Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    28-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SCHUIM DER NATIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bruinhemden van FvD onder leiding van fuhrer Thierry Baudet kunnen worden bestempeld als het schuim der natie. De Baudet jugend deed weer in negatieve zin van zich spreken in hun kerst-wens. De Baudet jugend die in navolging van hun grote leider zich regelmatig te buiten gaat aan antisemitische uitlatingen. Fuhrer Baudet heeft hiervoor al een kortgeding verloren waarbij hij zijn antisemitische tweets moest verwijderen. Dit weerhield zijn bruine jeugd er niet van een misselijke kerstwens te verspreiden. Men wenste ons een prettig joel-feest een oud Germaans winterfeest omgeven door een bruine walm. De laatste keer dat dit in ons land werd gevierd was in 1942 in kamp Westerbork door de Nazi's. Hoge SS'ers deden zich te goed aan spijzen en heel veel drank en geserveerd door joodse gevangenen welke ze later af lieten voeren naar de vernietigingskampen. Onder het SS tuig was ook Ferdinand Aus ter Fünten de spil achter de deportatie van Amsterdamse Joden naar de vernietigingskam-pen. Hij was ook een van de drie van Breda. Dit wetende is het morbide om zo'n kerstwens te uiten. Het wordt de hoogste tijd dat justitie opgaat treden tegen de bruine bende van Baudet. Nazi's 2.0. Maar deze bruine bende staat in hun gedrag niet alleen want er is nog een gevaarlijke mafklapper en een aantal gestoorde volgelingen die aanschurken tegen de bruine bende van fuhrer Thierry Baudet. Fuhrer van deze bende is Huig Plug een notoire com-plotdenker die al twee maanden in de bajes heeft gezeten wegens bedreiging van Rutte en De Jonge. Ook richt deze gevaarlijke gek zijn giftige pijlen op zijn ex de huidige partner van Sander Dekker en Esther Ouwehand. Zijn bendeleden vierde zijn vrijgekomen door in de Hofvijver met walgelijke teksten bekladde lijkkistjes voor kinderen en babypoppen te gooien. Deze mafklapper en volgelingen zouden voorgoed opgesloten dienen te worden in een long-stay afdeling van een inrichting daar zij een permanent gevaar vormen voor onze maat-schappij. Dit zou schone opruiming zijn! Wel een dure daar wij helaas geen doodstraf kennen daar het deugvolk dit inhumaan vindt.  

    28-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    26-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RELIGIE BOVEN GEZONDHEID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het dorp Barneveld tonen de Jezus jubelaars dat ze volkomen schijt hebben aan de maatregelen welke zijn afgekondigd door de regenten. Daar worden domweg drie kerkdiensten gehouden met maar liefst 650 gelovigen per keer. Hier wordt misbruik gemaakt van de vrijheid van godsdienst en kan men doen wat anderen ver-boden wordt. Verboden die er zijn voor de volksgezondheid en die door deze maffe jubelaars aan hun laars worden gelapt. De volks-gezondheid dient ten alle tijden boven de vrijheid van godsdienst te gaan doordat deze vrijheid de volksgezondheid in gevaar brengt. De kerkfuhrer vindt dat corona maar even moet wijken voor gesprekken met God. Hoe zot kun je zijn? Dit soort kerkfuhrers zijn rijp voor psychiatrische hulp. Dit is pure ketterij! Hoe kan je deze tolerantie verdedigen tegenover restauranthouders die hun zaak moeten sluiten en de andere winkeliers in de toptijd die Kerstmis is. Daarom deze dorpelingen verplicht in carrantenne plaatsen en een cordon om Barneveld om te voorkomen dat ze het virus buiten het dorp verspreiden. En voor de Oranje haters klap toe die mond zou klukkuk zeggen. Zij die er schande van spraken dat prinses Amalia 21 personen had uitgenodigd op haar verjaardagsfeest in de paleistuin. Waar blijft de veroordeling van de zwarte kousenkliek die met drie kerkdiensten met 650 gelovigen per keer mega schijt hebben aan de regels die voor de rest van de bevolking wel gelden. Hypocrisie is hier troef! Het gevolg hiervan is dat ondernemers die het water aan de lippen staat hun zaken openen en de kans lopen door landwachters een zware boete aan hun kont krijgen en de kerkfuhrers en hun jubelaars ongestraft hun gang kunnen gaan. Dis is pure klassenjustitie! 

    26-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Roverhoofdman Rutte heeft een nieuw werkplan gepresenteerd voor zijn nieuwe bende struikrovers. Een plan genaamd regeer-akkoord gedragen door de VVD, D'66, CDA en Christen Unie. Dit plan bestaat uit vele beloftes welke tientallen miljarden gaan kosten en dat de staatsschuld door het dak doet gaan. Meer dan is toegestaan. Andere landen die dit doen worden door hem de maat genomen. Een schuld die in de toekomst moet worden terugbetaald middels grote bezuinigingen waar het gewone volk voor op zal moeten draaien. Onaanvaardbaar is dat erop de zorg miljarden bezuinigd gaat worden ondanks dat er met miljarden wordt  gestrooid. Er kan beter bezuinigd worden op de opvang van asielzoekers door de toestroom te stoppen. Opvang die per jaar 20 miljard kost. Maar niets daarvan, er komen er nog veel meer mogelijk gemaakt door Rutte en zijn bende. Ook de op opvang van illegale uitvreters, die voor veel overlast zorgen, wordt verbeterd in plaats van ze het land uit te schoppen. De opvang kunnen we al niet meer aan en toch wordt er geen enkele rem gezet op de toestroom. Dit leidt nu reeds tot een maatregel die in een dictatuur niet zouden misstaan. Tena Lady Ankie Broekvol heeft nu een decreet uitgevaardigd waardoor er vijf gemeenten verplicht worden om uitvreters opvangen te bieden. De lokale politiek wordt buitenspel gezet. Wat wordt het volgende decreet van dit secreet? Asiel tuig inkwartieren bij burgers? Bij het klootjesvolk wel te verstaan want de elite dient gevrijwaard te worden van de ellende waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Dit is nu het nieuwe leiderschap in de politiek. Regeren per decreet. Ook wordt ernog eens 500 miljoen extra aan ontwikkelingshulp gege-ven. Nog meer water naar de zee dragen! De AOW en de pensioenen worden niet verhoogd. Een hard gelag voor ouderen die er nu al meer dan een decennia op achteruit zijn gegaan. De komende jaren gaat de omvolking van ons land gestaag door en wordt ons eigen volk steeds verder achtergesteld. Rutte: Omvolking, Wir schaffen das!

