Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    19-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSENJUSTITIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Klassenjustitie is een vaststaand feit in onze maatschappij! Klas-senjustitie vormgegeven door NSB'66 adepten in de Kamer en bin-nen de rechterlijke macht. Dit wederom duidelijk geworden daar het gerechtshof in Amsterdam heeft besloten de enge slavenprins Akwasi niet te vervolgen voor zijn opruiende taal bij een protest op De Dam. Vervolging op verzoek middels een artikel 12 proce-dure aangespannen door burgers die van mening zijn dat deze zwarte proleet wel vervolgd dient te worden. Aantoonbare klassenjustitie daar Geert Wilders al in een jarenlang politiekproces wordt vervolgd over de vraag of mensen minder (criminele) Marokkanen wensen en de Blokkeer Friezin Jenny Douwes welke het gerechtelijke geteisem veroordeelde tot een forse taakstraf. Ook eiste de ratten in toga een voorwaardelijke gevan-genisstraf wat haar een strafblad op zou leveren. Dit laatste kon men gelukkig niet waar-maken. In beide gevallen maakte het OM vele betaalde overuren om Wilders en Douwes, die wel de wil en de mening van het volk verkondigen, kalt te stellen. Driewerf schande! Klassen-justitie wordt duidelijk doordat chocoprins Akwasi niet wordt vervolgd voor zijn opruiende taal bij een protest op De Dam dat wordt ingegeven door diversiteits verheerlijking gestoeld op de doctrine wit is fout en zwart is goed! Dit gekoppeld aan het links activisme is goed en het rechts activisme is fout. Links activisme met een kleurtje, liefst zwart, is te prijzen maar blank activisme wordt verketterd en bestraft door de in toga gehulde diversiteit knuffelaars van NSB'66 huize. Hoelang gaat het nog duren dat voordat ons blankes het recht in eigen hand nemen? Van Vrouve Justia wordt gezegd dat ze blind is maar de realiteit blijkt anders te zijn. Zij is verworden tot de beschermvrouwe van links gekleurde criminelen en activisten!

    19-04-2021 om 21:48 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW LEIDERSCHAP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met deze holle kreet heeft het Secreet Kaag van NSB'66 de nodige zetels behaald en is de tweede partij van ons land geworden. Een terroristenbruid die een dominante rol heeft in ons parlement. Na eerst een veel te grote broek te hebben aangetrokken ten opzichte van Mark Rutte krabbelt ze overduidelijk alweer terug. Reeds terug in haar smerige stinkende terroristische rattenhol. De ontstane situatie overziende is het haar duidelijk geworden dat een coalitie met de VVD zonder Rutte een onbegaanbare weg is. Dus maar even een telefoontje gepleegd met Rutte over haar kandidaat voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer Vera Bergkamp. Berg-kamp is een luizige backbencher en een plucheklever die nu als een marionet van een te verwachten coalitie zal optreden. Koehandel pur sang! NSB'66 de Tweede Kamer voorzitter in ruil voor opheffing van de blokkade van het vierde kabinet Rutte. De karaktermoord door de VVD, NSB'66 en CDA op Khadija Arib welke hieraan vooraf ging is toch succesvol geweest en heeft  haar de kop heeft gekost. Arib de beste Kamervoorzitter van de laatste decennia die boven de partijen stond. Dit bewerkstelligd door partijen die hun gore muil vol hebben van diversiteit in de Kamer. Diversiteit my ash! Een Marokkaanse vrouw, een rolmodel, die zich heeft bewezen en is uitgroeit tot een alom gerespecteerd Kamervoorzitter is door maffioos gekonkel in de achterkamertjes geofferd door een stelletje tuig voor een domme blanke trut hola die een ligtekooi wordt voor het komende kabinet. Bergkamp die uit de krochten van het Binnenhof op de zetel van Kamervoorzitter is gehesen. Bergkamp welke zich als een blanke slavin zal laten gebruiken door de coalitie om de oppositie de mond te snoeren. Geert Wilders sloeg de spijker op zijn kop in een schermutseling met Secreet Kaag door haar te confronteren met een gesprek van haar en Rutte over Bergkamp als Kamervoorzitter. Het nieuwe leiderschap hebben we de afgelopen weken kunnen ervaren. Een eerdere zaak omtrent grensoverschrijdend gedrag in de gelederen van NSB'66 heeft men onder het tapijt kunnen schuiven maar een tweede affaire rond Kamerlid en oud advocaat Sidney Smeets en zijn voorliefde voor minderjarigen jongetjes brak hen op. Voorkomen moest worden dat NSB'66 gekwalificeerd wordt als pedo partij en Smeets diende dan ook uit de Kamer te vertrekken. Dit alles reinigt NSB'66 niet van de onwelriekende walgelijke pedolucht. Ook diende hij te vertrekken bij het advocatenkantoor van Gerard Spong waar hij een voorname rol speelde in de kernactiviteit van dit kantoor het verdedigen van gekleurde proleten. Van nieuw leiderschap is dan ook geen sprake en alles blijft zoals het was een nepparlement zo corrupt als de neten! Een nepparlement onder voorzitterschap van een NSB'66 proleet!  

