Inhoud blog
  • Laatse nieuws via
  • De beste lokale omroep is
  • Fijne dagen
  • Kaarsje
  • SensoR
    Nieuws en informatie programma

    Dit radio programma werd uitgezonden op Lansingerland FM.
    30-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 30 augustus 2012

    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek.

    Dat is het programma SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. In dit programma doen we het met nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten. Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    In het eerst uur hadden we Wout van de Schalie in de uitzending. Hij is vrijwilliger bij Natuurcentrum "De Boshoek". Op zondag 9 september organiseren zij weer een roofvogeldag met “Van Maaren Roofvogeldemonstraties” en de jaarlijkse Streekmarkt met producten uit het Midden-Delfland gebied. ReptielenZOO `SERPO` komt weer met reptielen en zal daar uitgebreid over vertellen. Tevens zijn er heel veel activiteiten voor kinderen o.a. uilenballen pluizen, nestkasten timmeren, figuurzagen en kleuren van beestjes en nog veel meer. Gezien de ervaringen en de enthousiaste reacties van de bezoekers van voorgaande jaren, gaan wij er vanuit dat het ook dit keer een geslaagde dag zal worden. Dus kom gewoon langs en geniet van deze ontspannen dag voor jong en oud. 
                    
                     

    Ook was vandaag
    Mario weer in de uitzending met zijn bijdrage. Hij vertelde weer wat hij de afgelopen dagen aan onderwerpen heeft gehad in zijn ochtendprogramma Lansinger kker. En natuurlijk wat u morgenochtend kunt verwachten. Maar dat betekent wel vroeg opstaan. En daar had hij deze week nogal wat last van.
                                                                             
    In het tweede uren had ik als gast Justine de Haas. Zij is van de stichting Nederland Schoon. Zij vertelde dat op verschillende Nederlandse stranden promo teams de afgelopen weken aandacht vroegen voor de publieksverkiezing van het Schoonste Strand. NederlandSchoon zet al jaren verschillende middelen in om de stranden schoon te houden. De afvalzakjes, die bij veel strandpaviljoens verkrijgbaar zijn, zijn daar een goed voorbeeld van. Ook stimuleert NederlandSchoon de strandgemeenten en -paviljoens door de verkiezingen Schoonste Strand en Schoonste Paviljoen. Dankzij de inspanningen van gemeenten, paviljoens en het publiek zijn de stranden in de afgelopen tien jaar twee keer zo schoon geworden! Sinds vorig jaar bepaalt ook het publiek welk strand het schoonst is. Iedereen kan stemmen tot 1 september en het strand waar ze zijn, of zijn geweest, een cijfer geven. Het strand met het hoogste cijfer wint de verkiezing. De winnaar wordt op 4 september bekend gemaakt
                      
    Verder was er nieuws uit de regio dit alles omlijst met bijpassende muziek.

    Volgende week is geen
    SensoR
    We zij op nazomerreces

    30-08-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    23-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 23 augustus 2012
    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek.

    Dat is het programma SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.

    In dit programma hadden we nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten het Veerhaven concert en Mario. Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    In het eerste uur hadden we nieuws en informatie uit de regio en van ver daarbuiten afgewisseld met gezellige muziek.

    Ook was in het eerste uur Mario weer in de uitzending met zijn bijdrage. Hij vertelde weer wat hij de afgelopen dagen aan onderwerpen heeft gehad in zijn ochtendprogramma Lansinger kker. en wat er zich heeft afgespeeld in Lansingerland de afgelopen dagen.
                                                                       

    We zijn in het tweede uur begonnen met Wendy van Oostrom. Sinds een aantal jaren hebben we haar in onze uitzending om aandacht te besteden aan een gratis klassiek openluchtconcert in de Veerhaven. Dit feest wat ooit een eenmalig bedrijfsfeestje was is uitgegroeid tot een gratis evenement dat dit jaar voor de 10e maal wordt georganiseerd. Dit jaar vind het concert plaats op zaterdag 25 augustus 2012. Wendy vertelde in de uitzending dat inverband met een ander evenement in de stad, met veel herrie, het kinderprogramma op zondag dit jaar helaas kwam te vervallen.

                                 


    Ook onverwachts in het programma mail en telefoon van luisteraars die toch nog wel even hun zegje wilde doen over het stoppen van het programma Sterrenwacht.
                                                                           

    Volgende week in SensoR:
    Mario's kijk op de week en het de Boshoek.

    Dus luister aanstaande donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur naar de laatste aflevering van het programma SensoR voor het nazomerreces 

    23-08-2012 om 22:28 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    20-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Er zijn problemen met de sensor.weblog.nl.

    Deze weblog is hierdoor op dit moment niet bereikbaar.

    Het laatste nieuws wordt dus alleen hier weergegeven

    de redactie

    20-08-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    16-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 16 augustus 2012
    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek.
    Dat is het programma SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.

    In dit programma hadden we alleen nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten. Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    Er waren deze week uiteindelijk geen onderwerpen in de uitzending.

    Onze man uit Londen van de afgelopen 3 weken was op het allerlaatste moment verhinderd om nog even in de studio terug te komen blikken op de afgelopen 3 weken Olympische spelen.       
    Ook bleek niemand interesse te hebben om op de radio aandacht te besteden doormiddel van muziek aan de 35ste sterfdag van Elvis Presley. Dus hebben wij in plaats van één uurtje Elvis Presley op de radio muziek van Elvis Presley als rode draad in het programma verwerkt. 
                          
