Inhoud blog
  • Het vrouwtje zag het al voor haar
  • Net echt
  • Boom er uit
  • Opgeruimd staat netjes
  • Roos fotomodel
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    kattenklets
    kattenklets Pien, Roos en Pinck
    27-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboom epileren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 27 november 2017

    Gisteren heeft het vrouwtje met het meisje wat hier vaak komt kerststukjes gemaakt. Dat was spannend de BBQ ging aan met hout blokken en de overkapping bij de schuur werd dicht gemaakt. Zo werd het er lekker warm. En ook toen het hagelde, konden ze gewoon lekker door gaan. Toen dat klaar was ging ze de kerstboom die buiten stond, met allemaal goud draadjes, de gouddraadjes er uit trekken. Die boom is voor Bernadette, maar eigenlijk had het vrouwtje die gekocht voor Doris de kleindochter. Maar Doris was vergeten te zeggen, tegen Patricia dat meisje wat hier vaak komt,en die bij de kringloopwinkel werkt , dat ze geen kerstboom meer hoefde. Maar het vrouwtje zei tegen Doris, geeft niet zet ik hem in mijn eigen tuin. Maar toen kwam woensdag dat andere meisje uit Amsterdam, dat zei” die boom wil ik wel, alleen niet met die gouden draadjes er in”. Maar die boom zat er vol mee. En die draadjes waren maar max 20 cm. Dus dat was een heel werk. Eerst deed het vrouwtje het buiten, maar toen het toch kouder werd, heeft ze die boom in delen, dat kon en ging goed naar binnen gehaald. En ging ze het binnen doen. De boom werd op tafel gezet en toen begon ze aan die draadjes te trekken. 5 keer ging die bak, waar de draadjes in gedaan werden vol. En ik ( Pien) mocht mee helpen. Maar makkelijk was het niet hoor, zoveel en zo dun als die draadjes waren. En dan brak er ook nog heel veel, en dan moest het vrouwtje, met een pincet die er weer uit halen. Het baasje wat hier ook woont heeft ook nog geholpen. Maar nu is die bijna leeg, van die draadjes. En dan gaat die vrijdag met dat meisje mee naar Amsterdam. Het vrouwtje zegt “dan kan ze hem optuigen” of zoiets. En wij krijgen er ook 1. Ik (Pien)weet dat je er niet in mag klimmen, maar of Roos het ook snapt. Zal haar nog een hoop moeten leren.











    27-11-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos ontsnapt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 12 november 2017
    Het vrouwtje heeft het de laatste tijd wat druk. Ze gaat naar haar werk, en iedere dag moet ze met dat baasje wat hier woont naar het ziekenhuis. Het is gelukkig voor haar mag maar 1 week. Daardoor ziet ze niet hoe ondeugend wij zijn. Gistere avond is Roos ontsnapt, als het donker is mogen wij niet naar buiten. Maar Roos piepte snel naar buiten. Normaal roept het vrouwtje Roos eten, en dan komt Roos gelijk. Maar wij hadden net eten op, dus Roos hoefde niet meer te eten. Het vrouwtje naar buiten in de regen, en ja hoor Roos wilde over de schutting heen. Vlug heeft ze de lekker snoepjes gepakt, en ging ze die buiten aan Roos geven. Gelukkig kreeg ze haar binnen. Ik Pien heb Roos even flink toegesproken. Want het is niet eerlijk dat Roos snoepjes kreeg. Het vrouwtje ging op de bank zitten, en zegt dan links rechts, en wij komen dan aanrennen. Wij krijgen dan de snoepjes. Ik (Pien) ga links van het vrouwtje zitten en Roos rechts. Ik zag dat het vrouwtje Roos er minder gaf, maar die had al gehad. Verder gaat het heel goed met ons.

    12-11-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto maken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 24 oktober 2017
    24 oktober 2017

    Het vrouwtje zat met haar telefoon te spelen. Berichtjes sturen en Messengers sturen, over het verloop van het baasje( je weet wel die man die hier woont) En ik Pien lag lekker op haar schoot, krijg ik steeds een fel lichtje in mijn ogen. Dat werd ik zat na een paar keer, dus denk ik (Pien) nog 1 x en ik pak dat ding af. En ja hoor doet ze het nog een keer. Dus ik vlug mijn poten om die telefoon, en afpakken dat ding. Zegt het vrouwtje je heb een selfie gemaakt. Nou dat kan best. Maar dat lichtje is nu wel uit.

