Foto
Inhoud blog
 • HET GROENE GEVAAR
 • AMSTREDAM NOORD
 • PULS VISSERS DE KLOS
 • ZWARTE STRONDSPUITSTER
 • BRAVO EBRU UMAR
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  05-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOTAL KLIMAAT GEKTE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De klimaat gekte begint nu buitensporige proporties aan te ne-men. Aangewakkerd door de groene onheilsprofeet Yasser Klaver worden nu ook al schoolkinderen als martelaren voor de klimaat hysterie ingezet. In navolging van onze Belgische buren gaan kin-deren welke nog niet eens droog achter hun oren gaan dagen lang spijbelen voor het klimaat. Hoe verzin je het? Kinderen voor wie onzin en nepnieuws via de sociale media dagelijkse kost zijn gaan de straat op met de eis dat de overheid moet toegeven aan de hersenspinsels van zichzelf benoemde klimaat redders. Wat de financiele kosten voor de maatschappij zijn, en of die door de bur-gers te dragen zijn dat doet er voor hen niet toe zolang ze maar kunnen beschikken over een smartphone, laptop en tablet. De rest zal hen dan ook gewoon worst wezen. Ook dat het geld hiervoor wel eerst verdient moet worden houden ze geen rekening mee. Hoe zou het ook want tot hoofdrekenen zijn ze nauwelijks meer in staat. Verder is hun betrokkenheid bij het milieu te zien aan het afval dat op straat pleuren bij de scholen. Maar een dagje vrij door spijbelen is fijn aangemoedigd door smerige proleten als Yasser Klaver. Ook uit de hoek van de relifa-cisten kwamen er voorstellen voor de redding van het klimaat. Belachelijke voorstellen ove-rigens van de Jezus juichers. De SGP komt met een verplichte winkelsluiting op zondag en een beperking van de openstelling van pretparken. De CU kwam met het dwaze voorstel dat een ieder vrij moet zijn op zondag. De moraal, de zondagsrust zal weer eerbiedigd dienen te worden. Vergeet het maar! Zondags lekker alles doen wat hun God verboden heeft!

  05-02-2019 om 02:58 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SYBRAND VAN HAERSMA BUMA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Buma van het CDA heeft inzake het kinderpardon aangetoond een Judas van het zuiverste water te zijn. Een hoogst onbetrouwbare kerkrat! Na eerst mordicus tegen te zijn geweest draaide hij 180 graden onder druk van leden en hoeders van kerken. Hoeders die het zieltogend bestaan van hun kerken welke buiten de Bible Belt leeglopen weer hun oude glorie en macht terug willen middels een kerkasiel voor illegalen stammend uit de middeleeuwen dat niet meer van deze tijd is en strafbaar gesteld moet worden. Fuhrer van deze lieden is oud minister van Justitie Ernst Hirch Ballin bekend van de aanhouding van de cartoonist Grogorius Nekschot welke van zijn bed werd gelicht door een zwaar bewa-pend arrestatieteam en twee dagen werd vastgehouden voor het maken van cartoons die de politiek correcte linkse kerk niet aan-stond. Hirch Ballin een Heinrich Himler in poedervorm. Buma die het carnaval voor de linkse kerk en de asielmaffia dit jaar al vroeg van start heeft doen gaan. Dit tot grote vreugde van de onvolkers van ons land. Hopelijk wordt hij hiervoor afgerekend door zijn kiezers in maart.

  04-02-2019 om 20:44 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIOOLMEES START PENSIOEN OORLOG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wouter Rioolmees van NSB'66 heeft de oorlog verklaard aan de vakbonden over de pensioenen. Er dreigt een korting van 15 pro-cent voor 2 miljoen gepensioneerden iets wat voor hen en de vak-bonden volstrekt onaanvaardbaar is. Rioolmees is verantwoorde-lijk voor de korting van de pensioenen door zijn beleid van een steigende AOW leeftijd en de fictieve te lage rekenrente. Het ont-houden van achterstallig loon van werknemers door regenten is een doodzonde. Dit schreeuwt om opstand en de politie neemt het voortouw door deze maand in Den Haag het ministerie van Algemene Zaken en de Malietoren te blokkeren. De Malietoren is het rovershol van het VNO-NCW waar beleid wordt gemaakt om arbeidsvoorwaarden van werknemers zo minimaal en goedkoop mogelijk te maken waardoor er grotere winsten worden gemaakt. Rioolmees heeft aangekondigd geen maatregelen te nemen om korting op de pensioenen te voorkomen. De vakbonden dienen bij het kruisje te tekenen van de pensioen plannen die de hoogst onbetrouwbare rovererheid heeft bedacht en zeer nadelig zijn voor werknemers. Rioolmees wenst ook een regeling waarin niet de hoogte van de uitkering vaststaat maar een variabele. Gaat het goed met de economie een hogere uitkering en gaat het minder dan een lagere. Daar schuilt  het gevaar want de overheid en hun Bilderberg vriendjes zorgen er wel voor dat als het goed gaat alleen zij profiteren. Als het slecht gaat mogen gepensioneerden het gelag betalen. Daarom vertrouw nooit een roverheid! Binnenkort krijgen de gelegenheid om met de regenten af te rekenen middels de stembus. Dus wegstemmen dat tuig!

