Foto
Inhoud blog
 • NEDERLAND BANANEN REPUBLIEK
 • BLOKKADE ZEUR NEGERS
 • SYLVANA SIMONS
 • VOLKSWOEDE
 • ZORG GRAAIERS
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  09-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOOPT NEDERLANDSE WAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een oude slogan luidt "Koopt Nederlandse waar, dan helpen wij elkaar"! Een slogan die nog steeds geldt zeker nu er nieuwe onderzee-Žrs gekocht gaan worden. In ons kikkerlandje hebben wij de kennis en capaciteit om deze boten te bouwen. Franse aasgieren cirkelen al boven het ministerie van Defensie. Die knoflookvreters zijn wel de laatste die deze opdracht moeten krijgen. Dit land is bezig onze nationale trots KLM leeg te zuigen en daarom alleen al moeten deze wijn slurpers geen opdrachten krijgen betaald met onze belastingpoet. Deze pleuries dienen in onze eigen economie besteed te worden mede voor de werkgele-genheid.   

  09-06-2018 om 18:51 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DESPOTEN'66
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onder leiding van hun standar-tenfŁhrer Pechtold heeft de partij een negatieve hoofdrol gespeeld bij de vorming van diverse colleges in steden. Een cordon sanitair tegen grote partijen die forse winst heb-ben behaald tijdens de verkie-zingen. Partijen die de grootste zijn geworden zoals Leefbaar Rotterdam werden door het gekonkel van Pechtold buiten het stadsbestuur gehouden. Veel kiezers zijn hierdoor voor lul gezet daar hun stem niet mee weegt in het besturen van hun stad. Het vertrouwen in de politiek zal nog veel verder dalen. Landelijk heeft Pechtold de PVV en FvD in de ban gedaan wegens zijn grote hekel aan Wilders en Baudet. Hier worden er ruim een miljoen kiezers zonder enig overleg aan de kant gezet. Adolf Pechtold is een ware despoot geworden die de rang van standarten-fŁhrer met verve vervuld. Wie A zegt dient ook dolf te zeggen!

  09-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PEGIDA KARBONAADJE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Pegida haalde ook weer eens vreedzaam in de publiciteit. Men was voornemens een BBQ te houden bij de haathutten in diverse steden  als teken tegen islamise-ring van ons land welke uitmond in omvorming van ons land waarin ons eigen volk tweederangs burgers worden. Op Rotterdam na werden deze BBQ 's verboden nadat deze haatketen gedreigd hadden met geweld. Dat dreigen met geweld werd geho-noreerd en haatpreken niet bestraft. In Rotterdam was de SA der linkse kerk nadrukkelijk aanwezig waardoor Pegida de BBQ afblies omdat de politie aangaf niet voor hun veiligheid in te kunnen staan. De islam wordt steeds meer overheersend en moet gestopt worden willen wij onze vrijheid behouden.

  09-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GODDELIJKE KALE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Keer op keer wordt bewezen dat rechterlijke macht onbetrouwbaar is. De moordenaar van Pim Fortuyn krijgt alles voor elkaar bij de ratten in toga. Middels diverse rechtszaken kwam hij van alle voorwaarden af die deel uit maakte van zijn vervroegde vrijlating. Volkert van de Graaf steekt weer een dikke middelvinger op naar de maatschappij. Dit sterkt de verdenking dat de toenmalige regenten de hand hebben gehad in de moord op Pim Fortuyn welke een gevaar was voor hun posities. De dader was al gauw gevonden in een linkse acti-vist reeds eerder verdacht van de moord op een medewerker van Staatsbosbeheer. En dan het vrij laten rondlopen van criminelen reeds eerder veroordeeld in afwachting van hun hoger beroep welke zijn gevlogen als de tijd daar is. Een Turkse vrouwenhandelaar feestvierend in Turkije, een Marok-kaan die twee minderjarige meisjes heeft verkracht gevlucht naar Marokko en een recidivist die geen TBS kreeg maar op verlof een vrouw verkracht en daarna vermoord. Dit alles door deze criminelen niet vast te zetten want het welzijn van de daders gaat boven het leed van de nabestaanden. Daarom snel de bezem door de rechterlijke macht!   

