Foto
Inhoud blog
 • PAARDENLUL
 • GEWELDADIGE VREUGDE
 • AMSTERDAM SLAAT FLATER
 • ARIB EN KUZU
 • JOZIAS VAN AARTSEN
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  29-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PALJAS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De grootste paljas binnen de EU is wel de halfzachte Belg Guy Ver-hofstadt. Een Januskop welke een waar kampioen is in het scoren van lucratieve bijbaantjes is woe-dend op de Catalanen omdat ze onafhankelijk willen worden van Spanje. Deze mislukte frietbakker roept de Spaanse regering op om keihard op te treden tegen de Catalanen zoals het ware fascisten betaamd. Deze gevaarlijke gek streeft een federaal Europa na waarbij de natie staten moeten verdwijnen en worden omgevormd tot autonome regio's en onder gezag komen van de dictators in Brussel. Zij zullen wel bepalen wat ons aan rechten toekomt in de autonome regio's. OekraÔne dient onderdeel te worden van een federaal Europa. OekraÔne waar hij en zijn kompanen oproer stonden te kraaien op Maidan in de hoofdstad Kiev. Zij zijn door hun optreden mede verantwoordelijk met de verstoorde verhoudingen met Rusland.    

  29-10-2017 om 20:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RARITEITENKABINET
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De lachende hufter Rutte heeft zijn regeringsploeg rond. Een waar rari-teitenkabinet! Er zitten twee tijd-bommen in naast lieden die op posten komen waarvan ze toeten nog blazen weten. Twee theetan-tes Ank Bijleveld en Barbara Vis-ser op Defensie welke hoogstens eens een spelletjes stratego heb-ben gespeeld. Als pre voor de benoeming van de dames Snip en Snap was dat ze beide wisten waar het rantsoen van Jan soldaat uit bestaat, rats, kuch en bonen. Op zo'n ministerie zou je toch een Marco Kroon verwachten. Ferdinand Grapperhaus op Justitie welke zich in het openbaar afvroeg waarom de rechter Wilders niet ontoerekeningsvatbaar heeft verklaard. Daarnaast vroeg hij zich af waarom drie Kamerleden van de PVV, advocaten, niet van het tableau worden geschrapt. Dit alles draagt niet bij aan een eerlijk vervolg van het minder Marokkanen proces tegen Wilders. Vervolgens de benoeming van Sigrid Kaag als minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingsamenwer-king welke staatsgevaarlijk is. Zij was de grote aanjager van het belemmeren van de export van IsraŽl. Daarnaast dient zij in de echtelijke sponde met gespreide benen de belangen van de Palestijnse zaak daar ze getrouwd is met een Palestijn welke een naaste medewerker was van de terrorist Yasser Arafat. Kaag die al eens bij defensie is verwijderd uit een vertrouwenscommissie met de VN wegens lekken. En dat krijgt als lid van het kabinet toegang tot vertrouwelijke infor-matie waarbij het belachelijk is dat de veiligheidsdiensten dit gevaar niet onderkennen. Waar gaan we in dit land naartoe? Met vazallen van Erdogan in de Kamer en een (s)pion van Pa-lestijnse terroristen in de regering gaan we zo onze ondergang te gemoed.                                                        

  28-10-2017 om 18:51 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOPKNUPELAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tijdens de rellen in 2015 over de komst van een AZC in Geldermal-sen is de onschuldige Saskia van Kessel voor haar huisdeur neer ge-knuppeld door een dappere dien-der. Ten gevolge hiervan kreeg ze een hersenbloeding waarvan ze nog steeds nadelige gevolgen ondervindt. Ze diende een aanklacht in tegen de politie welke hier nauwelijks onderzoek naar deed maar oordeelden dat er correct was opgetreden. Hiermee was voor hen de zaak afge-daan. Het slachtoffer liet het er niet bij zitten en spande een artikel 12 procedure aan bij het Hof van Arnhem. Nu bijna twee jaar later deed het Hof de uitspraak dat de politie geen goed onderzoek heeft gedaan. Betrokken agenten zijn nooit gehoord en de camerabeelden van de politie bodycam zijn verdwenen. Er wordt dan ook een nieuwe grondig onderzoek gelast. Het is toch te triest voor woorden dat deze zaak zo wordt versjteerd met als enig doel deze in de doofpot te laten verdwijnen.          

