Inhoud blog
  • Laatse nieuws via
  • De beste lokale omroep is
  • Fijne dagen
  • Kaarsje
  • SensoR
    Nieuws en informatie programma

    Dit radio programma werd uitgezonden op Lansingerland FM.
    27-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenwacht weer terug op de radio

    Vanaf vandaag, vrijdag 27 april 2012, is het programma Sterrenwacht weer te beluisteren op Lansingerland FM.

    Elke avond, 7 dagen in de week, rustige easy-listening muziek.
    Van zondag tot en met donderdag vanaf 22.00 uur tot middernacht en vrijdag en zaterdag vanaf 23.00 uur tot middernacht.

    Het is een programma voor mensen die willen gaan slapen en dat niet kunnen en zij die wel kunnen maar niet mogen.
    Voor verzoekjes of reacties voor het programma Sterrenwacht
     
    De Sterrenwacht redactie

    27-04-2012 om 10:50 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    26-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 26 april 2012

    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek. Dat is het programma SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.

    In dit programma doen we het met nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten. Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    In dit SensoR programma hadden we de volgende onderwerpen:. Als eerste gast in deze utzending was het de bedoeling om Maroeska Berger te hebben. Zij zou ons gaan vertellen wat er nog allemaal te doen en te zien was in het theater aan de Schie. Maar we kregen haar niet op tijd telefonisch te pakken. Toen er contact was zat zij achter de theaterkassa om de kaartjes te verkopen voor de avondvoorstelling.
                                             

    Als tweede gast hadden we Suzanne Verhaegh van het Outbreak team in de uitzending. Suzanne is de teamcaptian van dit team wat ook dit jaar de Roparun gaat lopen. Na jaren van Parijs naar Rotterdam te hebben gelopen lopen zij nu de nieuwe route van Hamburg naar Parijs. Suzanne vertelde dat het trainingsniveau langzaam wordt opgeschroefd en naast de lopers ook de fietsers mee gaan trainen. Afgelopen tijd heeft men ook een stuk van de nieuwe route gelopen met het hele team. Ook vertelde zij dat de workshops, waarvan het geld ten goede komt aan de Roparun, ook allemaal een beetje aan het aflopen zijn. Wel staan ze op de Koninginnedagmarkt a.s. maandag, welk gehouden wordt op de Binnenweg in Rotterdam. Suzanne vroeg nog wel aandacht in de uitzending naar kledingsponsors en sponsors die zorg wilde dragen voor eten en drankjes tijdens de Roparun. Meer informatie over het outbreak team vind je hier.

                                                    


    Natuurlijk was er ook weer aandacht om kwart voor zeven voor Mario Kwaytaal in de uitzending. Mario praat ons dan bij over de onderwerpen die hij deze week heeft behandeld in zijn ochtendprogramma Lansinger Wäkker. Ook ligt hij een tipje van de sluier op wat er vrijdagochtend in het programma zit.

                                                        

    In het tweede uur hadden we Wout van de Schalie in de uitzending. Hij is vrijwilliger bij Natuurcentrum "De Boshoek". Naast de informatie over het natuurcentrum vertelde Wout ook over de succesvol verlopen lammetjes dag van alweer 6 weken geleden. Nu vertelde Wout over het schapenscheren welk zondag 6 mei 2012 wordt gehouden. Op deze dag is Natuurcentrum De Boshoek omgetoverd tot een echte schapenboerderij. De schaapskudde van de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert (Stichting Schaapskudde Vockestraert Midden-Delfland) heeft voor deze dag bezit genomen van het Boshoek terrein. De schapen van de kudde behoren tot rassen als Coburger Fuchs, Kerry-Hill schapen, Veluwse Heideschapen en Schoonebeekers. Er is gekozen voor heideschapen omdat dat sobere dieren zijn. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen over de schaapskudde. Zoals gewoonlijk worden voor kinderen veel creatieve en educatieve activiteiten georganiseerd, het favoriete uilenballen pluizen / determineren, nestkasten timmeren, figuurzagen, beestjes van schapenwol maken, buttons persen en nog veel meer.
                                       
    Volgende week is er weer en nieuwe SensoR
    theaternieuws, de wekker van Mario en .........

    Dus reden genoeg om gewoon weer te luisteren volgende week donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur naar een nieuwe live uitzending van het programma SensoR

    26-04-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    21-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Sterrenwacht de komende dagen

    Dag lieve en vaste luisteraars,

                                                  

    Helaas zijn er de komende dagen geen uitzendingen van het easy-listeningprogramma Sterrenwacht op Lansingerland FM te beluisteren.

