Inhoud blog
  • Het vrouwtje zag het al voor haar
  • Net echt
  • Boom er uit
  • Opgeruimd staat netjes
  • Roos fotomodel
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    kattenklets
    kattenklets Pien, Roos en Pinck
    02-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vrouwtje weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 april 2017
    Het vrouwtje is weer thuis, dan komt er zo'n gek ding op wieltjes binnen, dat heet koffer, en wordt boven gebracht. Dan gaat het wat er in zit naar zolder, daar staat een groot wit ding met een glazen deur er voor. Daar wordt het ingestopt en gaat er iets uit een fles bij, en die gaat dan rond draaien. Kijk ik (Pien) even goed mee, of het wel goed gaat. Het vrouwtje zegt dan, dat is gebeurd. Dan is het tijd voor warm water voor het vrouwtje, en ga ik en mijn zusje, lekker bij haar op schoot zitten. Toen mochten wij lekker buiten spelen, dat is echt super. Roos zat weer achter die vliegende dikke dingen aan. En ik was weer voor ik het door had op dat dak. Dat deed ik via de schoorsteen van de BBQ, dan kom je op de carport, en als je daar oven loopt kom je op dat dak bij de buurman. Dat deed ik maar niet. Maar Roos wilde dat ook, die doet alles na wat ik doe. Dat mocht niet van het vrouwtje, en daarom liet ze mij "JA MIJ " schrikken. En weet je hoe, ik loop lekker op dat dak, en plotseling gaf ze een tik tegen dat dak. Ik vlug naar de andere kant, denk daar bij te kunnen komen van de schrik, echt niet. Doet ze het nog een keer. Ik vlieg dus van dat dak, gelukkig een goede landing op het gras. En Roos schrok daar weer zo van, die sprong van de BBQ ook in het gras, en rende vlug naar binnen. Ik denk dat wij niet op dat dak mogen, dus toen maar lekker gespeeld in de tuin, het vrouwtje deed ook weer mee, gooit van alles op de stoep. Dat komt tussen de struiken en bloemen vandaan. Nou dat kon ik ook, ze had, ja ik zeg had, paarse bloemen in de tuin. Daar heeft ze nu niet, zo veel meer van , ik vond het vreemd dat ze niet die gekleurde dingen uit de tuin haalde, is toch veel mooier. Dus deed ik dat maar voor haar. Zegt ze,Pien wat heb he nu gedaan, ik denk dat zie je toch, hartstikke knap van mij. Zegt ze, ga weg uit de tuin. Ik denk echt niet, ik hoor hier ook. Heb ik een rustig plekje opgezocht, tussen de heide plantjes, zijn die nu tenminste mooi plat, ook de mooie paarse bloemetjes, heb daar heerlijk in de zon tussen gelegen, samen met mijn zusje Roos.

    02-04-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Buiten spelen met mijn zusje
    24 maart 2017
    Wat een prachtige dag was het vandaag, daarom mocht ik met mijn zusje Roos buiten spelen. Ik ben niet op het schuurdak geweest, dat ging mis de vorige keer. Dat had ik jullie al verteld. Maar in de tuin is zoveel te beleven, en om mee te spelen. Het vrouwtje deed ook mee, die was wat uit het gras aan het halen en gooide het naar de stoep, mijn zusje en ik dat dan weer proberen te pakken. Ook waren er ook dikke vliegen, dacht ik maar het vrouwtje noemt ze weer anders, zij zegt het zijn hommels. Toch blijft het wel verwarrend hoor dat het vrouwtje het steeds anders noemt. Ook heb ik, (Pien )schoorsteen geklommen, zegt ze ook weer iets anders. BBQ klimmen. Nou ook goed, maar het was leuk, hebben ons 2 uur vermaakt toen moesten wij naar binnen. Vrouwtje moest boodschappen doen. Wij gingen lekker slapen.



