Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    16-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CULTUURVERRADER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De NSB'66 cultuurverrader Jan Paternotte is boos op het CDA daar deze geen excuses wil maken voor het slavernijverleden van ons land. Daarmee krijgen honderdduizenden zwarte uitvreters een slag in het gezicht volgens deze cultuurverrader. De enigen die hard in het gezicht worden gemept door deze smerige deug-fascist zijn de blanken in ons land. Het is nog altijd zo in ons land dat het zwarte schorre morrie ongehinderd kan vertrekken als het hen niet bevalt waarbij ze het heilige kruis meekrijgen onder het motto opgeruimd staat netjes. De deugfascisten onder leiding van minister van terreur Sigrid Kaag willen ons beroven van onze cultuur waardoor wij als volk ophouden te bestaan zodat ze ons uit kunnen leveren aan Europa dit door ons een permanent een schuldgevoel aan te praten voor het slavernijverleden dat ruim 150 jaar geleden plaatsvond onder leiding van een kleine rijke elite waar de hedendaagse blanke bevolking niets maar dan ook niets mee van doen heeft laat staan geprofiteerd heeft. De deugfascisten proberen de geschiedenis te herschrijven waarbij wij blanken blanken allemaal betrokken en geprofiteerd hebben van de slavernij. Het zwarte schorre morrie vindt excuses niet genoeg een aast op een ruime schadevergoeding zodat ze als een vorst in ons land kunnen leven op kosten van ons blanken die dit land welvarend gemaakt hebben. Ze zijn al reeds bezig met een guerilla om onze cultuur te vernietigen wat ze al reeds gelukt is met ons Sinterklaasfeest waarbij het kerstfeest het volgende doel is dat vernietigd moet worden. Dit alles wordt nog versterkt door het grote aantal dobbernegers dat de asielcentra overbevolkt. Het enigste waar ze goed in zijn is zich voortplanten bij verschil-lende vrouwen en criminaliteit want een bijstandsuitkering is ook geen vetpot. Onze cultuur van hard werken, koopmansgeest, trots, de vrijheid van meningsuiting en ons Sinterklaas-feest is ook mijn cultuur. Die dient zo te blijven! Daar ga ik zeker geen excuses voor aan-bieden aan een stelletje zwarte uitvreters!   

    16-02-2021 om 01:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN VERZETSKRANT TOT NSB BLAADJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze kop slaat op het dagblad Trouw wat steeds verder afglijdt tot een anti democratisch blaadje wat andersdenkenden wegzet als fascisten en nazi's welke een gevaar vormen voor de demo-cratie. Met de verkiezingen in aantocht gaat men weer vol op het orgel waarbij het niet welgezinde partijen wegzet als fascisten en nazi's. Hun giftige pijlen richten ze op Geert Wilders die ze met allerlei verdachtmakingen willen bashen om hem te beschadigen in een poging tot electoraal gewin voor de linkse partijen. Dit lag er duimendik bovenop! Men probeert een nieuw Mediapark te creeren in de hoop dat een linkse gek Wilders afknalt zoals Pim Fortuyn destijds. Het begon met het bericht dat hij geld vanuit Amerika heeft ontvangen en dat niet heeft vermeldt in het geschenkenregister de Kamer. Hiermee werd er bewust een vuig sfeertje gecreeerd wat feitelijk neerkomt op opruiing. Dit bedrag heeft Wilders niet zelf ontvangen maar het advocatenbureau wat hem bijstaat in het politieke proces dat zich al vele jaren voortsleept en klauwen met geld kost. Toen kereltje Pechtold de schenking van een penthouse niet opgaf toen zweeg Trouw in alle talen. De leider van dat treurige partijblaadje roept justitie op om er werk van te maken de PVV te verbieden zoals destijds de CD van Hans Janmaat. De propaganda chef van Trouw braakt onzin uit door te stellen dat Wilders discrimineert door ons land te willen de-islamiseren door door de Koran te verbieden en moskeeen te sluiten. Dit is volgens de roeptoeter Trouw in strijdt met de grondwet. De hufter vergeet hierbij dat de islam geen religie is maar een zeer gevaarlijk ideologie! Een ideologie die de Holocaust wil voltooien door alle Joden op aarde af te maken. Een ideologie die niet moslims wil overheersen op straffe van de doodstraf! Een ideologie die een barbaarse wetgeving in wil voeren welke overigens in strijdt is met de universele rechten van de mens. Maar daar zwijgt Braakmans over want de islam is heilig voor deze NSB'er en zijn inkt spuiters. Ze creeren een vuig sfeertje waarbij als er daar slachtoffers bij vallen klinkt er bij Trouw Wir haben est nicht gewusst! De laffe honden!  

    13-02-2021 om 17:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUBIEUZE ONDERSCHEIDING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zwarte Dries van Agt krijgt een dubieuze hoge onderscheiding. Van Agt krijgt deze hoge onderscheiding van de Palestijnen. Voor zijn onvoorwaardelijke steun aan het terrorisme krijgt hij de Grote Ster in de orde van Jeruzalem. Zwarte Dries is een paapse antise-miet die de Jodenhaat met het wijwater heeft binnen gekregen. Was hij maar verzopen in het doopvont. Zijn antisemitisme bevestigde hij met zijn rol omtrent de poging tot vrijlating van de drie van Breda. Deze drie waren oorlogsmisdadigers van meest de ergste soort. De een was commandant van het beruchte kamp Amersfoort en de andere twee waren verantwoordelijk voor de deportatie van onze Joodse medeburgers naar de vernietigings-kampen. De een voor de Joden uit Amsterdam de ander voor die uit Den Haag. Dat dit heel veel leed teweeg bracht bij Joodse overlevenden deed hij af dat hij verder van leed afstond omdat hij een arier was. En daar was die puistenkop nog trots op ook. Trots op het arier zijn! Zwarte Dries was ook een fervent tegenstander van de vrouwenemancipatie door hen het baas zijn in eigen buik te ontzeggen. Abortus was voor hem een gruwel dat hij tijdens zijn ministerschap van justitie trachte te verbieden waarbij hij vele malen de kous op zijn lelijke puistenkop kreeg. Na zijn politieke loopbaan werd hij ambassadeur van de Palestijnen en hun terrorisme waarvoor hij nu deze dubieuze onderscheiding krijgt. Recht praten van wat krom is is de specialiteit van deze zal-vende proleet!   

