Foto
Inhoud blog
 • KROMSPRAAK
 • NEDERLAND BANANEN REPUBLIEK
 • BLOKKADE ZEUR NEGERS
 • SYLVANA SIMONS
 • VOLKSWOEDE
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  04-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALLOCHTONE ENCLAVES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Rotterdam is het al zover dat de autochtone bevolking in de minderheid is. De meerderheid wordt gevormd door allochtoon moslim pleps en Afrikaans gajes. Lui waar de stad niets goeds van te verwachten heeft en dat geldt ook voor de rest van het land. Dit werd zichtbaar in een documentaire op de kwelbuis waar te zien was dat het allochtone gespuis hele wijken heeft overgenomen welke zijn verworden tot enclaves waar achterlijkheid troef is en alcohol verboden is. Jongeren die samenklitten, drugs gebruiken en hun toekomst zien zonder te hoeven werken. Een ding waarover ze het over eens zijn is dat niet langer onze Joods Cristelike cultuur de alles dominerende stroming dient te zijn. Wij autochtonen dienen maar te integreren in hun wijze van leven.  Wij integreren in ons eigen land en steden? Nu niet en nooit niet! Dan maar opstand met als doel ons land te zuiveren van de allochtone kolonisten. Een enkele reis terug naar de zandbakken waar hun roots liggen. Het zal hier vroeger of later van komen daar er niet samen te leven valt met dat soort primtievelingen. Zeker niet als ze de macht in de grote steden overnemen middels sharia enclaves wat no go ereas worden voor blanken. Dit laatste wordt mogelijk gemaakt door deugmensen die van de profeet geen kwaad willen weten. Voor hen slaap rustig verder maar kijk er niet van op als je ontwaakt in een nachtmerrie.  

  04-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIS POCH 5 MILJOEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Voormalig Transavia piloot Julio Poch eist 5 miljoen euro aan schadevergoeding van de staat voor de 8 jaar dat hij onschuldig heeft vastgezeten in Argentinië. Poch die na zijn laatste vlucht in Spanje is opgepakt en uitgeleverd aan Argentinië dit mogelijk gemaakt door ons land die zijn vluchtgegevens had doorgegeven aan Aregntinie. Julio Poch werd door een paar collega's er valselijk van beschuldigd om tijdens de junta van Videla vliegtuigen heeft gevlogen van waaruit tegen-standers van de junta in zee werden gegooid. Vals beschuldigd daar hij na 8 jaar in voorarrest te hebben gezeten vrij werd gesproken door de rechtbank. Een proces wat van start is gegaan door toedoen van het OM welke hiervan melding heeft gemaakt in Argentinië. Het OM dat ook nog eens de Judassen die hem vals hebben beschuldigd financieel heeft ondersteund. Cliënten van heksje Klootoog  Liesbeth Zegveld. Mede daardoor stinkt dit zaakje een uur in de wind. Dit werd pas in mei dit jaar bekend bij de advocaat van Julio Poch en werd niet vermeldt aan de Argentijnen want als die dit hadden geweten had ervan een proces geen ssprake kunnen zijn daar het in Argentinië verboden is om getuigen te betalen voor wat dan ook. Frappant is wel dat Julio Poch geen rechterlijke bijstand in de vorm van een advocaat en zijn beschuldigers wel. De CDA minister van justitie Ferd Grapperhuis veegt elke claim van tafel terwijl zijn voorganger Ernst Hirch Balin het proces in gang heeft gezet met alle gevolgen vandien. Julio Poch dient dan ook een ruime schadevergoeding te krijgen van de staat en zijn Judassen te worden vervolgd. 

  03-11-2018 om 20:45 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HART VOOR DE ZORG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De afgelopen week was de sluiting van de ziekenhuizen hot news in de Kamer. Emoties laaiden heel hoog op met name bij hen die strijden voor een goede zorg voor de burgers. De grootste was Fleur Agema die veelal met de nek aangeken wordt daar zij van de PVV is welke wordt verketterd door de deugpartijen. Tijdens de vorige regering maakte zij deel uit van de commissie zorg waarbij zij een van de drie Keffende Wijven was. Als een furie viel zij de verantwoordelijke Bruno Bruins en Arno Rutte aan. Rutte die meende Bruins te moeten steunen en Fleur verweet te willen stralen tijdens dit debat. Dit kan alleen maar van een VVD volks verlakker komen. Bizar en een smerige schoffering voor Fleur! Haar reactie was terecht fel dat zij niet over de rug van ontredderde patiënten op de stoep van het ziekenhuis niet wetende waar ze aan toe waren wilde schijnen. De bewering van Arno Rutte was voor haar een belediging als volksver-tegenwoordiger. Een schoffering door een lakei van het kapitalisme. Winst van de cowboys in de zorg gaan voor een goede zorg voor het volk. Volgens de VVD adepten althans. Volk wat voor hen slechts loonslaven zijn van het deelhouders kapitalisme. Bravo Fleur Adema! Waren er maar meer zoals jij!

