Foto
Inhoud blog
 • INDOCTRINATIE
 • STOP KLOOTOOG
 • KIELHALEN
 • KRAKEND TUIG
 • KOOPT NEDERLANDSE WAAR
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  05-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEVAARLIJKE GEK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Vlissinger pseudo journalist Jan Beckers is een gevaarlijke gek die opgesloten dient te worden. Hij brengt namelijk de levens in gevaar van mariniers die de treinkaping bij De Punt hebben beŽindigt middels een bestorming. Helden die met gevaar voor hun eigen leven onschuldige passagiers hebben bevrijd welke drie weken in de trein in gijzeling werden gehouden door een stel Molukse terroristen. Terroristen waarvan er twee het na konden vertellen. Voor deze twee en hun gedoden kompanen willen hij een schadevergoeding en berechting van de mariniers die een einde aan de gijzeling hebben gemaakt. Hiermee trekt hij op met de beruchte advocaat en landverrader Heksje Klootoog (Liesbeth Zegveld). Beckers gaat hierbij zover dat hij foto's van de mariniers en hun stamkroeg bekend maakt via de sociale media. Bijzonder onfris een gevaarlijk voor de betreffende mariniers. Jan Beckers vraagt erom om eens goed aangepakt te worden door deze jongens van stavast wiens veiligheid hij in gevaar brengt. 

  05-09-2017 om 22:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP WATER EN BROOD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op de Tilburgse basisschool Don Sarto mogen de kinderen alleen nog maar water drinken als het aan het volkomen geschifte school bestuur ligt. Het uit stichtelijke lullen bestaande bestuur onder leiding van voorzitter Ludy Meister heeft naast zoet brood beleg ook frisdranken zoals cola, energie drank, limonadesiroop, appelsap en sinaasappelsap verboden. De leerlingen dienen zich te beperken tot het drinken van water en het eten tijdens de lunch van brood met suikervrij beleg. Hieruit blijkt dat de stichtelijke lullen volledig de weg kwijt zijn en Meister in een vorig leven oppasser in een Goelag is geweest. Ze zijn nu blijkbaar bevlogen van een heilige oorlog tegen suiker consumptie van de leerlingen. Een vader reageerde op dit verbod water voor honden is en dat zijn zoon dat niet zuipt. Ferme taal zo mag ik dit gaarne horen. Kinde-ren die het bovendien normaal moeten vinden dat hun leraren last hebben van een functioneel analfabetisme wat zich uit in veel spelfouten met name op de website van de school. Der-gelijke laag geschooldheid is funest voor de kinderen en niet een blikje frisdrank en een zoete boterham. Het wordt dit schooljaar wat, laplul Meister en consorten die als Vopo's de broodtrommeltjes van de kinderen gaan controleren als ze aankomen op school. Lui zoals Meister verdienen een dusda-nige schop onder hun kloten zodat ze slechts nog een aantal octaven hoger kunnen piepen. Geschift autoritair schorem!                

  02-09-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (10)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GORE SPEKNEK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Voorzitter Hans Spekman, de wandelende coltrui van de PvdA, braakt ook weer eens onzin uit. Dit na aanleiding van protesten bij de installatie van de voormalige sheriff van Slotervaart Ahmed Marcouch als burgemeester van Arnhem een stad die hij in het geheel niet kent. Dat hij toch deze belangrijke post krijgt komt door de baantjesma-chine van de PvdA welke partij een ongenadige afstraffing heeft gehad bij de laatste verkiezingen waarbij Marcouch zijn zetel verloor. Voor deze excuus allochtoon moest er dan ook een nieuwe job komen en dat werd kalief van Arnhem. Dat niet elke burger blij is met dit achterkamertjes besluit werd duidelijk doordat een paar mensen van Pegida protesteerde bij de installatie van deze geitenneuker. Voor speknek staat het vast dat deze opgehitst zijn door Geert Wilders en Thierry Boudet welke al in een eerder stadium blijk van hun afschuw over de benoeming van Marcouch hebben geuit. Marcouch hangt aan de meest duistere figuren binnen de islam welke een gevaar vormen voor ons land. Bovendien vreet niet iedereen in Arnhem couscous!                                                 

