Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar.
Maak de witlof schoon, snijd ze in reepjes en kook deze in een pan met een beetje water en zout gaar.
Laat de witlof uitlekken.
Verhit in een pan wat boter en bak hierin het gehakt rul.
Meng er wat paprikapoeder, wat zout en peper door.
Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de melk en wat nootmuskaat door.
Roer de helft van de geraspte kaas door de aardappelpuree.
Pel de bananen, snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap.
Schep de helft van de aardappelpuree in de ovenschaal, dan de witlof, dan de plakjes banaan, dan het gehakt en als laatste de andere helft van de aardappelpuree.
Strooi de rest van de geraspte kaas erover en zet de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Op deze club komt iedere avond een nieuw recept op te staan. Het zijn lekkere, maar eenvoudige recepten die een gezin op tafel zet. Zonder poespas en zonder moeilijke ingredienten.