    24-10-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een rot weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 9 oktober 2017
    Pien wil alleen maar binnen zitten. Ik wil ook naar buiten, dus oké ik janken voor de deur, en toen kwam die man die hier woont, oh nee baasje was het, de deur open doen voor mij. Dus ik lekker naar buiten. Maar het was helemaal niet lekker, het was nat en vies. Maar nu mijn probleem. Het vrouwtje was werken in het hospitium Dus was ik met mijn zus en dat baasje thuis. Ik Roos kan niet zo hard miauwen, en dat baasje is doof. Dus ik mijn best doen, met miauwen en aan de deur hangen. Heeft het een uur geduurd voor dat het baasje mij hoorde. Af en toe heb ik geschuild onder de carport dan blijf je droog. Maar horen deed hij mij niet, en Pien ging het hem ook niet zeggen. Lekker zo’n zus dan. Maar uiteindelijk was ik dus binnen. En kon ik mij lekker drogen in mijn mandje voor het raam. Toen het vrouwtje thuis kwam heb ik even met haar gepraat. Gelukkig kreeg ik iets lekkers, nu weet ik niet of het daar voor was of dat ik normaal ook krijg. Maar het was lekker daar gaat het mij om.

    09-10-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat doen wij hoor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 oktober 2017
    Het vrouwtje is steeds dingen kwijt uit de wasmand. Daar zitten steeds 2 dezelfde dingen in. Het vrouwtje noemt dat sokken. Maar dat kan wel zo zijn, maar ze heeft er toch 2 van, kunnen wij toch wel met 1 spelen. Wij verstoppen die, onder het bed of onder de bank. Slepen ze naar beneden. Dat doet het vrouwtje ook en dan doet ze die aan een ding buiten. Die zet het baasje ( hebben wij geleerd van een schoonzus, Marjan zegt, die man die hier woont heet baasje) die in een gat, en doet dan iets omhoog en dan is het klaar. En het vrouwtje hangt het er aan op. Maar nu is ze steeds die tweede aan het zoeken. Zegt het vrouwtje tegen ons zoek ze is op. Ha ha ha wij zijn geen hond, die doet dat. Wij maken het alleen kwijt. Op de foto de houding van: He praat je tegen ons, wij weten van niets.

    02-10-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 12 september 2017
    Het vrouwtje is de boekhouding aan het doen. Soms horen wij pfff, dus denken wij ( Pien en Roos) mee helpen. De hele tafel ligt vol met papieren, die ze na aan het kijken is. Op de kast lag gekleurd papier. Dus denken wij. Hup die zooi van de kast af. En ook na kijken, denk dat het vrouwtje wel blij was. Wand ze zei, gaan jullie lekker. Ja je kon er lekker over hollen en dan glee je vanzelf een eindje verder. Was ook wel leuk om te doen. Nadat wij dat hebben gedaan, goed geholpen. Heeft die man die hier ook woont, alles weer opgeraapt.

    12-09-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij doen vervelend huuu
    10 september 2017
    Het vrouwtje is druk vandaag, koffer leeg gehaald, wasmachine aan gezet, ze is weer terug van Ouddorp. Maar ze heeft weinig tijd voor ons hoor. Maar daar weten wij Pien en Roos wat op. Zijn door het huis aan het hollen, en lopen over de laptop heen, ze kijkt de foto's nog eens na. Kan ze weer op nieuw beginnen, omdat de foto's er af gingen. Dus dat hielp niet zo. Wij weer hollen gang, keuken, naar buiten en terug naar de woonkamer, dat deden wij over de vensterbank in de keuken. Dat maakte plotseling een enorme herrie. Het vrouwtje zegt lukt het tegen ons. Die man die hier ook woont stond op, van de bank om te kijken wat er was gebeurt. Het koffiezetapparaat lag op de grond, ja dat stond in de weg, toen wij aan het hollen waren. Die man heeft het toen uit elkaar gehaald en zei, de thermoskan is nog heel. Denk dat dat wel goed is gegaan. Nu zijn wij moe van dat hollen en liggen lekker rustig te slapen. En wat denk je heeft ze plotseling tijd en mogen wij op schoot. Ook doet ze een spelletje op de telefoon. Moet ze een woord maken en dan later die ander persoon in de telefoon. Dan zegt ze ik heb weer gewonnen van Wintours Ronde Venen. Die kan ze dus aardig aan. Nu gaat ze eten voor ons klaar maken.

