Foto
Inhoud blog
 • HERENBOER
 • EIGENRICHTING DE OPLOSSING?
 • GEPEUPEL AAN DE MACHT
 • LINKSE STRAATTERREUR
 • DRONKENMANSPRAAT
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  04-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POOLSE FRAUDE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Weer is er een fraude aan het licht gekomen met WW uitkeringen dit maal door Polen. Deze wodka zui-pers strijken middels fraude met behulp van tussenpersonen uitke-ringen op terwijl ze in Polen zitten. Controle van het UWV ho maar! De raad van bestuur wist dit maar deed er niets aan. Wel hebben ze dit gemeld aan Lodewijk Asscher en Jetta Klijnsma welke dit verzwe-gen voor de Kamer omdat ze dit beter uitkwam. Het UWV dat Nederlandse werklozen achter de vodde aanzicht terwijl buitenlanders naar hartenlust kunnen frauderen. Asscher die nu weer hoog van de toren blaast in de Kamer en de gekreu-kelde Pravda Klijnsma fietst nu op haar driewieler rond in Drenthe als Commissaris van de Koning. Asscher die nu Stef Blok weg wil hebben kan beter zelf zijn biezen pakken. Ook de top van het UWV dient ontslagen te worden zonder recht op wachtgeld of een andere vergoeding voor hun wanprestatie!    

  04-09-2018 om 20:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ ZIJN HET VOLK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is weer een week geweest. Ons land heeft nu ook te maken gehad met een terroristische aanslag door een bukslaaf van de profeet. Een prik Irakees met een Duitse verblijfsvergunning stak op Amsterdam CS twee Amerikaan-se toeristen neer waarna hij door de politie werd neergeschoten. Het deugvolk was er als de kippen bij om Wilders de schuld in de schoenen te schuiven want zijn cartoonwedstrijd zou het motief zijn voor de aanslag. De staatsomroep NPO suggereerde dit ook in zijn berichtgeving over de aanslag. Ook bij de demonstraties in Duitsland was het van hetzelfde laken een pak. In Chemnitz gingen vele duizenden demonstranten de straat op om te demonstreren tegen de tsunami van migranten in het land en de negatieve gevolgen hiervan. Dit onder de slogan wij zijn het volk wat vooral in het oosten van Duitsland achtergesteld wordt bij de veelal criminele gelukzoekers. Aanleiding was het doodsteken van twee Duitsers door hen. Ook de armoede onder de autochtone bevolking was een aanleiding voor het protest. Gepensioneerden levend onder de armoedegrens die de vuilnisbakken omkeren om te kijken of er iets inzit wat geld op kan brengen. Deze mensen worden consequent door de staatsomroep weggezet als neo nazi's. Het deugvolk leert het blijkbaar nooit!   

  02-09-2018 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  01-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE RATTENVANGER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Geert Wilders heeft weer eens de moslim ratten in den vreemde uit hun stinkende holen doen komen middels de aankondiging van een cartoonwedstrijd over de profeet Mohammed. Met name in Paki-stan was de beer los waar er vlaggen van ons werden verbrand door debielen die niet eens weten waar Nederland ligt of zelfs Europa en wie Geert Wilders is. Vlaggen verbranden hun nationale sport is aangespoord door hun leiders. De bedrei-gingen waren niet van de lucht en er is zelfs een Pakistaan opgepakt die Wilders wilde vermoorden. Om onschuldige slachtoffers te vermijden heeft Wilders de wedstrijd afgeblazen want hij heeft immers wederom zijn punt gemaakt. De islam is een bedreiging voor ons land en de rest van de westerse wereld. In de Tweede Kamer zijn wij hier reeds getuige van door toedoen van de Grijze Wolven van DENK die propageren dat moslims niet hoeven te integreren maar we ze gewoon dienen te accepteren. Hierbij ook hun achterlijke middel-eeuwse denkbeelden en gedrag. Vrouwen achterstellen en genitaal verminken, Joden, christenen en homohaat. Pedofilie door kinderhuwelijken. Het weigeren om zich aan onze wetten te houden daar zij alleen de sharia als wet erkennen. Een volk dat voor de muzelmannen en hun sharia zwicht verliest meer dan zijn bestaan, dan dooft het licht! Alleen het deugvolk weigert dit onder ogen te zien. Slaap zacht!

