Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    25-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 24 25 maart zaterdag
    Gistermorgen was het hier ook al koud, echter vanmorgen was het nog een stuk kouder, 5 gr. buiten en in de caravan 10 gr., betekende kacheltjes aan, we gaan niet in de kou zitten. De zon scheen inmiddels wel uitbundig, maar voordat het buiten is opgewarmd, ben je een poosje verder. Tevens was er een behoorlijke harde wind.

    Na het ontbijt ben ik een stuk wezen fietsen, wilde naar de berg waar Tom Dumoulin op 30 augustus 2015 een etappe won in de Vuelta (Cim Puig de la LLorenca/Cumre de Sol). Echter de juiste weg niet kunnen vinden, ging op een gegeven moment het binnenland in, een groepje fietsers achterna, waarvan ik dacht deze gaan die kant ook op, dus niet. Niet getreurd het binnenland was ook heel erg leuk om te fietsen. Het weer was inmiddels een flink stuk verbeterd, kon zowaar met korte mouwtjes fietsen, het windstoppertje moest wel aan blijven.

    Bij terugkomst op de camping eerst lekker gedoucht, daarna de fietskleren uitgewassen en op de lijn gehangen. Nog iets over de camping; deze uitgezocht via het ACSI boek en via internet wat recenties gelezen. Hierbij kwam deze in onze ogen al zeer goed  naar voren. Wij zijn inmiddels een aantal dagen op deze camping en we kunnen wel zeggen dat we uitermate content zijn, alles ziet er heel erg goed uit, zelden zulke mooie douches meegemaakt. Klasse.

    Na het middageten zijn we in de auto gestapt om de omgeving te verkennen en uiteraard de correcte weg naar de berg te vinden die ik vanmorgen niet kon traceren. Tijdens het uitstappen hier en daar onderweg, moesten we toch het vest wel aan doen, was behoorlijk frisjes langs het water en boven op de berg. De juiste weg nu wel kunnen vinden, na enig gezoek en bestuderen kaart. De klim naar de top is best Spaans heftig vwb. de stijgingspercentages, echter het leek wel of de afdaling nog heftiger was. De komende week maar es met de fiets proberen, ben nu al zenuwachtig!!

    Wij waren nog nooit aan de Costa Blanca geweest , maar kunnen inmiddels wel zeggen, dat het ook een erg mooie kuststreek is. Er is natuurlijk wel veel bebouwing, dat heb je overal aan de kust, maar een klein stukje van de kust af , heb je het binnenland al, wat erg mooi is. We zijn via een korte route via het binnenland teruggekeerd naar de camping, waar we nog een lekker poosje onder de luifel, zat je toch redelijk uit de wind, in het zonnetje hebben gezeten. Tevens de finale van de ronde van Catalonie op TV gekeken.

    Vanavond bij het kleine restaurantje op de camping wezen eten, voor een klein prijsje, smaakte het zeer goed.

    Temperatuur; van 5g. tot ca. 17 gr.

    Foto's; omgeving

    KM's; 40

    Morgen; ?? 
























    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!