  02-09-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECHTER RED KIND
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Engeland bestaan er toch nog goede rechters duidelijk geworden bij een vonnis over het onderbren-gen van een vijfjarig christelijk meisje bij moslim pleeggezin. Deze rechter redde haar uit een ware moslim hel waar ze alleen nog halal mocht eten. Een christelijk meisje werd gered uit de grijpgrage klauwen van een boerkadragend, varkensvlees hatend, kerstmis lakend, vrouwen verafschuwend en kruis afstotend moslimgezin. Een gezin nog levend in de middeleeuwen dat nog geen eens de Engelse taal machtig was maar door misplaatste politieke correctheid als pleeggezin mocht fungeren. Dit meiske is ontsnapt aan onderdrukking als zijnde vrouw, het dragen van een boerka, gehersenspoeld met de koran, uithuwelijking, huisarrest en mishandeling door middeleeuwers. Het leven als een bukslaaf van de profeet is haar bespaard gebleven. Het schorem dat haar wou onderbrengen bij moslims en haar omgevormd willen zien tot een kalifaat pinguÔn is misdadig en dienen achter slot en grendel te verdwijnen. In Europees verband zou er een verbod moeten komen om christelijke kinderen te laten opvoeden door moslims daar deze dienen te worden voorbereid op de toekomst en niet op een leven in de middeleeuwen.     

   

  30-08-2017 om 22:35 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKER MOET BROMMEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Gerechtigheid! De Amsterdamse kraker Peike S moet 31 maanden brommen in Duitsland voor zijn deelname aan de terroristische rellen tijdens de G 20 top in Hamburg. Dit stuk Antifa tuig heeft zich mede schuldig gemaakt aan grof geweld tegen de politie, burgers, vernieling en plundering op grote schaal. Antifa tuig dat zich anti fascistisch noemt maar zich bediend van fascistisch geweld waarbij alles verhullende zwarte kleding wordt gedragen. Antifa is de tegenhanger van Hitlers knokploeg de SA bekend als de bruinhemden. Tuig dat meent dat zij het recht hebben om geweld te gebruiken tegen zaken en mensen die ze niet pruimen, met name de overheid die echter wel voorziet in hun uitkeringen. De Duitse rechters treden beter op dan het D'66 beftuig in ons land want hier krijgt dit schorem slechts een taakstrafje omdat ze iets te daadkrachtig protesteerden. Zijn ouders waren bij de rechts-zaak aanwezig waar ze konden zien waar het addergebroed wat ze op de wereld hebben gezet werd veroordeeld tot 31 maanden brommen. Zijn pa die zijn kwakkie beter tegen de kachel had kunnen spuiten. Het had dan met een sisser afgelopen! Mogen er nog vele van het Antifa tuig tot lange celstraffen veroordeeld worden want dit tuig levert geen enkele positieve bijdrage aan de samenleving. Door gesnoven en gezopen veroorzaken ze slechts heel veel schade waar wij als gemeenschap voorop moeten draaien.  

  29-08-2017 om 21:43 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLAAGZANG HOOFDDOEK TROL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Azaanbode (VK) bood dit weekend weer een podium aan lands meest bekende kopvodde trol Fatima Elatik. Ze maakte daar maar al te graag gebruik van om vervolgens vol op het orgel te gaan. De racisme kaart was weer troef in haar klaagzang over de bejegening van Marokkanen. Elatik is de meest bekende faaltrol van PvdA huize die tijdens haar voorzitterschap van deelraad Oost een financiŽle puinhoop van dit stadsdeel heeft gemaakt door fraude en nepotisme. Nepotisme door het geven van mooie baantjes aan haar familie en vrienden. Na haar vertrek daar kreeg ze een mooi baantje als adviseur diversiteiten bij de gemeente waarbij haar pleidooi voor kopvodcops in Amster-dam de bekendste is. Dit baantje is goed voor een salaris van 12.000 euro per maand. Zo werkte daar ook samen met Saadia Alt-Teleb belast met het in kaart brengen van radicalisering van moslim jongeren een taak waar ze niks van bakte maar slechts het nepotisme hoogtij vierde. Ook de man van Elatik kreeg mooie opdrachten toegeschoven van Alt-Teleb. Kritiek hierover is heeft Elatik in woede doen ontsteken waarvan zij uiting gaf in de Azaanbode. Volgens haar vindt er een ware heksenjacht plaats op Marokkanen. Met deze opmerking kruipt ze weer volledig in de bekende slachtofferrol en dat alles en iedereen fout is behalve zijzelf. Er is geen heksenjacht op Marokkanen maar op falende kut ambtenaren en dat dit Marokkanen zijn is te wijten aan het voorkeurbeleid van de gemeente. Dit beleid gaat voorbij aan de competenties van allochtonen die ze aantrekken. Excuus allochtonen! En wat doet de gemeente Amsterdam? Die trekt weer blik knuffelmoslims open om toch maar vooral politiek correct te zijn.      