  04-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOEMDENKEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regenten proberen ingegeven door de milieumaffia ons te doen geloven dat wij af moeten van het gebruik van fossiele brandstoffen willen we kunnen overleven. Hel en verdoemenis wordt gepredikt door de groene maffia en hun politieke handlangers. De staatsmedia raakt predikt dat het volk diep in de buidel moet tasten om de milieutransitie te betalen. Het volk wordt gehersenspoeld om zo te voorkomen dat de aarde vergaat. Steeds weer wordt er een andere bedreiging opgevoerd om het volk te belazeren. Eerst zure regen, toen de ozonlaag en nu CO'2. Overgang van gas op elektra is voor bewoners van oudere huizen onbetaalbaar. Ze moeten dit zien als een investering die zich op termijn terugverdiend door lagere energiekosten kraait de milieumaffia. Kosten die bepaald worden door een onbetrouwbare overheid. Een overheid die vindt dat wij ook minder moeten gaan vliegen maar zelf veelvuldig gebruik maakt van het vliegtuig. Exponent hiervan is de activistische dieren teef Marianne Thieme die veelvuldig de wereld rond vliegt op kosten van de gemeenschap om zogenaamd de aarde te redden. Dit maakt ze de dieren in het grote dierenbos maar wijs. De groene maffia moeten we niet serieus nemen want toen er nog geen fossiele brand-stoffen werden verstookt warmde ook de aarde op en verdween de ijstijd.     

  03-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPEN INRICHTING AMSTERDAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Mijn eens zo'n mooie stad heeft een nieuw college bestaande uit Stalinisten, Marxisten, Pol Pot aanhangers. Hel en verdoemenis staat met name de armste bur-gers te wachten. Hun toekomst-perspectief is nog een veel grotere armoede door stijging van de gemeentelijke belastingen waarmee het college zijn lucht-fietserij wil betalen. Ook lopen zij een gerede kans de stad uit gepest te worden omdat zij er wonen niet meer kunnen betalen. Dit in tegenstelling tot hen is er wel plaats voor illegalen die worden gepamperd en 24 uurs opvang krijgen kosten zo'n 1500 euro pp per maand. Vertrek van de armste autochtonen zou voor hen een oplossing zijn voor de voedselbanken welke voor het linkse gajes een smet is op hun blazoen. Auto's worden geweerd uit de binnenstad mede door het parkeren met 50 procent te verhogen en zo'n 10.000 plaatsen op te heffen. Hiervoor is de vette trol Sharon Dijksma vanuit Enschede naar Amsterdam gehaald voor wie er ongetwijfeld wel een woning beschikbaar is ondanks de lange wachtlijsten voor de eigen geboren en getogen Mokumers. Ondernemers wordt het vuur aan de schenen gelegd ondanks dat ze geen zaak hebben gericht op het toerisme. Het linkse zooitje heeft al een visrestaurant in het centrum de wacht aangezegd omdat dit gericht zou zijn op het toerisme. Ondernemers die toch al vogelvrij verklaard zijn door het gezag. Als een mafkees een hand-granaat achterlaat voor je deur terwijl je gesloten bent wordt je zaak door de burgemeester voor langere tijd gesloten en mag je failliet gaan ook al heb je niets op je kerfstok. Multiculturele overheersing zal worden bevorderd in het kader van de omvorming van ons volk en krijgt prioriteit mede door subsidies zoals voor het Keti Koti festival ter nagedach-tenis van de afschaffing van de slavernij waarbij zwarten zich weer eens heerlijk in hun slachtofferrol kunnen wentelen. Hierbij wordt vergeten dat door de slavernij ze hier een prettig leven lijden. Moge de toorn van Bacchus het college treffen en deze linkse bende in de hel doen belanden!  