    17-04-2021 om 23:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE POT VERWIJT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week zijn we getuige geweest van een wanvertoning in de Tweede Kamer waar de honden geen brood van lusten. Een soap die ruim 14 uur duurde waarin heigerige fractieleiders keer op keer naar de interruptie microfoon rende om dezelfde riedel af te draaien hoe geschokt ze wel niet zijn en continu dezelfde vragen bleven stellen. Mark Rutte was voor hen de duivel in eigen per-soon waarmee afgerekend moest worden ter meerdere glorie voor henzelf. Ik ben geen fan van Rutte welke het niet al te nauw neemt met de waarheid en in zijn eerste leugen niet gebarsten is. Ook in het andere zooitje volksverlakkers, een paar uitgezonderd, heb ik ook totaal geen vertrouwen! Ze zijn bereid om hun ouwe moer te verkopen en collega's een mes in de rug te steken als ze hier zelf baat bij hebben. Voorafgaand aan deze vertoning heeft men gepoogd om een ware karaktermoord te plegen op Khadija Arib en Pieter Omzigt met wie ze het nu ineens zo goed voorhebben de vuile huichelaars. Een van de grootste huichelaars is wel Gert-Jan Segers van de ChristenUnie met zijn uitgestreken gereformeerde inteelt kop. Een ware Judas altijd op zoek naar de bijbelse 30 zilverlingen! Andere die Rutte de maat namen hebben zelf boter op het hoofd zoals de demissionaire minister van terrorisme Sigrid Kaag, een terroristenbruid welke aanslagplegers financiert door ze in dienst te nemen. Geert Wilders die vindt dat Rutte een voorbeeld moet nemen aan Victor Orban van Hongarije, Therry Baudet die dweepte met Donald Trump, Yasser Klaver de leider van een bende gevaarlijke linkse activisten die onze democratie ondermijnen en de valse dierenpoes Esther Ouwehand leider van de dierenac-tivisten en dierenterroristen in ons land. Het enigste positieve dat naar buiten is gekomen is dat partijen hun standpunten en beloftes aan hun kiezers vergeten als ze zitting kunnen nemen in het kabinet. En dat praat over het verdwenen vertrouwen in de politiek dat herstelt moet worden. En dat klaagt over het selectieve geheugen van Rutte. Een gotspe! Kortom de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet! 

    04-04-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUIVELSE PLAAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast de corona pandemie is religie een duivelse plaag waar de volgelingen privileges hebben boven het gewone volk dat niet in de sprookjes gelooft over een almachtige wiens woord boven de wet staat. Gelovigen die in tempels van onverdraagzaamheid en haat tezamen komen en het coronavirus in en buiten hun tempels verspreiden. De geloofsbelijdenis in de Biblebelt is onlangs uit de klauw gelopen. In Krimpen aan den IJssel en op Urk werd er veel geweld gebruikt tegen journalisten. Op Urk werd er zelfs een jour-nalist bewust aangereden door een auto waarbij een dappere diender stond toe te kijken zonder in te grijpen. Het recht op vrije geloofsbelijdenis wordt door de vrome paljassen misbruikt door zich niet aan de regels omtrent coronavirus te hoeven houden. Tempels waar honderden Jezus jubelaars bij elkaar komen om niet alleen elkaar te bestuiven met het coronavirus maar ook mensen buiten hun bekrompen gemeenschap. Jezus jube-laars die zelf alles in het duister doen wat hun god hen verboden heeft. Alles mag als je het maar stiekem doet. Mocht het toch uitkomen verleent je geestelijke leider je absolutie. Op Urk vergeleek een ouderling van een tempel journalisten met terroristen en bralde dat de SS tijdens de oorlog vriendelijker waren dan het journaille bij zijn kerk. Hoe gestoord kun je zijn? Deze privileges dienen door middel van een noodwet te worden beperkt wat inhoudt dat er maar een beperkt aantal mensen toegang krijgen tot de tempels met het oog op de volks-gezondheid. Dit doet niets af aan de vrijheid van godsdienst daar de preken ook via Internet kunnen worden gevolgd.  Maar daar zit hem nou juist de kneep want TV en internet zijn het oog van de duivel volgens deze vrome lieden. Vrome gemeentes welke in woorden naas-tenliefde preken maar in hun daden geweld ten uitvoer brengen en daarna thuis na de preek het journaille te hebben verketterd samen rond het orgel psalmen over de heer zingen. Hoe hypocriet kun je zijn? Wel dient er vermeldt te worden dat er ook nog kerkelijke gemeentes zijn die wel het gezonde verstand laten prevaleren en zich aan de regels houden. Naast het fundamentele christendom hebben we ook nog te maken met een duivelse ideologie genaamd islam. Deze ideologie is nog veel gevaarlijker dan het fundamentele christendom daar deze uit is op de vernietiging van alle niet moslims. Een haatprediker is reeds matig bestraft omdat hij niet moslims varkens noemde. Matig daar deze geitenneuker het land uitgeschopt had moeten worden terug naar de zandbak van herkomst. Moslims die het middels hun kalief Aboutaleb voor elkaar hebben gekregen dat de avondklok een uur later ingaat zodat ze na het vasten naar de moskee kunnen en familie bezoeken. Aboutaleb chan-teerde Rutte met de opmerking dat de avondklok moeilijk te handhaven is tijdens de rama-dan. Niet moslims die tijdens de feestdagen maar een persoon mochten ontvangen moeten met lede ogen aanzien dat ervoor de muzelmannen een uitzondering wordt gemaakt! Wie wordt er nu gediscrimineerd? Juist wij autochtone seculiere Nederlanders! De scheiding tussen kerk en staat zal veel strakker getrokken moeten worden en de privileges van alle in sprookjes gelovende muzelmannen moeten worden ingetrokken..

    04-04-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEKJE VAN EIGEN DEEG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Activistische links krijgt een koekje van eigen deeg door een clubje rechtse lieden welke zich hebben verenigd in Vizier op links. Linkse activisten worden ontmaskerd door hun ondermij-nende activiteiten openbaar te maken. Er is in ons land sprake van geïnstitutionaliseerd activisme wat in de haarvaten van het sys-teem zit. Het zit in de media, onderwijs, rechtspraak, overheid en het bedrijfsleven. Het straatactivisme zoals de knokploegen van Antifa, Black Lives Meather, Kick Out Zwarte Piet en het Animal Liberation Front worden gedekt door de bestuurlijke elite in de politiek en op de universi-teiten. Een voorbeeld van dat de rechtspraak helemaal verrot is door het geinfiltreerde links activisme is wel het feit dat ene Nol Vermolen als jurist van Vluchtelingenwerk valse pas-poorten kocht voor vluchtelingen nu president van de rechtbank Zeeland / West Brabant is. Ook heeft hij als PvdA lid een prominente rol gespeeld in de rechtzaak tegen Volkert van der Graaf. Een linkse rakker werkzaam op een universiteit doet aangifte tegen Vizier op links omdat er een sticker op haar buitendeur is geplakt met de tekst geobserveerde locatie. Een koekje van eigen deeg daar links zich bedient van nog veel ergere intimidatie. Activistisch links heeft decennia lang verleden van geweld tegen instellingen en personen die hen niet welgevallig zijn. Nog vers in het geheugen ligt de aanslag in Kedichem waarbij een bijeen-komst van de Centrumdemocraten werd verstoord door het hotel met brandbommen te bestoken waardoor het afbrandde waarbij een zwaargewonde viel welke haar been verloor, de aanslagen op Makro vestigingen en het huis van Aad Kosto door RARA waar de huidige campagneleider van de Groene Khmer Wijnand Duyvendak deel van uitmaakte. Het Belgische Vlaams Belang parlementslid Flip Dewinter welke te maken kreeg met fysiek geweld tijdens een TV programma terwijl buiten zijn auto werd gesloopt en Pim Fortuyn die na een haat-campagne te maken kreeg met fysiek geweld en het leven liet door een kogel van links. Rita Verdonk die ook te maken kreeg met fysiek geweld en de deur van Thierry Baudet die met leuzen werd beklad. Allemaal zaken die door onwil van de autoriteiten niet werden onder-zocht en opgelost. Wat activistisch links betreft wie kaatst kan de bal verwachten. Een koekje van eigen deeg krijgen. Wilt u zichzelf ook eens vergewissen van ontmaskering van linkse proleten kijk dan eens op vizieroplinks.org Ook geeft het boek Eco Nostra van Peter Siebelt inzicht op de activiteiten van het links activisme. 