  26-08-2017 om 20:27 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEERPUT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit land begint op bestuurlijk niveau op een enorme beerput te gelijken waar nodig de deksel van gelicht moet worden. De elite doet er van alles aan om het volk onwetend te houden voor de gevaren en (mis)daden begaan in naam van de islam. Men probeert op alle mogelijke manieren de etniciteit van daders of verdachten te verhullen. Dit om de gespannen situatie in de maatschappij niet groter te maken doordat er steeds meer verzet komt tegen het gedrag van moslims en het gepamper van het hakbarvolk door de overheid. Dit is er ook de oorzaak van dat er een steeds groter wantrouwen ontstaat tegen de overheid. De burgemeester van Amsterdam draagt zelfs de sleutel van de doos van Pandora aan zijn ketting. De doos die vol zit met negatieve zaken over de bukslaven van de profeet die de burgers niet mogen weten. Het hoofd van de politie kookt nog steeds van woede over het lekken van informatie aan Geen Stijl terwijl er niets werd gedaan aan het doorspelen van informatie aan een moskee. Ook werd er een ooggetuige van de escapades van de suikerspiegel Marokkaan het bos in gestuurd welke wilde getuigen. Op haar getuigenis werd geen prijs gesteld door de politie want de politie had hun mening al gevormd en blijft beweren dat het een ongeluk was. Alleen een gek die het geloofd! Voor berichtgeving over misdragingen van moslims zijn we aangewezen op de online media zoals The Post Online en Geen Stijl. 

  24-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MET DE PAPLEPEL INGEGOTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In ons buurland BelgiŽ is de islamisering al een stuk verder met complete sharia wijken zoals Molenbeek waar het wette-lijk gezag ontbreekt. Op niet moslim-scholen zitten jonge moslimkinderen die mede leerlingen voor varkens uitmaken en gebaren maken alsof ze hun keel door willen snijden. Werkelijk te triest voor woorden dat zulke kleine ratten dit doen. Ouders die aangesproken worden over dit gedrag van hun addergebroed halen hun schouders op en lopen lachend weg. Dat wat in BelgiŽ rijp is staat bij ons in bloei aangaande de door haat vergeven koters welke hun haat tegen ongelovigen met de paplepel binnen krijgen. Om te voorkomen dat dit soort haat telgen zich zetelen in onze landen is er maar een remedie ze met hun ouders terugsturen naar hun zandbakken van her-komst. Wegwezen!    

  23-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAATBAARD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De gore Haagse haatbaard Sjeik Fawaz Jneid gaat in beroep tegen het hem opgelegde gebiedsverbod. Binnen het gebied Transvaal en Schilderswijk mag hij zich niet vertonen om daar het prediken van haat te voorkomen zoals hij dat deed in een ruimte die niet mag dienstdoen als moskee. Jneid is het hier niet mee eens en gaat in beroep daar het prediken van haat onder vrije meningsuiting en vrijheid van geloof valt. Hij kondigt aan te zullen doorgaan met het prediken van haat en wordt hierin bijgestaan door salafisten die nog extremer zijn dan hij. Tal van salafistische organisaties steunen hem en willen met hem naar de rechter. Organisaties die de aanslagen door hun broeders zoals in Barcelona weigeren te veroordelen maar juist verheerlijken. Daarom is het toch ongelofelijk dat dit monster van de haat steeds maar weer kans ziet om hier ongestraft zijn haat te pogen preken. Zijn gedrag kan leiden tot een oorlog tegen de hier aanwezige moslims.       