  02-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKSE KUTTENKOP
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier Sanne Wallis de Vries die zo nodig een eigen show moest bij de omroep van de oproer kraaiende rode haan van de VARA. Een show welke een complete flop is waarin zij meent met andere schijtlollig te moeten zijn. Schijt-lolligheid omtrent antisemitisme verhuld in satire wat de VARA eigen is. Joden die op een vileine wijze werden neergezet in een zogenaamde persiflage van het winnende lied van IsraŽl op het songfestival. Een festival waar al diverse landen dreigen te boycotten omdat dit komend jaar in IsraŽl wordt gehouden. Joden die in deze persiflage werden neergezet als raket-afschietende moordende geldwolven feestvierend in de leegstaande El Aqsamoskee. Een persiflage waarbij Joseph Goebbels zijn smerige nazi tengels zou aflikken. Dit alles omdat de VARA zo zijn solidariteit met de Palestijnen wil tonen. Solidariteit met terroristen met slechts ťťn doel uitroeiing van de Joden te beginnen met de vernietiging van de staat IsraŽl. Kijkcijfers tweede show gehalveerd tot 400.000. Terecht!    

  27-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SA DER LINKSE KERK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is de overheid opgevallen dat zichzelf noemende antifascisten zelden worden opgepakt en ver-volgd voor hun gewelddadige acties waarmee ze andersdenkenden het zwijgen opleggen. Zij claimen het alleenrecht op demonstraties waarvan andere middels geweld dienen te van worden weerhouden. Weerhouden van gebruikmaking van hun recht om te demonstreren. Waar Adolf Hitler in de jaren dertig de bruinhemden van de SA gebruikte als knokploegen tegen andersdenkenden die een gevaar vormde voor zijn politiek doet de linkse kerk dit via schimmige antifascisten. Klaplopers die ook bedrijven die ruimtes verhuren aan politieke partijen bedreigen, bekladden en de ruiten ingooien zoals onlangs bij De Rode Hoed waar het FvD bijeenkwam. Klaplopers die leven van een uitkering en paria's zijn van de maatschappij. Verdelgen dit tuig, dit ongedierte! 

  26-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAMADAN GEDRAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De politiek correcte elite probeert ons wijs te maken dat de islami-tische vastenmaand een verrijking is voor ons land. Men probeert krampachtig onze geesten rijp te maken voor een uitwas van een achterlijke religie. Verering van de halve maan dient die van het heilige kruis te vervangen in het kader van de omvolking van ons land. Ramadan is een uitwas waarbij de deelnemers overdag vasten en zich s'nachts te barsten vreten. Overdag houden Riffijnen zich in roedels bezig met het bezorgen van overlast. Daarbij hebben de booslims naar mate de ramadan vordert extreem lange tenen en een ultra kort lontje. Overdag zijn het gelijk zombies te beroerd om uit hun ogen te kijken en het ziekteverzuim onder hen die nog wel werken wordt gestaag hoger. Autoriteiten schieten in een kramp bij incidenten met booslims en doen alles wat mogelijk is omdat te verzwijgen of af te doen als zijnde verwarde men-sen. Autoriteiten die er van alles aan doen om ongelovigen bij de ramadan te betrekken door iftar maaltijdenns te promoten. Met name de politie is hierbij betrokken waarbij de vraagt reist of ze de tijd die ze hieraan besteden niet beter kunnen gebruiken voor het opnemen van aangiften. De lakeien van de linkse kerk proberen om ons zo de islam door te strot te drukken. De staatsomroep maakt het helemaal bont door dagelijks ramadan journaals uit te zenden gepresenteerd door twee kopvodde trollen. Pure beeldverontreiniging!                                                                                                                                                                                                      

  21-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SCHUIM VLOEIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit weekend was het weer raak want dan vloeit het schuim der natie weer door de straten van Amsterdam als zijnde een pro Palestijnse demonstratie tot genoegen van burgemeester Van Aartsen en Harry de Winter. Voor de laatste zijn ultieme natte droom! Deelnemers, vaak niet meer dan een paar honderd, zijn het geteisem dat behoort tot het gilde der beroeps demonstranten welke elke gelegenheid aangrijpen om de orde te verstoren. Fascisten welke zichzelf antifascisten noemen en anti Zionisten een eufemisme voor antisemitisme. Tuig lopend met Palestijnse(terroristen)vlaggen, zwarte jihad-vlaggen onder het krijsen van anti Joodse leuzen en nazi symbolen waar de politie naar staat te kijken zonder in te grijpen. Gajes waarvan Van Aartsen nu de beschermheilige is en De Winter slippendrager. Dit alles onder een aura van misselijkmakende politieke correctheid.