     

    28-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BOER IS TROEF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is de titel van een lied van Normaal waarin ze een ode brengen aan de boeren in ons land. Boeren die zorgen dat wij te vreten hebben in ons land en ook buiten onze grenzen. Boeren die erna de bevrijding voor zorgden dat er geen voedseltekort meer was in ons land waar wel een een verschrikkelijke hongerwinter aan vooraf ging. In de eerste helft van de vorige eeuw waren erin de sloppenwijken grote voedseltekorten en werden mensen getrof-fen die al vele generaties aan rand van de afgrond leefden. Gaarkeukens waren een dagelijks beeld in deze wijken. In 1917 brak in Amsterdam het aardappeloproer uit daar er geen aardappelen, het volksvoedsel nummer een, beschikbaar waren voor de arme bevolking van de stad. Deze opstand werd bloedig neergeslagen door het leger toen men pakhuizen waar nog aardappelen lagen opgeslagen massaal plunderden. Aan het voedseltekort kwam door de boeren na de bevrijding een einde maar ze komen door toedoen van de politiek in zwaar weer. Voedseltekorten dreigen weer als de klimaatwaanzinnigen hun zijn krijgen. Voedsel tot een wapen maken om het volk te onderdrukken. Dit zou op een Bilderbergconferentie bedacht kunnen zijn door de kapitalistische maffia. Daarnaast komt onze watervoorziening in gevaar door toedoen van het aantal datacenters in ons land. Datacenters die gekoeld door water gemengd met stoffen die weer in het grondwater komen. De uitslag van de verkie-zingen doen het ergste vrezen nadat NSB'66 flink gewonnen heeft. Deze partij onder leiding van de demissionaire minister van terrorisme Sigrid Kaag aan wiens handen Joods bloed kleeft heeft de boeren de oorlog verklaard door haar wens de veestapel met de helft in te krimpen als onderdeel van de klimaatwaanzin waarmee ook deze partij vergiftigd is. Nog een andere vijand van de boeren Ouwehands beestenbende heeft ook gewonnen welke volledig af wil van de veehouderij en veel vruchtbare landbouwgrond wil opofferen aan parken vol zonnepanelen, windmolens en natuurgebieden. Al plemp je het hele land hier vol mee is dit nog onvoldoende om in de benodigde energie te kunnen voorzien zonder kernenergie. Maar dat is vloeken in de Augiasstal van Ouwehand. Voedselvoorziening is voor deze trol niet belangrijk en ons stukje vlees en de oer Hollandse bal gehakt wil ze zo zwaar belasten dat dit onbetaalbaar wordt voor het gewone volk. We moeten maar vegetarisch gaan herkauwen, beukenootjes snacken en eikeltjesthee zuipen. Vegetarische rotzooi waarmee hun senator Nico Koffeman flink zijn zakken vult mede ook door EU subsidies welke hij bemachtigd door zijn gelobby in Den Haag en Brussel. Koffeman welke getrouwd is met de gelaarsde kat Antoinnette Hertsenberg van het TV programma Radar welke vele bedrijven en instanties de maat neemt. Het zou haar sieren als ze haar eigen vent is de maat zou nemen over zijn financiele handel en wandel. En Ouwehand maar klagen over de enorme EU landbouwsub-sidies waarvan maar weinig naar onze boeren gaat. De grootste subsidie slurper is Frankrijk dat zo zijn verouderde landbouwsector overeind wil houden op de voet gevolgd door andere zuidelijke landen. Waar onze boeren innoveren liggen de knoflook boeren liever aan het subsidie infuus en rommelen maar verder in de marge. De linkse vijanden van de boeren hebben fors verloren en hun dreiging is nu veel minder al zorgt de Groene Khmer voor een nieuw dieptepunt in ons parlement door een salafistische hoofddoek trol in de Kamer te laten infiltreren. Een lid van de moslim broederschap. De Bijlmer heks Sylvana Simons heeft ook een zetel weten te veroveren wat haar acht jaar financieel onder de pannen brengt. Daar is het SS ook om te doen. Vier jaar pluchekleven en daarna nog eens vier jaar een riante wachtgeldregeling. SS drijvend op haat tegen ons blanken. Het beloofd wel een theater te worden debatten tussen Silly Sil enerzijds en Wilders, Baudet en Eerdmans. Ook Martin Bosma kan hier nog een flinke duit in het zakje doen om zo het zwaar gepigmenteerde loeder verbaal een kopje kleiner te maken. Laat de boeren verder boeren en ons land een toonaangevend land van Aardappels, groenten, fruit, zuivel en vlees houden! Bedenk zonder boeren geen vreten! Daarom de boer is troef!! 

