Foto
Inhoud blog
 • RAMADAN GEDRAM
 • HET SCHUIM VLOEIT
 • LINKS LULLEN
 • EIGEN NEST BEVUILER
 • TOENEMEND ANTISEMITISME
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  25-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUXE MADRASSA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het Avicenna Colege, een islami-tische school is op kosten van de gemeente Rotterdam verbouwd tot een luxe madrassa. De voorganger van deze school de ibn Ghaldoun is failliet gegaan door slecht onder-wijs, financieel wanbeheer en dief-stal van examen opgaven door medewerkers welke werden ver-handeld onder de leerlingen. Na sluiting van deze poel van verderf kregen andere woestijn-rovers de gelegenheid tot de oprichting van een nieuwe ma-drassa in het oude gebouw wat op kosten van de gemeente voor vele miljoenen is verbouwd tot een luxe haattempel. Marmeren vloeren, kroonluchters, oosterse mozaÔeken en gescheiden gebedsruimtes voor mannen en vrouwen. Alleen het laatste al druist in tegen het gelijkheidsbeginsel wat bij wet is vastgelegd. Deze buitensporige luxe heeft de gemeente vele miljoenen extra gekost geld wat Leefbaar Rotterdam wil terugvorderen maar of ze daar steun voor krijgen van de linkse kerk en het moslim gajes in de Raad is nog maar de vraag. Het islamitisch onderwijs haalt het slechtste in leerlingen boven en zet daarmee aan tot haat tegen onze westerse vrijheden en streeft naar invoering van de sharia waaraan iedere burger van ons land ondergeschikt is. Jongeren die thuis reeds Jodenhaat met de paplepel binnen kregen. Dit onderwijs leidt tot een steeds groter wordende segregatie in het land met als consequentie een burgeroorlog op termijn zeker als moslim dictators als Erdogan de boel nog eens extra ophitsen. Dit alles noopt tot het stoppen van het financieren en subsidiŽren van islamitisch onderwijs daar het staatsondermijnend is en een gevaar vormt voor niet moslims.  

  25-04-2018 om 20:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORAALRIDDERS FONDS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De corrupte EU bende in Brussel wil ruim een miljard euro spende-ren aan de oprichting van een fonds om de EU positief te promo-ten wat neerkomt op het bestrijden van anti EU partijen die zich ver-zetten tegen de dictatuur en cor-ruptie in Brussel. De EU die er zelf alles aan doet om steeds meer gehaat te worden door de burgers zoals onlangs weer door de promo-tie in tien minuten van een vriendje van zuipschuit Juncker tot hoogste baas van de ambtenaren zonder dat er tegenkandidaten gesteld konden worden. Een christelijke staatsgreep waardoor nu alle belangrijke posten in handen van christendictators zijn. Wat deed het EP hierte-gen? Blaffen maar niet bijten! NGO's die zich willen verzetten tegen partijen die zich anti EU tonen worden gesubsidieerd uit dit fonds. Dit is spekkie voor het bekkie van de tot de linkse kerk behorende NGO's die zelf reeds in een kwaad daglicht staan door bacchanalen van drank- seksmisbruik op kosten van de donoren. Oxfam Novib is nu in opspraak over de ťťn-armige bandiet Abu Rashed welke deelnam aan een work-shop van Oxfam Novib over Gaza in het parlementsgebouw. Abu ťťnarm is een fondsenwerver voor Hamas welke hier persona non grata dient te zijn. Waar de acties van NGO's toe leiden laat zich raden. Partijen zoals de PVV, Vlaams Belang, Front National, AFD, Lega Nord en de FP÷ krijgen te maken met lastercampagnes. Ook zal het anti IsraŽl beleid van de EU door hen worden gepromoot daar de NGO's Palestijnen knuffelaars zijn. 

  25-04-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SLAG OM DOKKUM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het OM heeft toch besloten onder druk van de linkse kerk de actie-voerders die de Zwarte Piet haters hebben belet de intocht van Sinterklaas in Dokkum te versjte-ren te gaan vervolgen. Nergens hebben ze tijd voor maar wel voor deze onzin! Niet alleen de chauf-feurs die de A7 bij Joure blok-keerden maar ook zij die hen via de sociale media steunden wacht vervolging. Zo ook het gezicht van de actie Jenny Douwes die uitgroeide tot de Jeanne d'Ark van Dokkum. Jenny een nuchtere ondernemer die schoon genoeg had van de rotzooi vanuit de Randstad welke op weg was naar Dokkum. Activisten die voor de maatschappij van geen enkel nut zijn maar deze slechts schade berokkenen. Gelukkig bestaat er een particulier fonds voor juridische bijstand voor de helden van Dokkum, nazaten van hen die Bonifatius een kopje kleiner hebben gemaakt. Met de vervolging maakt het OM zich volstrekt belachelijk!    