    20-12-2021 om 20:27 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIETS IS TE ZOT IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met nog vers in het geheugen de moord op Pim Fortuyn welke mogelijk gemaakt werd door leden van het Zottenkot alwaar de linkse kerk een klimaat creëerde waarin Pim Fortuyn vogelvrij werd verklaard. De linkse kerk in het Zottenkot huilde krokodil-lentranen na de moord op Fortuyn maar intern ontkukde men de champagne. Nu is men bezig met een veel geraffineerde complot om Geert Wilders uit de weg te ruimen. Een tot een celstraf veroordeelde moslima, lid van de hofstadgroep, maakt nu deel uit van het VVD ondersteuningsteam met vrije toegang tot het Zottenkot. Een terrorist die tezamen met haar toenmalige echtgenoot werd gearresteerd in het bezit van vuurwapens waarmee ze Geert Wilders wilden vermoorden. Dit is tekenend voor de mentaliteit van de VVD ondersteuning Rutte. Ook NSB'66 zit over hun oren in dit complot daar haar zuster Kamerlid is voor deze bende. De hofstadgroep verantwoordelijk voor de moord op Theo van Gogh. Ook hiervoor huilden de linkse kerk krokodillentranen vanonder hun oogkleppen. NSB'66 is onder leiding van de terroristen bruid Sigrid Kaag de Groene Khmer voorbij gestreefd in het aantal criminelen wat voor hen in de Kamer zit of heeft of heeft gezeten. Kaag gehuwd met een naaste vazal van Yasser Arrafat heeft bloed aan haar handen daar zij   een dodelijke bomaanslag heeft gefinancierd in Israël. De Trotskisten van de Groene Khmer hebben tot nu toe maar één zichtbare hoofddoektrol in het Zottenkot welke is van de mos-limbroederschap. Zo blijkt het Zottenkot langzaam maar zeker geinfeltreerd te worden door moslims jihadisten. De terechte bezorgdheid van Geert Wilders over zijn veiligheid wordt door de regering en de leden van het Zottenkot onder leiding van NSB'66 voorzitter Bergkamp vrolijk weggewuifd. Deze jihadisten dienen zwaar gecontroleerd te worden op wapenbezit voor de veiligheid van Geert Wilders. Deze dient hoe dan gegarandeerd van zijn veiligheid ook al is de linkse kerk niet blij met zijn inbreng en aanwezigheid. Ook lokaal doet NSB'66 van zich spreken daar een raadslid in Amstelveen een onderneming rund met een zoon van maffia kopstuk. Ja maffia zoekt maffia! Zo ook NSB'66. 


    20-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELACHELIJKHEID TROEF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een van de Meilandjes heeft een uitspraak gedaan over het dra-gen van kopvodden en burka's.  Zij is van mening dat vrouwen niet vrijwillig kopvodden dragen en dat ze ook de wind door hun haren willen voelen waaien. Boerka dragers vergeleek zij met penquins. Een uitspraak reeds eerder gedaan in haar boek kwam in de publi-citeit bij Jinek waarna de moraalridders in het geweer kwamen en er schande over begonnen te roepen. Een aantal bedrijven verbra-ken hun commerciële banden met de dochter van haar omdat zij geen afstand heeft genomen van de uitspraken van haar moeder. Een kind afrekenen op uitspraken van een ouder. Dit doet denken aan de tijd direct na de oorlog waar kinderen van NSB'ers werden afgerekend op het fout zijn van hun ouders. Dit alles om te tonen van kijk eens hoe wij deugen. Nog gekker werd het nadat het klef-fe roddelprogramma RTL Boulevard hier ook aandacht aan besteden en de valse nicht van dienst tot twee keer toe het woord kopvodden uitsprak en pinguïns ook herhaalde. Het riool dat internet heet stroomde over. Ook de mislukte cabaretière Soundos El Ahmadi liet van zich horen door deze uitspraken te veroordelen onder de noemer de islam is heilig en hier mag niets negatiefs over gezegd worden. Wat Soundos betreft Florrie Rost van Tonningen had een hardere lach aan haar kont hangen dan deze mislukte theemuts. Knielend met haar grafkop naar het oosten en demonstratief haar kont naar het westen. Daarvoor verdient ze een mi-naret in haar reet! De moraal is dat  moraalridders en ander deugvolk ons willen laten buigen voor- en laten zwijgen over de islam. Dit mogen we niet laten gebeuren! Weg met de islam uit ons land!

