Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    17-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMVOLKING DENDERT DOOR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bende van Rutte is niet in staat om de werkelijke problemen van ons land op te lossen zoals de stikstof crises, de toeslagen affaire, de aardbeving schade in Groningen en de watersnood schade in Limburg. Waar hij wel glansrijk in slaagt is de omvolking met steeds grotere aantallen op te voeren om zo ons mooie landje naar de kloten te helpen om ons eigen volk ondergeschikt te ma-ken aan de barbaren van Allah en zijn profeet Mohammed. Er ko-men dit jaar weer ruim 25.000 uitvreters bij ten grootte van een stad als Lelystad die allemaal gekoppeld worden aan het uitke-ringsinfuus. Uitvreters waarvan er alleen dit jaar al ruim 200.000 aan het uitkeringsinfuus (bijstand) liggen hierbij de vorige gene-ratie niet meegerekend. Uitvreters die een ongwenst beslag ,recht claimen om onze sociale huurwoningen, en willen parasiteren op onze sociale voorzieningen zonder hier ook maar een enkele bijdrage te hebben geleverd. De bende van Rutte is van plan om een sprei-dings(knevel)wet in te voeren om de lokale bevolking tegen hun zin in op te zadelen met de overlast die deze uitvreters veroorzaken en gemeenten te dwingen met voorrang sociale huurwoningen aan dit onuitgenodige tuig. Ons eigen volk wordt overspoeld door een tsunami aan uitvreters welke ons hun wil willen opleggen. Met deze aantallen uitvreters gaan we naar de kloten en is onze verzorgingsstaat niet langer meer houdbaar wordt ons eigen volk hiervan de dupe. Daarom grenzen dicht en vluchtelingen verdragen te worden opgezegd en in de prul-lenbak te worden gepleurd.  

    17-04-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak van onze scholen geen madrassa's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Steeds luider klinkt de roep om gebedsruimten in openbare scho-len. Openbare scholen waar kinderen te worden onderwezen wars van religieuze indoctrinatie. De moslim fuhrer Erdogan wil middels zijn vehikel DENK ons openbare onderwijs ondermijnen en vergif-tigen met de barbaarse leer van de islam. De ilam is een kanker-gezwel dat al maar voortwoekerd in in onze maatschappij. Naast openbare scholen kennen we christelijke en moslim madrassa's die geloofsovertuiging kunnen bedienen. Daarom blijf met je klauwen af van de openbare scholen! Ondermijning gesteund door de woke kliek dient de omvolking van ons land.  Religie en ideologie dient te vuur en te zwaard geweerd te worden van het openbaar onderwijs! Daarom stop de islamisering van ons land! 


    15-04-2023 om 20:51 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONGEWENSTE INMENGING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De hofnar van Hans Brusselmans Diederik Samsom heeft zich ongevraagd gemengd in onze stikstof discussie. Deze Green Pe-ace activist heeft gelobbyd op het landbouwministerie voor ver-plichte uitkoop van boeren. Samsom die we nog kennen van zijn heilig geloof in in het opstoken van bomen om als brandstof te dienen voor de biomassa centrales welke ook nog eens vervuilend zijn. Hiermee geconfronteerd weigerde deze pisvlek zijn ongelijk te erkennen. Het elimineren van de boerenstand is zijn gewenste endlösung voor het stikstof probleem wat geen probleem is behoudens in de ziekelijke gees-ten van de klimaatmaffia te Brussel en in ons Zottenkot. De baas van dit sujet de obese rijkscommissaris Brusselmans ontkent de bemoeienis in alle talen. Dit is niet vreemd want liegen en bedriegen is zijnhandelsmerk. In mei 1945 werd Sicco Mansholt (PvdA), boer uit de Wieringermeer, aangesteld om ons land weer van voedsel te voorzien. Dat lukte! Binnen no time had iedereen weer aardappelen met jus op het bordje en nog een bal gehakt ook. Wrang is het dan ook dat de PvdA middels Brusselmans en Samsom dit weer te niet wil doen. Het gewone volk wordt nu niet veroordeeld tot het eten van tulpenbollen en suikerbieten maar van insecten en meelwormen. Dit geldt uiteraard niet voor de elites. 