    21-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAR HET NIET OVER MAG GAAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We krijgen al ras weer verkiezingen. Maar waar deze verkiezingen niet over gaan zijn de duizelingwekkende hoge kosten van de migratie tsunami wat angstvallig door de politiekcorrecte kartels onder het tapijt geschoven. Mocht er toch wat naar buiten komen komt er een groter tapijt en een nieuwe bezem en vegen maar terug onder het tapijt. Deze week werd bekend dat deze tsunami ons ruim 400miljard kost wat gelijk is aan de totale aardgasbaten van ons land. Het betreft hier de periode 1995-2019. Het is toch van de zotte dat deze ramp geen rol speelt bij de verkiezingen daar deze koste almaar zullen stijgen en een nadelige invloed op onze verzorgingsstaat hebben welke onbetaalbaar wordt door de ongebreidelde toestroom van uitvreters uit de derde wereld. Uitvreters die een tribale inslag hebben gekoppeld aan een geweldige ideologie welke haaks staat op ons democratisch stelsel en zorgt op den duur voor de ondergang van ons stelsel. Alleen immigratie uit westerse landen levert een positieve bijdrage aan ons land op terwijl asielimmigratie uit de derde wereld ons 5 ton per immigrant kost. Tel uit je winst! Tegen deze buitensporige instroom valt niet te bouwen. Hiervan is ons eigen volk het slachtoffer daar ze geen woning kunnen krijgen en ons sociale stelsel onbetaalbaar wordt en derhalve wordt gesloopt door uitvretende parasieten uit Verweggistan mogelijk gemaakt door het partijkartel onder aanvoering van de rover-hoofdmannen Kok, Balkenende en Rutte die ons eigen volk hebben belazerd en bestolen ten gunste van uitvreters welke elk jaar in aantal toenemen wat onbeheersbaar en onbetaalbaar wordt. De kosten van de migratie tsunami wenst men weg te houden bij ons eigen volk omdat ze bang zijn voor grote weerstand en onvrede welke zich tegen hen keert. De enige die hier wel gewag van maakt is Wilders welke hiervoor steevast wordt uitgemaakt voor racist en fascist door het politiekcorrecte rapaille van het Binnenhof. Leiders van deze misdadige kartels die hiervoor verantwoordelijk zijn zouden vervolgd moeten worden voor landveraad en misdaden tegen het eigen volk! Dezelfde leiders welke megalomane plannen hebben voor de redding van het klimaat in ons land maar ons land naar de donder jagen door af te koersen op een falliesiament veroorzaakt door asielimmigratie. Het land willen redden voor onze kinderen door goed rentmeesterschap maar hen wel op te zadelen met een middeleeuwse maatschappij van ieder voor zich en Allah voor ons allen onder de knoet van een barbaarse sharia dictatuur! Het thema van deze verkiezingen zou moeten zijn grenzen dicht en eigen volk eerst!    

    11-03-2021 om 01:10 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RTL ONDERDEEL KARTELPOLITIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs was erop RTL het eerste lijsttrekkersdebat met als deel-nemers Rutte, Wilders, Kaag, Klaver, Hoekstra en Marijnissen. Zoals viel te verwachten was de eerste klap van Wilders een daal-der waard dit tot ongenoegen van presentator Frits Wester het drankorgel van RTL. Naast het debat tussen de lijsttrekkers had RTL ook wat nieuws uitgedacht dat een een gewone burger vra-gen mocht stellen aan een lijsttrekker. RTL verklaarde dat dit burgers waren zonder enige media ervaring maar dit klopte niet want voor Wilders hadden ze een islamitische verassing dit tot groot genoegen van Rutte en Hoekstra die vals stonden te grijnzen en hier blijkbaar vanaf wisten. Hiermee toont RTL aan dat het een onbetrouwbare zender is wat al in het verleden is gebleken. Nog vers in het geheugen ligt het optreden van Toin Huys tegen Blokkeer Friezin Jenny Douwes welke onder valse voorwendsels vanuit Fryslan naar zijn Amsterdam liet komen schijt hebbende aan de van tevoren gemaakte afspraak dat ze niet met de anti Zwarte Piet terrorist Jeffrey Airfryer aan tafel hoefde te zitten maar dit toch door drukte. Huys toonde zich een hoogst onbetrouwbare hond. Een sujet van de ergste soort! De week daarvoor de karaktermoord op Khadija Arib waar ik reeds eerder over berichte. Wilders werd door Wester geconfronteerd met een couscous verkopende moslim heks uit de sekte van de Groene Khmer. Deze Rif heks beperkte zich tot de vraag hoe zij haar zoon moet vertellen dat hij een tweederangs burger is door toedoen van Wilders verder gespeend van valide argumenten reageerde zij zoals we gewend zijn van het Rif rapaille iemand niet uit laten spreken en schofferen door hen constant te onderbreken. Wilders bleef hier rustig onder en diende haar van repliek. Deze heks genaamd Nadia Zerouali is dagelijks te zien in het TV programma BinnensteBuiten van de KRO/NCRV en heeft dus een ruime media ervaring. Daarnaast heeft zij samen met Hassnea Bouazza een column in het NSB Handelsblad een blaadje dat altijd wel bereid is om een karaktermoord te plegen als dat hen in de kraam te pas komt. Ook is haar schoonzus Touria Meliani wethouder te Amsterdam voor de Groene Khmer. Ook tekende ze vol overtuiging bij het kruisje op een voorgedrukt aangifteformulier tegen Wilders. Dit was dus een gewone burger volgens Frits Wester. Dit alles was dus een opzetje van RTL on Wilders af te fakkelen wat overigens faliekant mislukte. Wat ook riekt was het optreden van het ondernemers echtpaar dat in de clinch mocht gaan met Hoekstra want dat zijn buren van Wester. Wat een gemanipuleer deze avond door RTL wat zijn status als kartelpolitie waar heeft gemaakt. Ps. Maak Zwarte Piet minister van cultuur!        