    12-02-2021 om 23:35 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACHTUNG ACHTUNG HEUTE IST SPERTIJD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Achtung achtung hier volgt een befehl van uw fuhrer Mark Rutte welke ons opzadelt met een spertijd welke geldt 21.00 uur tot 04.30 uur. Fuhrer Rutte die de geschiedenis in gaat als de kneve-laar van ons volk die als eerste na de bezetting door de moffen weer een spertijd instelt. En daar blijft het niet bij want dit is slechts de opmaak naar een gele davidster die aangeeft of men gevaccineerd is tegen corona. Dit naast het hebben van ausweis. Dit is de start van een verregaande knevelarij van onze bevolking en de vorming van een dictatuur. Of de spertijd zoden aan de dijk zet valt nog maar te bezien net als het dragen van mondkapjes. Onze vrijheid wordt nog verder beknot doordat je maximaal een bezoeker in je eigen huis mag ontvangen wat schril afsteekt tegen het feit dat de kerken vol mogen lopen in de Biblebelt en gemeenten daar broeinesten zijn van corona. Van het vaccineren wat de oplossing voor al deze knevelarij maken de regenten een puinhoop. Een klein landje zoals Israel laat ons zien hoe het wel moet maar hier ziet men de perverse oplossing in het knevelen van de burgers. Daarbij vindt het wel raar dat burgers hiertegen in opstand komen. Vanaf heden is het Sieg Heil, Heil dem führer Rutte waarvan deze gladde leugenaar intens geniet! Zijn ultieme natte droom! 

    30-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOOTING MEANS SHOOTING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen dagen heerste erna zonsondergang een ware oor-logssituatie in ons land mede door het slappe optreden van de overheid welke zijn burgers dient te beschermen tegen geweld. Een ware orgie van geweld, vernielingen en plunderingen. Zelfs ziekenhuizen waren niet niet veilig voor aanvallen van het schuim der natie dat de straten onveilig maakte. Naast dat de politie met stenen, zwaar vuurwerk en molotovcocktails werd bekogeld wer-den er auto's in brand gestoken en winkels vernield en vervolgens  geplunderd. De politiek liet ook van zich horen door te gaan zwarte pieten over wie de lont in het kruitvat heeft gestoken. Yasser Klaver was er als de kippen bij om Geert Wilders hiervan te beschuldigen terwijl het duidelijk was dat de capuchonnetjes van Antifa en ander links schuim zich schuldig maakte aan terreur. De knokploegen van de linkse kerk! Overal op de kwelbuis kregen allerlei geitenharensokken weer een podium geboden van de staatsomroep om begrip te tonen voor- en het gedrag van het rellende tuig te nuanceren want ze waren toch wel zielig. Hoe verzin je het? Winkeliers die binnen de spertijd hun winkels wilden bescher-men werden op de bon geslingerd door de dappere dienders. Dit terwijl het tuig een paar honderd meter verderop ongehinderd aan het plunderen was. Kan het nog gekker? Ja dat kan! Burgemeester in oorlogstijd Femke Halalsema wil dat de winkeliers hun barikades ter bescherming van hun winkels weghalen. Zeecontainers en betonblokken voor de deur vindt ze geen gezicht voor de stad. Ze had ook nog de euvele moed om te zeggen dat de politie paraat is om in te grijpen. Ingrijpen laat me niet lachen, ja als het kwaad reeds geschied is. Mosterd na de maaltijd! Wat een misselijk makende arrogantie van die bekakte groene heks. De remedie tegen plunderaars is met scherp schieten. Aan dit schorem gaat niks verloren als ze een kogel door hun lege hersenpan krijgen. Looting means shooting!  

    30-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN VOLK EERST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze wens valt heel slecht bij de politiekcorrecte elite die borg staat voor het open grenzen beleid. Dit beleid zorgt ervoor dat er ongeveer 400 gelukzoekers per week ons land binnenkomen die willen profiteren van de verworvenheden die ons volk met bloed, zweet en tranen bewerkstelligd heeft. Daarnaast wensen zij zich niet aan te passen aan onze normen en waarden. Onze cultuur is hierdoor in gevaar daar wij geconfronteerd worden met een mid-deleeuwse cultuur welke barbaars en onverdraagzaam is tegen-over de onze en ons hieraan ondergeschikt wil maken als dank voor hun opvang. Door de ongebreidelde instroom van de uitvreters raken de opvangcentra tjokvol wat leidt tot naast dat dit ons klauwen met geld kost. Daarnaast maken grote groepen die nooit in aanmerking komen voor een verblijfsstatus omdat ze uit een veilig komen het land onveilig maken middels diefstal en geweldpleging. Jonge meisjes die door moslim malloten worden neer-gestoken en de daders die door de linkse woke-kerk worden beschouwd als slachtoffers van psychisch leed uit hun vaderland waardoor ze menen onschuldige blanke mensen aan het mes te mogen reigen. Dit alles nog onbestraft ook en beschermt door de linkse maffia. Gemeentes die onder het juk moeten vanuit Den Haag en dit gajes moeten voorzien van sociale huurwoningen die ze niet hebben en deze uitvreters boven aan de lijst zetten ten koste van de eigen autochtone burgers. Er zijn al gemeentes die al hun nieuw te bouwen woningen reserveren voor het allochtone schorem. Dit valt toch te tolereren door ons eigen volk.  Daarom eigen volk eerst! 