    24-03-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nachtmerrie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 22 maart 2017
    Vandaag een nachtmerrie beleeft, hopelijk kan ik nog slapen. Ik Pien mag naar buiten, dus deed ik dat nog voor het donker werd. Ik lekker door die tuin hollen. Voor ik het zelf wist liep ik op het schuurdak. Daar kan je dan overheen lopen, en kom je eigenlijk op het schuurdak van de buren. Die hebben een hoge boom , ik er lekker in klimmen en weer terug naar beneden. Wat er toen gebeurde, ik kwam in de tuin van de buren terecht. En daar kon ik niet uit, hoorde het vrouwtje steeds roepen, maar dat was aan de andere kant van die schutting. Maar ik wist niet, hoe ik terug moest. Heb voor de deur van de buren staan miauwen. Maar die man is doof, had ik dus niet hoeven doen. Uiteindelijk heeft het vrouwtje, mij opgehaald uit die tuin. Toen ik weer in onze eigen tuin was, ben ik vlug naar binnen gegaan. Mijn zusje Roos, stond ook tegen mij te miauwen. Was zo blij haar weer te zien. Heb eerst lekker, zitten bijkomen en nu heb ik speelkwartier. Die man die hier woont, zegt dan de turbo staat weer aan.

    22-03-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 15 maart 2017
    Het vrouwtje is op werkvakantie naar Duitsland. Nu past die man, die in het huis woont op mijn zusje en mij. En dan komt ook dat meisje, wat op het vrouwtje lijkt langs. Nu kwam het vrouwtje een tas met een groepsfoto van al onze broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes tegen, en wij staan er ook op. Die tas heeft ze gekocht, voor haar handwerk spulletjes. Een collega van haar, dat is iemand die ook op werkvakantie is, en ook dat werk doet, heeft er een gekocht met uilen er op. Die heeft denk ik, die beestjes in huis. Maar als het vrouwtje dan op werkvakantie is, kan ze toch even naar ons kijken. Dat is dan toch heel leuk, en wij zijn dan toch heel dicht bij haar. Zaterdag komt ze gelukkig weer thuis.

    15-03-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    12 maart 2017
    Ik heb nieuws. Het was zo'n mooi weer vandaag, dat ze de deur open hadden staan. Dan snappen ze toch dat wij niet binnen blijven. Dus heerlijk hollen en zonnen in de tuin. Samen met mijn zusje, daar moet ik nog goed op passen. Hebben we heerlijk daar van genoten. Maar weet je wat mijn zusje deed, en dat was heel gevaarlijk, ze ging achter vliegende dingen aan. Het vrouwtje zei dan, Roos laat de vogeltjes maar vliegen, gelukkig ging ze die dingen niet vangen. Er waren ook hele kleine dingen die konden vliegen, die gingen zich verstoppen op bloemen, en dan gingen wij ze zoeken. Het was heel spannend hoor vandaag. Wie weet mag het nog eens. Gr van Pien en Roos. Mijn zusje probeert ook al een poottekening te zetten.





    12-03-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    27 februari 2017

    Nou wat een gedoe, zo'n klein zusje. Ik wil spelen maar zij snapt het nog niet zo goed. Ik laat haar eten uit mijn etensbak, drinken uit mijn drinkbak, maar ze blijft grommen hoor. Dan weet ik niet of ze spelen wil. Gelukkig heeft ze een belletje om dan horen wij elkaar. Wordt weer een spannende dag. Mijn zusje kan nog niet schrijven dat kan pas als je een poot tekening kan zetten. Ben wel benieuwd wanneer zij dat kan.



    27-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusje is er
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag komt mijn zusje Roos, ik zit vol spanning te wachten. Ben zo benieuwd of ze het bij ons leuk gaat vinden. Dan kunnen we lekker spelen, en net als echte meiden, soms ook elkaar eens flink in de haren vliegen.