    07-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP STOKEN BIOMASSA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De klimaatmaffia onder aanvoering van Eurocommissaris Tim-merfrans en zijn paladijn Diederik Samsom zijn drijvende krachten achter de megalomane green deal welke onze burgers aan de bedelstaf zal brengen. Milieu waanzin gekoppeld aan een grenze-loos blind fanatisme zal een financiele ramp voor ons worden. Niet voor het regententuig in Brussel wat heel goed voor zichzelf zal blijven zorgen. Naast de waanzin van de windmolens, enorme oppervlaktes met zonnepanelen en aardwarmte gekoppeld aan centrales gestookt op biomassa is heilig verklaard door de klimaatmaffia om de wereld te redden. Dit staat gelijk aan de vergeefse strijdt van Don Quichot tegen de windmolens. Biomassa door Samsom te vuur en te zwaard verdedigd is is helemaal niet milieuvriendelijk daar hiervoor wereldwijd hele bossen worden gekapt om op te stoken in biomassacentrales. Hiermee geconfronteerd door Rutger Castricum draait hij als een drol in de pispot want de belangen van de energie reuzen moeten veilig gesteld worden. Miljarden aan subsidies op zogenaamde schone energie terwijl het verzet tegen het stoken van biomassa toeneemt van mensen die overlast ondervinden van de stankoverlast die dit geeft. Deze mensen worden door gemeenten, provincies en de landelijke overheid niet serieus genomen. De winsten van de energie reuzen zijn het belangrijkste! Met de bouw van drie kerncentrales kan ons land in zijn energie voorzien en kunnen we af windmolenparken en weilanden vol zonnepanelen. Kernenergie is een dogma van de milieumaffia en men wil op de bestaande heilloze weg door blijven gaan met alle gevolgen van dien. Stop de klimaat terreur!!

    04-03-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIOOLJOURNALISTIEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    RTL kwam met een weerzinwekkend stukje riooljournalistiek aan-gaande het functioneren van Kamervoorzitter Khadija Arib. De rioolratten voeren een aantal meningen op van anonieme politici over het functioneren van Arib. Achterbaks tuig dat te laf is om dit openlijk recht in haar gezicht te zeggen. Tuig dat er blijkbaar groot belang bij heeft om haar een mes in de rug te steken. Men kan wel bedenken uit welke hoek deze slechte wind waait. DENK, CDA en D66 zijn op zijn zachtst gezegd niet gecharmeerd van Arib omdat ze de PVV niet genoeg de mond snoert. Ze beschuldigen haar er zelfs van de PVV te bevoordelen omdat zij de steun van deze partij nodig heeft voor haar herverkiezing als Kamervoorzitter. Door deze anonieme hetze te publiceren werkt RTL mee aan pure karaktermoord ten faveure van een stel achter-bakse ratten met een eigen agenda. Dit is wel zo laag daar Arib zich niet kan verweren tegen deze aantijgingen. Goede journalistiek maakt gebruik van hoor en wederhoor maar dit is hier niet het geval. Het verhaal lag al op straat alvorens Arib kon reageren. Arib is de beste Kamer-voorzitter van de laatste decennia. Beter dan de partijdige Gerdi Verbeet en Anouschka Van Miltenburg. Het riool RTL schermt met dat de bronnen bij hun bekend zijn en kunnen publi-ceren ondanks dat deze anoniem blijven. Dit is riooljournalistiek pur sang iemand belasteren zonder dat deze persoon zich kan verweren. Dit is pure laster waar tegenop getreden moet worden want dit heeft niets meer vandoen met persvrijheid. Dit is bewuste karaktermoord!

    27-02-2021 om 21:58 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THE DONALD IN POCKETFORMAAT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens de verkiezingscampagne gedraagt Thierry Baudet zich als Donald Trump in pocketformaat met dezelfde holle frasen als zijn grote voorbeeld van hoe het niet moet. De rode draad in zijn cam-pagne is de verspreiding van fake news. De peilingen kloppen niet want hij zou veel hoger moeten staan maar worden bewust laag gehouden voor zijn partij. De verkiezingen zullen ook niet vrij van fraude zijn volgens Jan Pipo de Clown. Dit alles ten nadele van hem en antisemitische club. Ook blijft hij maar roepen dat de co-rona pandemie een hoax is. Corona voor de met zichzelf ingeno-men braakbal maar een griepje. De corona patienten op de inten-sive care liggen daar voor de lol want ze mankeren niks. De uil van Minerva brengt geen wijsheid maar onrust. Hij gooide nog wat olie op zijn antisemitisch vuur door te stellen dat de Neurenberg processen onwettig waren want de beklaagden hadden volgens de bestaande Duitse wetten vervolgd moeten worden. Hoe verzin je het? Vanaf 1933 golden de nazi wetten die de misdaden van de beklaagden mogelijk maakte. De misdaden tegen de menselijkheid waren zo immens met als exponent de Holocaust dat bestaande wetgeving uit de voorafgaande Weimar periode niet toereikend was. Dit is hetzelfde als Jodenvervolging toestaan als het parlement dit goed vindt. Belachelijk! Ondertussen trekt hij met zijn volgelingen door het land fake news brallend en hiermee een sfeer creeert waar onvrede overgaat in geweld waarvoor hij kan beschikken over een groep wappies van Viruswaanzin en ander gajes wat maar al te graag op de vuist gaat met de overheid aangevoerd door Willem Engel. Engel waar Baudet beste maatjes is. Bij zijn bezoek aan Urk lapte hij alle regels omtrent corona aan zijn laars door vele handen te schudden, knuffels te geven en vis te eten in een restaurant daarmee een dikke middelvinger opstekend naar de corona bestrijders. Als de verkiezingsuitslag hem niet bevalt zal Baudet de boel opruien door te brullen dat er fraude gepleegd is en kan dit uitlopen op een mars naar het Binnenhof door het gepeupel. Doel om hun fuhrer Thierry Baudet toegang te geven tot het torentje. De domme uil van Minerva kan nog voor veel ellende zorgen! Daarom opsluiten in een vogelkooi!  