    22-03-2023 om 17:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOORGESLAGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In ons land is de fauna bescherming volledig doorgeslagen onder druk van de milieumaffia en dierenknuffelaars. Dieren die veel overlast veroorzaken worden onder druk van hen tot bescherm-ende diersoort verklaard. Dit veelal door randstedelingen die hier geen overlast van hebben. We hebben het hier over de bever, de wolf, de steenmarter en de das. De bever die waterlopen remt, de wolf die al vele schapen dood heeft gebeten tot wanhoop van de schapenhouders en dit aantal blijft groeien. De steenmarter die huis binnendringt door onder je dak te nestelen en een plaag is voor auto eigenaren daar ze het voorzien hebben op de electrice bedrading en water en remslangen. En dan de das die enorme economische schade veroorzaakt door burchten onder spoorlijnen te graven waardoor deze verzakken en er geen treinverkeer mogelijk is. In Friesland en Brabant is op twee trajecten minstens een week geen treinverkeer mogelijk. In Friesland gaan ze weg van de spoorlijn een dassenburg graven kos-ten die in de tonnen loopt. Bezopen! De aantallen van dit soort dieren dient beheerst te wor-den door ze simpelweg af te schieten. 

    21-03-2023 om 23:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEELNEMERS LET OP UW PENSIOENPOEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deelnemers aan pensioenfondsen let op ingelegde poen want er zijn rovers actief. Zij wensen zich te verrijken aan uw achterstallig loon. De roverheid tracht dit al te doen middels de nieuwe pensi-oenwet waar lieden die deze moeten uitvoeren meer dan een mil-jard opstrijken betaald door de deelnemers. Pure diefstal! Naast roverheid middels het Zottenkot zijn er ook nog  senatoren die een dubbele pet op hebben en een lucratieve bijbaan bij pensioenfond-sen. Hoezo belangenverstrengeling? Zij roven van de deelnemers door het onmogelijk te maken om rendement te maken over inge-legde achterstallig loon door hun privé opvattingen door te druk-ken. De grootste rover is Paul Rosenmöller beter bekend ais Paul de zakkenvuller bij het ABP. Zijn verknipte klimaat en milieu ide-ologie opdringt wat het ABP al klauwen met geld heeft gekost en nog gaat kosten. Deze ideologie heeft er toe geleid dat alle fos-siele aandelen zijn verkocht welke heden veel meer waard  zouden zijn. Ook zijn er aandelen in groene banken gekocht welke alweer reeds failliet zijn. Kosten 300 miljoen exclusief de gederfde opbrengsten vanuit de fossiele aandelen. Tel uit je winst door de klimaatwaanzin van Paul de zakkenvuller! Voorts wordt het pensioenfondsen door linkse indoctrinatie praktisch onmogelijk gemaakt om te investeren in de wapenindustrie een booming business. Zeker nu na aanleiding van de oorlog in Oekraïne die ons land heeft doen besluiten om miljarden te besteden aan de versterking van ons leger en de aankoop van wapens en munitie voor Oekraïne. Dit betaald van ons belastinggeld! Wapenindustrie die enorme winsten maakt welke verdwijnt in de zakken van de aandeelhou-ders maar niet in onze pensioenpotten. Pensioenfondsen zijn er om zoveel mogelijk rende-ment te maken voor hun deelnemers. Pensioenen die vele jaren niet geïndexeerd zijn door de belachelijke rekenrente en niet te kunnen deelnemen aan fondsen die veel geld opbrengen. Aan de moraalridders die hiervoor verantwoordelijk zijn; principes zijn mooi, maar van prin-cipes kun je niet eten!  

    21-03-2023 om 17:31 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SWEET CAROLINE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Caroline van der Plas heeft met haar partij de Boer Burger Bewe-ging een ware mokerslag uitgedeeld aan het establishment tijdens de Statenverkiezingen. In alle provincies werd de BBB de grootste en ook straks in de Eerste Kamer. Het kartel leed een zware neder-laag. Trekker Lientje kreeg niet alleen steun van de boeren maar ook van veel burgers die het beleid van Rutte en zijn bende meer dan zat zijn. Het zat zijn te worden geringeloord door klimaatmaffia en de handlangers buiten het Zottenkot. Er is al begonnen met de BBB te bashen. Het voortouw werd hierbij genomen door de staatsomroep door Yoeri Albrecht een podium te bieden om Caroline aan te vallen terzijde gestaan door de griezel Ad Melkert. Melkert nog bekend van het debat na de grote verkiezingsoverwinning van Pim Fortuyn waar hij een sfeer kweekte waardoor later Fortuyn werd doodgeschoten als gevaar vooor het (linkse) establishment. De kogels kwamen van links! Al snel volgden azijnbode De Volkskrant en het NSB Handelsblad het deugblad voor de grachtengordel welke begonnen BBB in een rechtse hoek te plaatsen en als een groot gevaar voor het klimaat. Het meest walgelijk is wel de hetze die gevoerd wordt op Joop de haatsite van de VARA. Een hetze die zijn weerga niet kent. BBB is volgens hen een gevaar voor de rechtstaat, mensenrechten en volkenrecht. BBB vecht tegen de Palestijnse rechten en steunt Israël. BBB houdt de bezetting van Palestijnse gebieden in stand. BBB dient veroordeeld te worden voor het niet steunen van de Palestijnse zaak. Het antisemitisme en jodenhaat druipt van deze haatsite. Drie kandidaten voor Staten en de Eerste Kamer worden door dit VARA riool weggezet als een spammer, een antivaxxer en een complotdenker. Zo wordt BBB ge-demoniseerd en wordt voorvrouw Coroline van der Plas ernstig bedreigd en moet constant beveiligd worden. Haar tegenstanders hopen op een linkse activist die haar gelijk Pim Fortuyn vermoord. De eventuele dader(s) worden door het establishment en de milieumaffia de hand boven het hoofd gehouden gelijk Volkert van der Graaf waarbij de rol de Groene Khmer rond-uit crimineel was.       