  01-09-2018 om 18:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHRISTEN DICTATUUR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Christenhond Paul Blokhuis zal weer eens bepalen hoe u dient te leven en wat u nog tot zich mag nemen. Deze thuis organist wil dat het gebruik van tabak en alcohol veel duurder wordt. Een kratje pils moet minimaal 20 euro gaan kos-ten. Wat bezielt deze klootzak? Blokhuis, ook weer zo'n kerkrat die foei roept over porno maar thuis in het donker met de gordijnen dicht en de broek op zijn enkels zit te onaneren. Blokhuis een schijnheilige rat die u het recht ontzegt om over u eigen lichaam te beschikken en beslissen. Abortus, euthanasie, roken en alcoholgebruik dienen u te wor-den verboden. De prijs voor een kratje bier dient verdubbelt te worden om het de armen moeilijk te maken om nog bier te drinken. Genotsartikelen dienen volgens deze Jezusjuicher alleen nog maar beschikbaar te zijn voor de elite die tabak, drugs en alcohol makkelijk kunnen betalen. Het klootjesvolk dient zich maar te beperken tot water. Dat volgens de bijbel Jezus van water wijn maakte deed hij volgens deze onheils-profeet slechts voor de rijken die boven het klootjesvolk staan. Daarom pas op voor lieden die hun handelen baseren op de bijbel, een sprookjesboek geschreven uit de naam van god, door en voor de elite om het klootjesvolk onder de knoet te houden! En wat alcohol betreft; Gelooft in Bacchus en gij zult Lazarus worden!      

  30-08-2018 om 20:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEROEPS ACTIVISTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom heeft weer een stelletje beroepsactivisten hun kamp opge-slagen in ons land. Ditmaal in de Eemshaven bij de NAM als protest tegen de gaswinning in Groningen en het gebruik van fossiele brandstoffen. De Groningers hierbij aanwezig waren op vingers van een hand te tellen. Het grootste deel waren beroepsactivisten uit het buitenland die hier weer eens even willen rellen. Tot verdriet van de burgemeester heeft de ME er flink oplos geslagen toen ze het terrein van de NAM wilden bezetten. Deze lulhannes moet dit buitenlandse gajes, veelal gemaskerd, oppakken en het land uit zetten. Schone opruiming heet dit maar hier is hij te laf voor. Ze mogen voorlopig blijven bivakkeren van dit weekdier. Klaar ben je met zo'n burgemeester!    

  29-08-2018 om 20:37 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET GROENE SCHORRIEMORRIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het groene schorriemorrie onder leiding van de groene helleveeg Fatima Halalsema en haar adju-dant Groot Hamassink willen van Amsterdam een islamitische vrijha-ven maken. Volgen dit schorem dient de haven van Amsterdam opengesteld te worden voor de veerponten van  NGO's met mi-granten uit Afrika. Hele ladingen met uitvreters in onze mooie stad aan wal brengen ten koste van de burgers waarvan velen al rond de armoedegrens leven. Maar ja wat zou het als jezelf in luxe leeft. Multi culti  op kosten van de autochtone Amsterdammers. Sprinkhanen die onze stad en land komen kaalvreten en nog een gevaarlijk virus mee-brengen genaamd islam. Mijn grootvader zij al, sprinkhanen moet je verdelgen alvorens ze neerstrijken op je land. En gelijk had hij!

  22-08-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KNUFFEL NEGER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op gezag van Groot Hamassink is de jaarlijkse herdenking van de moord op Kerwin Duinmeijer ver-plaatst naar De Dam omdat dit meer publiek zal trekken. Duin-meijer de knuffel neger van de Raspoetin van Groen Links. Weer een herdenking van een zielige neger! Dit roept de vraag op waar blijft de herdenking van de blanke burgers die het slachtoffer zijn geworden van zwart geweld? En waar blijft de jaarlijkse herdenking van Theo van Gogh? Slachtoffers van de multi culti maatschappij. De verplaatsing naar De Dam heeft weinig uitgehaald daar er maar een paar gekkies aanwezig waren.