    Door stemproblemen van de presentator komt helaas het Sterrenwacht programma voor onbepaalde tijd te vervallen.

    Namens de Sterrenwacht redactie.

    21-04-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    19-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week geen SensoR

    Helaas is er deze week geen uitzending van het informatieprogramma SensoR.



    Wij slaan even een weekje over.

    Donderdag 26 april 2012 is er weer een nieuwe aflevering van het informatieprogramma SensoR.

    Groeten en tot ziens

    De SensoR redactie

    19-04-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 12 april 2012

    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek.

    Dat is het programma
    SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.

    In dit programma doen we het met nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten. Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    In dit SensoR programma hadden we naast nieuws uit de regio en lekker muziek ook theaternieuws en onze vaste item. Als eerste gast in deze uitzending hadden we Jobien Rentmeester van het Isala theater in Capelle aan den IJssel. Zij vertelde dat ook zij druk bezig waren met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen. Ook vertelde Jobien weer wat er allemaal te beleven is de komende tijd. En dat was heel veel. Voorstellingen voor kinderen, toneel, muziek en ga zo nog maar even door.

                                      


    Natuurlijk was er ook weer aandacht om kwart voor zeven voor Mario Kwaytaal in de uitzending. Mario praat ons dan bij over de onderwerpen die hij deze week heeft behandeld in zijn ochtendprogramma Lansinger Wäkker. Ook ligt hij een tipje van de sluier op wat er vrijdagochtend in het programma zit.

                                                                            

    In het tweede uren hebben we berichten behandeld uit de regio en daarbuiten afgewisseld met muziek die bij het onderwerp pasten. Dit was soms muziek van heel lang geleden.

    Volgende week is weer en nieuwe SensoR
    met nieuw theaternieuws, de wäkker en .....

    Dus reden genoeg om gewoon weer te luisteren volgende week donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur naar een nieuwe live uitzending van het programma
    SensoR

    12-04-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    05-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 5 april 2012

    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek.

    Dat is het programma SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.
    In dit programma doen we het met nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten. Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    In dit SensoR programma hadden we de volgende 3 gasten.

    Als eerste gast vandaag in deze uitzending hadden we Maartje van der Veen van het Stadstheater Zoetermeer. Zij vertelde dat ze in het stadstheater druk bezig waren met de nieuwe brochure voor het komende seizoen. Ook was er kort aandacht voor het 20 jarige bestaan van het stadstheater. Natuurlijk vertelde Maartje daarna weer wat er allemaal te beleven is in de komende periode in het Stadstheater. En dat was heel veel. Voorstellingen voor kinderen, toneel, muziek en ga zo nog maar even door. Dus misschien reden genoeg om dat eens te gaan meebeleven.

                       

    Ook was vandaag Mario weer in de uitzending met zijn bijdrage. Hij vertelde weer wat hij de afgelopen dagen aan onderwerpen heeft gehad in zijn ochtendprogramma Lansinger
    kker. En natuurlijk wat u morgenochtend kunt verwachten. Maar dat betekent wel vroeg opstaan.

                                                                        

    In het tweede uur was Sandra Zittersteijn in de uitzending. Zij is werkzaam bij het Duinwaterbedrijf Dunea. Dunea beheert de duingebieden tussen Monster en Kijkduin en tussen Scheveningen en Katwijk: Solleveld, Meijendel en Berkheide. In deze drie gebieden winnen we ons water, beheren de natuur en zorgen ervoor dat mensen er kunnen recreëren. Daarnaast zijn de duingebieden ook als zeewering belangrijk. Ook vertelde Sandra dat Dunea een nieuw bezoekerscentrum aan het bouwen is in de Meijendel. Voor dit nieuwe interactieve centrum is Dunea op zoek naar een nieuwe naam. Hiervoor doet Dunea een beroep op iedereen die Meijendel een warm hart toedraagt. Denk mee over de nieuwe naam. U kunt uw ideeën indienen tot zondag 22 april.

                                    

    Dat is als werd omlijst met lekkere en soms bijpassende muziek.

    Volgende week is weer en nieuwe SensoR
    hopelijk theaternieuws, Mario en .....

    Dus reden genoeg om gewoon weer te luisteren volgende week donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur naar een nieuwe live uitzending van het programma SensoR.

    05-04-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)


    Hier vind je het nieuws uit het programma SensoR
    Archief per maand
  • 11-2014
  • 06-2014
  • 12-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011

    Mijn favorieten
  • SensoR website
  • Meteo Bleiswijk
  • Nieuws uit de regio



  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!