  24-10-2017 om 22:10 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WALGELIJK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Middels de sociale media en de Telegraaf konden we kennisnemen van een werkelijk walgelijke en stuitende foto met tekst van twee Joodse jongetjes van twee en zes jaar met een gele davidster op hun borst. De tekst erbij was toen Am-sterdam nog maar een ster had. Misselijkmakend wetende dat de foto in 1944 gemaakt is kort voor-dat ze werden vermoord door de nazi's. Verantwoordelijk hiervoor zijn zij die zichzelf Feyenoorders noemen. Dit uit Rotterdam een stad waar nog geen goede wind vandaan waait en waar ze een levensgroot minderwaar-digheidscomplex hebben ten opzichte van Amsterdam. Dit geldt overigens voor meerdere steden en dorpen in het land. De kuip is een haattempel waar het antisemitisme onbestraft van de tribunes galmt gelijk de hoogtij dagen van het Derde Rijk. Maar als straf hiervoor verloor Rotterdam met 1-4 van Amsterdam.  

  24-10-2017 om 22:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GERARD SPONG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Spong is een linkse activistische advocaat en kruisvader tegen patri-otten die schoon genoeg hebben van de islamisering van ons land door ongebreidelde toestroom van migranten. Een advocaat die blind is voor het omvolken van ons land. Grenzen dicht en eigen volk eerst doet het slechtste in hem boven komen. Geert Wilders is een doelwit van zijn toorn we-gens zijn strijd tegen tegen de oprukkende islam. Spong was deze week in het nieuws door om vrijspraak te vragen voor zijn cliŽnt die vol drank en drugs rijdend met een snelheid van 240 km op de snelweg een dodelijk ongeluk veroorzaakte door een auto aan te rijden waarbij er ook nog zwaar gewonden vielen. Deze wegpiraat was ontoerekeningsvatbaar volgens hem. Zo'n advocaat dient per direct van het tableau geschrapt te worden!    

  24-10-2017 om 20:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAGINA ELASTIK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De PvdA soap rond diversiteit bij de politie in Amsterdam duurt al maar door. Onlangs lekte uit dat Fatima Elatik als adviseur diversi-teit bij de politie adviseerde om het vrouwelijke agenten mogelijk te maken om een hoofddoekje te dra-gen. Dit advies werd met grof ge-schut door de maatschappij afge-schoten. Vragen over wat zij verder geadviseerd heeft wordt angstvallig onder de pet gehouden ondanks dat deze kopvodde trol hiervoor in ruim twee jaar tijd zo'n 250.000 euro heeft ontvangen, 12.000 per maand. wel is uitgelekt dat ze heeft geadviseerd dat allochtone sollicitanten voorrang moeten krijgen op autochtone ook al zijn ze minder gekwalificeerd. Voor die mindere kwaliteit krijg je wel wat. Tribaal gedrag, nepotisme, cliŽntisme, corruptie en vriendjes-politiek wat inherent is allochtone kansparels. Ondanks dat de politie hierover geen openheid van zake wil geven dienen ze hiertoe gedwongen te worden want het gaat hier om gemeenschapsgeld waar Elatik en haar kliek van non valeurs hebben geprofiteerd. Als haar adviezen openbaar worden zou wel eens kunnen blijken dat ze slechts uit haar pussy heeft gezwetst! 

  24-10-2017 om 20:08 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RANDGROEP DEBIELEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een stel randgroep debielen vere-nigd in de actiegroep De Grauwe Eeuw heeft zich volslagen belache-lijk gemaakt. Dit smerige tuig heeft aangifte gedaan tegen TivoliVre-denburg wegens discriminatie door het organiseren van een feest voor kinderen van 2 tot 12 jaar met als thema cowboys en indianen. Kinderen dienden zich als zoda-nig te kleden. Tevens wenst dit schorem dat de gemeente Utrecht hierom de subsidie stopzet aan dit theater. Dit stellet-je idioten dient men te negeren en de aangifte in het ronde archief te kieperen. Kluk Kluk zou zeggen; klap toe die malle mond. Uch!