  03-11-2018 om 01:35 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BETAALD PARKEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Groene Khmer onder leiding Rutger Groot Hamassink is weer bezig met zijn ziekelijke linkse hobby, het autootje pesten. De parkeertarieven met name in het centrum gaan fors omhoog. In het centrum van 5 euro naar 7.50 euro. Doel het centrum autoluw maken en een reservaat voor bakfiets yuppen en voetgangers. Hij wordt hierin bijgestaan door het hangbuik zwijntje Sharon Dijksma van beroep plucheklever van de PvdA. Een zeug vanuit het oosten die nog nooit een slag werk heeft gedaan in het bedrijfsleven. Vanaf school direct door de PvdA op het pluche geparachuteerd. Een vette zeug uit Enschede die de boel in Amsterdam wil helpen versteren. Amsterdam waar de automobilist en de fatsoenlijke burgers vogelvrij zijn verklaard door de regerende linkse kerk onder leiding van Groot Hamassink en burgemeester Halalsema. Een stad waar gajes dat zich niet wenst aan te passen en waar krakers ongestraft hun gang kunnen gaan. Zo ook een bende illegale Afrikanen dat al vele jaren krakend door de stad trekt en voor miljoenen schade aanricht is 24 uurs opvang aangeboden. Iets dat de bosjesmannen weigeren daar ze een permanente verblijfsstatus eisen. Ja dit zwarte games heeft nog eisen ook. Opzochten! Terug naar jullie zandbakken van herkomst. 

  02-11-2018 om 20:59 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAKETTEN TEGEN ISRAEL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Palestijnse wipkip Sigrid Kaag heeft de hulp aan de Palestijnen met 6 miljoen verhoogt tot 19 miljoen dit jaar via de VN. Dit geld wordt besteed aan terreur tegen Israël middels raketten die nu al met honderden vanuit de Gaza strook worden afgeschoten op Israël. Tevens zal er een flinke som verdwijnen in de zakken van de terroristen leiders. Belasting poet dat door deze Palestijnen hoer wordt gegeven voor de vernietiging van Joden waar de Palestijnen naar streven. Een nieuwe Holocaust om het werk van Hitler af te maken met ons poen. Dit uit puur antisemitisme, pure Jodenhaat. Het is dan ook niet toevallig dat zij lid is van NSB'66. Een minister die terreur sponsort hoort per direct te verdwijnen. Deze sponsoring van terrorisme tegen soevereine staat en volk is gewoonweg  een oorlogsmisdaad! En dat door een minister van buitenlandse handel. Handel in terrorisme wel te verstaan. De 19 miljoen kunnen trouwens veel beter in ons land besteed zoals aan de zorg.

  01-11-2018 om 23:26 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERK EN STAAT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regenten gaan er prat op dat kerk en staat gescheiden zijn. Dit is verankerd in de grondwet. Maar is dat in werkelijkheid wel zo? De besluiten van de regenten in ons land wordt beinvloed door de christelijke religie middels partijen zoals de CU, CDA en SGP met hun vrome achterban in de biblebelt. Een achterban die wars is van vooruitgang daar voor hen het woord van God verkondigd door hun zeden prekers leidend is. Godsdienst vrijheid middels het bijzonder onderwijs en rechten van de kerk dienen te worden beschermd. Ook de kerkelijke rechten zoals het bijzonder onderwijs en het kerkasiel dienen beschermd te worden. Van dit laatste wordt grof misbruik gemaakt door migranten zonder verblijfsstatus die ons land dienen te verlaten middels een uitspraak van de rechter kerkasiel te verlenen. Een middeleeuws gebruik wordt als wet toegepast in strijd met de hier geldende seculiere wet. Kerkasiel houdt onder meer in dat het wettelijk gezag niet binnen mag treden als er activiteiten aan de gang zijn. Heden wordt er weer misbruik gemaakt van dit gebruik door een aantal migranten welke uit  geprocedeerd zijn onderdak verlenen om te voorkomen dat ze toch ons land worden uitgezet. De kerkelijke wet wordt hier boven de reguliere wet verkozen. Daarom dient per direct kerkasiel onwettig verklaard te worden. Religieuze wetten dienen ondergeschikt te zijn aan de reguliere. Laten we daarvoor een nieuwe beeldenstorm voorkomen. 

