Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    20-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 19 20 maart maandag
    Vanmorgen bij het wakker worden was het bewolkt, maar de temperatuur was wel redelijk, 11 gr..Ik had gisteren bij de receptie gevraagd of we brood voor de volgende ochtend moesten bestellen. Deze gaf aan dat om 08.45 uur de bakker op de camping zou komen en wat blijkt vanmorgen, exact op tijd komt de bakker aanrijden, hebben we wel anders meegemaakt. Het stokbrood was een van de betere van deze vakantie.

    Na het ontbijt zijn we begonnen met het schoonmaken/opruimen van de caravan, is ook iets wat je thuis doet. Tevens de matjes uitgeklopt en de vloer gedweild.

    Hierna zijn we naar de Carrefour in Murcia gereden om weer wat boodschappen in te slaan. Ze hadden hier een behoorlijke voorraad rosé uit de Provence staan, waarvan we flink wat flessen hebben ingeslagen. De andere supermarkten waar we zijn geweest waren vooral de Spaanse wijnen te verkrijgen en geen/bijna geen van andere landen. We wisten welke boodschappen we moesten hebben, zodat we snel klaar waren.

    We zijn na het doen van de boodschappen terug gereden naar de camping. Hierna snel de boodschappen ingeruimd en daarna ons middageten naar binnen gewerkt. Aangezien het lekker weer was, hebben we na het stukje brood lekker een poos buiten in de zon gezeten, genieten.

    Rond 15.30 uur heb ik een klein verkenningsrondje van nog geen uur op de racefiets gedaan. Vanaf de camping was een flinke berg te zien, waar je volgens een van de Duitsers die ik had gesproken omheen kon fietsen. Wilde dit wel es ervaren. Het was niet zo'n lange klim, maar toch hier en daar behoorlijke percentages (tot 16%). Na te hebben gedoucht de fietskleren uitgewassen, waarvan Neel enige foto's heeft gemaakt. Wij hadden de handdoeken ook maar weer es in de wasmachine gedaan, je weet van te voren nooit wanneer er weer een mogelijkheid is

    Nog iets over de camping; is een overwinteringscamping met vooral Duitsers, Engelsen en een enkele Noor, Zweed en Nederlander. Inmiddels een aantal gesproken en vele staan hier vanaf september en gaan met de pasen weer terug. Wij moeten er nog niet aan denken om een 1/2 jaar op een camping te staan, hoewel de camping vwb. de sanitaire voorzieningen goed is. Tevens is er een wasmachine aanwezig. De campinggasten zijn wel erg aardig, groeten, praatje maken, geeft wel een goed gevoel.

    Iets voor het avondeten was de wasmachine klaar, waarna Neel deze snel op de lijn heeft gehangen, kan het maar drogen, zal tijdens de avonduren wel niet zo snel gaan en volgens de vooruitzichten gaat het niet regenen. Verdorie terwijl ik dit opschrijf begint het te regenen, snel de was eraf!!

    Temperatuur; 11 tot 23 gr.

    Foto's; 2x standbeeld in Murcia, wasfoto's Jan, en enige foto's van camping en omgeving.

    KM's; 46 km.

    Morgen; centrum Murcia



     

      

















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!