  19-10-2017 om 22:41 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRIJZE WOLVEN IN SURINAME
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  DENK onderdeel van de AK partij in ons land heeft een aantal van z'n grijze wolven op pad gestuurd naar onze voormalige kolonie Suriname. DENK de hedendaagse NSB in ons parlement houdt zich bezig met onze democratie te ondermij-nen in opdracht van de islamfascisten in Ankara. Dit moslim gajes heeft in Suriname lopen verkondigen dat ons land nog een grote schuld heeft openstaan aan dat land vanuit de kolo-niale slaventijd en vinden dat wij maar even de schatkist van Suriname flink moeten vullen. Deze bukslaven van de profeet hebben toegezegd zich hier sterk voor te zullen maken. Dit is landverraad pur sang! Even ter verduidelijking we hebben al decennia lang vele miljarden aan financiŽle hulp in de Suri-naamse economie gepompt wat door corruptie is verdamp door toedoen van de stamhoofden. Hieraan is terecht een einde gemaakt doordat een couppleger, moordenaar, drugs-baron en bij verstek veroordeelde crimineel daar president is. Het enigste wat ze van ons (terug) kunnen krijgen zijn hun criminele landgenoten die hier achter de tralies zitten. Wat slavenhandel betreft hebben de Ottomanen (Turken) in het verleden alleen al een miljoen blanke slaven verhandeld waar-voor nog nooit een cent aan schadevergoeding voor is betaald.     

  18-10-2017 om 20:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET MONSTER VAN DEN DOLDER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Weer worden we geconfronteerd met het levensgevaarlijk handelen van gestoorde behandelaars van een krankzinnige gesticht ditmaal in Den Dolder. Gestichten die er-toe dienen om gevaarlijke gekken een onderkomen te geven en ze uit de maatschappij weg te houden. Beesten die een constant gevaar vormen voor onschuldige burgers. Beesten die het voorzien hebben op vrouwen en kinderen. De behandelaars hebben willens en wetens een monster met verlof laten gaan welke verantwoordelijk is voor de brute verkrachting van twee meis-jes en diverse gewapende overvallen. Na pas de helft van zijn gevangenisstraf uitgezeten te hebben werd hij overgeplaatst naar een kliniek om te werken aan zijn terugkeer in de maat-schappij waarvoor hij levensgevaarlijk is en blijft. De kliniek Altrecht Aventurijn is een drugshol waarnaast drugs ook alco-hol te verkrijgen is en een ieder vrij in en uit kan lopen ook gevaarlijke gekken. Zo ook het monster in dit geval welke wordt verdacht van de verdwijning van een jonge vrouw tentijde dat hij verlof had. Dit geval is nu groot nieuws maar reeds eerder dit jaar hebben gekken van hun verlof gebruik gemaakt om vrouwen aan te randen en te verkrachten waaraan geen ruchtbaarheid werd gegeven en in de doofpot verdwenen. Het is diep treurig dat de overheid, justitie en rechters dit wettelijk mogelijk maken. Daarnaast kan de leiding van klinieken rustig Russisch roulette spelen met de levens van burgers en mede-werksters amoureuze relaties aanknopen met gestoorden wat weer leidt tot extra privileges. Gesjeesde geneesheren die niet worden vervolgt als er tijdens verloven van hun krankzinnigen ernstige misdrijven worden gepleegd. Dit is voor hen gewoon een bedrijfsrisico en gaan weer rustig door met het spelen van Russisch roulette. Dit drugshol dient per direct te worden gesloten en de leiders per direct een beroepsverbod te krijgen en te worden opgesloten voor dood door schuld. Dit zal er wel niet van komen daar ze blijkens onder en boven de wet staan. De uitkomst van het aangekondigde onderzoek naar de gang van zaken zal in doofpot verdwijnen.  