  20-05-2018 om 22:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS LULLEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Links lullen en rechts je zakken vullen is een aloude gevleugelde uitdrukking die van toepassing is op hen die zich erop voorstaan links te zijn. Zodra krijgen ze de kans  om hun slag te slaan dan graaien ze er lustig op los. Er zijn genoeg voorbeelden van voormalige linkse politici die na hartenlust hun zakken aan het vullen zijn ten koste van de gemeenschap. Onlangs was het prominente Groene Khmer lid Paul Zakken-vŲller in het nieuws door te stellen dat een medewerkster van de AFM een marktcomform salaris moet verdienen dat veel hoger is dan toegestaan in de publieke sector. Paulus de Prevelaar die zelf veel goed betaalde bijbanen heeft poogt naar buiten toe de schone schijn op te houden dat hij strijdt tegen het kapitalisme en het daarbij behorende graaiers gedrag. Paulus die zelf geen besef heeft van armoede doordat hij getrouwd is met een telg uit de steenrijke C&A familie Brenninkmeijer. Hij verdedigde de gewenste salarisverhoging met de dooddoener dat goede mensen anders naar het buitenland vertrekken. Een gotspe! Paulus heeft ook nog veel invloed op het rampzalige beleid van de Khmer. Het zogenaamde milieubeleid wat de planeet moet redden. Alleen al in Amsterdam is dit beleid gericht om het bakfietsvolk hun zakken te laten vullen. De binnenstad moet autovrij zodat ernaast voor (bak)fietsers meer ruimte is voor toeristen met rolkoffers die gebruikmaken van Airbnb welke wordt aangeboden door linkse elite die hun huis hiervoor verhuren. Bakfietsvolk dat hun dure panden met hoge hypotheekaftrek voor verblijf voor toeristen die de leefbaarheid in de stad verpesten door hun massaliteit. Bakfietsvolk voor wie Paulus de messias is heeft slechts ťťn principe, graaien wat je graaien kan als je de kans krijgt. Dit is de Groene Khmer ten voeten uit!      

  18-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN NEST BEVUILER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Harry de Winter is zo'n bevuiler van het eigen Joodse nest. Een verrader die zich tegen zijn eigen volk in de staat IsraŽl keert waarvan de bewoners gedwongen zijn te strijden voor hun voortbestaan. Als lid van de linkse kerk kiest hij voor de Palestijnen opgehitst door hun terroristische leiders vergeven van Jodenhaat. Samen met zijn clubje Een Ander Joods Geluid is deze NSB'er een politiek correct onderdeel van de grachtengordel elite. Wederom was er een zware provocatie van Hamas bij het zeventig jarig bestaan van de staat IsraŽl. Middels rellen bij de grens wilden zij de viering hiervan versjteren wat een keiharde reactie van IsraŽl tot gevolg had. Hierbij kwam een baby van acht maanden om het leven die als een martelaar werd rondgedragen. Aan de dood zijn slechts de ouders schuldig daar zij hun kind bloot hebben gesteld aan het te verwachten geweld. Voor Hamas is iedere dode burger een zege want dan kunnen zij zich weer in hun slachtofferrol wentelen. De ouders van de dode baby zullen wel een fors bedrag krijgen uit het terreurfonds in navolging van strijders die zijn omgekomen bij terreuracties tegen IsraŽl. Dat was voor Harry weer een reden om zich tegen zijn eigen volk te keren zoals het een goede NSB'er betaamd. Hij toonde zich ook een waardig lid van het deugvolk door zich tegen IsraŽl te verklaren. De Winter toont wederom zijn ware ponem een verrader van zijn eigen volk. Vele Europese landen waren er als de kippen bij om IsraŽl te veroordelen voor het gebruik van buitensporig geweld, een gotspe! Alleen Amerika toonde zich een vriend! 