    29-01-2021 om 23:33 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELASTING BOEVEN NIET VERVOLGD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het korps tollenaars dat vele gezinnen in de financiele afgrond heeft gestort wordt niet vervolgd voor hun misdaden. Dit werd onlangs bekend gemaakt door justitie want zij hebben gewoon hun opdrachten uitgevoerd als klerken in oorlogstijd in wel de meest negatieve zin van het woord. Wetende dat je onschuldige burgers afperst en knevelt en dit toch doet want immers befehl ist befehl. Burgers die zonder enig bewijs van fraude in de financiele afgrond zijn gestort door dit smerige tuig wat er onderling nog een een onderlinge competitie van maakte wie het meeste geld binnenharkte. Ronduit pervers! Deze ratten in toga en de gehele rechterlijke macht tot aan de Raad van Staten aan toe hebben zelf kilo's boter op het hoofd en hebben afpersing en het knevelen van burgers niet heeft veroordeeld maar toegestaan. Ook aan deze groep moeten sancties opge-legd worden voor hun criminele handelen. Het kan niet blijven bij excuses om vervolgens ver-der te gaan alsof er niets gebeurd is. Dit geldt ook voor de politici die betrokken zijn of waren dienen van het politieke toneel te verdwijnen. Verder dienen we geen enkele waarde te hech-ten aan hun doortrapte excuses en valse beloftes dat ze hun falen ongedaan kunnen maken. Albert Einstein zij al eens dat zij dat zij die een probleem veroorzaakt hebben dit niet zelf kunnen oplossen. Het enigste wat telt voor de regenten is het behoud van hun zetel nu en na de verkiezingen en de slachtoffers kunnen wat hen betreft de moord steken.  

    13-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SCHAAMTE VER VOORBIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit heeft betrekking op de fraudebestrijding door gemeenten die neerkomt op een genadeloze jacht op bijstandsontvangers die als criminelen worden gezien en behandeld. De een hanteert nog een enigzins menselijk maat en andere gaan werkelijk genadeloos te keer wat gedachten oproept aan de donkere jaren veertig van de vorige eeuw. Zo ook de gemeente Enschede die speciale eenheid heeft de ortnungpolizei beter bekend als de Grune. Ook de ge-meente Wijdemeren maakt gebruik van dergelijke types zonder enige medemenselijkheidsgevoel in hun donder, nazaten van fou-te grootouders, die invallen doen en kijken wat er allemaal in huis is en of dit wel past bij hun status als bijstandsontvangers. Bood-schappen van AH in ieder geval niet. Wijdemeren staat nu in het nieuws met omdat ze 7000 euro terugvorderen van een vrouw die wekelijks een tas boodschappen kreeg van haar moeder zodat ze niet naar de voedselbank hoefde. Dit speelde zich een jaar gele-den af en is nu pas bekend geworden en heeft een tot een golf van verontwaardiging geleid in een tijd van de toeslagen affaire waar duizenden mensen door de overheid in de financiele afgrond zijn gestort. Daar waar ze moeten handhaven doen ze het niet omdat het niet past bij hun politieke correctheid. Ik doel op het bezit van onroerend goed in de landen van herkomst zoals Marokko en Turkije dat niet wordt onderzocht maar wel uitkeringen worden verstrekt. De overheid blijft hardleers want in Amsterdam dreigt een vrouw uit haar woning te worden gezet wegens twee maanden huurschuld terwijl zij nog een een grote schadevergoeding moet ontvangen van de overheid. Dit alles is onderdeel van de participatiewet een duivels broedsel van staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) een wet die heel wat leed veroorzaakt. Een volkomen mislukte wet! Klijnsma de gekreukelde Pravda die niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk ernstig is beschadigd. Dit kromme loeder beweerde dat als mensen in de bijstand het wat beter willen krijgen ze maar een moestuintje moesten nemen. De kromme van de Kamer sloopte de sociale werkvoorziening en zette de mensen die hiervan afhankelijk waren bij het grofvuil. Via het PvdA politbureau heeft zijn nu een mooi baantje als Commis-saris van de Koning in Drenthe alwaar ze nu op haar elektrische tandem de provincie onveilig maakt. Dat kreng zouden ze is een aantal jaren op het absolute minimum moeten laten leven zodat ze kan ondervinden wat dit betekent. Hoe wenselijk ook in komende jaar zal dit alles helaas niet veranderen.   

    30-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWATELEND OVER DE DREMPEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het jaar 2020 is ondanks de corona crisis het jaar van de wap-pies. Gestoorde complotdenkers die tegen alles zijn waar een normaal mens niet aan denkt laat staan van gehoord heeft. Wap-pie van het jaar is ene Willem Engel waar geen redding meer voor mogelijk is anders dan levenslange ter beschikkingstelling van de regering of een gifpil ter bescherming van de bevolking. Staatsge-vaarlijke dienen van de straat gehaald te worden voor ze groot on-heil aanrichten. Deze gek omringd zich met dwazen zoals rapper Lange Frans en Janet Ossebaart voor wie vaststaat dat de elite zich schuldig maakt aan kinderhandel en kindermisbruik en hun bloed drinkt. Hun grote leider is de Amerikaan QAnon die onder andere beweert dat corona een vinding is van Bill Gates en vaccinaties gevaarlijk zijn omdat er langs deze weg chips in het lichaam worden gebracht waardoor de overheid controle hier-over krijgt. Het gaat van kwaad tot erger! Complotdenkers zijn van alle tijden. Vroeger had je alleen wat dorpsgekken die leiding gaven aan een enge sekte zoals Lau de Palingboer en zijn Mien. Je had de keuze om in Lou of Mien te zijn afhankelijk van wat je het meest appetijtelijk vond.  Door de sociale media heeft het een veel grotere impact. Vroeger was een veldwachter voldoende om de niet uit de klauw te laten lopen maar nu zijn er meerdere pelotons ME voor no-dig. De complotdenkers van nu wekken veel weerstand op door hun gedrag uiteenlopend van het slaan op potten en pannen en gewelddadige demonstraties. Dit alles bevestigd maar weer eens dat er meer mafklappers buiten de muren van een inrichting verblijven dan er bin-nen. 

