Inhoud blog
  • Dag 38 8 april zaterdag
  • Dag 37 7 april vrijdag
  • Dag 36 6 april donderdag
  • Dag 35 5 april woensdag
  • Dag 35 5 april woensdag foto's
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondreis Spanje

    04-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 34 4 april dinsdag
    Opnieuw stralend mooi weer bij het opstaan en dat met een temperatuurtje van 13 gr. Vanmorgen benieuwd hoe het stokbrood op deze camping ging smaken. We hebben niet te klagen, deze smaakt ook goed.

    Na het ontbijt eerst het kraantje in onze badkamer/WC moeten repareren. Gisteravond deed deze het nog, echter vanmorgen geen enkele beweging. Na eerst de draden tevoorschijn te hebben gehaald, wilde ik eerst effe kijken of er wel spanning aanwezig was, dan weet je in ieder geval waar je moet gaan zoeken of dat het kraantje kapot of de pomp is (of beide). De spanningzoeker ligt in de disselbak (gereedschap gelukkig in de auto), dus betekent fiets eraf, bak eruit en gaan meten. Ik had ondertussen ook al gemerkt dat er een draadje los zat en er was ook spanning. Gelijk maar een en ander aangepast, opnieuw vastgemaakt etc. en ja daarna werkte het weer, gereedschap en spanningzoeker kon weer worden opgeruimd.

    Wijn daarna naar het centrum gereden, aangezien we toch wel wilden zien hoe het eruit zie zo vroeg in het seizoen. Je merkt aan alles dat je nog heel vroeg in het seizoen bent, nog maar weinig winkeltjes. We zijn er effe lekker doorheen gelopen en vanwege het mooie weer op een terrasje van een lekkere lunch kunnen genieten.

    Hierna zijn we nog naar het strandje gereden, waar we tijdens de voorgaande keren veel hebben gezwommen en gesnorkeld. Was niet druk, wel een aantal mensen in de luwte op het strand. Het was ondertussen harder gaan waaien. Aangezien we nog wat boodschappen moesten doen zijn we eerst naar de Decathlon gereden en daarna naar de Carrefour. Hiermede waren we redelijk snel klaar. Onderweg naar de Decathlon ook nog een foto gemaakt van de besneeuwde Pyreneeën, dit zie tijdens de zomermaanden nooit.

    We waren ondertussen wel een beetje ongerust geworden vanwege de harde wind met zo nu en dan zeer harde windvlagen, zou onze voorluifel nog wel staan. De onrust was gegrond, want bij de caravan aangekomen hing de luifel aan de caravan. Van de 3 stokken waren de onderste stukken krom en bijna alle drie vwb. de kromming identiek. Meestal is het zo dat de touwtjes los komen van de spijkers, echter deze zaten allemaal nog vast. We waren toch al niet zo tevreden over deze stokken, nu maar wat sterkere stokken kopen bij terugkomst in NL. Direct alles maar opgeruimd, een dag eerder dan de bedoeling, waren toch al van plan de voorluifel de komende terugreisdagen niet meer op te zetten.

    Aan het einde van de dag heb ik nog een klein stukje gefietst, deze route eerder gefietst, aangezien je hier en daar een mooi uitzicht hebt over de Middellandse zee en het landschap. Onderweg een aantal foto's gemaakt ook nog van Spaans stamboekvee, lopen daar gewoon langs de weg in de heuvels.

    's-Avonds ook nog een foto gemaakt van de donkere lucht, we gaan ervan uit dat er geen regen komt.

    Temperatuur; 13 gr. tot 24 gr.

    Foto's; Roses, strand, besneeuwde bergen, stokken, fietsen, koeien en donkere lucht

    KM's; 30

    Morgen; ??






     

























    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!