  03-02-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLOKKEER FRIEZEN PESTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Feldwebel Ferd Grapperhaus heeft vanuit zijn fuhrerbunker bevo-len dat erbij de Blokkeer Friezen DNA materiaal moet worden af-genomen. Een pure Nazi methode er slechts op gericht om deze dappere Friezen kalt te stellen om zo het verzet van de gewone burgers tegen de regenten te breken. Volgens het al oude  nazi recept van represailles, intimidatie en onderdrukking. Belachelijk of we hier met zware misdadigers te maken hebben. Boegbeeld Jenny Douwes was niet een aanwezig bij de blokkade van de milieu onvriendelijke oude bussen maar kreeg toch een bevel zich te melden voor afname van DNA materiaal. Ze heeft dit overigens in overleg met haar advocaat geweigerd. Ook andere dappere nazaten van Grutte Pier kregen dit onzinnige bevel en weigerde dit. Terecht want het zijn geen criminelen al denken de collabrateurs onder leiding van Grapperhaus hier heel anders over. Feldwebel verstaat onder aanpakken van de misdaad door het fors bestraffen van hardwerkende blanke mensen die slechts in actie kwamen om hun kinderen te beschermen tegen zwarte activisten en hun witte vazallen die een kinderfeest wilden verstoren. De kerkrat Grapperhaus kan zijn tijd nuttiger besteden door de ware criminaliteit met name die van de gekleurde medelanders aan te pakken van de top 1000 die voor de wer-kelijke onveiligheid zorgt. Fryslân Boppe!

  30-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VEERPONT SEA WATCH 3
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom zorgt de veerpont Sea Watch 3 voor een conflict tussen Italie en ons land. Nadat al eerder met een stelletje gelukzoekers weken lang heeft rond gedobberd toonde een aantal landen zwak-ke knieen waaronder ons land middels staatssecretaris Harbers door opname van deze non valeurs. Deze veerpont van een Duitse NGO vaart onder de Nederlandse vlag met een Duitste bemanning en een Nederlandse kapitein. Direct nadat ze hun lading uitvreters hadden gelost zijn de zweinhunden met hun veerpont weer vertrokken naar de kust van Libie om weer een stelletje kansloze Afrikanen over te nemen van  een bende mensensmokkelaars om vervolgens weer koers te zetten naar Italië. Dit land weigert de veerpont toegang tot zijn havens. Toen er een storm opstak mocht zij voor anker in een baai bij Sicilië waar er wel wa-ter en voedsel werden geladen. Nadien moesten weer de volle zee op alwaar ze verongelijkt rondjes varen of te wel ronddobberen gelijk negers die ze uit het water hebben gevist toen ze de oversteek naar Europa wilden wagen. Over de opvang van  deze gelukzoekers is een diplo-matieke rel ontstaan tussen de slierten kauwers en onze regenten. Wij moeten ze opvangen of anders komen zij met de bus naar ons land. Als die bus van dezelfde kwaliteit is als de Fyra treinen kan deze tocht lang duren. Die ravioli knagers welke rijkelijk uit EU subsidiepot graaien welke door ons land mede wordt gevuld trekken wel een hele grote broek aan. Deze door de maffia geregeerde staat zou hier beter een toontje lager kunnen zingen. De migran-ten dienen terug gevaren te worden waarna deze pont aan de kettinggelegd te worden en de bemanning ach-ter de tralies te verdwijnen wegens mensensmokkel.