  24-04-2018 om 21:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAATLARVEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ombudsvrouw Margrite Kalverhoer pleit voor repatriŽring van de haat-larven van IS naar ons land. Dit addergebroed van inwoners van het kalifaat zijn tikkende tijdbommen welke terug in ons land een gevaar vormen voor onze burgers Tijdbom-men helemaal gehersenspoeld in de afkeer van onze westerse maatschappij. Om ze weer te resetten zodat ze weer onderdeel kunnen zijn van onze maatschappij, als al lukt, kost klauwen met geld terwijl de gezondheidszorg voor de gewone man haast onbetaalbaar wordt. Het blijft niet bij repatriŽren van de haatlarven maar in hun kielzog komen ok de moeders en vaders terug middels het recht op gezinshereniging ook al zijn het terroristen. Al-leen een dolgeleerde dwaas als Kalverhoer kan dit verzinnen. Dit alles gestoeld op een misplaatste politieke correctheid welke een groot gevaar vormt voor ons eigen volk. Laat de haatlarven daar maar lekker zitten waar ze nu zijn want daar vormen ze geen gevaar voor ons en kosten ze geen takspoet. De linkse kerk heeft zich al positief hierover uitgelaten en staat klaar ze met open armen te ontvangen. Dragen ze een bomgordel dan is het boem! De verkeerden zijn dan het slachtoffer en niet de leden van het linkse ontvangstcomitť. Daarom geen terugkeer! 

  24-04-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SIMPLY THE BEST
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De afgelopen week vierde de staat IsraŽl zijn 70 jarig bestaan. Een klein stukje land wat het thuisland vormt voor Joden op aarde. Joden welke sinds mensenheugenis vervolgd worden. Een klein stukje aarde omringt door booslims die slechts maar ťťn doel voor ogen hebben, de vernietiging van IsraŽl en moord op Joden elders in de wereld. Een klein land dat reeds vier oorlogen heeft gevoerd om te kunnen overleven middels een superieur leger. Een leger dat wordt bijgestaan door de beste en meest geroemde geheime dienst ter wereld de MOSSAD. De taak voor deze dienst is zorgen voor de veiligheid van IsraŽl in en buiten het land. Beroemde staaltjes van hun kunnen zijn de ontvoering uit ArgentiniŽ van de nazi beul Adolf Eichmann en het liquideren van de Palestijnse terroristen verantwoordelijk voor de moord op de IsraŽlische sporters in MŁnchen tijdens de Olympische Spelen. Een gevleugelde term is zorg dat jij hem die jou wil doden eerder dood! Daarom; de MOSSAD Simply The Best!  

  23-04-2018 om 20:25 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKENDE ILLEGALEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Al lange tijd zit Amsterdam opge-scheept met een bende dwalende en krakende illegalen welke allang het land hadden moeten verlaten. Met bed, brood en bad neemt dit gajes geen genoegen en eist 24 uurs opvang. Ze worden hierin bijgestaan door het schuim der natie met het kraken van panden waarbij er voor miljoenen schade wordt aangericht. Dit alles wordt nog eens gerecht-vaardigd door de Groene Khmer en D'66. Nu heeft het illegale trifel ruim twintig woningen gekraakt welke op de nominatie staan om plaats te maken voor nieuwe sociale huurwoningen waarvan de eigenaar woningbouwvereniging IJmere deze tijdelijk wil verhuren aan studenten mede ter voorkoming van kraak. Andere tijdelijke bewoners worden door dit smerige gajes bedreigd en gepoogd hun uit hun woningen te jagen. Een stel werd geconfronteerd met een stel van deze ratten die met geweld toegang verschafte tot hun woning. Een ander heeft besloten om maar thuis te werken om te voorkomen dat het illegale tuig zijn woning in bezit neemt. Kraken is strafbaar dus wat doet de gemeente hieraan? NIETS! Het gaat zelfs zover dat de medewerkers van IJmere worden bedreigd door dit schorem. Waarnemend burgemeester Van Aartsen toont zich wederom een ruggegraatloos weekdier wat niet van plan is om op te treden en zich beperkt tot een brief aan IJmere of zij maar willen wachten met hun eis tot ontruiming tot er een nieuw college is, een college onder leiding van Raspoetin  en Groene Khmer, waarvan IJmere niets te verwachten heeft. Dit komt neer op vordering van woonruimte door de overheid voor criminele illegalen waarbij de eigenaren van het vastgoed de dupe zijn. Deze krakende paria's dienen opgepakt te worden en terstond het land uitgeschopt te worden. De werkelijkheid is anders. Als reactie op de intimidatie en het geweld heeft IJmere particuliere beveiligers in moeten huren. De politie daarin tegen wil dat IJmere afziet van het doen van aangiften. Een gotspe! Van Aartsen wauwelt na vragen in de raad dat hij niet zal ontruimen. Het OM kondigt aan dat de krakers binnen acht weken de panden moeten verlaten anders wacht ontrui-ming. Deze spannen op hun beurt een kort geding aan tegen een mogelijke ontruiming. Zoals het nu gaat is Amsterdam door toedoen van de linkse kerk verworden tot een openlucht inrichting.

