Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    07-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 6 7 maart dinsdag
    Vanmorgen bij het opstaan was het nog droog en de wind was gelukkig ook gaan liggen. We hadden geen haast vanmorgen, aangezien de afstand naar Burgos relatief laag is (240 km).

    Eerst maar een stokbrood gehaald bij de kampwinkel/receptie. Dit stokbrood was goed in te nemen, we komen veel slechtere maar ook betere tegen. Het is gemakkelijk dat je 's-morgens je stukkie brood kunt halen op de camping ipv. eerst op pad te gaan buiten de camping.

    Na het ontbijt de laatste zaken ingepakt en opgeruimd. Rond 09.45 uur zaten we in de auto en op dat moment begon het (weer) te regenen en dit bleef ook wel een poosje. De snelweg was ca. 1 km vanaf de camping, we zaten hierdoor ook heel snel in Spanje. De camping lag heel dichtbij de camping en grens. De camping is ons goed bevallen, zeker eentje om te onthouden.

    De weg via San Sebastian naar Galiciƫ is een erg mooie snelweg, gaat constant op en neer met zo nu en dan mooie vergezichten richting de zee. Vorig jaar hebben we deze snelweg helemaal tot aan de westkust van Spanje gevolgd, erg mooi. Nu zijn we halverwege San Sebastian-Bilbao links afgeslagen, het binnenland in.

    Het eerste stuk van deze snelweg was vergeven van tunnels, van korte tot behoorlijk lange. Wel een mooie weg door de heuvels/bergen, met hier en daar een dorpje. Rond 12.00 werd het droog, de temperatuur ging direct ook omhoog tot maximum 18 gr.

    Aan alles merk je dat je steeds verder naar het zuiden afzakt, temperatuur gaat omhoog en zelfs bij de camping zaten er al mensen op het terras te eten, terwijl er bij de caravans en campers op de camping er ook al vele buiten zaten. Gaat de goed kant op.

    Op de camping heb je over het algemeen heel snel contact met andere gasten. Je hebt heengaande en terugkomende gasten, sommigen zijn op 1 september vorig jaar vertrokken en zijn weer op terugreis, anderen zijn 2 maanden naar Marokko geweest etc.

    Ook bij het afwassen maak je snel een praatje, zo ook deze keer. Een echtpaar is op pad richting Sevilla en Granada. Beide plaatsen zijn we vorig jaar geweest, we konden hun voorzien van 2 campings in de nabijheid, welke ons goed zijn bevallen en waar vandaan je zeer gemakkelijk met bus de stad kon bereiken. Op deze manier krijg je veel informatie, welke je event. weer kunt gaan gebruiken. Leuk.

    Temperatuur; 10 gr. tot 18 gr 's-middags

    Foto's; koffiepauze, selfie bij p-pauze, 2x onderweg, 2x camping

    KM's; 240

    Morgen; naar centrum van burgos














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!