  15-10-2017 om 18:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CREPEERAKKOORD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Rutte's coalitie Rechts met de Bijbel heeft hun regeerakkoord geopenbaard. Het motto van deze roversbende is van natiestaat naar kalifaat. Belastingen: De grootste belastingontduikers krijgen een miljarden cadeau aan lagere winst-belasting. De inkomstenbelasting gaat omlaag waarvan de hoogste inkomens het meest profiteren. Belasting op dividend komt te vervallen. Het lage BTW tarief op de eerste levensbehoefte gaat van zes naar negen procent een verho-ging van maar liefst vijftig procent. Hier zullen met name de minima de gevolgen ondervinden. Nog meer mensen aan de bedelstaf en afhankelijk van voedselbankanken. Ook zal er niet worden ingegrepen in de buitensporig hoge salarissen van medewerkers in de publieke sector zoals directeuren van zorginstellingen en medewerkers van de publieke omroep. Zorgkosten: De verlaging van het eigen risico, een verkiezings-belofte van een aantal coalitiepartijen, gaat niet door en blijft hetzelfde. Hiervoor gaat als compensatie de premie fors om-hoog. Zelfbeschikking: Het recht op zelfbeschikking over uw eigen lichaam en leven wordt onder Bijbelse druk beknot. Het recht op euthanasie en abortus alsmede stamcelonderzoek middels rest embryo's of het kweken van embryo's wordt be-knot waardoor de wetenschap volgens hen wordt afgehouden van het spelen van God. Hoe verzin je het? Islamisering: Er worden geen maatregelen genomen tegen de verdere islami-sering van ons land. Integendeel, er blijven moslims worden toegelaten alsof het Sinterklaas is. Een open deuren beleid voor middeleeuwse achterlijkheid waarvoor de overheid zelf groepen gaat ophalen met als doel om ons volk om te volken. Daaraan gekoppeld worden er niet of nauwelijks illegalen uitgezet ook al zijn ze crimineel. Ook wordt de financiering van haathutten vanuit het Midden-Oosten niet verboden. Dit alles om hun motto van natiestaat naar kalifaat te kunnen realiseren. Er wordt ruim een miljard extra aan ontwikkelings-samenwerking over de balk gesmeten. Paarlen voor de zwijnen! Europa: Ook deze regeerperiode wordt er een pro Europees beleid gevoerd. Ons land wordt weer het braafste jongetje van de klas. En Markje zal braaf bij de kruisjes teken al dit hem wordt gevraagd. Arbeid: Onder druk van de Bijbel komt er dwangarbeid voor jongeren. Dit noemt men een maat-schappelijke stage waarbij jongeren gratis arbeid moeten verrichten voor de maatschappij. De ware VOC mentaliteit van Buma.   

  15-10-2017 om 17:13 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZIEKELIJK EIGENWIJS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De rechterlijke macht is hardleers met gevaarlijke gekken. Ditmaal een rat in toga van de rechtbank te Denhagistan die een levensgevaar-lijke gek vrij heeft gelaten. Er was een sprankje hoop dat met de zaak in Den Dolder op het netvlies rechters toch wel wat voorzichtiger zouden worden met het in vrijheid laten rondlopen van delinquenten met verlof of in afwachting van hun zaak. Maar nee hoor, ze gaan gewoon door met krankzinnigen los te laten op de maat-schappij. Het betreft hier een verdachte, een recidivist, waar-van justitie zegt dat hij levensgevaarlijk is. Voor hij probeerde zijn ex probeerde te vermoorden was hij al reeds veroordeeld voor meerdere geweldplegingen. Hij is door de politie neerge-schoten toen hij probeerde zijn ex dood te knuppelen. Kenne-lijk weer voorwaardelijk vrij heeft hij iemand bedreigd en zijn nieuwe vriendin geslagen met een ploertendoder. Zijn zaak in deze wordt pas in februari behandeld en dat vond de rat in toga te lang duren. Ondanks dat meneer schokkende dingen heeft gedaan besloot het lijp zuurdeeg hem toch vrij te laten. Zo'n rat dient onmiddellijk uit zijn ambt geschopt te worden! Verder werd dit weekend bekent dat de afkickkliniek voor delinquenten Piet Roorda in Zutphen een groot drugshol is waar in ruime mate drugs voorhanden zijn en verhandeld worden. De leiding hierop aangesproken zegt dat ze hun best doen om drugsgebruik tegen te gaan maar het zal nooit helemaal uitgebannen worden daar dat de behandeling in gevaar brengt. De leiding van deze kliniek dient vervangen te worden of anders gesloten.  

  15-10-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMSTERDAM IN ROUW
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vrijdag 6 oktober jl werd bekend dat de geliefde burgemeester Eber-hard van der Laan een dag eerder was overleden. Van der Laan die al eerder zijn taken als burgemeester had neergelegd wegens ziekte.Van der Laan die Amsterdammer onder de Amsterdammers was en hun taal sprak. Het is aan de burgers om aan te dringen op een standbeeld op een mooie plek in het hart van de stad als een blijvende herinnering aan zijn verdienste voor de stad.Van uit de politiek valt weinig goeds te verwachten daar de aasgie-ren onmiddelijk na zijn terugtreden boven zijn ambtswoning vlogen. Een van hen is de linkse kak teef Femke Halsema van de Groene Khmer. Mocht zij burgemeester worden dan is Mokum reddeloos verloren. Dan wordt de dienst uitgemaakt door de bende van vijf welke de leiding vormen van de Groene Khmer. Naast Femke Halsema bestaat de bende van vijf uit de stelletjes Kathelijne Buitenweg / Rutger Groot Wassink en Mirjam de Rijk / Wijnand Duyvendak. Amsterdam wordt dan een links milieu reservaat voor de linkse elite onleefbaar voor de gewone burger. 