  29-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN STIJL ONDER VUUR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De roemruchte site Geen Stijl ligt onder vuur van de VARA haatsite Joop onder leiding van Francisco van Zolum. Karaktermoord op mensen die een mening verkondigen die welke linkse activisten  onwelgevallig is, is de mores. Nu is Geen Stijl weer eens aan de beurt bij de linkse azijnzeikers. Geen Stijl onthult zaken die de deuggemeenschap ongewenst acht. Misdrijven gepleegd door moslims worden niet verbloemd met een verwarde insuline spui-tende Nederlander. Zij noemen het beest bij zijn naam. De steen des aanstoots is dit maal het artikel de hoofddoek herdenking een vunzige vondst van de VN jaarlijks op 27 januari welke dit jaar samenviel met de Auswitch herdenking. Laat duidelijk zijn dat de Holocaust waarvan 6 miljoen Joden het slachtoffer werden de grootste misdaad tegen de menselijkheid in de geschiedenis is. Dit mag nooit meer gebeuren Nooit meer Auswitch! Dat kan niet vaak genoeg duidelijk gemaakt worden dit mede door een jaarlijkse herdenking. Een herdenking waarbij burgemeester Femke Halalsema een toespraak hield. Een wolfin in schaapskleren. Het artikel had een weinig empahstische kop de NOS verslaat de hoofddoek herdenking met daarbij een foto van kopvodden draagsters. Dit had subtieler gekund. Hierover ging Joop volop het orgel. De linkse deuggemeenschap heeft de herdenking gekaapt en weigert in te zien verantwoordelijk te zijn voor de massale toestroom van moslims welke de Jodenhaat in hun genen hebben en verantwoordelijk zijn voor de grote toename van het antisemitisme. Daarbij speelt Femke Halalsema dubieuze dubbelrol want zij is de beschermvrouwe van moslins, hun haat hutten waar Jodenhaat wordt gepreekt en de haat madrassa's waar Jodenhaat wordt geleerd vanuit de koran. Ter vergelijking de Duitsers leerden dit uit Mijn Kampf. Met de Groene Khmer aan de macht gaan de Joodse medebur-gers een slechte tijd te gemoet in Mokum!

  29-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ILLEGALEN PARADIJS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Amsterdam veranderd door toedoen van de Groene Khmer in een illegalen paradijs voor elke illegaal in ons land waar de gewone Amsterdammers voor de kosten opdraaien. Hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan doet Groot Hamassink heel er vaag want hoe minder de burgers weten hoe beter vindt de Groene Khmer. Maar gelukkig we hebben we Tante Bel nog. Annebel Nanninga raadslid voor het Forum voor Democratie heeft wel het nodige boven tafel kunnen halen. Zo worden er een fors aantalactifistische groepen naast de dienaren van de gemeente betrokken bij de opvang. De groepen die allemaal pro illegalen zijn. De raad en buurtbewoners hebben geen rol bij de overleggen van die groepen. Groot Hamas-sink weigert pertinent notulen van deze overleggen te laten ma-ken zodat de raad en de burgers worden geïnformeerd. Het dient binnen de achterkamertjes blijven. De burgers dienen zich maar te schikken naar de beslissingen van activisten. Over een van de opvangplekken een oude brandweerkazerne in Buiteveldert is no-gal wat ophef daar in die wijk nogal veel ouderen en Joodse bur-gers wonen. Die krijgen daar te maken rabiate antisemieten uit den vreemde welke de Jodenhaat met de paplepel hebben binnengekregen. Ook de onder-nemers in het winkelcentrum zitten niet op de strooptochten van de woestijnrovers te wach-ten. Groot Hamassink trachtte deze opvangplek te ontkennen maar moest later erkennen dat dit wel zo was nadat duidelijk was geworden dat de geplande verkoop van de kazerne geen doorgang vindt. 

  28-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAAGSE PENSIOEN KAPERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Onder leiding van Wouter Rioolmees worden de pensioenfondsen het mes op de keel gezet. Vakbonden moeten teken bij het kruisje voor een nieuwe pensioenregeling of anders moeten diverse fond-sen over gaan tot korten op de uitkeringen. Rioolmees meent te kunnen beslissen over het uitgestelde loon van werknemers want dat is pensioen immers. Als een hongerige veelvraat kijkt hij bege-rig naar de pensioenpotten waarin hij maar al te graag in zou wil-len graaien met zijn smerige tengels. De vakbonden bereiden acties voor om  de korting op uitkeringen te voorkomen. Het is tijd voor keiharde acties door de werknemers welke door Rioolmees van NSB'66 bestolen gaan worden van hun uitgesteld loon. Een politieke staking dient hierbij niet geschuwd te worden want het is de politiek die de belachelijke fictieve rente hanteert voor de fondsen. Het land dient te worden platgelegd waaronder overheidsinstellingen, de havens, Schiphol, NS en ander openbaarvervoer. Een andere NSB'66 teef reed een scheve schaats in Straatsburg door zich in Europees verband niet uit te willen spreken tegen de sharia welke oprukt in Europa. Petra Stienen onthield zich laf van stemmen waarbij ze de sharia vergoeilijkde om in de gunst bij de moslims te blijven. Onbegrijpelijk de sharia dient te vuur en te swaard bestreden te worden zodat verkomen kan worden dat deze vaste voet aan de grond krijgt in Europa. Petra Stienen jouw gedrag is werkelijk om te grienen! 