    20-03-2023 om 21:30 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLAAFSE AMBTENAREN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Zottenkot heeft weer een blik slaafse ambtenaren open ge-getrokken om het volk te onderwerpen aan de ronduit waanzin-nige gedachten van het kartel. Ambtenaren die achter hun raam werden weggetrokken waar ze doelloos naar buiten zaten te kijken moesten nu aanbevelingen doen in een rapport gunstig voor de klimaat homo Rob Jetten van NSB'66. En dat deden ze vol verve en wel zo erg dat de honden er geen brood van lusten. Een rapport dat bol staat van maatregelen ten gunste van de klimaatwaanzin wat het kartel tezamen met het linkse tuig door onze strot wil duwen. Het eten van vlees, vis en zuivel moet zwaarder worden belast. Brandstof moet ook zwaarder worden belast want we moeten electrisch gaan rijden iets wat voor het klootjesvolk niet is weggelegd daar het hun van de financiën hiervoor ontbreekt. Kleine lieden die al blij zijn dat ze brand kunnen roepen en oud dieseltje of een benzine auto kunnen rijden. De grachtengordel elite die wel eens even wenst uit te maken wat en hoeveel ze het klootjesvolk wenst toe te werpen. Zij wensen te bepalen de hoeveelheid genadenbrood dat zij zullen krijgen. Dit tuig dient voor een tribunaal te worden berecht en genadeloos worden bestraft!   

    19-03-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOSTEN ASIELOPVANG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kosten van de asielopvang en statushouders en permanente uitvreters leiden tot een onhoudbare situatie voor onze staatskas te vulllen door ons blankes. Onze verzorgingsstaat staat op klap-pen! De asieltsunamie kost ons 24 miljard per jaar. Geld dat beter besteed kan worden aan de noden van ons eigen volk. Alleen al de eerste opvang van een uitvreter in een AZC kost al 28.000 euro per persoon. Er komen er zo'n 20.000 per jaar dus tel uit je winst. Dit alles proberen de regenten onder de pet te houden. Ondanks deze feiten blijven de grenzen wagenwijd openstaan. Omvolken maar! Dit alles onder het motto we hebben ze nodig om de vergrijzing op te vangen. Ronduit belachelijk! Het overgrote deel van het schorre morrie dat hier binnenkomt is te dom om te poepen. Het heeft een IQ niet groter dan de maat van hun dure sportschoenen. Veel psychisch gestoorden die onze maatschappij alleen maar geld kosten! Onze zorgkosten die maar blijven stijgen en ons blan-kes tengevolge hiervan een enorme ziektekosten verhoging te gemoed kunnen zien. Dit ge-koppeld aan huisvesting van dit schorre morrie wat ten koste van onze eigen bevolking gaat waarvoor geen woningen zijn. Onze hele verzorgingsstaat gaat naar de kloten door de onge-breidelde instroom van uitvreters en een falend beleid door de regenten. Alleen het sluiten van de grenzen en het afrekenen met de verantwoordelijke regenten kan ons land nog redden van de ondergang. 

    16-03-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TENENKROMMEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb gisteren tenenkrommend naar het verkiezingsdebat geke-ken bij de staatsomroep gepresenteerd door Rob Trip. Met name het debat tussen de beide hellevegen Secreet Kaag, de piepende Attje Kuiken met Thierry Baudet. Wat een pleuris wijven! Met wat een walgelijk dedain werd er door deze heksen neergekeken op het klootjesvolk. Onder de noemer we hebben het beste voor met ons land. Ja, aan me hoela! Ja, voor de elitaire klimaatwappies! De grachtengordel elite. En het je rug toekeren naar degene waarmee je discussieert getuigd van een walgelijke minachting. Ik ben geen fan van Baudet integendeel, maar je kunt wel het fatsoen opbren-gen je tegenstanders aan te kijken, fatsoen wat beide hellevegen ontbreekt. Kaag die midels haar ministerie Palestijns terrorisme financiert met als gevolg een bomaanslag waarbij een Israëlisch meisje om het leven kwam en gewonden vielen. Kuiken, een apparatsjik die via de baantjescaroucel van de PvdA op het pluche is beland maakte het wel heel erg bont door te piepen dat Baudet nog nooit een boer heeft gezien en slechts een paar bruine laarzen in de schuur heeft staan. Dit is weer het walgelijke verwijzen naar de Tweede Wereldoorlog wat uiting geeft aan een gebrek aan argumenten. Mensen met een andere mening en deze uitdragen worden steevast door het links/liberale establishment weggezet als facisten welke een aura van bruine walm om zich heen hebben. Bruine laarzen refereert aan het schoeisel van Benito Mussolini de voormalige facisistische dictator van Italië. Ook het gedrag van presentator Rob Trip mag niet onbenoemd blijven. Deze pratende pop van de staatsomroep waarschuwde de deelnemers aan het debat geen persoonlijke aan-vallen te doen op de tegenstanders maar greep niet in met name tegen beide heksen Kaag en Kuiken. De waarschuwing gold slechts voor Wilders en Baudet. Onze voorouders wisten wel raad met heksen, op de brandstapel! 