    24-02-2021 om 23:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit is een Cruyffiaans gezegde dat veelal opgang vindt zo ook in het geval van de avondklok. Ik zelf ben een fervent tegenstander van de spertijd want dit komt neer op het ophokken van burgers wat vrijheid beperkend werkt en door dictatoriale regimes wordt ingezet om het volk te knevelen. Maar ik moet toegeven dat er ook een voordeel aanzit gelegen in het feit dat met name de bontkraagjes zich tijdens de spertijd niet meer op straat kunnen begeven om zich te misdragen. Crimineel tuig dat rondhangt en zich verplaatst op scooters en voor veel overlast zorgt. Menig buurtbewoner slaapt nu veel beter daar dit schuim der natie opgehokt is iets waar de groene heks Femke Halalsema het niet mee eens is onder het mom dat de jeugd meer vrijheid moet hebben na een bezoek aan 020 Gaza en gesprekken met dit moslim rapaille. De hangplekken zijn leeg tijdens de spertijd iets wat een prettige bijkomstigheid is. Tijdens de lockdown roert zich nog een stelletje proleten welke zich verenigd hebben in een bende genaamd Viruswaanzin welke allerlei complottheorieen aanhangt en de normaal denkende burgers mee verveeld en de rechterlijke macht lastigvalt. De aanvoerders van deze bende zijn proleten van de meest erge soort waarbij de appel niet ver van de boom valt. Boegbeeld is ene Willem Engel waar geen redding meer voor mogelijk is anders dan een permanente opsluiting in een psychiatrische inrichting en zijn compaan Jeroen Pols een maffioos genaamd Don Pols. Willem Engel is een zoon van de beruchte huisjesmelker Cees Engel de krottenkoning van Rotterdam welke ook de binnenkant van de bajes heeft gezien voor het toestaan van wietteelt in zijn krotten. Ook was hij eigenaar van de camping Fort Oranje wat een vrijplaats was voor criminelen en terecht is onteigend. Zijn zoons Willem en Jan zijn ook vuile proleten! Willem bezondigd naast het verspreiden van fake news aan het wegsluizen van donaties voor Viruswaanzin naar zijn dansschool welke met dit geld zoveel mogelijk huizen en boten wil kopen volgens hun eigen website. Willem Engel is een gesjeesde dansleraar. Broer Jan is geen haar beter want hij is met Jeroen Pols uitbater en eigenaar van een stel hoerenpanden in Bremerhaven. Jeroen Pols is al eens door toedoen van Fred Teeven veroordeeld tot 10 jaar cel voor betrokkenheid bij de uitvoer van 160 kilo coke en het leiden van een criminele organisatie. Dit wetende zouden wij niet goed snik zijn om dat soort gajes te steunen tegen de overheid. Wie weet heeft Poetin nog een plekje over in zijn Goelag Archipel wat we kunnen huren voor huisvesting van deze criminele bende.     

    22-02-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CULTUURVERRADER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De NSB'66 cultuurverrader Jan Paternotte is boos op het CDA daar deze geen excuses wil maken voor het slavernijverleden van ons land. Daarmee krijgen honderdduizenden zwarte uitvreters een slag in het gezicht volgens deze cultuurverrader. De enigen die hard in het gezicht worden gemept door deze smerige deug-fascist zijn de blanken in ons land. Het is nog altijd zo in ons land dat het zwarte schorre morrie ongehinderd kan vertrekken als het hen niet bevalt waarbij ze het heilige kruis meekrijgen onder het motto opgeruimd staat netjes. De deugfascisten onder leiding van minister van terreur Sigrid Kaag willen ons beroven van onze cultuur waardoor wij als volk ophouden te bestaan zodat ze ons uit kunnen leveren aan Europa dit door ons een permanent een schuldgevoel aan te praten voor het slavernijverleden dat ruim 150 jaar geleden plaatsvond onder leiding van een kleine rijke elite waar de hedendaagse blanke bevolking niets maar dan ook niets mee van doen heeft laat staan geprofiteerd heeft. De deugfascisten proberen de geschiedenis te herschrijven waarbij wij blanken blanken allemaal betrokken en geprofiteerd hebben van de slavernij. Het zwarte schorre morrie vindt excuses niet genoeg een aast op een ruime schadevergoeding zodat ze als een vorst in ons land kunnen leven op kosten van ons blanken die dit land welvarend gemaakt hebben. Ze zijn al reeds bezig met een guerilla om onze cultuur te vernietigen wat ze al reeds gelukt is met ons Sinterklaasfeest waarbij het kerstfeest het volgende doel is dat vernietigd moet worden. Dit alles wordt nog versterkt door het grote aantal dobbernegers dat de asielcentra overbevolkt. Het enigste waar ze goed in zijn is zich voortplanten bij verschil-lende vrouwen en criminaliteit want een bijstandsuitkering is ook geen vetpot. Onze cultuur van hard werken, koopmansgeest, trots, de vrijheid van meningsuiting en ons Sinterklaas-feest is ook mijn cultuur. Die dient zo te blijven! Daar ga ik zeker geen excuses voor aan-bieden aan een stelletje zwarte uitvreters!   

    16-02-2021 om 01:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN VERZETSKRANT TOT NSB BLAADJE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze kop slaat op het dagblad Trouw wat steeds verder afglijdt tot een anti democratisch blaadje wat andersdenkenden wegzet als fascisten en nazi's welke een gevaar vormen voor de demo-cratie. Met de verkiezingen in aantocht gaat men weer vol op het orgel waarbij het niet welgezinde partijen wegzet als fascisten en nazi's. Hun giftige pijlen richten ze op Geert Wilders die ze met allerlei verdachtmakingen willen bashen om hem te beschadigen in een poging tot electoraal gewin voor de linkse partijen. Dit lag er duimendik bovenop! Men probeert een nieuw Mediapark te creeren in de hoop dat een linkse gek Wilders afknalt zoals Pim Fortuyn destijds. Het begon met het bericht dat hij geld vanuit Amerika heeft ontvangen en dat niet heeft vermeldt in het geschenkenregister de Kamer. Hiermee werd er bewust een vuig sfeertje gecreeerd wat feitelijk neerkomt op opruiing. Dit bedrag heeft Wilders niet zelf ontvangen maar het advocatenbureau wat hem bijstaat in het politieke proces dat zich al vele jaren voortsleept en klauwen met geld kost. Toen kereltje Pechtold de schenking van een penthouse niet opgaf toen zweeg Trouw in alle talen. De leider van dat treurige partijblaadje roept justitie op om er werk van te maken de PVV te verbieden zoals destijds de CD van Hans Janmaat. De propaganda chef van Trouw braakt onzin uit door te stellen dat Wilders discrimineert door ons land te willen de-islamiseren door door de Koran te verbieden en moskeeen te sluiten. Dit is volgens de roeptoeter Trouw in strijdt met de grondwet. De hufter vergeet hierbij dat de islam geen religie is maar een zeer gevaarlijk ideologie! Een ideologie die de Holocaust wil voltooien door alle Joden op aarde af te maken. Een ideologie die niet moslims wil overheersen op straffe van de doodstraf! Een ideologie die een barbaarse wetgeving in wil voeren welke overigens in strijdt is met de universele rechten van de mens. Maar daar zwijgt Braakmans over want de islam is heilig voor deze NSB'er en zijn inkt spuiters. Ze creeren een vuig sfeertje waarbij als er daar slachtoffers bij vallen klinkt er bij Trouw Wir haben est nicht gewusst! De laffe honden!  