  17-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOENEMEND ANTISEMITISME
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Mokum neemt als gevolg van het groeiend aantal moslims het antisemitisme in rap tempo toe. Joden wordt afgeraden om op straat een keppeltje te dragen en Joodse vrouwen het dragen van Joodse sieraden zoals een davidster. Joodse scholen en synagogen worden permanent bewaakt. Het Mokums, een mengsel van Bargoens en Jiddisch, wordt steeds meer overstemd door luide en ongewenste Arabische en Afrikaanse keelgeluiden. Een Joodse boekhandelaar betrokken bij de openstelling van Joodse huizen van verzet in de stad werd door de politie aangeraden hiermee te stoppen ter voorkoming van reacties door moslims wat hij heeft geweigerd. Zo erg is het al geworden in Amsterdam dat we op moeten passen dat wij booslims niet op hun lange tenen trappen. Ondertussen zijn er tekenen zichtbaar van een progrom tegen Joodse winkels en bedrijven waarvan de ramen in worden gegooid en muren beklad. Dit wordt door de autoriteiten zoveel mogelijk verzwegen om moslims niet te stigmatiseren. Ondanks het zwijgen berichten de Telegraaf en Geen Stijl over dit criminele gedrag van booslims. De aanslag op het Joodse restaurant Hacarmel is topic geworden. De dader, een Palestijn, was reeds bekend bij de autoriteiten wegens radicalisering maar deze deden niets! Ze poogde dit verborgen te houden. Burge-meester Van Aartsen weigerde om in gesprek te gaan met de eigenaar over de beveiliging van zijn zaak. Deze toonde zich net als toen hij opperhoofd was in Den Hagistan een ruggen-graadloos weekdier dat collaboreert met het moslim tuig. Resultaat is dat de eigenaar sluiting overweegt van zijn zaak. Dit zou een aanmoediging zijn voor moslims om Joden en hun bedrijven te verdrijven uit de stad mogelijk gemaakt door Van Aartsen. Daarom stop de islamisering van ons landje. Moslims terug naar hun zandbakken van herkomst! Opzouten!  

  12-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOP ZE ERUIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit geldt voor het schorem dat hier vanuit Verweggistan onuitgenodigd ons land is binnen gekomen op zoek naar een leven in Luilekker-land  en geen verblijfsstatus heeft gekregen. Een leven op kosten van ons eigen volk bestaande uit woon-ruimte, uitkering en onze sociale voorzieningen. Profiteren van onze verzorgingsstaat die door onze ouders en grootouders met hard werken is opgebouwd voor ons en niet voor het gajes dat ook nog onze cultuur ondermijnd doordat zij een eigen achterlijke gewoonten en gebruiken aan ons op willen dringen. De islam en de sharia dienen leidend te zijn en wij dienen ons hieraan te onderwerpen. Schorem dat zich bezighoud met criminaliteit en zich onderdak verschaft middels het kraken van panden waarbij forse schade wordt veroorzaakt. Men weigert botweg te vertrekken uit ons land en eist hier te mogen blijven. Ondertussen zitten wij opgescheept met illegaal tuig dat ons rond de klok overlast bezorgd door hun criminaliteit. De asielmaffia blijft maar kansloze en criminele gelukzoekers huisvesten in AZC's. Diep droevig is dat dit illegale tuig wordt bijgestaan door klaplopers van de linkse kerk. NSB'ers die ons land willen omvolken van wit naar zwart en van christendom naar islam.  