    07-12-2021 om 17:45 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOUWE KERMIS IN VOLENDAM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit weekend was het weer zover dat de bende van Jerry Airfryer meende de burgers in Volendam te moeten overvallen op een zaterdagmarkt met hun aversie tegen Zwarte Piet. Een markt waar overigens geen Sinterklaas of Zwarte Piet aanwezig was. Dit zwarte gesubsidieerde tuig uit de Bijlmer was uit op een confron-tatie met de burgers van Volendam. Een confrontatie die ze ook kregen. In een niet van te voren aangekondigde overval ging dit tuig de confrontatie aan met de marktkooplui en de bezoekers van de markt. Twee bussen vol met activisten reden de markt op en begonnen als ratten uit hun stinkende holen de aan-wezigen met megafoons te beschuldigen van rascisme en fascisme. Werkelijk beschamend! Echter had Airfryer en bende buiten de waard gerekend want de Volendamse gemeenschap laat zich door jassen niet de les lezen. Jassen uit Amsterdamse Bijlmer. Een bende die raar maar waar nauwelijks uit negers bestaat maar uit blank schorre morrie. Airfryer mag zich eerst wel eens druk maken over de diversiteit van zijn bende. Diversiteit waarover hij zich zo druk maakt. Tuig dat door de Volendammers met hun staart tussen de benen het dorp werd uitgejaagd. Onder een regen van eieren, oliebollen, vuurwerk en visafval was het wegwezen voor Airfryer en zijn bende. Fijn was het om te zien dat een marktkoopvrouw helemaal los ging door het tuig vol overgave met eieren begon te bekogelen. Volendam heeft nu ook zijn eigen Ingrid. Nu nog een Henk. Na de Blokkeer Friezen is er eindelijk nog een plaatselijke gemeenschap die onze cultuur verdedigd heeft tegen de afbraak hiervan door een stelletje ongewenste dobbernegers en het blanke tuig dat hen hierbij helpt. Airfryer schreeuwt al weer moord en brand over hun behandeling en gaat aangifte doen. Ook de excotische pleeborstel Silly Sylvana Simons roerde zich al meteen na dit gebeuren en gaat vragen stellen in het Zottenkot. Zij vindt dit gebeuren in Volendam een uiting van puur rascisme. Ach ja alles wat deze zwarte heks niet bevalt schilderd zij af rascisme door ons blankes. Maar ach ja wat weet een aap van zondag? Weg met deze uitvreters uit ons land terug naar Afrika naar de negerhutten van Oom Tom. 

    07-12-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMASQUE THIERRY BAUDET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het masker van Baudet is gevallen en hij blijkt de gouwleider te zijn van een anarchistische bende te zijn. FVD dient aangemerkt te worden als een staatsgevaarlijke anarchistische bende met zijn tentakels in het Zottenkot. Zoals zijn vazallen zich daar manifes-teren lusten de honden geen brood van. Het bedreigen van andere Kamerleden dat zij terecht zullen staan voor volkstribunalen welke uiteraard zullen bestaan uit radicale elementen uit zijn achter-ban. Baudet is constant bezig met zijn anarchistische vrijheidscaravaan mensen op te hitsen tot verzet en uitlokking van geweld tegen de over. Baudet roept om opstand en een revolutie waarbij hij de fuhrer van het land wordt die geen oppositie duldt.Tegenstanders die in con-centratiekampen en goulags verdwijnen onder het oog van de uil van Minerva. Zijn revolutie moet worden afgedwongen door het gepeupel op de straat middels  anarchie en geweld. De linkse kerk tracht ook Geert Wilders in de hoek van Baudet te drukken. Wilders die tegen de corona maatregelen is maar niet oproept tot geweld en wars is van antisemitische uitingen. De daderknuffelaars beginnen zich ook alweer te roeren. De (minderjarigen) daders zijn zielig en dienen als zodanig behandeld te worden. Ze zijn kansarm door hun slechte jeugd. Bela-chelijk daar ze zijn reeds opgegroeid voor galg en rad. De knoet moet erover bij dit tuig waar toch niet voor verbetering vatbaar is. We weten uit de geschiedenis dat wanneer het ge-peupel de macht overneemt het gedaan is met de democratie en de rechtsstaat. Ons land wordt dan een dictatuur! Het gepeupel zal lieden voortbrengen (Baudet)  die alleen hun eigen belang voor ogen hebben. Tegenstanders zullen door toedoen van barbaarse bloedraden (tribunalen) zonder eerlijke procesgang van het toneel verdwijnen. In Rotterdam hebben we kunnen zien waar opstand van het gepeupel gepaard gaat. Daar werd al een mini burger-oorlog uitgevochten waarbij Baudet zich in de handen wreef. Baudet is al reeds op zoek naar een nieuwe Roland Freisler een beruchte voormalige nazi aanklager die tegenstanders van Hitler liet veroordelen. Dit geweld zal al maar toenemen daar de politiek geen afdoende maatregelen neemt door opgepakt rapaille niet zwaar genoeg te straffen. Voorts dient de ME standaard  uitgerust te worden met een Heckler en Koch pistoolmitrallieur in plaats van een ontoereikend pistool daar het rapaille gebruikt maakt van zware explosieven welke ze naar de politie gooien. Als antwoord hierop een flinke salvo met scherp op dit tuig. Er gaat toch niks verloren aan dit tuig als ze worden afgeknald. Opgeruimd staat netjes!

    26-11-2021 om 17:47 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLAGER KEURT EIGEN VLEES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kogel is door de linkse kerk en de Raad van State heeft een intern onderzoek afgerond. Een onderzoek betreffende de toesla-gen affaire. Zoals verwacht is de uitkomst beschamend! Er wor-den excuses aangeboden aan de ouders en daar blijft het bij. Er rollen geen koppen en een ieder blijft op het financieel pluche zit-ten. De Raad van State bestaat uit een stelletje uitgerangeerde partijprominenten die een mooi baantje moeten hebben. Partij mastodonten die het hoogste recht moeten spreken. Voorbeelden hiervan zijn Piet Hein Donner (CDA) en Thom de Graaff (D66). De Graaff die wapperende met het dagboek van Anne Frank tijdens de heksenjacht op Pim Fortuyn. Met die partijpolitieke benoemingen in deze raad dient te worden afgerekend! Weg met dit tuig! De gehele raad dient een nieuwe samenstelling te krijgen door deze te laten bestaan uit partij onafhankelijke rechtsgeleerden die het hoogste recht in ons land moeten uitspreken. Mensen zoals Afshin Ellian en Paul Cliteur.  Mensen wars van het woke gedachtegoed. Het resultaat is nu dat alles blijft zoals het was! Annie zorg jij dat de champagne koud staat en de kaviaar op smaak is voor de  komende bijeenkomst? Daarna deden ze een plas en alles blijft zoals het was. Dit smerige tuig dient terecht te staan en veroordeeld te worden voor hun minachting van de rechtsstaat. De Raad van State dient te worden ontmanteld en te worden vervolgd. Excuses voor hun handelen zijn volstrekt onvoldoende! Ze zijn slaven geweest van de belastingdienst en de regering. Hier past maar één ding, vervolging en een veroordeling voor het bewust benadelen van burgers. Dit tuig verdient voor lange tijd achter de tralies te verdwijnen wegens machtsmisbruik.  