    10-09-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springplank
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 30 augustus 2017
    Het vrouwtje heeft vrij vandaag, maar helemaal geen tijd voor ons. Ze is een taart aan het maken, doet ze totaal fout volgens ons ( Pien en Roos) die hoort in de oven, zij doet weer eens raar en zet hem in de koelkast. Salades aan het maken, komen eters vanavond. Dus dan is dat vast klaar zegt ze. Nu die man die hier ook woont zit lekker te hangen op de bank. En aan gebrek van aandacht van het vrouwtje gebruiken wij hem maar. Pien en ik( Roos) zijn aan het hollen via de bank, met die hanger er op. Die zit dus gruwelijk in de weg, maar dan rennen wij over zijn rug en schouder zo weer op de grond door de kamer. En dit herhalen wij een paar keer. Ook mogen we niet naar buiten vandaag, het is slecht weer, en dan wordt alles weer vies, maar wij vermaken ons super. Ook het roetsen onder de bank door, dat kunnen wij nu in 8 jes draaien. Het is zo'n heerlijke nieuwe bank. Voor ons lekker de ruimte er onder en boven op de bank kun je lekker hangen. Dus iedereen is blij met de nieuwe bank. En de muren zijn ook mooi behangen. Heeft ze ook klaar gekregen. Hoorde het vrouwtje zeggen dat zit er mooi op tijd op voor mijn verjaardag. Wij moeten nog ontdekken wat dat nu weer is, wij wachten met spanning af.

    30-08-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw behang
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 17 augustus 2017

    De hele huiskamer staat op zijn kop. Weet je wat ze aan het doen zijn, behang aan het scheuren. En als wij (Pien en Roos) het doen mag het niet. Wij deden het op kleine muurtje. Maar wie plakt er dan behang met hout structuur op. Dan denken wij, dat je er op kan klimmen. Buiten kan dat wel, dan klimmen wij er op. En vijlen onze nagels er aan. Nu komt er ander behang op. Zodat wij dat niet meer gaan doen. Gelukkig is ze bij het voorraam klaar, en kunnen wij weer op onze eigen plaats slapen. Morgen oet ze werken, dus zaterdag zal ze wel weer door gaan. Hebben wij even rust. Want die man die hier woont doet ook mee. Maar dan met een apparaat dat enorme herrie maakt. En die boort gaatjes in de muur, met dat nieuwe behang er op. En die krijgt niet eens op zijn kop. Erger nog ze hebben ook een dochter die komt soms uit Amsterdam, even kijken, die zegt goed bezig pa. Maar wij denken dat het wel mooi gaat worden. Maar voor hoe lang

    17-08-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe bank
    8 augustus 2018

    Gisteren werd het huis een soort verbouwd, omdat wij een nieuwe bank kregen. De oude bank is naar de schuur verhuist, dat hoort dan denken wij, ( Pien en Roos). En toen was het wachten, volgens het vrouwtje waren ze mooi op tijd. De mensen die de bank kwamen brengen, moesten achterom, dat is korter naar de deur, en konden ze bij het hek parkeren. En toen gebeurde het er kwam een heel groot zwart ding aan. Dat kon maar net door de deur. En paste niet in de keuken. Maar met veel gedraai ging het uiteindelijk toch. De eethoek was al verschoven maar niet ver genoeg, dus nog een eind die tafel met stoelen opzij. Ging het nog niet de bank bleef klem zitten tussen de deur van de kamer en keuken. Weer opnieuw proberen en ja toen lukte het toch. De bank stond eindelijk in de kamer. Roos en ik ( Pien) dachten dit kan toch niet, moet de nieuwe bank rechtop blijven staan. Maar die mannen moesten even bijkomen van dat getil. En toen werd hij door die mannen op zijn plaats gezet. Wij moesten hem natuurlijk eerst testen. Kun je goed roetsen, zal even zeggen hoe dat gaat. Wij Pien en Roos gaan onder de bank op ons rug liggen, en dan klauwen wij met onze pootjes aan de onderkant van de bank. Dan kunnen wij zo lekker heen en weer gaan. Dat lukt prima Tussen het vrouwtje en die man die hier woont kunnen wij lekker ravotten. Ook genoeg ruimte voor. Dus de nieuwe bank is kat proef geslaagd.