  30-10-2018 om 02:01 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGENWERKING WOB VERZOEKEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De linkse ambtenaren kliek in Amsterdam doet er alles aan om WOB verzoeken  gedaan door de Telegraaf te belemmeren zodat hierdoor er geen openheid van zaken mogelijk is. Het ambtenaren apparaat is nog vergeven van PvdA adepten die de waarheid omtrent louche zaken van PvdA bestuurders in de doofpot willen houden. Zo ook omtrent het WOB naar de handel en wandel van Fatima Elatik voormalig stadsdeel voorzitter in Oost voor de PvdA en haar omgang en met de besteding van onze gemeentepoet. Aan deze kopvodde trol kleeft de lucht van nepotisme, zwendel, clienttisme, vriendjespolitiek, zelfverrijking en  veel geldverspilling. Deze kwakende moslim teef nam het er goed van leefde gelijk de Queen of Sheba. Niets was te dol voor miss Piggy, gemeentepoet genoeg en laat de blanke burgers maar dorsen. De stukken over haar anti radicalisering project opgevraagd door de Telegraaf konden de ambtenaren niet vinden, of beter gezegd wilden ze niet vinden want de vuile PvdA was mag niet naar buiten. Door de Telegraaf in de arm genomen archievarissen hadden de stukken al binnen een half uur gevonden. Dit is opnieuw een klap in het gezicht van Femke Halalsema die kort hiervoor haar excuses aan moest aanbieden voor een eerder WOB verzoek wat door linkse ambtenaren was gesaboteerd. De burgemeester kan wederom haar excuses aanbieden voor weer een sabotage. Het is duidelijk geworden dat allochtonen niet met gemeenschaps poet om kunnen gaan daar ze zichzelf en hun clan zullen pogen te verrijken. Deze trol dient men snel op sterk water te zetten als teken dat de multiculturele samenleving volledig mislukt is.

  29-10-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEESTER KACKADORISPRIJS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Meester Kackadorisprijs is een prijs die elk jaar wordt uitgereikt door de Vereniging tegen de Kwakzalverij aan degene die de Kwakzalverij dat jaar het meest heeft bevorderd. Mijn kandidaat is de mega lul staatssecretaris Mark Harbers voor het ondertekenen van het diuvelse VN verdrag genaamd Marrakech. Dit verdrag regeld dat half Afrika naar naar Europa kan migreren en is daarom een puur zelfmoord verdrag. De natuur geneeswijze ligt bij Vereniging tegen de Kwakzalverij zeer vaak onder vuur zo ook bij regenten zoals Harbers die de belangen dienen van het grootkappitaal. Hij gaat hiervoor de standaard methode gebruiken van  de natuurgenezers, het verdunnen van hun kruidendrankjes. Deze methode wil de regent Mark Harbers toepassen op ons volk middels omvolking door grote aantallen primtievelingen uit Afrika, bosjesmannen en hun takkenwijven de macht in ons land over te laten nemen en zo onze cultuur en onze beschaving naar de kloten te helpen. Het ergste is wel dat dit duivelse pact in het geniep is ondertekend. Als een dief in de nacht door Harbers.  Het blijkbaar pas bekend worden bij het volk als ze al door Judas Harbers verraden verkocht waren aan de duivel. Om ons land voor Afrikaanse overheersing te behoeden moet dit duivelse pact te worden opgezegd. Zo dient ook de plundering van onze pensioenpotten  door deze zwarte uitvreters te worden voorkomen. Ons land alleen voor ons volk! Migratie is geen mensenrecht!!