    15-03-2023 om 18:19 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VEERPONTEN NGO'S
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volgens de Italiaanse inlichtingendiensten staan er ruim 600.000 gelukzoekende uitvreters in Libië klaar om Europa te overstromen via Zuid Europa. Als ze daar maar zouden blijven en het onze burgers geen (belasting) geld kost zou dit geen ramp zijn. Maar dit is een utopie! De parasieten willen zo snel mogelijk legaal of ille-gaal naar Noord Europa gaan waar de sociale voorzieningen beter zijn om daarin een luxe hangmat gekoppeld aan het uitkeringsin-fuus een luizenleventje kunnen leiden zonder ooit maar een bijdrage aan onze economie te leveren. Dit alles wordt door het kartel en links in het Zottenkot ontkend en onder het tapijt geveegd. Struisvogelpolitiek om de omvolking door te kunnen voeren. Voor het transport worden schepen van de NGO'S ingezet om in samenwerking met mensensmokkelaars uit-vreters naar Europa te varen. Vanuit het Vlaams parlement gaan er stemmen op om niet al-leen deze NGO veerponten aan de ketting te leggen maar om ze ook de toegang tot Europese havens te ontzeggen. Vluchtelingen/uitvreters redden prima maar terug varen naar waar ze vandaan komen, Afrika! Van onze omvolkers in het Zottenkot zal hier geen steun te ver-wachten zijn want zij laten de grenzen wagenwijd open staan om zo hun duistere agenda te kunnen uitvoeren. Een agenda die er moet toe leiden dat ons eigen volk tweederangs burgers worden onder heerschappij van de de islam en tribanale lijnen vol geweld. 

    14-03-2023 om 22:40 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER BOEREN GEEN ETEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons kikkerlandje heeft naam en faam voor de productie van hoog kwalitatief voedsel en zuivel in de wereld. Niet voor ons eigen land maar ook voor Europa en ver daarbuiten. Deze hardwerkende boe-ren zijn onmisbaar voor ons volk! Maar nu dreigt er virus nog erger dan de pest door linkse regenten aangestuurd door de milieu-maffia. Een pest virus dat erop gericht is om de boeren het boeren onmogelijk te maken en uit te roeien! De aanvoerder van dit uitroeingsbeleid is gouwleider Tjeerd de Groot van NSB'66 die het tot zijn levenswerk heeft gemaakt de boerenstand volledig uit te roeien. De Heinrich Himler 2.0 van NSB'66. Een vuile hufter die elk compromis in de weg staat. Boeren dienen hoe dan ook te verdwijnen uit ons land volgens deze rat. Links bendes die met list en bedrog hun zin proberen ons door de strot te duwen. Komende zaterdag komen vele duizenden boeren naar Den Haag om te protesteren tegen hun dreigende onder-gang. De regent van Den Haag legt beperkingen op aan de boeren. Geen trekkers en maximaal 25.000 protestanten in het Zuiderpark alsof de boeren zich laten ringeloren door deze klootzak die zich burgemeester noemt. We hebben door de oorlog in Oekraïne te maken met een energiecrisis maar door onze boeren geen voedselcrisis zoals buiten Europa. Wij kunnen nog voldoende voedsel kopen wat ons slechts bemoeilijkt wordt door de ratten in het Zottenkot die ons onder de armoedegrens willen drijven. Een elite die een maatschappij na streeft van een kleine rijke bovenlaag die wil heersen over de armen die nauwelijks hun hoofd boven water kunnen houden die door hen aan de bedelstaf geraken. Een kaste maatschappij van meesters en slaven. Dat regenten tuig in het Zottenkot zou zich eens moeten verdiepen in de de geschiedenis met als onderwerp de hongerwinter. Vele honderdduizenden mensen die niet te vreten hadden en vele de hongerdood stierven. Toen is de beslissing genomen dat dit nooit meer mocht voorkomen en dat wij en de rest van Europa voor ons voedsel zelfvoorzie-nend dienen te zijn. Door de boeren weg te pesten uit ons land creëren het regententuig weer een situatie waarin we afhankelijk zijn van voedsel uit het buitenland. Maar ja, als het volk honger lijdt hebben zij nog voldoende te vreten. Kaviaar, kreeft en ander luxe vreten wegge-spoeld met een overvloed aan bubbels. De vroegere tijden van de zonnekoningen zullen gaan herleven! 