    08-08-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv kijken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 6 augustus 2017

    Wat is dit nu, hebben ze eerst het dames voetbal zitten kijken. Mag ik niet voor het beeld lopen. Wil ik kijken krijg ik dit, is toch niets aan zo.

    06-08-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 23 juli 2017

    Alles in de slaapmodus. Mooi rustig zo. Denk dat ze zich voorbereiden op de laatste etappe van de tour.

    23-07-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze buurman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 17 juli 2017

    Mijn zus Pien, heeft de boze buurman over de schutting gegooid. Wij werden geroepen voor het eten, maar waren in de tuin van de buren. Dus wij over de schutting terug. Ik Roos had dat al veel vaker gedaan, maar mijn zus Pien niet dus die miste bij de eerste sprong. En wilde de tweede sprong wagen, maar daar kwam de buurman en die wilde haar pakken, Pien wordt niet graag gepakt. En holde het huis van de buren in om een uitvlucht te zoeken. Ze dacht dat ze door het raam kom. Maar toen had de buurvrouw haar bijna te pakken. Maar Pien haalde flink uit. Dus de buurvrouw schreeuwen kut kat. Toen kreeg de buurman haar te pakken, en gooide mijn zus zo over de schutting. Pien kwam verkeerd in de struik terecht en bleef achter wat takken hangen. Gelukkig kon ze er uit los komen. En holde ze, als een speer naar binnen. Ze heeft zich nu goed verstopt, en durft niet meer naar beneden te komen. Toen kwam de boze buurman vertellen, dat als hij ons nog 1x in de tuin van hem zag, hij ons de nek om draait. De buurvrouw haar been bloede, omdat Pien haar had gekrapd, en er waten orchideeën stuk. Hij stond te schreeuwen in ons huis. Ik (Roos durfde bijna niet naar binnen. Was zo geschrokken. En nu kunnen wij Pien niet meer vinden. Ligt achter een paar dozen op zolder denken wij. Hopelijk komt mijn zusje snel weer tevoorschijn, mis haar nu al.

    17-07-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op het plein
    14 juli 2017

    Wat een ervaring was dat. Ik Roos was op het plein geweest. Daar liep onze buur kater. Een zwarte dikke hobbezak. Die dacht dat het plein van hem alleen was zeker. Echt geen sociaal beest, zeker te jong bij zijn moeder weg gehaald, of hij heeft nooit naar zijn moeder geluisterd. Ik ga op het hek van ons zitten, en zie hem in de struiken rommelen. Ik dacht misschien heeft hij hulp nodig, dus via de container van het hek af, en loop in de richting van de buur kater, en wat denk je, die vliegt mij aan. Nu heb ik krabben en bijten geleerd, dus ik bijt en krab stevig van mij af, en geef een paar flinke miauw schreeuwen. Mijn zus Pien nog in onze tuin hoorde mij schreeuwen, en begon ook te schreeuwen. Toen ging die zwarte hobbezak van een buurkater vlug weg. Nou die hou ik nu mooi in de gaten, zo maak je toch geen vrienden.

