Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    17-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 16 17 maart vrijdag
    Afgelopen nacht heeft het weer zachtjes geregend, maar vanmorgen was het gelukkig droog. De temperatuur was het maar 8 gr., ietsje kouder als de voorgaande ochtenden. Aangezien we vandaag niet een  grote afstand behoefden af te leggen, konden we rustig ontbijten en rustig aan opruimen.

    We konden vanmorgen ook niet vroeg weg, eerst een gehele poos staan praten met een Belg, die gisteren was aangekomen. Je hebt het dan al snel over de wederzijdse afgelegde routes, wat de planning is, welke steden/plaatsen bezocht gaan worden. Op deze manier krijg je soms best interessante informatie. Daarna nog een poosje staan praten met een andere buurman, die een dag na ons was aangekomen.

    Beste leuk en we hadden geen haast, betekende wel dat we pas om 10.45 uur vertrokken van de camping, wat laat is voor ons doen. We hadden als bestemming de camping in La Zubia, iets onder Granada, waar we vorig jaar ook al een aantal dagen hebben gestaan, leuke camping. In plaats van over de snelweg hadden we ons ook voorgenomen, zoveel mogelijk over de 2-baans weg richting Granada te gaan, aangezien dit veel leuker is en je ziet veel meer van de omgeving zoals witte dorpjes, kastelen en kerkjes.

    Dit betekende wel dat we Sjefke (onze nav) behoorlijk aan het werk hebben gezet, aangezien hij tig keren de route opnieuw moest herberekenen, want  hij wilde ons terug hebben naar de snelweg cq. snelste route. We waren lekker eigenwijs en via de landkaart kom je er ook. De laatste 10 km. zijn we via de snelweg gegaan, aangezien dit veel gemakkelijker was, dan door de stad heen.

    Op een gegeven moment zie je de stad Granada liggen met daarachter de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada, erg mooi om te zien. Op de foto hiervan heeft Neel ook een helikopter te pakken.

    De camping, niet groot maar 46 plaatsen, was bekend van vorig jaar. We waren hier om 13.45 uur en we hadden ook niet veel later moeten zijn. De camping was al redelijk vol en we stonden nog niet erg lang of de camping was helemaal vol op één klein plaatsje na, wat alleen geschikt was voor een zeer kleine caravan of tent. En we zitten nog maar in maart.

    Ik sprak vanavond nog met een mevrouw, die vandaag naar de Al Ahambra had willen gaan, echter geen kaartjes gereserveerd. Geen plaats meer vandaag, tevens zit de zaterdag en zondag ook al vol. Pas voor de maandag kon kaartjes reserveren. Ik had niet verwacht dat het nu al zo druk zou zijn. Het is echt ook een bezienswaardigheid om dit te zien.

    Eind van de middag nog wat boodschappen voor het avondeten bij de Carrefour gedaan. We proberen ook van Cote de Provence rosé te scoren, maar dat lukte bij deze niet. Neel zal op een gegeven moment toch aan de Rioja rosé moeten.

    Temperatuur; 8 tot 21 gr.

    Foto's; onderweg, Sierra Nevada met helikopter en plaats op camping.

    KM's; 188

    Morgen; ?? 














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!