP ZWART
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens het zappen op de kwelbuis stuitte ik op een programma van de VPRO waar de draaideurcrimineel George Floyd werd ver-heerlijkt. Floyd is tijdens zijn gewelddadige criminele leven acht maal veroordeeld en heeft vier jaar in de bajes gezeten alvorens zijn kaarsje werd uitgeblazen door een blanke agent een jaar gele-den. De gebruikelijke zwarte kliek onder leiding van Nadia Mous-said welke aan tafel zat met Silly Sylvana Simons, Clarice Garga-mel, slavenprins Akwasi muziekaal omlijst door Glennis (Krijs) Grace. De slachtofferrol van zwarten werd weer eens gecultiveerd al zwelgend in hun eigen leed. Het adagium was weer eens zwarten zijn slachtoffers van de witte man. Wat niet aan de orde kwam was dat Floyd een draaideurcrimineel was door wiens dood zijn familie  miljonair werd daar ze een schade-vergoeding van de staat kregen van 27 miljoen een bedrag dat hij nooit bij elkaar had kunnen stelen voor zijn familie. Wat wel aan de orde kwam was de verheerlijking van de BLM bewe-ging. BLM een zwarte activistische bende welke middels opruiing zijn vuige standpunten over het voetlicht wil krijgen waarbij geweld en intimidatie niet worden geschuwd. De basis van de BLM bende is het Amsterdamse shithole de Bijlmermeer een zwart banllieu aan de zuidkant van de stad. Het is nog onduidelijk hoeveel belastinggeld dit inferieure programma gekost heeft wat tot groot verdriet van de diversiteits elite maar 77.000 mensen naar hebben geke-ken. Dat is een teken aan de wand over wat we kunnen we kunnen verwachten van de om-roep Zwart van chocoprins Akwasi welke ook met belastinggeld wordt gefinancierd. Dit staat gelijk aan het gooien van paarlen voor de zwijnen! Daarom zet deze op omroep op zwart! Tot besluit nog een Surinaamse fabel: dat Surinaamse mannen kinderen hebben bij veel vrouwen en geen zorg dragen voor deze kinderen komt door de slavernij waar mannen en vrouwen gescheiden werden door witte mannen. Zo geeft de zwart mensch van alles wat mis is de wit mensch de schuld. Lekker makkelijk! Ja je moet ze maar proeven riep de koopman.  


    27-05-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NO BROCCOLI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen zaterdagavond konden wij weer getuigen zijn op de kwelbuis van een met veel bombarie omgeven podium van abso-lute wansmaak. De dagen voorafgaande aan deze overdekte gay parade werden de ouwehoerprogrammaas bevolkt door bekende Nederlandse proleten die kwamen kwijlen over hoe goed het dit songfestival wel niet is en wat het betekent voor hen. Werkelijk om van over je nek te gaan! Woah! Avond aan avond uren lang slap gelul over een peperdure vertoning van wansmaak. Als de GGZ had moeten ingrijpen hadden ze handen te kort gehad. Wat een mafklappers vertoonden zich op het podium be-commentarieert door verslaggevers bij wie het kwijl uit de bek liep. De presentatie was in handen van wie anders dan Chantal Janzen en Jantje Shit, de een die zich via het matras omhoog gewerkt heeft en de andere een paling die zich overal weet binnen te slijmen uiteraard bijgestaan door een pigmentier die overigens rijkelijk vertegenwoordigd waren bij het team dat de uitzending vorm gaf. De diversiteit werd nauwlettend in de gaten gehouden door de diversiteits maffia. Ze hadden de gedroomde kandidaat, homo, zwart, er was aan-dacht voor de slavernij in zijn lied met een Surinaamse achtergrond en hij werd gekoesterd door het BLM rapaille. Hun ultieme natte droom! Gelukkig kreeg de diversiteits maffia de deksel van hun beerput op de neus. Hij kreeg maar elf punten van de zogenaamde vakjury en van de publieksjury kreeg hij nul punten waarmee het publiek liet blijken schoon genoeg van het diversiteitsdenken. Laat dit het beging zijn van de afrekening met hen die ons het diver-siteitsdenken door de strot willen duwen vanuit de krochten van Amsterdam en het Media-park in het Gooi. Laat de deugproleten een fors toontje lager zingen! Genoeg is genoeg!.  

    27-05-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POGROM IN MOKUM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het vorig weekend klonk de eis tot vernietiging van de staat Israel door de binnenstad van Amsterdam waarbij tevens onze nati-onale gedenkplaats werd ontheiligd door grote aantallen middel-eeuwers die hun Jodenhaat uitkotsten. Dit in een stad die zich weinig gelegen liet leggen aan zijn Joodse bevolking tijdens de Duitse bezetting. Het gemeentebestuur heeft braaf meegewerkt door 85.000 Joden op een presenteerblaadje aan de bieden aan de moffen voor deportatie naar de vernietigingskampen. Dit door het bevolkingsregister waar Joden netjes stonden geregistreerd en de hulp van de Amsterdamse politie die hun ophaal-den uit hun woningen. Door de straten klonk luidt Khaybar, Khaybar. O Joden, Het leger van Mohammed komt er weer aan! Het geschreeuw om een herhaling van Khaybar slaat op de verovering van de Joodse stad Khaybar door het leger van Mohammed in 629. Een stad waar ook velen Joden onderdak vond nadat zij eerder werden verjaagd uit Medina door Mohammed. Na de verovering werden de Joden tot slaaf gemaakt en hun grond onteigend. Wel mochten zij er blijven wonen maar moesten de helft van de opbrengsten van het land afstaan aan Mohammed. Later werden de Joden permanent verdreven en vervangen door andere slaven wat voordeliger was voor de luie Arabieren. Lekker op hun luie reet zitten en theedrinken en met een Tasbit (kralensnoer) in hun handen spelen. Hoezo Israel maakt zich schuldig aan deportaties? Hoezo hiertegen protesteren? Al ver voor de oprichting van de staat Israel blijkt dat Joden uit hun huizen werden verjaagd door de Arabieren. Het duivelse gekrijs van Allahoe akbar door onze straten is al een grote ergernis maar het kan nog erger met Khaybar en het schreeuwen om de vernietiging van Israel en om de vorming van een kalifaat. Dit alles omlijst met talloze antisemitische leuzen. Dit alles uitgekotst door een stel-letje geitenneukende muzelmannen die niets in de weg werden gelegd door Femke Halal-sema die weigert in haar eigen vlees te snijden. Femke waar waren de ME, het waterkanon en de Romeo's? Als er al een reactie komt van deze deze giftige groene heks komt deze als mosterd na de iftarmaaltijd! 

    22-05-2021 om 22:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!