    27-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INDENTITIJD DENKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast het coronavirus woekert er nog een gevaarlijk virus rond op de universiteiten en hogescholen genaamd Woke afkomstig uit Amerika. Dit virus bestaat uit extreem diversiteits denken wat als een zeer kwaadaardige tumor met uitzaaiingen de vrijheid van meningsuiting aantast. Dit virus wordt verspreid door extreem linkse activistische docenten en studenten. De onverdraagzaam-heid wordt steeds groter met name tegen de blanken op de uni-versiteiten. Er is een ongekende dominantie van linkse docenten die strooien met termen als onderdrukking en witte privileges. Er heerst een cultuur welke zich laat verstaan als campus-socialisme een ideologie die niet gebaseerd is op kwesties die spelen onder de arbeiders-klasse, maar onder hoogopgeleide, politiekcorrecte, linkse elite. Het woke-facisme gekoppeld aan het diversiteit denken houdt de universiteiten in een ijzeren wurggreep en diversiteit-officieren dienen ervoor te zorgen dat de politieke diversiteit hier totaal verdwijnt. Het ergste is het op de universiteit van Amsterdam waar docenten een verklaring dienen te onderte-kenen dat zij verantwoordelijk zijn voor het instant houden van een koloniaal en racistisch onderwijsprogramma. Tekenen zij dit niet dan kunnen ze promotie en vaste aanstelling ver-geten. De leiding van de UvA wil een uiterst linkse madrassa maken waarin  de genderneu-trale schijthuizen en pisbakken en niet christelijke gebedsruimtes prioriteit hebben boven studeren. De enigste universiteit die nog niet geheel bezweken aan het wokevirus is die van Leiden alwaar Paul Cliteur en Afshin Ellian als rechtsgeleerden werkzaam zijn. Hun ligt zwaar onder vuur van linkse proleten omdat zij meningen hebben die het linkse tuig niet welgevallig zijn. Ook het feit dat Cliteur senator is voor Forum voor Democratie werkt als een rode lap op een stier bij dit geteisem. In de universiteits media wordt er allerlei belastend fake news ver-spreid om hen zwart te maken iets wat door de leiding wordt getolereerd. Ellian ligt onder vuur omdat hij afkomstig uit Iran, als ervaringsdeskundige zijn kritiek op de islam niet onder stoelen of banken steekt. Kritiek op het establishment is tot daar aan toe maar op de islam is onaanvaardbaar. En dat linkse zooitje moet de nieuwe notabelen voortbrengen als ze afstu-deren. Hiervoor krijgen de universiteiten nog een rijksbijdrage van vele miljarden die ze vrij kunnen besteden want ze claimen academische vrijheid welke slechts loze woorden zijn daar ze deze bewust zelf om zeep helpen met de verspreiding van het wokevirus. Universiteiten moeten pas een rijksbijdrage krijgen als de academische vrijheid en de politieke diversiteit er gewaaborgd is. 

    26-12-2020 om 17:29 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE RUTTE DOCTRINE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In de drie kabinetten Rutte worden we geregeerd middels de Rutte doctrine welke haaks staat op onze democratie die door hem en zijn regenten met voeten worden getreden. Ik berichte hier al over in de demasque van een democratie toen er al veel duidelijk werd over de handelswijze van Rutte en zijn bende door de reportage van de commissie Van Dam. In het afgelopen weekend werd ernog meer duidelijk over deze handelswijze in het programma Buitenhof. Renske Leijten en Pieter Omzigt deden nog even een boekje open over de regenten waar de honden geen brood van lusten. Beide Kamerleden werden door lieden van de departementen, collega Kamerleden en zelfs ministers onder druk gezet om te stoppen met het onderzoek naar de toeslagen affaire. Zelfs bij de wekelijkse ministerraad stonden Leijten en Omzigt hoog op de agenda in een poging een modus te vinden om hen dusdanig tegen te werken zodat ze wel zouden stoppen met hun ongewenste onderzoek. Het achterhouden van stukken en zelfs het laten verdwijnen hiervan is de modus operandi van de departementen. Als ze toch met stukken op de proppen moeten komen worden deze eerst ter beoordeling voorgelegd aan Mark Rutte welke besluit of ze wel of niet worden vrijgegeven. De fuhrer en de fuhrer alleen beslist hierover wat hem tot een tiran maakt met een januskop welke zich onaantastbaar waant. De slachtoffers krij-gen binnen vier maanden een schadevergoeding van 30.000 euro, een aalmoes die veelal direct naar de schuldeisers gaat en niet of nauwelijks de werkelijke schade dekt nog los van het leed wat de gezinnen (kinderen) is berokkend. Het recht op een hogere schadevergoeding voor schulden en het leed dat hen is aangedaan moet later nog worden bekeken. Dit wordt Sint juttemis! Zo trekt men dit over de verkiezingen heen. Daarnaast wordt de corona crisis misbruikt door de regenten om niet af te treden. De uitkomst van het rapport Ongekend Onrecht plaatst ook de zaak Wilders in een ander daglicht. De beide vonnissen in de Marro- kanen zaak waarin Geert Wilders werd veroordeeld zijn hierdoor ook discutabel geworden. Het proces tegen Wilders is een politiekproces dat tot doel heeft hem politiek te elimineren wat de politieke elite overigens niet zal lukken. Justitie en rechters tot aan de Hoge Raad aan toe zijn allen palledijnen, lakeien en slippendragers van de regenten. Justitie frustreerde het proces door de gevraagde stukken achter te houden in combinatie met Rutte want Wilders moest veroordeeld worden! Barbertje moet hangen! Wilders gaat in cassatie bij de Hoge Raad maar de modus operandi kennende van deze ratten in toga staat het oordeel al vast. Schuldig! Hieruit blijkt dat de trias politica, de scheiding der machten, slechts list en bedrog is. Een wassen neus! 