    14-07-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder de grond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 7 juli 2017
    Wat een toestand het vrouwtje, moest de meterstand van het water doorgeven. Ze heeft te veel verbruikt volgens de gegevens. Die meter zit onder de vloer, dus eerst verbouwen, onze kattenbak moest weg, de voordeurmat moest ook weg. En toen dat luik er uit. Dan krijg je een groot gat in de vloer. Het was een beetje modderig en een beetje een benauwde lucht. Echt niet lekker. Maar ik (Roos) ben super nieuwschierig. En moest dus ook kijken. Het vrouwtje had een zaklamp nodig en deed de telefoon aan. Maar zij ging voor mijn uitzicht zitten. Dus ik nog verder naar voren en toen gebeurde het, ik kon toch mijn evenwicht niet bewaren en viel in dat gat. Nu ik daar toch was, kon in maar beter daar de boel eens verkennen. Dus ik vlug buiten het bereik van het vrouwtje gaan staan. Het vrouwtje heeft een kwartier mij lopen roepen en doen. Maar ik vond het daar spannend. Toen hoorde ik dat we eten kregen, ja ik de hongerlap weer vlug terug, en op het eten af. Kregen wij maar een klein beetje. Het was helemaal geen etenstijd voor ons. Het was loktijd, dat deed ze zodat ik sneller terug kwam. Nou dat weet ik nu ook mooi weer. Denk maar niet dat ik de volgende keer snel terug kom, voor zo'n beetje eten. Ik was wel een beetje vies geworden. Want schoonmaken doet ze daar echt niet hoor. 🐾

    07-07-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat is het toch heerlijk dromen zo, poten in mijn zusje haar nek. En niemand die ons iets doet.

    07-07-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk zijn ze weer thuis van vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2 juli 2017
    Je gelooft het niet, eindelijk zijn ze weer thuis. Ze zijn een poos weggeweest, Pien en ik (Roos) dachten dat ze niet meer thuis zouden komen. De buurman en buurvrouw hebben goed voor ons gezorgd. Maar toch waren wij weer heel erg blij. Ze hebben gisteren in de tuin gewerkt, zegt het vrouwtje wat een bende is die tuin. Alles is zo hard gegroeid. Ja wat dacht je dan, als je zo lang weg blijft, dat het in de tuin niet groeide dan. Ook hebben ze een ding gedaan, in mijn tuingat. Dat was ik (Roos) aan het graven, nu moet er een ding in en dan een paal met touwtjes waar ze de was aan kan ophangen. Wat wel leuk was dat wij speelgoed hebben gekregen, ik (Roos) een spinner en Pien een rond ding met een balletje er in. Maar we mogen er allebei mee spelen. Het was weer super gezellig in de tuin. Dus blijven wij weer lekker in de tuin spelen. Wij hadden zo hard gerend achter vliegen aan, dat wij heerlijk liggen te slapen nu. Wat is het toch een mooi leven poes zijn.

    02-07-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwtje is weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 27 mei 2017

    Ze is er weer. Het vrouwtje is er weer, en dat beste maatje bracht haar weer thuis. Dat is super lief van dat beste maatje. Ook denken mijn zus Roos en ik ( Pien) dat hij ons best leuk vindt. Het vrouwtje riep ons, dus wij hollen gelijk naar binnen. Zegt het vrouwtje ik denk dat ze jou ook aardig gaan vinden, tegen het beste maatje. Ga maar even bij hem op schoot Pien, dus ik wil dat doen, en zet mijn poot richting zijn stoel, zegt het beste maatje je bent lief, is al goed zo, moeten jullie niet eten! Nee dat moesten wij niet, het was plotseling speeltijd voor zijn voeten. Het vrouwtje heeft koffie voor hem gezet. En wat lekkers er bij. Foto's bekeken, van de marine haven, zijn echt mooi. Wil hij naar de camping, komt hij bij de auto, stond op het andere plein, heeft hij, onze ja onze achterdeur sleutel mee genomen. En zijn autosleutels in de vensterbank laten liggen. Dus moest ons vrouwtje ze vlug omwisselen. Nu is het beste maatje de bingo aan het doen op de camping. Het vrouwtje gaat morgen de camping spullen pakken. Roos en ik zijn benieuwd wat dat wordt. Maar eerst lekker onze mandjes opzoeken, en lekker slapen

    27-05-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was de gele kleur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 21 mei 2017
    Moeilijker dan ik dacht. Het vrouwtje is met een haakwerk bezig, en nu heb wij ( Pien en Roos) haar vannacht heel goed geholpen. Zijn erg druk in de weer geweest, want dan is het veel sneller af. Maar er was een zeer lastig patroon in gemaakt. Wij wisten dat het met de gele kleur er in moest. Maar moeilijk was dat hoor. Pien dacht dat het zo moest, ik (Roos) dacht dat het toch weer anders moest. Wij ( Pien en Roos) denken dat we toch beter eerst een cursus kunnen volgen. Het vrouwtje vond het niet zo netjes denken wij. Zij zei, donders krijg de ..... tegen ons, en vond het niet lachen. En ze krijgt het nu ook niet meer op tijd af. Maar dat komt niet door ons, dat komt omdat die koffer weer klaar staat. Dat betekend dat ze weer gaat varen. Ze zegt september is dat voorbij. Nou dan heeft ze tijd zat, om het af te maken. Maar nee hoor ze heeft zich opgegeven bij het vrijwilligersbureau en daar willen ze ons vrouwtje graag hebben. Maar dan kan ze dit ook vast wel afmaken.