  26-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROENE RAMPSPOED
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Groene Khmer in Amsterdam gaat weer een onzinnig besluit ten uitvoer brengen. Burgemeester Femke Halalsema gaat isla-mitische instellingen zoals moskeeën en scholen beveiligen. De moslims voelen zich namelijk achtergesteld bij Joodse instellin-gen die door toedoen van de islam zwaar beveiligd moeten wor-den. Jodenhaat die moslims met de paplepel al binnen krijgen. Laat ze verdomme er eerst maar eens voor zorgen dat Joodse mensen al dan niet met een keppeltje veilig over straat kunnen gaan door te worden belaagd door Rifratten en ander moslim tuig alvorens je islam haathutten en madrassa's gaat beveiligen. Van wie hebben ze wat de vrezen anders dan van moslims die een andere stroming binnen deze achterlijke ge-weldadige religie aanhangen. Dit is vuur met vuur bestrijden, lekker laten tikken en vooral niet blussen! Daar komt nog bij dat de plegers van aanslagen nagenoeg altijd moslims zijn. Het houden door Pegida van een barbecue voor een haathut, het neerleggen van een varkenskop of een onthoofde etalagepop kan niet als een terreurdaad worden bestempeld. Dit is gewoon een beloning voor het zwelgen van moslims in hun vermeende slachtofferschap. Nog wat betreft mevrouw Halalsema zij heeft met haar partner nog een pandje in de aanbieding. Mooi rustiek gelegen aan de Transvaalkade in oost met een energielabel F/G dus flink stoken maar gekoppeld aan een hoge CO2 uitstoot. Witte scholen op loop afstand dus u hoeft uw kroost niet op zwarte scholen te doen. Vraagprijs 1 miljoen ruim het dubbele voor wat zij ervoor betaald hebben. Daar komt nog bij het energie neutraal maken iets wat de Groene Khmer van de burger vereist. Ook hier valt weer op dat millieu predikers die de gewone burger de maat nemen in grote huizen wonen die een niet of nauwelijks duurzaam energielabel hebben. Verander de wereld en begin bij jezelf. Haar adjudant Raspoetin Groot Hamassink gaat 500 il-legalen gratis huisvesten met 500 pleuries p/m leefgeld krijgen plus gratis gezondheidszorg. Hamassink toont zich een echte NIMBY daar bij hem in de buurt, de oude Wester Gasfabriek, geen illegalen worden gehuisvest. Dit geldt ook voor de grachtengordel. Andere buurten met een klein Groene Khmer electoraat worden opgezadeld met de lasten van het handelen van Groot Hamassink. Dit gaat de Amsterdamse burgers 11.5 miljoen per jaar kosten, geld wat een beter doel kan dienen. De illegalen hoeven zich niet voor te bereiden op, en mee te werken aan verwijdering uit ons land. Zo probeert de linkse kerk tijd te winnen in de hoop dat erin de toekomst toch nog een verblijfsstatus voor hun komt. Frustratie van de rechtspraak is dit waar niet tegen opgetreden wordt. Is dit de toekomst van ons land?.

    

  26-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRIMINELE ASIELZOEKERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  AZC 's waar de criminele asielzoekers worden opgevangen klagen steen en been. Het tuig dat zij onderdak moeten bieden is volsla-gen onhandelbaar en geweldadig. Dit tuig dient in een gesloten strafkamp te worden geplaatst waar ze tucht moet worden bijge-bracht in de tijd totdat ze worden uitgezet. Dit tuig dient nooit en te nimmer recht op verblijf in ons land te krijgen. Dit gajes dat uit veilige landen wegkomt en daarom al bij voorbaat reeds kansloos is voor een verblijf status. Hierbij zijn de rifratten in de meerderheid naast Afrikaanse piraten waarbij in een ieder de criminaliteit in de genen zit en ze een gevaar vormen voor onze maat-schappij. Ze moeten opgesloten worden in zwaar bewaakte kampen ons eigen Guantanamo Bay. Vervolgens krijgen ze de keuze of leven onder een zwaar regime zonder uitzicht op een betere toekomst oprotten naar het land van herkomst. Opzouten!! 