    24-12-2020 om 19:47 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMASQUÉ VAN EEN RECHTSTAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit werd duidelijk met de presentatie van het rapport over de toeslagen affaire door de commissie Van Dam. Wat eens een rechtstaat was is verworden tot een bananenrepubliek met Rutte als roverhoofdman. Met hen de bestuurlijke elite welke in de drie kabinetten Rutte regeringsverantwoordelijkheid hebben gedragen. Daarnaast zijn er hoge ambtenaren, de Raad van Staten en de rechterlijke macht mede verantwoordelijk zijn voor dit drama dat vele gezinnen in grote armoede en diepe ellende heeft gestort en vele kinderen een fijne jeugd heeft ontnomen. Nu begint het grote Zwarte Pieten onder de Haagse kaasstolp over wie er verantwoor-delijkheid moet nemen voor de ondermijning van onze rechtstaat. Rutte wil nog geen conclusies verbinden aan het vernietigende rapport over dit drama en wil dit over het kerstreces heen tillen. Dit biedt hem tijd om een geitenpaadje te zoeken waarmee hij de dans kan ontspringen en de rit uit te zitten. Het ge-beurde is dusdanig ernstig dat het hele kabinet dient af te treden daar het bewust de waar-heidsvinding heeft belemmert. De bezem dient door de Raad van Staten en de rechterlijke macht gehaald te worden door leden leden uit hun ambt te zetten. De ambtelijke top op de ministeries van financien, Sociale Zaken en Justitie dient te worden ontslagen en nooit geen bestuurs en overheidsfuncties meer te mogen vervullen. Dus ook geen opname in de goud-omrande banenpoel voor falende ambtenaren. Het uitmesten van deze bestuurlijke Augias-stal zal op veel weerstand stuiten en men zal de schuld velen willen aanrekenen zodat be-straffing uitblijft en men zo de dans ontspringt. En de slachtoffers van het overheids falen kunnen tot Sint juttemis wachten op hun schadevergoeding ondanks de inzet van de kanjers Renske Leijten en Pieter Omzigt welke voor mij de politici van het jaar 2020 zijn. Wel is de staatsomroep reeds in het geweer gekomen tegen het journaille dat fraude met toeslagen en uitkeringen aan het licht heeft gebracht zoals door malafide kinderopvang bureaus en Oost-Europese arbeidsmigranten. Fraude die mogelijk was door de incompetentie van de overheid. In het programma M(isselijk)zat ene Rutger Bregman aan tafel die de beschuldigende vinger wees naar de journalisten omdat zij mede schuldig zijn aan de heksenjacht van de overheid op burgers die men verdacht van fraude zonder harde bewijzen. Het klassieke gedrag van een proleet die de brenger van het slechte nieuws verwijt hieraan mede schuldig te zijn. Bregman is een mafklapper die volledig de weg kwijt is maar door de regenten wordt gebruikt om desinformatie te verspreiden. Presentatrice Margriet van der Linden ging hierin mee behalve Sven Kockelmann die het voor de journalisten opnam wat hem niet in dank werd afgenomen door Van der Linden en Bregman. Dat de staatsomroep ingeschakeld wordt is niet verwon-derlijk want er moet worden voorkomen dat er koppen gaan rollen van prominenten van de VVD (Rutte en Wiebes), van NSB'66 (Koolmees) en van het CDA (Hoekstra en Grapperhaus). Ook de kop van Lodewijk Asscher (PvdA) dient te rollen daar deze in Rutte twee minister van Sociale Zaken was en dus mede verantwoordelijk voor het toeslagen drama. Het is verwerpelijk dat de staatsomroep hiervoor gebruikt worden wat doet denken aan totalitaire staten. We moeten er maar niet op rekenen dat de politieke verantwoording voor de verkiezingen volgend jaar plaatsvindt zodat er hoofdrolspelers er tussenuit kunnen knijpen en via partijkartels weer aan een mooi baantje zijn geholpen. 

    20-12-2020 om 22:03 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DER FUHRER SPRICHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze fuhrer en beroeps leugenaar Mark Rutte heeft het volk toegesproken en daarmee een rad voor ogen pogen te draaien. Niet vanuit het Adlernest maar vanuit het torentje op het Bin-nenhof. Hij kondigde een Lockdown aan voor ons land voor een periode van vijf weken waarvan de ondernemers de dupe zijn daar zij hun winkels gesloten moeten houden. De horeca staat al op omvallen en nu poogt Rutte de rest van de kleine ondernemers het ravijn in te duwen. Een incompetente Rutte omringd door een stel radeloze dwazen die geen andere oplossing weten dan de coronakudde een rad voor ogen te draaien en geen zinnige maat-regelen nemen die een bijdragen leveren aan  het terugdringen van dit virus. Onzinnige maat-regelen die chaos veroorzaken door welke winkels mogen open en welke niet. Aber befehl ist befehl! Ook maakt Rutte misbruik van de situatie om te pogen kleine sigarenwinkels de nek om te draaien wetende dat de supermarkten en tankstations in 2024 geen sigaretten meer mogen verkopen. Zo denkt lepe Markje rokers van het roken af te helpen. Het gebruik van tabak en alcohol dient slechts te worden voorbehouden aan de elite en de (over) heersende klasse. Een maatregel welke wel zoden aan de dijk zet is het verbod op vliegvakanties want de drukte op Schiphol is niet normaal. Vakantie in het buitenland is helemaal geen noodzaak maar een verbod schaadt de belangen van de staat. Rutte en zijn bende dienen verant-woordelijk gehouden te worden voor de totale afbraak van de zorg door enorme bezuini-gingen met als gevolg minder verplegend personeel, minder IC bedden en outsourcing van het produceren van medicijnen naar China en India. Ook dient hij rekening af te leggen over het feit dat het verplegend personeel nog steeds de hun toegezegde bonus van 1000 euro niet hebben ontvangen. Nog erger, de bij deze crisis betrokken ambtenaren hebben deze bonus wel al lang ontvangen. Een bonus voor een paar uren langer achter hun bureau te hebben gezeten! Een gotspe! Als de fuhrer na vijf weken nog niet tevreden is dreigt hij met nog zwaardere maatregelen zoals invoering van de spertijd (avondklok) en corona getto's. 