          


    24-11-2021 om 16:38 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLAVERNIJVERLEDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De ophef over dit verleden doet je kokhalzen door de éénzijdige berichtgeving hierover. De geschiedenis van ons slavernijverleden wordt misbruikt door de wokesene om blankes aan de schand-paal te nagelen. Alleen de handel in negers dient te worden ver-oordeeld omdat dit past in het pulletje van de deugmeute. Ons blankes dient hoe dan ook veroordeeld te worden voor slaven-handel voor hen die de rassenleer en intolerantie op dit gebied aanhangen voortkomend uit hun woke ideologie. Musea moeten willen ze nog subsidie krijgen middels exposities aandacht besteden aan de slavenhandel betreft zwarten. Daar-naast moet er ook nog een apart slavernijmuseum komen in de republiek Amsterdam waar zwarten huilie huilie kunnen doen en financiële genoegdoening kunnen eisen. De éénzijdige kijk op het slavernijverleden waar het deugvolk erop uit is om alleen de blanken aan de schandpaal te nagelen. Bewust vergeten wordt de Barbarijze slavenhandel daar deze door moslims plaatsvond op Europeanen. Het gebied waarin de Barbarijze slavenhandel plaats vond tussen 1530&1780 omvatten de Noord-Afrikaanse kust van Marokko, Algerije, Tunesië en Libië welke vazalstaten van het Ottomaanse rijk waren. Er werden 1.2 miljoen Europeanen tot slaaf gemaakt door dit Barbarijze moslim tuig. Dit dient verzwegen te worden door op aandrang van het woke tuig. Dit geldt ook voor onze grootste zeeheld Michiel Adriaenzoon de Ruyter. Deze zeeheld vocht niet alleen op de wereldzeeën voor de belangen van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden maar ook in de periode 1661 tot 1663 tegen de Barbarijze slavenhandel. Met een flottielje dwong hij dit moslim rapaille te stoppen met het tot slaaf maken van van Europeanen. Maar dit gegeven valt niet in het pulletje van de deugmeute. Kosten wat het kost onze zeeheld De Ruyter moet veroordeeld worden voor slavenhandel door de deugfascisten. Hier is dan ook sprake van een selectieve verontwaardiging door de beroepsdeugers. Ons blankes moeten hoe dan ook veroordeeld te worden voor slavenhandel. Demonisering van ons blankes als onderdeel van de woke waanzin waarbij blanken struc-tureel moeten worden gediscrimineerd door de deugfascisten! 

    10-11-2021 om 21:04 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTI VAXXERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De corona besmettingen stijgen weer enorm. Ook het aantal opnames op de IC van ziekenhuizen neemt snel toe. Met name in het Isala ziekenhuis in Zwolle loopt het uit de klauwen door de instroom vanuit de Biblebelt die het domweg verrekken om zich te laten vaccineren. Ze hebben vertrouwen in God maar dat ver-dwijnt zodra ze besmet worden en massaal een beroep doen op de reguliere geneeskunde. Je hebt grofweg drie soorten anti vax-xers, religieuze, ontkenners en complotdenkers. Ontkenners die doen corona af als een eenvoudig griepje. Complotdenkers die staan volledig buiten de werkelijkheid en hebben totaal geen vertrouwen in vaccens en in de overheid. Deze groepen zijn een tikkende tijdbom voor de reguliere zorg daar vele operaties worden uitgesteld wat tot blijvende schade van de gezondheid kan leiden. In de grote steden zijn dit met name allchtonen (moslims) die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Dit kan niet langer worden getolereerd en dient er door de overheid te worden ingegrepen. Wie om hen moverende redenen het verdomme om zich te laten vaccineren tegen corona dienen opname op een IC te worden geweigerd. We dienen klaar te zijn met lieden die roeptoeteren dat het hun goed recht is om te weigeren zich te laten vaccineren moet het recht ontzegt worden anderen het recht op behandeling te ontnemen doordat zij IC bedden voor lange periode bezet houden. Er komen uit de hoek van de anti vaxxers voorbeelden die geen steekhouden zoals rokers, drinkers, mensen met ob-esitas en sportblessures die op een IC worden opgenomen. Deze vergelijkingen gaan volledig mank daar deze indien nodig maar een korte tijd een IC bed bezet houden voor een dag of twee maar corona pantienten zo'n twee weken. Maak deze tikkende tijdbommen onklaar! De regenten weigeren de toenemende afkeer van de anti vaxxers  onder ogen te zien en sparen de kool en de geit door maatregelen te nemen die een ieder treffen. Zo worden we weer opgezadeld met het verplicht dragen van mondvodden in publieke ruimtes zoals winkels. Wederom een beflap voor je muil alvorens je een een winkel binnen kan. De anti vaxxers houden zo de gevaccineerden in gijzeling! Dit roept om opstand der gevaccineerden. De vrij-heid van de één houdt op waar deze die van de ander beperkt! 