  23-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEDAALDE SUIKERSPIEGEL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Website Geen Stijl heeft de politie in grote verlegenheid gebracht met name de top door publicatie van de naam en etniciteit van de automobilist die in juni is ingereden op voetgangers op het Stationsplein in Amsterdam. De politietop wilde ons burgers doen geloven dat dit een ongeval was doordat de bestuurder onwel was geworden door een te lage suikerspiegel. Doen geloven omdat een aanslag aannemelijker was mede doordat het plein vol hangt met camera's die allemaal niets geregistreerd hebben en getuige verklaringen die anders beweren. Vandaag kwam de aap uit de mouw de suikerspiegel chauffeur was de Marokkaan Khalid Karmaoul die na zijn optreden vier dagen voor de form heeft vastgezeten en toen is heen gezonden. Duidelijk is dat de politietop wou voorkomen dat wij dit te weten zouden komen omdat zijn geloofsgenoten er een gewoonte van maken om met auto's op voetgangers in te rijden met als doel er zoveel mogelijk te doden uit naam van Allah. De regenten en de politietop wilde geen onrust dus de doofpot werd als optie gekozen. De kerntaak van de politie is het vullen van de boete- en de doofpot. Maar al daalt de suikerspiegel nog zo snel de Geen Stijl achterhaalt hem wel!

  23-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALDI BUIGT VOOR DE ISLAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het moet toch niet gekker worden! Een Aldi supermarkt in Engeland maakt het mogelijk voor moslim medewerkers om te weigeren alco-hol af te rekenen hierbij rekening houdend met hun achterlijke geloof. Deze weigering wordt aangegeven met een bordje. Heel klantvriendelijk dit gebeuren maar niet heus. Dit is nog maar het begin want wat volgt hierna? Het weigeren af te rekenen van varkensvlees overgaand in alles wat niet halal is uitmondend in het weigeren van Joden aan hun kassa. Hieraan dient een einde te komen omdat dit wel eens kan overwaaien naar ons land. De remedie hiertegen is deze winkel boycotten of je volle winkelwagen legen op de band als laatste een sixpack bier. Wordt het bier niet afgerekend reken je de rest ook niet af dan kunnen producten weer fijn in de schappen terug leggen. Schept meteen weer extra werk en tijd om te overdenken of deze knieval voor moslims wel zo verstandig is.   

  22-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEL TE RUSTEN MINISTER PRESIDENT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Minister President, wel te rusten, droom maar lekker in je mooie Haagse huis. Droom maar niet teveel van al die ongeruste mensen bang voor aanslagen bij hun in de straat. Denk vooral niet aan al die schuldelo-ze slachtoffers vragend hoe lang dit zo nog verder moet gaan en niet aan al die straathoe-ken waar weer kransen liggen. Denk maar niet aan al die mensen die daar stonden, angstig in die lange donkere nacht doordat wat jouw mensen niet konden voorkomen. Droom maar fijn dat de islam ons vrede zal brengen in het kalifaat. Minister President, Slaap Zacht! Dit vers na aanleiding van de islamitische terreur aanslagen in Barcelona en eerder in Europa.  