    17-12-2020 om 01:44 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE WINT ZAAIT.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een oud Hollands spreekwoord luidt wie wind zaait zal storm oogsten! Dit is nu van toepassing op Mitchell Esajas en zijn bende zwarte activisten die de blanke bevolking het bloed onder hun nagels vandaan halen door hen het hebben van witte privileges te verwijten. Deze zwarte terroristen proberen een oorlog tussen blank en zwart te ontketenen op grond van ons slavernijverleden, witte privileges, rascisme en fascisme. Ook is men bezig ons te schofferen door onze cultuur te willen vernietigen. Vernietiging van het Sinterklaasfeest en daarna ons Kerstfeest. Zwarte Piet is al reeds ten onder gegaan door toedoen van het zwarte gepeupel en hun vazallen uit de linkse kerk. De volgende is Sinterklaas die doordat gepeupel als een witte koloniale patriarch wordt weggezet. Esajas droomt er al reeds van om ons mooie kerstfeest te vernietigen met zijn proleten die dit feest een kruisvaardersfeest noemen wat kwetsend is voor moslims. Alles wat kwetsend is voor moslims dient hoe dan ook te verdwijnen zonodig met geweld. Winkeliers die een Zwarte Piet in hun etalages hebben wor-den geterroriseerd middels agressieve bezoekjes en worden etalages en stoepen voor hun winkels beklad. En wat doet de politie hieraan? NIETS! Winkeliers zijn vogelvrij verklaard door Esajas en zijn zwarte bende. Agressie die vanuit de linkse kerk wordt toegejuicht. De blanke bevolking begint dit zat te worden en er zijn groepen die zich hier middels geweld uiting aan-geven. Het rovershol van Esajas is beklad en de muurschilderingen van hun zwarte helden zijn beschadigd. Het rovershol waarin de black archives zijn opgeslagen wordt met soepsidie overeind gehouden. Dat is nog niet alles want Esajas krijgt ook soepsidie voor lesmateriaal om op scholen de zieligheid van de zwarten in ons land kenbaar te maken. Over scholen gesproken, het moderne schoolreisje is het bezoek aan een moskee alwaar een haatbaard ze leert tot Allah te bidden. Pure indoctrinatie in gang gezet door linkse activistische leraren. Zo'n bezoek aan een haathut is ondanks het coronavirus nog steeds mogelijk. Ouders van niet moslim kinderen verzet u hiertegen want u kinderen worden al te veel geindoctrineerd door linkse wappies voor de klas!  

    12-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POOLSE PRAKTIJKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rutte blaast in Europa hoog van de toren omtrent de wijze waarop de rechtstaat wordt gewaarborgd door landen binnen de EU. Dat kan hij makkelijk doen daar zijn toorn slechts twee landen betreft. Het betreft hier Hongarije en Polen die beide terug willen naar een dictatuur van voor de val van de muur. Dit doen ze door de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken en de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht ongedaan te maken. In Hongarije willen de leiders terug naar het communisme en in Polen wil de paapse kerk de macht overnemen. De ketters moeten buigen voor het kerkelijk gezag wat Gods woord verkondigd. Dit uit zich in nagenoeg onmogelijk maken van abortus om over euthanasie maar te zwijgen. Elk recht om baas te zijn over het eigen lichaam wordt de Polen ontzegt. Wat Rutte doet in Brussel moet hij ook doen in ons eigen land maar dat verdomd de grijnzende leugenaar. Dat is hier ook hard nodig daar het recht om zeggenschap over het eigen lichaam wordt betwist. Verworven rechten waar in het verleden hard voor is gestreden pogen de christelijke regenten terug te draaien. Twee geloven katholiek en protestant hebben hiertoe een pakt gesloten middels de ministers Grapperhaus en De Jong beide van het CDA. Een pakt tussen twee geloven is een duivels pakt. Beide kerkratten weigeren de benoeming van Miriam de Bontridder plaatsver-vangend raadsheer bij het gerechtshof in Amsterdam als voorzitter van de euthanasie-commissie te bekrachtigen terwijl zij het gehele sollicitatie traject heeft doorlopen. Beide huichelaars willen geen openheid geven omtrent hun weigering. Een weigering die terug te voeren is op haar rol als adviseur van Stichting De Einder en dat ze een voorstander is van verstrekking van De pil van Drion. Dit past niet in het religieuze straatje van de ministers wat nooit een wettelijke norm mag zijn. Dit zeker niet omdat Grapperhaus toenmalige ernstig zieke echtgenote koos voor een zelfbepaalde dood. Dit voorrecht dient voor een ieder te gelden en niet onmogelijk gemaakt te worden door een christelijke ban. Het is te hopen dat de Kamer het er niet bij laat zitten. 