  26-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VUILE MAFKEES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De hedendaagse Raspoetin, Rutger Groot Hamassink, lid van de Groene Khmer en de gemeenteraad van Amsterdam wil illegalen in Amsterdam een stadspas geven welke het toegang geeft tot sociale voorzieningen zoals zorg en onderwijs. Zo'n 10.000 illga-len zouden een stadspas moeten krijgen. De Groene Khmer wordt hierin gesteund door de grijze wolven van DENK en de aandachts-hoer Silvana Simons van de lokale zwarte splinterpartij Bij1. Deze zwarte heks die zich in leven houdt middels een algemene midde-len infuus welke nog geen enkele positieve bijdrage aan ons land heeft geleverd. Ze wekt slechts ergernis op! Het is werkelijk zieke-lijk hoe de Groene Khmer de allochtone gelukzoekers pamperd of wel in de luiers legt. Daar waar onze eigen burgers naast een eigen risico steeds hogere zorgpremies moeten betalen zouden de illegalen uitvreters gratis zorg moeten hebben. Amsterdamse burgers zullen moeten opdraaien voor dit belachelijke voornemen mocht dit doorgang vinden. Groot Hamassink is een staatsge-vaarlijk sujet rijp voor een gesloten inrichting. De Groene Khmer is de zwarte pest in de stad, een kankergezwel met uitzaaiingen waar nog geen kruid tegen gewassen is en waarvan slechts verdelging rest. Uitroeien!! De grijze wolven mogen worden afgeschoten. En wat Silvana Simons (SS) betreft wordt het de hoogste tijd dat ze haar orale kringspier houdt want deze braakt slechts CO 2 en andere gifstoffen uit. 

  23-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RELIGIE IS OPIUM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Karl Marx sprak eens de wijze woorden dat religie opium is voor het volk. Woorden die nog steeds waar zijn! Religie is uitgevonden door rijke elite om de arbeidersklasse dom te houden en ter ver-dediging van hun uitbuiting door de kapitalisten. Het geloof in een god verbloemt de kijk op de werkelijkheid door de arbeidersklas-se. De bourgeoisie spinde hier garen bij en introduceerde het geen kerk geen werk. De gelovige loonslaven zouden na een leven van lijden beloond worden in het hiernamaals. Een sprookje uit het grote sprookjesboek de Bijbel. Het is goed te weten dat religie niet de mens maakt maar de mens maakt de religie. De bourgeoisie die met hel en verdoemenis dreigden als de arbeiders in opstand kwamen tegen hen die in dit aardse leven boven hun gesteld waren. Dominees en pastoors waren dienaren van de heersers welke ervoor zorgden dat de arbeiders in het gareel bleven. In het begin van de vorige eeuw begon hier verandering in te komen. De verworpenen der aarde kregen een stem middels Ferdinand Domela Nieuwenhuis die het verzet tegen de kapitalistische uitbuiters naast een stem een gezicht gaf. Een kritisch stukje in zijn krant Recht voor Allen over de koning die zijn gage op kwam halen bij de arme sloebers deed hem in de gevangenis belanden. De elite en de geestelijkheid spraken hier schande van. Dit alles werd mede veroorzaakt door het algemeen kiesrecht waardoor ook loonslaven mochten stemmen. Dat later vrouwen ook kiesrecht kregen was volgens de kerk het werk van de duivel. In de jaren 60 van de vorige eeuw begon er een einde te komen van de kerkelijke macht daar de leegloop van de kerken opgang kwam. Ook de politieke macht van de religie werd minder. Christelijke partijen werden steeds kleiner en er kwamen fusies. Wil de ware gelovige opstaan? In het laatste decennia kwam er hierin een kentering door de opkomst van een aantal religieuze partijen die hun godsdienst waanzin op willen dringen met een beroep op hun duivelse sprookjes boeken de Bijbel en de koran. Boeken waarbij Mijn Kampf een kinderboek is! In het parlement met een moslim en 3 christelijke partijen. Hoewel de christenen en moslims elkaar haten hebben zij veel zaken gemeen. Ze zijn tegen het zelfbeschikkingsrecht van het individu, het zijn wie je wilt zijn en pro anti semitisme. En dan te bedenken dat in ons land volgens de grondwet kerk en staat gescheiden zijn. Religieuze partijen blijven hun gif in het parlement spuiten. Schijnheiligen en farizeeërs die als ze voor hun schepper staan heel wat te verantwoorden hebben en er vele in het vagevuur zullen belanden. Religieuze proleten zorgen nog steeds voor ellende op aarde. Vele oorlogen en conflicten komen voort uit geloofswaanzin. Moslims die onderling en tegen alles wat niet moslim is vechten en de katholieken die in Popie Jopie een zalvende leider hebben van een wereldwijde  pedofiele kerk. Een leider die door zijn orgaan slechts pist maar voor vele mil-joenen beslist. Een hork die niet wenst in te zien dat als je de sport niet beoefend je je ook niet met de spelregels moet bemoeien. Niet bedankt voor die bloemen maar voor  uw kinde-ren die mijn dienaren uit naam van de Heer konden misbruiken.  

