Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 23 24 maart vrijdag
    Het was vanmorgen frisjes, 10 gr., plus zwaar bewolkt, leek wel of het zou gaan regenen, wat wel was voorspelt voor deze regio. Het is gelukkig de gehele dag droog gebleven. Het brood op deze camping in Calpe is vanaf 08.30 uur te verkrijgen, we zaten voor 09.00 uur al te ontbijten, lekker op tijd.

    Na het ontbijt effe de camping overgelopen, aangezien plaatsje 50 vrij zou komen, waar we langer konden blijven staan, dan op het plaatsje, weliswaar een stuk groter, waar we de afgelopen nacht hebben gestaan. Tijdens het heenlopen zag ik ook dat de mensen, die op plaats 42 stonden ook op het punt van vertrekken stonden, plaatsje 50 was nog bezet (voor 12.00 uur moet het vrij zijn). Plaats 42 was t.o.v. de zon een veel betere plaats, dus direct bij de receptie geregeld of wij deze plaats konden krijgen. Geen probleem, was geen reservering voor.

    Aangezien deze camping eveneens een overwinteringscamping is, wordt hier ook de meterstand van het electra opgenomen. Zodra deze door de receptie was opgenomen, zijn we vertrokken naar de andere plaats, ca. 100 meter verderop.

    De caravan kon ik met de auto, vanwege te weinig ruimte, niet volledig op de juiste plaats krijgen, echter mbv. de buurman hadden we de caravan snel op de goede plaats staan. Hierna alles opgebouwd, inclusief de voorluifel. Heb je toch iets meer beschutting bij regen en zonneschijn, plus je kunt de stoelen e.d. laten staan.

    Nadien heb ik de afvoerslang van de wastafel eraf gehaald, aangezien deze lekte. Voor een goede oplossing moest ik hier een stukje tussen zetten, zodat er wat meer ruimte kwam, waardoor de kans op lek gaan, hopelijk, niet meer voor gaat komen. Ik kwam hierbij 2 slangklemmen tekort, had niet de juiste maat bij me, plus een klein stukje afvoerbuis. De buurman aan de overkant, wist wel een winkel, maar hij vertrouwde zijn eigen uitleg niet, waardoor hij zei ik ga wel effe mee. Bij de winkel waren we zo klaar, 2 klemmen en een stukje buis, die dienst ging doen als afvoerslang.

    Op de camping de slangen en buis gereed gemaakt en gemonteerd en daarna gecontroleerd op lekkage. Vooralsnog geen lekkage kunnen vinden en ik ga ervan uit dat het zo blijft de rest van de vakantie.

    Daarna nog naar wielrennen op TV zitten kijken, waarna we nog naar de boulevard zijn gewandeld, aangezien we nog niet bij het strand waren geweest. Het ziet er erg mooi uit op de boulevard,  ook met de rots die zo in het water lijkt te zijn gegooid. ((Penyal d'Ifac). Erg mooi.

    Tevens wordt op dit moment het hoogste flatgebouw van Calpe gebouwd, wat zo op het oog al redelijk ver is gevorderd, heel bijzonder is de welving aan de voorkant, in de vorm van een golf. Daarna weer rustig teruggewandeld naar de camping.

    Een rustig dagje gehad vandaag.

    Temperatuur; van 10 gr. tot max. 14 gr. (frisjes hier)

    Foto's; boulevard Calpe plus flat in aanbouw

    KM's; 6

    Morgen; ??






















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!