  28-10-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN VOLK WEER DE SJAAK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Als donderslag bij heldere hemel kwam de failliet verklaring van het Slotervaart ziekenhuis omdat de zorgverzekeraars de stekker eruit trokken. De opgenomen patiënten werden in twee dagen gedeporteerd naar andere ziekenhuizen. Het Slotervaart zieken-huis met ruim 2000 medewerkers die 90.000 burgers van zorg voorzagen. Dag patiënten moeten maar zien waar ze terecht kunnen voor controles en verdere behandelingen. De directie een stel zorg cowboys heeft er een financiële puinhoop van gemaakt waarbij ze er wel voor gezorgd hebben dat ze zelf niets te kort kwamen. De regering is verantwoordelijk voor de toegang tot goede zorg van de bevolking stond erbij en keek ernaar zonder ook maar iets te doen. Ook de zorgverzekeraars lieten het afweten door niets voor de patiënten te regelen wat overigens wel was toegezegd door dit graaiende tuig. De hiervoor  verantwoordelijke rat minister Bruno Bruins  verklaarde glashard dat hij geen bank was. Een bizarre opmerking daar toen de banken op omvallen stonden werd dit met vele miljarden belasting poet voorkomen. Het klootjes volk ziet maar waar ze terecht kunnen voor hun zorg. Voor de opvang en medische zorg van de vele uitvreters uit Verweggistan zijn miljarden beschikbaar. Onze eigen volk kan het lazarus krijgen. De politiek en de politiek alleen is verantwoordelijk voor de huidige situatie daar zij de zorg hebben vermarkt aan de louche verzekeraars en terwijl de zorg geen markt is. De marktwerking heeft het ook mogelijk gemaakt dat er allerlei cowboys aan de slag kunnen om zichzelf te verrijken en bij vertrek al dan niet vrijwillig een puinhoop achter te laten. Dus regenten tuig, ook bij de zorg eigen volk eerst! Stop het pompen van geld in AZC's!!

  27-10-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDER ALLE KOREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een oud gezegde luidt: onder alle koren zit kaf zo ook onder elk volk. Dit werd  het afgelopen weekend duidelijk in Leeuwarden. Zo'n 200 Friese NSB'ers geleid door de PvdA kwamen bijeen om hun afschuw uit te spreken over de helden van Jenny Douwes die voorkwamen dat smerig zwart rapaille en hun blanke deug companen de intocht van Sinterklaas, het grote kinderfeest bij uitstek, versjteren door actie te voeren tegen dit feest met gebruik van geweld. Dat de PvdA de inisiator was van deze NSB bijeenkomst is gelegen in het feit dat er gewone brave burgers zijn die in opstand kwamen tegen linkse denkbeelden uit de randstad. Dit betekend een gevaar voor de partij ideologie welke men met behulp van linkse knokploegen aan het volk wil opleggen. Een ideologie welke is vervat in de volkomen mislukte multiculturele samenleving. Dit mede doordat de strijd van een aantal Friese helden zeer brede steun heeft in het hele land zelfs in de randstad. Gevaarlijk voor de PvdA omdat verzet in de openbare ruimte dient te worden voorbehouden aan hun knokploegen als de Antifa fascisten en groepjes zwart schoren welke genoegdoening wensen voor de slavernij waar zij nooit onder hebben geleden maar dat ons onder dwang willen doen geloven. Nooit slaaf geweest zijn maar wel schadevergoeding hiervoor eisen. Met een stel NSB'ers heeft men geprobeerd het blazoen van de A7 helden te besmeuren wat jammerlijk mislukt is. 