  21-08-2018 om 21:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMSTERDAM KOESTERT HAATHUT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier de beruchte EL Tawheed moskee die door de linkse regenten niets in de weg wordt gelegd ook al is het een broeinest van moslim terrorisme. Vele Syri√ę gangers hadden hier hun basis terwijl de regenten wegkijken en volharden in ontken-ning van extremistische activiteiten in deze haathut. Al jaren wordt er geroepen om sluiting van deze haattempel maar zoals het linkse regenten betaamd weten zij van de sultan geen kwaad. Hoe dom of doortrapt kun je zijn? De hoogste tijd dat het kabinet de rechtsorde in de stad hersteld en om te beginnen burge-meester Halsema af te zetten en haar te vervangen door een krachtige figuur die van aanpakken weet. Onze Iron Lady Rita Verdonk zou hier geschikt voor zijn. De stad dient gezuiverd te worden van elementen die de democratie ondermijnen. 

  11-08-2018 om 18:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE HARDE WAARHEID
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Een minister die de waar-heid sprak op een besloten bijeen-komst. Stef Blok die verkondigde dat de multiculturele maatschappij in ons land mislukt is. De waarheid als een koe! Hij bezigde nog meer negatieve gevolgen van immigratie in ons land. Hij trapte daarmee vele open deuren in. De gewone man is al lang bekend met de gevolgen van massa immigratie in zijn wijk. Negatieve gevolgen waarvan de elite in hun dure wijken geen last heeft. Zijn uitspraken deden een bom ont-ploffen bij het deugvolk. Het establishment verscheen an masse op de kwelbuis om hun afschuw kenbaar te maken. Ook onder Kamerleden brak de pleuris uit. Met name onder leden van NSB'66. De ware landverraders bekennen kleur. Zij wensen omvolking van ons land door het eigen volk te ver-zuipen in een tsunami van migranten. Ook een zakkenvuller van de vluchtelingen maffia deed een duit in het zakje op de kwelbuis. Hij was woedend over de uitspraken van Blok. Een smerige rat die uitvreters importeert in ons land. Mussert in poedervorm. Stop de islamisering van ons land voor het te laat is! 

  21-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KUZU
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kuzu, deel uitmakend van het kankergezwel DENK, heeft weer eens op buitensporige wijze van zich doen spreken. Dit smerig stuk genetisch afval heeft ons autoch-tone burgers te verstaan gegeven dat wij maar moeten oprotten als wij het niet eens zijn met hoe ons land verziekt en naar de kloten geholpen wordt mid-deleeuwse uitvreters uit Verweggistan. Uitvreters met een laag IQ verwekt middels inteelt daar neef met nicht naait. Verziekt door moslims die het verdommen om te integreren en een parallelle samenleving vormen die haaks staat op onze normen en waarden en zodoende een gevaar vormen voor ons. Kuzu is een haatzaaier die moslims opzet tegen autochtone burgers. Kuzu is de lakei van Erdolf! DENK vormt de vijfde colonne in de Kamer. Het moslim tuig is eropuit een burger-oorlog te ontketenen met als doel totale overheersing door de islam. Achterlijkheid troef! Dit kunnen wij niet tolereren en de moslim kolonisten dienen dan ook op transport gesteld te worden naar de zandbakken waar ze vandaan komen. Om te beginnen sluiting van alle haathutten en madrassa's wegens het ondermijnen van onze rechtstaat. De islam is gelijk aan de middeleeuwse pest! Wij moeten ervoor zorgen dat wij baas blijven in ons eigen land. Wij zijn hier de baas en niet die smerige haatbaarden.  