    06-11-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STANK IN HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was het weer eens raak in het Zottenkot doordat er een ondraaglijke stank werd verspreid door de tropische pleeborstel Silly Sylvana Simons die haar smerige zwarte muil weer eens op-en trok. Een stank die zelfs een bunzing te gortig is en op de vlucht jaagd. Zij presteerde het SP boegbeeld Renske Leijten te verdenken van rascisme. Leijten die door hen vanuit hun ratten-holen in het Zottenkot veelvuldig voor rascist en fascist werd uit-gemaakt en Simons wist van de voodoo prins geen kwaad. Zoals gewoonlijk werden de be-weringen van Leijten weggewuifd door dit zwarte serpent. Simons en haar criminele zwarte bende genaamd Bij1 verketteren een ieder die zich niet achter hun criminele standpunten stelt. Ook Wybren van Haga, een huisjesmelker, werd toegeroepen dat hij een kogel door zijn kop moet hebben. Dat dit soort tuig in de Kamer wordt getolereerd toont het failliet van  politiek aan! Renske Leijten het boegbeeld van de SP die zich samen Pieter Omzigt heeft ingespannen in de toeslagen affaire waarbij is aangetoond dat hierbij sprake van structurele discriminatie door de overheid. Zo'n Kamerlid nu te betichten van rascisme is volledig bezo-pen! Dit is typerend voor het gedrag van de zwarte voodoo heks Silly Sil. Invoering van een kiesdrempel zou de oplossing zijn voor activistische bendes zoals Bij1 in het parlement. Acti-vistische zwarten terugsturen naar daar waar de roots liggen van hun voorouders. Afrika! Op-zouten! Terug naar hun negerhutten!

    04-11-2021 om 23:27 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. DECADENT ZWIJN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op een avond maar weer eens gekeken naar het propaganda pro-gramma van de staatsomroep Op1 waar Mart Smeets aan mocht schuiven om zich om weer eens te profileren als een deugmens welke totaal is losgezongen van de realiteit. Hij zat daar als een vol gevreten zak stront die opvang van uitheemse uitvreters de normaalste zaak van de wereld vindt. Mensen elders in de wereld die het slecht hebben dienen hier te worden opgevangen. Dit de-cadente zwijn heeft makkelijk lullen daar hij financieel flink gevuld is en op kosten van de staatsomroep als sportverslaggever al rond neukend de aardbol rond vloog. Deze braakbal beweert dan ons land nog lang niet vol is en dat we vluchtelingen moeten opvangen. Onder-uitgezakt zittend aan tafel merkte dit zwijn op dat wij thuiskomen in een warm huis en genieten van sterke drank. Hierbij gaat hij gemakshalve voorbij aan de vele burgers die niet of nauwelijks rond kunnen komen daar zij op de rand of in armoede leven. Voor hen geen warm huis en genieten van sterke drank maar de vraag hoe kan ik financieel gezien wel zoiets als een maaltijd op tafel zetten. Mensen die aangewezen zijn op de voedselbank wat een ver-nedering is om van de bedeling te moeten leven. Deze misselijk makende zak stront beschikt over twee huizen in Haarlem en Amsterdam. In deze huizen neemt hij geen asielzoekers op maar roept wel dat wij deze uitvreters op moeten nemen. Smeets onderdeel uitmakend van de weerzinwekkende kliek BN'ers die middels de kwelbuis onze huiskamers binnenkomen en ons klootjesvolk kapittelen voor het niet met open armen ontvangen van uitheemse parasie-ten. Smeets heeft zijn evenknie in Tinkebell met wie hij mogelijk het bed heeft gedeeld onder een beeltenis van een hoegenaamde asielzoeker die een Miele krijgt van de overheid. Dit soort belerende walgelijke BN'ers dient van de staatskwelbuis geweerd te worden. Smeets zet je huizen open voor de opvang van asielzoekers of houdt je vuile deugmuil! Dit geldt ook voor de andere BN'ers en het deugvolk in den lande. Pas als je aan de lijffe ondervindt wat het klootjesvolk over zich heenkrijgt kun je oordelen decadente braakbal! Zij die het zat zijn om het politiek correcte gewauwel aan te horen van bekende onbenullen waarvan zij de gevolgen ondervinden. Eigen volk eerst! 

    21-10-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PYONGYANG AAN DE AMSTEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de Stopera, het politbureau aan de Amstel, heeft het commu-nistische tuig besloten wat u wel of niet mag eten. Bij monde van NSB'66 wethouder Simone Kukelheim is er een convenant geslo-ten met andere steden om de oorlog te verklaren aan de snack-bars om zo de de vette hap te weren uit hun steden. Volgens Ku-kenheim moeten de burgers van van Amsterdam in 2030 voor de helft plantaardig voedsel kanen. Wie denkt deze smerige teef wel dat ze is om te bepalen of ik wel of niet een vette hap mag nutti-gen? Ik wens zelf te bepalen wat ik eet en niet Kukenheim. Wel valt op dat kleine MKB zaken de dupe worden van de communistische dictatuur vanuit de Stopera. Frappant is dat grote concerns zoals Mcdonalds, Burger King en KFC buitenschot blijven omdat zij een machts-basis op de Zuidas hebben middels vele dure advocaten. Een ban op islamitische vreettenten is niet aan de orde daar dit in strijd is met haar diversiteitsbeleid. De blanke snackbarhouder is weer de klos. Dit is simpelweg anti blank racisme! Wat volgt ernog meer uit de de pater-nalistische koker van Kukenheim en haar communistische bende? Een ban op slijterijen en tabakszaken? Alles om het klootjesvolk de geneugten des levens te ontnemen want deze zijn voorbehouden aan de proleten op het politbureau. Als ze haar smoel op de verpakking van een vette hap zetten dan ga je al spontaan over je nek bij het zien van haar grafkop. Je lust tot eten is je per direct vergaan. Het is aan de kiezers om tijdens de komende gemeente-raadsverkiezingen dit communistische tuig weg te stemmen. Wij als burgers hebben geen behoefte aan een republiek Amsterdam onder leiding van Kukenheim en haar linkse bende. Als zij haar zin doorzet krijgen we naast drugs- en pizzakoeriers ook nog vette hap, tabak en alcoholkoeriers. De criminaliteit zal hier wel bij varen. Daarom stop met deze kansloze heropvoeding van de burgers van Mokum!.         