  22-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENDES HOUDEN HUIS IN UTRECHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Utrecht is een demonstratie tegen Pegida volledig uit de hand gelopen door toedoen van knokploegen van de linkse kerk. Daar-bij werd door de SA van de linkse kerk een spoor van vernieling veroorzaakt. Auto's werden beschadigd, ruiten werden ingegooid en de politie werd belaagd. De SA heeft als dekmantel Antifa een bende zich noemende anti-fascisten bestaande uit krakers, auto-nomen, anti-globalisten en Mohammedaanse straatrovers. Aanlei-ding voor de ongeregeldheden was een bijeenkomst van Pegida tegenover een haathut waar men een anti islam film vertoonde. De woestijnrovers werden door de haatbaarden vanuit de haathut aangepoord om middels geweld de belediging van de islam te wreken. En wat deed de politie? Zij stonden erbij en keken ernaar. Pas toen agenten werden bekogeld hebben ze slechts 3 aanhoudingen verricht. Een gotspe! Hier is wederom bewezen dat het uiten van een rechtse, of een anti islam mening nagenoeg onbestraft kan worden verstoord door SA knokploegen van de linkse kerk. Linkse partijen geven telke malen er weer blijk van achter hun SA knokploegen te staan daar zij het fascisme zouden bestrijden. Het is gewoon linkse straatterreur! Sir Winston Churchill heeft een ware uitspraak gedaan dat als het fascisme terug komt het zich anti fascisme zal noemen. Vanuit de linkse kerk blijft het muisstil over het recht van Pegida om te mogen demonstreren en hun mening te uiten. Dit terwijl men moord en brand krijste toen Jenny Douwes en haar makkers een demonstratie onmogelijk maakte die slechts tot doel had om de feestelijke intocht van onze Sinterklaas in Dokkum te versjteren. Dit door zwart import gajes gesteund door blanke collaborateurs het schuim der natie.

  18-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERREUR DOOR GELE HESJES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De acties van de gele hesjes begint uit de hand te lopen. Wat is begonnen als een burger protest tegen schandalige lastenver-zwaringen door overheden is verworden tot middeleeuwse pira-tenrij. Met name op de snelwegen manifesteren ze zich tot ben-des struikrovers en belagers van vrachtwagenchauffeurs. Vracht-wagenchauffeurs die na een werkweek van ruim 60 uur worden net name op vrijdagavond dwars gezeten. Chauffeurs die dan nog maar een paar uurjes mogen maken net genoeg om thuis te komen. Deze piraten met blokkades, intimidaties en geweld zorgen ervoor dat ze weer een lange rustpauze moeten nemen zodat ze pas zaterdag thuis komen. Dit zorgt voor grote woede onder de chauffeurs die de blokkades meer dan zat zijn. De een cellige piraten menen dat ze zo de economie kunnen plat leggen maar de enige die ze treffen zijn de chauffeurs. Met name de Franse en Belgische regering moeten maat-regelen nemen om de wegen vrij van blokkades te houden. Als de gele hesjes echt wat willen bereiken dienen ze de regering cq de overheid lam te leggen!