    09-03-2023 om 22:48 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAN BESTUUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De linkse bende welke aan de macht is aan deze mooie stad aan de Amstel blijft bakken aan belastinggeld over de balk smijten. Wethouder Shula Rijxman,onkunde was haar handelsmerk, is hier het laatste voorbeeld van. Zij kreeg dit baantje als beloning voor steun aan NSB'66 in haar positie als voorzitter van de NPO baas van de staatsomroep. Rijxman die in haar functie tussen de lakens dook met een hoge ambtenaar om subsidie te verkrijgen voor het songfestival te Rotterdam. Belastinggeld voor een orgie van wan-smaak! De subsidie kwam er ook blijkbaar was Rijxman goed in bed. Rijxman vierde ook vakanties met leden van het kabinet om het budget van de staatsomroep veilig te stellen. Werkelijk stuitend was de ruim een uur durende reclamespot over secreet Kaag van NSB'66 vlak voor de verkiezingen. Rijxman in haar positie bij de staatsomroep deed er alles aan om Kaag in het torentje te krijgen. Rijxman die altijd getergd door Martin Bosma (PVV) die haar steevast een NSB'66 adept noemde wat zij achteraf ook bleek te zijn. Als dank voor haar collaboratie met NSB'66 kreeg ze een baantje aangeboden als wethouder te Amsterdam. Rijxman voelde zich door haar onkunde niet thuis op haar post maar heeft deze met steunen en kuchten net zolang volgehouden totdat zij genoeg tijd had opgebouwd voor twee jaar wachtgeld kosten ruim twee ton op kosten van de Amsterdamse belastingbetaler. Dan de subsidie van ruim vier ton per jaar aan het anarchistische debatcentrum Pakhuis de Zwijger wat een hol is van staatsvijandige samenzweringen welke je zou verwachten in kraakpanden. Verder nog is er de subsidie door de Raspoetin van Amsterdam Rutger Groot Hamassink van illegalen hotels. Tuig van de richel dat het land uit getrapt dient te worden in plaats van te worden gepamperd op. Burgers die afhankelijk zijn van voedselbanken, de verwarming niet aan durven zetten en hun zorgverzekering niet kunnen betalen. Zij verdienen geholpen te worden in plaats van een stelletje uitvreters en misplaatste subsidies aan linkse anarchis-tisten.   

    08-03-2023 om 21:13 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLAAGZANG UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit weekend is er een wrakke boot overvol met gelukzoekers van-uit Turkije gezonken voor de Italiaanse kust. Verschrikkelijk voor de mensen die hierbij verdronken zijn. Er moet echter niet worden vergeten dat deze zelf op deze gammele boot zijn gestapt op weg naar het walhalla Noord Europa wat voor hen het luilekkerland is. Bij aankomst aan het uitkeringsinfuus, gratis opvang en medische zorg. Bij een verblijfsstatus die als broodjes bij de warme bakker worden verstrekt hebben ze recht op een hous, volledig ingericht en toeslagen. Voor hen is dan lekker profiteren liggend in hun hangmat zonder ook maar een euro bij te dragen aan de maatschappij. Vanuit het Zottenkot begon meteen weer het gejammer dat uitvreters veilig vanuit Verweggistan moeten worden overgebracht naar Europa. De beschuldigende vinger werd gewezen naar Italië dat diverse boten van NGO'S aan de ketting  houdt. Boten die gebruikt worden als veerboten als verlengstuk van mensen-smokkelaars. Boten die daar niet voor bedoeld zijn en terecht aan de ketting zijn gelegd. De bemanning van deze boten dient te worden vervolgd en zwaar worden gestraft wegens mede plegen van mensensmokkel. Maar door de deugmaffia worden dit tuig van de richel op het schild gehesen als helden die voor lange tijd achter tralies dienen te verdwijnen.  

