Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    03-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 33 3 april maandag
    We hadden vandaag weer een reisdag, we hadden eerst gedacht nog een nachtje op camping La Torre del Sol te blijven staan, maar zoals gisteren reeds aangegeven, dit is geen camping voor ons. Vanmorgen bij het opstaan was het 12 gr., het lijkt wel dat de nachten steeds iets warmer zijn, terwijl we richting huis aan het rijden zijn, wellicht verbeelding.

    Na het ontbijt, de laatste spulletjes opgeruimd/ingeruimd en rond 09.45 zaten we in de auto. Het eerste 80 km. zijn we over 2 en 4 baans wegen richting Barcelona gereden. Ca. 40 km. voor Barcelona hebben we de tolweg genomen, is toch iets gemakkelijker rijden rond Barcelona, ware het niet dat we niet de standaard rondweg hebben genomen, maar we wilden via de middelste rondweg gaan. Deze middelste rondweg heeft weg nr. B23, ging in 1e instantie perfekt, maar op een gegeven moment moesten we links afbuigen, weg nr. B23 niet meer gezien. Dan maar rechtdoor blijven rijden en zodoende hebben we via de rondweg die langs MontJuich, de haven en Rambla gaat,  Barcelona gerond, geen enkel probleem ook niet vwb. de verkeersdrukte.

    Vanaf Barcelona is het niet meer zover naar Roses, waar we nog 2 of 3 nachten willen blijven staan. Roses is goed bekend bij ons, aangezien we hier jaarlijks komen voor een aantal dagen tot iets langer dan een week. De camping (Rodas) waar we dan staan is pas eind april geopend, wat betekent dat we een aantal dagen gaan verblijven op een andere camping, iets dichter bij de boulevard en strand. We waren rond 14.30 uur op de camping en onze 1e indruk van camping Salata is goed, ziet er zeer netjes en goed onderhouden uit.

    Zoals eerder aangegeven zijn we heel snel klaar met het neerzetten en opbouwen, waarna een bak koffie goed smaakt. Na de koffie hebben we voor het avondeten snel wat boodschappen gehaald. Hierna heb ik een rondje op de camping gedaan om effe te kijken waar alles is en hoe het eruit ziet. Het winkeltje is 's-morgens om 08.00 uur al geopend, lekker op tijd.

    Na het avondeten, de afwas gedaan te hebben, zijn we nog naar de boulevard en het strand gewandeld. Je kunt dan echt zien dat we nog erg vroeg in het seizoen zijn, er is nog niks geopend, geen winkeltje, bar of restaurant. Dan maar koffie drinken bij de caravan.

    Temperatuur; van 12 gr. tot 23 gr.

    Foto's; koffiefoto, onderweg oa. Montserat bij Barcelona, haven, besneeuwde Pyreneeën, camping, vissersbootje strand Roses. Ook NL caravan met een mooie spreuk erop

    KM.; 261

    Morgen; ??

     





















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!