  23-10-2018 om 01:41 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TURKSE FRAUDEURS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onlangs werden we geconfronteerd met Polen die massaal fraudeerde met WW uitkeringen door na een periode te werken omtslag namen en dan in eigen land vakantie te vieren. Als de WW periode ten einde kwam gingen ze weer aan het werk en begon de cyclus opnieuw. Werken, WW, werken WW enzovoort. Het UWV verdomde het om de WW aanvragen te controleren uit laksheid onder de noemer te weinig geld en personeel. De politiek beloofd middels woorden  dit aan te pakkken maar daden blijven uit. Zo is het voor deze wodka zuipers een waar luilekkerland ontstaan waarin ze ongestraft misbruik kunnen maken van onze sociale voorzieningen mede mogelijk gemaakt door de EU. De stof is nog niet eens neergedaald of we worden geconfronteerd met sjoemel Turken die frauderen met de bijstand. Massaal worden bezittingen zoals onroerend goed niet opgegeven wat verplicht is om te bepalen of er een uitkering kan worden toegekend. Doordat te verzwijgen hoeven zij hun bezit niet op te eten kunnen zij gaan halen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door gemeenten verdommen om dit te controleren. Want deze Turken zijn zielig en controle komt neer op etnisch profileren en discriminatie volgens de linkse ambtenaren op het stadhuis. Voor allochtonen gelden alleen de rechten maar niet de plichten voor het krijgen van uitkering. Hoe anders is het met onze eigen autochtone burgers. Die worden wel achter de vodden gezeten door het UWV en de DWI om aan hun verplichtingen te voldoen. Bij in gebreke blijven worden ze gekort op hun uitkering of deze wordt ingetrokken. Daarbij zijn er wel verschillen tussen de DWI diensten per gemeente daar de bijstand wordt uitgevoerd door gemeenten. Daardoor is het mogelijk dat de ene ontvanger meer geziekt wordt dan ander. Een schandalig voorbeeld is wel de zaak van een vrouw die van jongs af aan vijftig jaar in de horeca heeft gewerkt en door lichamelijke problemen via de WW in de bijstand komt daar haar contract niet werd verlengd door haar werkgever. Zij is toch nog ondanks haar leeftijd verplicht om vijf sollicitaties per week te doen. Werkelijk mens onterend DWI ga je schamen! Een onnodige kwelling terwijl ze toch nooit meer aan het werk komt. Of kansloze vijftig plussers die met een fluorisserend hesje aan onder het oog van een controleur tussen criminelen met een taakstraf papier moeten gaan prikken. Schande! Het is gelukkig nog wel mogelijk om  een onderscheid maken tussen hen en de criminelen want die zijn jong en getint met een grote bek. Dit voor hoelang dit nog nog mogelijk is. 


  21-10-2018 om 21:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRIMINELE BANKENSECTOR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De bankensector vormt nog steeds een gevaar voor ons land daar zij blijk geeft niets te hebben geleerd en te willen leren van de enorme crises die door hen is veroorzaakt. De systeem banken zijn met miljarden aan belastinggeld van de ondergang gered. Met geld van de burgers die nog steeds door de witte boorden criminelen worden belazerd voor puur winstbejag. De laatste misdaad die aan het licht kwam was bij de ING bank die vele honderden miljoenen zwart geld te hebben wit gewassen. Ze hebben hun straf bij justitie afgekocht en het is voor hen buissenes as usual. De boete wordt door de bank of beter de klanten van de bank betaald en geen witte boorden crimineel wordt persoonlijk vervolgt. Dit is pure klasse justitie want Jan Boezeroen die voor een relatief klein bedrag fraude pleegt komt voor het hekje en wordt bestraft en de bankiers ontlopen hun straf. Wel hebben ze voor de buhne een medewerker een andere functie gegeven. De verantwoordelijke witte boorden criminelen dienen dan ook voor de rechter te vierschijnen ter verantwoording van hun daden. 

  21-10-2018 om 21:20 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BETUTTELING EN VERTRUTTING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We zijn sinds Rutte III opgezadeld met een staatssecretaris voor betutteling en vertrutting in de persoon van Paul Blokhuis van de Christen Unie. Deze kerkrat heeft de oorlog verklaard aan de geneugten van het leven. Drank, tabak, vet en suiker moeten in de ban. Deze drammende dominee vindt deze producten maar ongezond en schadelijk voor de burgers en wil het gebruik hiervan zo duur maken middels verhoging van accijnsen dat mensen deze genotsmiddelen niet kunnen betalen uitgezonderd de rijke elite natuurlijk. Rokers zijn tot paria's en ongewenst verklaard door deze gek. Hij vergeet hierbij een ding dat als de ons omringende landen hun accijnsen niet drastisch verhogen dan krijgen we een bloeiende smokkel van deze producten naast de drugs smokkel in en uit ons land. Deze hemeldragonder heeft blijkbaar totaal niets geleerd van de drooglegging in Amerika waar de misdaad flink van geprofiteerd heeft. Blokhuis heeft een blinde vlek voor de schade die hijzelf toebrengt aan de geestelijke gesteldheid van de burgers door hen te vergiftigen met zijn religie uit de bijbel. Gods woord dient wet te zijn en dit is uitermate schadelijk voor onze geestelijke gezondheid. Bloedige oorlogen door de eeuwen heen zijn hiervan het gevolg! Volwassen burgers zijn best in staat om zelf te bepalen of ze roken, alcohol drinken, vetten en suiker gebruiken. Daarvoor hebben we geen prevelende dominee nodig die zelf de katjes in het donker knijpt. Wees daarom op u hoede voor hen die clamen names god te spreken! 