    21-10-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEREN DE KOP VAN JUT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze boeren worden steeds verder vogelvrij verklaard door de linkse kerk en het gajes in het Zottenkot en de hun adviserende or-ganisaties. We hebben het hierover het ministerie van landbouw, de landsadvocaat en de Autoriteit Consument en Markt. Dit tuig wordt verder bijgestaan door de klimaatmaffia. De bevolking wordt doordat tuig bewerkt te wennen aan een tekort aan voedsel als gevolg van de klimaathysterie. Er dreigt in de toekomst weer een tekort aan voedsel als de hersenloze communisten hun zin krijgen een gruwel voor hen die de hongerwinter van 44/45 hebben overleefd. De communisten in het Zottenkot dienen te beseffen wat hun ideologie betekent voor de voedselvoorziening van de burgers. Onder hun leider de massa-moordenaar Joseph Stalin vond de Holodomor plaats een geplande hongersnood die tussen de 3&7miljoen doden tot gevolg had. Een voedseltekort dreigt als ze de boeren de duim-schroeven aan gaan draaien. Teneinde een volkswoede te voorkomen zal er dan buitenlandse meuk worden geimporteerd dat veel slechter is dan wat onze boeren produceren. De rode draad in dit alles is onteigening van boeren of te wel diefstal van hun rechten. Het tuig vindt de vergroening van de landbouw niet snel genoeg gaan. Boeren dienen te vergroenen of bestolen te worden van hun rechten. De regenten en de milieumaffia zetten in op biologische landbouw welke maar 50 procent oplevert van de totale productie van onze boeren welke niet toereikend is voor onze eigen voedselvoorziening. Daarbij komt dat consumenten biologisch voer in de supermarkten links laten liggen omdat deze veel te duur zijn. Het communisme betekent de ondergang van ons land waarbij het klootjesvolk het zwaarst getroffen wordt. Dus boeren vul de tanks maar van de tractoren voor een kruistocht naar Den Haag. De boer is troef!      

    20-10-2021 om 21:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP PER DIRECT DE TSUNAMI VAN UITVRETERS NAAR ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De omvolking van ons land neemt dramatische vormen aan. Spin in dit duivelse web is Tena Lady Ankie Broekpak-vol. De ongebrei-delde instroom van deze uitheemse parasieten loopt werkelijk de spuigaten uit en kan ons land dit niet langer aan. De AZC'S zitten propvol en overal verrijzen in den lande nood opvangcentra in gemeenten zonder dat de inwoners hierover geraadpleegd wor-den en hier vaak bezwaar tegen hebben. Centra tussen het kloot-jesvolk en niet de blanke enclaves. Onlangs was het oproer in Harskamp hier het gevolg van. Burgers die zich tegen deze op-vang verzetten worden door het deugvolk weggezet als xenofoob, fascist en racist. En dit houdt maar niet op want de roverheid blijft maar uitheemse uitvreters tussen het klootjesvolk opvangen. Ze zijn horende doof en ziende blind en maken er werk van om nog eens 2000 eitjesbakkers uit Afghanistan naar ons land te halen en aan het uitkeringsinfuus te koppelen. Deze zullen voorrang krijgen bij het verkrijgen van een sociale huurwoning welke wordt ont-houden aan onze eigen woningzoekenden. Woningen die uiteraard gemeubileerd worden aangeboden inclusief een Miele. Dit naast het feit dat gemeenten al onder zware druk wor-den gezet om uitvreters te huisvesten. Kansloze uitvreters, veiligelandiers, met name Marok-kanen, worden ons land niet uitgezet maar blijven zitten in een AZC van waaruit ze veel overlast veroorzaken vaak gepaard gaande met grof geweld. Speciale ASO AZC'S bieden ook weinig soelaas. De beste remedie hiervoor is uitzetting vanuit een concentratiekamp waar ze de keus krijgen optieven naar het land van herkomst of dwangarbeid. Geen halal vreten maar water en brood en een kribbe om in te overwegen of het toch niet beter is om op te zouten uit ons land. In Amsterdam is het nog veel gekker met de opvang van deze parasieten. Daar worden ze ook ondergebracht in het Hilton hotel waar kamers voor het gewone volk onbe-taalbaar zijn maar zij krijgen het. Zeg James wil jij de bagage van deze gasten even naar hun kamers brengen? Elke dag een halal vijf gangen diner, ontbijt op bed en een uitgebreide lunch. Dit gecompleteerd met een gevulde mini bar. Gekker moet dit toch niet worden. Dit allemaal op kosten van de belastingbetaler. In een hostel was er opstand van die uitvreters omdat men niet genoeg verse groenten kreeg. Dit soort ondankbare honden dienen per direct het land uitgeschopt te worden naar waar ze vandaan komen. Opzouten! Eigen volk eerst! 