  14-04-2018 om 18:07 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VEGANISTISCHE BETUTTELRAAD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regering heeft weer een nutte-loze raad, de Raad voor de Leef-omgeving, ingezet om ons van het eten van vlees te doen afzien. Boter, kaas, melk, eieren en vlees mogen niet meer. Dit alles als we buigen voor een veganistische bende bestaande uit een stelletje randgroep debielen. We moeten ons beperken tot het eten van plantaardig voedsel om de planeet te redden. Ongelofelijk maar waar! Deze raad wil ons de wei in sturen en indien nodig bijvoeren met stro en wat noten. De mens is vanaf zijn komst op aarde een carnivoor of wel een vleeseter. Deze bende mafketels wil dit veranderen door het produceren van vlees en zuivel aan banden te leggen en op termijn te stoppen. Deze productie vormt een gevaar voor onze planeet raaskalt men. Deze bende vormt juist een gevaar voor onze voedselketen op onze planeet en beperkt de keuze van onze dagelijkse maal-tijd! In een poging dit door te drukken wil men een taks op vlees en zuivelproducten zodat deze een luxe worden exclu-sief voor de rijken. Of dit nog niet genoeg is wil men ook nog een taks op suiker want we moeten minder suiker consume-ren. Deze te vergaande overheids betutteling wordt blijkbaar ingeven door de waan van het veganisme die rondwaard in de spelonken van het Binnenhof. Het volk dient omgevolkt te worden tot herkauwers die op planten, zaden en noten moeten leven. Tijd dat het gezonde verstand weer zegeviert en er een einde komt aan deze betutteling. Vrijheid om te kunnen eten wat jezelf wil! 

  12-04-2018 om 00:36 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIJKEN PIKKEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een pervers staaltje lijken pikken is het feit dat de zoon van Neer-lands bekendste theeslurper Job Cohen, Jaap, een biografie gaat schrijven over de in 2005 door een geitenneuker vermoorde Theo van Gogh. Van Gogh het bekendste slachtoffer gevallen op het slagveld van de multi culti hel. Dit door de zoon van Job Cohen aan wie Van Gogh een bloedschurft had om zijn collaboratie als burgemeester met de moslims in zijn stad. Collaboratie die van de eigen blanke burgers tweederangs burgers maakte. Job Cohen was wat dat betreft een NSB'er van het zuiverste water. Een vriendje van pa bij de Arbeiderspers zorgt er wel voor dat deze het uitgeven tegen een riante vergoeding. Ook zorgt pa er wel voor dat zijn zoon van de nodige subsidie wordt voorzien. Job Cohen die ook poogde de bijeenkomst na de dood van Theo poogde te kapen wat voorkomen werd door Rita Verdonk. Dit alles in de openbaarheid gebracht door columniste Ebru Umar een trouwe vriendin van Theo. En Theo draait zich om in zijn graf bij de gedachte alleen al aan een biografie door een Cohen.