  17-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROPAGANDA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De propagandamachine van de staatsomroep draaide tot kort voor het reces van de Kamer en de ge-meenteraden nog op volle toeren. Burgers dienen te verstaan gege-ven te worden voordat ze per vliegtuig op vakantie gaan milieu-terroristen zijn. Ook worden zij nog even bestookt om toch vooral voor een gas loos Nederland te zijn ook al draaien zij op voor de kosten. Rondom dit onderwerp is er een ware hype ontstaan die doet denken aan de tijd van de Hollanddites. Men wordt wijs gemaakt dat wij de wereld redden als wij geen CO2 (0,3%) meer produceren. De onheilsprofeten die ons land van het gas af willen hebben kunnen wat mij betreft zelf aan het gas! Deze zogenaamde wereldverbeteraars hebben zelf geen financiŽle krimp bij deze transitie. Dit maakt het voor hen wel heel gemakkelijk om voor de muziek uit te lopen. Over gemeentes gesproken, deze verlenen nog steeds voorrang aan migranten bij het toewijzen van sociale huurwoningen ondanks dat dit niet langer verplicht wordt door het rijk omdat dit woede oproept bij burgers die al jarenlang op een wachtlijst staan. Het wordt tijd dat deze volksverlakkers duidelijk gemaakt wordt dat het hemd nader is dan de rok, ofwel eigen volk eerst!!    

  14-07-2018 om 21:42 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CENSUUR HOGE SCHOOL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Twentse hoge school Saxion te Enschede heeft zich op een wer-kelijk schandalige wijze gemengd in de vrijheid van meningsuiting van een studente. De schooldirectie pleegde censuur op een project van een leerling over de Armeense genocide. Dit schoot de politiek correcte directie in het verkeerde keelgat uit vrees voor de Turkse omgeving en hun maffiaorganisatie DENK. Het is te gek voor woorden dat wij in ons eigen land moeten buigen voor de bukslaven van Erdogan. Het besluit van de directie is een klap in het gezicht van de studente waarvan een ouder Armeens is. De directie dient ook meteen te worden weggeschopt wegens aantasting van de burgerrechten van studenten. Er dient dan ook per direct paal en perk gesteld te worden aan de Turkse inmenging in ons land en dient de vrijheid van meningsuiting gewaarborgd te worden! 

  09-07-2018 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS & SLINKS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit geldt voor Femke Halalsema die had beloofd bij haar afscheid niet meer terug te keren in de politiek. Een loze belofte want ze is in de duistere krochten van de Stopera voorgedragen als burge-meester van Amsterdam. Onbe-grijpelijk dat deze gifgroene heks tot burgemeester wordt! Dit maakt de coup van de Groene Khmer compleet waarmee de aanhangers van Pol Pot de macht overge-nomen hebben in onze stad. Ik zal burgemeester van iedere Amsterdammer kraste de heks vals. Burgemeester van de grachtengordel elite, Hipsters, moslims en ander uitheemse uitvreters. Het MKB en het arme klootjesvolk zal het nog zwaarder krijgen dan nu al het geval is. Jan met de pet zal met zijn auto in de binnenstad plaats moeten voor Yuppen en ander alternatief tuig met hun bakfietsen waarmee ze hun krengen van kinderen vervoeren. Over het paard getild kroost dat vanuit hun bakfietsen neerkijkt op gewone Amster-dammers.  De benoeming van Halalsema roept om een revolte der klein luyden die de Sjaak worden van de dure linkse hobby's en nog meer islam in hun achterstandswijken. Terug naar het verleden van heksen op de brandstapel??? 