  20-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAM TOONT WARE GEZICHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Met een bloederige aanslag in Barcelona heeft de islam weder-om zijn ware gezicht laten zien. De islam is en misdadige religie vol haat en terreur welke streeft naar wereldheerschappij waarbij ongelovigen de keuze hebben zich te onderwerpen of te worden afgeslacht. Een keuze tussen de pest of de cholera! Hele volksstam-men die hiervoor de ogen sluiten en islam een religie van de vrede vinden. Deze dwazen vinden onderdak bij de deugkerk. Volgelingen van deze linkse kerk zijn wegkijkers, goedgelovige onbenullen, veganisten, wereldverbeteraars en booslim pamperaars welke geweld tegen andersdenkenden niet schuwen. Hiervoor zorgt hun eigen SA zichzelf noemend AFA gehuld in het zwart. AFA bestaand uit krakers, autonomen en anti globalisten die deze week door de straten van Amsterdam rondliepen. Uitvaagsel dat zich slechts bediend van luid geschreeuw en geweld om zo andersdenkenden te intimi-deren. Bij aanslagen in de EU zijn er reeds honderden slachtoffers te betreuren gevallen op het slagveld van de multiculturele samenleving. Een samenleving waar wij niet om gevraagd hebben maar wat ons door de strot is gedrukt wordt door de politieke elite, de EU maffia hiertoe aangezet door de asielindustrie. De EU machthebbers dienen mos-lims tegen wie een verdenking bestaat dat ze staatsvijan-dig zijn of kunnen worden met hun familie de EU uit te zetten terug naar de zandbakken van herkomst. Het gevaar van de islam voor ons continent kan beperkt door het aan-tal moslims dat hier verblijft fors terug te brengen door ze uit te zetten naar Arabiestan. De instroom van moslims dient te worden gestopt. Onze premier Rutte verscheen met zijn kop op de buis om ons te verzekeren dat onze veiligheidsdiensten keihard werken om aanslagen te voor-komen. Gaat u maar rustig slapen, u merkt het wel als er een aanslag is. Dat er een aanslag komt staat als een paal boven water! Rutte zou zich een leider moeten tonen door voorop te gaan in de strijdt tegen de islam door onder meer terugkerende jihadstrijders vast te zetten, haatpredikers uit te zetten en haathutten te sluiten. PotentiŽle- en staatsvij-anden dienen gedwongen worden het land te verlaten. Rutte zal zich echter wel tonen zoals we hem kennen; een smerige lafaard.                            

  19-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEVAARLIJKE LINKSE HYPE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De te ver doorgeschoten politie-ke correctheid in ons land vormt een gevaar voor de maatschap-pij. Een policor die over is ko-men waaien uit Amerika waar universiteiten extreem linkse bolwerken zijn en mensen met een andere mening het recht wordt onthouden deze te ui-ten en het spreken wordt verboden. We zien dit ook terug in ons land steeds meer gebeuren waarbij de universiteit van Amsterdam voorop loopt. Alles wordt gedaan om mos-lims te pleasen middels een rituele wasruimte,een gebeds-ruimte en andere zaken. Voor meningen anders dan linkse is er geen ruimte en studenten durven er niet vooruit te ko-men om pro Wilders te zijn. In de straten is het al niet anders want daar heerst de terreur van linkse groepen die andere middels geweld het demonstreren onmogelijk pro-beren te maken. Politieke correctheid die ook van het beeldscherm afspat bij de staatsomroep NPO. Dit werd weer pijnlijk duidelijk tijdens een uitzending van Nieuwsuur waar presentator Eelco Bosch van Rosenthal een rechtse Amerikaanse schrijfster interviewde op een wijze waar de honden geen brood van lusten. Als een ware linkse inqui-sator nam hij haar de maat. Maar wat ze ook proberen het rechtse geluid zal niet verstommen maar luider wordt!   

  17-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEELDENSTORM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Amerika is er een beelden-storm in gang gezet door links fascistisch tuig. In de zuidelijke staten moeten standbeelden van helden uit verloren onafhan-kelijks oorlog (burgeroorlog) het ontgelden. Een beeld van een zuidelijke soldaat werd door Policor tuig van zijn sokkel getrokken. Beelden hiervan doen denken aan de achterlijke moslimwereld waar het gebruikelijk is om vlaggen te verbranden of te vertrappen. Dit weekend waren er rellen in Charlottesville na aanleiding van het voornemen om een standbeeld van de zuidelijke held generaal Robert E Lee te laten verdwijnen alsmede de geconfedereerde vlaggen. Dit tuig wenst de geschiedenis te herschrijven door deze beelden te laten verdwijnen om-dat deze volgens hun een symbool zijn voor de slavernij, Het linkse tuig trekt hier weer de racismekaart door de burgeroorlog als een oorlog omtrent de slavernij te noemen. De werkelijkheid is echter dat er negen zuidelijke staten onafhankelijk wilde worden van het noorden, de Unie. De Unie wenste dit niet en dit leidde tot oorlog die door het zuiden werd verloren. Nog steeds is er wrok van het zuiden tegen het noorden. Ook in ons land hebben we groepen Policor tuig die ageren tegen beelden en straatnamen van vooraanstaande personen uit het verleden, uit onze ge-schiedenis. Zo is het standbeeld van Jan Pieterzoon Coen besmeurd want dit dient volgens hen te verdwijnen net als een tal van straatnamen van grootheden uit onze Gouden Eeuw. Ook hier is het motief van het tuig ons slavernij-verleden. Laat ze zich maar eens inspannen om aan het werk te komen dan zich bezig te houden met dit soort provocerende acties. Geschiedenis moet zichtbaar blijven of deze wel of niet positief is.   