  09-04-2018 om 23:44 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INPERKING VRIJHEID VAN MENINGSUITING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Haagse haatbaard imam Jneid Fawaz heeft weer voor de nodige reuring gezorgd met zijn aanval op de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. In een tirade van haat noemde hij hem een afvallige wat gelijk staat in de islam met een veroordeling tot de doodstraf. Afval-lige, een eufemisme voor een fatwa waarin wordt opgeroepen tot moord. De verontwaardiging in de Kamer was groot en riep om maatregelen tegen Fawaz waarbij minister Grapperhaus van justitie riep dat de wet hier onvoldoende mogelijkheden toe biedt, een grote leugen! Toe de Kamer hem verzocht met voorstellen te komen om de wet aan te passen dook deze CDA paljas er bovenop als een Roomse geestelijke op een koorknaapje. Voorstellen die de vrijheid van meningsuiting inperken is spekkie voor het bekkie van het CDA. Een partij die een slechte reputatie heeft op het gebied van vrijheid van meningsuiting en voor wie toepassing van censuur hierop een gebod van God is. Grapperhaus zet met de steun van partij-leider Buma het beleid van CDA voorgangers voort zoals Bal-kenende die spraakmakende criticasters opriep hun toon te matigen want woorden kunnen kwetsen. Het fossiel Donner die na de moord op Theo van Gogh riep dat hij godslastering strenger aan wide pakken. Hirsch Ballin die de cartoonist Gregorius Nekschot door een zwaar bewapend arrestatieteam van zijn bed liet lichten en opsluiten daar hij een gevaar voor de samenleving was en hiermede in levensgevaar bracht door tevens zijn anonimiteit op te heffen. Een fatwa uitspreken mag daar dit te voorkomen is door geen kritiek meer te leveren op de islam en de opmars van de sharia stilzwijgend te aanvaar-den. Haatpredikers kunnen ook zonder aanpassing van de wet aangepakte worden door ze te straffen voor haatzaaien. Kri-tiek op de uitwassen van een achterlijke religie is een noodza-kelijk omdat deze onze vrijheden ondermijnen!     

  02-04-2018 om 19:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RASPOETIN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De lokale verkiezingen zijn geweest en blijft de wrange werkelijkheid. In Amsterdam is de cholera verjaagd door de pest, ofwel D'66 is afgelost door de Groene Khmer als grootste partij. Klaar zijn we ermee dat een stel adepten van Pol Pot gaan besturen in mijn stad. Hun plannen zijn de waanzin ten top welke financieel ten koste gaan van winkeliers en de overige burgers die voor de kosten van hun luchtfietserij op moeten draaien. Het opheffen van 10.000 parkeerplaatsen in het centrum bijvoorbeeld wat de gemeente 40 miljoen kost aan inkomen en de verhoging van de afvalheffing voor burgers. Het opperhoofd van de Groene Khmer in Amsterdam Rutger Groot Wassing is de verkiezingsuitslag naar zijn bol geste-gen. Raspoetin eist hoewel hij amper een kwart van de zetels heeft dat een Pol Pot adept de nieuwe burgemeester van Amsterdam wordt waarbij hij denkt aan de groene heks Femke Halsema welke niet gepruimd wordt door de burgers van de stad. Nu de verkiezingen voorbij zijn is het de hoogste tijd dat Van Aartsen wordt vervangen daar deze collaboreert met de islam en met name het salafisme. Over de islam gesproken, gevaarlijk is het dat DENK met drie grijze wolven in de raad is gekozen. DENK, een verlengstuk van Erdogan en een gevaar voor onze vrijheden! Dit bleek ook tijdens het stemmen waar DENK Turken tegen alle regels in mee gingen in het stemhokje. Regens hieromtrent gelden blijkbaar niet voor allochtonen maar alleen voor het eigen volk! Ook wordt er les gegeven door de Turkse regering aan Turkse jongeren om politiek actief te worden en de belangen van Ankara te dienen om zo het bestuur van ons land te ondermijnen. 

  24-03-2018 om 18:36 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE WAARHEID IS HARD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een spotje van de PVV in het kader van zendtijd voor politieke partijen zorgt voor de nodige commotie bij het politiek correcte establishment. Rutte en Pechtold spreken er al schande van en lokale politieke moslim bendes dreigen aangifte te doen tegen Geert Wilders en de NPO wegens haatzaaien. Ook vanuit de haathutten klinkt de roep om aangifte te doen hem en de NPO te doen. Onder de kop islam is dodelijk wordt de islam gelijk-gesteld met haat en terreur jegens Joden, christenen en homo's. De Koran, de Mein Kampf van de islam, voorziet legio in jihad geboden om ongelovigen zoals Joden, christenen en homo's te doden. Dit geldt ook voor afvalligen terwijl homo's met het hoofd naar beneden van een flatgebouw dienen te worden gegooid. Over haatzaaien en geweldpreken gesproken er wordt uit naam van de islam in Europa dood en verderf gezaaid middels aanslagen op onschuldige burgers. Dit alles uit naam van de religie van de "vrede" Vrede? Ja aan me hoela! Hoe hard ook, dit is de waarheid zegt Wilders en gelijk heeft hij!