  18-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAAS IN EIGEN BUIK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Baas in eigen buik! Kent u deze slogan nog waarmee Dolle Mina streed voor het recht op abortus. Na lange strijdt is dit hun gelukt en kreeg men de grootste tegenstander van abortus Zwarte Dries van Agt op de knieën. Deze puistenkop heeft zich lang verzet te-gen de wet die abortus regelt te ondertekenen. Dit was in de jaren 70 van de vorige eeuw en nu zijn er weer godsdienst waanzinni-gen die de klok weer terug willen draaien door abortus weer te verbieden. Aangevuurd door partijen zoals het CDA, SGP en CU worden demonstraties ge-houden waar ze hun afkeer van abortus uiten en een verbod eisen. De pro life groep Een Schreeuw om Leven gaat hiervoor fel op het orgel. Hun fuhrer is Bert Dorenbos een smerige farizeeër van het zuiverste water. Een volslagen idioot die zelfs plastic foetussen gestuurd heeft aan groepen mensen die pro abortus zijn. Zijn bende zotten hangen nu rond bij de deuren van abortus klinieken waar ze vrouwen die naar binnen willen aanklampen om ze van een abortus te doen afzien. Vrouwen worden ingesloten en verbaal worden beticht van het plegen van een moord als zij de ingreep laten verrichten. Vrouwen worden bang gemaakt dat ze geen kinderen meer kunnen krijgen na de ingreep. De foetus zou vreselijk lijden daar ze verminkt worden om ze te kunnen verwijderen. Dit en nog veel andere bakerpraatjes waar-door vrouwen zwaar geïntimideerd worden. Hieraan dient een einde aangemaakt te worden door een gebiedsverbod van 100 meter voor de ingang van de klinieken in te stellen waar deze luizige kerkratten niet mogen protesteren en vrouwen aanklampen. Een debat in de Kamer hierover wordt tegen gehouden door de Christelijke partijen die mensen het recht op zelfbeschikking ontzeggen met het beroep op een gedateerd sprookjesboek genaamd de Bijbel en hun verzonnen opperwezen. Wat de mens wel of niet mag dient niet bepaald te wor-den door de geestelijkheid. Hun god is de mijne niet en zal het ook nooit en te nimmer wor-den! Vuile huichelaars!!

  18-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLEESETERS OP RANSOEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De klimaat maffia heeft aan de diverse borreltafels bepaald dat de vleesconsumptie fors moet dalen om het klimaat te redden. Elite die hun neus ophalen voor een karbonade of een bal gehakt daar hun dis wordt gevuld met haute cuisine aangevuld met een dure wijn. En niet vergeten de kaviaar, zalm, oesters en kreeft. De kapo van dit alles is Ed Nijpels wiens luxe woonboerderij een riool van CO 2 uitstoot is en een oord van energie verspilling is. Nijpels die qua milieuvervuiling zich god in Frankrijk waant en zich boven de gewone burgers stelt. NSB'66 leider robopoot Rob Jetten vliegt de hele wereld rond en wil daarmee qua airmiles dierenpoes Marianne Thieme naar de kroon steken. Jetten bijgenaamd Easy Jetten wil dat de regering zich zonder enig bezwaar conformeert aan de overeenkomst van de klimaat maffia. Gewoon tekenen bij net kruisje en vervolgens er het zwijgen toe doen. Volgens de klimaat maffia moeten wij arbeiders klasse aan de linzensoep en vegaburgers. Het broodje bal en broodje hamburger worden taboe voor de gewone mens. Dit gedoe over gehaktballen doet mij denken aan een oude verkiezingsafische van de VVD mastodont Hans Wiegel waar hij gezeten achter een flinke malse biefstuk uitriep tegen de arbeiders; Een bal gehakt is goed genoeg voor jullie! Het is werkelijk te zot voor woorden dat de regenten gaan bepalen wat je op je bord legt. Vreselijk die betutteling welke overgaat in pure dictatuur. Nederland bananen republiek! 

  16-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SMERIGE LAFFE PISNICHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De vette pisvlek Gordon heeft zich weer eens een laffe pisnicht getoond. Hij heeft met veel tamtam de totale oorlog verklaard aan Angela de Jong TV recensente van het AD. De Jong had in haar column zich verbaast had uitgesproken over het feit dat John de Mol Wendy van Dijk en Gordon naar SBS 6 heeft gehaald daar zij vindt dat deze presentatoren op hun retour zijn. Gordon die leuk probeert te zijn over de ruggen van zijn gasten en Wendy die overkomt als een kwakende eend welke slechts een baan bij de TV heeft gekregen door het bed te delen met invloedrijke figuren in die nep wereld. Het is overduidelijk dat ze dit werk niet hebben gekregen door hun kwaliteiten! Angela de Jong en Gordon zouden vanavond in De Wereld Draait Door verschijnen om met elkaar de degens te kruizen maar de laffe pisnicht Gordon belde op het laatste moment af terwijl De Jong al aanwezig was in de studio. Wat een smerige lafaard die bolle pisvlek om af te zeggen nadat je met veel tamtam Angela de Jong de oorlog hebt verklaard. Gordon die links en rechts om zich heen slaat maar zelf in de kramp schiet als hij op een beschaafde manier van repliek wordt gediend. Deze pisvlek die een radiogesprek met Wilfred Genee beeindigd met de mededeling dat AH met haar heeft gebeld aangaande de hamsterweken. Hiermee vergelijkt hij haar uiterlijk met dat van een hamster. Hoe zielig en laag kun je gaan? O wat zielig! Gordon kruip maar fijn terug in je darkroom en doe er vervolgens het zwijgen toe in de media want als jij je muil opentrekt smelt er spontaan een deel van de ijskap van Noordpool.  