    12-10-2021 om 20:11 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TBS MET DWANGVERPLEGING GEEIST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Nederlandse Bank vindt dat er ingegrepen moet worden in de vaste contracten van werknemers die onderdeel zijn van een Col-lectieve Arbeids Overeenkomst afgesloten door de bonden en de werkgevers organisaties. Een CAO waarin de arbeidsvoorwaar-den van werknemers zijn vastgelegd en waar werknemers hard voor hebben moeten knokken. Nu meent de DNB dat de arbeids-voorwaarden van werknemers versoberd moeten worden om het verschil tussen vaste- en flexcontracten kleiner te maken. Contracten terug naar het afvoer-putje van werknemers rechten. Dit is een typisch neo liberalistisch wens van het globale kapitalisme op zoek naar goedkope loonslaven. Het eerste wat dient te sneuvelen in een CAO is de lengte van doorbetaling bij ziekte en vervolgens de hoogte van de doorbetaling van het loon. Een allang gekoesterde wens van de werkgevers. Een straf op ziek zijn! Ziekte mogelijk veroorzaakt door arbeidsomstandigheden. Hier dienen de bonden zich met kracht tegen te verzetten. Bonden kunnen hiermee hun bestaansrecht bewijzen gezien dat dit nogal eens in twijfel wordt getrokken. Voor ons verworven recht op doorbetaling bij ziekte heb ikzelf als lid van het actiecomite tesamen met ruim 100 van mijn collega's 2 dagen succesvol gestaakt. Arbeidsvoorwaarden zijn het waard om voor te strijden. Wat je kwijt raakt krijg je nooit meer terug zonder enorme loonoffers te brengen. Het tuig dat deze verslechteringen voorsteld valt zelf niet onder een CAO en heeft buitensporige salarissen en secundaire arbeidsvoorwaar-den. Dit geldt ook voor de commissie Borstlap onder leiding van de voormalige topambte-naar Hans Borstlap. Deze commissie adviseert de regering deze wens van de DNB maar voegt hieraan nog extra verslechteringen toe. De werkgevers moeten meer mogelijkheden krijgen om in te grijpen in bestaande arbeidsovereenkomsten en de mogelijkheid om werkne-mers te kunnen ontslaan bij het ontbreken van een redelijke grond. Werknemers worden zo vogelvrij verklaard wat het streven is van het globale kapitalisme! Lieden die deze verslech-teringen bepleiten zijn rijp voor TBS met dwangverpleging! 

    11-10-2021 om 21:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDELIJK IS ER HET JOODS NAMEN MONUMENT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk is erna heel veel weerstand het Joods namen monument tot stand gekomen in de voormalige Jodenbuurt met als dyna-misch middelpunt het Waterlooplein. Joodse overlevenden van de Holocaust die nu een plek hebben waar ze hun naasten die geen graf hebben kunnen herdenken. Buurtbewoners veelal import van buitenaf die niet beseffen of willen beseffen dat ze in een een historische wijk wonen en ook nog eens in huizen wonen waar eens Joodse burgers woonden. Dit was een mengeling van onver-schilligheid, antisemitisme en bomenknuffelaars die willens en wetens de bouw van dit moment hebben vertraagd met als doel als die gerealiseerd zou worden heel veel duurder zou worden. Uiteindelijk hebben ze toch aan het kortste eind getrokken en de deksel op hun grafkoppen gekregen. Amsterdam was hiertoe verplicht dit moment mede te helpen realiseren gezien het gitzwarte verleden ten opzichte van hun Joodse burgers die schandalig zijn behandeld tijdens en na de afloop van de oorlog. Amsterdam had vanaf 1941 een foute burgemeester, een collaborerend college en ambtenaren. Ambtenaren die klakkeloos het bevolkingsregister overhandigen aan de moffen zodat deze precies aan de weet kwamen waar onze Joodse medeburgers woonden. Wetende hoe de situatie na de kristalnacht in Duitsland voor de Joden was had men nog ruimschoots de tijd om na de Duitse inval het bevolkingsregister te vernietigen. Maar niets daarvan! Collaboratie was de mores! Politie-agenten die zich dienstbaar opstelden aan de moffen door onze Joodse medeburgers thuis op te halen voor deportatie naar de naar hel van de vernietigingskampen waar ze werden uit-geroeid. De overlevenden van de Holocaust werden bij hun terugkeer in Mokum als honden behandeld en er was totaal geen greintje empathie voor hen. Wel kwam de gemeente achter-stallige belasting innen over de periode dat ze in de concentratiekampen zaten. Hieronder bevond zich ook hun achterstallige gasrekening. Hoe morbide kun je zijn? Aan vergassing ontkomen en bij terugkeer ook nog eens met een gasrekening werden geconfronteerd. Vanaf 1941 t/m 1945 had Amsterdam in burgemeester Edward Voute een ware collaborateur welke ook nog lid was van de Germaanse SS Nederland. Hij werkte dus gewillig mee met de moffen en hun Joden deportaties. Deze rat kreeg voor zijn collaboratie slechts 3.5 jaar gevangenis-straf terwijl de galg terrechter was geweest! Al met al is dit een vingerwijzing naar de stad Amsterdam waar de bestuurlijke macht weg keek van de behandeling van hun Joodse bur-gers. Een stad die zich liever druk maakt over het slavernijverleden van een aantal rijke koop-lieden maar weinig oog heeft hun bijdrage aan de Holocaust. 


    10-10-2021 om 22:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAATSPROPAGANDA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We worden middels de staatsomroep steeds verder geindoctri-neerd door de overheid. Werden we middels journaals en talk-shows eerst bestookt met overheidspropaganda omtrent corona en klimaatwaanzin krijgen we nu een nieuwe golf van indoctrina-tie. Voedsel activisme. Aan de talkshowtafels komen allerlei lulmijers hel en verdoemenis prediken over onze eetgewoonten. Hele tafels liggen overvol met knollen, wortels en groenvoer waar zelfs de konijnen hun neus voor op halen. Alsof dit nog niet genoeg is worden er ook nog maden, wormen en insecten als voedsel aanbevolen. Ook worden er vleesvervangers aangeprezen wat beter is voor het klimaat. Dit om het eten van vlees als een misdrijf tegen het milieu te verklaren. Hiermee komt de ware aap uit de mouw. Anti vleesactievisten willen hun perverse zin doordrijven gesteund middels subsidies van de overheid. De staatsomroep werkt hier vrolijk aan mee en is voornemens nog veel verder te gaan in de indoctrinatie waarbij zelfs kinderen niet worden ontzien. Men wil een milieu journaal waarin milieu wappies los kunnen gaan mogelijk nog aangevuld met anti vlees activisme. De linkse kerk wordt op kosten van de belastingbetaler een landelijke podium geboden. Ook de jeugd wordt niet ontzien want het jeugdjournaal zal hier braaf aan mee-werken. De VARA maakt het wel het bonds binnen de staatsomroep want deze louche ver-eniging is een groot podium voor linkse proleten die ons willen overheersen. Het meest vreselijke programma is wel Khalid en Sophie. Een woke show. Zij een pratende pop en hij omgeven door een aureool van incontinentie waarbij de autocue leidend is. Hij is een advocaat die eigen belang en die van kantoorgenoten over het voetlicht brengt. Dit pro-gramma is een wappie show waarbij diversiteit de hoofdtoon voert waar zangers optreden waarbij het niet belangrijk is of ze kunnen zingen maar wel dat ze gekleurd zijn. Een geluk is dat we vanaf januari een dagelijkse talkshow krijgen met Genee, Gijp en de snor wars van politieke correctheid. Dit belooft vuurwerk! Bij de staatsomroep is de DiviBokaal weliswaar voor de buhne afgeschaft maar achter de schermen gaat het schedelmeten door. De diversiteitswaanzin wordt tot het ultieme doel verheven. Er zijn 25 radio en TV programma's aangewezen waarbij moet geworden geturfd hoeveel niet blankes in beeld en aan het woord komen en hoe divers het personeelsbestand bestand is. Enkel voor de top van geld dit niet want als fuhrer van de staatsomroep wordt Shula Rijxman vervangen door Frederieke Leeflang. Een blanke voor een blanke. Aan deze gesubsidieerde onzin moet een einde gemaakt worden. Tip voor de diversiteitswaanzinnigen, het programma Opsporing Verzocht vaker en langer uitzenden zorgt voor meer zwarten en mocro's op de kwelbuis. Diversiteit in optima forma!    