  18-03-2018 om 21:50 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWATELAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De nationale ombudsman Reinier van Zutphen laat weer eens van zich horen middels een bewering die geen hout snijdt. Het recht op demonstratie wordt ingeperkt door gemeentes. Een politiek correcte losse flodder of beter een natte scheet die in de Haagse Hof-vijver voor wat rimpels zorgt. Gemeentes geven minder vaak toestemming voor demonstraties en grijpen vaker in middels beŽindiging en arrestaties van deelnemers. Onze nationale zwatelaar vergeet hierbij dat demonstraties steeds geweld-dadiger worden met als doel om zaken waar men tegen is te versjteren en zo onmogelijk te maken. Demonstreren om te kunnen versjteren als doel! Bekend zijn de tegendemon-straties van de zogenaamde anti fascisten en het anti Zwarte Pieten tuig. Groepen die erop uit zijn legale activiteiten van groeperingen met geweld te verstoren en zo hun democra-tische rechten en vrijheden te ontnemen. Schorem dat zich niets aantrekt van wetten en verboden maar vervolgens wel moord en brand krijsen als zij volgens hen in hun rechten geschonden worden. Bullshit!!    

  18-03-2018 om 21:23 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLAND OP Z'N SMALST
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit is weer eens aan de orde door-dat de NCTV de Franse Zineb El Rhazoui welke heeft gesproken in het debatcentrum de Balie niet wenste te beveiligen. El Rhazoui een voormalig journaliste van Charlie Hebdo is een islam criticaster die aan de aanslag op de redactie van het blad is ontkomen doordat zij opdat moment niet aanwezig was. Zij wordt door de Franse overheid permanent beveiligd wat de NCTV niet nodig vond. Deze Franse beveiligers mochten haar niet gewapend beveiligen. In overleg met burgemeester Van Aartsen heeft men besloten dat dit niet nodig was. Alleen al het feit dat Van Aartsen hier-bij betrokken was veroorzaakt een onwelriekende stank in dit geheel! Alles wat kritisch is op de islam is vogelvrij verklaard door Van Aartsen een ordinaire deurmat voor de islam. Goed nieuws is de implosie van antisemitische verbond van NIDA, SP, GL en PvdA bij de verkiezingen in Rotterdam. NIDA die de staat IsraŽl vergelijkt met IS. Dit is een teken van pure Jodenhaat door een stel geitenneukers. IsraŽl, de enigste democratie in het Midden-Oosten welke wordt omringd door dictaturen die de vernietiging van IsraŽl nastreven.

  18-03-2018 om 00:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTI JOODS GEWELD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Amsterdam was wederom het Joodse restaurant in zuid het doelwit van antisemitisch geweld waarbij de ruiten werden ingesla-gen. Wederom kon justitie het woord terrorisme niet over de lip-pen krijgen en deed men het af met vandalisme. Blijkbaar is een onthoofde etalagepop bij een moskee neerleggen wel terrorisme volgens justitie. Onbegrijpelijk! Net als bij de eerste keer waarbij de dader die ze in hun schoot geworpen kregen daags na het gebeuren vrij werd gelaten met een gebiedsver-bod in afwachting of hij ooit wordt vervolgd voor vandalisme wat men hem hoogstens wil verwijten. De eigenaar heeft reeds lang om cameratoezicht verzocht wat hem tot nu werd geweigerd. Nu pas wil de salafisten knuffelende burgemeester Jozias van Aartsen hiervoor toestemming geven maar wel voor een periode van een maand. Een wassen neus want na een maand begint het gewoon weer opnieuw. Permanente came-ratoezicht is hier nodig! Blijkbaar is een pogrom in Amsterdam, een stad met historische Joodse banden, de ultieme natte droom voor Van Aartsen. Het antisemitisme krijgt vrije baan en wordt geen strobreed in de weggelegd door Van Aartsen de schandknaap van de islam. Op de valreep hebben partijen in Amsterdam een convenant gesloten over de aanpak van het antisemitisme waar ik persoonlijk weinig van verwacht. Twee partijen doen hier niet aan mee, DENK en Bij1 wat nog eens duidelijk maakt waar deze partijen voor staan. Jodenhaat!! 