  21-10-2018 om 03:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN VOLK EERST!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eigen volk eerst! Een oude kreet die heden weer opgang doet en een must is. Eigen volk eerst, een gruwel voor het deugvolk dat struisvogelpolitiek bedrijft en overloopt van politieke correctheid. Het eigen volk wordt door de regenten als tweederangs burgers behandeld. Klasse justitie waarmee ons eigen volk van doen heeft want gelukzoekers die zware misdaden plegen worden lager gestraft dan wij blanken om hun verblijfsstatus niet in gevaar te brengen. Dieventuig veelal uit veilige landen dat ongestraft uit stelen mag gaan zonder dat ze direct het land worden uitgeschopt wat zonder problemen kan. Hij die het waagt om voor ons eigen volk op te komen wacht een politiek of een show proces. Geert Wilders wordt vervolgt in een politiek proces over zijn vraag of er minder Marokkanen gewenst zijn in ons land. Dit geldt ook voor een stel dappere Friezen die hebben voorkomen dat een bende dobbernegers en hun mattie's witte NSB'ers Dokkum bereikte om daar de intocht van Sinterklaas te verzieken en een kinderfeest onmogelijk te maken. Ze worden vervolgt voor het blokkeren van een snelweg en het ontnemen van het recht op demonstratie van de bende nikkers en hun witte kompanen. Tegen deze Frieze helden worden relatief hoge straffen geëist om te pogen zo een voorbeeld te stellen tegen hen die wensen te strijden voor onze culturele waarden. Haaks hierop staat de actie van burgemeester Pauline Krikke van Den Haag die een bus met demonstranten tegen liet houden die op weg was naar de As Soennah Moskee. Identitair Verzet wilde demonstreren bij deze smerige haathut wat hen door Krikke een deug teef onmogelijk werd gemaakt. Waar is het recht op demonstratie van deze mensen? Het recht op demonstratie is toch heilig in dit land? Heilig ja maar slechts voor links en zwart schorem! Deug kut Krikke liet maar al te graag haar oren hangen van een bende jihadisten die dreigden net als een week eerder in Utrecht deze demonstratie met geweld te verstoren. Slechts een massale opstand van de witte zwijgende meerderheid kan voorkomen dat we worden overheerst door een kleine linkse minderheid. Daarom eigen volk eerst! Eigen volk eerst! 

  20-10-2018 om 21:42 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLIMAAT LEUGENS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dag in dag uit worden wij door de regenten en de klimaat maffia bestookt met wat er gedaan moet worden om de CO2 uitstoot door bedrijven en particulieren tot nul terug te brengen. Grote aantallen onheilsprofeten roepen al dat het een minuut voor twaalf is wat betreft de redding van de aarde. Als je het maar vaak en hard roept ga je het vanzelf geloven. Discussie over het klimaat gedram is niet mogelijk en deskundigen die een tegen geluid willen verkondigen worden geboycot. De onheilsprofeten die de ondergang van de aarde prediken wordt in het geheel geen tegengas gegeven want zij claimen de wijsheid in pacht te hebben kunnen ongehinderd het volk een rad voor ogen blijven draaien. In ons land is aangaande het milieu doemdenken Yasser Klaver (GL) de grootste onheil prediker welke volkomen gestoord is! Je kan geen praatprogamma aanzetten op de TV of je wordt geconfronteerd met de milieu maffia. Ze hebben allen een ding gemeen ze claimen te weten wat er gedaan moet worden maar omzeilen de vraag wie dit alles moet betalen. Het antwoord is duidelijk, de burgers. De zwakste schouders zullen de zwaarste lasten moeten dragen als het aan de regenten ligt. Wel duidelijk is dat wat ons land kan bijdragen aan daling van de uitstoot CO2 in de wereld nog geen 0.5 procent als we totaal geen uitstoot meer hebben. Waar praten we dan over? We praten over een peperdure linkse hobby. Om deze hobby te voorkomen is een volksopstand nodig. Burgers kom in actie om af te rekenen met de regenten en de klimaat maffia.  