  07-10-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU STEUNT SPANJE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Brussel steunt Spanje, zowel het parlement als de dictatoriale lei-ding van dit geld verspillende lob-bycircus. Men is van mening dat de Catalanen zich maar aan de wet hadden moeten houden. Als men de grondwet wil wijzigen moet men dat op democratische wijze doen. Het woord democratie uit de bekken van de leiders is een gotspe daar zij niet door de bevolking zijn verkozen maar benoemd door hun machtige vriendjes. Het parlement volgt getrouw de leiders die roepen dat dit een interne aangelegenheid van Spanje is. Spanje een land waarna de dood van Franco nooit is afgerekend met diens fascistische wandaden tegen met namen de Basken en Catalanen. Er kwam een politiek pact dat de wandaden onge-straft liet en de Basken en Catalanen door hun strot werd geduwd. Dat dit nu nog erg gevoelig ligt bij beide bevolkings-groepen moge duidelijk zijn. Ook de koning had in zijn toe-spraak geen goed woord over voor de Catalanen welke wel mee moeten betalen aan zijn luizenleven. De EU leiders bij monde van onze nationale pisvlek Timmerfrans dorst met droge ogen te verklaren dat de politie inzet terecht was en het gebruikte geweld niet buitensporig. Niet buitensporig? Oude omaatjes die in elkaar werden geslagen en zwaar gewond op straat ineen zakten was niet buitensporig volgens de zot Timmerfrans. Het goedpraten van dit politieoptreden geeft weinig vertrouwen in toekomst van Europa daar de leiders elk verzet van burgers dat een gevaar is voor hun positie door het leger in bloed laat smoren. Dat betekend dat de SS 2.0 door de straten marcheert en aan alle protesten met geweld een einde maakt. Tot besluit rest mij nog de vraag aan kolonel Timmerfranco; Wanneer mag de Nederlandse belastingbetaler proportioneel geweld gebruiken tegen Brussel om de mone-taire molensteen genaamd euro die om onze nek hangt weg te werpen, ons eigen bankroet af te wenden en het wanbe-stuur uit hun ivoren torens te flikkeren?     

  05-10-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONGESCHIKTE TEEF
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Minister van defensie Jeanine Hennis, een kruising tussen een Maltezer en een Teckel, is een on-geschikte teef voor defensie daar dit ministerie verantwoordelijk is voor de levens van soldaten die zij uitzenden naar den vreemde. Daar-bij dient de veiligheid voor hen die het vaderland dienen de hoogste prioriteit te hebben. Dit laat onder haar verantwoording door de hoog-ste militaire leiders heel veel te wensen over. Er is een alles ver-nietigend rapport uitgekomen van de OVV over een mortier ongeluk in Mali waarbij twee militairen omkwamen en een derde zwaar gewond raakte. De militaire top had moeten weten dat deze granaten ongeschikt waren zoals was medegedeeld door de Amerikanen. Maar meedoen aan buitenlandse missies is voor de regenten belangrijker dan de veiligheid van onze jongens en meiden. Meedoen geeft regen-ten aanzien in het buitenland en levert mooie baantjes op voor later. Geconfronteerd met dit werkelijk ontluisterend rapport van de OVV weigerde Hennis vooralsnog op te stappen met het oog op haar toekomst. Zij wil eerst het debat met de Ka-mer afwachten. Inmiddels is dat debat geweest en de Kamer liet geen spaan heel van haar verweer waarop ze alsnog besloot op te stappen. Met haar ook de commandant van de strijdkrachten. Daar dient het niet bij te blijven want een ieder die mede verantwoordelijk is voor het ongeval in Mali dient te worden vervolgt voor dood door schuld! De volgende minister van defensie moet grondig de bezem door de legertop te halen daar defensie hardleers is op het gebied van aanbevelingen voor verbetering van de veiligheid. Ook dienen veel hoge me-daille slepers te verdwijnen daar we uitvreters kunnen missen als kiespijn! De begroting dient flink te worden opgeschroefd en het leger dient te worden geherstructureerd naar IsraŽlisch model, ook een klein land met een uitstekend leger.  