  15-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HULPORGANISATIES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  NGO's hebben zich teruggetrok-ken uit de Libische wateren waar ze een veerdienst vormen tussen LibiŽ en ItaliŽ in samen-werking met mensensmokke-laars iets wat ze luidkeels ont-kennen. Ontkennen tegen beter weten in. Nu de Italiaanse overheid ze de duimschroeven aandraait zoeken ze een reden om zich terug te kunnen trekken zonder hun gezicht te verliezen. De reden die men opgeeft is dat de Libische kustwacht hun met geweld verdrijft. Als dit waar is levert de steun aan machthebbers in LibiŽ toch resultaat op. De NGO's verstoren willens en wetens de demografische verhoudingen binnen Europa in met namen de noordelijke landen. NGO's zijn schimmige organisaties die over veel geld beschikken afkomstig van donaties door deugmensen en subsidies van de EU waardoor ze pionnen zijn op het schaakbord van de financiers. Hun belangen zullen zij dan ook dienen onder het mom van misplaatste barmhartigheid en naaste liefde. Belangen van deze financiers zijn onder andere onrust zaaien in landen door er een tsunamie aan migranten op los te laten. Migranten met een cultuur haaks op de onze zodat er wel onrust moet komen waarvan zij profiteren. Ook collaboreren zij met antisemieten binnen de EU door onder de noemer van anti zionisme haat en leugens over de staat Israel te prediken. Ook in ons land klotst het antisemitisme over de drempels van de luxe kantoren van de NGO's. Daarom stop onmiddellijk de sub-sidies aan de NGO's betaald van gemeenschapsgeld daar deze de EndlŲsung de Judenfrage willen bewerkstelligen.  

  13-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIERGATE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ons land is in rep en roer over gif in onze eieren het zoge-naamde eiergate. Eiergate in komkommertijd waardoor het werd opgeblazen tot een ramp van ongekende proporties. Plucheklevers lopen al warm om regenten te bevragen over de ramp en om hier een ware politieke klucht van te kun-nen maken. Een keuringsdienst die hierover moet waken is door hen gedecimeerd in het kader van de bezuinigingen. Boeren die om schadevergoeding vragen aan de regenten. Belgische regenten die Nederlandse regenten beschuldi-gen van het achterhouden van informatie over dit gifschan-daal. Wat is er nu werkelijk aan de hand? Stallen zijn ontsmet met een middel dat niet is toegestaan in onze voedselketen. De gemeten waarden zijn zover onder welke zijn toegestaan dat je tachtig jaar tien eieren per dag moet eten om hier last van te krijgen. Kortom een orkaan in een glas water wat het haantjesgedrag van Kamerleden buiten proporties doet stijgen. Kortom ik eet er geen ei minder om! O nee!    