  18-10-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIST&ZWART BEDROG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sylvana Simons is weer eens negatief in het nieuws haar handelsmerk. Deze zwarte drama queen is ontmaskert over het feit dat ze niet in Amsterdam woont terwijl ze zitting heeft in de gemeenteraad terwijl dit volgens de kiesraad wel verplicht is.  Deze voodoo queen woont nog steeds in Duivendrecht wat niet tot de gemeente Amsterdam behoort.  Dit is bekent geworden door het roddelblad privé wat daarmee schending van de woonplicht in Amsterdam onthulde door deze tribale kakmadam.  Madam staat voor de schijn ingeschreven op een adres in Amsterdam  noord, een woonark van derden, waar ze niet woont maar nog steeds buiten de gemeente in Duivendrecht. Een bouwval een black queen onwaardig. Kortom puur bedrog in scène gezet door de zwarte Bijlmer kliek om haar heen. Ze is hierover berispt burgemeester Halalsema die haar te verstaan gaf spoed te maken met haar verhuizing naar Amsterdam. Ze verschool zich achter de leugen dat haar huis verbouwd wordt. Een zwarte heks die berispt wordt door een groene heks. Wat ervan komt als de black mamba niet thuis geeft is onbekend maar ik vrees het ergste want ze is een zwarte en die zijn volgens de deugmensen waartoe ook de burgemeester behoord zijn zielig. Het wordt daaromtrent de hoogste tijd dat wij worden verlost van deze zwarte intrigante die slechts bezig is de zwarte non valeurs die blij moeten zijn dat ze in ons land mogen verblijven op te zetten tegen de blanke autochtone Amsterdammers. Dit mede gevoed door haar ziekelijke Zwarte Pieten haat. Voor zwarten geldt maar een optie; aanpassen, integreren en het respecteren van onze gebruiken, normen en waarden. Zo niet oprotten naar de oerwouden waar hun roots liggen. 

  18-10-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MARATHON
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze maand worden de burgers van Amsterdam zuid weer opgezadeld met een marathon een hobby van een stel  dwazen die straten en wegen voor zichzelf willen hebben om te rennen en te strompelen. Vreugde voor een vrij kleine groep mafklappers en overlast voor de burgers in zuid. Dit alles gesponsord door het bedrijfsleven wat hier brood in ziet. Wat betekend de overlast voor de bewoners van zuid; de toegang per auto is niet meer mogelijk, autoverkeer in de buurt is ook niet mogelijk en in een deel van de straten mag ook niet geparkeerd worden en de bewoners moeten maar ergens anders zien te parkeren ondanks ze diep in de buidel moeten tasten voor hun parkeervergunning die hun recht geeft te parkeren in hun straat. Dit alles voor een stel dwazen die de stad aanzien moeten geven daar elke stad geilt op het hebben van een marathon. Haantjes gedrag van de elite die er zelf geen last van heeft. Wat houd dit rennen door de stad in; een stel blanken die jacht maakt op een stel zwarten aan de kop van de race welke ze nooit kunnen inhalen. Onbegonnen werk waarvoor een deel van de stad op slot moet. Je huis dat onbereikbaar wordt waardoor verkeer van en naar jouw huis wordt belemmerd. 

  16-10-2018 om 01:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOESTIJN ROVERSHOL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Ter Apel is het beruchtste AZC gevestigd. Een waar woestijn rovershol  op het platte land gevuld met tuig dat criminaliteit in de genen heeft voortkomend uit eeuwen van inteelt door het paren van neef en nicht. Eeuwen van tribale huwelijken en addergebroed met een laag IQ als gevolg. Dat tuig steelt alles wat los en vast zit en vormt een ware plaag voor de winkeliers. Spullen worden meegenomen zonder ervoor te betalen. Het proletarisch winkelen is het eerste wat de linkse asielmaffia ze heeft bijgebracht. De winkeliers zijn de dupe want de overheid weigert op te treden tegen de woestijn rovers want ze zijn zielig en dienen gepamperd te worden. Voor de winkeliers komt er een fonds waaruit ze schade vergoed krijgen. De wereld op zijn kop! Niet dat de winkeliers schadeloos gesteld worden maar dat er een vrijbrief gegeven om te stelen want de overheid vergoed de schade. Dit is onze belasting poet in het water gooien! Dit rovende tuig dient in een gesloten kamp te worden vastgezet totdat ze het land land uitgeschopt kunnen worden. Hiermee dient wel vaart te worden gemaakt. Eruit! Terug naar de zandbakken van herkomst. Opzouten!