    06-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUBIEUZE KANDIDATEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Groen Links is koploper om door foute figuren op een kandida-tenlijst deze verkozen te krijgen in beide Kamers en gemeente-raden. Onder deze figuren ook criminelen zoals Wijnand (RARA) Duyvendak. De Groene Khmer is een levensgevaarlijke tumor in ons parlement welke door ondermijning van de democratie een communistische dictatuur van ons land te maken. Ook op stede-lijk niveau vormen zij een vijfde colonne welke een gevaar vormt voor de locale democratie. Naast Duyvendak zijn dit ook nog Paul Rosenmoller (bewonderaar Pol Pot); Sam Promes (met een AK47 gespot in Zuid-Jemen); Tara Singh Varma (welke een dodelijke ziekte verzon om haar wanpresteren te verdoezelen); Britta Bohler (RAF en advocaat van Volkert van der Graaf); Jack Bogers (schen-ding ambtsgeheim betreffende Volkert van der Graaf); Liesbeth van Tongeren (Greenpeace keien dumping in de Noordzee) en Farah Karimi en Tom van der Lee (Oxfam kindermisbruik-affaire). Voor de komende Kamerverkiezingen heeft men een moslimterroriste op de kandi-datenlijst gezet. Het betreft hier Kauthar Bouchallikht een kopvodden trol die voorzitter is van de jeugdafdeling van de moslimbroederschap. Ook haar vader is een leidinggevende figuur bij deze organisatie. Yasser Klaver en de rest van zijn groene bende willen moslimterroristen in de Kamer laten infiltreren. Hiermee geconfronteerd roept Klaver dat de ophef hierover berust op xenofobie en islamofobie waarin hij bijval krijgt van de linkse kerk. Schurkenstaat Iran steunt haar kandidatuur. In het programma (M)isselijk krijgt ze ook nog een podium van de presenterende pot welke niet begrijpt dat als haar moslim soortgenoten het in ons land voor het zeggen krijgen zij als praktiserend pot van een flatgebouw wordt gepleurd! Wel is ze bezig al haar jihad contacten te verwijderen van de sociale media. Naast de grijze wolven van DENK kan er ook nog wel een kopvodden trol bij. Onbegrijpelijk omdat de moslimbroeder-schap in veel landen al verboden is en op de terreurlijst staat. En dat gespuis wil Klaver in de Kamer hebben als onderdeel van zijn groene bende. Het wordt de hoogste tijd dat kandidaten voor de politiek eens goed gescreend gaan worden. Dus veiligheidsdienst aan de slag! 

    02-12-2020 om 23:25 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONZE CULTUUR IN GEVAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het rommelt al een poosje in onze vaderlandse culturele sector. Deze staat op omvallen mede tengevolge van de coronacrisis. De cultuur ligt al decennia lang aan het soepsidie infuus en dat is er met de coronacrisis niet beter op geworden. De gehele cultuur-sector is in linkse handen alsmede de Cultuurkamer waarvan men lid moet zijn om in aanmerking te komen voor soepsidie. De be-langrijkste  eis voor het verkrijgen van soepsidie is veel diversiteit of anders gezegd heel weinig blanken en heel veel getintiers. Hoe meer zwarten hoe meer soepsidie! Men dient elk jaar een beleids-plan inleveren bij de Cultuurkamer om hoe nog meer diversiteit te realiseren. Daarvoor dient men zelfs een diversiteitsmanager aan te stellen die toeziet op de uitvoering hiervan. Ook is linkse politie-ke correctheid en activisme een must! Mensen in de cultuursector die gebruik maken van hun recht van vrije meningsuiting en niet in het linkse MSM potje pissen kunnen fluiten naar soepsidie. Cul-tuurkamer en de cultuurfondsen worden bestierd door oud linkse politici welke streng zijn in de leer. Partijen als NSB66 en de PvdA zijn oververtegenwoordigd bij de soepsidie toekenners. Op de podia treffen we naast de grote theaterproducties die zichzelf bedruipen ook talrijke zichzelf veel talent toedichten, linkse warhoofden die zich niet zelf kunnen bedruipen. Zij krijgen soepsidie voor wat zij experimenteel en vernieuwend the-ater noemen. De boom in met dat tuig! Bij de musea is het nog veel erger gesteld met onze cultuur. In het Mauritshuis moest het borstbeeld van de naamgever prins Maurits van Oranje, de legeraanvoerder van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, verdwijnen door toe-doen van linkse proleten die hem koppelde aan slavenhandel. Het Scheepsvaartmuseum waar bezoekers gedwongen worden kennis te nemen over hoe slecht onze zeehelden wel niet waren volgens de linkse wappies. Het Stedelijkmuseum in Amsterdam heeft zelfs een tentoonstelling gewijd aan de terreurbeweging RARA wiens daden worden verheerlijkt. Dit museum zou juist wel bordjes moeten hebben met daarop vermeldt wat het daar getoonde prutswerk voorsteld. Het Kunstcentrum Witte de With in Rotterdam moest onder druk van linkse proleten van naam veranderen. Dit alles met soepsidie! Bibliotheken worden gezuiverd van onwelgevallige boeken zoals die met afbeeldingen van Zwarte Piet welke worden ver-nietigd. Dit doet denken aan de boekverbrandingen in de jaren dertig van de vorige eeuw in Berlijn. Nu zijn de boeken van Jip en Janneke aan de beurt. Voorts dienen standbeelden te verdwijnen of een bordje om hun nek gehangen krijgen over hoe slecht ze wel niet waren. Ook straatnamen dienen gewijzigd te worden door toedoen van het linkse rapaille. Dit alles wordt uiteraard betaald door de staat of te wel door ons! Dit alles dient moet gestopt worden want het gaat van kwaad tot erger. Wat mij betreft mag het Oranje Blanje Bleu, de Prinsen-vlag, weer vier boven ons land wapperen. De vlag waaronder de Watergeuzen Den Briel heb-ben ingenomen en onze vloot onder gezag van onze zeehelden De Ruyter, Tromp, Heijn en De With de wereldzeeen bevoer. De Prinsenvlag bestaande uit de livrei kleuren van Willem van Oranje, Vader des Vaderlands.          