  01-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MULTINATIONALS REGEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Multinationals zoals Shell, Unilever en Akzo dicteren het beleid in ons land middels de regenten van Mark Teflon. Ze ontduiken met medewer-king van Mark voor vele miljarden aan belasting door dividend uit te betalen via een belastingparadijs. Dit is al vele jaren aan de gang en de slippendragers van het kapitalisme faciliteren dit. Voor de gewone burgers worden de belastingen al maar hoger. Voedselbanken moeten steeds meer mensen helpen. Leven van de bedeling door toedoen van paljassen die liever het kapitalisme dienen dan het volk. Helemaal pijnlijk was het gebeuren in de Kamer waar Rutte eerst niet wenste te verschijnen om vragen te beantwoorden van de oppositie over een schimmige deal van 7 miljard euro met Shell dat zelf door de CEO van Schell is toegegeven. Deze deal kon hij niet in de openbaarheid brengen. Deze is in de achterkamertjes bekon-keld en moet daarom geheim blijven. Dit zijn regelrechte DDR praktijken waaraan onmiddellijk een einde gemaakt dient te worden!

  24-06-2018 om 20:22 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALE GRAFTAK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De milieuterrorist Diederik Sam-som die deel uitmaakt van een bende die ons van het aardgas wil hebben. Deze graftak wil de burgers straffen voor hun gebruik van aardgas. Hij wil de gasprijs verdubbelen om zo de aanschaf van warmtepompen aantrekkelijker te maken. Als tegemoetkoming wil hij de prijs van elektriciteit wat verlagen. Energie verlagingen die zo weer teruggedraaid worden als onze onbetrouwbare overheid dit zo uitkomt. Met name de zwakste zijn de klos doordat de energiekosten met honderden euro's per jaar stijgen en zij niet de middelen om warmtepompen aan te schaffen.Een stel gestoorden die zichzelf wijsmaken de aarde te redden door ons land voorop te laten lopen in de reductie van CO2 uitstoot. Ons dat slechts verantwoordelijk is voor 0.3 procent van de CO2 uitstoot in de wereld. Daarom zijn de kosten verbonden aan deze transitie belachelijk hoog en staat in geen verhouding tot het mogelijke resultaat. Dit is weer een staaltje van een peperdure linkse hobby!   

  24-06-2018 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGENTESK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Christen Unie staatssecretaris Paul Blokhuis is bezig met een kruistocht tegen genotsmiddelen. Ditmaal geen seks buiten het huwelijk en pornografie maar tegen tabak, alcohol, suiker en vet wat des duivels is en wordt verketterd door deze paljas van Jezus. Hel en verdoemenis wordt er verkondigd vanuit de Bible Belt. Het vagevuur dreigt voor zondaars. Dit zijn Noord Koreaanse praktijken, machthebbers die bepalen hoe je leeft, eet, denkt en gedraagt. In Eindhoven zijn de regenten volkomen van de pot gepleurd bij het toewijzen van nieuwe straatnamen. De naam van de Nederlandse zeeheld Witte de With sneuvelde en werd vervangen door Barbados. Barbados een Ottomaanse piraat en slavenhandelaar in het kader van de diversiteit van de wijk. Dat mag van de linkse kerk daar het geen witte man is die de meest gruwelijke misdaden heeft begaan maar een getintiŽr die bloed aan zijn handen heeft. Zijn slavenhandel doet niet ter zake voor de linkse kerk zolang het maar geen witte man is. Hoe hypocriet kun je zijn? Ook feministen roeren zich want er moeten veel meer vrouwelijke straatnamen komen. Hier paar suggesties: Voorbipslaan, Clitorishofje, Jetserweg, Veeg-steeg, Jankstraat, Hoofdpijnplein en Decolletť Allee. Daarom pak aan dit van de pot gepleurde linkse tuig!    

  23-06-2018 om 16:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INDOCTRINATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Linkse schoolbesturen en activistische leraren gaan als onderdeel van de maatschappelijke bewustwording op bezoek naar een moskee. Onder dwang moeten leerlingen mee naar een haathut om daar met hun hol omhoog gericht naar het westen op hun knieŽn een woestijnrover aanbidden aangezet door een haatprediker. Leerlingen worden hiertoe verplicht en hiervoor niet wegblijven op straffe van sancties van school. Ouders moeten dan maar tijdig kenbaar maken aan de school dat zij niet wensen dat hun kind zich begeeft in een haathok en in aanraking komt met het gif van de maatschappij. Islam is puur gif dat een gevaar vormt voor onze democratie! Moslims zullen zich nooit aanpassen daar ze ons willen overheersen. Stop daarom de islamisering van ons land voor het te laat is! Strijdt voor onze westerse beschaving! Voorkom dat afglijden naar de barbarij van de middeleeuwen!