  13-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POWNED ONDER VUUR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze omroep is weer eens in opspraak geraakt door een bericht over een verdronken Syrische vluchteling. Slachtoffer is een 16 jarige jongen die niet kon zwemmen. De kop van het bericht luidde # SyriŽr kopje onder om vervolgens opmerkingen te plaatsen dat deze jongen de overige gasten een nare middag heeft bezorgd. Zelf nadenken en luisteren schijnt moeilijk te wezen voor deze mensen #. De deuglaven reageerde massaal als door een wesp gestoken waaronder Gerard Spong die verkon-digde dat deze uitspraken strafbaar zijn en hij mensen wel wil bijstaan die een zaak aanspannen tegen PowNed. Dit zei hij aan tafel bij Eva Jinek. Spong advocaat en inquisi-teur in ťťn persoon welke weer werkt ruikt. Wat er gebeurt is dat er een tiener verdronken is die diverse keren door de badmeesters is bevolen om uit het diepe gedeelte te blijven omdat zijn zwemvaardigheid ver onder de maat was maar hieraan geen gehoor gaf met zijn dood tot gevolg. Door de paapse deugkrant Trouw werd er door een stukjesschrijf-ster, een exemplaar van wat wij nu de gekleurde mede-mens noemen, de aanval ingezet op Pow-Ned met de vraag of deze omroep nog wel langer vanuit het publieke bestel gefinancierd moet worden. Ook kreeg de online krant The Post on Line een aanval van haar te verdu-ren met na Annabel Nanninga en waarom mensen TPO financieel steunen. De linkse kerk kan rechtse media niet verbieden maar streeft naar instelling van een meningspoli-tie die het uiten van meningen die hun onwelgevallig zijn middels repressie te laten onderdrukken. Dit zal ze niet lukken want de geest is uit de fles en blijft eruit daar het volk niet zal accepteren dat criminaliteit gepleegd door migranten in de doofpot verdwijnt en zij hierover onwetend worden gehouden. De verantwoordelijke elite zal zich hier-voor moeten verantwoorden aan het volk. Een almaar groter wordende afkeer van de multiculturele samenleving kan niet meer worden ontkent door deuglaven hoezeer ze hiervoor hun best doen. Het OM heeft overigens verklaard niet tot vervolging over te gaan van PowNed dit tot groot verdriet van Sprong ouderling van de linkse deugkerk. Dit verhin-derd Spong niet om een maffiabaas op de Antillen te verde-digen. Dat noemt zich een deugmens maar dan wel een met een gespeten tong.  

  12-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEWELD DOOR KANSPARELS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Eindhoven was het weer raak! Een groep Syrische kansparels heeft een jongen met een fiets-pomp in elkaar geslagen en in het ziekenhuis beland. Dit wa-ren zeker geen apothekersas-sistenten uit Aleppo maar eer-der een stel slechte fietsenma-kers. Ondanks dat de namen van deze kansparels bij hen bekend is weigerde de politie dit asiel tuig op te pakken en op te sluiten. Hieruit blijkt maar weer eens als je maar een kleurtje hebt mag alles. Heb dit niet dan dien je alles te accepteren doe je dit niet dan volgen er sancties. Dan wel! VVD burgemeester John Jorritsma (foto) zegt van dit alles niets te weten zoals gewoonlijk bij poli-tiek correcte ratten wat overigens een schande is. Hij staat al wel paraat om de doofpot te openen waarin misdaden van migranten dienen te verdwijnen. Aan de andere kant weigeren D'66 rechters migranten te veroordelen. In wat voor een land leven heden ten dagen een land waar het eigen volk zichzelf moet gaat verdedigen daar ze geen vertrouwen in justitie meer hebben. Eigen richting spelen is dan alles wat rest!  

  10-08-2017 om 22:21 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1614)
  09-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SALAFISTISCHE HAATBAARD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Den Hagistan wordt wederom geconfronteerd met de haat-baard Sjeik Fawaz Jneid die een illegale haathut leidt op de grens van de Schilderswijk en Transvaal. Een islamitische boekhandel is in werkelijkheid een haathut waarin ze op hun eigen meegebrachte bidmatjes mogen bidden tijdens een salafistische haatpreek. Dit smerige kankergezwel dat al eerder tijdens haatpreken in de beruchte salafistische haattempel As-Soennah Allah verzocht om een dodelijke ziekte voor Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali. Van Gogh die niet veel later door een volgeling van Jneid werd afge-slacht. Deze dodelijke tumor die eens in de zoveel tijd een lava van haat tegen ongelovigen in het westen uitbraakt dient terstond ons land uitgeschopt te worden. Zijn Neder-landerschap per direct intrekken en uitzetten naar de zand-bak van herkomst. Burgemeester van Den Hagistan de slappe VVD trol Pauline Krikke twijfelt tussen optreden tegen deze illegale haathut of een kopje thee gaan drinken met dit monster. Het zal ongetwijfeld het laatste worden!       

  09-08-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  D'66 rechters; Turken mogen frauderen met bijstands uitkeringen. Straffen hiervan is volgens hen discriminatie! Dit terwijl het eigen volk de maat wordt genomen. Dit is discriminatie van het eigen volk wel te verstaan!
  Foto

  Amsterdam dreigt af te glijden tot een salafistisch bolwerk daar de waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen vindt dat wij het salafisme moeten omarmen en als gelijkwaardig aan onze levenswijze moeten beschouwen.
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!