    25-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    20 februari 2017

    ja hoor het vrouwtje heeft naar mijn buik gekeken, dat kan zij heel goed, heeft jaren in de zorg gewerkt. En ze vind het er mooi uit zien. Het is ook mooi dicht, hoef nu alleen s'nachts dat pak nog aan. Wel heeft ze een bultje gevoeld. Nu kan ik weer hollen, springen, en lekker gek doen. Is zo fijn dat ik dat nu mag, heb al in haar been gehangen, hand gehangen, dan hou ik die lekker vast, met mijn pootjes. En nu lig ik lekker op haar schoot, samen tv te kijken, zo gezellig met haar.
    He he ik heb nieuws, ik krijg een zusje. Zaterdag komt ze misschien, als alles goed is met mijn buikje.
    Omdat zaterdag vermoedelijk mijn zusje komt, is ze druk bezig, en ik ben weer volop aan het helpen. Het vrouwtje gaat behangen en schilderen. Maar waarom ze nu zo'n vreselijke herrie aan het maken is,ze zegt ik ben zo klaar Pien, nog even. Inmiddels is ze al een uur bezig met dat gekke ding. Maar als ze van de trap af gaat, ga ik er snel op, moet toch alles goed controleren. Dat ze het doet omdat bijna mijn zusje komt. Die komt als het goed is zaterdag. Omdat die kleiner is, kan ze toch niet zo'n herrie maken, die schrikt daar nog van. Ga weer vlug verder met controleren
    Zal ik jullie eens wat vertellen. Vanmiddag naar de dierendokter geweest. Was best eng hoor. Er zit een ontsteking aan de wond, heeft ze schoongemaakt en volgende week weer terug naar de dierendokter. Ook moet ik mijn pakje nog langer aan houden, en mag ik nog niet naar buiten. Nu krijg ik antibiotica, dat is lekker joh. De dierendokter zegt geef het maar met wat eten. Nou niks er van, bekkie open en spuiten maar. Krijg je toch een klein rot beetje 3 druppels. En morgen mag mijn zusje gewoon komen.

    20-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen de orgideeen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 18 februari 2017

    Er werd gezegd dat ik (Pien)fotomodel kon worden. Ik denk huuuu ik. Die poespas wil ik helemaal niet. Mooi zitten zo, mooi zitten sus, denk er niet aan. Ik ga mij verstoppen voor die camera. Na mijn operatie kreeg ik verschillende kleuren pakjes aan. Zo wil je ook niet als model op een foto hoor. Maar vandaag had ik de roze aan, dus ik tussen de orgieën mij verstoppen, die hebben de zelfde kleur. Denk niet dat het echt gelukt is, maar dat zie we wel. Het vrouwtje zei" oh die is mooi, stuur de mooiste op naar het blad majesteit, een poezen blad. Wij moeten dan maar afwachten. Groet Pien

    18-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poezen beest van Sayra
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 17 februari 2017

    He poezen beest van Sayra de Wit, ik heb dat pakje kapot gebeten zoals jij zei. En ook nog eens uitgekregen. Maar ze trekt mij gewoon een andere aan. Ik heb aan de wond gezeten, dat mag niet. Dus zegt het vrouwtje Pien wat heb je gedaan, en waar is je pakje. Ik denk lekker uit, nu heeft ze die andere aangetrokken. Denk dat ik het maar moet accepteren. Ze heeft er nu ook nog 1 met Winnie the Pooh en met een olifantje er op. Zal ze later wel showen voor jullie. Nu eerst maar weer slapen. Gr Pien

    17-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy Valentijn
    14 februari 2017
    Happy Valentijn, zijn ze gek of zo. Ik denk lekker met het vrouwtje mee, heb niet zitten miauwen in de auto, krijg ik dit. Kan niet springen, loop overal tegen aan, heb een snee in mijn buik, en mag vandaag niet eten. Hoe leuk kan het vrouwtje het maken. En tot overmaat van ramp dat gekke ding op mijn kop, moest ook nog eens 10 dagen om blijven. En als dat ding af mag, moet ik weer naar de dierendokter, en dan als alles goed is mag ik naar buiten. Maar voorlopig zit ik met de gebakken peren. Gelukkig had het vrouwtje het snel door dat ik mij er niet gelukkig bij voelde. Dus kocht ze een pakje. Een rompertje heet het eigenlijk. Daar kon ik mij beter in verplaatsen. Met die kap viel ik om, en liep overal tegen aan. Met het rompertje was het ook wel wennen hoor. Maar dacht ok, dit is een stuk beter. Uiteindelijk moest ik het 17 dagen aan houden. Maar daar was mee te leven, dat is niet zo veel op een katten leven, heb er toch 7.

    14-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe boodschappen tas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 13 februari 2017

    Nou wat denk je. Het vrouwtje heeft een nieuwe mand voor mij (Pien)gekocht. Echt een hele mooie. Hij is roze van kleur. Maar zij moet het weer zo nodig, iets anders noemen. Ze zegt nee Pien, dat is een boodschappentas. Denk ze dat ik blind ben of zo, ik zie heus wel het verschil, tussen zo'n krakende boodschappentas van de AH of mijn nieuwe mand. Die is lekker zacht, van dik vilt is die gemaakt. Als ze maar niet denkt,dat ze er boodschappen mee mag gaan doen. Ik kan er leuk mee spelen. Door die gaten kijken, klimmen, kruipen, er in springen en lekker slapen.