    Ook was vandaag Mario weer in de uitzending met zijn bijdrage. Hij vertelde weer wat hij de afgelopen dagen aan onderwerpen heeft gehad in zijn ochtendprogramma Lansinger kker. En natuurlijk wat u morgenochtend kunt verwachten. Maar dat betekent wel vroeg opstaan. En daar had hij deze week nogal wat last van.
                                                      

    Dus hebben nieuwsberichtjes uit de regio behandeld omlijst met veel mooie muziek gedraaid.

    Volgende week in SensoR
    :
    Mario's kijk op de week en het Veerhaven concert.

    Dus luister aanstaande donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur naar een nieuwe aflevering van het programma SensoR

    16-08-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    10-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 9 augustus 2012

    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek.

    Dat is het programma SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.
    In dit programma doen we het met nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten.
    Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    Als eerste gast in deze uitzending hadden we wederom onze man in Londen Louk Bracco Gartner. Louk is journalist van de Hogeschool Utrecht, afdeling Journalistiek en hij is een van de twaalf journalisten die Olympische informatie verzamelen in en rond het Holland Heineken House. Op ons verzoek levert hij nu ook wekelijks een bijdrage in het programma SensoR over wat zich afspeelt in het HHH. Vorige week zaten we in de eerste week van de Olympische spelen en vertelde Louk wat er tot nu toe allemaal is gebeurd in het HHH. Deze week vertelde hij wat zich in en rond het HHH heeft afgespeeld met betrekking tot de huldiging van Nederlandse sporters. Ook vertelde hij over de sfeer in en rond de Olympische spelen en over BN'ers die er rondlopen.

                                                  

    Ook was vandaag Mario weer in de uitzending met zijn bijdrage. Hij vertelde weer wat hij de afgelopen dagen aan onderwerpen heeft gehad in zijn ochtendprogramma Lansinger
    kker. En natuurlijk wat u morgenochtend kunt verwachten. Maar dat betekent wel vroeg opstaan. En daar had hij deze week nogal wat last van.                                           
                                                                                            

    In het tweede uur hadden we mevrouw Muller in de uitzending.

    Ze vertelde iets over de vergeten oorlog. De oorlog in Nederlands Indië.

    Als jong meisje heeft ze daar alle ellende meegemaakt maar ook de ellende en verdriet toen me Indië moest verlaten en naar Nederland moesten. Deze oorlog is bijna niet bekend. Dat vind mevrouw Muller wel verdrietig. Daarom was ze ook blij dat het programma Senso haar de gelegenheid gaf om aandacht hieraan te schenken.
    Woensdagavond 15 augustus om 19.45 uur zal er een herdenking zijn bij het Indië monumenten in Bergschenhoek. Dus heeft u tijd loop eens langs bij deze herdenking en laat u eens informeren over deze vergeten oorlog in de west.

                                   


    Verder was er nieuws uit de regio dit alles omlijst met bijpassende muziek.

    Volgende week is weer en nieuwe SensoR
    Opnieuw de Olympische spelen, Mario en .....

    Dus reden genoeg om gewoon weer te luisteren volgende week donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur naar een nieuwe live uitzending van het programma SensoR.

    10-08-2012 om 00:00 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)
    04-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 2 augustus 2012

    Nieuws en informatie afgewisseld met fijne muziek.

    Dat is het programma SensoR elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.
    In dit programma doen we het met nieuws en informatie uit de regio en daarbuiten.
    Dit omlijst met lekkere muziek waaronder veel Nederlandstalig.

    Als eerste gast in deze uitzending hadden we wederom onze man in Londen Louk Bracco Gartner. Louk is journalist van de Hogeschool Utrecht, afdeling Journalistiek en hij is een van de twaalf journalisten die Olympische informatie verzamelen in en rond het Holland Heineken House. Op ons verzoek levert hij nu ook wekelijks een bijdrage in het programma SensoR over wat zich afspeelt in het HHH. Vorige week zaten we vlak voor de officiële opening van de Olympische spelen en vertelde Louk wat er tot nu toe allemaal is gebeurd en wat hij met zijn elf andere collega's gaat doen in het HHH. Deze week vertelde hij wat zich in de eerste week heeft afgespeeld in het HHH met betrekking tot de huldiging van Nederlandse sporters. Ook vertelde hij over de sfeer in en rond de Olympische spelen en over BN'ers die er rondlopen. Ook gaf hij aan dat er nog genoeg toegangskaarten beschikbaar zijn voor sportwedstrijden en er ook nog genoeg hotelkamers waren. We hebben met hem de afspraak gemaakt om volgende week eens stil te staan bij alles achter de schermen wat niet zo snel in de pers bekend wordt gemaakt. Dus volgende week weer een bijdrage vanuit Londen. In dit eerste SensoR programma na het zomerreces hadden we de volgende onderwerpen. 

                      
     
    Ook was vandaag Mario weer in de uitzending met zijn bijdrage. Hij vertelde weer wat hij de afgelopen dagen aan onderwerpen heeft gehad in zijn ochtendprogramma Lansinger
    kker. En natuurlijk wat u morgenochtend kunt verwachten. Maar dat betekent wel vroeg opstaan. En daar had hij deze week nogal wat last van.                                           
                                                                    
    In het 2de uur hadden we het nieuws uit de regio dit alles omlijst met bijpassende muziek.

    Volgende week is weer en nieuwe SensoR
    Opnieuw de Olympische spelen, Mario en .....

    Dus reden genoeg om gewoon weer te luisteren volgende week donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur naar een nieuwe live uitzending van het programma SensoR.

    04-08-2012 om 12:35 geschreven door sensor


    >> Reageer (0)


    Hier vind je het nieuws uit het programma SensoR
    Archief per maand
  • 11-2014
  • 06-2014
  • 12-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011

    Mijn favorieten
  • SensoR website
  • Meteo Bleiswijk
  • Nieuws uit de regio



  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!