    28-02-2023 om 21:22 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TENENKROMMEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Werkelijk tenenkrommend heb ik zondagmorgen het debat tussen de lijstrekkers in de Eerste Kamer gezien bij WNL. Dissonanten waren hier Edith Schippers een adept van de pathologische leugenaar Rutte even onbetrouwbaar en misdadig als de rat die al ruim twaalf jaar ons naar de afgrond leidt. Een gevaar voor ons eigen volk door de omvolking door de ongebreidelde instroom van uitvreters door zjjn open grenzen beleid. Schippers is een praten-de pop die om de hete brei heen draait en als ze al beloftes maakt die direct naar verkiezingen niet worden nagekomen. NSB'66 lijsttrekker Paul van Meenen toonde zich een smerige braakbal die de klimaatwaanzin predikt en de boerenstand de oorlog heeft ver-klaard en wil uitroeien. Hij zet mensen die terecht tegen het beleid van NSB'66 zijn constant in de extreem rechtse hoek neer. Hij krijgt hij hierbij steun van het Pol Pot adept Paul Rosenmõller van de Groene Khmer een gevaarlijke linkse terrorist. Hoewel NSB'66 gevaarlijk is voor ons land is de Groene Khmer nog veel gevaar-lijker. De partij is een verzameling van activisten en terroristen die geweld niet schuwen. Hij was bezig een klimaat te creëren tegen de PVV zoals destijds tegen Pim Fortuyn om een nieuwe Volkert van der Graaf te doen opstaan door te roepen dat Geert Wilders veroordeeld is voor discriminatie wat een aperte leugen is. Maar Paultje de zakkenvuller maalt hier niet om. List en bedrog, verdraaiing van de waarheid en framing van tegenstanders als ultra rechtse facisten is zijn mores. De Groene Khmer die (moslim) terroristen het Zottenkot binnen brengt zoals de hoofddoektrol Kauthar Bouchallikh van de moslimbroederschap. De voorgenomen bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger over het legitimeren van geweld door linkse activisten/ terroristen is door het ontdekken hiervan afgelast. Kamerlid Suzanne Kröger zou deze bij-eenkomst bijwonen maar trok zich ineens zeer snel terug daar deze samenzwering aan het licht kwam. Kamerleden die de democratie moeten dienen moeten zich verre houden van dit anti democratische terrorisme. Treurig is dat terroristen hol Pakhuis de Zwijger nog gesubsi-dieerd wordt ook. Sluiten dit terroristen nest!     

    28-02-2023 om 19:05 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAATSOMROEP VALT DOOR DE MAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De NPO is middels de ombudsman voor de media gigantisch door de mand gevallen. Dit doordat deze forse kritiek heeft geuit op het programma Op1 verzorgd door VARA de extreem linkse roeptoeter binnen de staatsomroep. Reden is dat duidelijk is geworden dat de uitspraken van Natasja Goebbels die naar aanleiding van een brief over misstanden in Iran opeens over het "apartheidsregime" in Israël begon tegen Gert-Jan Segers. De VARA verdedigd te vuur en te zwaard dit alles ondanks het opduiken dat dit geen verspre-king was van deze zwarte ragebol maar bedacht door de redactie waaruit blijkt dat Natasja Goebbels te dom is om te poepen! Hier wordt een democratisch land en een heel volk geframed als een apartheids samenleving. Puur antisemitisme en jodenhaat gebracht onder de noemer anti zionisme door extreem linkse proleten. De VARA is verworden van een arbeidersomroep tot een linkse proleten omroep gelijk het ministerie van propaganda van Joseph  Goebbels om ons volk te vergiftigen met ultra linkse woke propaganda. Wat het programma Op1 betreft zijn met uitzondering van Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de presentatoren pratende poppen die hun teksten aflezen van de autocue en voor de rest te dom zijn om te poepen! Marionetten in dienst van het kartel en het MSM establishment. Waar blijft de financële sanctie tegen de VARA daar waar er wel financiële sancties tegen Ongehoord Nederland worden afgekon-digd? Ook vanuit het Zottenkot blijft het tot op heden muisstil terwijl men vol op het orgel gaat als het om Ongehoord Nederland gaat. Selectieve verontwaardiging is hier troef.  

    27-02-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GROTE LEUGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De milieumaffia in het Zottenkot heeft ons wederom belazerd zo-als gewoonlijk. Men willen ons doen geloven dat we massaal aan de warmtepomp moeten omdat goed voor het milieu zou zijn. Bul-shit! Niets is minder waar een pure leugen! Ook wil de milieu-maffia in het Zottenkot naast warmtepompen nieuw te bouwen wijken aansluiten op blokverwarming waarbij burgers met huid en haar worden uitgeleverd aan energieleveranciers. Leveranciers die het absolute monopolie hebben en middels wurgcontracten voor decennia. Prijzen die kun-nen naar willekeur verhoogt en de burgers ongestraft kunnen worden uitgeknepen en afge-perst. Opzeggen van het contract kan slechts tegen belachelijk hoge boetes. Overstappen naar een andere leverancier is niet mogelijk daar de energieleverancier het monopolie heeft. De burger moet en zal hangen volgens de wensen van het kartel. Daarom stop deze klimaat terreur! Op 15 maart kan hiermee en begin worden gemaakt door het kartel en hun linkse collaborateurs weggezet te stemmen..  