    13-02-2021 om 17:59 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUBIEUZE ONDERSCHEIDING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zwarte Dries van Agt krijgt een dubieuze hoge onderscheiding. Van Agt krijgt deze hoge onderscheiding van de Palestijnen. Voor zijn onvoorwaardelijke steun aan het terrorisme krijgt hij de Grote Ster in de orde van Jeruzalem. Zwarte Dries is een paapse antise-miet die de Jodenhaat met het wijwater heeft binnen gekregen. Was hij maar verzopen in het doopvont. Zijn antisemitisme bevestigde hij met zijn rol omtrent de poging tot vrijlating van de drie van Breda. Deze drie waren oorlogsmisdadigers van meest de ergste soort. De een was commandant van het beruchte kamp Amersfoort en de andere twee waren verantwoordelijk voor de deportatie van onze Joodse medeburgers naar de vernietigings-kampen. De een voor de Joden uit Amsterdam de ander voor die uit Den Haag. Dat dit heel veel leed teweeg bracht bij Joodse overlevenden deed hij af dat hij verder van leed afstond omdat hij een arier was. En daar was die puistenkop nog trots op ook. Trots op het arier zijn! Zwarte Dries was ook een fervent tegenstander van de vrouwenemancipatie door hen het baas zijn in eigen buik te ontzeggen. Abortus was voor hem een gruwel dat hij tijdens zijn ministerschap van justitie trachte te verbieden waarbij hij vele malen de kous op zijn lelijke puistenkop kreeg. Na zijn politieke loopbaan werd hij ambassadeur van de Palestijnen en hun terrorisme waarvoor hij nu deze dubieuze onderscheiding krijgt. Recht praten van wat krom is is de specialiteit van deze zal-vende proleet!   

    12-02-2021 om 23:35 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACHTUNG ACHTUNG HEUTE IST SPERTIJD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Achtung achtung hier volgt een befehl van uw fuhrer Mark Rutte welke ons opzadelt met een spertijd welke geldt 21.00 uur tot 04.30 uur. Fuhrer Rutte die de geschiedenis in gaat als de kneve-laar van ons volk die als eerste na de bezetting door de moffen weer een spertijd instelt. En daar blijft het niet bij want dit is slechts de opmaak naar een gele davidster die aangeeft of men gevaccineerd is tegen corona. Dit naast het hebben van ausweis. Dit is de start van een verregaande knevelarij van onze bevolking en de vorming van een dictatuur. Of de spertijd zoden aan de dijk zet valt nog maar te bezien net als het dragen van mondkapjes. Onze vrijheid wordt nog verder beknot doordat je maximaal een bezoeker in je eigen huis mag ontvangen wat schril afsteekt tegen het feit dat de kerken vol mogen lopen in de Biblebelt en gemeenten daar broeinesten zijn van corona. Van het vaccineren wat de oplossing voor al deze knevelarij maken de regenten een puinhoop. Een klein landje zoals Israel laat ons zien hoe het wel moet maar hier ziet men de perverse oplossing in het knevelen van de burgers. Daarbij vindt het wel raar dat burgers hiertegen in opstand komen. Vanaf heden is het Sieg Heil, Heil dem führer Rutte waarvan deze gladde leugenaar intens geniet! Zijn ultieme natte droom! 

    30-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOOTING MEANS SHOOTING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen dagen heerste erna zonsondergang een ware oor-logssituatie in ons land mede door het slappe optreden van de overheid welke zijn burgers dient te beschermen tegen geweld. Een ware orgie van geweld, vernielingen en plunderingen. Zelfs ziekenhuizen waren niet niet veilig voor aanvallen van het schuim der natie dat de straten onveilig maakte. Naast dat de politie met stenen, zwaar vuurwerk en molotovcocktails werd bekogeld wer-den er auto's in brand gestoken en winkels vernield en vervolgens  geplunderd. De politiek liet ook van zich horen door te gaan zwarte pieten over wie de lont in het kruitvat heeft gestoken. Yasser Klaver was er als de kippen bij om Geert Wilders hiervan te beschuldigen terwijl het duidelijk was dat de capuchonnetjes van Antifa en ander links schuim zich schuldig maakte aan terreur. De knokploegen van de linkse kerk! Overal op de kwelbuis kregen allerlei geitenharensokken weer een podium geboden van de staatsomroep om begrip te tonen voor- en het gedrag van het rellende tuig te nuanceren want ze waren toch wel zielig. Hoe verzin je het? Winkeliers die binnen de spertijd hun winkels wilden bescher-men werden op de bon geslingerd door de dappere dienders. Dit terwijl het tuig een paar honderd meter verderop ongehinderd aan het plunderen was. Kan het nog gekker? Ja dat kan! Burgemeester in oorlogstijd Femke Halalsema wil dat de winkeliers hun barikades ter bescherming van hun winkels weghalen. Zeecontainers en betonblokken voor de deur vindt ze geen gezicht voor de stad. Ze had ook nog de euvele moed om te zeggen dat de politie paraat is om in te grijpen. Ingrijpen laat me niet lachen, ja als het kwaad reeds geschied is. Mosterd na de maaltijd! Wat een misselijk makende arrogantie van die bekakte groene heks. De remedie tegen plunderaars is met scherp schieten. Aan dit schorem gaat niks verloren als ze een kogel door hun lege hersenpan krijgen. Looting means shooting!  