  15-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSE JUSTITIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De rechter in Maastricht toont zich door zijn uitspraak omtrent een voorgenomen staking bij Nedcar in Born een slippendrager van het kapitalisme. Deze rat in toga heeft een gerechtvaardigde staking van arbeiders voor meer loon verboden. In de tijd dat het economisch goed gaat in dit land dienen de loonslaven bij Nedcar maar genoegen te nemen met een aalmoes. Als het slecht gaat betalen zij het gelach, gaat het goed profiteren slechts de directie en aandeelhouders. De enigste macht die arbeiders hebben om verbeteringen af te dwingen is het stakingsrecht wat hen hier door een rat in toga wordt afgenomen. Zonder het stakingswapen zijn arbeiders machteloos tegen het groot kapitaal dat naast de steun van de regenten ook die van de rechterlijke macht heeft. Deze was gevoelig voor de klaag- zang van Nedcar dat een staking ze weer  veel geld zou kosten en zich lieten chanteren voor het verlies van opdrachten en de werkgelegenheid want 6000 banen zouden mogelijk verlo- ren gaan. 

  10-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRINS PROLEET
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Prins Bernard is een prominent lid en gezicht van de vastgoed maffia in Amsterdam. Hij en zijn companen hebben 349 panden in hun bezit in Amsterdam. Prins Bernard heeft hiervan 102 panden in privé bezit. Hij is een racketeer door het zijn van pandjesbaas en huisjesmelker. Door de SP is hij genomineerd voor huisjes- melker van het jaar 2018. Zijn grootvader was weliswaar een schavuit maar die liet zich fêteren door grote bedrijven terwijl hij misbruik maakt van het tekort aan betaalbare woonruimte waar- van de Amsterdamse burger de dupe is. Zijn neef Willy had de onschuldige bijnaam Prins Pils terwijl deze de titel heeft van Prins Proleet. Zijn handelwijze is te vergelijken met de zwarthandela- ren tijdens de hongerwinter! Ook de reactie op deze misbruik door de landelijke alsmede gemeentelijke overheid is laakbaar daar ze domweg wegkijken voor het gedrag van deze woekeraars. Daarbij rijst de vraag hoe de pandjes prins aan het vermogen komt omdat alles te financieren. Hij is lid van een familie die veel staatsteun ontvangt en vrijgesteld is van het betalen van belastingen. De handelswijze van deze adelijke proleet ontrekt ook veel sociale huurwoningen aan het woning bestand en zijn slechts nog te betalen voor de rijken vaak van buiten de stad. En dit in alles een stad met een volledig doorgeslagen links bestuur. Wonen in Amsterdam dient alleen nog weggelegd te zijn voor de rijke kosmopolitische elite en kans- arme migranten. De blanke lagere sociale klasse , de echte Mokummers, dienen uit de stad te verdwijnen. Zo ontstaat er een multiculturele bevolking en heeft men een deug imago. 

  09-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEKSEN TEGEN DE STAAT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Twee gore heksen komen tegen de staat in het geweer. Heksje Klootoog een links activistische heks wiens nische het is om schadevergoeding van de staat te krijgen voor vijanden van de staat. Margrite Kalverhoer die als kinder ombudsman wil dat alle illegale kinderen maar een verblijfsvergunning krijgen. Klootoog Liesbeth Zegveld spant nu weer een rechtzaak tegen de staat aan voor een Irakees wiens moeder is omgekomen tijdens een bom- bardement door coalitie vliegtuigen op IS. Ze weet niet zeker of hier ook Nederlandse F16's bij betrokken waren dus eist dit staatsgevaarlijke secreet te worden geinformeerd over de landen die bij dit bombardement betrokken waren met als doel om deze geld af te troggelen. Ombuds trol Kalverhoer eist van de regering dat Nederlandse IS haatlarven terug gehaald worden naar ons land uiteraard met hun moeders, kalifaat hoeren cq fokzeugen. Haar instituut is onderdeel van ons bestel dat we kunnen missen als kiespijn! Beide heksen zijn staatsgevaarlijk en zijn daarom rijp voor een gesloten inrichting. Brandstapels behoren helaas tot het verleden maar veel duurdere gesloten inrichtingen tot het heden. 

  08-01-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!