  11-03-2018 om 21:31 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAAIEN BIJ DE ING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is weer eens zover dat een bank weerzinwekkend graaiersgedrag ver-toont door een CEO een loonsverhoging te willen geven van 50 procent of wel 1.5 miljoen. Dit is werkelijk een grote schande, een grof schandaal! Een loonsverhoging die in schril contrast staat met de 1.7 procent die gewone werknemers krijgen en een klap in het gezicht is van de duizenden die eerder ontslagen zijn. Betaal-handelingen door de ING worden steeds duurder voor de cliŽnten welke steeds meer zelf moeten doen en nauwelijks nog rente ontvangen op hun spaargeld. Je wordt gedwongen dit jaar nog om een smartfhone aan te schaffen om een app te kunnen downloaden om te kunnen bankieren. Graaiers in de top die weten als de boel fout gaat zoals in het verleden de belastingbetalers voor de schade opdraaien. Hieruit blijkt eens te meer dat de top van het bankwezen niets geleerd heeft van de door hen veroorzaakte financiŽle crises die we net weer te boven zijn. 

  10-03-2018 om 19:28 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAATPREEK IN HOORN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Twee weken geleden was er de nodige commotie over een staats-preek in de Diyanet moskee in Hoorn. Diyanet is het Turkse presidium voor geloofszaken aangestuurd door de regering van Erdogan. Een preek die ging over de verheerlijking en rechtvaardiging voor aanvallen op de Koerden in Irak. Diyanet die haat in de preek ontkende wat later bevestigd werd door de burgemeester zo'n misselijkma-kend PvdA adept. Deze kwakbol ontkende dat erin de preek haat werd gezaaid en bevestigde dat aan de gemeenteraad. De raad nam dit voor zoete koek aan maar dit weekend kwam De Telegraaf met een vertaling van de preek waaruit duidelijk bleek dat er haat is gepredikt. De burgemeester bevestigde dat hij dit gegeven in de doofpot had gedaan om onrust te voorkomen. Liegen in combinatie met de doofpot om onrust te voorkomen, hoe bezopen kun je zijn? Deze burgemeester dient per direct uit zijn functie te worden ontheven en de stad uit worden geschopt! De haathut waar deze preek plaats vond dient als gevolg hiervan gesloten te worden en alle faciliteiten van Diyanet te worden beŽindigd. 

  04-03-2018 om 19:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMONISERING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In diverse landen om ons heen heerst het virus van de demonisa-tie. Demonisatie van nieuwe poli-tieke partijen en hun leiders door de gevestigde partijen die in hen een bedreiging zien voor hun positie. In Duitsland is de jacht op de AFD geopend zins zij na de verkiezingen sterk vertegenwoor-digd zijn in de Bondsdag. In Frankrijk wordt Marine Le Pen van het Front National vervolgd door justitie voor het verspreiden van foto's. Een rat van de staats televisie had haar en haar partij vergeleken met de terroristenbende IS. Als reactie hierop heeft zij wat foto's van gruweldaden begaan door IS gepubli-ceerd om aan te tonen dat IS iets heel anders is dan het Front National. Dit is strafbaar volgens het establishment. In BelgiŽ is het Vlaams Belang van Dewinter de kop van Jut. Ons land kent ook een lange traditie van demonisering waarbij D'66 de katalysator is. Eerst de Centrumpartij van Hans Janmaat waar een partijbijeenkomst in Kedichem werd bestormd door linkse activisten en het hotel in brand werd gestoken waarbij tientallen gewonden en twee zwaar gewonden zijn gevallen. Toen de LPF van Pim Fortuyn welke op het Mediapark in Hilversum werd doodgeschoten door een linkse activist. Heden zijn het de PVV van Geert Wilders die sinds jaar en dag 24 uur beveiligd moet worden en het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Wilders tegen wie op dit moment een rechtszaak loopt omdat hij zijn gehoor in Den Haag tijdens een verkiezingscampagne had durven vragen of zij meer of minder Marokkanen in hun stad wilden. De trommels van de haat tegen hen beide worden met name geslagen door kereltje Pechtold van D'66 met daarbij nog wat valse fluittonen van Yasser Klaver van de Groene Khmer.