    03-10-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE NIEUWE HITLERJUGEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toch maar weer eens naar het jeugdjournaal gekeken. Wat ik zag was een gevaarlijke misselijkmakende indoctrinatie van jonge kinderen waarvan ik me afvraag of ze wel voldoende kunnen le-zen en schrijven en de Nederlandse taal machtig zijn. Kinderen die nog niet eens droog achter hun oren zijn roepen daar teksten aangaande het milieu waarvan ze toeten nog blazen weten. Tek-sten die ze zijn ingeprent door linkse docenten waarmee de kin-dergeest wordt vergiftigd. Kinderen die naast de basisvakken reken, lezen, taal en schrijven ook les dienen te krijgen in de recente geschiedenis en maatschappijleer. Dit in plaats van woke onderwerpen als rassenleer en klimaatwaanzin waarmee ze vergiftigd worden door linkse wappies die voor de klas staan. Het jeugdjournaal was ook bij een demonstratie van kinderen waarin ze vergaande maatregelen eisen van de regering voor de redding van het klimaat. Kinderen die niet beseffen wat hun eisen voor economie en de portemonnee van de burgers betekent. Burgers die stijgende energiekosten niet meer kunnen betalen en  daar-bovenop nog eens de voor isolatie van hun huis, warmtepompen en zonnepanelen. Dat het klootjesvolk waar ook velen van hen toebehoren het gelag gaan betalen ontgaat hen volledig. Nee rustig de kretologie van hun activistische docenten scanderen. Deze woke adepten zijn een groot gevaar voor de kindergeest en de maatschappij. Je zal toch maar kinderen hebben in het basisonderwijs die volkomen vergiftigd worden door linkse wappies die voor de klas staan. Tuig wat geen loonsverhoging verdient maar een enorme schop onder hun reet het onderwijs uit. Waar deze indoctrinatie van onze jeugd toe kan leiden heeft de geschiedenis geleerd. We stevenen af op een nieuwe Hitlerjugend 2.0, slaafs aan hun leiders tot alles in staat zelfs tot geweld tegen andersdenkenden. Hun klimaatwaanzin moet en zal zegevieren ten kosten van hen die hiertegen zijn en zich tegen deze waanzin verzetten. Stop de woke en klimaat indoctrinatie in het basisonderwijs!  

    29-09-2021 om 22:57 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de eerste dag van de algemene beschouwingen hebben we een stukje gesubsidieerde toneel mogen aanschouwen. De voor-stelling werd gestart door de spreekbuis van de sociaal zwakke-ren in de maatschappij Geert Wilders. Mensen die zich niet meer gehoord door- en geen vertrouwen meer hebben in de politiek. Mensen die wonen in achterstandswijken en zich daar een vreem-de in hun eigen wijk voelen. Mensen die nauwelijks rond kunnen komen door stijgende energie- en zorgkosten en huurlasten. Men-sen die afhankelijk zijn van de voedselbank en niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning daar zij achtergesteld worden door de invasie van migranten welke voorrang genieten. In het laatste decennium zijn er 200.000 duizend sociale huurwoningen wegge-geven, 2000 per jaar die werden onthouden aan ons eigen volk. Mensen die er komend jaar niet op vooruit gaan ondanks de economische groei van vier procent, pensioenen die niet worden geindexeerd en de uitkeringen niet worden verhoogd. Voor dit alles is de politieke eli-te ziende blind en horende doof. Hierdoor wordt de kloof tussen arm en rijk nog groter. Ook toonde Wilders de woke indoctrinatie in het basisonderwijs over rassenleer en de transgen-der materie. Veel leerlingen die het basisonderwijs verlaten zonder dat ze voldoende kunnen, lezen en schrijven alsmede beheersing van de Nederlandse taal. Daar zou veel meer aan-dacht aan moeten worden besteed in plaats van de woke onzin. Voor onderwijs met de woke onzin wordt meer geld opgenomen in de begroting voor 2022 net als 7 miljard voor de kli-maatwaanzin. Leerlingen die als halve analfabeet zich een positie moeten verwerven in het arbeidsproces met een grote achterstand veelal eindigend in het uitkering circuit of nog erger in de criminaliteit. Dit alles vereist een maximale inzet van de politiek en niet de klimaat-waanzin. Het grootste gevaar voor ons land is de tsunami aan uitheemse middeleeuwers die ons land overspoeld met als doel de islamisering van ons land. Islam is de pest en de cholera tegelijk! Het vaccin hiervoor is reeds lang bekend. De islam het land uit! 

    28-09-2021 om 22:07 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!