  19-06-2018 om 19:38 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP KLOOTOOG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heksje Klootoog Liesbeth Zegveld spant weer een zaak aan tegen onze jongens die hebben gestre-den in Afghanistan. Onze jongens die op een gegeven moment overlopen dreigde te worden door de Taliban. Ze hebben zich te vuur en  te zwaard hun leven verdedigd met gebruikmaking Apache helikopters en houwitsers. Daarbij vielen er ook burgerslachtoffers in een dorp waar vanuit onze jongens werden beschoten. Burgers die gewaarschuwd werden om de pleiterik te maken maar weigerden hieraan gevolg te geven. De gore graftak heksje Klootoog ziet daarom weer kans om te pogen defensie een schadevergoeding te doen betalen aan de nabestaanden van de burgers die zijn omgekomen. Het beschadigen middels schadevergoedingen van onze jongens en meiden strijdend in den vreemde is een verdienmodel is geworden voor deze smerige activistische heks. Klootoog dient daarom aangepakt te worden daar zij een volksvijand is geworden die van het tablot geschrapt moet worden. Onze voorouders wisten wel hoe ze met een heks af moesten rekenen. Verbranden op de brandstapel! Brandend een enkele reis naar de hel!  

  16-06-2018 om 23:17 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIELHALEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kielhalen dat dient te gebeuren met het NGO gajes dat schepen bemand om migranten die voor de kust van LibiŽ dobberen over te varen naar Europa. Wars van de stijgende afkeer van de Europese bevolking tegen de tsunami van Afrikanen die alleen maar tot last zijn doordat ze onze levenswijze afwijzen en alleen maar willen profileren van ons en hun haan koning willen laten kraaien. Zo ook ruim 600 van deze gelukzoekers komend vanuit LibiŽ die door een NGO veerdienst naar ItaliŽ zouden worden gebracht. Dit land weigerde terecht deze veerboot toe te laten en liet ze op zee dobberen. Reactie een boze Timmerfrans die riep dat deze profiteurs opgevangen diende te worden. Alleen Spanje bezweek voor Timmerfrans geblaf. Ook de Belgische volks-menner Guy Verhofstadt liet zich luidkeels horen in het Europees Parlement. Deze demagoog hield een toespraak waarbij Joseph Goebbels zijn meerdere in zou moeten erkennen. Het zal niet blijven bij de opvang van deze 600 want spoedig zal ook hun familie volgen. De import van kansloze dient gestopt te worden willen wij niet in armoede ten ondergaan in dictatuur geleid vanuit een haattempel met de sharia als wet. Daarom de veerponten van de NGO's aan de ketting leggen en de bemanning de bak in!

  16-06-2018 om 19:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier een stelletje gajus dat al jaren krakend door Amster-dam trekt en daarbij voor miljoenen schade heeft aanricht aan de gekraakte panden. Dit tuig neemt geen genoegen met 24 uurs opvang welke is aangeboden door het linkse college. Onge-wenste opvang, kosten 6 miljoen! Men eist een permanente verblijfstatus om zo goed te kunnen leven op kosten van de maatschappij waaraan ze nooit iets zullen bijdragen. Het gaat van kwaad tot erger met dit tuig. Nadat ze een aantal gekraakte woningen op last van de rechter hebben verlaten deden ze een poging om meet geweld een bewoond pand te kraken. De bewoners probeerde ze met geweld te verjagen maar deze verzette zich hier krachtig tegen.Braak, kraak en geweld het wordt steeds gekker en niemand wordt opgepakt! Oerwoud gedrag wat zich uit in middels een grote bek en geweld eisen waar ze geen recht op hebben. Dit tuig dient vastgezet te worden in kampen tot het moment dat ze ons land uit gepleurd kunnen worden.

  10-06-2018 om 21:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!