  04-03-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUGGENGRAATLOOS WEEKDIER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  TivoliVredenburg directeur Frans Vreeke is een ruggengraatloos weekdier van de ergste soort. Deze slapjanus is door zijn knieŽn gegaan voor het radicaal linkse tuig van de Grauwe Eeuw en organiseerd geen kinderfeesten meer waar ze cowboys en indi-anen kunnen spelen. Dat hij buigt voor zo'n klein groepje tuig is te belachelijk voor woorden en dienen hier consequenties aan verbonden te worden middels een vertrek van Vreeke. Ook dient de subsidiekraan voor TivoliVredenburg te worden dichtgedraaid. De Pol Pot adepten die aan de macht zijn in Utrecht zullen dit echter niet doen omdat zij sympathiseren met deze linkse criminelen. Wat standvastigheid betreft kan men een voor-beeld nemen aan de bewoners op Urk die zich niet de les laten lezen door het linkse uitschot en vernoemd straatnamen in een nieuwe woonwijk naar bekende personen / helden uit onze geschiedenis. 

  25-02-2018 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMUSEMENT VERBOD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Kultuurkamer werkt aan een verbod van amusement bij de staatsomroep. Dit is ingang gezet door de voormalige fŁhrer van de Kultuurkamer onder Rutte 2 Sander Dekker (VVD). De eerste programma's die zouden moeten verdwijnen zijn genoemd. Program-ma's waar ruim twee miljoen mensen naar kijken zoals speciale afleveringen van Boer zoekt Vrouw en Een tegen Honderd. Dit zou door de open riolen genaamd commerciŽle televisie, RTL en SBS gemaakt moeten worden. Riolen vol onbenullige pro-gramma's met achterlijke types die zo nodig met hun porum op de kwelbuis moeten om zo een BN status te krijgen en welke worden vervuild door een overdosis aan stompzinnige misselijkmakende reclames. De leverancier van het gros aan bagger aan de commerciŽlen is ene John de Mol welke met zijn familie tot een ware mollenplaag is verworden bij RTL en SBS. De Kultuurkamer gaat volledig voorbij aan de wensen van de kijkende belastingbetaler. Deze heeft recht om te kijken naar amusement programma's en films die niet onder-broken worden door reclames. Het is toch van de zotte dat een speelfilm van 90 minuten wordt opgerekt tot 180 minuten. Ik kijk daarom al lang niet meer naar films op de commerciŽle zenders. Amusement op de publieke zenders moet blijven!  

  25-02-2018 om 20:23 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZAKKENVULLERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat ik reeds lang vermoede over Nederlandse NGO's behorende bij de internationale zieligheidsindus-trie is nu bekend geworden. Direc-teuren en bestuursleden zijn ordi-naire zakkenvullers en de mede-werkers in het veld verbeelden zich dat ze Jezus zijn en alles kunnen doen en laten wat ze willen. Met name in Afrika gaan ze zich te buiten aan seksfeesten met minderjarigen en aan immense zuippartijen bekostigd van geld bijeengebracht middels donaties en subsidies te gebruiken voor hulpverlening aan mensen in nood. Hun smaakpapillen en geilheid rekenen ze daar ook maar onder. Twee NGO's waarvan bekend werd dat ze zich hieraan bezondigen zijn Oxfam Novib en Artsen zonder Grenzen. Voorzitter van de Nederlandse tak van Oxfam Novib is voormalig Groen Links politica Farah Karimi welke 125.000 per jaar opstrijkt en de overige bestuursleden elk 100.000. En maar roepen wij doen zoveel goeds voor de armen terwijl ze slechts ordinair hun eigen zakken vullen, zich bezattenen hoerenlopen. Dit is nu de linkse liefdadigheidsindustrie ten voeten uit! De subsidie voor Oxfam Novib en Artsen zonder Grenzen dient dan ook per direct stopgezet te worden.  

  24-02-2018 om 23:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  D'66 rechters; Turken mogen frauderen met bijstands uitkeringen. Straffen hiervan is volgens hen discriminatie! Dit terwijl het eigen volk de maat wordt genomen. Dit is discriminatie van het eigen volk wel te verstaan!
  Foto

  Amsterdam dreigt af te glijden tot een salafistisch bolwerk daar de waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen vindt dat wij het salafisme moeten omarmen en als gelijkwaardig aan onze levenswijze moeten beschouwen.
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!