  03-10-2017 om 22:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDEROPSTANDING FRANCO
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zondag 1 oktober 2017 de dag dat de wederopstanding van Franco duidelijk zichtbaar werd in Spanje. De zwarte laarzen van de Guardia Civil, Franco's SS, marcheerden door de straten van de steden en dorpen in CataloniŽ. Deze fascis-tische uitbarsting was om de Catalanen onmogelijk te maken om te stemmen in een referendum over onafhankelijkheid van Spanje. Gebruik maken van hun democratisch recht moest met geweld worden voorkomen. Onschuldige burgers die wilden gaan stemmen werden met wapenstokken in elkaar geslagen en met rubberkogels beschoten. Deze orgie van fascistisch geweld zorgde voor ruim 800 gewonden waaronder en groot aantal zware. Het is duidelijk dat Spanje nooit geen afstand heeft genomen van het fascisme na de dood van Franco maar dat dit onder de elite nog voort leeft in de hoop op een moment dat de democratie de nek kan worden omge-draaid. Dit optreden van Madrid is voor de bewoners op Gibral-tar een extra reden om Brits staatsburger te blijven. Een over-dracht van de soevereiniteit van Gibraltar aan Spanje is een overdracht aan een fascistisch regime!  

  01-10-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLG DE PROFEET
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Khalid Tatou zetelvuller voor de PvdA in de gemeenteraad van Gouda en directeur van een islami-tische school in Alphen a/d Rijn is aan gehouden en vastgezet ver-dacht van ontucht met een meisje van 13 jaar. Wat dat betreft volgt hij zijn profeet die een nog een veel jonger meisje huwde. Pe-dofilie is dus een gangbaar gebruik bij het hakbar volk. Tatou ook actief betrokken bij pogingen voor de bouw in Gouda van een mega haattempel. Wordt hij veroordeeld voor ontucht dan na het uitzitten van zijn straf zijn Nederlanderschap afnemen en uitwijzen naar de zandbak van herkomst. De PvdA heeft hem wel al geroyeerd als partijlid. Beter had geweest deze bukslaaf niet als lid te accepteren. Wordt vervolgt!!  

  01-10-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JETTA KLIJNSMA CVDK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze gekreukelde partijkrant wordt niet werkeloos na haar afscheid van het Haagse pluche want ze heeft al weer een mooi baantje gekregen van het politbureau. Zij volgt haar partijgenoot Jacques Tichelaar op als Commissaris van de Koning in Drenthe welke moest aftreden wegens nepotis-me. Hoe anders is deze luizenbaan voor haar ten opzichte van de mensen met een beperking die hun beschermde werkplek in een sociale werkplaats verloren door toedoen van deze geknakte roos. Zij moesten maar een reguliere baan zoeken van haar wetende dat ze kansloos zijn op de arbeidsmarkt. Ach ja, een blinde kip vindt ook nog wel eens een graantje moet ze gedacht hebben. Dit smerige loeder heeft wel meer rare ideeŽn zoals voor mensen die een beroep moeten doen op een voedselbank en ouderen met een karig inkomen moe-ten maar een moestuintje beginnen om wat meer inkomen te genereren. Deze heks verdiend daarom een duivels einde op de brandstapel!  

  30-09-2017 om 22:28 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAANZIN VANUIT EU
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De niet verkozen dictators die de dienst uitmaken binnen de EU willen 50.000 asielzoekers binnen twee jaar legaal de Unie binnenla-ten. Dit om te voorkomen dat ze anders op vele wankele bootjes de oversteek wagen waarbij de kans groot is dat er velen verzuipen. Het getal van 50.000 is een kwart van wat er werkelijk binnen zal komen want elke migrant heeft recht op gezinshereniging en zal zijn familieleden overlaten komen. We krijgen dan te maken met een factor vier, 200.000 asielzoekers. Opname door de landen van de Unie is niet verplicht maar worden beloond met 10.000 euro per migrant. Eenmaal in Europa zullen toch allemaal doortrekken naar het noorden alwaar de sociale voorzieningen het best zijn en de uitkeringen het hoogst. De wachtlijsten voor een sociale huurwoning voor de eigen burgers zal nog langer worden daar migranten voorrang krijgen. Ook zullen de uitgaven voor de zorg stijgen waarvoor de belastingbetaler moet opdraaien. Hiermee wordt de Bilderberg  agenda gevolgd en de omvolking van ons land gestaag voortgezet. Daarom stop de dictators van de EU!