    Ook hoorde het vrouwtje dat ik weer broertjes en zusjes heb gekregen. Ze lijken allemaal op mij. Maar ze zei, ik laat het bij Pien. Er zijn best veel vriendjes hier in de buurt, maar eerst moet ik geholpen zijn. Dat gaat morgen gebeuren. Daarna mag ik ook naar buiten. Ben even vlug in de sneeuw geweest. Wat een rare troep is dat, zak je in weg, en wordt er heel erg koud van. Ik ga nu weer even lekker rusten, na de operatie schrijf ik wel hoe het is gegaan. Groetjes van Pien.

    13-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hor hangen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 29 januari 2017
    Als jong poesje nu aan mijn achtste levens maand, maak je heel wat mee, vandaag heb ik hor gehangen. Ik mag nog steeds niet naar buiten, ga als we naar die dierendokter gaan, ga ik eerst eens flink tegen hem. Donderdag moet ik (pien) voor de eerste keer naar de dierendokter miauwen. Maar nu even over dat hor hangen, dat was ook heel leuk, je krijgt ook frisse lucht binnen. Die hor is om geen gekke beestjes naar binnen te laten, maar volgens mij ook geen poesjes naar buiten. Dus ik lekker hor hangen, je kan ook nog er in klimmen, ik heb mij prima vermaakt met dit nieuwe gebeuren. Weet zeker dat ik dit wel vaker wil gaan doen. Maar nu even over dat hor hangen, dat was ook heel leuk, je krijgt ook frisse lucht binnen. Gisteren had ik ook iets nieuws ontdekt, maar dat was echt een stuk minder leuk, miauw ik liever niet meer over. Maar goed ging het niet. Vandaag maakte alles weer goed

    09-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foutje bedankt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 5 februari 2017

    Ik denk dat ik duidelijk geweest ben gisteren, door aan haar hand te hangen. Ze zei, au Pien laat los. Maar vandaag kreeg ik lekker gestoomde vis. Dat smaakte super lekker, heb alles opgegeten. Gisteren kreeg ik getoomde kippenlever in een soort van jus, dat vind ik echt niet lekker, hoeft ze niet meer te maken. Kreeg vanmorgen het laatste restje, ik vlug de kamer in hollen, en mij verstoppen. Maar we zijn nu weer echte vriendjes, na zo'n heerlijk maaltje vis. Ik hoorde haar zeggen, morgen ga ik een bosje bloemen halen, denk dat het wel leuk gaat worden. Volgens mij heet dat bloemschikken. En weet je, we krijgen ook Bernadette een paar dagen in huis, lijk mij gezellig,als het vrouwtje weg is, is er toch iemand om mee te spelen. En dan komt ook altijd Patricia, dat is ook mijn grote mensen vriendin. Gr pien

    05-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pien is boos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 4 februari 2017

    Vandaag ben ik boos hoor,het ging allemaal goed, het opstaan en douche, niets mis. Maar toen kwam het vrouwtje naar beneden, die vraagt aan die man die ook bij mij in huis woont, heb jij in die bloempot water gezet. Hij zegt nee, zegt het vrouwtje hoe kan dat dan. Ik denk wat denk je ! die wc staat er toch om gebruikt te worden. Toch wel vreemd dat het vrouwtje, mijn wc een bloempot noemt, maar haar eigen wc noemt ze wel wc. Maar de kattenbak die er ook staat wordt schoongemaakt. Zegt het vrouwtje toch gek dat er geen vocht in zit, alleen ontlasting. Zegt ze Pien zal toch niet in die bloempot plassen. Natuurlijk doe ik dat, het is toch een wc. Ik ga op de rand staan en kan dan zak ik iets door de achterpoortjes, en dan kan ik heel makkelijk plassen hoor, en de kattenbak blijft veel schoner. Maar wat denk je zegt ze, ged derrie, zet die bloempot buiten. Hoe kan ik nou op mijn wc. Ik ga toch niet steeds met dit snert weer naar buiten. En dan laten ze mij ook nog eens een poos alleen. Ze hebben een feestje. Ik ga als ze terug komen, eerst eens goed praten. En als ze niet luisterde even lekker aan haar arm hangen, maar weten zal ze het.