  10-05-2018 om 17:50 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERPENTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er worden door de gemeenten steeds vaker Bijzondere Opsporing Ambtenaren (BOA's) op de bevol-king losgelaten. Ongeschikt voor een baan als volwaardig politie-agent kunnen ze toch veel alloch-tonen aan een baantje met gezag helpen. Geef een dombo een mooi pakkie met de nodige strepen en hij voelt zich belangrijk. Voor moslima's hebben een halal outfit (foto) zodat zij ook de straten af kunnen schuimen. BOA's doen mij den-ken aan wurgslangen kortom echte serpenten die glibberend over straat gaan om brave witte burgers dwars te zitten en te bekeuren. Bekend is een winkelier die op een stoel voor zijn winkel zat wat volgens het BOA geteisem niet mocht en onlangs in Leiden waar ze uit een platenzaak kratten bier van zolder haalden zonder huiszoekingsbevel. Ze zijn nu weer in het nieuws omdat ze wapens willen dragen omdat zij zich vaak bedreigd voelen. Zo willen ze volwaardige landwachters worden gelijk hun voorgangers tijdens de Tweede Wereld-oorlog die konden beschikken over jachtgeweren wat hun de naam Jan Hagel bezorgde. Dit alles onder leiding van een wit kader waarvan hun competenties er niet toedoen maar wel het feit of hun grootouders en/of ouders fout zijn geweest. Dat is een pre!    

  08-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Schandalig is het dat een crimi-nele Somalische asielzoeker nog steeds niet het land uit geschopt is. Het betreft hier een beest dat een vrouw in Hoogwoud bruut ver-krachte. De zaak kreeg landelijke bekendheid doordat het slachtoffer pas na 14 dagen aangifte kon doen, zelf haar verkrachter heeft moeten opsporen en op een pre-senteerblaadje heeft aangeboden aan de politie. Deze waren er niet blij mee daar het nog lang duurde eer hij werd opgepakt waarna hij maar een jaar heeft vastgezeten. Zijn verblijfsvergunning werd wel ingetrokken maar niet het land uitgeschopt. Het beest loopt nu nog steeds vrij rond in ons land en vormt een groot gevaar voor onze vrouwen! Deze graftak dient vastgezet te worden in een uitzettingskamp tot dat hij wordt uitgezet. Daar-in dienen ook alle uitgeprocedeerde en dus illegale gelukzoe-kers te worden opgesloten tot dan hun uitzetting daar is. Wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen, veiligheid voor ons eigen volk eerst!

  03-05-2018 om 01:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWAAR GESCHUT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het OM brengt zwaar geschut in stelling tegen de A7 blokkeerders en hun sympathisanten. Ze worden voor meerdere delicten vervolgt want het doel van het OM ligt er duimen dik bovenop. De Friese helden moeten hangen en al voor-beeld dienen voor een ieder die het nog in zijn hoofd haalt zich te verzetten tegen het politiek correcte gedachtegoed wat inhoud dat wij onze cultuur moeten aanpassen aan de eisen van allochtonen. Dus als een aangespoelde dobberneger be-zwaar maakt tegen Zwarte Piet dienen we afscheid te nemen van deze kindervriend. Zo gek zal het nog worden! Een betere optie is het droppen in donker Afrika van deze zeurnegers. Opgeruimd staat netjes! Ondertussen krijgen de Friese helden rechtsbijstand van de advocaten broeders Anker. Hopelijk trekken Jenny Douwes, haar wordt opruiing ten laste gelegd, en de andere aan het langste eind. Frysl‚n Boppe!! 

  29-04-2018 om 21:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AFA SCHOREM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het AFA schorem kon weer eens ongehinderd door de politie geweld plegen tegen andersdenkenden. Een aantal leden van het Identitair Verzet hadden een woning gekraakt als protest tegen het kraken door uitgeprocedeerde gelukzoekers wat door de autori-teiten wordt gedoogd. Identitair Verzet is het rechtse antwoord op het linkse AFA schorem. Het is al zover gekomen in Amster-dam dat het AFA tuig gehuld in het zwart met bivakmutsen straffeloos geweld mogen gebruiken tegen groeperingen die gebruik willen maken van hun demonstratierecht en hun mening uiten welke het AFA tuig niet zint. Dat er niet tegen het AFA tuig wordt opgetreden is omdat zij de knokploegen vormen voor de linkse kerk in de Raad. Daar waar de nazi's knokploegen (SA) bruine hemden hadden heeft links ze hier met zwarte jassen met capuchons en bivakmutsen. De krakers van het Identitair Verzet  werden met geweld uit hun gekraakte pand verdreven waarbij de politie stond toe te kijken. De politie verklaarde later aan hen dat het beter was om weg te blijven uit het pand daar ze s'nachts niet konden in staan voor hun veiligheid. Onmiddellijk na hun vertrek werd het pand dichtgespijkerd door de eigenaar. Dit alles stinkt na een gecoŲrdineerde actie van gemeente, politie en eigenaars gebruikmakend van de linkse knokploeg AFA.   