    28-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RELIGIE IS EEN SPLIJTZWAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Religie is een splijtzwam in onze seculiere maatschappij die ons de wet voor wil schrijven. Het maakt misbruik van stokoud artikel in de grondwet dat reli dwazen privileges geeft. Een minderheid van waanvolgers die een meerderheid van seculiere hun wil wenst op te leggen. Hiermee wordt de basis van onze rechtsstaat, schei-ding van kerk en staat, ondermijnt. Tijdens de huidige coronacrisis wordt deze splijtzwam weer duidelijk zichtbaar. Waar eraan secu-liere een limiet gesteld wordt hoeveel personen bij elkaar in een ruimte mogen zijn lappen de reli predikers dit aan bun laars door grote aantallen waanvolgers toe te laten in hun theater hierbij misbruik makend van hun privileges. Dit is stuitend voor reguliere burgers zoals onlangs in het nieuws kwam bij het vonnis van een reli waanzinnige die een fietser had doodgereden met een onverzekerd motor-voertuig. Hij had op basis van religie ontheffing voor de plicht om zijn motorvoertuig te verzekeren. WAANZIN! Dit is volkomen belachelijk dat dit mogelijk is. Een ieder behoort als deze een motorvoertuig op zijn naam zet minimaal een WA verzekering afsluiten. Doe je dit niet krijg je onmiddellijk een forse boete want de bestanden van de RDW en de verzekeraars zijn aan elkaar gekoppeld. Maar deze mafklapper weigert dit en krijgt hiervoor nog een ont-heffing ook. Dit bewijst maar weer dat er een eind gemaakt dient te worden aan de privileges van religies en ideologien. Wappies die zich beroepen op de bijbel waarin staat dat God weet wat de mens nodig heeft, en dat mensen op die voorzienigheid mogen vertrouwen. Een verzekering zou dan niet passen bij het vertrouwen dat gelovigen op God mogen stellen. Lieden die zulke waandenkbeelden hebben dient het besturen van een motorvoertuig te worden verboden. De gek die de fietser heeft doodgereden heeft slechts een taakstraf van 240uur gekregen. Zijn rijbewijs mocht hij houden want dat heeft hij nodig om zijn gezin met 11koters te kunnen onderhouden. Ja het is er weer zo een, een zwart lakenspak om zijn zon-dige lijf, geen TV in huis want dat is het oog van de duivel, maar wel een orgel in de kamer en op zondag meerdere keren naar de kerk. Het fonds voor gemoedsbezwaarden onderdeel van het Waarborgfonds schiet tonnen aan schadevergoeding voor. Dit fonds dient gevuld te worden door gemoedsbezwaarden en ook wordt gecollecteerd in de zwarte kousen kerken als dit fonds geld nodig heeft.  

    22-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRIJNZENDE GALBAK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van de Haagse fuhrer Rutte moeten we vanaf 1 december mond-vodden gaan dragen in openbare ruimtes zoals winkels en over-heidsgebouwen. Een verplichting ondanks dat is aangetoond dat deze nauwelijks enige bijdrage leveren tegen een besmetting met het coronavirus. Een test bij Kassa heeft dat al eerder uitgewezen en nu komt ook een gerenommeerd Deens ziekenhuis met deze mededeling. Ook in Duitsland nemen de twijfels toe. Maar fuhrer Rutte en zijn minister van corona propaganda Hugo Bloemschoen drijven hun zin door. Hierbij rest de vraag dat als niet aangetoond is dat deze vodden werken waarom moet dit de burgers toch door de strot geduwd worden? Zit hier soms een economische motief achter? Moeten fabrikanten blijven verdienen aan het maken en verkopen van deze mondvodden? Bij die rat van een Rutte kan je van alles verwachten maar niets goeds! Dit gedrag draagt bij tot steeds meer verzet tegen de corona maatregelen. Ik ben geen medestander van Willem Engel maar ik krijg ook schoon genoeg van het corona gedrag van het regenten tuig. Ik ben best bereid om me aan de regels te houden maar die moeten wel nut hebben. Mondvodden heeft dit niet! Dit zal ook bepalend zijn voor mijn stem in maart.

    21-11-2020 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUBA MOET BLIJVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De sluipmoordenaar Christen Unie teef Carola Schouten heeft een nieuw doel gevonden waarop ze haar giftige pijlen richt. De circus olifant Buba wenst zij de deporteren naar Frankrijk om haar daar opvang te bieden door zogenaamde specialisten. Dat ze daarmee Buba de dood in jaagd interesseert haar geen moer. Buba is sinds haar geboorte veertig jaar geleden de circusfamilie Freiwald die haar al die tijd prima hebben verzorgd. Door toedoen van een stelletje luizige dierenactivisten mag ze al vijf jaar niet meer optre-den. Gewetenloos tuig dat denkt dat zij kunnen bepalen hoe een dierenleven eruit dient te zien. Ondanks dat zij niet meer mag op-treden wil de familie Freiwald geen afstand van haar doen want zij is onderdeel van hun gezin geworden waarin ze alle liefde en ver-zorging krijgt. Gun Buba haar oude dag bij haar familie. Niks daar-van Schouten wil toch haar zin doordrijven en Buba deporteren wat haar dood tot gevolg heeft. Deze bijbelse teef probeert teza-men met de smerige milieumaffia een sluipmoord de boeren te plegen maar heeft voorals-nog de kous over haar lelijke kop gekregen door het verzet van de boeren. Dan maar een weerloos slachtoffer gezocht om zo haar ziel terug te kopen en zich van een plaatsje in de hemel te voorzien. Moge dit echter een plaats in de hel worden! Daarom boeren weer op de tractoren voor Buba want haar strijdt is ook jullie strijdt tegen die vuile helleveeg van een Carola Schouten. Een generaal pardon voor Buba! Buba moet blijven!

    21-11-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!