    27-02-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW GEITEPAD VOOR OMVOLKING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De afgelopen week is het Ottomaanse rijk van islam fuhrer Erdo-gan getroffen door aardbevingen. Verschrikkelijk voor de mensen die hiervan het slachtoffer werden. Slachtoffer van de maffiamaat-jes van Erdogan die uit winstbejag alle bouwregels aan hun laars hebben gelapt. Meteen zagen de vuile beroepsdeugers hun kans schoon om weer te pleiten om een stel Turken naar ons land te halen. Er dienen versneld visa te worden verstrekt aan slachtoffers die hier familie hebben om hier drie maanden te verblijven. Je hoeft geen geleerde te zijn om te zien waar dit alles opuit draait. Na drie maanden hebben deze mensen nog steeds geen huis en dan begint het gezeik van we kunnen ze niet terugsturen en moe-ten hun opvang bieden gekoppeld aan een uitkering, gratis gezondheidszorg, toeslagen en andere regelingen. Dit alles is wel zo doortrapt maar als je hier wat van zegt ben een rascist en een facist. Naast een schreeuwend woning tekort wordt de zorg onbetaalbaar gemaakt door de roverheid. Een ieder die hier binnenkomt heeft recht op gratis zorg. Zelfs illegalen waarvan er bij benadering zo'n 100.000 zijn hebben recht op gratis zorg. Schorre morrie dat veel dure zorg nodig heeft en wij maar steeds meer betalen terwijl de pakketten uitgekleed worden. Uiteraard was er een nationale inzamelingsactie voor de aardbeving slachtoffers waarvoor ik begrip heb maar waar ik van walg  zijn die walgelijke BN'ers achter de telefoons die probeerden om maar in beeld te komen met maar één doel van kijk mij eens goed zijn. Om te kotsen! Stop de omvolking! 

    25-02-2023 om 22:49 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLAAGZANG UIT HET ZOTTENKOT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het afgelopen weekend werd Diepenheim geconfronteerd met een bezoek van secreet Kaag. Deze heks kwam op haar bezem aange-vlogen om haar duivelse gif , uitroeiing van de boerenstand, te ver-kondigen. Deze duivelse heks kwam hier alleen maar om de boe-renstand te schofferen. Zij flipte volkomen doordat met name bo-ze boeren haar opwachten met fakkels en hun afkeer van haar luidkeels kenbaar maakten. Kaag en haar rattenclub van vuile NSB'ers bestaande uit Jan Paternotte, Ploert Ploertsma en Tjeerd de Groot. De laatste die bij het aantreden van dit rovers kartel de knuppel in het hoenderhok gooide door te roepen dat de veestapel gehalveerd diende te worden wetende dat hij hiermee de boeren schoffeerde en tot vijand maakte net als zijn bende landverraders verenigd in NSB'66 of te wel de NSB 2.0 de club van  collaborateurs in ons land. Bij de staatsomroep kreeg Kaag alle ruimte zonder enige tegenspraak de kans haar tegenstanders zoals Wilders verantwoordelijk te houden voor het verzet van de boerenstand. Deze hooghartige teef weigerde om te kunnen begrijpen dat dit verzet door haar uitgelokt was door haar minachting van het gewone volk waaronder de boeren. Dit arrogante secreet huilde krokodillentranen en vergeleek hen die protesteerden met de  Ku Klux Klan. De Ku Klux Klan was een organisatie in de zuidelijke staten van Amerika die zich hulden in witte gewaden en puntmutsen met brandende kruisen die rassenhaat tussen blanken en zwarten te bevorderen. Dit was hier totaal niet het geval! Hier stonden boeren die protesteerden tegen de ondergang van hun bestaan door het verlies van hun bedrijven, hun bestaan, hun toekomst en hun leven. Dit werd door deze heks met dedain weggewuifd. Het klootjesvolk dient zich maar te onderwerpen aan de grillen van deze heks al gaan ze hieraan ten onder. Deze heks is zwaar beledigd dat ze heks genoemd wordt en zich verplaatst middels een bezem. Ja de waarheid is hard maar onvermijdelijk. Deze heks veroorzaakt met haar vertrappen van het klootjesvolk een burgeroorlog tussen de elite en het gewone volk wat in haar ogen slechts paupers zijn. Laat de fakkels een voorteken zijn van waar heksen dienen te belanden. De brandstapel!  