  27-04-2018 om 15:37 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUXE MADRASSA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het Avicenna Colege, een islami-tische school is op kosten van de gemeente Rotterdam verbouwd tot een luxe madrassa. De voorganger van deze school de ibn Ghaldoun is failliet gegaan door slecht onder-wijs, financieel wanbeheer en dief-stal van examen opgaven door medewerkers welke werden ver-handeld onder de leerlingen. Na sluiting van deze poel van verderf kregen andere woestijn-rovers de gelegenheid tot de oprichting van een nieuwe ma-drassa in het oude gebouw wat op kosten van de gemeente voor vele miljoenen is verbouwd tot een luxe haattempel. Marmeren vloeren, kroonluchters, oosterse mozaÔeken en gescheiden gebedsruimtes voor mannen en vrouwen. Alleen het laatste al druist in tegen het gelijkheidsbeginsel wat bij wet is vastgelegd. Deze buitensporige luxe heeft de gemeente vele miljoenen extra gekost geld wat Leefbaar Rotterdam wil terugvorderen maar of ze daar steun voor krijgen van de linkse kerk en het moslim gajes in de Raad is nog maar de vraag. Het islamitisch onderwijs haalt het slechtste in leerlingen boven en zet daarmee aan tot haat tegen onze westerse vrijheden en streeft naar invoering van de sharia waaraan iedere burger van ons land ondergeschikt is. Jongeren die thuis reeds Jodenhaat met de paplepel binnen kregen. Dit onderwijs leidt tot een steeds groter wordende segregatie in het land met als consequentie een burgeroorlog op termijn zeker als moslim dictators als Erdogan de boel nog eens extra ophitsen. Dit alles noopt tot het stoppen van het financieren en subsidiŽren van islamitisch onderwijs daar het staatsondermijnend is en een gevaar vormt voor niet moslims.  

  25-04-2018 om 20:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORAALRIDDERS FONDS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De corrupte EU bende in Brussel wil ruim een miljard euro spende-ren aan de oprichting van een fonds om de EU positief te promo-ten wat neerkomt op het bestrijden van anti EU partijen die zich ver-zetten tegen de dictatuur en cor-ruptie in Brussel. De EU die er zelf alles aan doet om steeds meer gehaat te worden door de burgers zoals onlangs weer door de promo-tie in tien minuten van een vriendje van zuipschuit Juncker tot hoogste baas van de ambtenaren zonder dat er tegenkandidaten gesteld konden worden. Een christelijke staatsgreep waardoor nu alle belangrijke posten in handen van christendictators zijn. Wat deed het EP hierte-gen? Blaffen maar niet bijten! NGO's die zich willen verzetten tegen partijen die zich anti EU tonen worden gesubsidieerd uit dit fonds. Dit is spekkie voor het bekkie van de tot de linkse kerk behorende NGO's die zelf reeds in een kwaad daglicht staan door bacchanalen van drank- seksmisbruik op kosten van de donoren. Oxfam Novib is nu in opspraak over de ťťn-armige bandiet Abu Rashed welke deelnam aan een work-shop van Oxfam Novib over Gaza in het parlementsgebouw. Abu ťťnarm is een fondsenwerver voor Hamas welke hier persona non grata dient te zijn. Waar de acties van NGO's toe leiden laat zich raden. Partijen zoals de PVV, Vlaams Belang, Front National, AFD, Lega Nord en de FP÷ krijgen te maken met lastercampagnes. Ook zal het anti IsraŽl beleid van de EU door hen worden gepromoot daar de NGO's Palestijnen knuffelaars zijn. 

  25-04-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!