    30-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN VOLK EERST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze wens valt heel slecht bij de politiekcorrecte elite die borg staat voor het open grenzen beleid. Dit beleid zorgt ervoor dat er ongeveer 400 gelukzoekers per week ons land binnenkomen die willen profiteren van de verworvenheden die ons volk met bloed, zweet en tranen bewerkstelligd heeft. Daarnaast wensen zij zich niet aan te passen aan onze normen en waarden. Onze cultuur is hierdoor in gevaar daar wij geconfronteerd worden met een mid-deleeuwse cultuur welke barbaars en onverdraagzaam is tegen-over de onze en ons hieraan ondergeschikt wil maken als dank voor hun opvang. Door de ongebreidelde instroom van de uitvreters raken de opvangcentra tjokvol wat leidt tot naast dat dit ons klauwen met geld kost. Daarnaast maken grote groepen die nooit in aanmerking komen voor een verblijfsstatus omdat ze uit een veilig komen het land onveilig maken middels diefstal en geweldpleging. Jonge meisjes die door moslim malloten worden neer-gestoken en de daders die door de linkse woke-kerk worden beschouwd als slachtoffers van psychisch leed uit hun vaderland waardoor ze menen onschuldige blanke mensen aan het mes te mogen reigen. Dit alles nog onbestraft ook en beschermt door de linkse maffia. Gemeentes die onder het juk moeten vanuit Den Haag en dit gajes moeten voorzien van sociale huurwoningen die ze niet hebben en deze uitvreters boven aan de lijst zetten ten koste van de eigen autochtone burgers. Er zijn al gemeentes die al hun nieuw te bouwen woningen reserveren voor het allochtone schorem. Dit valt toch te tolereren door ons eigen volk.  Daarom eigen volk eerst! 

    29-01-2021 om 23:33 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELASTING BOEVEN NIET VERVOLGD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het korps tollenaars dat vele gezinnen in de financiele afgrond heeft gestort wordt niet vervolgd voor hun misdaden. Dit werd onlangs bekend gemaakt door justitie want zij hebben gewoon hun opdrachten uitgevoerd als klerken in oorlogstijd in wel de meest negatieve zin van het woord. Wetende dat je onschuldige burgers afperst en knevelt en dit toch doet want immers befehl ist befehl. Burgers die zonder enig bewijs van fraude in de financiele afgrond zijn gestort door dit smerige tuig wat er onderling nog een een onderlinge competitie van maakte wie het meeste geld binnenharkte. Ronduit pervers! Deze ratten in toga en de gehele rechterlijke macht tot aan de Raad van Staten aan toe hebben zelf kilo's boter op het hoofd en hebben afpersing en het knevelen van burgers niet heeft veroordeeld maar toegestaan. Ook aan deze groep moeten sancties opge-legd worden voor hun criminele handelen. Het kan niet blijven bij excuses om vervolgens ver-der te gaan alsof er niets gebeurd is. Dit geldt ook voor de politici die betrokken zijn of waren dienen van het politieke toneel te verdwijnen. Verder dienen we geen enkele waarde te hech-ten aan hun doortrapte excuses en valse beloftes dat ze hun falen ongedaan kunnen maken. Albert Einstein zij al eens dat zij dat zij die een probleem veroorzaakt hebben dit niet zelf kunnen oplossen. Het enigste wat telt voor de regenten is het behoud van hun zetel nu en na de verkiezingen en de slachtoffers kunnen wat hen betreft de moord steken.  

    13-01-2021 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SCHAAMTE VER VOORBIJ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit heeft betrekking op de fraudebestrijding door gemeenten die neerkomt op een genadeloze jacht op bijstandsontvangers die als criminelen worden gezien en behandeld. De een hanteert nog een enigzins menselijk maat en andere gaan werkelijk genadeloos te keer wat gedachten oproept aan de donkere jaren veertig van de vorige eeuw. Zo ook de gemeente Enschede die speciale eenheid heeft de ortnungpolizei beter bekend als de Grune. Ook de ge-meente Wijdemeren maakt gebruik van dergelijke types zonder enige medemenselijkheidsgevoel in hun donder, nazaten van fou-te grootouders, die invallen doen en kijken wat er allemaal in huis is en of dit wel past bij hun status als bijstandsontvangers. Bood-schappen van AH in ieder geval niet. Wijdemeren staat nu in het nieuws met omdat ze 7000 euro terugvorderen van een vrouw die wekelijks een tas boodschappen kreeg van haar moeder zodat ze niet naar de voedselbank hoefde. Dit speelde zich een jaar gele-den af en is nu pas bekend geworden en heeft een tot een golf van verontwaardiging geleid in een tijd van de toeslagen affaire waar duizenden mensen door de overheid in de financiele afgrond zijn gestort. Daar waar ze moeten handhaven doen ze het niet omdat het niet past bij hun politieke correctheid. Ik doel op het bezit van onroerend goed in de landen van herkomst zoals Marokko en Turkije dat niet wordt onderzocht maar wel uitkeringen worden verstrekt. De overheid blijft hardleers want in Amsterdam dreigt een vrouw uit haar woning te worden gezet wegens twee maanden huurschuld terwijl zij nog een een grote schadevergoeding moet ontvangen van de overheid. Dit alles is onderdeel van de participatiewet een duivels broedsel van staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) een wet die heel wat leed veroorzaakt. Een volkomen mislukte wet! Klijnsma de gekreukelde Pravda die niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk ernstig is beschadigd. Dit kromme loeder beweerde dat als mensen in de bijstand het wat beter willen krijgen ze maar een moestuintje moesten nemen. De kromme van de Kamer sloopte de sociale werkvoorziening en zette de mensen die hiervan afhankelijk waren bij het grofvuil. Via het PvdA politbureau heeft zijn nu een mooi baantje als Commis-saris van de Koning in Drenthe alwaar ze nu op haar elektrische tandem de provincie onveilig maakt. Dat kreng zouden ze is een aantal jaren op het absolute minimum moeten laten leven zodat ze kan ondervinden wat dit betekent. Hoe wenselijk ook in komende jaar zal dit alles helaas niet veranderen.   

    30-12-2020 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!