  15-10-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LINKSE KERK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Achter dit gore Antifa logo gaan diverse bendes van beroeps actievoerders schuil. Non valeurs, een kankergezwel waarvan ons land van gezuiverd moet worden. Mensen die een andere mening verkondigen dan die van hen worden bestempeld als zijnde fascisten welke het zwijgen moet worden opgelegd. Ben je eenmaal door hen als een fascist bestempel dan  ben je vogelvrij  in ons land. Demonstraties, vergaderingen  en bijeenkomsten worden met geweld door hen verstoord zonder dat ze hiervoor voor de rechter komen. Dit is al decennia het geval en het wordt van kwaad tot erger. De staatsomroep en de commercielen bieden ze daarnaast ook nog een podium waar hun acies in een positief daglicht worden gesteld. Hele meutes politiekcorrecte Bekende Nietsnutten worden opgevoerd in allerlei praatprogramma's waarin ze hun steun betuigen voor hun volslagen bezopen ideeën waarmee het volk geïndoctrineerd dient te worden. Dit in opdracht van het establishment dat geen verzet duldt tegen hun linkse hobby's. De commerciëlen omroepen doen dit middels vele leeghoofdige soappie's die alleen maar voorgekauwde politiekcorrecte onzin uitkramen. Veelal huppelkutjes met een IQ conform hun schoenmaat. Tevens werken er zichzelf artiesten noemende mee. Mediageilheid kent wat hen betreft geen tijd als ze maar op de kwelbuis zijn.

  14-10-2018 om 20:41 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TWAN SCHIJTHUYS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een kat of beter een rat in het nauw maakt rare sprongen. Dit geldt zeker voor Twan Huys presentator van de talkshow RTL Late Night welke een zinkend schip is reeds eerder verlaten door Humberto Tan. De kijkcijfers dalen steeds verder en dan is er paniek in de tent. Dan is er behoefte aan een rel breed uitgemeten in de sociale media. Met de ophef over de blokkeer Friezen diende zich een kans op een rel aan welke met beide handen werd aangegrepen. Jenny Douwes werd door Schijthuys met valse voorwendselen naar de studio gelokt. Met zijn belofte dat zij niet aan tafel met hoefde te discussiëren met het  louche stamhoofd van het anti Zwarte Pieten tuig welke jaarlijks de Sinterklaas intocht met geweld wil verstoren. Twan deed zijn belofte tegen us Jenny niet gestand en liet deze rel neger ook plaatsnemen aan de tafel onder het mom van de tafel is van RTL en een ieder welke is uitgenodigd mag hier aanschuiven. Jenny was hier pissig over waarop Schijthuys zei nu zal jij wel vertrekken zeker? De wens was de vader van de gedachte! Dan zou zijn rel compleet zijn. Maar Jenny bleef zitten en maakte duidelijk wat hij haar geflikt had, het niet nakomen van zijn woord. Als zij geweten had dat deze terrorist toch aan tafel kwam was ze niet gekomen. Dat de smerige rioolrat Twan Schijthuys maar gauw van de kwelbuis  moge verdwijnen en diep in de stront zakken. Ook spuit elf gaf weer modder want engnek Peter R de Vries Twitterde; Ach gut....... nu is Jenny Douwes ineens boos omdat ze aan tafel moest met anti anti Zwarte Piet activisten. En dat terwijl ze zelf opriep tot een confrontatie op de snelweg. Dan is zo'n gesprekje bij Twan heel intimiderend. Deze smerige kwakbol Peter R vergeet dat hij tot twee keer toe de pleures uit liet breken als een presentator zijn afspraken met hem niet na kwam. Twan liet RTL Boulevard verkondigen dat de fout bij Jenny en advocaat Anker lag. Je moet maar durven terwijl duidelijk is geworden dat Jenny voor ze vanuit Leeuwarden vertrok naar Amsterdam haar telefonisch werd bevestigt door Twan dat ze niet met die zwarte activist aan tafel hoefde. 

  13-10-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!