    22-02-2023 om 23:40 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAANZIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na ruim drie jaar is het politieke proces tegen Richard de Mos begonnen en is de strafeis van het OM bekend gemaakt. Een be-lachelijke eis tegen de bij de gewone Hagenees immens populaire politicus De Mos. Een belachelijke eis van 22 maanden onvoor-waardelijk, een beroepsverbod van 4 jaar en stevige boete voor vriendjespolitiek en het leiden van een criminele organisatie. Het OM maakt met deze belachelijke eis een karikatuur van de rechts-staat. Justitie dat aan de leiband loopt van de politiek! En over vriendjespolitiek en criminele organisaties kunnen ze beter hun pijlen richten op het Zottenkot en het ministerie van financiën in een ander deel van Den Haag. Daar zit nog veel groter tuig van de richel! Rutte die de dividendbelasting afschafte voor al zijn rijke vriendjes, Kaag die een lucratief bijbaantje heeft bij de VN wat zij heeft verzwegen, De Jonge die 5.6 miljard kwijt is aan zijn dubieuze mondkapjes deal met Sywert van der Lienden en Neelie Kroes.  Ja zij mag en kan niet ontbreken in dit rijtje. Dit nog levende lijk heeft al haar hele politieke leven een aura om haar heen van vriendjespolitiek en corruptie. Wijlen Pim For-tuyn noemde haar eens Neelie Criminelie in de tijd dat zij nog minister van verkeer en water-staat was en de echtgenote van Bram (bonnetjes affaire) Peper. De tsaar en tsarina van Rot-terdam. Zij probeerde gunsten voor haar werkgever Uber los te krijgen bij Rutte. Een debat hierover in het Zottenkot werd door het kartel tegengehouden. En dan het leiden van een criminele organisatie. Weet je wat criminele organisaties zijn? Justitie en de belastingdienst! De één maakt zich schuldig aan politieke processen (Wilders en De Mos) en de ander aan de toeslagenaffaire waar men zich schuldig heeft gemaakt institutioneel racisme, vele mensen aan de financiële afgrond heeft gebracht en kinderroof door de staat als gevolg hiervan. Hiervoor is tot op heden niemand aangeklaagd. Dat kan en mag allemaal! Ook in Den Haag bevindt zich de Eerste Kamer de lobby hut bij uitstek. Daar zitten senatoren met een dubbele pet op. Binnenkort wordt daar de nieuwe pensioenwet behandeld. Drie senatoren hebben rij-kelijk betaalde bijbanen bij diverse pensioenfondsen. Hoezo belangenverstrengeling? Deze drie zijn het Pol Pot adept Paul Rosenmõller van de Groene Khmer, Henrië Prast PvdD en Ria Oomen-Ruijten CDA. Hier wordt niets aangedaan maar wel de populaire  leider van een stadspartij kalt willen stellen ten gunste van het kartel in de gemeenteraad. Zo wordt er een karikatuur van de rechtsstaat gemaakt. 

    19-02-2023 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE GROENE TERREUR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ons land is hard ziek! Naast het uitermate besmettelijke woke virus, de omvolking door islamisering, de tsunami aan asieleisers hebben we te maken met een groene terreur. Terreur uitgeoefend door kleine groepjes die veel kabaal maken welke kunnen bestaan door subsidies en giften van zogenaamde goededoelenloterijen. Groepjes die de steun hebben van NSB'66 rechters. Zichzelf be-noemde natuurbeschermers voeren een ware terreur uit tegen hen die op een eerlijke manier hun brood proberen te verdienen. De groene terroristen gingen de afgelopen week weer vol op het or-gel. De totale oorlog werd verklaard aan onze garnalen vissers welke dit tuig hun voortbe-staan wil vernietigen. Dit gekoppeld aan groen tuig dat stond te juichen dat er een groot deel van de Noordzee verboden gebied werd verklaard voor onze vissers dit naast de visruimte die hun al wordt ontnomen door de windmolenparken. Greenpeace dreigt al met een rechtzaak tegen de staat als de kolencentrales niet stilgelegd worden. Centrales die we  bikkelhard nodig hebben voor onze energievoorziening. Greenpeace die onder leiding van de helleveeg en plucheklever Liesbeth van Tongeren illegaal betonblokken op visgronden in de Noordzee liet droppen om vissers het vissen onmogelijk te maken. Haar partijgenoot Yasser Klaver ver-klaarde iedereen tot crimineel die de kolencentrales openhoudt. Ons land dat al volledig op slot zit door toedoen van de stoepsnol Marjan Minnesma en de ander rat Johan Vollenbroek.  Het wordt daarom de hoogste tijd dat de groene maffia wordt kaltgesteld en van hun inkom-sten worden afgesneden. Ons land dreigt anders ten onder te gaan aan wokies, omvolking, islamisering, asieleisers en groene terroristen iets waar de onderkant van de samenleving de dupe wordt. Stoppen nu!!

    18-02-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!