    21-05-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis gebracht
    14 mei 2017
    Het vrouwtje is op een soort van vakantie geweest. Maar heeft super hardt moeten werken, samen met een paar andere dames. Daar snappen wij( Pien en Roos) niets van, voor ons is het iedere dag vakantie, en liggen 16 uur per dag te luieren, in de mensenwereld is dat anders om. Maar het vrouwtje werd thuis gebracht door haar beste maatje. Ja er komen veel namen voor in de mensenwereld hoor. Maar ook een heel aardige man. Hij is niet gek op dieren dat was duidelijk, dat wisten wij al van de vorige keren als het beste maatje bij ons kwam. Nu hebben katten daar een neus voor, zo ook wij ( Pien en Roos.) Dus wij denken, je moet maar aan ons wennen, en ga dan niet op een stoel zitten, die vlak bij onze slaapmandjes staat. Op de bank kwamen wij steeds te dicht bij, aan tafel liepen wij steeds voor hem langs, en nu probeerde hij de stoel voor het raam. Dat maakt voor ons ( Pien en mijn zusje Roos) niets uit. Tussen die stoelen, in ons huis staan er 2, staat onze krabpaal, wij juist heel veel aan die paal krabben. Zegt dat beste maatje oh ja dat mag. Maar steeds schrok het beste maatje er van. En als wij ( Roos en Pien) op de vensterbank wilde klommen wij via zijn stoel omhoog. Dan zei hij " niet dichter bij of in mijn nek gaan liggen" het vrouwtje moet dan altijd lachen en zegt dan ze zijn lief hoor. Dan zegt dat beste maatje " ja voor jou" Ook hebben Roos en ik, voor zijn voeten zitten stoeien, Ik Pien lig dan bij de tafelpoot, waar dat maatje zijn koffie staat, en Roos springt dan boven op mij. Dan schrikt dat beste maatje pas echt joh. Zegt het vrouwtje ik kan ze best mee nemen naar jou, dat is leuk. Zegt dat beste maatje, ja hoor lopen ze zo in het park. Zegt het vrouwtje, en ik ook om ze te zoeken. Toen wij klaar waren met hem plagen, gingen wij de koffer eens grondig besnuffelen, en haar tas. Wat voor een rare lucht het vrouwtje mee had gebracht, is niet te geloven. Het vrouwtje zei tegen ons, dat is van een hulphond, die was ook op die vakantie. De volgende keer willen wij ook wel mee, wij hebben toch een reis mand moet dat toch kunnen,daar gaan wij (Pien en Roos) wel wat op verzinnen. Maar goed die lucht was niet zo lekker vonden wij. Dus begonnen wij (Pien en Roos ) onze geur er ook aan te zetten, dus lekker kneden in die tas en nagels laten glijden langs de koffer. Dan moesten wij ons uit rekken, zegt het vrouwtje, tegen die man die hier ook woont, wat zijn ze gegroeid, zegt dat beste maatje tegen die man, heb je aan ze getrokken. Hoe verzint hij het, nee natuurlijk niet, wij hebben lekker het natvoer dubbel gehad. En heel veel brokjes, en wij hebben lekker alles steeds opgegeten. Toen moest dat beste maatje, dat het vrouwtje thuisbracht, weer verder naar de camping. En zei tegen die man die hier woont, de volgende reis dat ze mee vaart, breng ik ons liefje weer thuis. Kunnen wij ( Pien en Roos) al vast plaag dingen verzinnen, dat wordt weer lachen.

    14-05-2017 om 00:00 geschreven door Henny Henneke van Heeringen - Eikema - Rijdes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 26/09-02/10 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!