  28-09-2017 om 01:20 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUNG SAN SUU KYI
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze vrouw is bekend gewor-den door haar strijd voor een democratisch Myanmar, het voormalige Birma, haar vader-land. Birma bekend van de spoorlijn die in opdracht van de Jappen door dwangarbei-ders moest worden aangelegd waarbij zeer velen het leven lieten. Alleen al heeft ze twintig jaar huisarrest gehad opgelegd door de junta die het land overheerste. Voor deze strijd heeft ze Nobelprijs voor de vrede gekre-gen. Na de laatste verkiezingen werd zij door het volk verkozen tot hun leider maar het leger bepaalde dat een aantal zaken onder het leger blijven en zij daar geen zeggenschap over heeft. Nu wordt Aung San Suu Kyi aangevallen door een groot deel van de wereld omdat ze niet genoeg opkomt voor de rechten van moslims in haar land. Opkomen voor de rechten van moslims zou haar niet alleen in conflict brengen met leger maar ook met haar eigen Boeddhistische achterban de grootste bevol-kingsgroep in het land. Birma is ontstaan na het uiteen-vallen van het Britse rijk in AziŽ in een Boeddhistisch- en een moslimland. Een klein moslimgedeelte in Birma de Rohingya wilde aansluiting bij het moslimland Oost Pakistan iets wat Birma niet toestond. In de decennia hierna steeg het aantal Rohingya door het krijgen van nakomelingen en illegale immigratie vanuit islamitische buurlanden. Nu het aantal Rohingya dermate is toegeno-men wilde men volgens goed moslimgebruik het land het land gaan kolonialiseren waarbij grof geweld niet wordt geschuwd middels aanvallen op politie- en legerposten. Het leger van Birma sloeg keihard terug wat resulteerde in een grote stroom vluchtelingen richtingen Bangladesh. Dit alles tot grote tevredenheid van de Boeddhisten die zelf niet zeker zijn van hun leven is moslimgebieden. Altijd weer hetzelfde liedje, overal waar zich moslims in een niet moslim land bevinden ontstaat er ellende omdat ze de inheemse bevolking willen onderwerpen aan hun achterlijke geloof. Wat te verwachten was gebeurde, moslimlanden schreeuwen moord en brand over het onrecht dat hun broeders wordt aangedaan. Geschreeuw van deze landen is zeer hypocriet daar niet moslims in hun landen ook worden vervolgt. Ook de veroordeling door de VN mensenrechten commissie is hierbij de overtref-fende trap daar Saoudi ArabiŽ daar de dienst uitmaakt en dat land de paria in de wereld is op het gebied van men-senrechten. In het westen gaan er stemmen op onder leden van de deugkerk om Aung San Suu Kyi haar Nobelprijs te ontnemen. De gedachten hieraan doen je alleen al over je nek gaan. Viva Aung San Suu Kyi!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

  23-09-2017 om 19:47 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIVERSITEIT IS ZELFMOORD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De roep om diversiteit bij de politie en veiligheidsdiensten is pure zelf-moord omdat loyaliteit van alloch-tonen uitgaat naar hun eigen triba-le achterban en boven handhaving van onze seculiere wetten. Onder-zoek wijst uit dat allochtone opsporingsambtenaren zich veel vaker schuldig maken aan ernstige integriteitsschendingen dan autochtone. Bij tachtig ontdekte ernstige integriteitsschendingen is in veertig procent een allochtone beambte betrokken terwijl er nog geen tien procent van alle agenten allochtoon is. Het grote aantal van allochtonen onder foute beambten is zeer zorgwekkend daar de korpsleiding het korps veel diverser wil maken. Dit is pure zelfmoord! Enkel de linkse kerk weigert dit te geloven en steekt de kop in het zand!

  19-09-2017 om 22:01 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  MARSEILLE! Weer twee jonge vrouwen afgeslacht door een moslim barbaar. Hoeveel volgen er nog?
  Foto

  HET ZAL JE DOCHTER MAAR ZIJN!! Bayern; Duits meisje van 16 verkracht door twee Afghaanse asielzoekers waarvan er al een reeds bekend was bij de politie. Een derde die haar wou bespringen is weerhouden door passanten.
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!