    04-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierendokter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 februari 2017

    Vandaag was toch spannend joh, naar de dierendokter, voor mijn hart en longen. Nou ik mankeerde niets hoor. Maar er kwam een vreemde kat, zo een heb je nog nooit gezien. En dat die naar de dierendokter moest, ja dat begrijp ik, die kon niet miauwen, die zei steeds woef woef. Daar was ik echt van geschrokken, gelukkig zat ik in mijn eigen veilige reismand. Verder zei de dierendokter dat ik een zeer voorbeeldige kat was, en ook nog eens goed op gewicht 3,1 kilo voor een poes van 7 maanden . Ze had geen handschoenen nodig, dat kwam regelmatig voor. De dierendokter zei, ze  (daar bedoelde de dierendokter mij) mee heeft een volle blaas, zit zij daar nog lekker te knijpen, dan moet je toch helemaal erg nodig. vlug ging ik in de reismand, hup naar huis dacht ik, moet nodig plassen. Maar ik heb dit gehad, 14 februari de operatie, die staat al gepland. Weet niet zo goed waarvoor, ik ben kern gezond. 

    02-02-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwtje heeft de dierendokter gebeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 31 januari 2017

    Hij gaat dan naar mijn hart en longen luisteren, dat komt omdat hij dan op Valentijnsdag mij kan opereren. Maar die dokter zei ook, dat ik niet mag eten dan, dat heet nuchter zijn, en nog niet naar buiten mag . Ik denk dat ze die dierendokter, ook omkoopt, ze vraagt wat gaat het kosten. Die meneer zegt, de prijs en zegt ook, als ze dan voor de operatie komt, wordt dit er weer afgetrokken van de prijs. (Voor onderzoek prijs) Toch wel vreemd denk ik. Dan kan ik 14 februari voor die gekke operatie. als mijn buikje weer heel is, dan mag ik naar buiten. Moet het voorlopig nog met het luxaflex doen, ook heel leuk maakt lekker herrie, knakt iedere keer. Als ik er onderdoor kijk, zie ik een poes. Maar als ik het luxaflex weer los laat is die weg. Zegt het vrouwtje je kijkt naar je zelf. Maar toch is het vreemd, dat die poes zomaar verdwijnt.

    31-01-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krols
    23 januari 2017
    Wat een gedoe, het vrouwtje zegt dat ik (Pien) krols ben, ik maar heel hard miauwen, dat ik Pien heet. Snap ze mij niet, ga ik op mijn rug liggen, krijg ik een buik massage, en op mijn rug is ze ook aan het aaien. Krijg lekker voer, ga ik lekker nog harder miauwen. Dan wordt je lekker verwend. Wil ik eigenlijk naar buiten, maar dat mag ik niet, omdat ik krols ben. Hoe kan ik haar dan snappen. Het vrouwtje vertelde dat mannetjes poezen die heten katers. dan mij leuk vinden. En dan willen ze spelletjes met mij doen. Nee niet gewone spelletjes, maar sex spelletjes. Nou daar ben ik nog altijd zelf bij. Maar het vrouwtje wil het niet. Punt klaar uit. Dan laat ik mij maar verwennen door haar. Verwend wordt ik zeker, dus doen we het daar gewoon voor.

    23-01-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst naar buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 17 januari 2017



    Voor het eerst mag ik Pien, naar buiten. Dus ik heel blij. Nou dat hoeft helemaal niet hoor. Als je voor het eerst naar buiten mag gooien ze heel veel wit spul op de grond. Daar wordt het heel koud van en nat. Daar wil je echt niet lang in blijven. Badminton het toch heel anders voorgesteld. Dus ik vlug daar wat in lopen, zakte er ook nog in weg. Mijn buik werd koud joh. Dus vlug weer naar binnen, lekker warm bij de verwarming Groet Pien ( :p dit is mijn handtekening knap he.

    17-01-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saaie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 15 januari 2017

    Wat een saaie zondag, kan niet eens flink door de kamer en keuken rennen, er ligt iemand op mijn parkoers. Het vrouwtje zegt, dat is die man die hier ook woont, hij is ziek, ja thuuuu boeien. Ben al wezen kijken of die niet weg kan gaan, maakt ook verschrikkelijke herrie. Schijnt snurken te heten. Maar hij blijft gewoon liggen. Maar als je niet naar buiten mag van het vrouwtje, hoeft hij mij toch niet te hinderen. Kan (moet) ik ook alleen maar luieren.

    15-01-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 26/09-02/10 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!